Advertentie

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!


Een gruwelijk beeld of een bewijs van 'fake'..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een Kalashnikov-machinegeweer.  De 'dader' loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het 'hoofdschot', dat op de agent afgevuurd werd. Maarr.. Waar is het bloed, waar was de 'reactie' van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

Een gruwelijk beeld of een bewijs van ‘fake’..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een AK47- of Kalashnikov-machinegeweer. De ‘dader’ loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het ‘hoofdschot’, dat op de agent afgevuurd werd. Maarr..

Waar is de plas bloed of überhaupt enig bloed, waar was de ‘reactie’ van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

 

x

x

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De verschrikkelijke aanslag op de redactieburelen van de satirische tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ is een nieuwe ‘moslimdaad’, die de wereld dient te waarschuwen voor de verschrikkingen van dit ‘rigide geloof’.. Dat is wat de mainstream media ons weer aan alle kanten tonen. Maar is dat zo…? Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.. Vinden wij!

Want het is, met name bij dit soort heftige gevallen ALTIJD mogelijk, dat achter deze aanslagen een dubbele agenda zit, van figuren en krachten in onze wereld, die volledig baat hebben bij het aanwakkeren van onrust, angst en haatgevoelens onder de bevolking..! Denk daar ajb continue over na, wanneer je naar de ‘follow-up’ kijkt van deze afgrijselijke daad. Veel mensen die de beschikbare beelden van deze aanslag al hebben ge-analyseerd, zien ook hier weer een patroon.

charliehebdocartoonDeze mensen, waaronder we onszelf meerekenen, zien ook hier weer allerlei anomalieën tevoorschijn komen, die zouden kunnen duiden op een ‘valse-vlag-operatie’.. Het patroon van de machthebbers om het volk in onrust, angst en haat te dompelen..! En deze speurneuzen zijn niet gek; ze zijn simpel weg heel kritisch op wat overheden ons voorschotelen.. Op wat de MSM, de main-stream-media ons voorschotelen als de waarheid.

Let wel: we doen niets af aan de verschrikkingen van de aanslag, maar als je in één dag tijd alweer zóveel bizarre zaken ziet, die VAKER te zien zijn bij dit soort ontsporingen in de samenleving, dat is het simpel zaak voor jou als burger, op je tellen te passen.. Op je tellen te passen omdat je in dit soort gevallen een heel simpele prooi bent van misinformatie!! We geven je hier graag een paar van die bizarre ontsporingen en vreemde zaken aan, zodat je wellicht ’terug’ kunt, naar een midden-standpunt.. Met andere woorden: ‘Wie het gedaan heeft, moet nog blijken’.. en ‘Partijen die roepen wie het gedaan heeft, zijn misschien zélf betrokken’..!

De bizarre afwijkingen met ‘realiteit’..
We laten je bovenaan dit artikel al een foto zien, die de uitermate vreemde manier aantoont, waarop het lichaam van de zojuist vermoordde’ agent reageert. Wanneer je naar de video kijkt, zul je versteld staan en kunnen zien, dat het schot waarschijnlijk zelfs over het hoofd heen is afgevuurd. Is het een kleine stofwolk die de inslag van de kogel van de AK47- of Kalashnikov-mitrailleur laat zien..? En waarom maar één schot, als je een mitrailleur in de hand hebt..?? Oordeel vooral zelf! Kijk ook eens hoe de mitrailleur VLAK NÁ HET SCHOT ook nog eens extra op het hoofd wordt gericht.. Wat een bizar tafreel..!

* * * * * * * * * * * *
NASCHRIFT / TUSSENSCHRIFT
8  januari 20:00 uur.
Vanochtend was de video waarop de fake-killing van de Parijse agent te zien was, hier nog te zien..
Maar daar is alweer een stokje voor gestoken.. Want kennelijk liet hij de Waarheid zien..!!

Een agent die door het hoofd wordt geschoten, die niet door het hoofd wordt geschoten..
DAT MOET DUS VAN TE VOREN GEOEFEND ZIJN…!!!

Het enige wat rest van dat filmpje is het beeld, wat je hieronder ziet,
dat het filmpje ‘niet bestaat’…!!

WAKE UP, hoeveel méér bewijs heb je nodig om te beseffen dat je in de maling wordt genomen..!

Maar natuurlijk haddden we zélf ook een backup.
Kijk gewoon naar deze video dan..
ERONDER.
Besef dus dat het origineel is verwijderd..!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

video does not excist

 

En natuurlijk..
Sommigen hebben ons er al op attent gemaakt; wie heeft dit tafereel gefilmd.. Vanuit welk huis stond PRECIES iemand klaar, met camera..!! Op de juiste plek en op het juiste moment..!? Geloof jij het nog..??

x

Het bizarre dakfilmpje..!
En dan is er het filmpje met de mensen op het dak.. Hoe is het mogelijk dat het filmpje zo geraffineerd is gemonteerd.. Dusdanig dat degene die deze analyse in elkaar heeft geplakt, ‘Dutchsinsinati’ op YouTube, er tijdens het commentaar op de analyse achter komt, dat het filmpje een ‘las’ heeft, PRECIES BIJ EEN BIJNA ONOPGEMERKTE PLAATS..! Namelijk exact achter de bruine schoorsteen..

Er waren kennelijk 3 terroristen die ‘Allah akbar’ schreeuwden. Zich een weg baanden naar de redactieburelen van het satirische weekblad ‘Charlie Hebdo’. Het filmpje dat direct op de Franse nieuws verscheen, was kennelijk ongeëdit..!? Niet waar dus.. Kijk daarvoor dus het filmpje..
Hoe is het mogelijk dat je EERST 3 leden ziet van een SWAT-politieteam, en VERVOLGENS de terroristen.. Wat is hier aan de hand..?

Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto's..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??
Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto’s..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??

De politie verdwijnt rechts om de hoek, de straat in, terwijl een fractie later de zwarte auto komt aanrollen en de terroristen van links komen aanlopen..??! De politie heeft geen ogen in de rug, maar komt toch meteen dan terug, waarna natuurlijk een vuurgevecht tussen hen en de terroristen zou moeten plaatsvinden..? Of zijn wij nou gek..?

De bruine schoorsteen; een spontaan filmpje, geraffineerd gemonteerd…?!
Hoe is het mogelijk dat dit filmpje is GEMONTEERD, terwijl het als ongemonteed wordt gepresenteerd..?! Op het dak, waar vandaan dit filmpje is opgenomen, loopt een man in… een kogelvrij vest rond.. Deze man wijst de straat in, waar dus 3 politiemensen lopen (met witte teksten op hun rug!). Wanneer ze beiden achter de bruine schoorsteen duiken, KOMT DE LAS IN HET FILMPJE.. Geraffineerd en bijna niet zichtbaar…!

Last but not least, zie je op het einde van het filmpje, dat de man in het kogelvrije vest ‘weer’ op het dak wandelt.. Er is kennelijk opnieuw een montage geweest, waarbij de volgorde is omgedraaid of iets dergelijks..?! Een man staat bij de trappenhuiskoker met de handen in de zakken, terwijl de ander aan het SMS-en is.. Anderen lopen in paniek over het dak.. Rara.. Waarom loopt de een met een kogelvrij vest rond, terwijl de anderen in gewone kleren daar zijn.

Waar is dit filmpje geëdit en waarom wordt het gewoon niet in zijn geheel uitgezonden, in de JUISTE VOLGORDE..? Waarom worden de 3 politiemensen eruit geëdit, VOORDAT het schieten begint..?!! Wie zijn de mensen gekleed in het zwart met witte handschoenen..? Hoe is het mogelijk dat de gewapende mannen tevoorschijn komen, nog geen seconde nádat de politiemensen de hoek om gaan.. Vreemd of vreemd..?? Jij mag het zeggen, maar de vraag is of je ook een rat ruikt..!

Kijk en oordeel ZELF!!
X

x

De ‘per ongeluk achtergelaten ID-kaart’…
Welke terrorist laat zijn ID-kaart achter in een vluchtauto..? Nou, deze jongens dus, aldus het officiële verhaal.. Is dit ongeloofwaardig of is dit ongeloofwaardig..? Dit is de versie zoals we die voorgeschoteld krijgen.. Het identiteitbewijs is gevonden en in no-time zijn ook de andere 2 ‘geïdentificeerd’ kennelijk..?

passport 911 found ground zeroHet gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft gisteren intussen een opsporingsbericht verspreid met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ’tegengehouden’..

