WantToKnow.nl

Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!

 

De uiterst geheime TR-3B, niet bedoeld om ‘tussen de sterren te vliegen’, maar tot hoogtes van ‘slechts’ 46 km..

Wat je hieronder gaat lezen is min of meer een bizar verhaal; het is de vertaling van een Engelse blogwoordenwisseling tussen 1 officier van de Amerikaanse Marine, naar verluidt… en tussen mensen die zijn aangesloten op het blog. Interessante vragen waarop deze officier met verbijsterende antwoorden komt..!

Wat we te lezen krijgen tart elke beschrijving met de ‘waarheid’ zoals wij die kennen. De zaken die deze klokkenluider openbaart, doet onze visie op onze waarheid, volledig versplinteren. Hier komt een ‘waarheid’ naar voren, die we in de verste verte nog niet hadden kunnen vermoeden..! Wat hier staat RESONEERT.. Het is voor ons één van de meest fundamentele stukjes informatie, die we op het gebied van geheime informatie, ooit onder ogen kregen..! Als het waar is tenminste..!

De ‘waarheid’ zoals deze officier deze deelt met zijn collega-bloggers is in één woord verbijsterend. Maar waar deze ‘Amerikaanse officier’ ook een doetje kan zijn, die een Amerikaanse officier ná doet, daar valt naar ons gevoel het ‘voordeel van de twijfel’ tóch naar het beeld van een werkelijke ‘Amerikaanse officier’. Waarom?

“Saturnus, adembenemend van dichtbij”, aldus de bloggende astropiloot…

Toen ikzelf (GJ) deze blogtekst had gelezen, restte mij niets anders dan een diep gevoel van ‘WAUW!!!’.. Waarom dat zo is, kan ik je alleen in ‘vlagen’ delen. De oprechtheid van dit verhaal ‘straalt’ namelijk dóór de tekst heen; hier is iemand aan het woord die ‘verstand van zaken’ heeft. Het is daarbij vooral de ‘tone of voice’ (manier van spreken) zoals dat zo mooi in het Engels heet, die indruk maakt! Volledig oprecht in perceptie; de woordkeus, de bepaalde mate van ‘vanzelfsprekendheid’ van het delen van zijn (?) info is indrukwekkend! Zo simpel is het wellicht..

Wat is waar, wat is niet-waar?
Als we hier nu op WantToKnow al bijna 3 jaar bezig zijn om iedereen die het wil, ELKE DAG te informeren over fundamentele zaken die in de doofpot zijn geëindigd of dreigen te eindigen, dan kun je je voorstellen dat de vraag wat ‘waar’ en wat ‘niet-waar’ is, ons ELKE DAG bezig houdt. Het enige wat ik daarover hier met je kan delen is hetgeen je ZELF bij elk intro van een artikel zou moeten bedenken: ‘BEPAAL ZÉLF JE WAARHEID!’.. Het enige wat wij kunnen doen, is je stof tot nadenken aanbieden, op basis waarvan JIJ dan weer kunt beslissen of iets VOOR JOU wáár is of niet wáár..!

Ben Rich, voormalig-CEO van ‘Skunkworks Lockheed Martin’: “We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen; deze technologieën zijn echter opgesloten in de zg. ‘Black Projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen.

ALLES WAT JE JE MAAR KÚNT VOORSTELLEN, KÚNNEN WE AL MAKEN EN DAARVAN WETEN WE HOE WE HET MOETEN DOEN.”

In het kader van het onderstaande stuk blog-tekst is dit niet anders. Het komt van de site ‘HUMANS ARE FREE‘, die ons hier attent op maakte. De man achter deze site, is naar ons idee een zielsverwant, want de oprechtheid waarmee deze Alexander zijn boodschappen deelt met zijn website-bezoekers, is bijzonder vertrouwd voor ons van WantToKnow.nl/.be.

Het bijzondere is, dat ZOWEL deze Alexander, als ikzelf (GJ), als Fred Burks, aan wie ik dit verhaal toezond, VOLLEDIG sprakeloos zijn bij het lezen van de tekst, die jij hieronder, in het Nederlands vertaald, tot je kunt nemen. Wij hebben, andersom gezegd, dus alle 3 hetzelfde eenzelfde gevoel van oprechtheid bij deze blogtekst. Het zij gezegd. Dit is het commentaar van Alexander op deze blogger:
“Het is moeilijk te zeggen of wat deze man zegt écht is of niet, maar persoonlijk geloof ik niet dat hij een echte ‘ruimtepiloot’ is, maar hij heeft zéker wat interessants te melden..!! Als ik een gok mag doen, geloof ik dat hij wel degelijk toegang heeft tot ‘inside-information’ en dat zijn piloot-zijn dus een dekmantel is. Daarom ga ik er ook niet aan lopen twijfelen of het verwerpen. Maar ik ben gewoon erg geïnteresseerd wat hij te zeggen heeft, omdat veel van wat hij zegt, helemaal ráák is! Het lijkt er ook op alsof het NASA-programma een dekmantel is voor iets groters.

Het is voor mij ook heel plausibel dat de échte ruimteprogramma’s worden geleid door de VS-marine en de VS-luchtmacht.  We zijn tenslotte gewoon écht een gemilitariseerde soort. Ook de  ‘Anti-zwaartekracht’ heeft daarbij top-prioriteit, voor ongeachte welk leger, omdat de mogelijkheden voor voertuigen met deze mogelijkheden eindeloos zijn. Grappig is ook dat het onderzoek en besturderen van Elenin onder de supervisie valt van de US-marine..! Deze link is van hen; kijk maar naar de URL!   (navy.military)

En wat betreft deze ‘komeet Elenin’, dit is zéker geen normale komeet, als het überhaupt al een komeet is..! NASA besteedde er veel te veel aandacht aan, vergeleken met andere kometen die in het verleden voorbij zijn gekomen in de geschiedenis van NASA. Hopelijk heeft het iets te maken met -zoals ‘OP’ suggereert, onze werkelijke historie.”

Wat is hier aan de hand?
Voor ons bij WantToKnow is het verhaal  zó enorm passend in het ‘totaalplaatje’.. Alles wat we hier aan artikelen hebben geplaatst over de verborgen agenda van de VS, de verborgen kennis van ‘reizen tussen de sterren’, de enorme inspanningen van de ‘krachten achter de schermen’ om alles geheim te houden, de FEITELIJKE stand van zaken van de (wetenschappelijke) technieken, ALLES is passend in dit plaatje. Wauw! Inderdaad.

De conclusie van dit hele verhaal kan dan ook alleen maar zijn, voor ons dus in ieder geval!!, dat wij als mensheid, zo’n verschrikkelijke fake-wereld wordt voorgehouden en dat tegelijkertijd bepaalde ‘krachten achter de schermen’, door het verduisteren van TRILJOENEN aan ‘geld’, in staat zijn geweest om een ‘wereld-achter-de-schermen’ op te bouwen, die van jou en mij een ‘watje’ maken, voor wat betreft het volledige DECOR van onze maatschappij. Maar nogmaals, JIJ bepaalt wat voor jou in dit kader “WAARHEID’ is en hoe jouw wereld eruit ziet..!!

We zijn toe aan het hoofdartikel-van-deze-week. Waar dat over gaat, weet je inmiddels. Aan JOU om je keuze voor ‘waar’, ‘onwaar’, of… te maken..! Plezier met het genieten van de beelden van ‘mogelijkheden’ die je ongetwijfeld in groten getale tegemoet zullen komen.

x

* * *

Het feitelijke verhaal

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers september 2011

x

Het volgende ‘draadje’ werd gemaakt op de site van ‘Godlike Productions’, namelijk op het forum, een paar maanden geleden. Aan de ene kant was er een ongeregistreerde user, die de nick-naam van ‘CaptainS’ had aangenomen. Hij claimde in zijn verhaal een officier te zijn van de US-Navy. Een piloot die werkzaam is in het ‘Real’-ruimteprogramma.  Dit programma wordt geleid door de Amerikaanse luchtmacht, de marine, maar NIET door NASA.. Hij spreekt hier al, let wel ruim 2 maanden geleden!, over de ‘zogenaamde komeet Elenin’, maar ook over anti-zwaartekracht-aandrijvingssystemen, verre, bewoonde planeten en ander materiaal dat uitermate interessant is. Ga even achterover zitten en relax en geniet.. Dát vooral..!

* * *

In het GROEN: ‘CaptainS’ (de ‘OP’ in dit draadje) en in het ZWART: verschillende mensen die vragen stellen;

CaptainS: Door de hele hype op het  internet, heeft de marine besloten om een ‘recon’ missie naar ‘Elenin’ te sturen. Laat ik hierbij zeggen dat het alle ophef niet waard is. Maar er zouden weleens een paar verrassingen boven water kunnen komen, waar niemand rekening mee heeft gehouden..   Ik zal hier zo’n 20 minuten zijn om diverse antwoorden te beantwoorden, dan ben ik verdwenen. Ik wil vriendelijk zijn, omdat ik weet dat er een boel ‘gezoem’ omheen plaatsvindt.  

Hoe lang duurt het voordat je dáár aankomt?
Vanaf het moment dat de bemanning in het ‘voertuig’ stapt, de voorbereidingen, de vrijgave van vertrek, alles bij elkaar zo’n 60 minuten. De feitelijke reistijd duurt 20 minuten. Ga eens gedetailleerd in op een paar van deze ‘verrassingen’ omtrent ‘Elenin’..  Er is geen verwoesting te verwachten van ‘Elenin’; het is geen komeet, totaal niet aan de orde.  


Wat voor soort voertuig gebruiken jullie? (TR-B/TR-3B)?
Nee 


Ok, maar wat is het dán wel..?
Neem eens een kijkje bij de eigenschappen van ‘E-type asteroïden’. Heel erg vergelijkbaar. Maar als je erin slaagt om de puntjes te verbinden, dan zul je snappen dat ‘E types’ een codewoord zijn voor iets veel interessanter.

Welk effect zal ‘Elenin’ hebben op onze Aarde? Welke risico’s zullen er opduiken?
Geen enkele.. Maar het zal uitermate interessant zijn om radio-operators te ‘hammen’.

X-37, NOTE, Tin Can (M.b.t. de ‘anti-zwaartekracht-voertuigen’ die worden gebruikt)?
Sorry daar kan ik verder niet op ingaan.


Is ‘Elenin’ kunstmatig? Of om het anders te zeggen: is iemand het aan het controleren? 

🙂 

Nou, als je niet zo cryptisch zou zijn, dan zou iemand je misschien wél serieus nemen. Vertel eens verder!
Onthoud goed dat ik niet mijn bevoegdheden wil verliezen vriend. Kijk naar mijn response hier direct boven. Maar ik ben al door mijn 20 minuten heen; ik moet gaan. Ik ben terug over ongeveer 45 minuten om meer vragen te beantwoorden tijdens een vervolgsessie. Prettig weekend allemaal.  

