WantToKnow.nl

Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker..

Het onderstaande artikel toont wederom aan dat niets van ‘buiten’ ons, ons kan genezen.. Hoe vreemd deze zin ook mogen klinken, sta er bij stil wat een medicijn doet, wat een dokter doet.. Het enige wat een genezingsproces betekent, is het (weer) op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Kanker is in dit perspectief een heftig voorbeeld van enerzijds het ‘falen’ van ons zelfgenezend vermogen. Maar aan de andere kant is het ook onvoorstelbaar voor velen, dat het lichaam in staat zou zijn zichzelf van kanker te genezen.

Eerder plaatsten we een artikel over Aloë Vera en haar stimulerende werking om ons lichaam aan te zetten om kanker te verwijderen uit datzelfde lichaam.
Het bleek uit dat artikel dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit een uiterst effectieve kliniek gesloten had, die kankerpatienten behandelde met Aloë-preparaten. Kijk HIER voor het hele artikel.

Het onderstaande artikel bewijst indirect dat de arts van de genoemde kliniek, Dr. Ivan Danhof, het wel degelijk bij het goede end heeft, met zijn onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding middels de Aloë-plant. Hier het hele verhaal:

* * *

X

Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker…
met slechts drie ingrediënten

“Dit boek onthult een van de belangrijkste ontdekkingen
op gezondheidsgebied afkomstig uit Zuid-Amerika.” – the Health Ranger

vertaling voor WantToKnow © Jan Smith oktober 2010

x

Gelukkkig zijn er journalisten als Mike Adams ‘The Health Ranger’, die met open vizier in de slag zijn om waarheidsvinding.

Omdat ik in Zuid-Amerika woon, loop ik regelmatig tegen een overvloed van natuurlijke remedies aan, waaronder die voor kanker. Je kunt nauwelijks een stap buiten de deur doen, zonder te worden omringd door natuurlijke geneesmiddelen gemaakt door Moeder Natuur en dat geldt voor het hele continent – van Equador (waar ik zelf woon), via Peru en Bolivia tot in het diepe zuiden van Brazilië.

In Brazilië heeft een nederige monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig geneesmiddel ontdekt voor kanker, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten… en ervan betreft de gehele Aloe Arborescens (niet alleen de gelei, maar het hele blad met inbegrip van de huid en het sap). Hieronder staat zijn uitleg over de manier waarop deze Braziliaanse Aloë werkt om niet alleen kanker te laten verdwijnen, maar ook enkele andere ziekten zoals obesitas en depressiviteit. Hij heeft deze zeldzame kennis samengebracht in een boek getiteld Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!

Jarenlang was het bijzonder moeilijk dit weinig bekende boek te vinden. Een aantal verzamelaars van zeldzame boeken verkopen gebruikte kopieën voor soms meer dan het dubbele van de oorspronkelijk verkoopprijs. En dus zocht Truth Publishing contact met de auteur en kwam overeen het boek wereldwijd opnieuw uit te geven. Wij zijn blij te kunnen melden dat de nieuwe uitgave een feit is en vanaf nu weer verkrijgbaar is!

Naast een gedetailleerde omschrijving over het hoe en waarom van dit aloë-recept, worden in dit boek ook twee manieren uit de doeken gedaan waarop je het zelf op eenvoudige wijze kunt bemachtigen: Je kunt het zelf maken (voor een paar euro per dosering) door Aloë Arborescens te gebruiken (hoewel ik persoonlijk Aloë Vera gebruik) en twee andere gewoon verkrijgbare ingrediënten, of je kunt dezelfde formule kant en klaar verkrijgen via een Amerikaans bedrijf.

Hier volgt een beschrijving van het boek van Pater Romano Zago:

Aloë is geen medicijn en toch geneest het..!

x

“Aloë is geen medicijn en toch… geneest het” is het nieuwste boek van Pater Romano Zago, auteur van onder meer “The Scientific Monographic History of Aloe Vera and Aloe Arborescens”. In de laatste paar jaar heeft zijn boek veel bijval gekregen uit de wereld van de alternatieve geneeskunde in Europa. In zijn nieuwste boek presenteert Pater Romano Zago de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Arborescens en beschrijft in eenvoudige bewoordingen hoe deze plant kan worden gebruikt bij de genezing van meer dan 100 verschillende soorten ziekten waaronder obesitas en depressiviteit.