Volgens media kwam de politie ze op het spoor doordat een van hen, zijn identiteitskaart had laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten deze al snel achter (zie foto boven). Ze zouden hun weg in een andere auto hebben vervolgd.

De NOS noemt het in haar artikel van 8 januari (HIER) een ‘bijna kinderlijke’ daad, en citeert daarmee Mark Singleton, directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding. “De aanslag is verder uiterst professioneel uitgevoerd en dan is het bijna kinderlijk om vervolgens je identiteitskaart achter te laten.” Maar wie goed leest, ziet dat Singleton -tussen de regels door- ook iets weggeeft..! Hij noemt het een koelbloedige aanslag waarbij spullen zijn gebruikt die niet zomaar te krijgen zijn. “Het zijn mannen die weten wat ze doen en het valt op dat de aanslag goed is voorbereid. Die vindt plaats op klaarlichte dag en is bedoeld om een zo groot mogelijk schokeffect teweeg te brengen. Ze weten wat ze moeten doen en wie ze moeten hebben.”

Tja, hoe kun je dit nou rijmen..? Want óf je bent professional, óf je bent een amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruuk, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!

Enne.. Even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..? Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

We zijn 1 dag ná deze verschrikkelijke moordpartij en er zal nog heel veel nieuws volgen over Charlie Hepdo.. Maar wij nemen de vrijheid je deze uitspraak van Hermann Goering, Hitler’s rechterhand..

hermann goering valse vlag

 

320 gedachten over “Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

  1. Nog een aanwijzing dat het filmpje is ge-edit. Die vent in het kogelvrije vest zit aan het begin van het filmpje weggedoken op de voorgrond (bij beeld van 0:36 e.v.), bij beeld 2:47 komt hij over het hek geklommen en loopt langs die twee mannen die in alle rust op het dak staan.Op beeld 4:45 zie je die vent met de baard komen aanlopen. Wat is hier aan de hand?

  2. 1.
    Per ongeluk achtergelaten ID kaart leidt naar verdachten aanslag Charlie Hebdo
    http://www.stopdebankiers.nl/per-ongeluk-achtergelaten-id-kaart-leidt-naar-verdachten-aanslag-charlie-hebdo/
    Ook op 11.9.2001 is op straat in NY een paspoort “gevonden” van een van de 9/11 “daders” – een duidelijk teken dat hier is dezelfde planner achter…

    2.
    de daders “wisten precies wie in welke kamer hoe laat vergadert”

    3.
    de daders “riepen de slachtoffers op naam”

    4.
    de gewonde politieman op de stoep noemt diegene die op hem schiet “chef” …

    5.
    https://www.youtube.com/watch?v=u2KkttkhFag
    En het is echt FAKE !!! Een Kalasjniko (kaliber 7,62 mm, penetreert 10 cm beton, dodelijk effect tot 3 km) geeft een forse terugslag, niets te merken in dit beeld. Ook springt er geen lege huls (geen rookpluim boven de trekker) aan de rechterkant van het wapen. De rookvorming is alleen vanaf de loop naar voren, terwijl een Kalasjniko tegelijk met het afwerpen van de lege huls ook een rookpluimpje loslaat vanaf de kogelkamer (boven de trekker richting rechts naar buiten) Men schiet hier met losse flodders, dat kan iedereen zien die met dit wapen geschoten heeft. Het geluid is anders best realistisch.

    THIS STINKS TO HIGH HEAVEN !!!

    en nog ff dit:
    “A new opinion poll in France shows 97 percent of voters are against President Francois Hollande’s candidacy in the next presidential election.”
    http://www.presstv.ir/detail/2014/05/30/364721/hollande-popularity-hits-record-low/

  3. Als we goed naar de autospiegels kijken dan zijn het dezelfde. De wijze waardoor het licht op de spiegels valt laat ons denken dat het in 2e instantie om zwarte gaat. Als men goed kijkt ziet men dat het toch de verchroomde zijn… Toch is dit een operatie dusdanig uitgevoerd om onenigheid in de wereld te verspreiden. Laat dus je leven niet beheersen door angst en woede. Zodat niets vertroebeld wordt door het denken over, maar we helder kunnen zien in.

  4. Nou dat wordt alles weer verzamelen voordat het weg is…
    (Wat mij het eerste opviel is dat eerder Hollande geen sancties tegen rusland meer wilde, u mag het zelf invullen…)

    http://www.contra-magazin.com/2015/01/charlie-hebdo-neue-indizien-fuer-eine-false-flag-operation/

    twee verschillende auto’s

    https://www.facebook.com/demokratischeseuropa/photos/a.627577877310870.1073741828.484499628285363/766016426800347/?type=1

    1. http://www.thegatewaypundit.com/2015/01/flashback-obama-white-house-condemned-charlie-hebdo-anti-islamic-cartoons/

      http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13931018000250
      Iran spreekt er schande van: “Deze aanlsag is tegen de Islam in!”
      TEHRAN (FNA)- The Iranian Foreign Ministry deplored the terrorist attack in the French capital city of Paris on Wednesday which killed at least 12 people.

      Foreign Ministry Spokeswoman Marziyeh Afkham condemned the attack, and said any act of terrorism against innocent people is opposed to Islamic teachings.

      “Misusing freedom of expression, ideological extremism and character assassination of respectful figures of religions and nations as well as insulting divine faiths and their values and symbols which are respected by those religions are not acceptable and are condemned,” Afkham said on Wednesday.

      Reacting to the Parish incident, she said those acts are continuation of the wave of extremism and unprecedented physical and ideological violence prevailing worldwide during the past decade.

      Afkham regretted that the “inappropriate and double standard policies in dealing with violence and extremism have led to the spread of those acts and behaviors”.
      She reiterated President Rouhani’s idea of creating a world free from violence and extremism, and expressed the hope that world leaders would adopt a unified policy through consultation and free from double standard policies to uproot causes of violence and extremism.

      At least 12 people were killed on Wednesday when masked gunmen stormed the Paris offices of the weekly satirical magazine, Charlie Hebdo, and opened fire. The French authorities have called the incident the worst terror attack in four decades.

  5. ook even een puntje van oplettendheid, men heeft id kaarten, en weten dus wie de daders zijn.

    Vraagje: hoe kan je weten dat dit de daders zijn als de mannen al die tijd maskers ophadden??
    Wie heeft de techniek om door maskers een gezicht te identificeren??

    1. Misschien hebben ze wel nadat ze id`s hadden gevonden gelijk navraag gedaan waar die mannen waren wie op de id`s stonden. Indien men ze niet kan vinden mag je nagaan dat hun het zijn. Anders zou ik het ook niet weten

    2. Dat KAN je dus niet weten. Misschien zijn deze z.g. daders onschuldig terwijl anderen het dus hebben gedaan, maar moet men het volk gewoon wat daders laten zien, zodat de zaak is afgehandeld….

  6. Hij wordt ook niet geraakt hij houdt zich dood na het schot (jammer genoeg is hij wel dood). De auto met spiegels staat voor een gebouw wat zonlicht kan blokkeren waadoor de spiegels minder reflecteren.

  7. Ze moeten wel de juiste mensen dood schieten. Als ze de verkeerden afknallen dan heeft het nog geen zin. Een goede ideologische training moet vooraf gaan aan het oppakken en gebruiken van de wapens. Zo voorkom je dat je de groenteboer raakt, terwijl je eigenlijk de slager moet hebben. Als je geen reden hebt om te schieten, moet je er eerst een bedenken, en daar een boek, film, of artikel over maken. Dat maakt het effect groter. Zo claim je de aanslag, en leg je uit waarom je het gedaan hebt. Kennelijk konden de acteurs hier niet meer dan twee regels tekst onthouden. Ook zo’n ding, de acteurs hebben ook niet de juiste opleiding gehad. Overigens zijn acteurs wel handig, zo hoef je niet echt de boel op te blazen. Je doet dan gewoon alsof. Zo heeft iedereen er plezier van, en kunnen we ons land veilig houden. Beter dan dat het echt raak is! Kookboeken om patat te bakken zijn gratis af te halen bij Dick Schoof, na het maken van een afspraak. Met lekkere patat was het nooit zover gekomen.

