WantToKnow.nl

Edith Schippers, Arjan Lubach en Sander Spijker..

Edith Schippers en echtgenoot Sander Spijker.

Edith Schippers en echtgenoot Sander Spijker.

x

x

Edith Schippers, Arjan Lubach en Sander Spijker..

2016 WantToKnow.nl/be

x

We schreven hier op de site al over de bizarre relatie tussen het echtpaar Edith en Sander Schippers-Spijker. Zij is de Minister van Volksgezondheid en hij is partner van een bedrijf dat ‘Zorg-consultants’ levert aan zorgbedrijven. Zij probeert te besparen, namens het kabinetsbeleid, op de miljardenbusiness die ‘Volksgezondheid en zorg’ heet. Hij probeert de mazen in de wet te vinden, en deze kennis te verkopen aan zorginstellingen, vooral flexibele, kleine zorgbedrijven, die inmiddels miljoenenwinsten maken..

De vergelijking van 2 volstrekt tegengestelde belangen in één bed, hoeven we hier niet verder uit te leggen. Heb je daar toch behoefte aan, dan lees je een van onze artikelen erover (o.a. HIER) en/of je kijkt naar deze briljant-cynische presentatie van Arjan Lubach, afgelopen zondag 4 september. Fenomenaal en in onze ogen uiterst pijnlijk voor het VVD-duo Schippers & Spijker.. Maar kijk zélf..

x

19 Reacties op Edith Schippers, Arjan Lubach en Sander Spijker..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Alette Orie

  Radeloos ben ik na het plaatsen van twee polypropyleen liesbreuk matten. Wil graag mijn medemens waarschuwen heb ondragelijke pijn klachten. Er moet een verbod komen. Minister E Schippers moet ingrijpen. Ik kan niet meer lopen niet meer zitten. Wat een nachtmerrie. Kijkt u maar eens op internet naar Meshed Up. Ben niet de enige. Meshed Up kan alle hulp gebruiken!

  11
 • Devi

  Slim Stel! Zij gooit de zorg met de hoogste kostenposten uit het basispakket(vergoed door de overheid). Mensen gaan voor die zorg een hogere aanvullend premie betalen aan de zorgverzekeraar. Dan gooit de zorgverzekeraar weer de rem op de behandelingen en onderzoekskosten. Daar vult hij weer hun zakken mee!
  Het wordt tijd voor het Nationaal Zorgfonds!

  10
 • Alette Orie

  Zal netjes blijven. Het word echter wel tijd dat onze minister van volksgezondheid ingrijpt. Wat betreft de liesbreuk bekkenbodem matjes van het materiaal polypropyleen. Kijkt u maar eens op internet naar Meshed Up wij zijn n.l overbodig invalide gemaakt. Met ondragelijke pijn klachten. Bij mij kan het polypropyleen matje er niet meer uit! Dus ik moet er maar mee leren leven. Wat een opgave, kan vanwege de ondragelijke pijn klachten niet meer lopen,nog geen seconde zitten. Naast de ondragelijke pijn klachten ben ik dood ziek. Dit probleem zie je ook bij borstimplantaten. Ook dit moet nader onderzocht worden. Dit is een afschuwelijk overbodig probleen er bestaan n.l biologische matten. Helaas zeggen ze dit niet van te voren. Er zou een verbod moeten komen op deze afschuwelijke matten. Zodat er niet nog meer overbodige slachtoffers zullen vallen! Want zoveel levens verwoest door een kunststof mat. Dat is toch te bizar voor woorden. Dan druk ik mij nog netjes uit Hoop dat u wat met deze mail doet! Vriendelijke groet.
  Alette Orie.

  9
 • Y. Kruse

  Reactie op bericht van echtpaar Schippers.

  Ik las dat je altijd “respectvol” moet blijven in je reactie, ik zal een poging doen, alhoewel; het is natuurlijk heel moeilijk respectvol te zijn als je weet dat deze mevrouw Schippers vorig jaar een wetsvoorstel heeft ingediend om ervoor te zorgen dat elk kind gevaccineerd moet worden, willen de ouders dit niet dan wordt het kind uit huis geplaatst. Mevrouw Schippers heeft een “stoel” aangeboden gekregen in een commissie of raad van het WHO (Wereld Gezondheids Organisatie, een puur criminele organisatie die 1 doel heeft: de pharmaceutische industrie te spekken.
  Zo ook heeft mevrouw Schippers ervoor gezorgd dat een middenstander een boete heeft gekregen van duizenden euro’s omdat hij een voedingssupplement heeft aangeprezen. Mevrouw Schippers wil niet dat er gezonde produkten worden gebruikt, iedereen moet aan het infuus van de pharmaceutische industrie (dat is immers haar opdracht) de kinderen die uit huis geplaats worden wegens het weigeren van een vaccinatie kunnen fijn terecht bij een van de “tehuizen” waar haar man’s vriendjes de scepter zwaaien, zo zie je maar weer, alles komt op zijn pootjes terecht!
  Nog even dit: de reden dat gezonde produkten niet meer aangeprezen mogen worden en zo veel mogelijk uit het “gezondheidspakket” worden geweerd is dat er geen patent op gekregen kan worden, het is immers iets uit de natuur, dus haar bazen kunnen hier niets aan verdienen, dus het wordt binnenkort misschien wel helemaal verboden.
  Ik hoop dat iedereen die dit leest zelf ook het e.e.a. gaat schrijven, deze mensen, zoals zovelen in Den Haag, hebben absoluut geen respect verdienen. Maak je kennis wereldkundig zodat iedereen zich geen zand meer in ogen laat strooien als ze weer met een nieuw ideetje aankomen om het leven van de burgers moeilijk te maken.

