WantToKnow.nl

Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!

Een sproeivliegtuig voor weermodificatievluchten ziet er zo van binnen uit..!

x

Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!

Hard bewijs dat er met het weer wordt geëxperimenteerd. Wereldwijd!

2011 © WantToKnow.nl/.be / Guido Jonkers

x

De meeste Amerikanen geloven nog steeds dat de weerpatronen 100% natuurlijk zijn en dat hun overheid geen enkele controle heeft over het weer. Maar helaas.. dat is dus helemaal niet waar..!

Wat je hieronder kunt lezen is het bewijs dat ‘weeraanpassingen’ plaatsvinden, in ieder geval boven de VS, en je kunt je afvragen waarom dat elders ook niet het geval zou zijn. Maar het meest schrikbarende is natuurlijk dat deze FEITEN nu boven tafel komen, doordat lagere overheden officiële stukken tonen, waaruit blijkt dat al sinds 2000 dit soort ingrepen plaatsvindt.

Er wordt in de MSM, mains stream media, ook helemaal niet over gesproken en als we kijken naar het commentaar dat bijvoorbeeld weermannen geven op de chemtrails, dan is dat werkelijk, ná het lezen van dit artikel zeker, bij het naïeve af.. Maar het geëxperimenteer is dus ECHT, HEEL ECHT. De bewijzen liggen zonder onder de neuzen van de Amerikaanse bevolking.

De verschillen tussen chemtrails en contrails. Chemical trails en condensed trails.

Betekent dit nu, dat wanneer de overheid een andere weersgesteldheid in een gebied wil oproepen’, ze dit voor elkaar krijgt? Ja, dat betekent het dus, maar de consequentie ervan is, dat de Amerikaanse overheid, mogelijk zelfs het Ministerie van Defensie, dat alles voor elkaar krijgt onder het motto van ‘landsbelang, topgeheim’, serieus met het klimaat aan rotzooien is geweest en nog doende is. Er kunnen ‘onbedoelde consequenties’ aan dit gedrag hebben gezeten, of nog zitten, want onze Aardse klimatologische processen zijn vanzelfsprekend in een natuurlijk evenwicht.. Deze consequenties zouden weleens veel dramatischer kunnen zijn dat iemand van ons zich kan voorstellen.

Ook wij schreven hier op WantToKnow regelmatig over de verdenkingen die al rezen tegen de Amerikaanse overheid vooral, op dit gebied en steevast waren er personen onder deze artikelen die ons voor samenzweringsidioten uitmaakten. Maar de waarheid is kennelijk nog veel heftiger, een waarheid die de autoriteiten niet officieel bekend maken, maar druppelsgewijs via allerlei ‘lagere overheden’ zoals dat heet, het publieke veld in laten lekken. Maar laten we je eerst even deze korte film zien, waarin het e.e.a. duidelijk in een wat groter perspectief wordt gezet.
x


x

Chemtrails in de media
In de media druppelt dus langzaam de informatie door, dat er op heel grote schaal met vliegtuigen wordt gesproeid. De informatie vermeldt in die gevallen dat het gaat om ‘weermodificatie’, het aanpassen van een weersgesteldheid, om het in goed Nederlands te zeggen. Deze posting bijvoorbeeld werd gedaan in de ingezonden mededelingen van een lokael krant die de ‘The Tribune’ en in de stad San Luis Obispo in California verschijnt. Deze mededeling verscheen onder de categorie ‘Wettelijke verordeningen’..! in the “Legal Notices” section

AANKONDIGING VAN VOORGENOMEN WEERMODIFICATIE PROGRAMMA
VAN HET SANT BARBARA COUNTY WATER AGENTSCHAP.

Het agentschap geeft hierbij bericht van haar intentie om een weermodificatieprogramma uit te voeren, teneinde regenval te stimuleren die ervoor kunnen zorgen dat watertekorten in de Santa Barbara County worden opgeheven. Wolken zullen worden besproeid met ZilverIodide (AgI). Hierbij zijn 2 mogelijke manieren van verspreiding van deze stof mogelijk. Vanuit de lucht en vanaf de grond.

