WantToKnow.nl

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

x

x

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

2017 ©  WantToKnow.nl/be

x

Kun jij ons vertellen, wat voor zin het heeft, voor de regering Assad, om een stadje dat buiten bereik ligt van het Syrische leger, te gaan bombarderen met gifgasgranaten..? Zouden de 55.000 inwoners van de stad ineens op de vlucht slaan..? Als Russen en Syriërs bezig zijn om de Syrische bevolking in Aleppo om uiterst humanitaire wijze te helpen, gaan ze dan elders met gifgas gooien..? Onze vraag is simpel: Kan het zijn dat een clubje niets-ontziende smeerpoetsen, zoals we ze terugvinden bij o.a. CIA en MOSSAD, er ÁLLES aan gelegen is om president Assad EN de Russen in een kwaad daglicht te zetten? Gewoon, via een gifgas-valse-vlag-aanslag..!

Kan het zijn, dat zij geloven, dat als je maar je ‘eigen club’ bombardeert, de beschuldigende vinger ALTIJD naar de tegenstander (Assad en de Rusen) gaat..? Kan het zijn dat VOLLEDIG op de hoogte zijnde politici in de hele wereld, het verhaaltje van CIA en MOSSAD meespelen. Wij rekenen tot deze ingewijden mogelijk ook onze eigen minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders. Want hoe dom moet je zijn, om meteen Assad en de Russen de schuld te geven? Hoe dom ben je, als je WERKELIJK gelooft dat dit gebeurt onder het oog van de wereld en Assad en de Russen hiermee weg zouden kunnen komen.

En ja, de officiële berichten spreken alweer van ‘Sarin’.. Het gifgas ‘dat door het Syrische leger wordt gebruikt’.. Kijk naar de berichten over deze aanval bij bijv. ‘EENVANDAAG’ Kijk naar de insinuerende teksten..

Een dorpje in de provincie Idlib is vandaag aangevallen door de Syrische luchtmacht met mogelijk gifgas. 58 mensen, onder wie elf kinderen, zouden bij de aanval zijn omgekomen. Syrische hulpverleners melden dat zij slachtoffers behandelen die symptomen vertonen van het strijdgas Sarin. Het Syrische leger ontkent het gebruik van chemische wapens in een statement.

Hoe weten ze dat het de Syrische luchtmacht is, die deze smerige acties uithaalt..? Kennelijk vergeten we alles over dezelfde situatie uit 2013, toen de Russen tactisch mee konden gaan in de ontwapeningsresolutie van de VN. Want willen ontwapenen wil toch niet zeggen, dat het Syrische leger deze gifgaswapens ook WERKELIJK heeft gebruikt.. Hadden de Russen niet ingestemd in 2013 met de gifgas-ontwapeningsresolutie, die de wind uit de zeilen haalde bij de agressors, dan was er sprake geweest van een volgende stap: de VN-resolutie die -á la Libië- het gebruik van westerse militaire bewegingen had goed moeten keuren..

Wellicht ben jij ook weer het verhaal van VN-topfunctionaris Carla del Ponte vergeten. Zij was de toprechter die voorzitter was van het VN-Tribunaal in Den Haag. Haar verhaal was duidelijk: de ‘rebellen gooiden gas op hun eigen landgenoten’..! Dat heet dan inderdaad een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’.

Kijk eens naar dit artikel HIER op de site. Inderdaad uit.. 2013.. Hetzelfde smerige verhaal van de -valse-vlag-gifgas-aanvallen, onthult door o.a. de DailyMail. De ‘rebellen’ gebruiken gifgas TEGEN HUN EIGEN MENSEN..! Tja, dat heet dan simpel een ‘valse-vlag-operatie’.. In dit geval dus een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’… Hoe moeilijk kan het zijn voor lafaards en huurmoordenaars, om dit soort rotzooi te trappen..? Hoe ingewikkeld is het voor een intriganten- en moordenaarsclub als de CIA en de MOSSAD, om dit soort ‘plannetjes’ te bedenken én.. uit te (laten) voeren..?

 

 

Klets je mee met de goegemeente, of zorg je voor je eigen mening..?
Zijn wij nou zo slim, of is het grote publiek in de schaapjeshouding in slaap gewiegd..? Loop je straks achter het aan alle kanten rammelende NOS-journaal aan, of zorg je voor gedegen informatie, die zorgt dat je weet wat er aan de hand is met deze berichtgeving..? Maar kijk maar eens hoe EENVANDAAG het allemaal weer geraffineerd verwoordt:

Idlib is al langer doelwit van het Syrische leger. In provincie zitten verschillende strijdende partijen. De stad is in handen van Jahbat al-Nusra. Er zijn in de afgelopen jaren vaker meldingen geweest over het gebruik van chloorgas. Het gebruik van Sarin is nieuw. Een arts in een ziekenhuis in Idlib meldt dat zijn patiënten symptomen laten zien van Sarin.

In 2013 was het gebruik van chemische strijdmiddelen aanleiding voor de VN om met steun van Rusland een groot ontwapeningsprogramma op te zetten in Syrië. Syrië zou daarop alle chemische wapenvoorraden hebben gemeld en ingeleverd, maar experts betwijfelen of dit inderdaad volledig is gebeurd. Na dit mogelijk nieuwe incident met een chemisch wapen rijst de vraag wie Assad nu tot de orde kan roepen. Vanavond in EenVandaag Midden-Oosten expert Leo Kwarten en een voormalig inwoners van Idlib over de situatie in Idlib. 

Even kijken naar betrouwbare mensen, nota bene onder VN-vlag door Syrië hebben gereist.
En met oprechte verklaringen voor de dag komen..?

 

En daar was ie weer… Onze Syrische correspondent in.. Londen..
En ja, daar waren ze ook het weer, de persberichten van het door het Westen gesubsidieerde persbureau in Londen, waar we eerder al onze informatie aan je doorgaven. Een ‘observatorium’ (zie Teletekst-bericht bovenaan) voor de mensenrechten.. Hoe verzin je het..? Maar klik op deze wanttoknow-zoekbanner en je komt bij het artikel over deze belachelijke propaganda-machine, waar kennelijk het hele Nederlandse nieuwskorps van gedegen journalistiek-werk-verrichtende redactieleden, hun info vandaan halen.. Uit Londen dus..

211 Reacties op De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • arnold

  Is Trump onder druk gezet om de luchtmachtbasis in Syrie te bestoken met raketten?
  Eerder was Trump ervan overtuigd dat Amerika zich niet met de problemen in Syrie moest bemoeien omdat dat tot een derde wereldoorlog zou kunnen leiden.
  Tijdens zijn verkiezingscampagne heeft hij over het doorlichten van de FED gesproken die in handen is van bankiers en niet van de VS.
  Werd dat als een oorlogsverklaring aan die bankiers gezien en hebben die hem tot deze daad aangezet en de VS overgenomen?
  Deze verwijzing is welleswaar in het Duits maar naar mijn mening het lezen waard.http://www.anderweltonline.com/politik/politik-2017/heult-trump-ploetzlich-mit-den-woelfen-kehrtwende-oder-schachzug/

  37
 • jenne

  Wat mij toch wel aan het denken zet, dat al die Turken levend in Europa, Nederland cq Duitsland, groten deels voor een dictator hebben gestemd, stel je is voor wat een kwaad deze groep mensen dagelijks aan onze oude waarden doen, die uiteindelijk op persoonlijke vrijheid en zelfdicipline is gebaseerd, zij verdienen het niet met ons te samen te leven, op de goede na natuurlijk, altijd weer water bij de wijn te moeten doen, brengt mijn gevoelens altijd weer van zijn apropo af, misschien als zij, geen onderscheid meer, uiteindelijk gaat het om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, brengt dit geen verplichtingen met zich mee, ja ik dacht van wel, Jenne

  36
  • Genies of Death

   Allemaal propaganda! Erdogan goed zolang hij voor de NAVO een oorlog tegen Syrie voert. Erdogan slecht omdat hij de overwinning niet geleverd heeft! Dus de NAVO organiseerd een “CIA COUP” om Erdogan en zijn familie uit te moorden. De Russen hebben het echter voorkomen.

   http://russia-insider.com/en/politics/turkey-why-russia-revealed-coup-plans-erdogan/ri15764
   Is een heel goed artikel waarom de CIA coup in Turkije faalde.

