WantToKnow.nl

Wat poetst NASA weg in de ‘Zeeman’-krater?

Een raadsel of gewoon keihard een doofpot..? De zg. ZeemanKrater-foto’s die je hieronder ziet, tonen iets vreemds. Het onderstaande artikel baseerden we op een nieuwsbrief die we een paar weken geleden ontvingen. Het verhaal toont opnieuw aan dat NASA een heleboel zaken over ‘ontdekkingen’ van het maanlandschap NIET vrijgeeft. Sterker nog, NASA heeft er in de loop van al die jaren flink zijn best op gedaan, om het een en ander LETTERLIJK weg te poetsen..

Het bijzondere voor ons van dit verhaal is dat we gisteren (27 November) tijdens de presentatie van David Icke, óók al te horen kregen, op uiterst gefundeerde wijze!) dat de maan onze good-old Maan niet is.. Daarover zullen we later een ander artikel plaatsen, maar de synchroniciteit hierin is opvallend. Lees verder:

* * *

‘Slechts nadat men over het bekende niet elkaar tot volle overeenstemming gekomen is,
kan men tezamen naar het onbekende voortschrijden.’

Johann Wolfgang von Goethe (sxhrijver en dichter 1749-1832)

* * *

x

Wat hield NASA achter over de ‘Zeeman’-krater op de maan?

© WantToKnow.nl/.be

x

De oudere maanfoto’s van NASA worden al heel lang besproken, vooral op het internet natuurlijk. Het is duidelijk dat er op veel foto’s is gefotoshopped; er is met een ‘brush’ op een bepaalde plek op de foto ‘iets’ uiterst onscherp gemaakt. Of zoals dat ook wel genoemd wordt: ‘gesmugged’. En wel zodanig, dat niet meer te zien is wat het precies is..x

Natuurlijk is tegenwoordig (met Google Moon bijv.) eenvoudig de maat te nemen van deze kraterrand; we komen dan aan een lengte van de krater van zo’n 43 KILOMETER..! Het object heeft derhalve ook een dergelijke lengte gehad..! Stel je voor…! Hier een foto van de Zeeman-crater, vanaf Google Moon:

x

Coördinaten waar deze Zeeman Crater te vinden is, zijn: Lat -70 ~ Long 137 (dit zijn de originele militaire coördinaten, afgegeven o.b.v. de oude Clementine Versie  V 1.5 browser). En ook deze foto toont opnieuw de poetsvlek (foto gesneden uit de deze foto’s van de zg. Clementine Versie..!)

Ook hier -een officiële foto van de VS- is gepoetst..! (bron: Clementine)

x

Er is in al die jaren wel een nieuwere versie van deze maankaart gekomen, maar nog steeds bleef deze plek dus ‘gesmugged’ en daarmee ‘onleesbaar’.. Dat leek het einde van de discussie, want andere bronnen dan NASA waren er niet en het bleef stil sinds die tijd.

Het bleef stil, totdat.. Totdat natuurlijk ‘Google Moon’ er kwam.. Want dan zouden we het wel te zien krijgen, wat zich onder die ‘blur’ bevond. Tenminste dat werd gedacht… Maar de doofpot ging gewoon NIET OPEN.. (Zie hierboven de eerste foto).

Want ook als we kijken naar de foto’s die Google Moon presenteert van deze Zeeman Crater, dan zien we daar niets duidelijks op. Maar de grap is dat Google Moon ook toegang geeft tot oudere, noem het andere foto’s, (Lunar Orbiter Data) En daar is dan weer wél wat op te zien! En hou je vast:

Foto uit de ‘Google Moon’-databank.

Maar onlangs kwamen ook de Chinezen met een opzienbarende onthulling, een onthulling die we ‘natuurlijk’ hier in de MSM (mains-stream-media) natuurlijjk niet hebben kunnen lezen.

Hun ruimtevaartuig Chang’E 2 is met foto’s naar buiten gekomen, waarop ook déze foto’s te zien zijn, maar dan met een onthulling van wat er zich achter de ‘blur’ bevindt van de NASA foto’s.. Nou ga er maar even voor zitten en kijk de YouTube die we hieronder plaatsen.

x

x

Het zal je duidelijk zijn dat deze zaak weer volledig open is. Eindelijk duidelijke beelden, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten: dátgene wat zich op de maan afspeelt IS onduidelijk. En niet zo simpel en niets-zeggend als NASA ons wil doen geloven! En zeker nu ook David Icke zijn volledige focus op de maan-als-satelliet heeft gericht, zullen we de komende tijd een overvloed van informatie op dit vlak kunnen verwachten.

Weer een duidelijk voorbeeld van een weggepoetst object. De fameuze maantoren.

Opnieuw een doofpot die weer een stukje verder opengaat en ons de bevestiging geeft van al datgene dat ‘verborgen dient te blijven’..! Zoals zoveel maanfoto’s, waarop de meest gigantische bouwwerken zijn ‘weggepoetst’!!