* * *
Nieuwe sessie:

* * *

Wat is je mening ‘OP’ over al die NASA-medewerkers die maar uit de school klappen over alles wat ze weten, omdat ze continue de mond wordt gesnoerd? NASA is gewoon maar ‘decor’ voor het publiek. Hun budget is maar een schijntje. Zij hebben maar weinig geld, net genoeg om af en toe eens een satelliet de ruimte in ons zonnestelsel te schieten. Het WERKELIJKE ruimteprogramma valt onder het militaire gezag, voornamelijk de Marine en de Luchtmacht.
Maar het is voor ons ook heel grappig om te kijken naar de raketten op ‘chemische’ aanstuwing. Maar voor zover NASA-medewerkers in staat zijn om uit de school te klappen, er zijn maar erg weinig mensen van NASA die feitelijk ingelicht zijn.. Ze wéten gewoon te weinig om uit de school te klappen..

 Laten we nou een veronderstellen dat ‘Elenin’ wordt ‘bestuurd’. Dienen we dan onszelf zorgen te maken over dood-en-verwoesting’? Of is ‘Elenin’ meer iets in het kader van een ‘openbaring’? Ikzelf heb geen enkele mening over ‘Elenin’, ik stel gewoon vragen..
Geen enkele reden om je ongerust te maken; ik zei het al eerder: geen enkele doemscenario te verwachten.

Er zullen wel een boel voertuigen al zijn? Zo’n 7000?
Wat bedoel je nou met een ‘boel voertuigen’? Dat is volledig geclassificeerd en ik kan daar niet zomaar gegevens over vrijgeven, temeer omdat ik ook niet precies op de hoogte ben van de exacte aantallen, buiten het gebied waar ik werkzaam ben.  

Kan het zijn de het ‘Onderwerp(en)’ in kwestie in staat zijn voertuigen te transporteren? Zo’n 7000..?
Ok, nu begrijp ik wat je precies bedoelt. Maar ik weet het niet, sorry. Ik weet alleen dat er nog 2 missies gepland staan, zodat ik aanneem dat iemand het antwoord zal weten, na de volgende missie misschien. Maar ik maak van die missies waarschijnlijk geen deel uit. 

Was het VS-ruimtecommando verantwoordelijk voor het laten instorten van de WTC-torens tijdens 9/11? Door middel van het gebruik van een of ander krachtig wapen?
Ik weer daar helemaal niets van. 


Dus.. Wat is nou precies hetgeen je hier komt vertellen? Hoe kunnen we hieruit ons voordeel trekken? Vertel ons nou gewoon wat je ons klaarblijkelijk wilt vertellen, maar waar je eigenlijk te bang voor bent om het ook te doen.
Gaan nou maar op zoek naar ‘E-klasse asteroïden’. En vergeet niet om ook de gegevens op te zoeken van de ESA ‘Rosetta missie naar ‘Steins’’. Dáár waar de hoge resolutie-camera’s toevallig haperden.. Dan zul je je antwoord vinden..
Sorry dat ik dus niet director kan zijn. Maar dit onderwerp is meer onderwerp van huidige operaties en onderwerp van gesprek. Iemand met kennis en inzicht zal in staat zijn om het binnenkort te ‘horen’.. Er zal geen ontkennen mogelijk zijn omtrent het verleden, dat niet is zoals het ons voorgespiegeld is.. Maar het is veel interessanter. Geen vernietiging en doem. Er komt gewoon iets heel leuks aan. En nu heb ik genoeg gezegd.

Als ik tot het commando van de ruimte-afdeling van de Marine zou horen, en ik zou publiekelijk iets bekend willen maken, dan zou ik gewoon een forum als dit (GLP) gebruiken.. Waarom? Omdat niemand het dan zou geloven.. (LOL – hardop lachend)
Gebruiken jullie ruimteschepen met aandrijvingskracht gebaseerd op zwaartekrachtgolven? En is het waar dat de Marine nederzettingen heeft op Mars, en dat er een samenwerking is met de Greys (ET’s gj)

🙂 

Ik ben helemaal over mijn zeik dat we astronauten in gevaar brengen, door hen de ruimte in te schieten met chemische raketten, terwijl we al die tijd, binnen hetzelfde land een verborgen, veel geavanceerder, veiliger ruimteprogramma ter beschikking hebben.. Al die tijd!

Ik heb me intern beklaagd over precies dit verhaal. Allemaal gebeurt het echter onder de noemer van ‘Nationale Veiligheid’.. Wat maakt het uit?  Nu snap je waarschijnlijk ook waarom er geen vervanger komt van de Space Shuttle. Maar tijden veranderen. Wat wij allemaal doen, zou zomaar eens uit de doofpot gelicht kunnen worden, op korte termijn. We zijn namelijk bankroet…

Kun je je voorstellen wat het openstellen van sommige kennis die wij hebben voor de commerciële sector zou kunnen betekenen voor onze economie? Hierover wordt gesproken, terwijl ik dit hier typ. Het zou betekenen dat een coast-to-coast vlucht van de Westkust van de VS naar de Oostkust geen 5,5 uur zou duren, maar een kwestie van minuten zou worden..! Interessante tijden toch? Het is moeilijk om nu even op mijn tong te bijten. Maar blijf je geloof houden, binnenkort, heel binnenkort..  

E-klasse Asteroïden: Een vrij zeldzame, reflecterende asteroïde, die lichtrood van kleur is, waarschijnlijk als gevolg van organisch materiaal dat aan de oppervlakte ligt. ‘E-klasse’-asteroïden domineren de Hongaarse familie van de belangrijkste asteroïdengordel. Hoewel sommige, waaronder de twee grootste, (44) ‘Nysa’ (kijk naar de Nysa-Polana-familie) en (64) ‘Angelina’, gevonden zijn, ver buiten deze gordel.

Hun vlakke reflecterende spectrum in de 0.3 tot 1.0 micron-schaal en hoge ‘Albedos’ (normaal boven de 0.3) suggereren een verbinding met de Aubrite (ook wel bekend als ‘Enstatite achondrite’, vandaar de ‘E’ uit de astroíde-classificatie) meteorietencategorie. Hoewel de link hiernaartoe is licht problematisch, omdat Aubrites duidelijk van oorsprong ‘Igneous’ zijn, terwijl het merendeel van de ‘E-klasse asteroïden’ (waaronder ‘Nysa’) een absorptie-eigenschap vertonen op de 3 micron-schaal, die duidt op water-en/of-hydroxyl-dragende mineralen en een niet-vulkanische afkomst.

Dat komt fundamenteel neer op een hoog-reflecterend metaal..  

Vlieg je met de voertuigen relatief laag ’s nachts en kun je van richting veranderen in nano-snelheid?
Ik niet! Mijn CO (commanding officer) is een keiharde kerel.. Maar ik heb wel verhalen gehoord; waarvan sommige er grappig. Als ik deze zou vertellen zou ik snel voor het militaire gerecht staan..  

Dr. Ben Rich, oud-topman van Skunkworks, een ‘top-secret’-afdeling van luchtvaartreus Lockheed Martin. ‘Skunkworks’ ontwikkelde o.a. de Stealth-techniek voor de modernste generatie militaire vliegtuigen. (klik voor lead)

‘Op’, wat kun je ons vertellen over het hele programma, behalve dat je naar ‘Elenin’ bent geweest..?
Dat het erover gaat dat ze iedereen alles snel moeten gaan vertellen, omdat het gat tussen wat we hier hebben en dat wat we toegeven, zodanig aan het vergroten is, dat het niet meer geheim te houden is. Wanneer je denkt aan een reisje van 50 lichtjaren in 2 dagen, dan is dat voor ons een peulenschil. Luister maar eens naar wat Ben Rich heeft gezegd. (HIER op WantToKnow)
(Ben Rich was de directeur van ‘Lockheed Skunk Works’. Een van zijn uitspraken: “Er zijn 2 soorten UFOs: degene die wij hebben gebouwd en degene die ‘zij’ hebben gebouwd).

Het komt allemaal aan de oppervlakte binnenkort, anders zou ik dit hier niet op dit blog zetten. We leven in één van de meest interessante tijden OOIT en de komende 5 jaar zullen de meest verbijsterende zijn, waarbij dit jaar het startpunt zal zijn. De oude garde die de baas is, en de scepter zwaait, realiseert zich dit, háát verandering, maar weet dat het onvermijdelijk is. Dank dat jullie hieraan hebben meegewerkt mannen! Ik kom later vanavond nog een keer terug.

Ik zou zeggen dat je nogal kierewiet zou moeten zijn om in een van die dingen te gaan zitten. Kunnen ze zien dat ik naar ze kijk? Zijn hun ‘ogen’ in staat om de vlieg te zien die ik op de korrel heb?
Feitelijk is het simpeler dan een vliegtuig besturen; het meeste gaat automatisch. Maar nog steeds worden elite geselecteerd voor deze business. En inderdaad kunnen ze de vlieg zien, die jij op de korrel hebt.. Én je gezichtsuitdrukking, en wie je feitelijk bent, via gezichtsherkenning.

x

Stuurt het ‘US Navy ruimtecommando’ vaak verkenningsmissies naar kometen en ‘neo’s’? Of was dit toch wel een bijzondere missie? Baart iets hen tóch zorgen rondom deze ‘Elenin’ of is dit meer iets van SOP (Standard Operating Procedure GJ)?
Als er iets buitengewoons gebeurd, dan wordt daar naar gekeken met een hele batterij van ‘voelsprieten’. En als er dan nog vragen zijn, ja, inderdaad, dan gaan ze er naartoe om poolshoogte te nemen.

Er is één ding dat ik moet duidelijk maken, iets dat je nauwelijks duidelijk wordt, wanneer je naar TV kijkt: het is werkelijk fabelachtig ‘daarbuiten’. De aarde en de planeten zijn simpelweg magnifiek en verbijsterend inspirerend. Ik heb weleens gesuggereerd om wereldleiders mee te nemen naar ‘boven’ en hen de pracht en praal van de ruimte te laten zien. Wanneer je ziet hoe schitterend het er is, vraag je je af waarvoor al die oorlogen dienen. En waarom we niet in staat zijn om onszelf te concentreren op het focussen van onze inspanningen om de mensheid verder te brengen.

Vooral Saturnus van dichtbij, werkelijk zinsbegoochelend…! En ook een aantal andere planeten in ander sterrenstelsel zouden je werkelijk omver blazen. Het is werkelijk heel jammer dat ze niet in staat zijn een IMAX-film (360 graden-projectie GJ) te maken, waarin wat van deze verbazingwekkende materie wordt getoond. Het is feitelijk heel triest dat het Universum voor iedereen verborgen wordt gehouden en de meeste mensen vastzitten op een rots en niet in staat zijn het Universum te zien in al zijn glorie en bloei. En de waanzinnige hoeveelheid sterren die je kunt zien, zonder de versluiering van de Aardatmosfeer, WAUW!!! Het is absoluut paradijselijk, ons Universum! 