   P.S. Ik hoor nergens in onze media dat er meer dan 1000 Turken zijn vermoord bij hun laatste mislukte CIA coup in Turkije.

   P.P.S. Ik zal wat meer rekening houden met “brom snor de agent” met mijn commentaren op dit BLOG/FORUM.

   36.1
  • Sw Anand Coen

   Jenne, ik kende vele Turken,toen ik nog in Nederland leefde en heb zodoende ook hun spirituelle praktijken kennen geleerd en persoonlijk ervaren. Dat is echt wel even anders als een of andere christelijke moralistische zalfer op de preekstoel aan horen. En het is ook echt anders , dan de hele dag op je de/mo-bieltje staren naar consumptie/entertainment aanbiedingen. Onze westerse waarden.

   De soefies (Islam mystici) hebben prachtige meditatietechniken, waarmee je je ego tijdelijk kunt overstijgen en je verbonden voelt met het geheel (noem het God of Allah of het bestaan).

   Het Derwishdansen (wirling) van Mevlana Rumi uit Turkije is een voorbeeld van zo’n intense technik, waarin de mystic van de lotus (de hoogste wijsheid volgens de koran) wordt geopenbaard.
   https://www.youtube.com/watch?v=ikki2Tc1Bmc

   Of de technik, die “Ziker” wordt genoemd en urenlang achterelkaar wordt gedaan totdat men uit zijn kleine box wordt geworpen.

   https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=tightropetb&p=la+ilaha+illallah+zikir#id=3&vid=363014a627735607cdbec39a5fe99fb5&action=click

   Ik heb vrijwel alle boeken van soefi Mystiker Hazrat Inayat Khan gelezen en hierin nog vele andere kostbare dingen gevonden met een enorme transformerende kracht.

   Deze enorme spirituelle dimensies zien we niet zo direct van buiten en daarom kunnen we ons niet zo makkelijk verplaatsen in hun leven.

   Zie ook de film “meetings with remarkable men” over de zoektoch van Gurdjeff.

   https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=tightropetb&p=Meetings+with+remarkabel+men%2C+gurdjeff+movie#id=4&vid=a7bf98b354b7157baa687db2e1f291e4&action=click

   36.2
  • Antichrist

   Die mooie soefi wereld van je, heeft vandaag wel met nipte meerderheid gestemd voor het herinvoeren van de doodstraf en allerlei andere maatregelen die de individuele vrijheid ondermijnen.

   In het Christendom vind je ook de zaken die jij noemt, maar ik ben het met je eens; je moet wel goed zoeken tegenwoordig.

   Voor wat betreft de Turken en anderen in Nederland met een dubbel paspoort: Morgen deze verdragen opheffen zodat bij verlenging van paspoort een definitieve keuze gemaakt moet worden.

   36.3
  • Antichrist


   De soefies (Islam mystici) hebben prachtige meditatietechniken, waarmee je je ego tijdelijk kunt overstijgen en je verbonden voelt met het geheel (noem het God of Allah of het bestaan).

   Ieder mens die er aan toe is EN er voor openstaat kan de ´energie van het geheel´ voelen en waarnemen; dit is een energie die geeft wat jij wil / nodig hebt. Deze energie kenmerkt zich niet door enige religieuze aardse vorm.

   Verder is deze energie neutraal en zal geen enkele oorlog of wat dies meer zij (tussen mensen) voorkomen en is NIET menselijk religieus getint.
   Deze energie IS er altijd.

   36.4
  • jenne

   Beste Sw Anand Coen,

   Wat nu Turkije heet en de andere landen in het midden oosten, zijn een heel stuk ouder in hun denken en vooral esotheris denken, als het toch jonge Islam geloof, het was ongelovelijk rijk aan verschillende denk patronen, en levens filosofien, het Arabische denken heeft veel gegeven aan de mensheid, maar goed het is een lange menselijke evolutie, persoonlijk denk ik dat de Turken veel mensen en daar mee hun civilisatisch heeft afgeslacht, en ik leg het maar weer is uit, het zijn niet alleen Turken die in Turkije leven, de Turken kwamen uit het niets, alles wat ze hebben is practisch gestolen, de mensen die niet Turk zijn hebben het nog steeds heel moeilijk, het is een onuitgesproken terreur, het is nog steeds heel jammer dat het oude Byzantynse rijk verkocht is aan de Turken door het Vatikaan, en lees ook maar eens de echte geschiedenis van de Jezuïten, die zo heel anders is als hij ons wordt ingeprent, er bestaat in Turkije een diepe droefenis van mensen het oude intellect over wat er verloren is gegaan,
   ben 4 X in Turkije geweest op lange tochten, zoeken naar boeken, oude boeken, daar had ik opdracht voor, van geintereseerde groepen, zielige mensen ontmoet, heb later enkelen kunnen helpen, nee Turken twee aangrtrouwd in mijn familie, geen discusie, vreselijk soort geindoctrineerde mensen, ben altijd een beetje bang voor dit soort fanatiekelingen, groet Jenne

   36.5
  • Sw Anand Coen

   Antiechrist 36.4 Dat wat jij zegt over de levensenergie en dat deze altijd stroomt en inzich neutraal is, dat is naar mijn mening helemaal correct omschreven. Bedankt voor deze aanvulling.

   36.6
  • jenne

   Kom nou toch Meditatie technieken, het roken van een joint is ook een meditatie techniek, en zo was het ook het dansen vond plaats rond een vuur met veel hennep rook, nu nog waar gedanst wordt is de lucht zwaar bezwangert met de heerlijkste geuren, om de techniek te stimuleren.
   Dit in trans komen heeft niets met mediteren uitstaande maar alles met hele kwade rituelen, het overgaan naar de andere zijde, terwijl meditatie het naar binnen keren voorsteld, het innerlijke ik, dus niet transcedent, het bovenzinnelijke dus niet !

   36.7
  • jenne

   Waar alleen mannen zijn, en hun leven uitdrukking geven, vooral van zwaar geindoctrineerde mannen, zonder vrouwelijke contrôle, heeft nooit een neutraal karakter, is altijd agressief gerichte energie, pas bij het binnen treden van het vrouwelijke liefde volle, kan deze energie neutraler worden, maar vanwege het mannelijke dominerende karakter zeker bij eenvoudige volkeren, waar dit sterk wordt gepromoveert, blijft de energie agressief aanvoelen stroomd duidelijk in één richting, vormd dus geen plasma wat alles liefde vol zou kunnen omgeven.

   36.8
  • Sw Anand Coen

   Jenne 36.8 Heel mooi en poetisch geschreven en zeker vol waarheid. Het vrouwelijke aspect is inderdaad heel belangrijk en daarom stellen de soefi mystici zich in verhouding tot het Goddelijke vrouwelijk en ontvankelijk op. Ze willen de goddelijke inspiratie ontvangen, maar omdat hun mannelijke ego hierbij in de weg staat moeten ze eerst in een trance komen en zo open en ontvankelijk worden.