  8. Ik blijf me verbazen over de commotie bij iedereen, welke zich uitsluitend richt op de daders en de slachtoffers, al of niet georkestreerd.

    Is er dan werkelijk NIEMAND die zich afvraagt hoe het kan dat een groepje “Allah Akbar” (hoe toevallig ook) schreeuwende mannen met theedoeken op hun hoofd, volledig getimed en met kennis van de route een straat en een bewaakt gebouw binnen kunnen dringen. Dat ze uitgerust zijn met Kalashnikovs…

    Dit is verre van een spontane actie van extreemrechtse islamieten die voor hun geloof vechten. Dit zijn m.i. getrainde werknemers in dienst van een zeer geavanceerde militaire discipline.

  9. De MSM en de regeringsleiders gaan er al gelijk van uit dat dit is gedaan om de vrijheid van meningsuiting te beperken en jutten zo de bevolking op en zaaien zelf haat tegen mensen met een islamitische achtergrond(waarom Wilders vervolgen als ze zelf hetzelfde doen?}
    STEL dat dit inderdaad door islamitische terroristen gedaan is dan is daar tot nu toe geen enkel bewijs voor geleverd.
    Dit blad drijft de spot met alles en iedereen waarvan men zich kan afvragen of dit nodig is want ook dat kan bij mensen haatgevoelens oproepen(in Duitsland deed men voor de oorlog hetzelfde met de joden).
    Gezien de analyse hierboven ben ik dan ook van mening dat dit dus weer bewust is gedaan om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten met mogelijk gevolg dat “wat nu al gebeurd”aanslagen op gebedshuizen en mogelijk straks op mensen zullen volgen.
    Daarna als dit uit de klauwen dreigt te lopen is het niet ondenkbaar dat de overheden verboden zullen opleggen waardoor onze vrijheid nog meer beperkt zal worden.

  10. Allaya, vraagt zich ook niemand af hoe het mogelijk is dat er juist een cameraploeg uit het raam staat te filmen van een normale saaie straat ? Het doet me veel denken aan 9/11 waar ook “toevallig ” 2 cameraploegen aan het filmen waren aan beide kanten waar de vliegtuigen naar binnen zouden vliegen….. het is alsof ze het wisten !!!!!

    1. @Rick, Inderdaad, er zijn zoveel toevalligheden die het ongeloofwaardig maken.

      Daarom vind ik het ook des te beangstigender te weten dat er “machten” aan het werk zijn om dit soort aanvallen te orkestreren om het gepeupel te laten denken dat “we” aangevallen worden. We worden overduidelijk tegen elkaar opgezet. En dan die jank-speeches van onze “leiders”. Ja natuurlijk zijn we solidair met elkaar als mens, maar moeten we daarom zomaar geloven dat “we” elkaar als mens zomaar uitmoorden? Met wat voor doel?

      Laten we vooral niet vergeten dat hier echt mensen voor gestorven zijn, als we uit het nieuws mogen afleiden dat ze inderdaad vermoord zijn en niet met Lotus-schmink zijn afgevoerd om daarna te laten onderduiken. Ik kijk nergens meer van op…

  11. https://www.youtube.com/watch?v=089VFDai2L4

    https://www.youtube.com/watch?v=aumXP26b3kA
    “it reinforces to stand solidary with them, as they stand solidary with us”

    whttps://www.youtube.com/watch?v=kA2PVyICiQkith

    en deez

    https://www.youtube.com/watch?v=QSkcwgKnCZs

    An eyewitness, Benoit Bringer, told French TV channel Itele: “Two black-hooded men entered the building with Kalashnikovs. A few minutes later we heard lots of shots.”
    dus twee man?

  12. Hollande wilde dat de sancties tegen Rusland opgeheven zouden worden dus lijkt het me meer een waarschuwing van de Amerikaanse CIA en Israëlische Mossad.
    De Amerikaanse CIA en Israëlische Mossad hebben opdracht zoveel mogelijk chaos en angst te zaaien. Wij moeten moed tonen en ons niet in een hoek laten drukken door deze agressors die overal dood en verderf zaaien….. boycot Amerika en hun producten !!

    1. Europa en de NAVO zijn zelf de grote schuldigen van Oekraïne zie volgende :

      NAVO en Rusland.

      In 1990 zijn er duidelijke afspraken gemaakt met Rusland, Duitsland en Amerika dat er geen uitbreiding van de NAVO plaats zou vinden richting Rusland. En bekijk in volgende video hoe NAVO NOOIT zijn woord heeft gehouden : http://youtu.be/Xffjy4DBsjw
      NAVO is een rechtstreekse bedreiging voor Rusland geworden en mag Rusland zich dan verdedigen ? Natuurlijk mag je je verdedigen tegen een onbetrouwbare en agressieve NAVO .

      Nigel Farage warned about Russia Ukraine in 2008 : http://youtu.be/wEyWWZrDoTg

    1. Harry,

      ik treed je zeker bij in je mening! Kan mezelf moeilijk voorstellen dat een dergelijke zorgvuldig geplande actie er dergelijke fouten zouden gemaakt worden! Een gestolen auto , kogelvrije vesten, machine geweren en waarom geen valse identiteitskaart of anders helemaal geen identificatiemateriaal op zak te hebben! Uiteraard moeten we de actie in een andere hoek zoeken!
      Conform de madness welke zich afspeelt in The USA waar gelijkaardige feiten zich afspelen lijkt me dat in geen enkel westers land nog enig respect bestaat voor de waarheid of zelf maar voor het leven in het algemeen! Het gaat hier duidelijk over een pshyop waarin men de bevolking in een sfeer van angst wil brengen met de bedoeling meer restrictions en beperkingen op onze rechten door te voeren en onze levenssfeer danig te beknotten dat het amper nog leefbaar is! Dit dient duidelijk niet ons algemeen belang!

  13. http://www.globalresearch.ca/the-first-question-to-ask-after-any-terror-attack-was-it-a-false-flag/5423463

    Verzameling vlaggen …. duurt altijd even maar het komt uit zeker tegenwoordig.
    Er is dus niets mis met kritisch kijken naar een gebeurtenis vooral in onze tijd waar leugens te vaak de waarheid worden..
    Het is hemel schreiend om in dit soort lijsten te zien hoe volslagen krankzinnig overheden groeperingen en bepaalde diensten te werk gaan.. er zal NOOIT of te nimmer ook maar enige rechtvaardiging zijn voor het afslachten van mensen of dat er nu een of meerdere zijn , of het nu om politiek dan wel religieuze waan gaat … en laten we a.u.b. ons zelf niet laten verleiden voor het oude een oog voor een oog etc.
    Voor de daden van een enkeling of een groep kunnen we niet hele volkeren veroordelen dus realistisch blijven heel simpel , haat zaaien en dit soort agressie moet bestraft, maar dan ook kijken waar het vandaan kwam… geen doofpot oplossingen.
    Dat betekent dus ook kijken wie hier belang bij had en controleren op inderdaad de mogelijkheid van een valse vlag… en er dan ook wel wat mee doen… openheid .

  14. Ik ben zo blij en trots, dat veel niet-moslims en ook moslims de waarheid inzien. Ik loop op straat en verwacht ieder moment een vuile opmerking en ik denk dat meerdere moslims dat hebben. Nu ik hier zie dat veel mensen wakker zijn, voel ik me stukker beter. Dankjewel

    1. @ Omur, Nederland is altijd een enorm tolerant land geweest. Ik geloof dat de moord van van Gogh ook een opgezette moord is om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Ze willen rellen . oorlog tegen andere groeperingen. Laat dit met zijn allen niet gebeuren. Houdt altijd in je achterhoofd dat het juist de regeringen en de elite zijn die deze rellen willen. Op die manier kunnen ze een oorlog forceren want rellen legt de voedingsbodem voor oorlogen. Laten wij burgers er voor waken en besef dat we allemaal gemanipuleerd worden door onze regeringen, banken, de elite en de multinational “huis van Oranje “.

