WantToKnow.nl

Bestaan chemtrails officieel erkend!

De Belgische oud-burgemeester, Peter Vereecke.

Oud-Burgemeester Peter Vereecke is de grote voorvechter van erkenning van het chemtrail-fenomeen door overheden. Over zijn indrukwekkende onderzoek kun je HIER op WantToKnow lezen en het is ongelooflijk dat een deze dagen overheden het bestaan van chemtrails nu toegeven.

Dit is overigens het andere artikel op WantToKnow over dit onrustbarende fenomeen.

Dit is het persbericht dat Peter Vereecke de wereld inzond.

X
X

PERSMEDEDELING vrijdag 29 oktober 2010

x

BESTAAN VAN CHEMTRAILS NU WERELDWIJD OFFICIEEL TOEGEGEVEN !!!

Wat wij en zovele actiegroepen nu al zo lang trachten duidelijk te maken is nu eindelijk toegegeven.

Op de VN-conferentie te Nagoya is vandaag door de 193 lidstaten beslist om te stoppen met allerlei projecten en experimenten van ‘geo-engineering’, d.w.z. het kunstmatig en opzettelijk beïnvloeden van het klimaat. Verklaring : men begrijpt nu (plots …) de potentiële risico’s ervan. In deze .pdf vindt u de tekst die via persbureau Reuter is verspreid.

Het fenomeen ‘chemtrails’ wordt hierbij expliciet vernoemd.

Voor ons als Belfort-group en voor mij persoonlijk is dit heel verheugend nieuws : het afgelopen jaar werden we door vrijwel iedereen (regering, administraties, pers, wetenschappers, het gerecht, politie) geridiculiseerd als we wezen op de verdachte aanwezigheid van kunstmatige vliegtuigstrepen en het  gevaar voor het leven op deze planeet.

Ook het wetenschappelijk rapport Case Orange, dat we op ons internationaal symposium van 29 mei voorstelden, werd zonder veel commentaar terzijde geschoven.

Nu is het op het hoogste niveau, officieel en wereldwijd toegegeven : men is op allerlei manieren al jaren bezig ons klimaat te manipuleren. Ook het bestaan van HAARP en de nefaste rol van dit enorm electromagnetisch wapen wordt nu toegegeven.

We dienen echter voorzichtig en kritisch te blijven

 • De voorzitter spreekt van een ‘zeer gevoelig compromis’. We zullen dus uiterst zorgvuldig op de naleving van dit moratorium moeten letten.
 • Heel deze problematiek wordt nu gecentraliseerd door de Verenigde Naties. Wie weet hoe bv. van daaruit met gemanipuleerde gegevens ons de global warming-leugen is opgedrongen, die beseft dat we nog niet echt aan de nieuwe patatjes toe zijn … !

Maar op dit moment zijn we heel ‘opgelucht’

 • Omdat we terug kunnen hopen op blauwe, zuivere luchten.
 • Omdat nu ontegensprekelijk bewezen is wat wij al zo lang trachten duidelijk te maken : we zijn inderdaad al jaren besproeid zijn als insecten op veldgewassen.
 • Omdat bewezen is dat de waarheid – uiteindelijk – altijd naar boven komt en zegeviert !

We hopen dat de pers aan dit ‘goed nieuws’-bericht de nodige aandacht zal willen schenken.

Namens de Belfort-group en alle waarheidszoekers,

Peter Vereecke


Hooiwege 20
B – 9940 Evergem

Om rapport van Peter Vereecke te downloaden, kun je HIER op WantToKnow het 20Mb dikke .pdf downloaden. Kijk er eens rustig doorheen, een uiterst gedegen stuk werk.