‘OP’, ben jij of je college-officieren weleens naar ‘Nibiru/Planet X’ geweest? Wanneer je er iets over kunt zeggen, wil je dan vertellen of deze planeet, binnen een paar jaar, dichtbij de Aarde zal komen? 

Ik heb totaal niets gehoord van of over ‘Nibiru’.

Laat ons nou niet in de steek, zoals zovelen doen.
Nee hoor, ik ben weer terug 🙂 Ik kan hier niet eeuwig blijven hangen, maar het voelt waanzinnig goed om met nieuwsgierige mensen een stukje kennis te delen. Het is alsof er een gewicht van mijn borst wordt getild. Ik moet toegeven dat ik niet alles weet over deze materie, ik kom niet eens in de buurt. Maar ik ben blij dat ik kan delen wat ik wél weet.  

Al het belastinggeld van de inwoners van de VS dat naar deze business gaat, terwijl niemand feitelijk weet dat het überhaupt bestaat.. Maar nogmaals: verandering ligt net om de hoek.. Ik heb zelden zoveel activiteiten en opwinding onder het volk en burgers zien ontstaan, als de laatste 6 maanden. Sommigen willen feitelijk ook niet veranderen, houden alles voor zichzelf.  Maar ze komen er achter, dat ze langzaam maar zeker in de minderheid komen, vanuit dat perspectief. Ik geloof dat we in de goede richting gaan, voor wat het de geheimhouding betreft. Deze mensen zijn echter paranoïde van nature en er helemaal van doortrokken. Maar ze zijn wijs genoeg om te beseffen, dat dit een té groot geheim is om te bewaken. De mensheid verdient dit te weten.

Ik heb ergens gelezen dat de ruimte werkelijk helemaal blauw is, en niet zwart, zoals NASA ons wil doen geloven. Is dat waar?
Het is aardedonker..

‘OP’, kun je ons vertellen wat de grootste afstand is, vanaf de Aarde, die jij hebt gereisd. Andere sterrenstelsels..?
Ongeveer 250 ly (lichtjaar), maar anderen zijn veel en veel verder weg geweest.. En records worden nog steeds gebroken… 

‘OP’, hebben andere landen op Aarde ook een ‘Ruimtecommando’, of is de VS hierin alleen met haar kunsten?
Ok, ik ben natuurlijk niet bevoegd om dit hier te vertellen, maar ik omdat ik kennelijk in dit veld werkzaam ben, zal ik vertellen wat ik heb gezien.  

Ja en ja! Anderen zijn ook boven bezig. De gewone verdachten.. Maar zover wij kunnen zien, zijn ze alleen maar aan het sporten op een conventionele manier, of iets geavanceerder dan NASA aan het werk is. Ze blijven normaal gesproken in L.E.O. (lower earth orbiter = lagere baan om de Aarde) en zijn feitelijk niet van invloed op onze operationele vluchten. Ze zijn op dit moment slechts een overlast.  

Omdat ik bezorgd ben als ouder over het lot van mijn kinderen, hoe kunnen wij ons voorbereiden? Hoe bereid je je fysiek en mentaal-emotioneel voor?
Lees nou eens de eerste regels van deze draad’. Dan zul je zien dat er NIETS is om je zorgen over te maken. Jij en je kinderen zal helemaal niets gebeuren..  

Dus, waar praat je over, zoiets als ‘first contact’ of iets dergelijks?
Voor zover het ‘Elenin’ betreft, hoop ik alleen maar dat er genoeg ‘HAM’-radio-techneuten zijn die zullen gaan luisteren. We dienen te gaan leren van onszelf en ons erfgoed. En ‘Elenin’ kán ons daarbij helpen. 

OP, dankjewel voor je antwoord!!! Je visie rondom de diepte en schoonheid van het heelal is werkelijk bekrachtigend voor ons, aardlingen.. Nog een laatste vraag over ‘Elenin’. Zal deze zo fel zijn, dat onze nachthemel erdoor verlicht zal worden, zoals een soort dubbele maan of iets dergelijks?
Dat moet je aan een astronoom vragen; ik schat dat het té klein is om werkelijk een visueel spektakel te veroorzaken. Tenzij het in dit verband ook actief gaat worden.. Dat zou fascinerend zijn, ALLES IS MOGELIJK..
En inderdaad, mijn eerste trip in de ruimte was een Gods-besef, recht in mijn gezicht, ongelooflijk wat een schoonheid en diepe indrukken. Het was een nederige ervaring, die elk van ons ten goede zou komen. Ik hoop werkelijk dat er een dag komt dat iedereen dit mag meemaken.  

Hey ‘OP’, kun je ons vertellen, welke techniek specifiek zou kunnen helpen met het versterken van de mensheid op Aarde, wanneer deze überhaupt vrijgegeven zou worden? Hebben we werkelijk de techniek om een einde te maken aan alle ellende op Aarde?
Er is een hele berg verbazingwekkend materiaal; inderdaad hebben we ook materiaal dat een einde kan maken aan het lijden op deze planeet. Het zou deze Aarde in één klap veranderen in een paradijs! En niets doet mijn bloed heftiger koken dan deze wetenschap. Maar er is hoop!
Er zijn een paar mensen met visie, in de positie ook nog eens om een verandering teweeg te brengen. En misschien ga je van hen iets horen; ik denk werkelijk dat we die kant op gaan!
Maar ik geloof dat ik geen antwoord op je vraag geef.. Ik geloof dat om deze reden deze materie geheim is gehouden. De term ‘nationale veiligheid’ wordt te pas en te onpas gebruikt, maar feitelijk gaat het om het beschermen van de oliewinsten..! Maar hoe dan ook, Fukushima heeft zaken stevig aan het rollen gebracht voor hen.
Ik ben niets anders dan een pion in dit grote schaakspel, zeker wanneer het aankomt op dit soort politiek, maar er is wel degelijk een strijd gaande. Een strijd tussen een kamp dat openheid wil geven, en het andere kamp dat betaald wordt om deze zaken geheim te houden. En hier kan ik nu maar beter er weer het zwijgen toe doen. Maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel?!

Onze Aarde vanuit de ruimte. 7 miljard mensen op een bol..

Heb je weleens ander bewoonde planeten geobserveerd?
Jazeker, lichten vanuit de ruimte, eigenlijk heel vergelijkbaar met een blik vanuit de ruimte naar steden op onze Aarde…

Dankjewel. Je hebt ons nog geen been toegeworpen met een specifieke, tot nog toe onbekende techniek, maar het is prima. We willen niet dat je in de moeilijkheden raakt.. 😉 Dus geef ons nou eens een naam.. Wie betaald ervoor om de mensheid te zien lijden en sterven. Wees een patriot en geef ons gewoon een naam.. Dankjewel 😉 
Dit is een ERG vaag gebied.. Als ik je namen zou geven, zou ik ongetwijfeld snel een bezoekje thuis krijgen, waarin me wordt aangeraden dit niet meer te doen. Maar werkelijk, ik kan hier alleen maar over speculeren.. Maar sommigen zijn van mening dat deze materie voorlopig maar beter kan worden overgelaten aan de militairen.   Of ze worden betaald om deze mening te hebben, ik zou het niet weten. Maar ik ben ervan overtuigd dat er velen zijn die precies van de hoed en de rand weten op dit gebied, vooral in kringen van inlichtingendiensten. Deze gasten kunnen werkelijk erg kortzichtig zijn, waarom willen ze niet verantwoordelijk zijn voor het brengen van de hemel op Aarde? Triest toch, maar ik vertel je nogmaals dat de ‘goede kerels’ terrein aan het winnen zijn, geloof me!

En inderdaad is Zero Point Energy waarheid. Het is echt. Je kunt je voorstellen dat het Universum meer uit energie bestaat dan uit stof. De truc daarbij is natuurlijk hoe je deze energie kunt aftappen, omdat er niet zoiets is als een helling waarlangs deze naar je toe stroomt; maar dit verhaal is al lang geleden uitgevonden. Er is geen enkele reden waarom je nog je energierekening of een volle tank voor je auto zou moeten betalen..

Deze energie zou ook het zoute zeewater tot zoet drinkwater kunnen omzetten, bijna gratis, waarmee de woestijnen van de Aarde zouden kunnen worden geïrrigeerd; de mogelijkheden met deze energie zijn onbegrensd. Het is alleen de hebzucht, die achter het achterhouden van deze technieken zit, en dit duurt al veel té lang.

‘OP’ weet je wat dit is: [link to img253.imageshack.us]
En heeft jouw aandrijvingssysteem van je ruimtevoertuig, waarmee je dus lichtjaren kunt reizen, iets te maken met een apparaat van ‘RA’ dat rondom de zon cirkelt. [link to img167.imageshack.us] 
Ik heb Ra hier nog nergens zien rondhangen, lol. Ik zal je zeggen dat wanneer je écht mooi plaatjes wilt zien, koop dan een paar moderne nachtkijkers, 3e generatie, en besteedt gewoon eens wat tijd oor naar de hemel te kijken ’s nachts.

x

x

‘OP’, deze graancirkel stelt de onderschepping van ‘Elenin’ voor, door middel van een anti-materiewapen, dat een baan rond de zon beschrijft. Het is in staat om het elektromagnetisch veld van ‘Elenin’ te depolariseren. Dit wordt voorgesteld door een kleine bolbliksem, aan de punt van Apophis’ hoofd, en voorkomt dat de asteroïde in aanraking komt met het elektromagnetisch veld van de Aarde. Ik twijfel eraan of het Ruimtecommando een dergelijk krachtig apparaat heeft om deze klus zo te klaren..  [waarschijnlijke link naar www.cropcircleconnector.com]
Als ‘Elenin’ verwoest gaat worden, is dat travestie.. En er zijn sommigen die in staat zouden zijn om dit te doen. Ik hoop alleen maar, dat zij die deze graancirkel gemaakt hebben, het bij het foute end hebben. ‘Elenin’ heeft teveel doem en negatieve berichten gekregen in de pers.

Maar het is precies het tegenovergestelde.. Het is een ‘baken van hoop en een glimp in het verleden’.. Een kijkje in onze échte herkomst, van alle puzzelstukjes die in dit opzicht zijn bijeen geschraapt. Onze mensen worden wild als kleine kinderen over hun kerstcadeautjes, wanneer het op ‘Elenin’ aankomt. Ik zou zo meteen weer een reis er naartoe willen maken.

David Wilcock heeft gemeld dat hij een anonieme tip gekregen heeft dat het Ruimtecommando van de Luchtmacht het element 115 ergens in het ‘Hercules’-stelsel aan het winnen was. Weet jij of dit kan kloppen..?
Mijnbouw voor ‘Element 115’..? Het klinkt voor mij als science fiction. Is David Wilcock een science fiction-schrijver? 

