WantToKnow.nl

Tamiflu is een hoax!! Tamiflu is fraude..!

Tamiflu is een wereldwijd geaccepteerd medicijn tegen griep, gebaseerd op de werkzaamheid van het kruid ‘Steranijs’ tegen griep en aanverwante aandoeningen, maar HET IS NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID EEN VALS MEDICIJN…!

Dit is de conclusie die te lezen stond in 2009 al, in het artikel ‘The Atlantic’, waarvan onderstaand artikel een samenvatting is, geschreven door Health Ranger Mike Adams.

Hoe is het mogelijk..? En de essentie van het commentaar van Roche, de Zwitserse farmaceutische INDUSTRIE, die het middel in handen heeft, op de aantijgingen: ‘Wij hebben nooit vaststaande gegevens rondom Tamiflu onthult, noch daartoe de intentie gehad’..

Heeft Tamiflu überhaupt wel gewerkt?! Wanneer die griepgevallen, waarvan vermoed wordt dat ze ontstaan zijn als Tamiflu-resistente griepvorm, nu eens ‘gewone griepgevallen’ zijn.  Omdat Tamiflu helemaal niet werkt, bij niemand…!

De ‘grote man’ achter Tamiflu? Donald Rumsfeld, tot 1997 president-directeur van Gilead Sciences, dat Tamiflu bedacht. Het restant van zijn aandelen werden goud waard, toen de regering Bush, waar hij lid van was, een order van maar liefst US$ 20 Miljard toekende aan dit bedrijf in 2005, voor anti-virale middelen tegen de vogelgriep..!!

Wij hopen dat dit bericht door de ‘reguliere media’ wordt opgepikt. Of gaan zij er weer het zwijgen toe doen? Om wat voor reden dan ook..? Onderdrukt door de regeringsfunctionarissen, die deze waarheid liever verborgen houden. Maar jij bent in ieder geval nu op de hoogte. Stuur het verhaal rustig door, wanneer je anderen hierover wilt informeren; de ‘mailknop’ zit hiernaast.

Het nieuwe, vandaag gepubliceerde artikel over Tamiflu, en de voortgang naar het onderzoek naar deze medische mega-fraude vind je HIER in NRC van 18 januari 2012.

En of dat allemaal niet genoeg is, plaatsen we hieronder het artikel van Mike Adams over Tamiflu. Maar eerst laten we even Ellen aan het woord, die n.a.v. de berichten over Tamiflu, dit bericht opmaakte:
x

Tamiflu OK voor zuigelingen..?

x

Het vaccineren tegen seizoensgriep van kinderen vanaf 6 maanden is al ruim ingeburgerd, vooral in Amerika. De FDA (Food and Drug Administration) gaf op 21 december 2012 het GROENE licht voor het ook toedienen van het (omstreden) antivirale medicijn Tamiflu bij griepverschijnselen voor pasgeborenen vanaf slechts TWEE WEKEN oud. Pardon ?
* Is hersenvlies-, long- en oorontsteking als complicatie van Tamiflu dan een aanvaardbaar risico ? Volgens de FDA wel…
* Is overlijden als complicatie na een Tamiflu behandeling dan een aanvaardbaar risico ? Volgens de FDA wel…

Wat achtergrondinformatie :
– Het British Medical Journal (BMJ), riep begin november 2012 farmagigant Roche nog op om al zijn geheime data vrij te geven over het griepmedicijn. Het bedrijf wordt ervan verdacht te weten dat Tamiflu niet goed werkt, maar die info geheim te houden. Tegen Roche loopt ook een onderzoek door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), wegens het niet correct rapporteren van neveneffecten, inclusief mogelijke overlijdens van 19 medicijnen, waaronder Tamiflu.
– 119 geregistreerde overlijdensrapporten  (w.o. 38 gevallen binnen 12 uur na toediening Tamiflu)
– De FDA gaf in april 2012 in het Pediatric Postmarket Adverse Event Review nog toe dat ook de volgende ernstige bijwerkingen aan Tamiflu worden toegeschreven : abnormaal gedrag, delirium, hallucinaties, angstverschijnselen, nachtmerries enz.

Wie/wat zou hierachter zitten ?