   Ze gaan ervan uit de vrouwen deze open kwaliteit al hebben en deze hoeven daarom niet aan deze meditaties mee te doen.
   De koran zegt hierover:

   Hij is het die ulieden geschapen heeft uit één ziel en die uit deze haar paargenoot heeft gemaakt, opdat hij bij haar zijn rust (vrede)zou vinden. Sura 8:19

   Geoorloofd is u lieden in de nacht van het vasten het ingaan tot uw vrouw, zij zijn bekleding voor u en gij zijt bekleding voor haar. Sura 2: 187

   Uw vrouwen zijn een akker voor u, zo komt dan tot uw akker, zoals gij maar wilt, maar doet iets daaraan voorafgaand voor uzelven (inkeer) en vreest Allah en weet dat Gij hem (dmv de vrouw) ontmoeten zult. Sura 2:223

   36.9
  • Antichrist

   Dualiteit kent geen tijd maar de dualiteit zal nimmer in de allesomvattende levensenergie kunnen bestaan. Dit geldt voor iedere (menselijke) religie.

   36.10
  • jenne

   Sw Anand Coen,

   Ja die Koran, maar deze lieden leven naar de wetten van het paardevolk, de Apocalyptische ruiters, het slachten van vreedzame mannen en hun zonen, de vrouwen werden dan ingelijft, en bleven hun potten bakken, bewezen door archeologisch onderzoek.
   Een vrouw een akker, het binnen gaan van een vrouw, ja juist, nou ik heb die arme als huisdieren gehouden vrouwen overal gezien, in hun landen, nee alleen daarom al, haat ik dit denken, en zijn aanhangers.
   Ja en ze zijn doodsbang voor vrouwen, om dat ze niet met ze om kunnen gaan, het zijn dielijke mensen, de oude volkeren van Mesopotamië, perzië Egypte etc, was een ander gebeuren, maar goed kijk hoe triest het is, de intelligente geciviliseerde mensen worden opnieuw uitgroeid, net als het oude Byzantium, vooral de Christenen moeten het ontgelden, de echte oude dan, de Katholieken blijven buiten schot, Jenne

   36.11
  • jenne

   Sw Anand Coen

   heb jaren lang met vrienden een studie groep gevormd, met als onderwerp het Byzantynse rijk, ben 4 X in Turkije geweest en boven dien in andere oude landen die oorspronkelijk bij dat inmense Ortodox Christelijke rijk hoorden, er is geen geschiedenis die zo vervalst is en uit zijn contexst getrokken als die van Byzantium.
   Ook dit rijk is in wezen ten onder gegaan aan het Zionistische Jodendom
   de Turco manen behelsen ook de Khazaren wat nu de Joden zijn, same people, Vénétie die de laatste stoot heeft gegeven, en die Constantinopel heeft uitgeplunderd, stond toen al door de Joodse geldleners onder hun invloed, de eerste Joodse Getho’s bevonden zich in Vénétie, het Vatikaan de eeuwige coincurent heeft er hard aan mee gedaan, en bindende afspraken met Mechmet de Turken gemaakt.
   Jenne

   36.12
  • marcel wiersum

   Jenne 36.11
   Gelukkig val ik onder geen één groep die je opnoemt, mijn toekomst is dus nog ongewis , precies wat ik wilde. Als ge niet word als deze kleine zult ge het rijk der hemelen niet betreden! Dat blijft een hoop mogelijke interpretaties….. wat versta je onder hemel?, wat is betreden? etc. Ach je vat me wel …. en anders ook maar niet en beschouw je het geheel als een gedachtenexperiment , ook goed. Uiteindelijk is het MAYA.

   36.13
  • jenne

   Nou Marcel, ik kan je verzekeren dat jouw toekomst minder ongewis is als dat jij denkt, jij hebt een lange en mooie rijke in de zin van, leven voor de boeg, althans dat hoop ik voor je, dat is ook wat je verdiend, ook dat is niet zeker, maar ik ga er van uit, houd je haaks daar in het noorden, groet Jenne

   36.14
  • marcel wiersum

   Daar zit bij nader beschouwing meer in dan menigeen denkt. Vandaag aan den lijve ondervonden,what you do is what you meet. Veel zinnigers kan ik er niet over zeggen.

   36.16
  • jenne

   Beste Marcel, wat je zegt, er wordt wel eens uit het oog verloren dat wij allemaal mensen zijn, en die goed doet goed ontmoet, 60 ies gedachten, groet Jenne

   36.17
  • arnold

   Marcel 36.13
   Om ook eens een positief geluid te laten horen en omdat jij over MAYA schreef.https://vimeo.com/62274199

   36.18
  • Sw Anand Coen

   Antiechrist 36.10 Dualiteit is als een hand voor een spiegel, men ziet er twee, maar er is er maar een.

   36.19
 • arnold

  De “valse-vlag” wordt toegepast om tegenstanders uit de weg te ruimen of/en om deel te nemen aan grote gebeurtenissen die voor iedereen gevolgen heeft maar waar een bepaalde groep telkens profijt van heeft.Vaak wordt er over illimunatie geschreven en gesproken en deze verwijzing geeft naar mijn mening een goede beschrijving wat die illimunatie nou eigenlijk is en hoe het werkt.https://duurzamesamenlevingeconomie.wordpress.com/rothschild-achtergronden-illuminati/ mensen (zo wordt ook vaak beschreven) zijn gevangenen van het systeem en mogelijk wordt hier de oplossing geboden wat niet met geweld gepaard gaat maar met vreedzaam verzet.
  http://finalwakeupcall.info/blog/2014/10/17/moderne-slavernij/

  35
 • Genies of Death

  https://twitter.com/jeff_kaye/status/849516376486182913

  Er zal een dag zijn dat dit thuiskomt bij de Amerikanen, Britten en Fransen en ook de Nederlanders die het altijd hebben gesteund de afgelopen 70 jaar.

  34
 • jenne

  Ik wil alle WTK ers langs deze weg een vrolijk en vooral vreedzaam Paasfeest wensen, in de mensen een welbehagen, wat moet je anders in deze vertwijfelde onmenselijke wereld, Groet Jenne

  33
  • Genies of Death

   Psychologie voor kleuters. Jedi mind tricks only work on the weak minds.

   33.2
  • Sw Anand Coen

   Jenne 33, bedankt Jenne en voor jou ook goede paasdagen gewenst.

   Verder geef ik jou hier even een berichtje door voor Anna, mocht je haar hier binnenkort nog tegen komen op WTK. Ik ben niet zo vaak op WTK, omdat ik te wenig tijd heb. Het gaat over haar ziekte waar ze onlangs nog over berichte en waarover zij raad vroeg. Ik heb net een zeer interessante en serieuse video gezien over natuurlijke kanker bestrijding/genezing en wou haar hier op wijzen. echt de moeite waard.

   Hier is de Link: https://www.youtube.com/watch?v=h2ynTDjlk7k

   Alvast bedankt.

   33.3
  • Genies of Death

   Jesus Christus wilde het beste in de mensen naar boven halen! Mijn richting! Doch wij hebben nu al 300 jaar een massa moordende zelf benoemde elite van bankiers/industrielen/etc. We moeten er toch iets aan doen! Onthullen is wat een ieder van ons kan doen! Onthul hun misdaden. De Sith Lords kunnen wat verder gaan!