Nee hoor, maar hij krijgt natuurlijk ook weleens slechte informatie. Ik neem aan dat er heel wat misinformanten rondlopen, maar jij klinkt legitiem!
10-4… dankjewel. Ik zal hier eens een kijkje nemen, vanuit pure nieuwsgierigheid. Je weet maar nooit. Inderdaad wordt er een boel desinformatie uitgebracht, puur moedwillig. Allemaal om de werkelijke feiten te verstoppen en te voorkomen dat die teveel aandacht krijgt.

OK… ‘OP’… Stel het op prijs dat je de feitelijke ontwerpzaken kunt bespreken over je ruimtevoertuig. Kun je ons een idee geven over de technologie waarop dit voertuig is gebaseerd? Dankjewel..
Er zijn verschillende manieren van aandrijving. 5 Jaar geleden werd er nota bene door Discovery Channel een programma uitgezonden, dat over sommige van deze technieken heeft laten zien en besproken. Ik moet je zeggen, het waren wel beelden van het begin van de ontwikkeling van deze technieken, maar ik moest bijna mijn koffie uitproesten toen ik het zag..!
Ik zou willen dat ik die show had opgenomen op DVD, omdat ik de hele titel niet meer weet; heb er wel naar gezocht maar niet gevonden. Ik kon mijn ogen dus niet geloven, toen ik zag waarover ze spraken, bijna 100% juist! Daarbij ook nog met mooie grafieken en visualisaties. Het kan niet anders of iemand heeft voor dit programma uit de school geklapt.

Ik ben er zeker van dat dit programma inmiddels weer is ‘achterover gedrukt’, maar dit programma zou je werkelijk in extase hebben gebracht. Maar misschien is het niet weggemoffeld, en kan ik het gewoon niet vinden, ik stel voor dat, wanneer je er toch iets van wilt weten, je op zoek gaat naar dit Discovery-programma.
Maar hoe graag ik het ook zou willen, ik kan het écht niet doen, het spijt me bijzonder..!  

Maar goed, laat ik een klein tipje van de sluier oplichten; er zijn voertuigen die hun eigen golf creëren en deze berijden, zoals een surfer dat doet.. Denk daarbij ook aan Einstein, wanneer er vertelt wordt over een bal die neerkomt op een plat vel, om aan te tonen hoe tijd-ruimte wordt ge’warpd’ door materie. Voor de grap wordt er gezegd dat we voorwielaandrijving hebben. We worden geduwd en niet getrokken, en het voelt wel degelijk zo, ook al zeggen ze dat de traagheid is uitgeschakeld, ik zweer je dat het voelt alsof je wordt getrokken. En dat is alles wat ik erover kwijt wil, sorry dat ik me in deze vaagheden moet uitdrukken..

Heb je enige informatie over de ‘Nemesis dwergster’? Dr Bill Deagle en zijn metgezellen roepen dat deze zichtbaar zal zijn vanaf het Zuidelijk halfrond, met een sterke telescoop binnen een maand of zo. En dat het doem en verderf zal zaaien op Aarde tussen 5 en 9 maanden.
Nooit van gehoord…

Nou dan hoop ik dat Dr. Deagle het bij het verkeerde end heeft, maar deze kerel is één van de meest intelligente mensen waar ik ooit naar geluisterd heb. Ook al lijkt hij trots te zijn op zijn eigen luchtspiegelingen.. Als deze ‘Nemesis dwergster’ zo dichtbij komt als mensen aangeven, dan twijfel ik er niet aan, dat deze is bezocht door de geavanceerd Ruimtecommando-voertuigen.
Dr. Deagle bevestigde ook dat wij een superlicht ruimtevaartuig hebben, dus ik geloof dat hij wel op de hoogte is van de ‘black projects’. Probeer ajb iets te weten te komen voor de volgende keer dat je hier bent, over dit verhaal met ‘Nemesis’. Ook al weet ik dat in je ruimtecommando de zaken ongetwijfeld uiterst strak in compartimenten gedeeld zijn, waardoor het moeilijk uit te vinden zal zijn!!!

Ik geloof beslist als er iets zou zijn dat zulke epische vormen aanneemt, dat ik er wel iets van opgevangen zou hebben. Ik zal het echter eens vragen en dank voor het vertrouwen. Ik geloof dat ik die Dr. Deagle weleens op het internet in een talkshow heb gehoord. Hij klonk inderdaad intelligent, voor zover ik me het nog kan herinneren. Maar dat hij het over de ‘Nemesis’ heeft gehad, kan ik me niet meer herinneren.  Ik waag te veronderstellen dat deze niet bestaat, nogmaals anders had ik er wel iets van vernomen. Maar inderdaad, deze business waar ik in zit, gaat volledig over het verdelen en heersen, maar ik heb natuurlijk wel basiskennis nodig, je weet het maar niet. Ik ga het eens vragen.

De ‘Van Allen’-gordels die zich direct om de Aarde bevinden.

‘OP’: voor zover jij weet, in welk jaar heeft de mensheid (onze huidige maatschappij) succesvol de Van Allen Belt-gordel doorbroken?
Ik geloof dat ik dat zou moeten weten; de Apollo-missies?

‘Op’ –heb je op je reizen weleens engelen gezien? En heb je weleens het zogenaamde ‘lint’ gezien, of de wolk van energie, waarover Sickscent zoveel onderzoek naar heeft gedaan. Datgene waarover Boeing- en NASA-insiders spreken als ware het een bedreiging voor onze planeet?
Je kunt inderdaad het lint zien, grappig dat je dit ter sprake brengt. Dit lint heeft mega-aandacht gekregen van wetenschappers. Ze hebben een groot verhaal naar buiten gebracht, dat het de zonnewind was die naar ons terugkaatste, maar dat is kletskoek. Het is moeilijk te zeggen. Een andere reactie kwam zojuist van iemand die iets wilde weten over de ‘Van Allen-gordel’, waar we bijna nooit aan denken, omdat we erdoor beschermt worden.

Ik zou niet meteen zeggen dat het om een krachtveld gaat, maar niet álle EM- en radio-actieve deeltjes kunnen onze voertuigen penetreren. Het systeem is zo goed, dat er zelfs minder straling in het voertuig komt, dan op het oppervlak van de Aarde wordt gemeten, inclusief het doorkruisen van het lint. Maar er zijn experimenten gaan met het lint, om te zien wat voor effecten het zal hebben, wanneer dit het binnenste gedeelte van ons zonnestelsel bereikt. Goede vraag! Tot dusver weten ze het dus niet. Het lint heeft een aantal bijzonder vreemde eigenschappen..

Zijn jullie de mannen van die enorme zwarte ‘isosceles-driehoekige moederschepen’, toch?
Nee, maar de zwarte driehoekige voertuigen zijn wél van ons. Ze zijn van de luchtmacht en worden vooral gebruikt op hoogtes tot 46 km. Ze zijn echter niet ontworpen voor interstellaire reizen.

 * * *

OP’s kwam weer terug op dit blog in September:

Ik ben de ‘OP’ van dit draadje. Ik verontschuldig me voor het feit dat ik hier niet eerder ben teruggekomen, omdat ik had gemeld dat ik in Augustus weer terug zou komen, 11 Augustus om precies te zijn. Ik had echter pas gisteren weer toegang tot internet, omdat ik gisteren ook pas teruggekeerd ben van een noodzakelijke R&R. Deze laatste missie nam veel meer tijd in beslag dan gedacht; ik ben echter dus nooit van deze site gebannen..!

Ik ben op dit moment even een paar dagen aan het ontspannen in Key West, Florida. Ik zal bewijzen dat ik de ‘OP’ ben, wanneer ik van vakantie terug ben. Dan zal ik vanaf het oorspronkelijke  GLP-adres weer mailen, zodat dit verifieerbaar is. Ik zal woensdagavond weer paraat zijn. Op dit moment maak ik gebruik van een smartphone, waarop ik slechts vreselijk moeilijk kan typen. Ik wil wel al duidelijk maken dat ik tot op heden NIETS heb gepost op enige andere site. Dat betekent dat ‘Bluecoat’, of ieder ander die claimt dat hij mij is, een bedrieger is. ‘Elenin’ is niet kapot gemaakt, gebroken of iets dergelijks, en zend nog steeds uit.

Er zijn een paar interessante ontwikkelingen geweest, sinds mijn laatste posts; ik zal dat uitleggen wanneer ik wanneer ik weer terug ben op mijn originele account, aanstaande donderdag.
En wees niet ongerust; er is geen enkele kans dat een bepaalde missie mijn terugkeer naar huis zal vertragen deze keer. Ik ben écht toe aan deze belangrijke rustpauze. Dank overigens voor alle aandacht! Ik vind het fijn dat mijn boodschap luid en duidelijk is overgekomen, dank zij jullie allemaal.

Chappy, kop op. 7(235).2$$$337 
————–

Dit is de ware ‘OP’, ik check in vanuit Key West. Ik wil je verzoeken om geen posts van ‘Bluecoats’ boodschappen naar me te sturen. Hoewel het er misschien interessant uitziet, is het allemaal fictie! Ik probeer een serieuze poging te doen om échte informatie door te geven, maar het lijkt erop dat deze informatie wordt vermengd en verward met wat deze knaap ‘Bluecoat’ allemaal verteld op andere fora. Door datgene wat binnenkomt via de sci-fi-verhaaltjes van deze vent, komen we in troebel water. Woensdag of op zijn laatst donderdag ben ik weer terug vanaf mijn originele ‘OP’-account; nog even geduld dus.

Hi ‘CaptainS’ (de nick van ‘OP’), kun je ons iets vertellen, wat alleen jij weet, zodat we zeker weten dat jij het bent, en zo meer, dank daarvoor!
Ik heb slechts een paar dagen op deze site gepost en dat was een maand ofzo geleden. Sindsdien dus niets meer gepost, tot een paar dagen geleden. Ik ben off-planet geweest vorige maand en had geen internettoegang, tót deze week. Ik post alléén hier en op geen andere sites. De verwarring ontstaat, doordat anderen de verhaaltjes van ‘Bluecoat’ hier plaatsen, waardoor de verwarring ontstaat.
Gotta go for now. 

 

343 Reacties op Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • DYLANOo1979

  Wat moet ik hier nou van zeggen?????
  iedergeval leuk om effe te lezen maar meer ook niet

  104
 • berma

  Ik slaap dus weer even in, maak me maar wakker als er weer iets langs komt.
  snurk snurk

  103
 • Elenin is (nog) niet uit elkaar gevallen en wordt weer gezien en gevolgd door wetenschappers:

  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/10/wetenschappers-volgen-het-weer-elenin.html

  101
  • Paul in 2011

   Waarom zit er een maand van rust in alle feiten achter het nieuws betreffende Elenin?!
   filmpjes, foto’s en andere aanverwante radio EMgolven?!

