WantToKnow.nl

Homeopathie: 10x sterkere pijn- en vermoeidheidsverlichting bij kanker..!

mahatma ghandi homeopathie

x

x

Homeopathie:
X

10x sterkere pijn- en vermoeidheidsverlichting bij kanker..!

x

Homeopathie is in staat een dramatische verandering te veroorzaken, namelijk een 10-voudige verbetering van het mentale en fysieke welzijn van kankerpatiënten, die worden behandeld met chemotherapie en bestralingen. Dit blijkt uit een wetenschappelijk studie die onlangs is afgerond. Dit bleek uit een onderzoek onder 410 kankerpatiënten, die individuele homeopathische remedies voorgeschreven kregen, en SIGNIFICANTE VERBETERINGEN toonden, in hun lichamelijke en mentale conditie..
Emoto homeopathie ijskristalDe onderzochte doelgroep had minder klachten over pijn en vermoeidheid, en – heel opmerkelijk bij chemotherapie- deze mensen hadden een grotere eetlust, dan aan het begin van het wetenschappelijke onderzoek, in vergelijking met de controlegroep, die deze remedies niet hadden gekregen.. Deze verbeteringen varieerden van tussen de 7 en 14 keer…!!!
Edith Schippers als Big Pharma-tante..?
En wanneer we dan deze info vergelijken met de manipulerende en laatdunkende woorden van mevrouw de minister Schippers over homeopathie, kennelijk uitgesproken in een staat waarbij ze niet gehinderd werd door enige kennis van deze eeuwenoude therapie..! Dit onderzoek werd uitgevoerd door de respectabele Medische Universiteit van Wenen. Daarnaast is de werking van homeopathie is al járen bewezen, onder meer af te lezen aan de experimenten die de wereldberoemde professor Emoto met waterkristallen deed. Zie de afbeelding hiernaast.

Alle patiënten waren in fase 3 en 4 van kanker en werden elke week geïnterviewd, terwijl zij de remedies innamen. De onderzoekers waren uitermate verrast door de voor hen DUIDELIJK ZICHTBARE verbeteringen in de mentale en fysieke gesteldheid van deze groep, die met homeopathie werden behandeld. En.. kun je je voorstellen dat deze verbeteringen -bij sommigen dus 14 x !!- al BINNEN 3 WEKEN ZICHTBAAR WAREN..?

(Bron: Complementary Therapies in Medicine, 2015; BRON)

1 Reactie op: Homeopathie: 10x sterkere pijn- en vermoeidheidsverlichting bij kanker..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • bie cannaerts

  Mag ik vragen welke homeopathische middelen dan werden gebruikt/gegeven om de pijn zo sterk te verminderen? Of lees ik mss beter oo
  k de andere artikelen hierover…

  1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.