   33.4
  • Anna

   Sw Anand Coen, erg bedankt voor je medeleven en de aanbevolen link.
   Ik heb hem bekeken, ik denk dat iig kanker het een hulpmiddel kan zijn, maar ondanks alle goede vooruitzichten is er in deze nog niets zeker. Ik ben er absoluut niet voor om mensen met een kluitje in het riet te sturen. De zo verguisde wetenschap op deze site doet wat mij betreft goed werk, om mét onderzoek te komen tot oplossingen die wél breed inzetbaar kunnen worden gezet. De wetenschapper van jouw link geeft ook aan dat er veelbelovend is.
   Hoe dan ook heb ik vandaag te horen gekregen dat ik geen kanker heb, wat ik ook wel wist gevoelsmatig, maar ja, je krijgt het nodige te horen…
   Ik heb een second opinion aangevraagd waaruit blijkt dat de bioptie aantoont dat het een status heeft van cellen die geen kanker zijn, maar het wel kunnen worden. Ik weet zelf waar het vandaan komt, heel veel chronische stress en heel veel confrontaties die me echt geen goed hebben gedaan…
   Voorlopig moet ik nu keuzes maken, meerdere scenario’s, mede door de gyn gekenschetst. Godzijdank zijn artsen ook nog reeel ;
   Wat ik meer belangrijk vind nu is de mensen die me oprecht willen ondersteunen in het zoeken van mogelijke oplossingen.
   Jij bent voor mij al een ongelooflijk dankbare steun geweest door ondanks je beperkt beschikbare tijd toch voor mij je best willen doen.
   Dankjewel Sw Anand Coen <3

   De komende tijd moet ik me gaan bezinnen

   33.5
  • Odette

   Mooi wetenschappelijk stukje (filmpje) van de dandelion (paardebloem) Coen, persoonlijk?; Ik zou er voor gaan…
   Maar wel met een combo Anna,
   https://www.youtube.com/watch?v=dX22QRzcXJY
   Letting Go Of Traumatic Experiences – Soul Cleansing | Subliminal Messages with Relaxing Music
   Er zijn genoeg mensen met positieve reacties die je kan lezen die er veel baat bij hebben gehad, kijk maar even
   Alle beetjes helpen Anna, hartegroet, Odette

   33.6
  • Sw Anand Coen

   Anna 33.5 Fijn om te horen dat het toch geen kanker is, dat geeft toch weer moed.

   Ik kan je nog enkele tips geven om je lichaam en immumsysteem te versterken.

   1- Hyperthermic: de reguliere en alternatieve geneeskunde zijn het hierover eens dat hyperthemic zeer effectief is voor het opwekken van T-cellen (afweercellen), waardoor er niet zo makkelijk kankercellen ontstaan. Hyperthermic is niets anders dan kunstmatig koorts opwekken, waardoor het lichaam reageert alsof het aangevallen wordt door een ziekte. Het is preventief middel tegen kanker. Er zijn dure behandelmethodes met hittebaden, die vaak niet worden vergoed, maar die je ook zelf eenvoudig anders kunt doen met b.v. een infrorood deken. Een infrarood deken kun je afstellen op een bepaalde temperatuur en hier kunstmatige koorts mee opwekken. De prijs voor een infrarood deken varieert tussen 160,€ en 400, €. http://www.infrarotdecke.de

   2- Om de energie in de cellen wat te verhogen is CoQ10 een goed supplement. Na het veertigste levensjaar produceren de cellen zelf minder van deze energie en voelt alles wat zwaarder aan. In Japan is er nu een CoQ10 ontwikkelt die 800% werkzamer is. Dit middel heet Ubiquinol en is verkrijgbaar in capsules. Gewoon online bestellen bij
   http://www.vitamineepress.org. Bestel er dan meteen vitamine D3 plus K2 bij als je dit nog niet mocht hebben.

   3- Een erg goed ontgiftingskruid voor de lever, de nieren , de darmen, enz is Alsem. Het bestrijd alle parasieten, die veel levensenergie aftappen en negatieve entiteiten aantrekken. Het is krijgen in capsules (thee is te bitter) bij https://www.gezondheidaanhuis.nl/en/product/14874/Alsem-Wormwood-Clark-150-capsules

   4- Wat ook zeer nuttig is om parasieten en entiteiten te bestrijden is om het lichaam wat meer alcalisch inplaats van zuur te houden. Ook kankercellen kunnen niet goed gedijen in een alcalisch milieu. Natronpoeder in soepen en sausjes strooien is een mogelijkheid of basenbaden ontzuren ook en verder natuurlijk je dieet http://www.optimalegezondheid.com/wat-zit-er-in-het-alkalisch-dieet-deel-2/.

   5- Verse biologische groenten direct uit de eigen tuin geeft veel levensenergie. Elke groente heeft een zekere hoeveelheid biophotonen (levenskracht/vitaliteit). Deze biophotonen zijn na 3 dagen verdwenen, ook in de biowinkel. Dus altijd zo vers mogelijk. Ook ongespoten druiven hebben stoffen in hun schil die ziektes in ons lichaam bestrijden, zelfs kankercelle.

   Tot zover mijn tips Anna.

   Veel succes.

   33.7
  • marcel wiersum

   @ AQnna
   De wetenschap wordt niet verguist als zij zich wat minder dogmatisch zou opstellen . Het gaat om het feit dat wetenschap niet alles kan verklaren en bij een gemis aan wetenschappelijk bewijs iets als niet werkzaam of zelfs bestaand classifiseert. Daar gaat de hele discussie over niet dat wetenschap nutteloos zou zijn.

   33.8
 • jenne

  Marcel, 28.8

  Smeer geen boter aan de galg met dit typetje, lees net dat Nederland bezig is de platte tournante van de Europese drughandel aan het worden is, nog meer mafia en grijze wolven gebroed er bij, en ze schijnen al heel diep geinfiltreerd te zijn, ook in de politieke wereld, er blijft niets over van onze ouderwetse wereld van rust en vriendelijkheid, wel althans in Nederland.
  Groet Jenne

  32
 • jenne

  De Amerikanen stationeren hun laatste versie atoom bom in Duitsland, Moeke Merkel wilt U een kopje thé misschien of een biertje.
  Rusland is eerst door de Bolsewieken (Joden) uitgeroeid meer als 100 millioen afgeslacht, WWII Door de Duitsers nog eens 20 millioen kwijt geraakt, en nu staan die Bolsjewieken, ze heten nu zionisten khazaren maar het zijn de zelfde en niet te vergeten de Amerikaanse Duitsers die weer deel nemen, zijn ook de zelfde !
  De handlangers zijn net zo schuldig als de leiders, als Duitsland Europa het goed vindt dat er de nieuwste atoom bommen worden gesationeerd, hoor je bij de club, en maak je van je land en volk een aanvals doel, nou ja het zij zo.

  31
 • Genies of Death

  Amerikanen betrapt op liegen! Kinderen zijn gewurgd met een dun touw. Niet door gas om het leven gekomen. Ze zijn ook zo DOM!!!

  https://twitter.com/Hermius1/status/852281869655781378

  30
 • Antichrist

  Hoe zou het komen dat (vooral) op Wanttoknow zoveel geregelde commentatoren zijn die het negatieve zo omarmen en geen oog hebben voor de goede ontwikkelingen die er ook zijn.

  Zouden ze allemaal zo naar mij verlangen 🙂

  29
  • jenne

   Wat jij misschien als negatief ervaart, is in wezen de réaliteit, die jij als zodanig niet kunt zien, om dat jij van uit je Anti Christelijke zienswijze, alles wilt overgieten met jouw goddelijke liefde, maar als je begint te gieten, komt er alleen maar as uit de pijp, blijkbaar zijn je illussies een fatamorgana gebleken, inplaats van een mooie Oasis aan te treffen, een soort paradijselijke situatie, kijk je naar buiten en ziet bad Moon rising, en hé waar zijn die goede ontwikkelingen gebleven, even wachten tot na het nieuwe gevormde cabinet, en dan valt bij jouw ook dat masker af, en dan blijft er een gelaat wat vol verwaxchting was uitdrukte, iets deprimerents met een asgrouwe grimas, van verontwaardiging, die van hoe je je zelf zo lang voor de gek kon houden, in je waan van optimlisme, cynische persiflage op het niet aanwezig voorspoedige weerzien, met je optimistme.