   Heb ik dan wat gemist soms?! en nu is de komeet weer in het nieuws, frapant… hij was nog onlangs zo dichtbij met het blote oog zelfs te zien, maar nu ik weer mijn telescoop er bij moet pakken duikt hij weer op als een stofje op mijn lens.

   Hoe kan dat nou ?!

   101.1
  • Das een goede vraag ,ook ik kan hem nergens meer ontwaren zelfs niet met mijn telescoopje. Maar ja ik ben geen pro sterregluurder.

   101.2
 • corina

  Dit las ik vandaag, ha, ha, ha

  Komeet Elenin is vergaan
  Laatste update: 26 oktober 2011 11:03 info
  AMSTERDAM – De kleine komeet Elenin, die volgens onheilsprofeten de maand hel en verdoemenis op aarde zou veroorzaken, is niet meer. Nadat de komeet op 10 september zijn kleinste afstand tot de zon had bereikt, was al duidelijk dat het object bezig was uiteen te vallen.
  De meest recente waarnemingen wijzen erop dat het verval heeft doorgezet en dat de komeet tot een wolk van stofdeeltjes en brokken ijs is gereduceerd. Dat kometen bij hun eerste nadering van de zon verbrokkelen is niet uitzonderlijk: dat overkomt ongeveer één op de vijftig. Kometen zijn nu eenmaal tamelijk losse samenballingen van ijs, gesteenten en stof.

  Voor al die lui die zich zo boven alles verheven voelen: ga eens echt mensen helpen. Er zijn genoeg bejaarden, gehandicapten en zieken die wel wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken en wat dacht je van de eenzame mens onder ons, ga eens bij hem/haar langs i.p.v. naar een channeling te luisteren. Jullie vinden jezelf zo ontzettend belangrijk dat jullie je medemensen zijn vergeten. Ik walg van dit soort mensen!

  100
 • Heb zojuist een interessant artikel op mijn site gezet, niet zozeer over Elenin, maar over Planeet X (Nibiru).
  MUST SEE! http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/10/global-warming-planeet-x-wat-de.html
  Wellicht is Elenin de Blauwe Katchina, en Nibiru de Rode Katchina…?
  Verder vind ik dit artikel zeer verdacht, omdat de overheid, de Illuminati, Planeet X TOP SECRET willen houden, en deze insider? weet niets van Planeet X?? Wellicht ook een Illuminati, die verwarring schept….

  Groetjes, Marion
  PS Alles van mijn site mag gebruikt worden om mensen te waarschuwen en wakker te maken!

  99
 • Aukje

  Onderstaande video op youtube vertelt in de laatste 2 minuten meer over de theorie van Einstein en lichtdeeltje die sneller dan het licht kunnen reizen. Namelijk 4 maal rond de aarden in 1 seconde.

  http://www.youtube.com/watch?v=zikfQXx91FU

  98
 • monika

  Paar weken geleden kwam ik het volgende filmpje tegen in het kader van chemtrails zonder vliegtuig. Een Amerikaanse heeft dit gefilmd en we zagen iets voorbij vliegen….te snel voor een vogel etc.
  Dit filmpje is verder vertraagd….dus kijk zelf maar

  http://www.youtube.com/results?search_query=UFO+fly-by+during+Invisible+Airplane+video+from+9%2F14%2F2011&aq=f

  97
 • De Jong, Benni

  Een hoop quasi-geheimzinnig gedoe in dit slecht vertaalde verhaal!

  Inmiddels moet de schrijver dezes zijn opgepakt, al zegt hij voorzichtig te moeten zijn. Met deze “openbaringen” had hij beter meteen helemaal volledig geweest, nu hij tòch al voor zijn “minimaal prijsgegeven informatie zal moeten boeten”! Want, denk je eens in: meneer heeft een tip van de sluier opgelicht, en denk jij nu dat dit niet uitkomt bij zijn superieuren, “die alle techniek en info. zo angstvallig geheimhouden”, maar niet zouden kunnen beschikken over zijn naam en toenaam, zijn werkelijke identiteit?

  Ja, hoor, de man is gewoon, zonder problemen, voor zichzelf begonnen, en NASA, lucht- en zeemacht lachen zich nu dood om zijn grappen en grollen? Of ergeren zij zich kapot aan hem, en komen zij hem binnenkort misschien wel een lesje leren?….

  Natuurlijk is de beschreven techniek niet voorhanden, want anders was e.e.a. allang uitgekomen! Natuurlijk is meneer een grappenmaker met wie men direct wegloopt! Hij mag wel oppassen voor zijn gezondheid!

  En denk je nu wèrkelijk dat die Yanken het weer alleen voor het weten en zeggen hebben? De Russen waren in ’47 – ’57 verder gevorderd in astro-kennis en -techniek dan de Amerikanen!

  Denk je dat men voor de grap capsules, ruimtesonden, raketten en satellieten met zoveel moeite naar boven geschoten heeft, om bv. in 1969 moeizaam voet op de maan te zetten ( terwijl men toen, ruim twee decennia ná Roswell, al “zoveel geweten zou hebben” ) ; experimenten die vele mensenlevens en dito centen hebben gekost?

  Geloof je dat er al die tijd twee stromen intelligentsia gescheiden aan het werk zijn geweest en gehouden, waarbij de ene groep geleerden het moest doen met de van overheidswege “mondjesmaat” toegediende gelden ( NASA ), terwijl de andere groep binnen lucht- en zeemacht de gang kon gaan met “triljoenen belastinggelden”, zoals het artikel ons leert? Weet je wel hoeveel geld dat is, dat onmogelijk verborgen kan worden weggesluisd, zoals het artikel ook al suggereert? Een triljoen is al 1.000.000.000.000.000.000! Zulks lukt al niet met 100 miljard, laat staan met een tienvoud daarvan = 1 biljoen ; en daarbij moeten dan nog eens zes nullen achteraan geplakt worden, om slechts 1 ( één ) triljoen dollars te verkrijgen, waarmee nog niet gesproken is over triljóenen!

  Laat u allen door deze nar niets wijsmaken! Ik weet ook wel dat er méér bij de overheden van onze planeet bekend is dan wij, simpele burgers, weten ( Dan hadden we maar geen burger moeten worden ), maar de onvoorstelbaarheden waarvan het artikel spreekt, kunnen in geen 65 jaar verborgen blijven! Zèlfs al zou het Roswell-incident waar zijn, dan nog lijkt het mij onwaarschijnlijk dat wij mensen vanaf 1947 ons die buitenaardse reistechniek zouden hebben eigengemaakt a.d.h.v. brokstukken van een buitenaards voertuig. Bovendien zouden er in de loop der jaren ongetwijfeld mensen verongelukt zijn bij de experimenten naar zulke verre bestemmingen, op wie familieleden vergeefs zouden hebben gewacht.

  En gi geleuft tog nie, dat meneer de grappenmaker-schrijver van dit artikel, in zijn hoedanigheid, zomaar vrijuit kan babbelen met internetgegadigden, zelfs al beweert hij dat van overheidswege openbaring ons nabij is, zonderdat “deze verklikker” linea recta in zo’n capsule zou worden gesleurd, om vervolgens met een enkel reiskaartje naar Saturnus met zijn ringen en manen te worden gekatapulteerd? Awel, en droomt’r nie van!

  Jehova’s Getuigen zijn al vanaf 1976 bij mij aan de deur geweest met voorspellingen over “dingen die te gebeuren stonden”. Wie komt mij met de èchte waarheid verassen?

  96
  • WieWatWaar

   Ach, het is gewoon een goede grap. Hoe noemde die man zich? CaptainS??
   Snel reizen enzo,……
   Hier de onthulling!

   http://tinyurl.com/5uv6a6f

   96.1
  • Geachte,

   was er laatst niet een soort parlementaireondervraging in de VS met een vertegenwoordigster van de BANKSTERS van de FED.

   Over waar een kleine 8 of 9 biljoen dollar gebleven was van de amerikaanse belastingbetaler?

   De woordvoerster van de FED’s begon knap te stotteren.
   Lees eens de stukken/items op suethefed.(gewoongooglen.)
   op patriotstorm.

   ik ben het volledig met U eens we leven in een rare tijd.

   96.2
 • Milo

  Ik kan heel ver meegaan in het bovenstaande verhaal… Maar wat moeten we dan van het onderstaande filmpje van NASA denken???
  Beste groet Milo.

  http://www.youtube.com/watch?v=DjDyBWHVQvQ

  95
 • Joyce

  Hm, als ik dat stuk zo lees, dan lijkt het wel of we straks op een joyride met die giant telescope Alma in Chili worden getracteerd. Net zoals in Disneyworld. De verwachting is dat we door die telecoop ontelbare nieuwe sterrenstelsels kunnen waarnemen en vermoedelijk andere bewoonde werelden. Die astro-persoon legt steeds de nadruk op hóren. Dat duidt op signalen die via nieuwe frequenties worden opgepikt. Volgens mij zijn ze al aan het proefdraaien. In 2013 is ie pas echt klaar.

  Zie ook:
  Nederland bouwt ontvangers voor ALMA-telescoop Chili http://www.astronomie.nl/index.php?comp=630In cache
  Wetenschap24 Alma-telescoop begint onderzoek naar beginjaren heelal

  tweakers.net – 10 uur geleden
  Astronomen nemen deze maand de Alma-telescoop in Chili in gebruik. Zij hopen daarmee meer duidelijkheid te krijgen over het ontstaan van de allereerste … werelden? Onze herkomst? De geboorte van de mens?

  94
 • cozmic

  Simba , misschien een ‘leuk om te weten ‘ feitje ; een vriendin van mij die een praktijkje met toegepaste kinesiologie runt vroeg zich af waar dat goede gevoel van de laatste week vandaan kwam . Na testen en uitpluizen was het uiteindelijke antwoord ; de aarde verhoogt haar trillingen , dit wordt getriggerd door iets wat zich op dit moment tussen de aarde en de zon bevindt .
  you connect the dotzzz 🙂

  93
 • simba_nl

  @Berma, soms hebben ze wel eens leuke wetenswaardigheden maar aangaande hun Salusa channeling en de Galactische Federatie heb ik ook zo mijn twijfels waarmee ik echter niet het standpunt in wil nemen dat er geen Galactische Federatie zou kúnnen bestaan.

  Als je openstaat voor het feit dat er buitenaardse beschavingen bestaan die technologisch én spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij en je tevens in je achterhoofd houd dat Ying en Yang, Licht en Donker, Goed en Kwaad een universum gebonden eigenschap is, zou het zo maar kunnen zijn dat er een Federatie van aangesloten partijen, zeg maar een UN maar dan wél zoals het bedoelt is/was, bestaat die waakt over dat evenwicht…

  Wat Niburu als site betreft, Tja, dat ze betaalde banners plaatsen welke passen binnen de doelgroep en interessen van de lezers vind ik zelf geen probleem maar het aanbieden van “stargates” en speciaal “ingestraald” water om ascentie te bevorderen tegen riante betaling, is in mijn persoonlijke opinie uiterst verdacht.