Gilead Sciences? : patenthouder van Tamiflu
Roche? : fabrikant van Tamiflu
Donald Rumsfeld? : grootaandeelhouder van Gilead, voormalig minister van Defensie
Etienne Davignon? : Raad van Bestuur Gilead Sciences en voorzitter Bilderberggroep
Cirion Foundation (Ndl)? : internationaal overkoepelende organisatie infectieziekten w.o. Gilead
Ab Osterhaus? :  teamlid Cirion
Patentafloop? : voorzien in 2016

En de PR natuurlijk niet te vergeten : de ons aller bekende populaire televisie-entertainer Rik Felderhof blijkt zowaar, naast 3 professoren w.o. Ab Osterhaus, een prominente zetel te hebben in de Adviescommissie van Cirion

Bronvermelding :
http://www.activistpost.com/2012/12/fda-approves-neurotoxic-flu-drug-for.html
http://www.standaard.be/krant/tekst/index.aspx?oDay=13&oMonth=11&oYear=2012&articleid=DMF20121112_00366809
http://www.cirion.net/homenl
http://www.gilead.com/Board_of_Directors

* * *
X

Tamiflu is een hoax!

x

Onderzoek van Roche gebaseerd op wetenschappelijk bedrog!

door Mike Adams, Natural News

© 2009 Nederlandse vertaling Jan Smith / WantToKnow.nl/.be

XX

Mike Adams , the Health Ranger

Mike Adams, the Health Ranger

Wanneer het aankomt op de verkoop van chemische stoffen waarvan men beweert dat daarmee de varkensgriep H1N1 kon worden behandeld, komen de opties die de farmaceutische industrie te bieden heeft, neer op slechts twee producten: vaccins en antivirale middelen.
Veruit het populairste antivirale middel is Tamiflu, een medicijn dat feitelijk een derivaat is van het traditionele Chinese medicinale kruid ‘steranijs’.

Maar Tamiflu is allerminst een kruid. Het is een potentieel fatale concentratie van geïsoleerde chemisch bestanddelen die oorspronkelijk werden gekaapt van de traditionele Chinese geneeskunde.

En wanneer specifieke chemische bestanddelen uit die kruiden worden geïsoleerd en geconcentreerd, treedt verlies op van het waardevolle aspect van de kruidengeneeskunst (en veel belangrijker: van de veiligheid ervan)
Dat weerhield Tamiflu-producent Roche er niet van op zoek te gaan naar een multi-miljarden omvattende markt voor dit geneesmiddel. En teneinde in die markt te kunnen penetreren, moest Roche wel met enig bewijs op de proppen komen om aan te tonen dat Tamiflu veilig en effectief was.

Roche houdt zich bezig met wetenschapsfraude..!
Roche beweert dat er tien studies zijn waaruit blijkt dat Tamiflu veilig en efficiënt is. Volgens het bedrijf heeft Tamiflu allerlei voordelen, waaronder een verminderingkans van maar liefst 61% van het aantal ziekenhuisopnames van mensen die de griep hebben opgelopen en Tamiflu gingen gebruiken.

Het probleem met dit soort beweringen is dat ze niet waar zijn; ze zijn gewoon door Roche verzonnen.

3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, van 1987 -1997, toen hij Minister van Defensie werd en beroemd ging worden met zijn rol in de Irak-oorlog en de 9-11 aanslagen.

3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, directeur van Gilead Sciences van 1987 tot 1997. Toen werd hij Minister van Defensie en ging beroemd of berucht worden met zijn rol rondom de 9-11 aanslagen en de Irak-oorlog . Rumsfeld was al bekend om de introductie van het omstreden zoetmiddel ‘Aspartaam’..

In een baanbrekend artikel, dat recentelijk werd gepubliceerd in het British Medical Journal’, wordt Roche beschuldigd van het misleiden van regeringen en artsen ten aanzien van de voordelen van Tamiflu. Van alle tien onderzoeken die Roche noemt, blijkt dat er slechts twee feitelijk werden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. En waar zijn de oorspronkelijke gegevens, waarop die twee studies werden gebaseerd? Weg! Foetsie!

De gegevens zijn gewoon verdwenen. Bestanden werden vernietigd. De onderzoeker van een van die twee studies zegt de originele gegevens nooit onder ogen te hebben gekregen. “Roche zorgde er zelf voor”, zo luidt zijn verklaring.

Bijgevolg besloot de ‘Cochrane Collaboration’, belast met de verificatie van de data achter Tamiflu, om de zaak eens te onderzoeken. Na herhaalde oproepen aan Roche om de originele gegevens ter beschikking te stellen, bleven zij met lege handen achter. De enige set gegevens die ze ontvingen kwam uit een niet gepubliceerd onderzoek onder 1.447 volwassenen, waaruit bleek dat Tamiflu niet beter was dan een placebo. Onderzoeksresultaten die aantoonden dat Tamiflu zeer effectief zou zijn, bleven achterwege, waren kennelijk voor altijd verdwenen.

