Advertentie

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?


x

Vanochtend ontvingen we deze mail, die we graag met jullie delen. Een gedachte, een vermoeden, gedeeld en op onze beurt delen we het dus graag met jou. We vinden het waardevol genoeg om hier op de site te plaatsen. Laat je mening onder het artikel in respect achter, wanneer je daar de behoefte toe voelt.

x

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

2015 WantToKnow.nl/.be

x

“Goedemorgen,

Hoe meer ik de berichten zie over de gigantische aantallen bootvluchtelingen die systematisch lijken te verongelukken in de Middellandse Zee, des te meer ik ervan overtuigd begin te raken dat hier geen sprake meer is van noodlottige omstandigheden, maar van kwade opzet! Het lijkt mij eerder deel uit te maken van het geheel: het meesterplan dat er op gericht is zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Genocide dus!

Ondanks dat er in de media hardnekkig mededeling wordt gedaan, van veel vrouwen en kinderen, zien mijn ‘complottheorie’-ogen nog steeds alleen maar, heel veel mannen in de kracht van hun leven in de filmbeelden die getoond worden. En ook het feit dat al de betalingen voor dit dodentransport aan de ‘zogenaamde’ mensensmokkelaars betaald moeten worden via bankrekeningen in Perzische Golfstaten (!!) stemt tot nadenken.

De anonieme breinen achter deze oplichting die iedereen van zijn laatste geld berooft. voordat ze een gewisse dood tegemoet gaan blijven net als ‘DE RAAD’ in het nieuwe ‘Mind Control’ altijd buiten schot. Een andere kwestie die tot nadenken aanspoort, is het feit dat die boten vaak als spookschepen op de autopiloot stuurloos ronddobberen zonder enige bemanning aan boord die het schip navigeren. De ratten hebben het zinkende schip dus al verlaten. Ook hier weer kwade opzet.

Daarnaast de getuigenverklaringen van de overlevenden die verklaren dat ze met geladen wapens tussen de schouderbladen gedwongen worden om aan boord te gaan en dat weigeren op dat laatste moment geen optie meer is. Velen getuigen van hun verblijf op de kade in de haven als van een verblijf in de hel met als enige uitweg vermoord te worden of de zee op gestuurd worden in veel te vol gepakte (vaak niet eens zeewaardige) schuiten. Daarbij duidelijk ook de dood voor ogen.

Het doet mij erg sterk denken aan Jodentransporten naar de concentratiekampen. Dit lijkt mij exact hetzelfde scenario in een andere ‘verpakking’. De denktank achter de Nieuwe Wereld Orde kent vele varianten, die het grote publiek op het verkeerde been zetten, vóór het oog van de draaiende camera’s. Dit zijn mijn gedachten, food for thought om eens te overpeinzen. Ik wilde deze gedachte even met iemand delen. Ik krijg hier een hele vieze smaak van in mijn mond. Dit hele verhaal voelt zo compleet niet goed.

Ben ik de enige die dat ziet?”

* * *

bootvluchtelingen_2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.