      Prent dit allemaal goed in je hoofd : All Wars Are Bankers Wars !!!!!

      Laat je niet uit de tent lokken om elkaar te lijf te gaan want dat is wat ze willen. Burgers moeten zich juist verenigen en zich keren tegen de gevestigde orde.

    2. Omur.
      U hoeft niemand te bedanken omdat een paar gekken in Parijs een hele bevolkingsgroep in een kwaad daglicht willen zetten en de meeste mensen hier op deze site de waarheid proberen te achterhalen de meeste mensen op deze site geloven niet meer in wat ons allemaal wordt voorgeschoteld .
      Het is alleen jammer dat veel mensen die sites als deze als complottheorie bestempelen publieke omroepen geloven en dat zij nog vertrouwen in onze regeringen hebben

    3. @Omur, idd voor de Moslims zijn deze taferelen het ergste.

      Het is propaganda, haatzaaierij. Met als doel mensen angstig maken. Haatgevoelens aanwakkeren. De MSM is er om de mens te besturen. Het is niet anders.
      Waar zouden we zijn zonder de tv en radio? Zouden we zelf gaan nadenken en zelf met mooie ideeën komen? De MSM zorgt ervoor dat we ons bezig houden met zaken die zij in ons hoofd stoppen.
      Het is de filosofie achter de media. Angstige mensen zijn het beste te controleren.
      Vrije mensen, vrije denkers zijn ongewenst.
      Het is zwaar, men wordt geacht sterk te zijn. Te leren van wat we op ons af krijgen.
      Nederland is een bang land. De Nederlanders zullen nooit op tijd opstaan en beseffen dat ze sinds jaar en dag in het ootje worden genomen. Wat doen de Nederlanders? Ze doen mee aan de poppenkast, ze doen mee met de rouwstoet poppenkast van de MH17. Deze poppenkast, deze drama, het is een real-life soap met de Nederlanders in de hoofdrol.
      Wake up! Zinloos. Men gaat slapend ten onder. Niets geen democratie. Een grote gehypnotiseerde slavenbende.

      “Fear is a foolish way to control people”
      “Fear again. If you want to control someone, all you have to do is to make them feel afraid”
      “Knowlegde is the antidote of fear”
      “Fear is the prison, love is the exit”
      “Evil is powerless, if the good are unafraid”
      “The enemy is fear. We think it is hate; but it is fear”
      “No matter how paranoid or conspiracy-minded you are, what te government is actually doing is worse than you imagine”

      Heel veel sterkte Omur, het is goed dat je van je laat horen. Dat zouden meer mensen moeten doen. Dat is onze grootste kracht, van ons laten horen! <3

    4. Voor wie zich aangesproken voelt, laat van je horen!
      Gelukkig geldt het niet voor alle Nederlanders! Er is wel degelijk een groep die niet meer in deze onzin gelooft. De MSM, de sinterklaas sprookjes voor volwassenen. Je gelooft het of je gelooft het niet. Als je het eenmaal weet…. Nou ja, zelfde verhaal dus met kinderen en Sinterklaas. Er komt een dag dat je erachter komt dat het 1 grote leugen is, voor wiens bestwil??

  15. Laatst hadden we in Australie ook zoiets dat een persoon in een restaurant mensen vast hield en om een IS vlag gevraagd zou hebben
    ook deze persoon was bekend bij de politie zei men net als wat ze nu weer doen.
    Waar ik ook een vergelijk zie is met Amerika waar agenten door gekleurde mensen zouden zijn doodgeschoten “als dat al zo is dan komt dat wel nadat deze bevolkingsgroep jaren door de politie is mishandeld en als minderwaardig is beschouwd”en omdat ze zelf ook deze mensen zonder pardon hebben doodgeschoten.
    Zijn het hier in Europa nu de moslimbevolking die het slachtoffer nu worden?
    Of bestaat de kans dat ze straks meer militair achtige figuren met meer bevoegdheden willen gaan inzetten die eerst schieten en dan pas vragen stellen en op die manier de bevolking gaan onderdrukken?

  16. john kerry on paris attack

    https://www.youtube.com/watch?v=bvldl3j7wO0

    Breaking down the challenges facing france met marie harf en NBC andrea mitchell:
    http://www.msnbc.com/hardball/watch/breaking-down-the-challenges-facing-france-381349955527
    bovenstaande daar kom ik helaas niet op… maar lijkt mij mega interessant iemand een andere route?

    http://www.zerohedge.com/news/2015-01-08/france-update-explosion-near-mosque-policeman-shot-paris-countrywide-manhunt-suspect

    Patsies? (zondebokjes?)

    http://21stcenturywire.com/2015/01/07/dead-men-walking-french-police-release-photos-of-2-likely-patsies/

    Wat ik elders las in een comment en erg interessant,

    dit gaat Marie le pen helpen aan stemmen…

    Qui bono?

    1. sjonnie,

      de achteruitkijkspiegels zijn zwart! Alleen is de achteruitkijkspiegel geintegreerd door de richtingaanwijzer waardoor je de illusie krijgt dat hij zilverkleurig is! Ikzelf zou eerder denken aan een reflectie van de zon maar dit lijkt me nogal onwaarschijnlijk! Positie van de auto en tijdstip van gebeuren zouden eens moeten worden nagegaan om te kijken of deze conclusie klopt!

    2. sjonnie,

      de achteruitkijkspiegels zijn zwart! Alleen is de achteruitkijkspiegel geintegreerd door de richtingaanwijzer waardoor je de illusie krijgt dat hij zilverkleurig is! Ikzelf zou eerder denken aan een reflectie van de zon maar dit lijkt me nogal onwaarschijnlijk! Positie van de auto en tijdstip van gebeuren zouden eens moeten worden nagegaan om te kijken of deze conclusie klopt!

      Wat me verder opvalt is dat de derde foto komt van een andere website! Zijn deze foto’s op hetzelfde tijdstip of plaats genomen!?

      bemerk:

      1ste en 2de foto hebben duidelijk verchroomde latjes tussen ruit en portier! Er ontbreekt een verchroomde lat onderaan vijfde deur kofferruimte!
      3de foto lijken deze verchroomde latjes tussen portier en ruit te ontbreken maar is heel duidelijk onderaan de kofferruimte een verchroomde lat aanwezig!

      Dan toch een kwestie van reflectie?

    3. Sjonnie/Peter.
      Wat mij opvalt aan foto 1 en foto 3 op de ene foto staat de auto naast het zebrapad met de neus tegen een paaltje en op de andere foto staat hij verder van het zebrapad af en niet met de neus tegen een paaltje dit moet betekenen dat deze auto dus verplaatst is.

    4. Arnold,

      ook dit was me opgevallen! Ik heb dus alle drie de foto’s onder elkaar geplakt en gekeken wat de oorzaak kan zijn!

      foto1-2 zijn van één bron en foto drie van een andere bron!
      De hoek waarin de foto is genomen (1-2) is dezelfde! foto 3 is uit een anderen hoek genomen! Zie luifels winkels , café! Ik vermoed dat de derde foto op een grotere afstand is genomen waardoor er een optisch bedrog kon ontstaan; Maar zekerheid daarover heb ik ook niet!

    5. Foto1-2 – zijaanzicht vanuit kleine straat

      auto staat voor winkel blauwe facade – geen luifel zichtbaar
      bemerk verkeersbord met haaks daaronder wit bordje auto wordt weggesleept!
      Lijkt tegen tweede paaltje te staan te rekenen vanaf zebrapad
      twee zebrapaden te zien ongeveer parallel aan elkaar!

      Foto 3 – bovenaanzicht

      auto staat voor café, snackbar(stoeltjes en tafeltjes buiten) – witrode luifel zichtbaar
      geen verkeersbord zichtbaar, wel een grijze vuilnisbak met groen deksel
      staat tegen het vierde paaltje te rekenen vanaf zebrapad! Er lijkt echter geen paaltje te staan
      twee zebrapaden haaks op elkaar!

      Definitie: ook volgens mij klopt de positie van de auto niet!

