WantToKnow.nl

De UFO op de vrachtwagen…?!

x

De UFO op de vrachtwagen…?!

© WantToKnow.nl/.be

x

De inwoners van het plaatsje Cowley County in Kansas raken er nog steeds niet over uitgepraat.. Het onderwerp is de UFO die werd gezien op de avond van maandag 12 December 2011. Geen gewone UFO, want deze vloog niet..!

Deze UFO lag op de bak van een dieplader, een vrachtwagen die geschikt is om zware en vooral grote objecten te vervoeren. Afgelopen maandagavond reed deze vrachtwagen over de rijksweg US 77. Kammi Root, een medewerkster van het bedrijf  ‘Lindly’s Appliance Store’ is wel gewend om grote machines en andere zware vrachten voorbij te zien rijden, maar wat ze maandag zag is iets dat ze niet snel zal vergeten.

Ook de sheriff die je in dit filmpje hoort, maakt het verhaal alleen maar mysterieuzer..! Het ging volgens de opdrachtgever’, die dit gevaarte wilde laten vervoeren, om een ‘aircraft’, dus om een ‘vlieg-tuig’.. Hem werd gevraagd er niet teveel rumoer en aandacht aan te besteden. Kijk zelf naar deze twee filmpjes en oordeel zelf zouden we willen zeggen..!
x

x

x
Kan het misschien dit geheime vliegmasjien geweest zijn..? HIER

Het lijkt erop dat de contouren kloppen, ingeklapte vleugels en onderstel. Beetje schuine opbouw. Geen staartvin. Who knows..? Alleen is dit geheime vliegtuig zo’n 40′, dus zo’n 12 meter, terwijl de getuigen spreken over een maat van 30′, en dat is zo’n 9 meter.. Een kniesoor die daar op let..?
x

 

 

25 Reacties op De UFO op de vrachtwagen…?!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.