Advertentie

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!


Een gruwelijk beeld of een bewijs van 'fake'..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een Kalashnikov-machinegeweer.  De 'dader' loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het 'hoofdschot', dat op de agent afgevuurd werd. Maarr.. Waar is het bloed, waar was de 'reactie' van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

Een gruwelijk beeld of een bewijs van ‘fake’..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een AK47- of Kalashnikov-machinegeweer. De ‘dader’ loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het ‘hoofdschot’, dat op de agent afgevuurd werd. Maarr..

Waar is de plas bloed of überhaupt enig bloed, waar was de ‘reactie’ van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

 

x

x

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De verschrikkelijke aanslag op de redactieburelen van de satirische tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ is een nieuwe ‘moslimdaad’, die de wereld dient te waarschuwen voor de verschrikkingen van dit ‘rigide geloof’.. Dat is wat de mainstream media ons weer aan alle kanten tonen. Maar is dat zo…? Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.. Vinden wij!

Want het is, met name bij dit soort heftige gevallen ALTIJD mogelijk, dat achter deze aanslagen een dubbele agenda zit, van figuren en krachten in onze wereld, die volledig baat hebben bij het aanwakkeren van onrust, angst en haatgevoelens onder de bevolking..! Denk daar ajb continue over na, wanneer je naar de ‘follow-up’ kijkt van deze afgrijselijke daad. Veel mensen die de beschikbare beelden van deze aanslag al hebben ge-analyseerd, zien ook hier weer een patroon.

charliehebdocartoonDeze mensen, waaronder we onszelf meerekenen, zien ook hier weer allerlei anomalieën tevoorschijn komen, die zouden kunnen duiden op een ‘valse-vlag-operatie’.. Het patroon van de machthebbers om het volk in onrust, angst en haat te dompelen..! En deze speurneuzen zijn niet gek; ze zijn simpel weg heel kritisch op wat overheden ons voorschotelen.. Op wat de MSM, de main-stream-media ons voorschotelen als de waarheid.

Let wel: we doen niets af aan de verschrikkingen van de aanslag, maar als je in één dag tijd alweer zóveel bizarre zaken ziet, die VAKER te zien zijn bij dit soort ontsporingen in de samenleving, dat is het simpel zaak voor jou als burger, op je tellen te passen.. Op je tellen te passen omdat je in dit soort gevallen een heel simpele prooi bent van misinformatie!! We geven je hier graag een paar van die bizarre ontsporingen en vreemde zaken aan, zodat je wellicht ’terug’ kunt, naar een midden-standpunt.. Met andere woorden: ‘Wie het gedaan heeft, moet nog blijken’.. en ‘Partijen die roepen wie het gedaan heeft, zijn misschien zélf betrokken’..!

De bizarre afwijkingen met ‘realiteit’..
We laten je bovenaan dit artikel al een foto zien, die de uitermate vreemde manier aantoont, waarop het lichaam van de zojuist vermoordde’ agent reageert. Wanneer je naar de video kijkt, zul je versteld staan en kunnen zien, dat het schot waarschijnlijk zelfs over het hoofd heen is afgevuurd. Is het een kleine stofwolk die de inslag van de kogel van de AK47- of Kalashnikov-mitrailleur laat zien..? En waarom maar één schot, als je een mitrailleur in de hand hebt..?? Oordeel vooral zelf! Kijk ook eens hoe de mitrailleur VLAK NÁ HET SCHOT ook nog eens extra op het hoofd wordt gericht.. Wat een bizar tafreel..!

* * * * * * * * * * * *
NASCHRIFT / TUSSENSCHRIFT
8  januari 20:00 uur.
Vanochtend was de video waarop de fake-killing van de Parijse agent te zien was, hier nog te zien..
Maar daar is alweer een stokje voor gestoken.. Want kennelijk liet hij de Waarheid zien..!!

Een agent die door het hoofd wordt geschoten, die niet door het hoofd wordt geschoten..
DAT MOET DUS VAN TE VOREN GEOEFEND ZIJN…!!!

Het enige wat rest van dat filmpje is het beeld, wat je hieronder ziet,
dat het filmpje ‘niet bestaat’…!!

WAKE UP, hoeveel méér bewijs heb je nodig om te beseffen dat je in de maling wordt genomen..!

Maar natuurlijk haddden we zélf ook een backup.
Kijk gewoon naar deze video dan..
ERONDER.
Besef dus dat het origineel is verwijderd..!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

video does not excist

 

En natuurlijk..
Sommigen hebben ons er al op attent gemaakt; wie heeft dit tafereel gefilmd.. Vanuit welk huis stond PRECIES iemand klaar, met camera..!! Op de juiste plek en op het juiste moment..!? Geloof jij het nog..??

x

Het bizarre dakfilmpje..!
En dan is er het filmpje met de mensen op het dak.. Hoe is het mogelijk dat het filmpje zo geraffineerd is gemonteerd.. Dusdanig dat degene die deze analyse in elkaar heeft geplakt, ‘Dutchsinsinati’ op YouTube, er tijdens het commentaar op de analyse achter komt, dat het filmpje een ‘las’ heeft, PRECIES BIJ EEN BIJNA ONOPGEMERKTE PLAATS..! Namelijk exact achter de bruine schoorsteen..