    6. Peter.
      De foto waar de auto met open deuren staat heeft net als op de foto welke Guidoj hierboven heeft geplaatst(waar de spiegels omcirkeld zijn)GEEN CHROME STRIPS onder de portierramen.
      Bij de andere twee foto,s zijn deze strips WEL DUIDELIJK tezien en omdat de plaats waar de auto staat ook niet hetzelfde is moet er dus iets gebeurd zijn waardoor er een verwisseling heeft plaats gevonden.
      Ga er eens vanuit dat in de vluchtauto geen id achtergebleven is(auto met open deuren)en dat niet elke politieagent of onderzoeker op de hoogte is van een opgezette operatie dan moest de auto verwisseld worden omdat men hoe dan ook een id kaart moest vinden die waarschijnlijk wel in de andere auto gelegd is.

    7. Oh en wat betreft de spiegels waar menigeen twijffels over heeft kijk naar de auto(waarschijnlijk dezelfde als waar Guidoj het over heeft)de auto met open deuren daar kan men de chrome spiegels ook waarnemen let daarbij vooral op de spiegel bijrijders zijde.

    8. Peter als je naar foto 2 kijkt kan je zien dat de hoek twee knikken heeft en dat het blauwe gedeelte nog een eindje verder doorloopt na de eerste knik in de gevel.
      Dat je het bord niet ziet komt omdat dit bord verder richting de tweede hoek staat ook het uithangbordje met body erop is daardoor niet te zien.

    9. Arnold,
      zelf heb ik geen internet! Goed zou zijn eens via streetview te kijken vanuit welke hoek deze foto’s zijn genomen want naar mijn gevoel is klopt hier iets niet!

    10. arnold,

      in het filmke gepost op niburu .nl
      https://www.youtube.com/watch?v=P853PYcw90Q

      zie je duidelijk dat de hele spiegel gechromeerd is. Reflectie is wit en je ziet zelf de zwarte aanhechting tussen het portier en de gechromeerde spiegel heel duidelijk!

      In de foto’s waarnaar u vermeld gaat het enkel om de rand van de spiegel die gechromeerd is!

      Er is dus duidelijk sprake van twee voertuigen tenzij de terrorristen om iedereen op een vals spoor te zetten onder weg nog deze spiegels heeft vervangen! Ze schijnen duidelijk niet echt veel haast te hebben dus dat lijkt me heel logisch!

  17. https://www.youtube.com/watch?v=qfrk4FNza9Y

    Charlie Hebdo attack: eyewitness describes terror of Paris shooting
    https://www.youtube.com/watch?v=atu4knCODDY
    French journalist Laure Bretton says she heard “20 to 30 shots and saw people running ” as hooded gunmen attacked the offices of Charlie Hebdo in Paris, France

    Hooded gunmen stormed the Paris offices of a weekly satirical magazine known for lampooning Islam and other religions, shooting dead at least 12 people, including two police officers, in the worst militant attack on French soil in decades.

    One of the assailants was captured on video outside the building shouting “Allahu Akbar!” (God is Greatest) as shots rang out.

    Another walked over to a police officer lying wounded on the street and shot him point-blank with an assault rifle, before the two calmly climbed into a black car and drove off.

    A police union official said the assailants – Interior Minister Bernard Cazeneuve said there were three in total – remained at liberty and there were fears of further attacks. The official described the scene in the offices as carnage.

    The government declared the highest state of alert, increasing security at transport hubs, religious sites, media offices and department stores as the search for the assailants got under way.

    BREAKING NEWS: Deadly gun attack @ office of French magazine Charlie Hebdo !!
    https://www.youtube.com/watch?v=SsQO-JLBC04

  18. Bedankt Guido, voor het plaatsen van dit onderwerp. En sorry, want ondanks je uitleg over de technische details in het filmpje die niet zijn ’te lijmen’, blijf ik nog met een andere vraag zitten: sinds wanneer staan er mensen in ‘real time’ terroristische aanslagen te filmen op een dak? Hebben ze misschien een kristallen bol waarin ze de toekomst kunnen lezen?

  19. Zeer opvallend is dat heden avond personen die zich nooit makkelijk laten verleiden om aan wat dan ook mee te doen en al helemaal niet zoals nu met een protestmars meelopen nu wel meelopen en dan doel ik op Opstelten,Teeven en ondanks dat de kamerleden nog reces hebben zie ik teveel volksvertegenwoordigers ik zag ascher,Samsom en nog meer van dit soort lieden.
    Ook valt mij op dat aanstaande zondag een top over terrorisme in Parijs wordt gehouden en de VS heeft laten weten dat ook zij daarbij zullen zijn
    Waarom krijg ik het gevoel dat men nu de mening van het europese volk aan het peilen is,dat men aan het kijken is wat voor maatregelen men kan nemen waar de meerderheid genoegen meeneemt?
    Ik ben ervan overtuigd dat met het buiten proporties opblazen van dit afschuwelijke voorval hier zeker gevolgen voor ons burgers aan vast komen te zitten.

    1. Voor ik het vergeet voor Rutte en consoorten komt dit op het juiste moment omdat de mensen nu hun aandacht hier naar laten uitgaan en minder op MH17.

    2. Ben er ook bang voor dat ze op die top onze vrijheden nóg verder gaan beperken.
      Maar het kan ook een afleiding zijn om er ondertussen die TTIP doorheen te drukken.
      Complimenten voor de kritiek op Ascher, Opstelten en co.

      En verder word ik doodmoe van al die propaganda op de NOS…..

  20. wat ik nog niet weet, is dit het schieten wat we hier zien voor of na het doden van de 12?
    Wat was de reden tot beginnen van het filmen van deze auto?( ik neem dus aan na het beschieten??)
    En waar zijn de beelden van ambulances ed?
    Nog een vraag, het verhaal gaat dat een auto is afgestaan aan de schutters. Waarom dan de schoen (links in beeld op straat gevallen) terugleggen in de auto, was die van de schutter?

  21. Eerlijk is braaf, wie zulke slechte spotprenten maakt verdient gewoon een kogelregen, blauwe boontje komt voor zijn loontje. Lopen er ook nog een paar wouten in de weg, vette pech voor the pigs: kaboem met die kalashnikov, it’s all for the show folksss, heeft het klootjesvolk weer iets om zich mee of tegen te verenigen, JE SUISE CHARLIE!!! Here Here, schiet mij alsjeblieft ook lek, ik trek het niet meeerrrr!!
    Crazy http://www.youtube.com/watch?v=WMO72KRoL4Y

    1. Hoi Coz, dat is denk ik ook de bedoeling. Ik heb er ook genoeg van, hoe lang gaat het door?
      Geeft niets, altijd sterk zijn is ook slopend. Idd crazy. <3
      Krijgen de "bad vibes" de overhand door deze voorstelling? We zien wel. pfff

    2. Tja daar gaan we weer mh17 was wel al heel erg uitgemolken ( maar het kan vast nog verder)Dus even iets nieuws bedenken . Kunnen we daar weer met zijn allen onze aandacht op vestigen, weer verder weg van wat werkelijk belangrijk is….. we’re all grazy
      http://www.youtube.com/watch?v=SuL2Enq74wk

    3. Weet je Marcel, Dat ging daarstraks ook door mij heen. Het moet steeds heftiger, agressiever om ons met de haren erbij te slepen om ons weg te houden wat juist zo belangrijk is in ons leven hier. Ik zei laatst dat ik er mee stopte, je ziet hoe gemakkelijk het is om je weer mee te laten slepen. Ze zijn zo eenvoudig die lage frequenties hiermee het voorbeeld getoond. Maar er in blijven zitten, nee, daar zijn we teveel voor gegroeid en hebben velen hier van elkaar geleerd de afgelopen jaren. Nu is het voor ieder te laten zien dat we de veerkracht hebben om weer te kunnen zijn wie we in werkelijkheid zijn 🙂

    4. Ik denk dat dit nog maar het begin is. Terrorisme, of het nu uit het midden oosten komt of uit Amerika. Stay alert. Alles zit vol lage trillingen, reclame, nieuws, ga maar door. De schoonheid is iets teers en wordt door het grote gros vertrapt als een bloemetje. Je mag een roos zijn maar laat wel je doornen zien. Het grote gros mensen gaan mee met deze massa hysterie, laat ons maar in het midden blijven, er wordt te veel gelogen, bedrogen in deze wereld. Hoe het ook zij, deze jongens zijn ook voorgelogen, hetzij door religie, hetzij door geheime diensten die een plan hebben.