Volgens de ‘The Atlantic’ choqueerden voormalige medewerkers van ‘Adis International’ – voorheen een Big Pharma onderneming – de medische wereld door te verklaren dat ze waren ingehuurd om een verzonnen verhaal te produceren over de onderzoeken bij Roche.

Het wordt nog mooier: Roche dicteerde de onderzoekers wat er moest worden opgeschreven!

Een van die ‘ghostwriters’ vertelde aan het ‘British Medical Journal’ het volgende:

“Het Tamiflu relaas bevatte een aantal sleutelbegrippen die er in ieder geval in moesten voorkomen. Die werden gedicteerd door de marketingafdeling van Roche en je moest je ook tegenover hen verantwoorden. In de inleiding…moest ik bijvoorbeeld zeggen welk een groot probleem influenza wel niet vormt. Ik moest ook tot de conclusie komen dat Tamiflu het antwoord op die problemen was.”

De onderzoeksgegevens rondom ‘Tamiflu’ zijn gewoon verdwenen. Bestanden werden vernietigd.

De onderzoeker van een van die twee studies zegt de originele gegevens nooit onder ogen te hebben gekregen. “Roche zorgde er zelf voor”, zo luidt zijn verklaring.

Met andere woorden: de marketingafdeling van Roche zwaaide de scepter over de wetenschap en vertelde de onderzoekers welke gevolgtrekkingen ze moesten maken uit de klinische proeven. Ingehuurde wetenschappers die wetenschap bedrijven aan de leiband van marketingbazen. Het maakte niet uit welke wetenschappelijk bevindingen er meespeelden, hen was van tevoren ingefluisterd dat er slechts één conclusie mocht worden getrokken: “Tamiflu was het antwoord”.

Nu weet ik niet hoe dat bij jullie is, maar waar ik vandaan kom, noemen ze dat ‘wetenschapsfraude’. En volgens de vele onderzoeksresultaten die NaturalNews heeft onthuld, schijnt dit in de farmaceutische industrie zo’n beetje de status quo te zijn.

Eigenlijk is geen van de ‘wetenschappen’ die door medicijnfabrikanten worden bedreven, te vertrouwen, omdat het in de allereerste plaats in werkelijkheid niets met wetenschap te maken heeft. Het is alleen maar propaganda die in vermomd als ‘wetenschap’.

Triest genoeg is zelfs de Amerikaanse Gezondheidsdienst CDC (bij ons de GG en GD – vert.) bij de neus genomen door dat bedrog met die klinische onderzoeken. Reporter Shannon Brownlee schrijft daarover in ‘The Atlantic’:

“…De GG en GD lijkt van een of andere alternatieve planeet te komen, waar waardevolle wetenschap niet langer bijdraagt aan het openbare bestuur. De aanbevelingen die de dienst ten aanzien van de griep doet, zitten in het keurslijf van de beweringen van Roche die zeggen dat met het medicijn levens kunnen worden gespaard – in weerwil van de bevindingen van de Voedsel- en Warenautoriteit en ondanks het gebrek aan onderzoek dat dergelijke beweringen kan staven.
Daarbij komt nog eens dat noch de GG en GD, noch de VWA hebben gevraagd naar het soort onderzoeken waaruit duidelijk zou kunnen worden opgemaakt of de beweringen van de fabrikant al dan niet op waarheid berusten: dat Tamiflu inderdaad het risico van ernstige complicaties zou verminderen en dat het levens zou sparen.
Nancy Cox, die aan het hoofd staat van het griepprogramma van de CDC, vertelde ons eerder dit jaar dat ze tegen een vergelijkend placebo-onderzoek was (waarbij de helft van de patiënten Tamiflu zou krijgen en de ander helft een placebo), omdat de voordelen van het medicijn al lang en breed bewezen waren.”

Het ziet er toch zo 'officieel' uit..

Het ziet er toch zo ‘officieel’ uit..

Heb je die laatste zin goed gelezen? De CDC is helemaal niet geïnteresseerd in het testen van Tamiflu want “de voordelen van het medicijn zijn al lang en breed bewezen”. Behalve dan dat dit natuurlijk niet het geval is. Maar dit is dus dé manier waarop de farmaceutische industrie te werk gaat:

Stap 1) Draai bewijs in elkaar dat aantoont dat je medicijn werkt

Stap 2) Gebruik dat door fraude verkregen bewijs om je medicijn te laten goedkeuren.

Stap 3) Pas angst toe om vraag naar je medicijn te genereren (en moedig regeringen aan het medicijn vooral op voorraad te leggen).

