WantToKnow.nl

Marieke de Vrij en 2017; dieper inzicht…

x

x

Marieke de Vrij en 2017; dieper inzicht…

2017 WantToKnow.nl/be

x

Marieke de Vrij (1953) is spiritueel trendsetter en maatschappelijk raadsvrouwe. Ze inspireert velen om tot uitbreiding van hun bestaande (vak)kennis en bewustzijn te komen. Marieke wil graag bezieling terugbrengen, omdat zij (en wij met haar) geloven dat je daardoor duurzame vernieuwing stimuleert en een maatschappelijke vooruitgang boekt. Zij stelt zich hiermee dienstbaar op om vorm te geven aan deze brede maatschappelijke ontwikkeling en initieert daarmee vernieuwing op diverse terreinen. Dit doet zij door het geven van advies, lezingen, trainingen, workshops voor zowel bedrijven als particulieren, symposia en themagerichte consulten op diverse vakgebieden.

Zij wordt al jaren geconsulteerd door bedrijven, overheid, maatschappelijke organisaties en particulieren. Om dit werk zo lang en intensief te kunnen uitoefenen, vergt grote zorgvuldigheid, oefening en vakmanschap. Marieke beschikt over bijzonder heldere, fijn zintuiglijke vermogens. Zij is in staat het collectief en individueel bewustzijn en de potentie die hierin ligt veelzijdig aan te voelen. Middels fijnzinnige bewoordingen werpt zij licht op levensvragen van grote individuele en maatschappelijke betekenis.

Op de website van De Vrije Mare (HIER) kun je haar werk lezen, luisteren, kijken, boeken bestellen en oefeningen doen. Je kunt je ook opgeven voor workshops en natuurlijk deelnemen aan De Vrije Mare. Dan krijg je toegang tot nog meer audio en ontvang je regelmatig nieuwe inspiraties.Hier kun je kijken naar een interview met Marieke om haar nog wat beter te leren kennen.

Voor 2017 geeft Marieke de volgende informatie door. We hopen dat we je ermee van dienst zijn.

 

3 Reacties op Marieke de Vrij en 2017; dieper inzicht…

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • wim warbout

  Interessante dame.
  In dit wereld kent ieder elkaar of weet wie, wie is.
  Het verbaasd mij dan ook dat ik nog niet eerder (met alle respect) van haar heb gehoord.

  3
 • Sw Anand Coen

  Prachtig interview met Marieke de Vrij. Ze spreekt vanuit een enorme innerlijke rust en blijft ondanks alle (wilde) vragen in haar centrum, waar ook haar wijsheid vandaan komt. Ook laat ze zich niet onnodig op een voetstuk zetten, maar blijft zichzelf. Mooi mens.

  2
 • Jan Bosman

  Dank Guido voor het beschikbaar maken van de video met Marieke. Een persoon om naar te luisteren en er niet doorheen te praten (maar dit terzijde). Dank u wel.

  1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.