WantToKnow.nl

De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?


Drie explosies waarbij 34 mensen werden gedood. Daarbij nog eens zo’n 200 gewonden, volgens de aanwezige experts. 2 Ontstekingen in de vertrekhal van het Brusselse vliegveld Zaventem, waarvan één volgens de politie afkomstig zou zijn van een zelfmoordterrorist. Hét teken van de Moslim Jihadisten. Natuurlijk. Getuigen maakten ook melding van ‘geschreeuw’ en ‘kreten in het Arabisch’. 14 Mensen zouden bij de eerste telling als overleden zijn opgegeven op de luchthaven.

Toen was er nog een explosie in het metrostation van Maelbeek in Brussel. In het hart van de EU-democratie.. Vlakbij het hoofdkantoor van de Europese Unie. Daarbij kwamen 20 mensen om het leven en zouden 73 gewonden zijn gevallen. Was dit nu wel de aanslag die we dienen aan te nemen als waarheid, afkomstig van de Moslim Jihadisten? Of was het opnieuw een valse-vlag-operatie, een door het westen zélf gefabriceerde terreuraanslag..?

Het is Peter Koenig werkte over de hele wereld in zijn vakgebied ‘milieu en watervoorziening’. Hij schrijft regelmatig voor diverse nieuwmedia, zoals Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, CounterPunch, TeleSur, The Vineyard of The Saker Blog. Hij is auteur van het boek ‘Implosion, -an economic thriller about war, environmental destruction and corporate greed’ –(HIER) fictie gebaseerd op feitelijke ervaringen van de afgelopen 30 jaar in dienst van de Wereldbank, van over de hele wereld. En hij was co-auteur van het boek The World Order and Revolution! – Essays from the Resistance (HIER). Zijn mening over de aanslagen in Brussel?

* * *

x

x

De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?

2016 © Peter Koenig / Global Research /© WantToKnow.nl

x

Peter Koenig, voormalig wereldbankmedewerker.

Peter Koenig, voormalig wereldbankmedewerker.

Peter Koenig is econoom en geopolitiek analist en werkte in die functie zo’n 30 jaar voor de Wereldbank. Een man die zich nu publiekelijk afvraagt, of de aanslagen in Brussel onderdeel waren van een westerse valse vlag-operatie..! Zijn woorden: “Binnenkort stuit de politie misschien wel weer op achtergelaten paspoorten of ID-kaarten uit Syrië, Irak, Jemen of een ander land dat het Westen onder controle probeert te krijgen; en dat alles om Europa steeds meer te veranderen in een politiestaat. Het volk zal het niet alleen accepteren, maar er zelfs om vragen. Het draait allemaal om angst.”

Koenig wijst erop dat de media niets schrijven over de landen die terrorisme financieren of de steun die Turkije en Saoedi-Arabië, bondgenoten van de NAVO en Washington, geven aan Islamitische Staat. “Waarom worden officiële verklaringen van de overheid voor waar aangenomen, zelfs door de zogenoemde progressieve media?” vraagt de econoom zich af. “Heeft iemand de link met IS onderzocht? Is Salah Abdeslam schuldig? En zo ja, wie heeft hem opdracht gegeven?”

Koenig vindt dat we onafhankelijke bronnen hard nodig hebben. De inlichtingendiensten zijn volgens hem niet betrouwbaar, die ‘voeren alleen maar bevelen op’. De overheid zal onafhankelijke bronnen echter nooit toegang geven tot gevoelige informatie. Mensen moeten dit wel gaan eisen, zegt de analist.

‘Mensen blijven in dezelfde val lopen’

De volksvertegenwoordigers in het Franse Lagerhuis hebben vorige maand gestemd voor de opname van de noodtoestand in de grondwet. President Hollande had daartoe opgeroepen na de aanslagen in Parijs van 13 november vorig jaar. De hervorming is bedoeld om een burgerlijk crisisregime in te voeren om tegen het oorlogsterrorisme te strijden. Zo’n crisisregime zal er in België ook wel worden doorgedrukt, stelt Koenig.

Zijn woorden laten aan duidelijkheid weinig te wensen over: “De aanstichters blijven mensen doden met een specifiek doel: controle over hulpbronnen en geld-geld-geld,” zegt hij. “Het draait allemaal om angst. Mensen die verblind worden door angst en in shock zijn accepteren iedere doctrine – meer politiebescherming. ‘We geven u onze burgerrechten en ‘vrijheid’, maar zorg alstublieft voor ons.’ Op verzoek van het volk worden militaire regimes geïnstalleerd.”

 

Evenals bij andere 'terroristische aanslagen' wordt er veel gesproken over het inzetten van crisis-acteurs bij de aanslagen in Brussel. Zoals dat inmiddels ook is toegegeven door de Amerikaanse overheid bij de 'aanslag' op de Sandy Hook-basisschool . Kijk naar deze beide 'gewonde' personen, en dan naar de vrouw links en de donkere jongen, die kennelijk niets heeft, maar wezenloos meeloopt.. Zou een vrouw, die zó bloedt, de straat opgaan om tussen het publiek met een vuile zakdoek haar 'wonden' te verzorgen..??

Evenals bij andere ‘terroristische aanslagen’ wordt er veel gesproken over het inzetten van crisis-acteurs bij de aanslagen in Brussel. Zoals dat inmiddels ook is toegegeven door de Amerikaanse overheid bij de ‘aanslag’ op de Sandy Hook-basisschool . Kijk naar deze beide ‘gewonde’ personen, en dan naar de vrouw links en de donkere jongen, die kennelijk niets heeft, maar wezenloos meeloopt.. Zou een vrouw, die zó bloedt, de straat opgaan om tussen het publiek met een vuile zakdoek haar ‘wonden’ te verzorgen..??

Koenig vraagt zich af welke stad het volgende doelwit zal zijn. Berlijn, München, Frankfurt, of misschien een minder bekende stad? Het hangt er volgens de econoom maar net vanaf hoe goed de Duitse leiders naar hun meesters in Washington luisteren. Hij noemt ook Wenen en Genève als mogelijke kandidaten. Genève, waar de vredesgesprekken in Syrië worden gehouden, is met name interessant voor jihadisten. Een aanslag zou Washington en zijn vazallen een reden geven om Syrië, Irak of Jemen binnen te vallen en te strijden tegen de groepen die ze zelf hebben gecreëerd, getraind, gefinancierd en bewapend, aldus Peter Koenig. Gelukkig zijn daar Poetin en Rusland, voegt hij toe. Het Russische volk heeft al vaak genoeg offers gebracht om de mensheid te redden en vrede af te dwingen, stelt hij.

“Een recent voorbeeld is Syrië en 70 jaar geleden versloeg het Rode Leger Hitler, waardoor er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. De wereldelite blijft dezelfde vormen van agressie gebruiken en dezelfde leugens en propaganda verspreiden om hun agressie te rechtvaardigen, en mensen blijven in dezelfde val lopen,” legt Koenig uit. “Het monster kan alleen worden gestopt door een revolutie. Die is nergens in zicht. Als gevolg van de ongebreidelde consumptie is de westerse wereld nu letterlijk hersendood.

Heeft de mensheid een bloedbad nodig om wakker te worden, of is er hoop dat de waarheid genoeg mensen bereikt om politieagenten en soldaten in te laten zien dat ze door de elite worden gebruikt als kanonnenvoer of als slaven om hun rijkdom en macht te beschermen?”

11 Reacties op De aanslagen in Brussel; wéér een Valse Vlag?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.