  8
 • Ga zo door Arjen, dit is slechts het topje van de Ysberg!
  Wat een zakkenvullers!

  6
 • Elles

  Wat ik zo opvallend vind is dit artikel zo weinig lezers interesseert gezien de weinige reacties en bovenstaande artikelen zoveel mensen wel trekt.

  5
  • GuidoJ.

   Schijn bedriegt Elles; veel mensen voelen geen behoefte om een reactie achter te laten. De reacties zijn een minimaal aandeel van WantToKnow (ook al zou je soms anders denken!)
   De teller voor het aantal bezoekers/lezers van dit artikel lag zojuist op 3000… Schijn bedriegt, zoals gezegd. Lezen en daarna niets doen is ook een optie dus.. 😉

   5.1
  • prochrist

   Ik ben bang dat niemand meer opkijkt van dit soort berichten over fraude en/of belangenverstrengeling.
   Onze ‘gezondheidszorg’ is niets meer dan de lange arm van Big Pharma, die met succes zijn hand ophoudt bij het kabinet.
   Er zijn maar een paar ‘ziekte’ behandelingen belangrijk in onze ‘gezondheidszorg’.
   Dat zijn: transgenderoperaties, ivf-behandelingen, vaccinaties, stamcelonderzoek, bestraling, bevolkingsonderzoek (vanwege registratie) en het verstrekken van drugs aan volwassenen en kinderen.
   Een andere pijler is zelfverrijking. De winst voor zorgverzekeraars.
   Torenhoge salarissen en bonussen aan de top.
   Artsen die frauderen met declaraties of gigantische kosten in rekening brengen voor een consult.
   En dan hebben we ook nog een hoge drempel die ‘eigen bijdrage’ heet om zieke mensen weg te houden bij de ‘gezondheidszorg’.
   Want er is geen geld voor zorg, want dat is te duur.
   Als er bezuinigd moet worden in de zorg dan gooien ze patiënten de deur uit.
   Die hele branche moet een andere naam krijgen.

   5.2
  • arnold

   Zelf verrijkende organisatie die natuurlijke echte geneeskunde blokkeren wat gunstig is voor depopulatie?

   5.3
  • prochrist

   Nee Arnold, die naam is te lang.
   Maar inderdaad wie over natuurlijke geneeskunde begint wordt krankzinnig verklaard.
   Dat je daarin GELOOFD!!
   Ook als je bewust gezond leeft heb je ook heel wat uit te leggen aan je omgeving.
   Elk kuchje, pijntje en ziekte moet bestreden worden met een pilletje of behandeling of operatie. Terwijl ons lichaam communiceert door middel van pijn.
   Ons lichaam kan vrijwel elke ziekte aan en als dat niet zo is dan gaan we dood en dat is ook een uitkomst als iemand lijdt.

   5.4
  • prochrist

   Ik zie dat ik bij de belangrijke behandelingen orgaandonatie en bloeddonatie ben vergeten. Die zijn natuurlijk erg belangrijk voor onze ‘gezondheidszorg’. Er is weliswaar nergens geld voor maar dat mag de pret niet drukken.

   Vandaag hoorde ik ook dat een Turkse ziekenhuis zich gaat vestigen in Amsterdam. Ik heb niks tegen Turken maar het is dezelfde uitbuiting als een paar generaties geleden.
   Er is geld genoeg maar alleen om zakken te vullen en niet voor zorg en wie zijn er weer bereid om voor bijna niets te werken?

   5.5
 • Harrie H. Braam

  Geweldige actie van Arjan Lubach met een fantastische timing om zowel de politiek ALS de medische wereld een koekje van eigen misbaksel=leugen te presenteren. Naar mijn bescheiden maar eerlijke mening word ik iedere keer weer bevestigd in het volgende:
  Wij hebben geen ministerie van volksgezondheid etc. Wij hebben uitsluitend LC’s, legitieme criminelen, die zich voor het oog van het volk voordoen als zijnde democratisch gekozen en handelende politici, die de wetten dermate aanpassen, zodat zij zich kunnen verschuilen achter deze Legitimiteit na gedane corruptie/leugens/malversaties!
  Kortom we hebben uitsluitend departementen van Legitieme Criminelen!
  Tja, gemakkelijker kunnen (en willen) de LC’s het niet maken, wel leuker (voor henzelf en aanhang!)
  Met vriendelijke en immer eerlijke groet uit Tukkerland, Harrie

  4
 • Geweldige manier om wanttoestanden aan de kaak te stellen en de Spijker en zijn heks op de kop te slaan 😀

  3
 • Arend

  Naar aanleiding van mijn vele jaren werkervaring in de GGZ binnen de instelling GGNet(niet) en daar door mijn te kritische opstelling t.a.v. het graaibeleid van de directie op staande voet ben ontslagen, heb ik in 2010 het volgende artikel daarover geschreven. Mijn conflict met de directie heeft jaren geduurd en in de herfst van 2012 hebben ze een aanleiding gevonden om mij te lozen. Die aanleiding was mijn hulp aan een cliënte die door Jeugdzorg werd gemangeld en door de instelling volledig in de kou werd gezet. Het artikel, dat oorspronkelijk op Argusoog werd gepubliceerd is hier te lezen:

  http://ae74mm-kritisch.blogspot.nl/2010/10/kleptocratie-in-de-ggz.html

  2
 • arnold

  In het kader van dit artikel past dit misschien ook wel.
  http://www.volkskrant.nl/kijkverder/2016/duitenvoordokters/
  Tja als je een pil voor € 1000,- verkoopt terwijl de kosten maar € 1,- bedraagt dan hou je tenminste nog eens geld voor andere zaken over waar je nog meer aan kunt verdienen en tevens is het een leuke bijverdienste voor verenigingen en artsen.

  1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.