Pater Romano Zago, de schrijver van het boek over de geneeskrachtige werking van de Aloë

De recept met de Aloë Arborescens, dat door de Braziliaanse inheemse bevolking wordt gebruikt en in dit boek wordt beschreven, is onovertroffen en biedt het menselijk lichaam een uitgebreid spectrum van plantaardige voedingsbestanddelen die nodig zijn voor een gezonde ondersteuning van het immuunsysteem en tevens zorgt voor de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor keert het lichaam terug naar zijn normale structuur en functioneren.

In de literatuurlijst van het boek wordt verwezen naar een groot aantal wereldwijd uitgevoerde studies die wetenschappelijke bewijzen bevatten voor het feit dat Aloë Arborescens een hoge concentratie bevat van complexe suikers genaamd glucomannan polysaccharides en meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk  zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.

Uitvoerig testen met dit middel, heeft aangetoond dat het tevens een breed scala aan virussen, zwammen en schimmels (met name die welke de slijmvliezen aantasten) doodt. Bijgevolg biedt het middel actieve bescherming voor het darmstelsel en de slijmvliezen.

“Aloë is geen medicijn en toch…geneest het!” biedt een wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig en prijsvriendelijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen. Het (Engelstalige) boek is ook in Nederland te koop, bijvoorbeeld bij BOL.com, HIER

Hoe het werkt
Het menselijk lichaam geneest zichzelf van binnenuit en de meer dan 200 plantaardige stoffen die het sap van het hele blad van de Aloë Arborescens bevat bieden een volledige aanvulling op de biologische behoeften van het lichaam. In Aloë wordt een waar arsenaal aan bruikbare stoffen aangetroffen die in essentie goed zijn voor de gezondheid, zoals enzymen, vitaminen, proteïnen, aminozuren, mineralen, monosaccharide-oliën, polysacchariden, polysaccharides, anthraquinone bestanddelen en dergelijke. De schoonmaak die door dit Aloë-recept op gang wordt gebracht, zorgt voor een ontgifting van het lichaam, vernieuwt het bloed en versterkt het immuunsysteem zodat het lichaam de gezonde staat van zijn kan herstellen.

De cover van het opzienbarende boek van pater Zago.

Onderzoek naar plantaardige saccharide heeft aangetoond dat de eigenschappen van de Aloë Arborescens plant het immuunsysteem ondersteunen en het helpen bij het bestrijden van allerlei kwalen waaronder algemeen voorkomende infecties , kanker en HIV.

Om meer te weten te komen over de vele voordelen van dit Braziliaanse recept en de klinische onderzoeken aan en de eigenschappen van deze Aloë-soort, kijk op deze website.

Pater Romano Zago’s boek beschrijft hoe een gezond immuunsysteem de ” vinger aan de pols houdt” van chronische ziekten. Wanneer iemand een chronisch ziekte ontwikkelt, is er kennelijk iets niet in orde met het ontgiftingsproces en het immuunsysteem. En als die persoon een behandeling ondergaat voor een of andere chronische ziekte, is het erg belangrijk het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te ondersteunen.

Bij veel conventionele kankerbehandelingen takelt het immuunsysteem af. Dit Aloë-recept voedt het lichaam, vult aan wat verloren is gegaan en wast opgehoopte gifstoffen weg. Het veroorzaakt een verjonging van het lichaam met een sterker gemaakt immuunsysteem dat beter in staat zal zijn de gezondheid te bestendigen en te beschermen.

Een sterk immuunsysteem is ons krachtigste wapen tegen ziekte en dit recept van Aloë Arborescens vormt de sleutel tot een oppermachtige immuniteit.

Een geneeswijze voor kanker dat de hele wereld moet horen.