  92
  • berma

   @simba
   In grote lijnen denk ik er het zelfde over,jij bent wat verder dan ik met je onderzoeken.

   92.1
  • ThoMas

   eerlijk is eerlijk bij niburu gaan ze wel een beetje ver zo nu en dan, vooral ook met de prijzen in de webshop.
   8 euro voor een half litertje water
   22 euro voor een druppelflesje ascentie bevorderd ’fantasie’ healing arts
   125 voor een stargate behandeling
   26 euro voor een fles thee/limonade
   ze wonen daar nogal riant in mijn ogen en durven ook nog om donaties te vragen.
   en als je vragen stelt krijg je geen antwoord
   eh de nieuwe elite?

   92.2
  • GuidoJ.

   jongejonge, oordeel oordeel.. Ook al zet je er een vraagteken achter? eerlijk is eerlijk…???
   Wij zitten gewoon thuis, verkopen niks en toch werkt de donatie-vraag niet..! Lekker die gratis sites.. Hoe durven ze iets te verdienen..?

   92.3
  • @ simba

   en je tevens in je achterhoofd houd dat Ying en Yang, Licht en Donker, Goed en Kwaad een universum gebonden eigenschap is,

   Wat je daar stelt is een aanname en een keuze, sterker nog in mijn ogen een staaltje dualiteit ten top. Was dat nou niet precies waar we van af wilde? goed,kwaad zijn namelijk subjectieve gegevens. En hangen af van waaruit(welk zichtspunt) je ze beschouwd en welke definitie je aan de woorden opzich geeft. Net als licht en donker zijn ze namelijk geen tegenstellingen maar delen van het geheel.
   Ook lijkt het mij zinvol je erop te wijzen dat er geen enkel universum gebonden eigenschap is die onveranderbaar zou zijn . Het universum zoals wij het beschouwen is onze eigen schepping en derhalve mogelijk (indien wij dat wensen)aan verandering onderhevig.
   groet marcel

   92.4
  • berma

   @GuidoJ. Ja het is een beetje van: de beste stuurlui staan aan wal.
   Maar het is zo fijn om af en toe ook een beetje commentaar te geven ook al hebben we er geen bal vertand van.

   92.5
 • Boppie

  Toeval of geen toeval m.b.t de ruimtevloot van de Elite?

  Beste Forumleden van Want To Know,

  Ik hoop dat dit bericht in dit topic past.

  Vandaag kwam ik een channeling van de Galactische Federatie tegen. Ik vind hem zo interessant omdat de channeling gaat over de ruimtevloot die de Elite al jarenlang in haar bezit heeft. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat deze channelings mij een dubbel gevoel geven. Aan de ene kant prettig omdat er alleen over liefde wordt gepraat en aan de andere kant wat onprettig omdat de boodschappen mij het gevoel geven dat we gewoon in onze luie stoel kunnen blijven zitten omdat we vanzelf verlicht raken.
  Mijn ervaring is juist dat wanneer we op onze luie stoel blijven zitten, geen moeite doen om onszelf op spiritueel en menselijk niveau te ontwikkelen er weinig van ons terecht komt.
  Wat is waar en wat is niet waar???? Veel vragen maar honderdmaal zoveel antwoorden.

  Wat vinden jullie van de Galactische Federatie en hun berichtgeving?
  Zie:
  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1329:contact-jullie-autoriteiten-hebben-al-vele-jaren-hun-eigen-ruimtevloot-3-10&catid=16:galactic-federation&Itemid=29

  De tegenhangers van deze federatie zijn de nuchtere Viglio en Conscius: http://vigiloconscius.blogspot.com/
  Heel interessant maar voor mijn gevoel te extreem.

  Liefs van Boppie.

  91
  • simba_nl

   @Boppie, ik weet precies wat je bedoelt want ik lees ze ook van de beide “rivalen” die je benoemt en inderdaad, je mag verwachten dat lekker op je luie kont blijven zitten en niet op zoek gaat naar antwoorden of bevestigingen zoeken welke door je intiutie word ingefluisterd, je géén ascentie gaat opleveren.

   Viglio & Conscius en daarnaast Indigo Revolution hebben iets tegen het gechannel van de Galactische Federatie en Salusa op Niburu en ik lees hun antwoorden daarop of zelfs de parodie met hun eigen Snorkels van het eerlijke “valse” licht altijd met heel veel plezier maar neem ze niet echt serieus.

   Maar nu weer even terug op je vraag,

   Ik denk dat het niet zo zwart/wit is zoals soms gesteld. Er zijn namelijk zo ontzettend veel mensen die nu nog bij de waan van de dag leven met hun beslommeringen en totaal geen idee hebben hoe de wereld momenteel echt in elkaar steekt, kortom, nog volledig vastzitten in de Matrix.

   Als de volledige mensheid echt aan de vooravond van de evolutiesprong staat of zelfs, ascentie naar 5D, dan komt het moment van ontwaken echt wel op tijd voor ze.
   Iets of iemand, zal daar voor zorgen en de “wakkeren” onder ons zullen ze daarbij helpen als een soort 1e generatie gidsen ook wel “lichtwerkers” genoemd.

   Wat die ruimtevloot van de Elite betreft, ja, die hebben ze. Wij worden misleid met ouderwetse apollovluchten en spaceshuttles maar in het diepste geheim hebben ze veel meer en kunnen ze ook veel meer. Veel UFO meldingen hebben ook een aardse “geheime” oorsprong maar niet allemaal… Er zijn echt wel buitenaardse beschavingen die veeeel verder zijn en ons zullen bijstaan als het er op aan komt om als soort te overleven of te evolueren.

   Wát het precies zal worden, kan ik je niet vertellen omdat ik dat natuurlijk ook niet weet en of er nu wel of geen Galactische Federatie bestaat, laat ik voor mijzelf in het midden. Je kunt nu eenmaal niets uitsluiten maar dat we interessante tijden gaan beleven en een méér dan mooie toekomst tegemoet gaan, links om, rechts om, staat voor mij vast.

   91.1
  • Boppie

   Lieve Simba_nl,

   Bedankt voor je fijne en uitgebreide reactie. Ik voel herkenning in jou (als persoon) en jouw verhaal.

   Ik vind het fijn om met gelijkgestemde zielen van gedachten te wisselen waardoor ik weer op mijn eigen rails wordt gezet. Wat zijn we toch rijk!

   Liefs van Boppie.

   91.2
  • berma

   Galarctische Federatie: Wekelijks op Niburu

   Ik weet niet wat ik er van moet denken, het is soms erg eenvoudig opgesteld, er word niets verteld wat je niet kunt weten als je je sites bijhoud.
   Een enkele keer heeft Niburu het bericht niet geplaatst om dat het niet geloofwaardig was.
   Ik heb nog niets ervaren van enige vooruitgang of spirituele ontwikkeling, kan aan mij liggen natuurlijk.
   Wat ufo’s betreft hier een heel goed filmpje hoe de zaken er tot nu voorstaan.
   http://www.wanttoknow.nl/universum/de-dag-voor-de-et-onthulling/
   Op Niburu zijn vaak artikelen geplaatst die niet zijn uitgekomen data’s die op het moment van aanbreken in een anti climax eindigen.
   Maar buitenaardsen zijn, er en een ruimte vloot hebben ze dat lijkt mij zeker.
   Als ze al kontact met ons zoeken dan zijn het contacten met individuen maar niet met onze leiders.

   91.3
 • eidolon

  @Martijn
  Mijn verhaal…………simpel; yin en yang.
  De lijn die hier gevolgd is die van blinde euforie. Elke berichtgeving die in jullie ogen negatief is wordt bij voorbaat afgeschoten, belachelijk gemaakt of valt onder doom&gloom. Wat niet valt onder “Something Wunderful Is Coming”is negatief. Dus is het zinvol om yin yang te volgen.Maar misschien snap je dit niet

  90
  • Martijn

   Ja, ik dacht al dat je best wel verstand van zaken hebt.
   Ying-yang principe, alles is in beweging en gaat op en neer.

   Positiviteit en negativiteit zijn ook inderdaad elkaars tegenpolen.
   Kop en munt principe. Ach, soms is het kop, soms is het munt.

   Toch is het zo, als we voorbij kennis van goed en kwaad kunnen komen, dat er iets overblijft waar iedereen alleen maar van kan dromen. We hebben het allen al van geboorte in ons. De stille kracht van licht en liefde overwint alles, het is de basis van al het bestaan…

   90.1
  • eidolon

   @Martijn,
   Het punt voorbij de dualiteit van goed en kwaad is niet hier denk ik. Misschien is deze aarde een soort stage plaats. Een leerschool bij wijze van spreken. Eentje met tegenstellingen. Geen licht zonder duisternis.

   90.2
  • Lianne

   Door te geloven dat het mooie nog moet komen is er m.i. geen acceptatie van hetgene wat er al is. Door te aanvaarden dat we in een dualistische wereld leven en alles wat op je pad komt te zien als een ervaring,door in de ervaring je gevoel te volgen en bij jezelf te blijven,ben je wie je bent en is het zoals het is.

   90.3
  • GuidoJ.

   AMEN!
   En door in élke ervaring het midden te voelen, ontdekken, bewust te worden, krijgt dat moment de lading van the present. Het heden als cadeau!

   90.4
  • Alice

   @Eidolon

   Ik kan zeker met je meegaan met het punt op 90.2 Ik denk ook dat de aarde een leerschool is, we zitten allemaal bij elkaar in de klas, weliswaar op verschillend niveau. We moeten van elkaar leren, anders is er geen evolutie. En er is geen licht zonder duisternis, helemaal waar. Maar je hebt soorten duisternis!!!
   Ik zie het als onze taak om het Licht te vergroten zodat daardoor de onvoorwaardelijke Liefde, verbonden aan de Bron, groeit. En dat zullen de mensen, elk op hun manier, moeten doen. Echter zonder een ander te benadelen, beschadigen of kwetsen.
   Wij zijn allen spirituele wezens met menselijke eigenschappen.
   Hartegroet Alice

   90.5
 • eidolon

  @Martijn
  Mijn verhaal…………simpel; yin en yang.
  De lijn die hier gevolgd is die van blinde euforie. Elke berichtgeving die in jullie ogen negatief is wordt bij voorbaat afgeschoten, belachelijk gemaakt of valt onder doom&gloom. Wat niet valt onder “Something Wunderful Is Coming”is negatief. Dus is het zinvol om yin yang te volgen.Maar misschien snap je dit niet

  89
  • simba_nl

   @Eidolon, je snapt er helemaal niets van hé, ga je Niburu/Planeet X heel fijn op NuJij ofzo verkopen en daar trollen… De meeste WTK lezers gaan voor een positieve kijk op de toekomst… Je Doom & Gloom waarschuwingen zijn al zo oud en achterhaald hier…

   89.1
  • cozmic

   Doempredikers zijn er in een paar categoriën ,
   – religieuse fanaten die hopen dat hun god gerechtigheid ( in hun ogen ) komt brengen .
   – uitbuiters die door angst te zaaien hun produkt proberen te verkopen ( zowel kerken en sektes als prive-personen en corporaties )
   – losers die een diepgewortelde haat tegen de wereld hebben en diep van binnen hopen dat de hele zooi vernietigd zal worden .
   – een enkeling in zeldzame gevallen die een realistisch dreigend en onafwendbaar gevaar aan ziet komen .
   take your pick…

   89.2
  • eidolon

   @simbal
   Bedankt voor de ( onbewuste ) bevestiging van mijn standpunt. Ik zou geen beter voorbeeld kunnen geven.