44 Reacties op Bestaan chemtrails officieel erkend!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Peter Schilte

  Chemtrails zijn lariekoek.
  Het zijn domme mensen die totaal niets weten over meteorologische omstandigheden en atmosferische eigenschappen die met een ziekelijke neiging tot complot denken tot in het absurde normale condens strepen denken te kunnen verklaren.
  Het is puur primitief denken: iets wat je niet begrijpt uitleggen als iets dat verschrikkelijk gevaarlijk is. Zoals de primitieve mens in de steentijd geen idee had van wat onweer was en er een god aansprakelijk voor stelde.
  Het ergste is dat die dombo’s, ook die van de onzinsites Niburu pof wanttoknow, er een kennelijk genoegen in scheppen hun eigen ongefundeerde angsten aan anderen over te brengen.

  Gewoon een paar logische vragen laten al zien wat voor onzin het is.
  Vraag je bijvoorbeeld eens af waarom men uitgerekend op dagen met een strakblauwe lucht deze vermeende ziekmakers zou sproeien als het zo’n groot geheim is? Het is toch veel logischer om dat op bewolkte dagen te doen zodat niemand het ziet?
  Vraag jezelf ook eens af waarom ze dat dan doen op 10 tot 15 kilometer hoogte? Is het niet efficiënter om dat op veel lagere hoogten te doen als je weet dat fijne stoffen en/of aerosols op die hoogte gesproeid honderden of duizenden kilometers verder en tot vrijwel niets verdund neerkomen?
  En hoe vaak heeft men al het vermeende spul dat zogenaamd gesproeid wordt al aangetroffen op het aardoppervlak?
  En waarom loopt er niemand met beschermende kleding rond? Ook niet degenen die er van worden verdacht de opdracht tot deze “daden” te geven?

  Gewoon even zoeken op “chemtrail hoax”: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2Fsearch%3Fq%3Dchemtrail%2520hoax%26ie%3Dutf-8%26oe%3Dutf-8%26gws_rd%3Dcr%26ei%3DZL5qVrH9E8bFOry4u7AJ&h=rAQH4Jo2L

  30
 • Hans Ringenier

  Gelukkig worden steeds meer mensen wakker, we houden de 26ste een demonstratie tegen de chemtrails in Amsterdam. Komt allen en liefst in zwarte kleding.

  29
  • parabola

   Waarom in het zwart?
   Dat is de kleur van de ‘autonomen’ die niet per se voor de goede zaak opkomen maar confrontatie zoeken en daardoor eerder op controlled opposition lijken. Wees blij als er überhaupt mensen komen… helaas.

   29.1
 • Bastiaan Rudolf Kok

  alles draait om macht en geld in deze wereld
  niks is toeval de mensheid is bezig zich zelf te vernietigen dat is mijn visie .
  De rijken worden rijker en de armen !!!!
  men zo minder haat, jalousi en liefde moeten geven dan zou de wereld er heel anders uit zien .

  Zorg dat je een goed geweten hebt en leer van je fouten.
  De evolutie gaat te snel hier is niemand gebaad bij zelfs de mensheid niet.
  We moeten niet met een vingerwijzen begin bij je zelf.
  mooi dat er mensen zijn die eerlijk zijn scces met het onderzoek dit us het topje van de ijsberg denk ik.
  Groeten Bas

  28
 • Veronica vos

  Zulke Apocalyptische wolkenluchten had ik nog niet gezien!

  Wikipedia Chemtrails (10 th item)
  NWO OWNS WIKIPEDIA (chemtrails WAKE UP) – part 1
  uplaoded by Brutal Truth Media Maui on 3-7 2014 Hawaiian Skies Nuked in Electromagnetic Soup”. http://www.youtube.com/watch?v=dDpVZoUrvbA

  Veronica Vos

  27
 • Hallate

  En nog steeds geloven velen er niet in.

  26
 • Ton Walthaus

  Prima dat deze bekentenis is bereikt. Nu de volksvertegenwoordiging vragen, massaal, om de broodnodige uitleg van het waarom.
  Nee fout, niet vragen maar eisen.

  25
 • Kloeg, W.

  Ik ben blij met de behaalde resultaten, het is een stap in de goede richting !