   29.1
  • Genies of Death

   Nederland is onbelangrijk. Ik geef jullie enkel mijn visie. In principe is niemand in dit land belangrijk voor de gebeurtenissen in de wereld.

   Ik heb ook nog wat propaganda gedaan naar Noord-Korea. Het was niet veel. Maar ik heb ze aangesproken op de POOIERS in Zuid-Korea die al 70 jaar hun volk prostitueren. De toekomst zal uitwijzen HOE BOOS ik ze heb gemaakt door een aanspraak te maken op hun EERGEVOEL. Ik voospel weinig goeds! Een Sith Lord does Sith Lord dingen.

   29.2
  • Antichrist

   Zielig hoor, als je het leven zo pessimistisch bekijkt. Maar ja, het zal ergens voor nodig zijn wellicht diverse trauma´s opgelopen of zo.

   29.3
  • jenne

   Wat een geluk voor die Russen dat hun KGB nog intact is, deze mensen beschermen hun vaderland tot de laatste Druppel bloed, en niet voor smerig geld, maar voor liefde van hun vaderland.
   Dit kun je van Nederlanders niet “”MEER”” zeggen, er is niet zoveel meer om van te houden, en daar zorgen mensen als jij wel voor, met hun vreemde denken !

   29.4
  • HyperAlert

   Jenne hier hebben we het al eerder over gehad meen ik mij te herinneren, langzaam maar hardnekkig komen de oude dialectische schijnbaar tegengestelde Hegel doctrines, direct verborgen achter rookwolken van media misleiding, weer naar boven drijven? leren op hogere leeftijd valt niet mee, het valt zonder veel beklijving offensichtlich. Quote: “SATANIC GENOCIDE SPONSORED BY THE WEST; The Bolshevik Revolution was totally organized and financed by Illuminati bankers (Schiff, Rockefeller, Warburg etc.) and the German government, which they controlled. Anthony Sutton found that 95% per cent of Soviet technology came from the US or their allies. He said the Communists couldn’t have lasted “one day” without Western aid. While pretending to be engaged in a “Cold War,” the West actually provided billions in direct military and economic aid to the Soviets. How else have a war?” https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/signscorpion/signscorpion.htm https://en.wiktionary.org/wiki/offensichtlich The X Pistols – Full Concert – 01/14/78 – Winterland (OFFICIAL) https://www.youtube.com/watch?v=QBVDSz5Qd6g ‘God Save The Queen, a fascist regime, she ain’t no human being, there is no future for you ‘

   29.6
  • jenne

   Hyper Alert,

   zou goed kunnen, ik ben met nog al wat veschillende dingen bezig, soort mental training, ik zit wel eens zo te mijmeren, en dan komen die ouderwetse uitdrukkingen weer boven, het geluk is met de domme, of alles te weten maakt niet gelukkig, ik vindt het leven met de dag traumatiser worden, hoe moet je nu als gewoon mens nog een beetje gelukkig kunnen zijn, een beetje zielerust, en bovenal fungeren ?, groet Jenne

   29.7
  • HyperAlert

   Heel gewoon Jenne door bijvoorbeeld te willen zien dat wat interactief platform wtk in het beste geval zou kunnen zijn voor ons, een levende biblio grafische overbrugging technisch mogelijk gemaakt door dezelfde architecten die onze leefwereld zouden kunnen vernietigen, je kunt op zich geen fouten maken, elke waarneming en ingeving is er 1, maak er een gelaagde geverftekende jaarringen kennis-base van, deze digi comment sector is al bijna een unieke feature aan het worden vanwege dat de commentatoren al een tikkie te wijs zijn geworden voor de meer regulier uitgestanste bloggosferen die er daarom afstand van doen, historisch document in wording, oud en nieuw, revolutionair een omwenteling waar uiteindelijk het einde weer begint aan het oude begin of liever een nieuw begin op een ander level, wie hebben er bijvoorbeeld bepaald dat Ten Haeff en Croiset anno 2 duizend nu geen wetenschapswaardigheid meer zouden mogen behouden vanwege zogenaamd recente superieure statistieken? ‘Andere Tijden 15 apr 2017 : Gerard Croiset: paranormaal fenomeen’ http://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1059586-andere-tijden-15-apr-2017 wat er over blijft is dat het meest benarde leven de moeite waard blijft omdat in elke hoek en nis een nieuwe invalshoek wacht waardoor zelfs grijs een interessant kleur, juist ook in onze mind, al zou je de gehele dag op een stoel blijven zitten het reizen blijft, geen nood we zeilen voort met of zonder fysieke boot omdat we zelf het schip zijn geworden, laverend tussen her-innerde belevenissen die er zijn geweest en die er niet waren omdat ze nog kunnen gaan komen of er hadden kunnen zijn en daardoor minstens zo real ra-el reëel vanwege het mijmerende verlangen. Volgens mij is muziek blijven beluisteren en beleven belangrijk Jenne, dat wekt op, door droefenis en wanhoop gedreven muziek werkt net zo goed en op Up. daarom vanavond nu nog een keer, nog een keer, daar waar verstand en gevoel elkaar kunnen kruizen; The X Pistols – Full Concert – 01/14/78 – Winterland (OFFICIAL) https://www.youtube.com/watch?v=QBVDSz5Qd6g of voor mijn part een andere deuntje, waar je heug en meug naar toe mogen gaan en schroom niet om die keuze te delen, voor jou bekend voor een ander in een andere tijd een ontdekking. En wandelen doet veel merk ik, of eigenwijs een stuk vlees grillen op de bbq alsware het een brandoffer en je aller eerste keuken prinses prestatie, gewoon voor jezelf achter in de tuin zonder gasten onder de blote hemel, je mag er 3 uur over doen en je voelt je daarna herboren en verstandelijk is het niet te bevatten waar de kneep van dat gebeuren precies zit, het gedoe de voorbereiding de rook de geur de buitenlucht de geluiden de stilte, waarom afwijken van een favoriete karbonade met beproefde olie kruiden mix als het bevalt, dat wat werkt werkt, rituelen die hun waarde blijven behouden door de eeuwen heen. Over klederdracht gesproken, nog voordat jij er laastt weer over begon Jenne, een dag daarvoor een kleurig spakenburger pak gezien op tv, ik vond het duidelijk Nu Niet Meer gedateerd overkomen, de ouden zijn weer van nu geworden, het oude is het nieuwe, nu de mensen nog, dat ze het echt gaan doen qua keuze in de winkel, ik zou zo’n klassieke outfit nu met graagte dragen, wie maakt me wat, met pofbroek en degelijk laken dat het niet binnen een half jaar verschoten versleten is, een verademing.

   29.8
  • HyperAlert

   in 2008 blijken Zuh veel en veel beter te zijn valt me nu ineens op!!! X Pistols – There’ll Always Be An England (2008 Live From Brixton Academy) https://www.youtube.com/watch?v=XxAA1KyS3Q0

   29.9
  • Anna

   Jenne, ik denk aan je en leef in stilte met je mee.
   Herinner alles wat je liefde, waarheid en schoonheid heeft gegeven.
   Dat is het ware, liefs van mij

   29.10
  • jenne

   Hyper Alert, mooi geschreven Jongen, veel waars in, ik ben meer het revolving type, the old guns, never take your guns to town boy, soms val ik op heel goedkoop sentiment als het de juiste gevoelssnaar raakt, dan komen alle mooie herinneringen weer boven, ik dacht dat we als mens allemaal zo een beetje bestaan, en niet hoe ouwer hoe gekker, maar wel meer nostalgie, jullie ik weet willen dit niet geloven, maar na de oorlog tot heel lang daarna, was het leven goed en zoet, we hadden onze stoepen goed schoon geveegt, maar ja het beest slaapt nooit zo lang, ja en nu is hij weer in volle glorie aanwezig, we have to use our pistols and revolvers, to send him back to his black hole,
   groet Jenne
   Ja en een leven zonder muziek, is als een leven zonder liefde !