   89.3
  • eidolon

   @Cozmic
   Ik heb helemaal niets met de huidige religie’s
   Heb helemaal niets te verkopen waar ik ook maar iets beter/rijker van wordt.
   En of er een dramatische gebeurtenis voor de deur staat weet ik ook niet.
   Wat is wel weet en zie is dat er grote verschuivingen plaatsvinden. klimatologisch, seimografisch, kosmisch en ja ja ook binnen jullie geliefde bewustzijn ( hahaha ).
   Als ik kijk naar de stijgende lijn hierin, met name de rampzalige, dan kan men dit geen toeval noemen.En dan kan men dit wel onder de noemer van “laatste stuiptrekkingen van de elite” schuiven, maar dat gaat er bij mij niet in.
   Shit………….weer doom en gloom, gaat simBAL weer helemaal flippen.

   89.4
  • mirakel multi D

   @ Cozmic….He nog een categorie gevonden:
   – Een draakje die doemdenkerij zaait……..en zijn of haar angsten probeert te projecteren op een massa….

   89.5
  • eidolon

   @mirakel multi D
   Jezus man, kan je nu echt niets anders verzinnen. Je voldoet perfect aan mijn beschrijving van de meesten op deze site. Hoe groot zijn je oogkleppen wel niet?
   Mijn angsten ……tuurlijk.
   Ik heb nergens verwoord dat ik angst heb om wat er komen gaat. Ik observeer enkel en trek hieruit een voorlopige conclusie.Dat dat niet in jullie straatje van Stjakaaaaaaaaaa wat een liefde, vreugde en laten we nog eens gezamelijk huggen past. Ja daar kan ik weinig mee.

   89.6
  • mirakel multi D

   Dat is jouw probleem. Lastig voor je.

   89.7
  • simba_nl

   @Mirakel, ik denk dat Eidolon het op zich wel goed bedoelt alleen komt het zo rottig z’n strot uit… Laten we hem veel licht, liefde en hartegroetjes toestralen, dan komt het vanzelf wel goed…

   89.8
  • mirakel multi D

   Ja heeeeeeeel veel liefde Simba!!! 😉

   89.9
  • GuidoJ.

   Quote Eidolon: “Ik heb nergens verwoord dat ik angst heb om wat er komen gaat”.. Misschien moet je eens verwoorden wat je WEL wenst te delen..? Je bent meer dan welkom!

   89.10
  • Janee

   Mooie link Dawn .

   88.1
  • Dawn

   Doe mijn best Janee. Ook al valt dat tegenwoordig niet mee. Heb de laatste tijd sterk de neiging mij terug te trekken. Gewoon in niemandsland, simpel leven met wijze ‘indianen.’ Het ‘nieuwe geluid’ doet mijn oren niet goed. Gewoon rust, zou dat niet eindeloos zijn? De zee, de blauwe lucht? Ach jij weet daar alles van 😉

   88.2
  • mirakel multi D

   idd goeie link!
   Met veel dingen die zij aangeeft kan ik het eens zijn.

   88.3
  • Dawn

   @mirakel, ze viel mij op omdat het verder gaat dan alleen maar dat wat we zien. Ze haalt aspecten van standen van planeten erbij. Juist nu het bekender en bekender gaat worden hoe ‘ze’ werken. Eigenlijk is die benaming zo fout; ‘ze’. Dan krijg je automatisch wij en zij en dat dualistische moeten wij misschien afleren als we het geheel willen zijn en ontdekken. Maar voor mezelf is het ook best wel moeilijk om niet met het vingertje te wijzen zoals Willy al aangaf. Zo een vuist is beter maar oooo zooo moeilijk.
   Nog een keertje dan 😉
   http://www.youtube.com/watch?v=Cwiv1uGeV_g

   88.4
  • mirakel multi D

   Let the forse be with us!

   88.5
 • simba_nl

  De US Marines komen eraan om… je gelooft het nooit…de protestgangers op Wallstreet bij te staan tégen het politiegeweld… Gaan de veranderingen nu echt in de hoogste versnelling?

  Something Wunderful is Coming…

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y-goOjQzcPk

  87
  • cozmic

   No Doom and Gloom , just connecting the dots with my last 2 cents 😉 .
   Zouden de militairen inmiddels ook doorkrijgen dat ze uitgezonden worden om het vuile werk op te knappen terwijl de grote corporaties er met de miljarden vandoor gaan ?

   87.1
  • simba_nl

   @Cozmic, één van de Marines woordvoerders heeft gezegd dat ie bereid is om te vechten voor zijn land maar niet voor de banksters… Als dat besef doorslaat bij het gehele militaire apparaat, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren.

   Zoals ik een paar weken geleden tijdens mijn kruistocht tegen het Elenin/Niburu Doom & Gloom verhaal, heb gesteld dat de komst van Elenin niet toevallig was en misschien wel op de achtergrond zou zorgen dat het global bewustzijn wellicht getriggerd zou gaan worden, kan ik nu wel voorzichtig concluderen dat dit geen toeval is en onderdeel van haar komst…

   Something Wunderful is Coming…

   87.2
  • GuidoJ.

   Dank voor de tip Simba, heb er zojuist een artikel van gemaakt; volgens mij DE grote ommekeer.. Wereldwijd in het nieuws, als de veteranen zich samen kunnen bundelen..!
   Prachtig, diep-gefundeerde motivatie van die gasten..!!

   87.3
  • Martijn

   Mooi mooi, goed nieuws, geef ons heel veel goed nieuws, heerlijk!

   87.4
  • mirakel multi D

   Lianne waarschuwde mij hier al voor, daarom val ik nu niet stijl achterover, bedankt Lianne! Zij waren het mogelijk ook zat, al die politieagenten die alleen maar vrouwen peppersprayden in hun ogen. nu een paar sterke mariniers erbij, dan zingen de door de bank betaalde politie-agenten dit “zo goed durven” misschien een toontje lager.

   http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1324:mariniers-schieten-betogers-wall-street-te-hulp-jpmorgan-geeft-gul-aan-nypd-videos&catid=10:buitenland&Itemid=23

   87.5
 • simba_nl

  @eidolon, Citaat: “Als je het maar vaak genoeg herhaald, geloof je het zelf nog”

  Dat geldt dus zeker voor jou…

  86
  • simba_nl

   Wat doet Elenin met jou? en ben je een Wayseer? Zie hoe het volgende filmpje meehelpt om mondiaal bewustzijn te bevorderen en met name onze jeugd aan zal spreken…

   http://www.youtube.com/watch?v=0wZ-qwGaWro&feature=player_embedded

   86.1
  • Eidolon

   @simbanl
   Jammer dat je blijven steken bent in het eerste regeltje.Typisch

   86.2
  • simba_nl

   Eidolon, “Jammer dat je blijven steken bent in het eerste regeltje.Typisch”

   Jammer dat jij goed schrijven kan niet…

   Something Wunderful is Coming…

   86.3
  • Eidolon

   Simbanl
   Something Wunderful is Coming…
   Ik hoop het voor je, echt wel…..in de vorm van een joekel van een zetpil met euforische effecten

   86.4
  • simba_nl

   Eidolon, mmmh, even kijken wat Wiki hier over zegt, Ah, Een geest uit de oude Griekse tijd… maar kan ook zijn een oude gamer die vast is blijven zitten in een spelletje uit 1980 om te ontsnappen uit een soort van Matrix…

   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Eidolon

   Gezien het “goede” wat jij anderen toewenst zal het vast niet het eerste zijn dus ik ga voor iemand die nog helemaal vast zit in de oude Matrix van Doom & Gloom verkondigen..

   Succes met je niet te voltooien missie…

   86.5
  • Eidolon

   Ik ga mijn tijd niet verder verspillen aan iemand met een poesjes naam.
   Ga lekker de zon in……nu het nog kan

   86.6
 • HOVMM

  Als men zoveel verder in technologie zou zijn zoals wordt beweerd, en men een vlieg bij wijze van spreken in de ogen kan kijken op lichtjaren afstand, zoals ergens beschreven, hoe kan dan zo’n CaptainS z’n verhaal doen en tegelijk melden dat ie moet uitkijken niet teveel details prijs te geven.
  Mij lijkt het duidelijk, dit hele verhaal is in scene gezet door “de Elite” zelf om nog meer desinfo rond te strooien of we hebben hier te maken met een aandachtzoekend individuutje van bedenkelijk allooi.

  85
 • simba_nl

  @eidolon, vooral zo doorgaan met Doom & Gloom, je krijgt waar je om vraagt…
  Kom eerst maar eens met bewijs waar Niburu/Planeet X te vinden is…

  84
  • Contra

   Kan je ALSJEBLIEFT eens een keer je snavel houden,simba,met je gloom en doom,somthing wonderful is coming,connecting the dots,just my 2 cents etc.Je bent een erg vervelend mannetje.

   84.1
  • GuidoJ.

   Contra: opnieuw je basisfoutjes: JIJ vindt hem een vervelend mannetje. Dat wil niet zeggen dat ie het is.. (Waarom neem je telkens een andere ‘nick’ trouwens..??) Heb jij trouwens een ‘snavel’..? Omdat je deze fysieke eigenschap ook aan anderen toedicht..?

   84.2
  • cozmic

   Je was me net voor Guido , ik was even mijn hakbijl aan het slijpen .

   84.3
  • simba_nl

   @Contra, nog één keertje dan, speciaal voor jou om je snavel te houden…

   Something Wunderful is Coming…. en voor het geval je geen Engels begrijpt,

   Er komt iets moois aan voor de mensheid…

   84.4
  • Alice

   @Simba, je kan het mij niet vaak genoeg zeggen, “het moois voor de mensheid is op komst,”

   Ook ik zie en hoor het, ik kan het voelen, maar als zovelen zich nog steeds alleen maar voeden met angst, is er geen ruimte voor Liefde, dit gedicht waartoe ik werd ge-inspireerd op 28-10-10 wil ik graag met je delen:

   Wij mensen leven hoofdzakelijk in het onbewuste
   vertelt ons de derde dimensie hier op aarde, maar
   we zijn op weg om via de vierde nu
   naar de vijfde te reizen.