    5. Martijn! Ik dacht zojuist aan je, waar ben je? Je moet mij bijna gehoord hebben, amazing ik ben zo blij je weer te zien hier. Missed you.

    6. @Odette, leuk, ik ben hier wat minder aanwezig de laatste tijd. Druk met m’n bedrijf op poten te houden. Dit soort nieuws is voor niemand goed. Ach, uiteindelijk, we shall overcome.

    7. Idd Martijn, een roos met doorns. Dat is een goede! Tja, leuk is anders. Maar de frequenties worden er hierzo niet lager op. Gewoon stabiel als vanouds en kalmte en het gadeslaan van een paar enkelingen die zich er erg over druk maken en er zgn angstig van worden. Het lijkt wel sensatiedrang bij een aantal.
      Vanavond een paar meiden die aan me vroegen of ik het gezien had en dat ze het zo eng vonden. Ik vertelde dat alles op tv onzin was en dat ik daar nier meer in geloof (net zoals met sinterklaas, op een gegeven ogenblik geloof je er niet meer in 😉 ) 🙄 . Ik weet niet hoeveel daarvan blijft hangen bij die meiden. 🙂
      Maar ik heb het te doen met de echte slachtoffers, de moslims die door het slijk worden gehaald. Laten we daar nou eens morgen een paar minuten stilte voor houden, voor alle Moslims! <3 <3 <3

    8. Vind ik ook Sun, het is eigenlijk een vredelievend geloof, alleen een aantal radicaliceren. Vergelijk het met de kruistochten in de middeleeuwen of het oorlogzuchtende amerika, in God we trust. Gij zult niet doden?
      Er zijn meer amerikaanse soldaten dood gegaan aan zelfmoord na een ptss dan er in irak en afghanistaan zijn dood gegaan. Het maakt mensen gek, it’s like hell. Ook voor de moslims natuurlijk. Als je familie wordt afgemaakt door drone aanvallen, dan wordt je een stuk minder vreedzaam lijkt me.

    9. @ odette
      Ik heb me heel bewust even voor opengesteld , gekeken naar de show die er op tv van gemaakt werd. Ik kreeg een heel naar en treurig gevoel over me en realiseerde dat dat niet van mijzelf was . Het was een opgeroepen gevoel, dat mij werd opgedrongen en dat ik terug zag bij al die mensen die dachten op te komen voor de vrijheid van meningsuiting .Iets waar zelfs ik op deze site voor verketterd ben , en als toppunt zag ik de reactie van de spaanse regering ……Meehuilen met de meute terwijl ze juist een wet hebben aangenomen die de vrijheid van meningsuiting sterk beperkt!En weer ben ik enig zins mee gesleurd in die negatieve energie , maar dit keer met als enig doel anderen te laten zien welk spel word gespeeld . En nu weer terug naar mijn eigen wereld !Daar waar liefde, wijsheid, kracht , harmonie en overvloed de beginpunten zijn.

    10. Hoi Marcel, ik begin er niet aan. De poppenkast op de tv. Ik kan wel raden idd ja wat daar allemaal wordt vertoond.
      Ik blijf op een gepaste afstand van deze haatzaaiende brainwashmachine.
      De 1e plek waar ik hoorde van deze aanslag was dan ook op WTK.
      Idd vast dezelfde taferelen als met de MH17 rouwstoet. Daar doe ik mezelf geen plezier mee. 🙄

    11. Ik kan het me volledig voorstellen sun , je hebt volkomen gelijk je eraan te onttrekken.Dat is een krachtige stelling respect.

    12. Martijn wat probeer je hier nu te verkopen, ‘het is eigenlijk een vredelievend geloof’, ken je de menselijke geschiedenis, mensen zijn en worden altijd afgeslacht van wege een anders denken, daarbij komt dat in wezen alle ‘ALLE’ religies zijn gebaseerd op angst en onwetendheid.
      Kijk naar de Madrasses de Moslim scholen, het er in stampen van het geloof zonder discussie of verder bespreking, een brain fuck dus.
      We moeten streven naar een wereld van individuen, souveraine voor zich zelf denkende, en bewust levend met hun opgedane rijkdom van denken.
      Vriendelijke groet Jenne.
      En neem afstand, laat de werkelijkheid tot je komen uit je diepere gedachten.

  22. Dit kan ik niet meer normaal noemen “onze premier Rutte”roept de mensen op om dit “bloedbad”met spot en satire te beantwoorden aldus teletekst op RTL7.
    Dit is volgens mij een oproep wat haat in de hand werkt en een premier onwaardig.

    1. Niet klagen over Rutte hè…

      Die doet gewoon wat hem wordt opgedragen…

      Ik heb bij Rutte nog steeds twijfel of ie er nou helemaal in zit (is ie volgens mij een te groot ei voor) of dat ie, net als veel andere wereldleiders, gechanteerd wordt door de CIA….. (Ivm de berichten over het vele afluisteren, werk en privé…)

    2. In het beste geval is rutte gewoon een slapend ei, in het slechtste geval een lid van de club. Daar tussen in zitten natuurlijk talloze gradaties van het een en ander , en bovendien is dit slechts bezien vanuit mijn gezichtspunt. Eigenlijk dus niet echt de moeite waard om het verder over te hebben .

  23. Dit artikel is werkelijk een schande en respectloos naar de mensen die hun leven ECHT verloren in een volgens jullie fake attack met fake wapens? De kalasjnikov mist inderdaad de agent zijn hoofd. Je zit de kogel op de stenen van de stoep afketsen. En er komt geen vuur uit dat wapen, toch niet zichtbaar met de framerate (aantal beelden per seconde) van het mobieltje waarmee gefilmd werd. Dat kan je zelf zien in dit filmpje http://youtu.be/V4XU8iqFF8o waar er ook geen zichtbare kogel uit het wapen komt en de camera beter is. Wat betreft de mensen op het dak, dit zijn tijdlijn fouten omdat verschillende bronnen achter elkaar gemonteerd zijn. Waarom filmen deze mensen en waarom dragen ze een kogelvrije vest? Omdat het journalisten en medewerkers zijn van Charlie Hebdo met, zoals iedereen tegenwoordig, een gsm op zak. Ze begonnen te filmen toen ze politie zagen, dan kwamen de daders. Er waren twee journalisten die gefilmd hebben. In dit filmpje zie op 1:37 de tweede journalist. Daarom lijkt de tijdlijn niet te kloppen. De spiegels zijn wel degelijk Chrome. Al uw argumenten zijn bullshit. Het paspoort is wel dom. Daar begrijp ik niets van. Lijkt me eerder een afleidingsmanoeuvre maar de twee mannen die ze nu zoeken hebben reeds in de gevangenis gezeten toen ze naar Irak probeerden te gaan. Dus hun DNA is bekend. Dat zal wel vergeleken worden met wat in de auto gevonden werd. Ter info, DNA onderzoek duurt een paar uur. Bij zo’n grote zaken krijgt dat voorrang. Is niet zo moeilijk.

    1. *Gaap*…..ik ben wakker, maar na deze emotionele en niet objectieve uitspatting krijg ik spontaan slaap!

    2. @ Just Sayin,
      Waarom dan deze slaapverwekkende posting te plaatsen hier?
      Wat wil je hiermee?
      Welterusten maar voor straks…

  24. Het wordt zo langzamerhand bijna vermoeiend. De hoeveelste False Flag is dit inmiddels in de afgelopen 2 jaar tijd? Het uitspelen van hele groepen mensen tegen elkaar en alle angstzaaierij zodat mensen op zoek gaan naar een externe autoriteit om hen te beschermen… Het is inmiddels totaal doorzichtig en ik ben er eerlijk gezegd helemaal klaar mee.