  24
 • Paulette Elens

  L.S.!
  Ik probeer waar ik kan mensen bewust te maken –> woman with a mission. De ignorantie is echter groot en je moet van goede huize komen om door te zetten.
  Ik bewonder uw inzet in deze queeste!
  Succes! Paulette Elens/Maasland/Nederland

  23
 • Mathilde

  Gisteren: stralend blauwe lucht…..vliegtuigen die een breed spoor achterlaten even later “wolken”. Vanmorgen: heerlijke zon en stralend blauwe lucht. Toen kwamen de vliegtuigen en ik zag het gewoon gebeuren. Binnen heel korte tijd is het nu “bewolkt”. Condens strepen zijn binnen heel korte tijd verdwenen, deze dus niet.
  Vroeger was blauwe lucht-blauwe lucht. Tegenwoordig is blauwe lucht binnen korte tijd “bewolkte lucht”. Ik schrijf tegenwoordig maar het ia al jaren aan de gang. In Amerika worden er lezingen over gegeven waarom weet hier bijna niemand er iets vanaf?
  Op deze manier kan de uitstoot van auto’s en industrie niet weg en blijft boven de aarde hangen. Mensen met luchtwegen aandoeningen hebben dan meer last van die aandoening.
  Laten we met elkaar iets doen zodat dat dit allemaal zal stoppen.
  met vriendelijke groet
  Mathilde

  22
  • Dag Mathilde,

   Ja ik ben het helemaal eens dat we samen wat moeten doen, er zijn genoeg mensen die zich hier druk om maken.
   Daarom ben ik een website begonnen, chemtrail.nl
   Er staat nog net veel op maar mijn idee is de mensen bij elkaar te brengen die hier geluid aan willen geven.
   Dus als iemand ideeen heeft hoe dit aan te pakken wil ik het graag weten.
   En hopelijk kunnen we samen met alle anderen die hier mee bezig zijn iets bewerkstelligen.
   Laten we het bvb in debat brengen nu alle politici hun schijnheilige best doen ons te interesseren.
   Mijn idee is dat iedereen die een idee heeft dat gewoon gaat doen, en hopelijk mijn site een platform kan zijn om mensen te vinden die je willen helpen met? stickers /posters plakken, debat aangaan, stukje schrijven in lokaal blad, we kunnen allemaal wel iets doen.
   En wie weet komt er een goed idee naar boven waar iedereen aan mee wil werken.
   Laat het maar weten als je hier ideeen over hebt.

   Vriendelijke Groet, Sjors

   22.1
 • han schuit

  ik word er echt misselijk van. de politie en milieudiensten sturen me gewoon lachend weg. zeggen dat ik gek ben. we zijn aan de heidenen overgeleverd in deze wereld. WANNEER GEBEURD ER NU GODVERDOMME NS WAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21
  • marcel weltevree in 5D

   @ han schuit
   Zolang als je de schepper vraagt je te verdoemen,moet je niet vreemd opkijken als dat ook zo gebeurt. Immers je vraagt het zelf, God verdoem mij, Hoewel ik besef dat veel mensen de betekenis van wat ze zeggen niet weten ,geld hier niet onwetendheid zondigt niet. Bovendien het schreeuwen van zo’n statement lijkt me nogal overbodig.

   21.1
  • Sjors

   Han,

   Ik hoop dat je dit leest.
   Ik doe een oproep:
   Help mee met werk maken van deze idioterie.
   Mijn eerste doel is het bekend maken, zodat iedereen begrijpt wat chemtrails zijn.
   Laat het me weten.

   Vriendelijke Groet, Sjors

   21.2
  • MPawczynski

   @ marcel weltevree in 5D.

   U meneer, bent een koude, kille mens. Het feit dat u meer “onderwezen”bent
   op bepaald gebied , geeft u nog geen recht om als “computer”
   met uw medemens om te gaan…

   Misschien is het een idee om eens uzelf aan de emoties laten overgeven,
   want dat is wat ons menselijk maakt, en dit heeft han schuit vertoond.

   “geld hier niet onwetendheid zondigt niet” – hoe kunt u dit uberhaupt als de waarheid vertonen…

   21.3
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.