   De tijd schijnt te zijn gekomen, de tijd
   waarop wij mensen lang hebben moeten wachten.
   Ons geduld is behoorlijk op de proef gesteld.
   het aardse leven; zo vaak teleurstellend
   er was angst, lijden en pijn, meer
   dan we konden dragen zo leek het,

   Er was oorlog; maar we willen vrede
   misdaad; maar we willen veiligheid
   verdriet; maar we willen vreugde
   chaos; maar wat we willen is: HARMONIE

   Kortom we zijn al die negativiteit die ons
   wordt voorgeschoteld zo ontzettend zat.
   Maar ons wordt NU een opening geboden
   om ons leven in eigen hand te nemen.

   Bewustwording is enorm Belangrijk

   Bewust worden van onze innerlijke Kracht
   Kracht die Universele liefdevolle en wijze
   positiviteit in werking zet.
   We krijgen het inzicht dat we ons leven zelf creëren.
   dat we onze eigen scheppers zijn.

   NU volgt het diepgeworteld ontwaken
   Ontwaken dat ons leidt naar de toekomst
   een toekomst van Eenheid; dus Liefde
   Een Gouden Tijdperk breekt aan
   De creatie van het Paradijs op Aarde, het
   leek een droom, maar is nu werkelijkheid geworden.

   Hartegroet Alice

   84.5
  • Eidolon

   Als je het maar vaak genoeg herhaald, geloof je het zelf nog.
   Beetje minder zweven, beetje meer wakker worden en durven te kijken.
   En als dat niet in je straatje uitkomt………….droom je lekker verder en het wel steeds voor jezelf herhalen dat alles goed komt, er iets mooi in aantocht is etc.
   Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

   84.6
  • simba_nl

   @Alice, Thx voor je mooie gedicht !!!

   84.7
  • Martijn

   @Alice, werkelijk schitterend. Keep up the good vibe.
   Verzet heeft geen zin, alles lost op in liefde.
   Laten we in onze kracht blijven en daardoor zoveel mogelijk zielen aansteken.
   De wereld veranderd elke dag. Hoe meer we zulke energie uitzenden, hoe mooier de wereld wordt. We zijn al in het paradijs alleen bijna niemand heeft het door…

   84.8
  • Alice

   @Martijn, Een open hart reactie, dank je. Doet mij goed op mijn levenspad!! en trouwens wat is het weer paradijselijk weer, vind je niet?:-)

   84.9
  • Martijn

   @Alice, ja prachtig. Die blauwe lucht ook. De laatste keer dat de lucht dagen achter elkaar zo blauw was, was volgens mij toen die vulkaan uitbarstte en geen vliegtuig de lucht in mocht.

   Zou het dan toch door Elenin komen? Hoe dan ook alles lijkt lichter en helderder te worden. Alles lost op in liefde en licht vanuit de stilte.
   Er zullen natuurlijk nog heel wat conflicten opgelost moeten worden maar als iedereen oplossingsgericht wordt in plaats van probleem makend dan is het zo klaar.

   84.10
  • Martijn

   Wat een mafkees zeg. Wie is dat die zo zuur iedereen wakker wil maken in zijn nare wereldje? Wakker worden? Haal die stront uit je ogen en je ziet toch dat alles mooi is of niet soms?

   84.11
  • jeetje

   Simba; laat je vooral niet beroven van je positive vibes door mensen als eidolon bijvoorbeeld…
   Kom maar op met de gouden tijden, ik ga mee in jouw good feeling en probeer te co creeren tot ik een ons weeg!
   Ik vind het jammer dat sommigen blijven hangen in de angst maar ik doe er niet (meer) aan mee en heb een goed gevoel over de komende tijd!
   Kom maar op.

   84.12
  • eidolon

   Zijn jullie nakomelingen van Emiel Ratelband misschien? Stjakaaaaaaaaaa nog even een groepsknuffel en we gaan er weer voor. lang leve de oogkleppen.
   Wat grappig allemaal, wat slikken jullie?? wil het ook eens proberen

   84.13
  • Alice

   Wij hebben “alleen maar” onze levenskracht aangesproken, ons geboorterecht, zit in je hart, kun je alleen horen als je heel goed kan luisteren!!!

   84.14
  • Alice

   @Eidolon, deze 84.14 is voor jou bedoeld. Anders weet je niet wat je moet “slikken”.

   84.15
  • simba_nl

   Bij Eidolon gaat gelijk m’n Trollenalarm af… maar speciaal voor Eidolon dan nog een keertje,

   Something Wunderful Is Coming…

   84.16
  • cozmic

   Bij dit filmpje moest ik automatsch even aan Eilodon denken
   http://www.youtube.com/watch?v=o535x0K3uhw&feature=related

   84.17
  • simba_nl

   @Cozmic, Yeah een Eidolon bubbelbad…

   84.18
  • Martijn

   @Eidolon, we slikken het juist NIET meer! Die negatief geladen boodschappen zijn gewoon niet meer van deze tijd.

   Kijk, ik kijk heel anders. Zo’n video van Cozmic ook, ik vind het alleen maar heel erg sneu dat dat gebeurt. Als het echt zou zijn natuurlijk.
   We kunnen elkaar wel blijven uitlachen om van alles maar we zijn allemaal mensen met eigen trekjes en iedereen kan een foutje maken.
   Van de week nog een hondje gered, een vent die hem in de auto had gelaten zonder raampjes open. Dan wijs zo iemand daar op, die man schrikt zich rot, hondje bijna de pijp uit, “en ik scheld altijd op anderen en nu overkomt het mezelf”. Oude mensen zijn niet altijd even wijs en moeten soms ook even wakker geschut worden door de jeugd…

   84.19
  • eidolon

   Dus volgens jullie moeten we ons in een fase begeven van volslagen euforie. Wat je in feite ook ziet bij terminale patienten. Nog even een opleving, big smile en dan………stjakaaaaaaaaaaaaa licht uit.
   Als je niet meedoet aan de massa euforie wordt je gedegradeerd tot trol of shit in een of ander bad. hahahaha.
   Elke gedachtengang die niet strookt met de blijde boodschap is “not done”.
   Stelletje sukkels.

   84.20
  • Martijn

   @Eidolon, ik ken jouw verhaal niet, hoe jij het ziet. Je kunt ons voor sukkels uitmaken maar we spreken allen voor zich hier hoor.

   Ik zou graag eens een blik werpen op jouw ideeën, theorieën, visies, etc.
   Open your mind…

   84.21
  • jeetje

   Nee eidolon: het is andersom Tjakaa, licht aan!
   Sukkel jij nog maar even door dan…welterusten, ik ben wakker…………

   84.22
 • Janee

  Dat wat je al bent is heelheid,zonder verwachting of eisen .Verwarring en weerstand kunnen oplossen in het licht van een openheid waarin niets achterblijft.
  Uit deze nietsheid verrijst de onbeschrijfelijke volheid van puur zijn ; citaat Tony Parsons

  The Path to Peace, and Joy, and Bliss

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VOaSEMCID_Q#!

  83
 • [Citaat:
  (vraag)Dus, waar praat je over, zoiets als ‘first contact’ of iets dergelijks?
  (antwoord)Voor zover het ‘Elenin’ betreft, hoop ik alleen maar dat er genoeg ‘HAM’-radio-techneuten zijn die zullen gaan luisteren. We dienen te gaan leren van onszelf en ons erfgoed. En ‘Elenin’ kán ons daarbij helpen. Einde Citaat]

  LS: Het Elektromagnetisch spectrum van de radiogolven omvat een zeer groot gebied! Het zou daarom de “HAM” wel helpen als bekend wordt welke frequenties of frequentiegebieden nu in het geding zijn waarop de HAM moet gaan luisteren.
  Kan dat eens nagevraagd worden bij de stellers van het bericht ???

  82
 • Eidolon

  Houdt men ons niet aan het lijntje met deze fantasie rijke illusies? Zo dat we het gevoel hebben dat alles de goede kant uit gaat. Weg illuminatie, weg kosmisch gevaar ( elenin ), welkom kosmisch bewustzijn, welkom in de hof van Eden.
  En al de ellende die er nu nog is schuiven we onder de noemer; stuiptrekkingen van de elite.
  Misschien wil men dit alles laten geloven terwijl men intussen wel degelijk op de hoogte is van wat komen gaat.En is alles wat we hier hebben gelezen afleiding.
  Want als we ons focussen op een ding ( verval van de elite ) zien we de andere dingen niet meer.
  Misschien is er toch meer aan de hand
  http://wakenews.net/Nibiru_Final_Update.pdf

  81
  • selene

   @Eidolon.
   Het echte werk moet daarna nog beginnen. Of denk je dat iedereen gelooft dat we gelijk met ons gatje in het paradijs zitten?
   Er zal heel wat werk moeten worden verzet om dingen op de goede manier te laten werken.
   En ieder zal zijn eigen steentje bij moeten dragen ivm kennis van zaken en mensen kunnen verbinden (met elkaar).
   Het duurt misschien wel generaties voor er werkelijk een wereld is gevormd die mens en dier gelukkig maakt. Daar bedoel ik dus niet de aarde mee want dat is al een fantastisch mooie planeet.
   Wat ademt en op 2 benen loopt moet alleen wat mooier worden volgens mij.

   81.1
  • eidolon

   @Selene
   Heb je de bijgevoegde link gelezen??
   Zoveel zuller er dan niet meer over zijn voor “het paradijs”

   81.2
  • selene

   @Eidolon, als ik hier weg ben kan ik alleen maar in een soort paradijs terecht komen in vergelijking met wat hier al zo lang gaande is.
   Voor mijzelf maakt het eigenlijk niet veel uit.
   Ik vind het alleen een vervelend idee deze wereld achter te moeten laten zonder er iets aan te hebben kunnen verbeteren.
   Naar mijn gevoel hebben we dan ontzettend gefaald en iedereen en alles na ons aardig in de steek gelaten.
   Zo voel ik dat. Het zal voor iedereen weer anders zijn.

   81.3
  • Boppie

   @Selene
   Elke dag dat je een ander kunt laten lachen, elke dag dat je iemand een glimlach toewerpt, elke dag dat je een ander een stukje van het licht laat zien… Ja, elke dag dat we ervoor zorgen dat onze ziel maar ook een andere ziel groeit redden we de wereld. Met andere woorden… we hebben niet gefaald.

   Het echte leven begint pas wanneer wij het leslokaal (de mooie aarde) en ons lichaam mogen verlaten om naar huis toe te gaan. Groeien doen we nu eenmaal in en door het stof.

   Liefs van Boppie.

   81.4
  • selene

   @Boppie, dat weet ik wel en ik blijf ook naar mijn omgeving glimlachen.
   Er is ook heel veel moois op deze wereld.
   Maar ook veel verdriet en onrecht. Dat laat me niet los.
   Dank voor je reactie.

   81.5
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.