Locaties voor deze operaties: Projectoperaties kunnen worden uitgevoerd tijdens de periode die ligt tussen 15 November en 15 April van de jaren 2011 en 2012, en de jaren erop, tot aan 2015-2016. Het verspreiden van de genoemde stof per vliegtuig, gaat gepaard met gebruik van het luchtruim boven het Santa Barbara County,delen van San Luis Obispo County evenals de Stille Oceaan, ten Weste van de Santa Barbara en San Luis Obispo Counties.
De operaties vanaf de grond zullen worden uitgevoerd vanaf de Santa Ynez Mountains, de Casmalia Hills en de San Rafael Mountains. De doelgebieden voor deze strooi-operaties zijn de waterreservaten achter de Cachuma en Gibraltar reservoirs bij de Santa Ynez River en bij het Twitchel- reservoir aan de Cuyama River.
LICENSEE: De supervisie én de uitvoering van dit project zal liggen bij een gelicenseerd weermodificatie-consultant.

Kan nu elke ‘rijke stinkerd’ in Texas een vergunning aanvragen om zijn feestje met een beetje verkoelend regenwater te besprenkelen? Maar dan wel met een vergunning voor ‘weermodificatie’..?

Kan het nóg duidelijker aangetoond worden dan dat? Het ‘Santa Barbara County wateragentschap, vertelt de wereld dus even dat het plannen heeft om een ‘weer modificatie programma’ uit te gaan voeren, en vertelt even –bijna letterlijk tussen de regels door- preciés hoe men dit wil gaan doen..!

En als je denkt dat dit iets nieuws is, dan heb je het bij het verkeerde end. Deze ‘weer modificatie programma’s’ worden al jaren in Texas uitgevoerd. Kijk eens naar deze (vertaalde) tekst, die afkomstig is van de website van  Texas Department of Licensing and Regulation

Op dit moment, worden er wolkengenererende operaties uitgevoerd in Texas, die bedoelt zijn om de regenval te doen toenemen, over een oppervlakte van 125.000 vierkante kilometer, ongeveer één vijfde van de landoppervlak van deze staat. Op basis van de uitvoering van de Texas Weather Modification Act (van kracht geworden door Texas Wetgevende macht in 1967), geeft TDLR (dus het Texas Department of Licensing and Regulation) vergunningen en licenties af voor deze weermodificatieprogramma’s.
Veel van deze programma’s worden al sinds 2000 uitgevoerd. Bij deze projecten wordt gebruik gemaakt van speciale vliegtuigen en uiterst moderne weerradarsystemen, die worden bediend door uitermate vaardige meteorologen, op bases in de buurt van Amarillo, Plains, Pecos, San Angelo, and Pleasanton.

Is er nog iemand die nog skeptisch wil doen over wat hier staat..? Volgens de overheid in Texas, zijn deze weermodificatieprogramma’s dus al aan de gang sinds het jaar 2000..!  Mocht je familie hebben in Texas, die het weer niet zo heel bijzonder vindt, laat ze gouverneur Rick Perry de schuld geven..!

Er bleek niets ‘natuurlijk’ aan het prachtige weer dat was geschapen om de Nationale Parade in Beijing in het zonnetje te zetten..

Wereldwijd!
Weer-modificatie-projecten zijn over de hele wereld aan de gang, en niet alleen in de VS, kijk maar eens naar dit artikel van een paar jaar geleden uit de  Guardian, waarin melding wordt gemaakt van mammoet-weerprojecten die plaatsvinden in China.

“De Chinese luchtmacht heeft geclaimd dat het de grootste weermodificatie operatie heeft uitgevoerd in de historie van het land. De luchtmacht slaagde erin om een stralende zon te laten schijnen op Tiananmen Square, door de lucht van bewolking te ontdoen, net voordat de Dag van de Natie-parade zou gaan lopen.  

Ik schrijf dit bericht onder een prachtige, azuurblauwe lucht. In plaats van de grijze, saaie mist die ik de laatste jaren gewend ben in Beijing; het licht is zó scherp dat ik er niet in kan kijken. De transformatie is zo dramátsich, dat het gewoon éng is. Toen ik gisteren in de stad aankwam, bleek de stad gehuld te zijn, in een soort dikke smog.”

