WantToKnow.nl - Aanbieding

Aanbieding: De Grandfoulard-aanbieding: Sfeervol prachtig!

WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

* * *

X

Speciale WantToKnow-aanbieding:

x

– De Handgemaakte Grandfoulard –
X

(let op: deze actie sluit op dinsdag 4 juli)

x

Wij vonden voor jou deze prachtig kleurige ‘Grandfoulard’ kleden. Prachtige kleden om te gebruiken als sprei, extra warmtebron op je bed in de zomer; maar ook als prachtige muurdecoratie. Hang je foulard op en zie wat een sfeermaker dat is..! Natuurlijk ook buiten, onder een afdak als sfeermaker te gebruiken in de zomer. Hang hem wel uit de zon om verkleuren te voorkomen.

Elke foulard is met o.a. een Batik-techniek, met de hand geverfd en bestempeld; zo wordt je huis gevuld met een schitterend kleurrijk en ambachtelijk werk met het patroon van oude symboliek. De grandfoulard’s zijn gemaakt van een licht katoen en zijn dus ideaal om aan de muur te hangen of om als quilt op bed te leggen.

Prijs: € 32,- (incl. verzendkosten)

1. Boeddha

Het aanzicht van de Boeddha is al eeuwen een baken van rust voor de vele mensen die zijn geraakt door zijn diepe wijsheid. Deze grandfoulard is dan ook zeker geen uitzondering! Met de levendige oranje en rode lotuspatronen is dit doek een vreugdevolle kunstwerk voor in huis. Formaat 200 x 230 cm.

(bestelcode: GFBO)

* * *

2. Levensboom en Olifant

 

De levensboom is een prachtige symboliek voor het mysterieuze aspect van het Lot. De olifant het symbool voor een lang en gezond leven.Een prachtige paars/lila op een donkere achtergrond. Formaat 200 x 230 cm.

(bestelcode: GFLB)

* * *

3. Ohm Mandala

(bestelcode: GFOM)

* * *

4. Grandfoulard levensboom met Keltisch patroon.

Ook zo’n schitterende afbeelding waarin veel Keltische symbolen zijn gebruikt, waaronder de beroemde Triskal. Prachtig verloop van aquablauw-groen naar lichtgeel-groen. Op donkere ondergrond. Formaat 200 x 230 cm.

(bestelcode: GFKS)

* * *

x

Hoe bestel je de grandfoulards?

x

Vul hieronder al je persoonlijke gegevens in en

verstuur de bestelling VÓÓR de sluitingsdatum van dinsdag 4 juli a.s.)


Maak tegelijk het bedrag
van de bestelling over, d.w.z.:

€ 32,- voor de grandfoular. Er komen DUS GEEN EXTRA porti/handlingskosten meer bij!

Totaal dus: € 32,-

Op IBAN: NL35INGB0004313174

ten name van:

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.


Vermeld bij je betaling duidelijk ‘Grandfoulard-aanbieding’..
(en je naam, als deze naam op de rekening afwijkt van je bestelling hieronder)

De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt!
De levering vindt plaats, na ca. anderhalve week ná sluitingsdatum.

* * *

Woon je in België of elders in Europa?

Maak dan het verschuldigde bedrag
van € 37,50 over op deze rekening:

IBAN: NL35INGB0004313174
met evt. de Bic code: INGBNL2A

Bestelformulier

Aantal*

Uw naam*

Uw volledige adres*

Uw E-mail*

Onderwerp*

Uw Bericht

* = Verplicht veld

E-mail Print
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.