Wanneer wij de juiste voedingsmiddelen tot ons nemen, geven we ons lichaam het gereedschap waarmee het zichzelf kan genezen. Pater Zago maakt de lezer in zijn boek over de voordelen van de Aloë Arborescens deelgenoot van alle resultaten van zijn onderzoek naar deze verbazingwekkende plant.
Zich baserend op het observeren van talloze mensen met chronische aandoeningen die het middel gebruikten, houdt hij staande dat dit Braziliaanse geneesmiddel van het sap van het gehele, onbehandelde blad van de plant, vermengd met pure bijenhoning en 1% destillaat na inname de gezondheid kan herstellen.

Het is eigenlijk de ontdekking van de eeuw – een miraculeuze ontdekking op gezondheidsgebied dat ten goed komt aan de hele mensheid.

In 1757 voerde de Britse marine-arts, Dr. James Lind klinische proeven uit waardoor de eindeloze rij van meer dan twee miljoen slachtoffers als gevolg van scheurbuik, werd doorbroken. Dat deed hij door het toevoegen van citroensap, of het sap van limoenen dan wel andere voorhanden zijnde vruchten aan het dagelijkse eten van Engelse zeelui.
Deze oplossing voor het elimineren van scheurbuik vormde een andere aanpak dan die van de toenmalige medische praktijken, maar het leidde tot een belangrijke kostenbesparing binnen de marine en redde het leven van talloze zeevarenden. Nu, meer dan 200 jaar later, wil de medische gemeenschap nog steeds niets weten van de voordelen van juiste voeding bij de bestrijding van ziekten.

Pater Zago is van mening dat de leden van de medische wetenschap het pad van de orthodoxe geneeskunde zouden moeten verlaten en zich meer zouden moeten bezighouden met geneeswijzen op basis van homeopathische bestanddelen, plantentherapie en andere  methoden die al tijden lang bekend zijn en die weliswaar veel minder lucratief zijn voor de farmaceutische industrie, maar veel effectiever zijn voor het bevorderen van de menselijke gezondheid. Het uiteindelijke doel is het redden van mensenlevens. En dus zouden artsen deze alternatieve methoden moeten integreren, in plaats van ze per definitie af te wijzen.

De Engelstalige uitgave van “Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!” is ook verkrijgbaar bij Truth Publishing, zie deze LINK.

Over de auteur
Pater Romano Zago, van de Orde van de Minnebroeders, werd op 11 augustus 1932 geboren in het Braziliaanse Lajeado. Het werd in 1958, na een studie filosofie en theologie, tot Franciscaner broeder gewijd. In 1971 behaalde hij een graad in literatuur en vreemde talen (Latijn, Portugees, Frans en Spaans) aan de faculteit voor literatuur van de Universita Pontifica Cattolica.

Het Aloë-Arborescens aftreksel dat Romano Zago ontdekte.

Toen hij in 1988 werkzaam was in de San Antonioparochie in Pouso Novo (RS) Brazilië, hoorde hij van de lokale bevolking over een krachtig, volledig natuurlijk recept van Aloë Arborescens dat zij gebruikten voor de genezing van kanker en begon het uit te proberen op chronisch zieke mensen. Toen ook ontdekte hij de positieve resultaten die in gevallen van vergevorderde ziektestadia werden behaald met bepaalde voeding.

Later werd hij naar Jeruzalem en Italië gezonden, alwaar hij opnieuw getuige was van het grote succes van dit speciale recept op basis van het blad van de inlandse Aloë Arborescens. Dit gegeven inspireerde hem zijn leven volledig in dienst te stellen van het onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen ervan.

Op verzoek van vele mensen en organisaties gaf Pater Zago lezingen en leidde hij conferenties in Portugal, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Brazilië over het vermogen van het menselijk lichaam zichzelf te genezen wanneer het de voor cellen noodzakelijke micro-voedingsbestanddelen die in de polysacchariden (complexe suikermoleculen) van deze Aloëplantensoort voorkomen, kreeg toegediend.

Ook de informatie over hoe je in contact kunt komen met Pater Zago staat in het boek.

Op jullie gezondheid en welbevinden!