   En hier nog een mooie van een ouwe Syrier ; religies zijn ontstaan toen stupid, leugenaar tegen kwam, mooie paas gedachte.

   29.11
  • mc

   Jenne, ja daar is weer een meesterstukje van Hyper.
   Fijne paasdagen… een ei is geen ei, twee ei is een half ei en drie is een paasei. 🙂

   29.12
  • GuidoJ.

   Wat een heerlijk positief draadje.. 😉

   29.13
  • Genies of Death

   Zodra dit blog 400 replies per artikel heeft is er een community. Komt wel goed! Ik heb ze ooit op https://syrianperspective.com/ geholpen om dat voor elkaar te krijgen. Zodra er eenmaal een community is dan is de moeilijk af te breken. Raph Koster heeft er veel over geschreven.

   https://www.raphkoster.com/games/presentations/how-to-manage-a-large-scale-online-gaming-community/

   Zodra je een goed financieel aanbod krijg moet je het gewoon doen!

   29.14
  • HyperAlert

   vanaf minuutje 42, ‘er is geen hard bewijs’, vvd raadslid amsterdamned, ‘wil je werkelijk waarheidsvinding’? of maar wat meelopen met de grootste schreeuwers achter de schermen… ‘Buitenhof 16 apr 2017 : Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten’ http://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1059743-buitenhof-16-apr-2017 ‘iedereen die zegt dat ie het wel weet neemt hier mee een heel zware verantwoordelijkheid’, het verraad van obombo 2013 wordt vervolgd, ‘96% van de gifgas wapens waren al verwijderd’, ‘waar zijn die overgebleven 4% gebleven?’, puur technisch kan er geen Sarin gebruikt zijn, ‘er zijn 1200 “oppositie” groepen in Syria aanwezig’..

   29.15
  • Antichrist

   Tsa, er zijn zoveel sites die je met een korreltje zout moet nemen.

   29.17
  • arnold

   https://ejbron.wordpress.com/2014/07/24/amerikanen-blazen-de-aftocht-poetin-niet-schuldig-aan-neerhalen-van-mh17/ toch slordig en Antichrist als er iets met een korreltje zout genomen mag worden ben jij het wel.De aanval van de VS op de Syrische luchtmachtbasis is zonder bewijs te leveren dat Assat chemische troep heeft gebruikt uitgevoerd en uit de verwijzing die ik hier geef blijkt dat de Amerikanen niet vies zijn van leugens die gepresenteerd worden als waarheid.Ook uit de verwijzingen van HyperAlert kun je opmaken dat er met vuur gespeeld wordt en niet voor niets spreekt de hoogleraar over waanzin of krankzinnigheid van de Amerikanen en dan kun jij wel schrijven dat er meer sites zijn die met een korreltje zout genomen moeten worden maar dat is hersenloos commentaar wat kant nog wal raakt bij gebrek aan argumenten.

   29.18
  • Antichrist

   Hyperalert is slechts één commentator hier en die hoogleraar wordt op ieder site-je wel aangehaald omdat hij zich graag laat misbruiken voor dit soort zaken. En al die website links zeggen de mensen inmiddels ook niets meer, de ene levert nog grotere onzin dan de andere.

   En een site als WTK die een commentator a la Genies toelaat is niet beter.

   29.19
  • arnold

   Antichrist
   Nou ben je al een hele tijd aan het zeuren over Ge nietje wat ook maar het commentaar van één commentator is en totaal niets met het onderwerp meer te maken heeft waar het hier over zou moeten gaan.
   Vreemd dat je daar niet over schrijft dat deze site dat toelaat.

   29.20
 • Genies of Death

  Er moet een oorlog met Korea komen! Niet omdat Trump dit wil. Omdat de legers van de NAVO verder gesloopt moeten worden door de Rusland/China/Iran axis. Ik heb 200x Sun Tzu http://classics.mit.edu/Tzu/artwar.html Iets zegt mij dat volgens Sun Tzu er een oorlog moet komen om de legers van de Rothschild-Zionisten verder te verzwakken. Er zijn nog steeds te veel “useful idiots” in de legers van de NAVO. We zullen snel zien of ik (Sun Tzu) gelijk heeft!

  9 maanden geleden adviseerde ik de China/Rusland/Iran axis om de NAVO uit Afghanistan te schoppen en niet Yemen. Vanwege de “inkomsten” voor de CIA uit de opium handel.
  Nu adviseer ik ze om een oorlog tegen de NAVO in Korea the beginnen.

  https://youtu.be/RVl_sjUrNQE

  28
  • Sub Rosa

   Genies of Death 28 :
   Zie foto in de link en kijk naar alle details :
   https://www.davidicke.com/article/409165/us-may-launch-strike-north-korea-goes-nuclear-weapons-test-reports
   Een analyse :
   https://www.darkmoon.me/2017/the-psycho-revealed-trumpenstein-removes-his-mask/
   De volledige tekst is van belang, ik voeg daarom geen citaten bij.

   28.1
  • Sw Anand Coen

   Genies of death 28. Wat de meeste mensen niet weten is dat de USA eigenlijk het enigste souveraine land op deze aarde is. Voor het einde van de koude oorlog was de Sovjet Unie ook een souverain land. Maar omdat de USA de koude oorlog had gewonnen bepalen zij de regels en de wetten in Rusland. De russische federatie, die in 1991 werdt opgericht was een pure Amerikaanse federation. Poetin probeerd Rusland weer souverain te maken, maar moet zich aan alle verdragen houden die Michail Gorbatsjov moest ondertekenen. Het basisverdrag bestaat uit 15 punten, waardoor de russische federatie economisch gehandicapt blijft.
   Hieronder meer uitleg van een insider expert:

   https://www.youtube.com/watch?v=gU_4KKGmgZc

   28.2
  • jenne

   Als Rusland binnenkort zijn schuld terug betaald, zijn ze zo vrij als een vogeltje in de lucht, niemand doet ze wat, ze beschikken over superieure wapens, zo geen problemen, en ik hoop dat Putin niet schroomd om ze te gebruiken, eventueel dan maar als eerste, voor mij zijn alle provokaties van de USA-CIA niet voor niets, Rusland is volkomen omsingelt, eerst maar eens de Oekraïne innemen, en vrije verkiezingen houden, de Nato, duidelijk vertellen waar het opstaat, of wapens en troepen weg, of anders ja het klinkt als een spel, in wezen is het dit ook de dans macabre, Jenne

   28.3
  • Antichrist

   Ach jah, Rusland is op voorhand al afgedaan. Binnen 10 jaar is gas niets meer waard, de bevolking in Rusland krimpt en de gemiddelde leeftijd stijgt zelfs ondanks de alcohol waar veel oudere mannen aan gehecht zijn, veel jeugd ziet helemaal niets in Putin en consorte, zuidelijke grensregio´s gaan voor meer problemen zorgen en last but not least ze krijgen de rest van de economie niet aangeslingerd door een hopeloos achterhaalde cultuur en manier van denken. En wat die superieure techniek betreft, tot op heden worden de verouderde US technieken naar Rusland geëxporteerd om ze ook bezig te houden. De groei van de chinese bevolking zal ook een deel van Rusland gaan bevolken, hetgeen al bezig is.