    Dit artikel is wellicht interessant ter aanvulling, het geeft een helder inzicht in waarom overheden/geheime diensten continue false flags uitvoeren en ook waarom ze juist partij a tegen partij b proberen op te zetten en zo zelf buiten schot blijven. Zodra mensen dit patroon begrijpen zullen ze er hopelijk in de toekomst ook veel minder snel intrappen.

    —–

    Ook zo moe van alle bangmakerij tegen – ISIS, Moslims, Rusland, Poetin, Syrië, de Islam, Iran, etc. – vanuit de mainstream media?
    Reken er voor eens en voor altijd mee af door jezelf en de mensen om je heen bekend te maken met – Het Patroon van Tirannie.

    http://achterdesamenleving.nl/het-patroon-van-tirannie/

    1. Douwe, ik waardeer je website enorm.
      Het moe worden van is begrijpelijk, maar ook een tactiek die wordt losgelaten op de kritische massa.
      We moeten nu even ophouden moe te worden.
      Alles sites die eraan meewerken om opheldering van zaken te geven, en alle mensen die zover zijn om dit ook te beamen, moeten nú juist niet opgeven.
      Keep up your good work(s)!

  25. False Flag meets Problem-Reaction Solutions and becomes Schock and Awe (met bedoelde en geënsceneerde ‘aftershocks’ en ‘controlled bleeding’)!?

    Volgende vrijheidsbeperkende maatregel met valse voorwendselen om ons te ‘beschermen’ (lees: controle) ligt al klaar misschien?

    1. John, ik verwacht heel veel van jou 😉
      En niet onterecht dacht ik zo…
      Je hebt heel veel zaken onder de aandacht gebracht.
      Bewonderenswaardig vind ik dat.
      Maar, en dit is misschien een klote opmerking, ook al deze zaken toegankelijk maken voor mensen die het niet breed hebben, maar wél graag bij jouw óók aanwezig willen zijn?
      Een soort bijeenkomst voor armoeizaaiers?
      En dan toegang gratis.
      Ik ben ondertussen namelijk ook er één van, en zou graag het een en ander willen meemaken 😉

  26. Heeft de aanslag te maken met de laatste ontmoeting tussen Hollande en Putin om te stoppen met de nutteloze en onterechte sancties tegen Rusland? De Amerikaanse CIA samen met de Israëlische Mossad zijn de grootste en gevaarlijkste terreurgroeperingen van de hele wereld. Als regeringen niet naar de meester ( Amerika ) luisteren volgen daar altijd aanslagen op zie volgende :

    Charlie Hebdo false flag story goes viral

    Just one month ago, France set off a stampede when its lower house voted to recognize Palestine. Now Palestine is in the International Criminal Court, poised to take down Israel for genocide. Suddenly “Islamic terror strikes France.” Is Paris being punished for its pro-Palestine vote?

    In late 2013, Malaysia’s Kuala Lumpur Tribunal found Israel guilty of genocide. A few months later, Malaysian planes started falling out of the sky.
    In 2011, Norway’s Labor Party’s youth wing was poised to impose a complete blockade on Israel. Suddenly the entire leadership of the Party’s youth wing was slaughtered in a professional operation falsely attributed to a lone nut, Anders Breivik.

    http://www.veteranstoday.com/2015/01/08/charlie-hebdo-viral/

    1. Dit is dus de ultieme waarheid samengevat in 1 post.
      De CIA en Mossad zijn de enige terroristische organisaties in de wereld.

      Steun jij niet hun beleid of werk je ze tegen?
      Dan zijn false flag aanslagen en enorme ophef het resultaat.

  27. Zie hier mensen die niet te Brainwashen zijn, als Nederlands moslim met een normale leven, van werk naar huis verkeer, moet ik zeggen dat dit mij toch blij maakt. Laten wij met z’n allen (burgers onderling) laten zien dat we in harmonie en vredig met elkaar kunnen leven. Ik zal dit artikel zeker delen voor de gehersenspoelden.

    Thanks

    1. Beste Ismail, Ik ben blij met je reactie.
      Er zijn nog teveel slapende mensen helaas.Voor de wakkere is dit duidelijk een vooraf geplande zaak.
      “Terroristen” worden geschapen om de agenda van de Cabal-Illuminati-skull and bones en hoe ze ook mogen heetten te voldoen.Mensen,landen,groepen tegen elkaar opzetten etc.
      We zitten in de eind fase en er gaan nog meer vreselijke toestanden komen.Maar blijf scherp er klopt vaak niets van, je ID kaart achterlaten geen bloed sporen etc.Eentje had zich zelf bij de politie gemeld en hij zat gewoon op school ten tijde, maar daar zal je niet veel meer van horen in de media.
      De media staat ook onder curatele, deze site en andere zijn belangrijk om zelf te zien wat er aan de hand is.

      Een groet

    2. Hoi Ismail,
      Wat jij nu schrijft over in harmonie en vredig met elkaar omgaan, dat was precies mijn eerste gedachte toen ik het nieuws hierover hoorde op de radio.
      🙂

  28. gisteren nog met mijn vrouw over gehad, we lezen al langer deze site en die van martin vrijland, en ons bij het nieuws afgevraagd of wij dan nu schizofreen aan het worden zijn, om achter elke aanslag een false flag te zien, ligt het aan onze beoordeling, moeten we tokyo, spanje, london, 911, mh17, vogelgriep etc allemaal eens kritisch onder de loep nemen, of ligt het aan ons waarnemingsvermogen, zien wij overal complotten in… al die duizenden mensen gister tijdens de betogingen, (je suis charlie)zien die het dan verkeerd?? Veel aandacht hebben we besteed in het verleden aan bijv de bilderberg groep en de carlysle groep, machtige industriëlen die achter de schermen aan de touwtjes trekken… blijft toch mijn visie dat we massaal worden bedot..

    1. D&P
      Het hele gebeuren, of alle gebeurtenissen hebben (zijdelings) met elkaar te maken.
      Het wordt allemaal vanuit een kleine kliek geregeld.
      Omdat het zó veel is, lijkt het inderdaad of je zelf wappie bent, maar als je puur naar feiten kijkt, weet je wel beter.
      Omdat het zó veel is, neemt het overgrote merendeel van de bevolking niet de moeite iets uit te zoeken.
      Dat is ook de kracht van de leugens die wij dagelijks voorgeschoteld krijgen. Neem bijvoorbeeld het nieuws van eergisteren: Charlie Hebdo. De hele dag teksten als “ze riepen Allah akbar” Het leek meer op indoctrinatie dan op een nieuwsuitzending.
      Soms gebeurt er wel eens een ramp, maar het overgrote deel van de “rampen” wordt door “mensen” geregisseerd.
      Als jullie je af vragen of MH17 e.d. ook nep zijn, raad ik je aan om het archief van deze site eens na te pluizen.
      Ook kan je googelen op Operation Northwood, Cubacrisis, 1962. Hierover heeft de CIA onlangs moeten toe geven dta zij via de media de boel aardig hebben lopen te manipuleren, omdat er geheime documenten waren vrijgegeven…

      Succes..!!

  29. Misschien ook even tijd om ons af te vragen waarom NU de hemel naar beneden komt nu het dichterbij gebeurd.
    We zijn aardig stil als het de slachtoffers in het midde-oosten betreft dat zijn er inmiddels vele duizenden… dagelijks vallen daar een veelvoud Er wordt ook niet massaal geprotesteerd tegen de genocide die in Ukraine volop gaande is volgens de UN dreigt daar een ramp van ongekende omvang…. wat heet,,, de EU pompt nog wel wat geld in dit Nazi bolwerk.
    Elk land wat niet in het gareel van het GROTE GELD loopt kan dit soort walgelijke acties verwachten … en dat moet stoppen. We kunnen beter gaan protesteren tegen geopolitieke spelletjes en gladio technieken.

    1. Is niet omdat het dichterbij is…
      De slachtoffers in het Midden-Oosten en de genocide in de Oekraïne worden gearrangeerd door dezelfde kliek die de propaganda verzorgt rondom de zogenaamd door moslims gepleegde aanslagen..
      Vergeet niet door wie de nazi regering in de Oekraïne is neergezet..!!!