Mike Adams, de Health Ranger

* * *

Wat zeggen experts over aloë vera en kanker:

Sommige klinieken hebben aloë vera toegepast voor het optimaliseren van de effectiviteit van behandelingen tegen kanker met de chemotherapeutische middelen cyclofosfamide (Cytoxan, Neosar) en 5-fluorouracil (5-FU). Verschillende onderzoeken wijzen uit dat het mengsel van aloë vera zowel bescherming biedt aan de huid als het immuunsysteem tegen de gevolgen van bestralingsbehandelingen. Bovendien wordt in tenminste een onderzoek gesuggereerd dat inname van aloë de kans op longkanker bij rokers kan verkleinen.

– ‘Prescription for Herbal Healing: An Easy-to-Use A-Z Reference to Hundreds of Common Disorders and Their Herbal Remedies’ door Phyllis A. Balch, CNC

Brandwonden als gevolg van bestraling veroorzaken huidzweren die nagenoeg onbehandelbaar waren, totdat een arts het aloude middel van aloë vera begon te gebruiken. Tegenwoordig is de populariteit van aloë vera zodanig toegenomen dat het wordt toegepast in vele cosmetische en gezondheidsproducten. Het sap van Aloë Vera dat wordt ingenomen blijkt aantoonbaar effectief in bijna alle kwalen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS. In feite is er nagenoeg geen enkele ziekte of gezondheidsprobleem waarbij Aloë vera niet succesvol is gebleken.

– ‘Timeless Secrets of Health & Rejuvenation: Unleash The Natural Healing Power That Lies Dormant Within You’
door Andreas Moritz

We zouden eigenlijk altijd Aloë vera moeten toevoegen aan ons vruchtensap. Aloë vera is het meest geneeskrachtige middel van alle kruiden. Het werkt tegen kanker, tegen parasitaire aandoeningen en herstelt het DNA. Het beschermt ons tegen virussen en bacterieën. Telkens wanneer ik een glas vruchtensap neem, doe ik er Aloë vera bij en dat maakt een groot verschil.

– ‘Gary Nulls Ultimate Anti Aging Program’ door Gary Null, Ph.D.

Hyland verklaarde dat, toen Aloë vera deel uitmaakte van een geïntegreerde benadering, normale cellen beschermd bleken te worden en abnormale cellen gevoeliger bleken te zijn voor behandeling. Verschillende kankerpatiënten vertoonden opmerkelijke verandering van de gezondheidstoestand nadat zij Aloë vera kregen toegediend. Feitelijk was het te danken aan de Aloë vera, dat de werkzaamheid bevorderde van voorheen falende behandelingen, waardoor de  productie van glycoside bouwstoffen weer op gang kwam.

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Ivan Danhoff van het North Texas researchlaboratorium in Grand Prairie ontdekte grote 9.000-moleculaire Aloe Vera polysaccharides,  die hij vriesdroogde tot inactieve enzymen, genaamd “Albarin” die gebruikt worden in I.V.-behandelingen bij terminale kankergevallen.

– ‘Anti-Aging Manual: The Encyclopedia of Natural Health’ door Joseph E. Mario

Acemannan, dat werd geëxtraheerd uit de Aloë vera plant, blijkt een van de actiefste ingrediënten te zijn. Het wordt zowel oraal als intraveneus gebruikt en vindt toepassing als antiviraal, antischimmel en antibacterieel middel bij symptomen van kanker en AIDS.

– ‘Smart Medicine for Healthier Living : Practical A-Z Reference to Natural and Conventional Treatments for Adults’ door Janet Zand, LAc, OMD, Allan N. Spreed, MD, CNC, James B. LaValle, RPh, ND

Rapportages over of Aloë vera als zijnde levensreddend voor kankerpatiënten zijn niet zeldzaam. Dr. Julian Whitaker rapporteerde dat een 10 jaar oude jongen, waarbij een zeldzame hersentumor (een meningioma) was vastgesteld, na het gedurende 3 maanden drinken van kwart liter per dag, volledig herstelde. Omdat de artsen niet in staat waren de volledige tumor te verwijderen, was de blijvende groei ervan reden voor een onzekere prognose. Ten tijde van het rapoort van Whitaker leidde het knulletje een normaal leven en was actief op sportgebied, terwijl hij elke dag sap van Aloë vera bleef drinken. (Whitaker 1995a).