En een artikel dat werd gepost op Arabianbusiness.com spreekt over een uitzonderlijk weermodificatieproject dat gesponsord is door de overheid van Abu Dhabi….

“Wetenschappers die samenwerken met de overheid van Abu Dhabi zijn erin geslaagd meer dan 50 regenstormen op te wekken in Juli en Augustus 2010, tijdens een zomerpiek in de Arabische emiraten. Deze regens zijn een onderdeel van een GEHEIM US$11 miljoen kostend project, waarvan gerapporteerd wordt dat het onder leiding staat van HH Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, de president van de UAE (verenigde Arabische Emiraten), dat ionisatiemateriaal heeft gebruikt om deze stormen op te wekken, aldus UK’s Sunday Times.

Het is overigens de eerste keer dat dit team erin is geslaagd om via menselijke manipulatie, regen te produceren vanuit een hemel die normaal gesproken onbewolkt zou zijn. Volgens het rapport gebruiken de wetenschappers groter ionisatie-apparatuur, die de vorm van lampenkappen hebben, om velden te genereren van negatief geladen deeltjes. Hierdoor worden wolkenformaties gecreëerd, die tot regenbuiten leiden.

In de loop van 122 dagen van de zomermaanden werden de zenders 74 keer ingeschakeld, toen de atmosferische vochtigheidsgraad een noodzakelijk niveau van 30% of hoger bereikte. In die tijd werd er regenval gemeten tijdens 52 momenten in Al Ain, dáár waar het weerbericht geen enkele regenval noch bewolking van betekenis had voorspeld.”

Begin je het grotere plaatje te zien..?
Helaas hebben we nog geen idee wat de bij-effecten van deze ‘’weermodificatieprojecten’ zullen zijn. En inderdaad leren we nu hoe we het weer kunnen manipuleren, maar datzelfde weer lijkt met de maand instabieler te worden.. Het afgelopen jaar zijn we wereldwijd onaangenaam verrast geworden door een ongelooflijke hoeveelheid heftige natuurrampen. En bijna elk gebied in de VS is hierdoor geraakt.

Het lijkt er dus op dat we helemaal niet dichtbij een controle over het weer zijn.. Feitelijk kan het weleens zo zijn, dat we er meer een zootje van maken, dan dat we ‘controle uitoefenen’..! Maar onze autoriteiten gaan gewoon door met ‘Godje spelen’..

Een van de andere mogelijkheden om het weer te beïnvloeden is het HAARP-project, dat speciale frequentie-golven door de dampkring laat ‘stuiteren’.. HAARP zou in staat zijn om zelfs aardbevingen te triggeren. (klik voor artikel over HAARP)

Want ook jij, en zeker WantToKnow-lezers, zullen van tijd tot tijd bijzonder onaangenaam verrast geweest zijn, door de lange witte lijnen die in de hemel worden getrokken door vliegtuigen, lijnen die er uren en uren blijven hangen..

Chemtrails
Je weet het: deze lijnen staan bekend als ‘chemtrails’, een verschijnsel waarover niemand van onze politicie over wil spreken, en ook figuren uit de mainstream media weigeren om hier dieper op in te gaan. Maar wat moeten we dan? Het feit negeren dat deze bizarre condenstrepen-die-geen-condensstrepen-zijn, in de lucht hangen..? Iedereen kan toch de vliegtuigen zien die deze strepen maken, en iedereen ziet toch dat ze er zo lang blijven hangen..?

Dit fenomeen vindt plaats over de hele wereld en aangenomen wordt dat er een soort van massaal geo-engineering project plaatsvindt, wereldwijd! Kijk naar de volgende, Nederlands ondertitelde film over deze ‘chemtrails’.  Zoals je zult zien, is het fabeltje dan ook meteen uit de wereld, dat deze strepen zouden bestaan uit condensstrepen van de verbrandde vliegtuigbrandstof. Deze strepen lossen in enkele minuten geheel op in hun omgeving en zijn dan niet meer waar te nemen vanaf de Aarde.

Maar dan ben je er niet, dat is pas het begin.. Want deze chemtrails blijken ook een volledig ander karakter te hebben..!!