Stap 4) Vermijd echt wetenschappelijk onderzoek door te beweren dat reeds is aangetoond dat het medicijn werkt (en citeer uit je eigen frauduleuze studies om dat te onderbouwen).

Dat is het recept dat de CDC nu volgt in het geval van Tamiflu. Het is natuurlijk een recept van wetenschappelijke stompzinnigheid en cirkellogica, maar dat schijnt wonderbaarlijk genoeg de gewoonste zaak te zijn in de huidige medische wereld.

Zelfs de Amerikaanse VWA – de FDA – zegt dat Tamiflu niet werkt

Opmerkelijk genoeg geeft de FDA niet helemaal toe aan de Tamiflu hoax. Ze eiste dat Roche op de etiketten de volgende afstandsverklaring zou drukken – een afstandsverklaring waarin openlijk wordt toegegeven dat nooit werd bewezen dat het medicijn werkt:

“Van Tamiflu is nooit vastgesteld dat het een positieve bijdrage levert aan de mogelijke gevolgen (ziekenhuisopname, sterfte of economische invloeden) van seizoengriep, vogelgriep of pandemische griep”

Maar hoe krankzinnig kan het worden? Het middel Tamiflu is hiervoor juist bedoeld! Bovendien vertelde een zegsman van de FDA in het ‘British Medical Journal’: “Met de klinische proeven… zijn we er niet in geslaagd enig significant verschil aan te tonen in cijfermateriaal met betrekking tot ziekenhuisopnames, complicaties of sterftegevallen bij patiënten die Tamiflu of een placebo kregen toegediend.”

Het is altijd maar weer hetzelfde liedje, als een langspeelplaat die blijft hangen: Tamiflu werkt niet. En de ‘wetenschap’ die zegt dat Tamiflu wel werkt, werd vanaf het begin gemanipuleerd.

Pseudowetenschap is evenwel goed genoeg voor de Amerikaanse regering. Zich baserend op minder dan in elkaar geflanst bewijsmateriaal en de propaganda van Big Pharma, gaf de Amerikaanse regering US$1,5 miljard uit voor het aanleggen van een voorraad Tamiflu. Dat bleek natuurlijk een reusachtige deal voor Roche te zijn, maar een slechte investering voor Amerikaanse burgers die grote bedragen moesten neertellen voor een medicijn dat zijn werk niet doet.

De cover van de British Medical Journal (BMJ): ook zij begrijpen de essentie van berichten rondom Tamiflu!!

De cover van de British Medical Journal (BMJ): ook zij begrijpen de essentie van berichten rondom Tamiflu!!

Het schandaal van het op voorraad leggen van Tamiflu

Zoals te lezen is in ‘The Atlantic’:

“Regeringen, maatschappelijke gezondheidsdiensten en internationale organisaties als de WHO hebben hun beslissingen om Tamiflu aan te bevelen en op voorraad te nemen allemaal gebaseerd op schijnbaar onafhankelijke onderzoeken, die in feite werden gefinancierd door het bedrijf zelf en voor het grootste deel waren opgesteld door medewerkers van Roche of ingehuurde academisch opgeleide consulenten.”

Zelfs al zou Tamiflu werken, dan nog zijn er inmiddels al resistente varianten van het H1N1 virus in omloop. Zie deze lead.

Het eind van het liedje is dat regeringen over de hele wereld er nu miljarden dollars doorheen jagen voor het aanleggen van voorraden van een medicijn dat zijn werk niet doet – een medicijn dat via ordinaire propaganda en wetenschappelijk bedrog werd aangeprezen.

Dit is niet voor het eerst dat regeringen zoveel belastinggeld verspilt, (hoewel het er alle schijn van heeft dat de Amerikaanse regering daar wel érg goed in is), maar dit voorbeeld is met name zo zorgwekkend omdat dit allemaal is gebeurd onder het voorwendsel dat natuurlijke remedies waardeloos zijn en alleen vaccins en Tamiflu je kunnen beschermen tegen een virale epidemie.

Maar zoals het er nu naar uitziet zijn juist vaccins en Tamiflu waardeloos en doen alleen de natuurlijke remedies hun werk naar behoren. Dat is ook de reden dat zoveel goed geïnformeerde mensen over de hele wereld vitamine D-voorraadjes aanleggen, knoflook inslaan, antivirale tinctuur en gezonde voedingsmiddelen kopen om zichzelf te beschermen tegen een mogelijke pandemie waartegen de meeste wereldregeringen niets kunnen beginnen.

