WantToKnow.nl

300 Vogels vallen dood uit de lucht in Alabama..!

Nu vallen er weer 300 dode vogels uit de lucht in Alabama.
x

Hoe lang houden wetenschappers nog vol dat dit een ‘normale’ gebeurtenis is..?

By Daily Mail Reporter

x

De 'Grackle', een ekster/kraai-achtige vogelsoort die veel in de VS voor komt.

Zo’n 300 dode vogels zijn vorige week gevonden langs de I-65, een snelweg in Alabama (VS); het is de laatste rapportage in de zaak van de enorme en vooral mysterieuze dierensterfte wereldwijd. Deze dode vogels zijn zg. Grackles, die verspreid lagen langs de snelweg (zie de 2 foto’s hieronder het artikel).

Er werden onlangs in Arkansas, ook al honderden dode Grackles gevonden en ook waren Grackles de dupe bij vogelsterfte in Louisiana en Kentucky. De vogels die nu in Alabama gevonden zijn, zouden zijn gestorven door een heftige en krachtige traumatische gebeurtenis, aldus het commentaar dat bioloog Bill Gates gaf aan het lokale nieuwsstation WAFF.

“Het ziet eruit alsof de vogels geraakt zijn door een vrachtwagen”, aldus deze bioloog Gates. (niet de Windows-man!). Maar het lijkt, dat door het grote aantal vogels, deze verklaring niet houdbaar/solide is. De bioloog trekt zijn conclusie echter, op basis van de veren van de vogels, die verspreid op de sneeuw, naast ook bloedvlekken, werden aangetroffen.

De botsing met een grote vrachtauto wordt ook als mogelijk verklaring gezien, bij het geval van de ca. 100 dode vogels, die vorig weekend werden gevonden langs een snelweg in Californië. Een van de getuigen van dát ongeluk sprak erover ‘alsof de vogels bezig waren om zelfmoord te plegen’..

Deze dode vogels in Alabama versterken opnieuw het mysterie van de dode dieren, die op veel plaatsen op de wereld worden gevonden. Deze gebeurtenissen leiden tot veel speculaties op het internet.

Overzicht van de plaats waar de dode vogels werden aangetroffen in Alabama (VS).

Detailfoto van de dode vogels.

78 Reacties op 300 Vogels vallen dood uit de lucht in Alabama..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.