De ‘maantoren’…
Wanneer je het internet afstruint, en wellicht hebben jullie zelf ook nog bronnen, dan wemelt het van de uiterst bizarre smudge-zaken. Met name de enorme toren doet keer op keer stof opwaaien. We hebben het dan over de foto die je hier ziet.

In de loop van de tijd is vooral deze toren een mikpunt geweest van onderzoek van alle kanten, niet in de laatste plaats van wetenschappers, die zich ook achter de oren krabben en het naadje-van-de-kous willen weten.

De onderstaande grote foto van hetzelfde object, toont een duidelijke schaduw, die vanzelfsprekend veel over de grootte van het object, de ‘moontower’ verraadt.

X
X
X
X
X

X
X

X

X
X

X

X
X

X

X
X
X
X
X

Mocht je nog een bijzonder verhaal willen zien over ‘Who built the moon’…
Neem een kijkje in dit uiterst bizar verhaal! Feiten die er niet om liegen, dus waar blijven de conclusies..?

64 Reacties op Wat poetst NASA weg in de ‘Zeeman’-krater?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Bertie

  Kijk naar (1001 opjecten op de maan )youtube

  33
 • van Bedaf Jaques

  Als von Däniken gelijk heeft en de goden waren kosmonauten. Dan is het bewijs ervan op de Maan te vinden. tenzij de zogenaamde maanbasis een zuiver militaire aangelegenheid is. Het zou het wegpoetsen van maanobjecten op sommige maanfoto’s ook kunnen verklaren.

  32
 • Samël

  Ik geloof wel in aliens, denk je nou echt dat we alleen zijn in het helle hal? Tuurlijk niet. Maar 1 ding NASA houd dingen achter voor ons wat de mensheid niet mag weten. Want iemand van NASA had ge zegt voor zijn dood dat NASA contact heeft met de buiten wereld. En dat er ook aliens rond lopen op de wereld. Maar NASA houd dat geheim ik weet niet waarom. Maar ik weet zelf ook dat we niet alleen zijn hier, op de wereld en hele hal! Erea51 houd bijvoorbeeld ook dingen geheim voor ons. Hun hebben ook 100% geheimen en ook over ruimten wezens.
  En bijvoorbeeld de Bermuda 3 Hoek daar kan NASA ook iets mee te maken hebben. Want toen waren hun ook met dingen bezig die ons als mens niet aan gaat. Maar mensen!! We zijn niet alleen!!
  Denk goed na over het hele hal het is oneindig mega veel planeten etc etc. Maar ik weet ook dat NASA wel degelijk contact heeft met buitenwereld!
  Maar ik vind zelf dat NASA en Erea51 wel de waarheid moeten spreken want hun liegen ook over dingen wat de waarheid is hun zegen zelf dat hun geen aliens hebben of contact met hun hebben maar dat liegen hun ook.
  Met vriendelijke groet: Samuël

  31
 • hoe ver kan je zijn als je dit gelooft

  ff serieus kom op man als er aliens is een vabeltje net als de bijbel en elk ander geloof we leven niet in starwars

  30
 • paul

  De nasa heeft van de planeet Mars eveneens veel satellietfoto’s ge-maakt. Volgens een amerikaanse schrijver, die ooit bij Nasa heeft gewerkt, bewijzen deze foto’s na bewerking dat er op Mars resten van steden te zien zijn die een overeenkomst vertonen met de oude maya en inca steden op aarde. (Denk hierbij aan b.v. Macchu Picha)

  29
 • Erwin

  Geweldig onzin verhaal….
  kom mensen, met een Telescoop vanaf aarde is al met behoorlijk vergrotingen naar kraters te kijken met flink wat details als men een goede optische telescoop gebruikt vanaf c.a 120mm opening en liefst groter.
  Als er werkelijk dingen weggepoest waren op foto’s van bekende kraters dan hadden (amateur)astronomen dit allang bevestigd.
  En laat ik nu zelf een amateur atronoom zijn met diverse telescopen die met een goede atmosfeer soms 200x vergroting toelaten en kan je vertellen….dat de verhalen over de maan flink uit het duimpje zijn verzonnen en dat NASA foto’s express blurt of dingen wegpoetst gewoon onzin is.
  Veel foto’s zijn oud beelmatriaal en vroeger nog niet digitaal werden gemaakt en bewerkt dus een stofje op de lens kan al een blur of een vlekje maken op de foto maar kan ook ontstaan zijn tijdens het ontwikkelen of door inscannen om hem digitaal te maken.
  dit kan met hedendaagse digitale foto’s ook gebeuren…zoals die van Mars.
  als men een hoax start dat de wereld plat zou zijn….dan ben ik al overtuigd dat er genoeg mensen het nog willen geloven ook.

  28
 • renja

  kan er niet gewoon de waarheid vertelt worden?
  waar zijn ze zelf bang voor?

