Advertentie

Alien of onbekende ‘Aardling’?


x

Alien of onbekende ‘Aardling’?

Guido Jonkers © april 2011

x

Onlangs viel ons oog op een tweetal YouTube-filmpjes, die -wanneer los van elkaar bekeken- de indruk geven, dat ze mogelijk in elkaar gefotoshopped zijn. Maar wanneer je deze filmpjes naast elkaar ziet, is er wel degelijk een bijzondere overeenkomst waar te nemen..! Wordt er dan over de hele wereld geraffineerd in ’teamwork’ gefotoshopped. Maanden, soms jaren uit elkaar..?

Of gaat het werkelijk om dit alien- of aardlingwezen of wezentjes, die een motoriek hebben die overeenkomt met veel beschrijvingen van mensen, die soortgelijke figuurtjes hebben gezien. Hun houten motoriek en steltloper-achtige bewegingen zijn onmiskenbaar aan elkaar gelijk.

Laten we allereerst de beelden zien van een TV-interview een Argentijnse zender. Links achter de geïnterviewde vrouw zie je het figuurtje lopen. Fake..?? Bepaal het zelf natuurlijk, wat jij waarheid vindt. Wij vinden het hoogst opmerkelijk en zijn zeker geneigd deze beelden, zeker in combinatie met het tweede filmpje, als authentiek te kenmerken.
X

x

Het tweede filmpje
Dit werd gemaakt op 28 Maart 2011 in Yosemite National Park. Daar hoort dit verhaal bij:

“Een gepensioneerd echtpaar had telkens te maken met inbraak in hun huisje in Yosemite, een nationaal park in de VS. Ze besloten beveiligingscamera’s op te hangen en deze te richten op de oprit van hun huisje. Kort nadat dat was gebeurt bleek dat ze de onderstaande registratie hadden gemaakt. Ze gaven de beelden aan een vriend, waarvan ze wisten dat hij ze goed zou bestuderen, omdat hij geïnteresseerd was in paranormale activiteiten. Maar deze man bleek ook niets met de beelden aan te kunnen en plaatst het filmpje op YouTube.

Het enige wat hij zich kon herinneren was een filmpje dat uit de Amerikaanse stad Fresno kwam (zie hierna), en dat ook deze ‘stick-figures’ liet zien. De figuurtjes lijken hun gewicht van het ene op het andere ‘been’ over te zetten en zo te lopen, zoals mensen dat doen. In dit filmpje zie je een grote en een klein figuurtje. Is de kleine een ‘baby’ of ‘kind? . Het is zo’n 40 tot 50 cm hoog. Maar wat zijn het nu? Iets nieuws? ‘Sticky-men’..? Ik heb dit filmpje helemaal geanalyseerd, ook de grootte van de figuurtjes proberen vast te stellen aan de hand van een dubbelopname met een kinderwagentje op het voetpad.
x

x
De Fresno-beelden

Fresno is een stad in het Westen van de VS, niet zo heel ver bij Yosemite vandaan. Het is Juli 2007 en een CCTV-camera van een huis, filmt deze 2 figuurtjes die een tuin oversteken. Uiterst opvallend is de anatomie van de figuurtjes evenals hun motoriek, die bijna identiek is met de bovenstaande 2 filmpjes.. Wat is dit voor een wezentje?
x

Last but not least een opname van een bewakingscamera boven een zwembad. We zijn opnieuw in Fresno en het wezentje toont zich opnieuw. Midden in de nacht komt dit figuurtje door een hekje aangelopen, loopt recht op de rand van het zwembad af, stopt héél even en gaat vervolgens OVER HET WATER met een ietwat huppelachtig loopje. Wat is dit in hemelsnaam..? Het lijkt een authentieke opname, waarbij je op het water óók de witte spiegelreflectie ziet van het ‘witte wezentje’. Achter hem is ook de schaduw die de nachtlamp veroorzaakt, goed te zien..  Maar wat is écht?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.