* * *

What in the World are they spraying..?!

Een voorwoord van de filmmaker, Michael J. Murphy

“Wat zou jouw reactie zijn, als je werd verteld dat er vliegtuigen zijn, die regelmatig giftige stoffen in het luchtruim boven alle belangrijke regio’s in de wereld sproeien? Maar dat is toch wat een protestgroep beweerde, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de AAAS, de American Association for the Advancement of Science. Deze werd afgelopen Februari gehouden in de Amerikaanse stad San Diego.

Binnen in het congresgebouw was er echter sprake van een totaal ander verhaal.. De wetenschappers die dáár bijeen waren, spraken over de kansen om verschillende ‘Geo-engineering’-acties over de hele wereld te houden, die uitgevoerd zouden moeten worden onder het mom van het oplossen van het door de mens gecreëerde probleem van het‘broeikaseffect’, door het sproeien van aluminium- en andere vluchtige deeltjes in onze atmosfeer, om het zonlicht af te schermen..

Toen deze wetenschappers werd gevraagd naar hun inschattingen betreffende reeds bestaande spray-programma’s, kwam hun reactie erop neer dat er op dit moment nog geen programma’s op dit gebied werden uitgevoerd. Misschien ben je nu in verwarring gebracht?

Want waarom zouden demonstranten buiten het gebouw beweren dat er wereldwijde spray-programma’s worden uitgevoerd, terwijl de wetenschappers ín het gebouw aan het praten zijn over het implementeren van dit soort programma’s..? Zou het kunnen zijn dat een van beide groepen om de tuin wordt geleid..?”


 

299 Reacties op Chemtrails, keihard bewijs in officiële berichten!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Jan Jaring

  Geweldig dat jullie dit allemaal doen.
  Groet@Shalom Jan

  39
 • Veronica vos

  Ik wil jullie aandacht vestigen op de hernieuwde website http://www.agriculturedefencecoalition.org van Rosalind Peterson; about chemtrails and other weather modification programs and experiments.
  Met een heel goede speech over deze zaken door Rosalind Peterson.
  Veronica Vos

  38
 • Nico Haupts

  Ik (we) worden gewoon vergiftigd .
  Ik (we) hebben niet gevraagd voor die troep.
  Ik (we) vinden dat het moet stoppen.
  Ik (we) hopen dat er wat aan word gedaan.
  Ik (we) willen nog langer leven en onze kinderen ook.
  Ik (we) willen dat de elite stoppen met die zooi.
  Spray die zooi in je huis maar laat mij die zooi niet inademen laat staan op me neer krijgen .

  Troep Troep weg ermee maar daar kunnen we zeker niks aan doen .

  37
  • monika

   Hoi Nico,
   op 25 maart 2014 kwam goed nieuws vanuit Brussel.
   ‘Het Europese parlement heeft de petitie van de groep ‘Skyguards’ tegen besproeiing van de lucht en tegen HAARP geaccepteerd.’
   Wat het ook moge betekenen.

   Hier is de link http://www.chemtrail.de/?p=6980
   wel in het Duits maar goed, je kent de context 😉
   Ik vond het iig positief nieuws…

   37.1
 • remco

  ik weet hier al jaren van want dit doen ze al sinds 1995.heb alles geprobeerd en gedaan maar je bereikt niks en tegen de elite ken niemand op zolang we geen eenheid worden als burgers.met dit vernietigen ze echt de gehele flora en fauna en misschien op langere termijn de mens onvruchtbaar word. door deze kernafval en chemicalien die ze over ons hoofd sproeien.denk dat gewoon accepteren is want je houd het niet tegen helaas

  36
 • Zoe

  Hallo lieve mensen,

  wat een bijzondere tijd waarin wij leven dat dit juist nu allemaal het grote publiek mag bereiken! Zo ook heeft mijn dochtertje eind 2012 besloten om ook deel te willen nemen aan deze tijd.. =) Ze is niet gevaccineerd, uitsluitend bio voedsel maar hoe o hoe kan ik haar beschermen tegen de schadelijke stoffen van chemtrails? Ik merk dat de intensiteit van de zon drastisch is afgenomen en de laatste weken lijkt het alsof ze 2 maal zo veel spuiten.. Ik laat haar al langer in de zon voor het benodigde zonlicht maar verder kom ik ook niet echt wat betreft bescherming..