Er waren kennelijk 3 terroristen die ‘Allah akbar’ schreeuwden. Zich een weg baanden naar de redactieburelen van het satirische weekblad ‘Charlie Hebdo’. Het filmpje dat direct op de Franse nieuws verscheen, was kennelijk ongeëdit..!? Niet waar dus.. Kijk daarvoor dus het filmpje..
Hoe is het mogelijk dat je EERST 3 leden ziet van een SWAT-politieteam, en VERVOLGENS de terroristen.. Wat is hier aan de hand..?

Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto's..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??
Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto’s..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??

De politie verdwijnt rechts om de hoek, de straat in, terwijl een fractie later de zwarte auto komt aanrollen en de terroristen van links komen aanlopen..??! De politie heeft geen ogen in de rug, maar komt toch meteen dan terug, waarna natuurlijk een vuurgevecht tussen hen en de terroristen zou moeten plaatsvinden..? Of zijn wij nou gek..?

De bruine schoorsteen; een spontaan filmpje, geraffineerd gemonteerd…?!
Hoe is het mogelijk dat dit filmpje is GEMONTEERD, terwijl het als ongemonteed wordt gepresenteerd..?! Op het dak, waar vandaan dit filmpje is opgenomen, loopt een man in… een kogelvrij vest rond.. Deze man wijst de straat in, waar dus 3 politiemensen lopen (met witte teksten op hun rug!). Wanneer ze beiden achter de bruine schoorsteen duiken, KOMT DE LAS IN HET FILMPJE.. Geraffineerd en bijna niet zichtbaar…!

Last but not least, zie je op het einde van het filmpje, dat de man in het kogelvrije vest ‘weer’ op het dak wandelt.. Er is kennelijk opnieuw een montage geweest, waarbij de volgorde is omgedraaid of iets dergelijks..?! Een man staat bij de trappenhuiskoker met de handen in de zakken, terwijl de ander aan het SMS-en is.. Anderen lopen in paniek over het dak.. Rara.. Waarom loopt de een met een kogelvrij vest rond, terwijl de anderen in gewone kleren daar zijn.

Waar is dit filmpje geëdit en waarom wordt het gewoon niet in zijn geheel uitgezonden, in de JUISTE VOLGORDE..? Waarom worden de 3 politiemensen eruit geëdit, VOORDAT het schieten begint..?!! Wie zijn de mensen gekleed in het zwart met witte handschoenen..? Hoe is het mogelijk dat de gewapende mannen tevoorschijn komen, nog geen seconde nádat de politiemensen de hoek om gaan.. Vreemd of vreemd..?? Jij mag het zeggen, maar de vraag is of je ook een rat ruikt..!

Kijk en oordeel ZELF!!
X

x

De ‘per ongeluk achtergelaten ID-kaart’…
Welke terrorist laat zijn ID-kaart achter in een vluchtauto..? Nou, deze jongens dus, aldus het officiële verhaal.. Is dit ongeloofwaardig of is dit ongeloofwaardig..? Dit is de versie zoals we die voorgeschoteld krijgen.. Het identiteitbewijs is gevonden en in no-time zijn ook de andere 2 ‘geïdentificeerd’ kennelijk..?

passport 911 found ground zeroHet gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft gisteren intussen een opsporingsbericht verspreid met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ’tegengehouden’..

Volgens media kwam de politie ze op het spoor doordat een van hen, zijn identiteitskaart had laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten deze al snel achter (zie foto boven). Ze zouden hun weg in een andere auto hebben vervolgd.

De NOS noemt het in haar artikel van 8 januari (HIER) een ‘bijna kinderlijke’ daad, en citeert daarmee Mark Singleton, directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding. “De aanslag is verder uiterst professioneel uitgevoerd en dan is het bijna kinderlijk om vervolgens je identiteitskaart achter te laten.” Maar wie goed leest, ziet dat Singleton -tussen de regels door- ook iets weggeeft..! Hij noemt het een koelbloedige aanslag waarbij spullen zijn gebruikt die niet zomaar te krijgen zijn. “Het zijn mannen die weten wat ze doen en het valt op dat de aanslag goed is voorbereid. Die vindt plaats op klaarlichte dag en is bedoeld om een zo groot mogelijk schokeffect teweeg te brengen. Ze weten wat ze moeten doen en wie ze moeten hebben.”

Tja, hoe kun je dit nou rijmen..? Want óf je bent professional, óf je bent een amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruuk, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!

Enne.. Even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..? Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

We zijn 1 dag ná deze verschrikkelijke moordpartij en er zal nog heel veel nieuws volgen over Charlie Hepdo.. Maar wij nemen de vrijheid je deze uitspraak van Hermann Goering, Hitler’s rechterhand..

hermann goering valse vlag

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.