  30. Bij toeval kwam ik op deze site en lees hier heel veel dingen die ik gelijk dacht toen ik de filmpjes zag. De specifieke details ik durfde ze niet uit te spreken.
    Ben blij om het hier te lezen. Nu weet ik dat ik niet gek ben en hoeft het ook niet meer te blijven spoken in mijn hoofd.
    Want dat is wat ze willen.

  31. Gister avond om precies 7 uur, stonden wij met ongeveer 500 mensen op het oude plein in het hart van ons stadje, de kerkklok gaf het moment aan van stilte, om de 12 gedode mensen te herdenken, geen politiek, geen haat naar wie dan ook toe, alleen maar weemoed, en ook onbegrip, ja de Fransen zijn duidelijk aangeslagen, ze spraken er nooit over, maar in hun hart waren ze trots op dit intellectuele verzet tegen, vult U maar in, en nu is het hart er uit gesneden, en ze voelen donders goed dat de Franse samenleving aan het afglijden is, op alle fronten, alles raakt in verkeerde handen, de super artisique qualiteits producten worden steeds minder, gisteren werd er een stukje van Voltaire voor gelezen door filosofen uit Toulouse, ach op het gebied van terreur is er niet zo veel veranderd schijnt het.
    We blijven afwachten, en de ontknoping naderd, en valse vlag of niet, de conclusie is het zelfde, we zijn op de verkeerde weg, Groet Jenne

  32. Ja duidelijk ja…Jezuit ordered and ’taken care of by Mossad / Cia’ terrorists…alles op t juiste moment op 7 januari ..ook een Cabal human-offering- dag..en charlie was nergens geliefd en wordt met veel krokodillentranen opgeofferd.. Wat n slaapverwekkende en achterlijk hoog open deur gehalte van die ‘vergeten ID’…ja hoor net als 9-11 :Beton verpulvert maar Atta s paspoort werd gevonden.. Come on Cia Mossad Fbi en Mainstream Media :You can do better than that..!!

    1. Myself, voor wie voert U hier het woord, wat een schampere niet op zijn plaats zijne opmerking ‘ krokodilletranen ‘, deze mensen stonden stuk voor stuk in hoog aan zien, Frankrijk is één van de weinige landen waar Filesofie
      wordt onderwezen op de middelbare scholen, van daar dat het gemiddelde denken ietsje hoger uitpakt bij een zekere groep als op andere plaatsen.
      Satire is een sterk wapen, waar zekere hypokriete groepen mensen geen antwoord op hebben, dan alleen maar geweld.
      Veel Fransen hielden van Coulus, en zeker van Charlie Hebdo, en andere is de Canard an chainé, hele geliefde satirise klokkenluiders, en natuurlijk zijn er vele huichelaars onder de rauwende, bijvoorbeeld de hypokriete liegende politiekers, die misschien in hun hart wel blij zijn.

  33. Vanmorgen staat op teletext dat de betrokkenen op een lijst van de Amerikanen zouden hebben gestaan en dat volgens bronnen er banden zijn met Jemen.
    Op de dag van het drama werd er door een reporter al gezegd dat een dader had geroepen dat ze van Al qaida in Jemen waren.
    Dit betekend dat de daders bivakmutsen op hadden om niet herkend te worden maar wel gaan lopen roepen dat ze banden met Al qaida uit Jemen hebben vervolgens wordt dan in de vluchtauto ook nog een identiteitskaart gevonden?
    Meerdere mensen op deze site zien verschillen met betrekking tot de vluchtauto in punt 24 wordt naar verschillen gezocht en worden ook gevonden.
    Op de foto,s kan men duidelijk zien dat de auto op de ene foto wel chrome strips heeft en op de andere niet en ook wordt er verschil met betrekking op de spiegels gezien.
    De auto die verder van het zeebrapad afstaat heeft geen chrome strips onder de ramen,bij de auto die dichter bij het zeebrapad staat en op de foto waar men de auto op een vrachtwagen laad zijn de strips duidelijk wel te zien.
    Ik ben geen onderzoeker maar is het niet gebruikelijk dat men eerst onderzoek op mogelijke sporen doet voor men een auto verplaatst?
    Als ik logisch redeneer zou ik zeggen dat de auto die verder van het zeebrapad afstaat de echte vluchtauto is temeer ook omdat daar de deuren nog open staan omdat ze haast hadden om te vluchten(hier ziet men geen chrome strips onder de ramen)
    De auto die dichter bij het zeebrapad staat wordt onderzocht(zie afzetting met lint)en hier ziet men duidelijk de strips en deze auto staat ook op de foto waar hij opgeladen wordt(waarschijnlijk na het onderzoek)
    Zou dit kunnen betekenen dat deze auto,s verwisseld zijn en zo ja waarom dan?Misschien omdat er in de echte vluchtauto geen i.d lag?

    1. De 2 broers (in de 30ers) van Algerijnse afkomst waren weeskinderen en zijn in een tehuis in de buurt van Reim opgegroeid. Dus de perfecte slachtoffers voor de elite. Er zijn mensen die worden gebruikt voor zulke acties. Verschrikkelijk.

      Trouwens op radio 538 was een uur geleden het volgende gebeurd. De ene moderator vroeg de ander: ‘waarom vond men de daders zo snel?’ een paar keer. En de andere antwoordde:’ ja, omdat ze toch hun id’s achterlieten.’ De ander weer: ‘Maar waarom laat een terrorist zijn id achter, is toch raar’. Hij bleef het toch steeds herhalen. Het duurde hooguit 30 seconden. Dit vond ik wel heel opmerkelijk, dat dit was uitgezonden. Radio 538 is een jonge zender, dus de jongeren zijn ook niet dom. Iig positief.
      Mijn zoon (dapper) heeft in levensbeschouwing gisteren met de docente een discussie gehad. Zij vertelde wat er gebeurd was in Parijs, en stelde dat dat nu moslim-terrorisme is, in naam van het geloof.
      Mijn zoon zei: “Ja maar mevrouw, u kunt toch niet zo maar alle moslims over een kam scharen?…misschien was het ook iemand anders? we moeten wel kritisch blijven”…maar nee, ze bleef stellig. Ik ben benieuwd wat hij vandaag verteld, hij heeft nog een keer een les…

    2. Monika.
      Geeft niets.
      Zomaar een paar dingen op een rijtje:
      a.Eerst aanslag op Chalie Hebdo.
      B.Twee politiemensen neer geschoten
      C.Joodse winkel gijzeling.
      Je zou bijna een weddenschap afsluiten wanneer er weer iets soortgelijks gaat plaats vinden (heb sterk het gevoel dat dit niet lang op zich zal laten wachten)omdat Nederland bij alles voorop loopt en het moet allemaal toch duidelijk overkomen is het niet ondenkbaar dat hier ook zoiets zou kunnen gaan gebeuren.

    3. Iedereen staat op een lijst van de Amerikanen…

      Google, vrijheid, mensen rechten, free energy, chemtrails, fals flag en tadaaa, nofly4you…

    4. Ja Arnold, dat zou idd zo maar kunnen. Misschien blijft het wel voor altijd….zo op zijn tijd een ‘aanslag’ om de mensen in het gareel te houden, het chaos is dan perfect….staatsterreur door de staat geregisseerd.

    5. Hoi Monika, dat is een veel gebruikte tactiek in de media wereld. Het benoemen van hetgeen wat direct opvalt alszijnde dat klopt niet. Door het te benoemen wordt het bij de personen die dit zelf ook opmerken in feite gesust. Ik weet niet of hier een benaming voor is, voor deze tactiek?
      In de oudere star trek series met Picard en Data gebeurde dit ook veelvuldig. Het benoemen van zaken die eigenlijk niet kloppen en dus niet kunnen om daarmee de verwondering van de kijker een plekje te geven waarmee het geen punt meer lijkt te zijn. Nou ja, of het daarmee ook echt werkt, is een 2e. 🙂

  34. Ik ben het grotendeels eens met dit artikel. Maar niet over de auto. De auto in rue de meaux heeft wel degelijk chromen spiegels en handgrepen. Dit is op deze vage foto alleen minder goed zichtbaar door de lichtinval.

    Op de website van leparisien kan je dezelfde foto zien, als je op het vergootglaasje klikt zie je DUIDELIJK dat de spiegels chroom zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.