  27
 • bee

  het zegt al genoeg waarom men dingen probeerd te verdoezelen .
  dat er iets is wat liever niet aan het grote publiek word getoond is daarmee bevestigd.
  ik heb wel eens gehoord dat als er wat op het maanoppervlak terecht komt er een hol geluid te horen is,een soort echo geluid.

  26
  • Erwin

   kan jij mij eens uit leggen hoe geluid zich voortplant op de Maan zonder een atmosfeer en dan tot een defenitie HOL geluid kan komen ?
   ah……Hoax ontkracht de Maan is niet hol maar heeft gewoon een kern met lichte zwaartekracht ander zou hij uiteen vallen door de zwaartekracht van de aarde.
   Weer een fabel de wereld uit…
   De oorsprong van de maan, daar zijn nog veel theorieen over maar het is zeker geen kunstmaan gemaakt door buitenaardsleven.
   Waarom gaat NASA dan niet terug naar de Maan ?
   oww aliens…nee man de kosten die er aan gebonden zijn omdat NASA steeds minder Funding kreeg dus ook geen geld er meer in wilde steken en andere ontwikkelingen belangrijker vond dan Maanlandingen.
   Als het echt zo intressant zou zijn op de Maan dan had Rusland of China daar ook wel geweest en had er een wedloop onstaan om de Maan.

   En pssssttt NASA wil weer een maanlanding gaan doen komende jaren…dus de Hoax is weer ontkracht dat dit helemaal niets met aliens te maken heeft maar puur met Funding en kosten om zo’n riesje te maken.

   26.1
  • marcel w in 5d

   @ erwin

   Geluid plant zich voort door trilling en aangezien de maan een vast object is kan dat trillen door het maangesteente worden doorgegeven ( weer een dombo ontkracht)Die trilling kan worden vastgelegt door seismische instrumenten . En dat is precies waarmee dat ‘belgeluid ‘uren na een inslag nog steeds waargenomen werd.
   Of de maan hol is is nog niet helemaal zeker maar de mogelijkheid valt niet uit te sluiten , dit mede naar aanleiding van de waargenomen trillingen na inslag van onder andere een lem module.
   Dat de nasa minder funding kreeg is aperte onzin , er kwam juist meer geld beschikbaar ,maar de gebruikte technologie werd niet meer veilig genoeg geacht volgens de huidige inzichten.( ook wordt wel getwijfeld of er uberhaupt ooit maanvluchten mee gemaakt kunnen zijn geweest.)
   Als er werkelijk buitenaardse zijn op de maan en nasa heeft dat ontdekt en was door hen gewaarschuwd niet weer te komen, lijkt het mij erg onwaarschijnlijk dat andere landen dan wel zouden gaan.
   Kortom ,ook al heb je verschillende telescopen ( net als ik) en kijk je er ook wel eens door , maakt dat je nog geen amateurastronoom , en geeft dat al helemaal geen garantie dat je alles zo even kunt verklaren!!!

   26.2
 • Rik

  Het zou goed zijn als er eens foto’s boven water komen van de achterzijde van de maan, zodat we eens kunnen zien wat daar werkelijk is: buitenaardse nederzettingen?

  25
 • Hopi

  Iets van er op lijkt is het 2e gezicht op Mars wat onlangs ontdekt is:

  http://beforeitsnews.com/story/584/107/Incredible_New_Face_On_Mars_Discovered.html

  24
 • Marjam

  http://www.youtube.com/user/theorionconspiracy#p/a/u/2/hJfc63rCnWE en
  http://www.youtube.com/user/theorionconspiracy#p/a/u/1/VTe2tUW2LS8
  In deze video’s zie je precies wat ze allemaal verbergen. (als het allemaal waar is, en dat zou me niets verbazen!)

  23
 • F001

  De maker van dit filmpje gebruikt verschillende standen van het zgn. object. De eerste keer sterk uitvergroot en de andere keer van een enorme afstand. Logisch dat je dan verschillende beelden te zien.

  Overigens zie je met een beetje fantasie allerlei rare figuren en gezichten op dit maanoppervlak. Lijkt mij wederom een staaltje verklaarbaar optische illusie.

  22
  • Dirk III

   Blurren en vervolgens laten zien wat er onder de blur zit door een ouder filmpje wat gevonden is heeft niets met afstanden tov objecten te maken. Maar goed, je bent vrij het te interpreteren zoals je zelf wilt. De (heel(verre))toekomst wijst het uit misschien.

   22.1
 • Wilfried

  Chang E-2?

  Goed artikel, en ik heb natuurlijk ook op Google Earth de (originele en de uitgegumde) maanfoto’s bekeken. Alleen die Chinese foto’s kon ik helaas niet vinden. Volgens dit gelinkte artikel wordt de Chang E-2 dan ook pas eind dit jaar gelanceerd. http://nextbigfuture.com/2010/09/china-prepares-chang-e2-lunar-probe.html
  Wel zou de voorganger, de Chang E-1 uit 2007 de Zeeman krater compleet in beeld gebracht kunnen hebben, maar die foto’s zou ik dan ook graag willen zien.

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.