   28.4
  • jenne

   Heb je wel eens aan de vrolijke toekomst van Europa gedacht, binnen afzienbare tijd, helft bevolking moslim, alles door en door vervuilt, mensen verworden tot zielige zombies, onleefbaar door te veel mensen, een criminele bedreigende atmosfeer om in te leven, voor de autenthieke blanke Europeaan, zo die nog bestaan, niet meer echt prettig om te leven, Nederland heeft niets maar dan ook niets te bieden, geen grondstoffen, industrien zijn er niet meer, door de verder voortschrijdende crises, wordt de economische afgang voltrokken, drugs gebruik neemt toe zo ook he coma zuipen, minder werk relletjes enz enz, en dit is niet overdreven !

   28.5
  • jenne

   Je Rusland verhaal komt voort uit je haat, waarom weet ik niet, misschien om dat ik wel symphatien voel voor dit land, met zijn bevolking die beter verdiend, je bent er vast nog nooit geweest, ik vindt je een zielige oudhollandse horlepiep, en je met verbloemde haat door trokken stukjes kun je fijn in je vette asshole proppen.

   28.6
  • Genies of Death

   “Genies of death 28. Wat de meeste mensen niet weten is dat de USA eigenlijk het enigste souveraine land op deze aarde is.”

   Ik moest heel hard lachen!

   28.7
  • marcel wiersum

   Antichrist
   Rusland heeft een compleet andere mindset dan het westen . In rusland is een techniek niet afgeschreven als economische redenen dat voorschrijven, het wordt verfijnt en tot op grote hoogte uitgewerkt . Kijk voor de lol eens waarmee astronauten nu naar de iss gaan. Heel beproefde techniek en het gaat maar zelden ( dit in tegenstelling tot de vs) mis.
   Kort gezegd is de U S gedreven door winstbejag en de russen zien meer in duurzaamheid.

   28.8
  • Antichrist

   Zoals een aantal andere aannames, klopt het OOK niet dat ik niet in Rusland ben geweest. De laatste circa 10 jaren minimaal 1x per jaar.

   Er lopen daar ook vele van die pessimistische mannetjes rond die het zo graag ´meer´ gemaakt hadden van het leven maar nu terugkijken en alles om zich heen de schuld geven. Maar ook in Rusland zijn er mensen die verder kijken en ik kan je verklappen dat zijn niet de Putin aanhangers.

   28.9
  • arnold

   Antichrist 28.9
   Wat betreft die aannames dat is onzin want Jenne schreef in 28.6 “je bent er vast nooit geweest” en dat is iets anders dan je bent er nooit geweest.
   Wat betreft de schuld van alles op anderen steken,ja wanneer mensen financieel uitgekleed worden door hoge belastingen en hoge rekeningen die steeds hoger worden terwijl het inkomen bij velen al laag is dan wordt men beperkt in zowat alles omdat er geen geld meer is.Doe daar dan nog zinloze wet en regelgeving bij en je kan helemaal geen kant meer op.

   28.10
  • Antichrist

   Wat een grappige semantiek Arnold.

   28.11
  • jenne

   A.T. je bent in je eerste leugen niet gebarsten, je l;;;; uit je nek, Putin heeft nog nooit zo’n hoge waardering gehad, natuurlijk lopen er mannetjes rond zo als jij, helaas die kom je overal tegen.

   28.12
  • Antichrist

   Natuurlijk krijgt die clown een hoge waardering, je snapt toch zelf ook wel hoe dat komt. De oude KGB technieken doen nog steeds hun werk in dat angstige land. Maar als je het er zo mooi vindt, waarom verhuis je er niet snel heen dan?

   28.13
 • jenne

  Dit is ook een interessant gegeven, een valse vlag die nieumand ziet, maar wel 4.5 billion years nodig heeft om uitgewerkt te raken.
  Het gaat hier over amunutie die depleted URANIUM bevat, de Amerikan, de gewone dood ordinaire USA bomber pilot Hero’s, hebben duizende tonnen van bommen met depleted Uranium op Fallujaf gegooid, “”THE SILENT KILLER”” ja wel een fijn volk, die zich daar voor leend, want zo is het wel, zij zijn net zo schuldig als hun bosses, Jenne

  27
 • Genies of Death

  The US for sure occupies the moral high ground when it comes to chemical warfare. From http://arundhati-roy.blogspot.de/2004/11/loneliness-of-noam-chomsky.html

  Here’s an American pilot talking about the joys of napalm:

  “We sure are pleased with those backroom boys at Dow. The original product wasn’t so hot — if the gooks were quick they could scrape it off. So the boys started adding polystyrene — now it sticks like shit to a blanket. But then if the gooks jumped under water it stopped burning, so they started adding Willie Peter [white phosphorous] so’s to make it burn better. It’ll even burn under water now. And just one drop is enough, it’ll keep on burning right down to the bone so they die anyway from phosphorous poisoning.

  So the lucky gooks were annihilated for their own good. Better Dead than Red.”

  Sith Lord Kim in Noork-Korea gaat deze “useful idiots” in Amerika een lesje leren. Amerika is in handen van de Rothschild-Zionisten. Ze gebruiken de Amerikanen als domme moordenaars voor hun oorlogen Rothschild-Zionistische oorlogen overal ter wereld. Zoals ook vermeld hier:

  https://renes-wereld.nl/2016/06/16/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/

  26
 • Sub Rosa

  Een verdere escalatie in Syrië is in aantocht :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-13/trump-may-send-50000-troops-syria
  met vooral de laatste paragraaf :
  “What was unsaid in Lake’s piece, is that the real aim of any US ground assault would be to remove the Assad regime and “destabilize” the Middle-Eastern region, something both Rex Tillerson and Sean Spicer hinted at over the past week. That, in itself, would be considered a clear act of war, even if there is no formal declaration by Congress. It would also prompt a ground troop response by not only Assad but also Russia.
  As Lake concludes, “it’s now up to Trump to decide whether to test the Petraeus camp’s theory or try to defeat the Islamic State with a light footprint in Syria. Put another way, Trump must decide whether he wants to wage Bush’s war or continue Obama’s.”
  The real conclusion, however, is different: it is now up to Goldman to decide whether to advise Trump to risk starting World War III in Syria by sending some 50,000 “boots on the ground” to start, a number which will only grow in direct proportion with the casualties that emerge as this proxy world war enters its final, most destrucive phase. ”
  De uiteindelijke beslissing ligt dus bij Goldman Sachs!!!

  25
 • Genies of Death

  https://www.liveleak.com/view?i=596_1492109396

  Zo ziet het einde eruit! Prachtig! Het zijn toch zulke sukkels deze zelfbenoemde corrupte massamoordende elites. Hoe heb ik er door propaganda voor gezord dat we op dit punt zijn aangekomen! Mijn dank is groot aan Thucydides! Zoals Carl Sagan zegt. Een boek is een mideel om ideeen door te tijd in de toekomst te laten reizen. Dankzij de ideeen van Thucydides wist ik precies wat ik 10.000 keer heb moeten herhalen de afgelopen 4 jaar.

  “Ideas are more powerful than guns. We would not let our (internal) enemies have guns, why should we let them have ideas.” – Joseph Stalin

  24
  • arnold

   Madeloes 23.
   Dank voor deze aanvullingen het geeft een duidelijk beeld over Trump en wat er rondom hem gaande is en welke banden hij heeft.
   Bij de inauguratie was ook al een Rabbi aanwezig die in verband werd gebracht met pedofilie praktijken in Belgie.
   Laten we hopen dat de waarschuwing voor een massale terroristische aanslag op Tokyo loos alarm is en het is inderdaad een spannende tijd nu.

