WantToKnow.nl

Spiritualiteit voor Dummies..

x

Spiritualiteit voor Dummies..

x

Een compleet boek over spiritualiteit
Sta je ervoor open om je geestelijke horizon te verbreden? Dit boek zal je door de wereld van de spiritualiteit leiden. Lees niet alleen over meditatie en de toepassing van reiki, maar ook over de fengshui-inrichting van je huis en hoe je de heerlijkste vegetarische gerechten kunt bereiden. En dat is nog lang niet alles. Ook onderwerpen als karma en een goede lichaamshouding komen uitgebreid aan de orde. Kortom, een volwaardige gids in het land van de spiritualiteit.

‘De Grote Spiritualiteit voor Dummies’ is samengesteld uit de beste teksten van negentien verschillende boeken uit de Voor Dummies-reeks. Een aantal van deze boeken werd nog niet eerder in het Nederlands gepubliceerd.

In de bekende reeks ‘… voor dummies’-reeks is deze uitgave een erg fors boekwerk geworden van maar liefst 772 pagina’s. Maar dan heb je ook het meest complete boek dat er bestaat over spiritualiteit in handen..

Naast uitgebreide informatie over wat spiritualiteit in je dagelijkse leven kan betekenen, worden ook vele oefeningen gegeven: oefeningen voor lichaam, ziel en geest.
Daarbij worden veel tips gegeven om bijvoorbeeld op je bewustzijn te focussen door middel van meditatie, de energie en heling van reiki te ontdekken en yoga als levensstijl te ontwikkelen.

In een aantal hoofdstukken is plaats ingeruimd voor gezonde voeding, vegetarisch eten, biologisch tuinieren, geneeskrachtige kruiden, aromatherapie en feng shui. Bevat een top-tien om stressfactoren te signaleren en op te heffen en een uitgebreide index. De bekende pictogrammen en belangrijke tekstjes in grijs leiden de lezer door het boek. Ben je geïnteresseerd, klik op de illustratie van de cover van het boek hierboven voor een link naar Succesboeken.nl

Ontdek hoe je:

– Je relaties met de mensen in je leven verbetert

– De band tussen lichaam en geest versterkt

– Je dromen verwezenlijkt

– Groeit door tegenslag

– Met spirituele oefeningen meer betekenis aan je leven geeft

 * * *

Boekentip(s) bij dit artikel:

Klik op de cover van de boekafbeelding voor meer informatie over het artikel

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Wees de eerste om te reageren!

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.