Ik vind het fascinerend om vast te stellen dat regeringen over de hele wereld voorraden aanleggen van medicijnen die NIET werken, terwijl mensen die vertrouwen hebben in natuurlijke geneeswijzen allerlei natuurlijke producten inslaan die WEL werken. Wanneer een echte pandemie onze wereld zou treffen, is het maar helemaal de vraag wie uiteindelijk zal overleven (aanwijzing: het zullen zeker niet die stommeriken zijn die in de rij staan voor hun Tamiflu-pilletje….).

Welke remedie uiteindelijk wel helpt bij het aanjagen van de immuniteit en het lichaam zal beschermen tegen besmettelijke ziekten? Ik heb een speciaal rapport gepubliceerd met daarin vijf aanbevolen remedies. Zie deze lead bijv.

Aansluitend op de remedies die in dat rapport worden genoemd, kan ik ook nog een hoge dosering vitamine-D aanbevelen, alsmede het Virale Afweermiddel van een oud familiebedrijf in de VS. HIER.

Eindwoord Mike Adams: “Tussen twee haakjes: ik onderhoud geen financiële betrekkingen met de bedrijven waarvan de producten hier worden aanbevolen. In tegenstelling tot de farmaceutische industrie, werk ik niet voor mijn persoonlijk gewin.

Mijn taak bestaat eruit om verifieerbare informatie te verstrekken en openbaar te maken – informatie die kan bijdragen aan het sparen van levens en het verminderen van onnodig lijden. Dat is ook eigenlijk de taak van de FDA en de CDC, maar die hebben ze allang overboord gegooid door hun verraad aan het Amerikaanse volk.”

* * * * * * *

Nagekomen bericht: KIJK VOOR COMMENTAAR EN AANVULLENDE INFORMATIE OP DE ONDERSTAANDE LEZERS-REACTIES VAN MET NAME DRS. JOHN CONSEMULDER.

Bronnen en links:

Origineel artikel in The Atlantic: HIER

Het officiële verweer van Roche tegen de aantijgingen rondom Tamiflu, in het British Medical Journal. HIER

Artikel over de ‘bedenker’ van Tamiflu, het bedrijf GILEAD, met haar voorzitter Donald Rumsfeld. Roche is degene die het product in samenwerking met dit bedrijf produceert en distribueert. HIER de lead.

Kijk HIER op NaturalNews voor een totaaloverzicht van de publicaties rondom Tamiflu en de bizarre bijwerkingen die werden genoteerd..!

101 Reacties op Tamiflu is een hoax!! Tamiflu is fraude..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • h,van alphen

  ben maar een simpele huisvrouw van 66 jaar en moeder en oma en mijn gevoel heeft gewerkt,heb mijn gezinsleden niet laten inenten omdat ik weet hoe gemeen de Grote jongens zijn,wat een schurken.
  Raar als je je eigen gevoel in de gaten houd dat het steeds klopt.

  85
 • Anelle

  Enkele lastige vragen aan de voorstanders van het griepvaccin.

  http://www.nieuwetijdskind.com/9-vragen-griepvaccinatie/#.UOgiukkVGM8

  83
 • Willie

  @Lida: hahahaha Lida, ja we hebben er nu net (jij zegt 3 weken) 5 à 6 weken griep op zitten en we hebben (stik)geblaft als honden, dat zeg je heel terecht. Hier in mijn omgeving lagen er een heleboel plat. Hoor je niks van in het nieuws, maar mijn vriendin die lerares op een scholengemeenschap is zij dat het bar en boos was. En de hoest, hoofdpijn, buikpijn/misselijkheid enz. was vreselijk en de vermoeidheid dito. Ik was ongeveer 5/6 weken geleden begonnen en pas nu ben ik redelijk opgeknapt. Maar af en toe nog steeds een hoge benauwde hoest. Is dit een gewone griep of een gefabriceerd? Als er weer wat aan zit te komen zoals de media zegt, dat zou dat dan voor een griep zijn? Of hebben we recent toch te maken gehad met een in elkaar geflanste griep zodat we weer bang gemaakt gaan worden.

  82
 • lida

  Goed om het nog maar eens te herhalen dat Tamiflu rotzooi is,maar is er iets op handen? ik hoor al weer griep pandemie trommels in de verte !Beetje eentonig en vervelend is het wel al die bangmakerij, je zou er fatalistisch van worden en denken `het zal wel`we hebben er nu net drie weken griep op zitten, zou niet weten welke het geweest is, een mutatie van een mutatie misschien en daar weer een broertje van, in elk geval blaften we als honden, misschien de `hondengriep`?

  81
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.