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Orale inname van 98 0f 99 % puur Aloë vera-sap is erom bekend te helpen bij de genezing van maagstoornissen, maagzweren, constipatie, aambeien, rectale jeuk, colitis en alle darmproblemen. Aloë vera kan ook werkzaam zijn tegen infecties, spataderen, huidkanker en artritis en wordt tevens toegepast bij de behandeling van AIDS. We hebben uitstekende resultaten behaald door bepaalde darmreinigers te gebruiken in combinatie met Aloë vera-sap. We stelden vast dat deze combinatie goede diensten bewijst bij voedselallergieën en darmknaalstoornissen.

– ‘Prescription for Nutritional Healing, 4th Edition: A Practical A-to-Z Reference to Drug-Free Remedies Using Vitamins, Minerals, Herbs & Food Supplements’ door Phyllis A. Balch, CNC

Een eetlepel sap van de Aloë vera, opgelost in een beetje water, ingenomen voor de maaltijd of tenminste voor elk ontbijt, helpt bij het afbreken van oude afvalresten en zorgen voor een goede voeding voor cellen en weefsel. Mensen die dagen nadat zij een leverspoeling hebben gehad, merken dat de lever nog steeds veel afvalstoffen produceert, kunnen veel baat hebben bij het drinken van Aloë vera-sap. Aloe vera blijkt effectief te werken in nagenoeg alle ziektegevallen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS.

– ‘The Amazing Liver & Gallbladder Flush: A Powerful Do-It-Yourself Tool To Optimize your Health and Wellbeing’ door Andreas Moritz

83 Reacties op Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Lietje

  Heel blij met het artikel. Maar de link naar koen van het boek werkt niet.

  35
 • Caroline

  Het recept van pater Romano Zago, met de meeste hoeveelheid Aloe Arborescens, kun je bestellen met korting via: http://www.divinatasolutions.com. Het wordt gemaakt door een fabriek in Portugal en is het beste recept wat er is. Normaal wordt het gemaakt met 40 % Aloe Arborescens maar dit is gemaakt met 60 %. De succes verhalen zijn dan ook echt van deze fabrikant. Het helpt bij meer dan 100 ziekten. Vergeet Forever living dat zijn oplichters uit Amerika. Alles is aangelengd en met chemische ingredienten verpest. Ga voor de echte Aloe Arborescens dan krijg je resultaat en blijf het gebruiken: het houdt iedereen, mens en dier gezond. Succes en het werkt echt.

  34
 • Elisabeth

  Goede artikelen !!!!

  33
 • Minu

  Te mooi om waar te zijn.
  Helaas heeft ook het Aloë Vera sap niet het gewenste effect gehad (zelf niet in combinatie met het Houtsmüller anti kanker dieet). De uitgezaaide kanker zal op korte termijn fataal worden. Maar zoals vele kanker patiënten zullen kunnen beamen, zal menigeen bij de diagnose de kanker is weer terug en uitgezaaid/ uitbehandeld, toch nog willen grijpen naar die laatste strohalm. Ben er echter wel achter gekomen dat zowel reguliere geneeskunde als alternatieve geneeskunde, nog steeds DE OPLOSSING niet hebben gevonden voor het genezen van kanker.
  Dat wil niet zeggen dat Aloë Vera niet kan bijdragen tot verbetering van bepaalde kwalen, maar het predicaat: het geneest kanker is veel te optimistisch en zwaar overtrokken.