  iemand suggesties?

  hartelijke groet,

  Zoe

  35
 • monika

  Al Gore geeft geo-engineering toe… hoe kan dat nou weer?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VA1YZzI0wSs

  34
 • Jammer dat dit artikel nu ten prooi is gevallen aan een chatboxsessie

  33
  • Paul & Co

   Klopt Julius, ik heb er al zo vaak met de generator van deze site over gehad, dat het reuze zou zijn als er een aparte klepbox hoek op deze site zou zijn waar men geheel OFF-Topic kan reageren. Ik heb het eerder al eens pogen op te lossen met een Goldchat server om de artikelen met onderbouwde comments intakt te laten houden. Wat je ook terug ziet op andere sites, het nog steeds hier volkomen uit de hand moet lopen. Heel misschien dat er over +/= 20 jaar mits WTK.nl nog bestaat er misschien een oplossing voor bedacht is.

   33.1
  • Eens, want het heeft wel degeluk een functie die extra uitwisseling. Maar zal site-technisch wel weer een stukkie hoofdpijn zijn.

   33.2
  • Paul & CO

   Dat hoofdpijn idee valt wel mee, technisch is dat niet zo moeilijk, daar heb je mensen voor die dat zo kunnen aanpassen in de regel. Alleen de Creator gaat er vanuit dat je er speciaal geschoold voor moet zijn, zelf kan hij er geen touw aanvast knopen anders was er wel een heus team aanwezig geweest en geen onderlinge liggende comment problemen. Het is enkel een paar knopjes aan zetten en een mod -tooltje installeren, scriptje maken, testen en klaar is Kees!

   33.3
  • monika

   Julius, dat zal wel door de chemtrails komen 😉

   33.4
  • Vandaag weer een update, klik op mijn naam. Ik maak persoonluk verslag van wat mij opvalt. KIJK ZELF blijft de boodschap. En omdat ik ze zie vliegen ook een update van m’n verenvriendje die hiero IN huis rondvliegt @ http://www.parakiki.blogspot.nl/

   33.5
  • Willie

   @Julius Jooker 33.5: vandaag hier ook zo’n vliegtuig met een kort spoortje. Viel inderdaad op en ik heb een tijdje staan kijken wat het was. Eerst dacht ik: hé, de rotzooi was zeker op en ze moesten dus bijtanken. Maar nu begrijp ik dat het dus weer andere sproeiers zijn dan wat je doorgaans ziet. Ja, ik heb nu ook al jarenlange ervaring met wat ik hier allemaal zie vliegen, en “ik zie ze vliegen”. De contrails naast de chemtrails, ja zelfs bochies en heen en weer. Soms zie ik echt dat de gassen opraken en dat er weer bijgevuld wordt, dat zie ik dan aan het patroon. Eerst sputtert er nog wat uit de sproeiers, dan stopt het en na een flinke poos zie je dan opeen prut prut prut halve cirkeltjes en kort daarop weer die ellendig lange chemtrails, waarna dan weer die grijswitte melkkleurige lucht ontstaan en alles dichttrekt. En altijd richting de zon!

   33.6
  • Paul & Co

   @ Juliu

   Nu begin ik het te snappen, als de luchten schoon zijn en er geen moer te beleven valt op wtk, vermaak jij je kostelijk met je agapornis. Gelukkig dat je er nog maar 1tje hebt, als je een heel gezin van papa met mama (broer en zus) en kleine 4-5 kids gezins uitbreiding erbij krijgt het een lieve lust wordt. Overal zie je dan trails van sloopwerkzaamheden en ze gillen je doof waar je TV niet tegen op kan. Hang geen spiegels in de buurt want daar zijn ze gek op, kindertjes maken de hele dag door met hun spiegelbeeld. Daarom dat ik ooit op een dag van deze vogels over geswitched naar goudvissen in mijn tuinvijver. Een stuk rustiger met al die neer strijkende reigers aan de andere kant van Schiphol.

   33.7
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.