  32
 • michel s

  Een geheim recept…Dus niet naar efficiëntie onderzocht. Dan kan men van alles beweren. ik ken mensen die na het regelmatig dagelijks drinken van water op wonderbaarlijke wijze van kanker genazen.
  Er is niets tegen natuurproducten en ook niets tegen ‘on’natuurlijke producten van zohaast hun werkzaamheid grondig wetenschappelijk aangetoond is en hun schadelijk effecten aangetoond. Uit niets blijkt hier dat dit gebeurd is en men kan dus van alles gaan proberen en zeggen, wanhopige mensen zijn geneigd alles te slikken.
  Het middel is bij mijn weten op mensen niet getest en men kan er dus van alles over gaan beweren. Degenen die ervan genezen zijn dan door dit middel genezen als ze het innamen en degenen die sterven na inname zijn niet van de inname van dit middel gestorven maar van de kanker, gemakkelijk wel om iets te verkopen maar allesbehalve wetenschap, dat leidt allesbehalve tot weten.
  Nog zo’n truucje: dat jongetje met zijn tumor hierboven. Eén statisticus weet dat men uit één geval nooit conclusies kan trekken. De redenering is dan van volgend niveau: mijn nonkel was 90 jaar, een verstokte roker, en hij sprong nog zonder aanloop over een lat 80 cm hoog… Dus roken is gezond (en koop dus mijn tabak).
  De kracht van dit soort beweringen ligt hierin dat ze niet echt tegengesproken kunnen worden zonder wetenschappelijk onderzoek en er is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan, dus.

  31
 • Mariette Kieven

  Het boek van Pater Romano “Aloe is geen medicijn, maar toch geneest het” in het nederlands waar kan ik dat bestellen?

  met vriendelijke groet
  M.Kieven

  30
  • Piet Kukler

   Goedemorgen Mariette, het boekje is al wel vertaald door de uitgever maar helaas nog niet gedrukt, dus alleen de Duitse versie hebben wij beschikbaar. en uiteraard de Aloë Arborescens als product natuurlijk ook
   in flessen van 500 ml.

   30.1
 • irene roex

  mijne man heeft slokdarmkanker gehad ,hij neemt aloe vera van dat geel kannetje is dat daar drink hij daar van en hij neemt ook vitaminen c van aloe vera ,hij voet zich daar goed bij ,ik heb er twee planten van aloe vera ,en die staan hier binnen op de vensterraam maar die bloeien goed hoor ,groetjes irene

  29
 • Dave

  Waarom moet er bij zulke “ontdekkingen” altijd boeken verkocht worden? Waarom de boeken niet gratis delen? Larie en apekool allemaal, net zoals veel “verhaaltjes” op deze website.

  Ik ben bij toeval op deze site terecht gekomen en heb een aantal artikels gelezen. Bij een aantal artikels denk ik van “Ja, dat kan wel.”. Andere artikels lijken me onzin. Ik hoop dat jullie met onzin het leven van anderen niet vern**ken.

  28
  • GuidoJ.

   Waar haal je vandaan dat er boeken moeten worden verkocht..? Deze informatie is toch gratis..? Als je meer wilt weten, koop je het boek en kun je de diepte in en steun je zo de schrijver, die een deel van zijn leven heeft gegeven om jou de info te geven.. Vreemde reactie in mijn ogen.
   Fijn dat je reageert, maar gelukkig dat je de reacties onder dit artikel, waarbij je in je eigen reactie nauwelijks over de essentie spreekt, niet verder vern**kt. 🙄

   28.1
 • jeanet Nouris

  Ik heb 10 jaar pijn gehad ,en de Aloe Vera heeft mij mijn gezondheid terug gegeven.Ik werk nu als zelfstandige en adviseer aloe vera aan mensen die zoekende zijn naar gezondheid,ook velen dieren hebben baat met onze producten.Ik ben heel enthousiast over Aloe Vera en wat het doet voor je gezondheid.En de hele mooie resultaten die ik heb mee mogen maken,dan weet je pas wat leuk werk ik doe.
  u kunt zich een oriënteren op forevergo.myflpbiz.com

  27
 • Thera Salomons

  Al vele duizenden jaren is de Aloë Vera plant bekend en is haar geneeskrachtige werking bewezen.
  Het is een krachtig basis voedingssupplement voor iedereen aan te raden.
  We leven in een tijd met vele slechte eet-en leefgewoonten waarin ons lichaam veel te verduren heeft.
  Het is ook niet gek dat een groot gedeelte van onze bevolking rond loopt met uiteenlopende klachten van vermoeidheid, darmklachten, allergieën en kanker hoor we de laatste tijd wel erg veel om ons heen.
  Door Aloe Vera dagelijks te gaan drinken ga je allereerst je lichaam ontgiften en door de vele voedingsstoffen je immuunsysteem versterken.
  Dit is wat ons lichaam nodig heeft.
  Wij leveren de Aloe Vera drinking gels in 4 varianten:

  – Aloe Vera met honing, bevat 90% Aloe Vera bladgel en 9% honing
  – Aloe Vera met peach, bevat 98,2% Aloe Vera bladgel, geen toegevoegde suiker, geschikt voor diabetici.
  – Aloë Vera met silicium, bevat 91% Aloë Vera bladgel, 7% honing, silicium uit brandnetel
  – Aloë Vera Freedom, bevat 88% Aloë Vera bladgel, chondroitinesulfaat en glucosaminesulfaat, vit C en E

  Alle soorten zijn aloine vrij.
  De Aloë Vera drinking gels zijn door het Fresenius instituut en het IASC gecertificeerd en waarborgen een goede kwaliteit.

  Wilt u meer informatie over dit bijzondere voedingssupplement dan kunt u contact met me opnemen.
  Vanaf € 18,- koopt u een liter Aloe Vera honing.

  Thera Salomons
  zelfstandig consulent van LR Health & Beauty systems
  Mast 16
  3891 KG Zeewolde
  tel 06 54281111
  http://www.lifeplan.nl
  thera@salomons.nl

  26
 • Piet

  Wel een beetje wonderlijk dat iedereen het hier heeft over de aloë Vera. De juiste vorm van dit middel is aloë arborenscens deze plant bevat 200% meer fyto therapeutische bestanddelen als de gewone aloë. Pater Zago gebruikt deze specifieke plant, alleen als deze 5 jaar oud is en minimaal 1 week geen regen heeft gehad. Dus lieve mensen de enige echte is bij ons te koop: http://www.mms4u.nl/shop/nl/aloe-arborescens.html

  25
 • Diana

  De Aloe van #Foreverlivingproductsbenelux kwam vorig jaar in mijn leven en wat een verandering lichamelijk en mentaal heeft dat voor mij gedaan!!,!!! Ongelofelijk .
  Kijk op mijn site http://myflpbiz.com/dianasdroom

  24
 • Frank

  Hoi Huub, via http://www.aloeinfo.nl kun je het bestellen of vragen stellen via frank@aloeinfo.nl

  23
 • Huub Slootjes

  Fantastisch, de beschrijvingen en de genoemde resultaten, maar waar kan ik het middel kopen en of maken.
  vriendelijke groet
  Huub Slootjes

  22
  • Frank Maj

   Hey Huub,
   Heb je al iemand gevonden waar je dit product kunt kopen?
   Anders wil je jou graag helpen zodat jijzelf deze fantastische producten kunt kopen en meer info van de nr.1 in de wereleld op gebied van Aloe Vera producten!
   Persoonlijk heb ik hier nu al meer dan 2jaar super ervaringen mee en heb ik alleen maar lof over dit bedrijf en producten.
   Voor meer info of een gesprek bel me op het nr.+32498/506331
   Mijn webpagina vind je hieronder:
   http://myflpbiz.com/esuite/home/unica
   Mvg.Frank Maj

   22.1
  • Diana Ryman

   Zag je berichtje hier staan, ik weet niet of andere mensen hier al op hebben gereageerd
   Maar het is bij mij te koop via mijn site #http://myflpbiz.com/dianasdroom
   Als je naar de producten gaat en op de foto klikt staat rechts onderin meer info voor het geval je wat meer over het product wil weten.
   Mocht je al voorzien zijn hoop ik dat het voor u net zoveel doet als het voor mij heeft gedaan en nog elke dag doet.
   Gr Diana Ryman

   22.2
 • Doordat aloe vera op een natuurlijke manier is verwerkt kun je de meest zuivere vorm krijgen bij Forever. Officieel distributeur van Forever op http://www.aloeinfo.nl/webshop

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.