   23.1
  • Sub Rosa

   Madeloes 23 :
   Ook dank voor de linken. Vooral de eerste is van belang.. met verwijzingen naar Italië met Rome en Venetië!! Dit laatste is immers de bakermat van de “banksters” en de”Black Nobility”.
   Het wordt inderdaad spannend :
   http://www.silverdoctors.com/headlines/finance-news/trump-is-not-bluffing-so-what-happens-if-kim-jong-un-is-not-bluffing-either/
   met citaat :
   “Rebel TV’s Washington Bureau Chief Jack Posobiec warned to his followers on Twitter Tuesday that a strike on North Korea is “imminent.”
   “Breaking: North Korea Strike Imminent,” Posobiec tweeted. “From [the] same source that warned me about Syria strikes last Thursday morning.”
   Er is echter één factor die niet liegt = de stijgende goudprijs!!
   Ik verwijs echter naar de volledige tekst. De nakende oorlog(en) kunnen immers niet los gezien worden van het “Ponzi systeem” dat op instorten staat.

   23.2
  • Genies of Death

   Ik weet precies (speculatie) wat Noord-Korea aan het voorbereiden is. Ik denk dat ze er nog NIET klaar voor zijn. Dus Sith Lord Kim wil nog wat tijd rekken. Er was ooit een Chineze generaal die heft precies uitgelegd hoe je met een figuur als Trump moet omgaan.

   Sun Tzu http://classics.mit.edu/Tzu/artwar.html

   11. The art of war teaches us to rely not on the likelihood of the enemy’s not coming, but on our own readiness to receive him; not on the chance of his not attacking, but rather on the fact that we have made our position unassailable.

   12. There are five dangerous faults which may affect a general: (1) Recklessness, which leads to destruction; (2) cowardice, which leads to capture; (3) a hasty temper, which can be provoked by insults; (4) a delicacy of honor which is sensitive to shame; (5) over-solicitude for his men, which exposes him to worry and trouble.

   13. These are the five besetting sins of a general, ruinous to the conduct of war.

   14. When an army is overthrown and its leader slain, the cause will surely be found among these five dangerous faults. Let them be a subject of meditation.

   Waar is Trump gevoelig voor?

   Noord-Korea heeft nog minstens 5 jaar nodig voor het plan dat ik denk dat ze aan het voorbereiden zijn.

   23.3
  • arnold

   Sub Rosa 23.2
   Nadat ik de verwijzing heb gelezen die u in 23.2 gegeven heeft en las dat Noord Korea veel wapens in ondergrondse gangenstelsels en /of ruimtes verborgen kan hebben en dat het voor de VS te lang kan duren en te moeilijk is om dat allemaal tijdig op te sporen en uit te schakelen lijkt het mij niet onmogelijk dat die zware bom die in afghanistan is gebruikt een soort test is geweest.
   Wanneer Noord Korea toch een nieuwe test met raketten uitvoert zou het goed mogelijk kunnen zijn dat Trump meerdere van deze bommen op Noord Korea gaat gooien omdat die ontworpen zijn om doormiddel van luchtdruk waarbij zuurstof onttrokken wordt ondergrondse doelen uit te schakelen.Probleem is wel dat de VS dan vermoedelijk alleen staat omdat voor de Chinezen het gevaar bestaat dat Noord Korea indien China Trump helpt hen met chemische of biologische wapens kan bestoken.
   https://www.trouw.nl/home/vs-gooit-voor-het-eerst-moeder-aller-bommen-~a19dc46a/

   23.4
  • Madeloes

   @Genies of Death 23.3

   is Trump gevoelig voor zijn schoonzoon? 🙂

   http://stateofthenation2012.com/?p=71059#more-71059

   23.5
  • Madeloes

   @Sub Rosa

   idd de goudprijs is explosief gestegen zie deze reactie

   https://www.streetwisereports.com/pub/na/trumps-missile-strike-on-syria-and-gold

   wel een opmerking bij deze link
   Clive Maund has been president of http://www.clivemaund.com, a successful resource sector website, since its inception in 2003. He has 30 years’ experience in technical analysis and has worked for banks, commodity brokers and stockbrokers in the City of London. He holds a Diploma in Technical Analysis from the UK Society of Technical Analysts.

   23.6
  • Madeloes

   @ Arnold

   het is nog steeds ‘all about the money’

   http://www.thedailybeast.com/articles/2017/04/12/at-mar-a-lago-summit-with-xi-trump-served-up-a-nothing-burger.html#/articles/2017/04/12/at-mar-a-lago-summit-with-xi-trump-served-up-a-nothing-burger.html

   maar vergeet zeker niet de feiten van de strategische ligging van de landen,de leylijnen, de portalen, grid van de aarde en de matrix

   23.7
  • Madeloes

   @ sub Rosa

   de G7 bijeenkomst was in Lucca toevallig? helemaal niet dit is een oude etruskische stad in italy.

   23.9
  • Sub Rosa

   Madeloes 23.9 :
   Toeval bestaat inderdaad niet.. men dient dan wel de symboliek ervan te kennen :
   https://books.google.be/books/about/First_Triumvirate.html?id=osETnwEACAAJ&redir_esc=y
   met titel :
   “First Triumvirate: Julius Caesar, Lucca Conference, Marcus Licinius Crassus, Pompey” en citaat :
   “In 60 BC, Caesar, Crassus and Pompey formed a political alliance that was to dominate Roman politics for several years. Their attempts to amass power through populist tactics were opposed by the conservative elite within the Roman Senate, among them Cato the Younger with the frequent support of Cicero. ……”

   23.10
  • Sub Rosa

   Arnold en Madeloes :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-14/kremlin-warns-us-bigger-threat-north-korea-china-fears-world-war-inevitable
   met titel :
   “China Warns North Korea War “Could Break Out At Any Moment”
   De “bom” op Afghanistan was inderdaad een signaal naar Noord Korea maar ook naar China, Rusland en Syrië.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-14/us-releases-video-mother-all-bombs-explosion-which-killed-36-isis-fighters
   met als laatste zin :
   “With that we now turn our attention to North Korea, where many expect that an explosion of a similar magnitude is imminent over the next 48 hours.”. Ondertussen wordt wel de aandacht afgeleid van Syrië waar een “verrassingsaanval” van de USA vanuit Jordanië niet uit te sluiten is, en evenmin het begin van de geplande oorlog van Israël tegen Libanon.

   23.11
  • Madeloes

   @ Sub Rosa

   history of Lucca wat interessant is dat hier ook de de naam bourbon wordt vermeld wat ook vermeld stond in de link die ik reeds heb gestuurd

   http://www.lucchesitoscani.org/history.html

   ‘it became a Bourbon-Parma duchy’

   23.12
  • Sub Rosa

   Madeloes 23.6 :
   Een stijgende goudprijs is als de kanarievogel in de steenkoolmijn.
   De grote jongens en de insiders die weten wat er staat te gebeuren, nemen dan ook hun voorzorgen, en doen nadien dan “gouden zaken….”. Het is dus niet alleen een nieuwe WO III, maar ook de crash van het ganse financiëel systeem dat hiermee zal gepaard gaan..die de “kenners” doet wegvluchten in de edele metalen. Ik bedoel dan wel echt goud, en geen vervalste staven wolfram met een laag bladgoud. Een oorlog en een crash die dan de mogelijkheid bieden het schuldenprobleem “op te lossen” (sic), via draconische maatregelen.

   23.13
  • Madeloes

   @ Sub Rosa 23.13

   Inderdaad is het altijd zo gegaan bij welke ‘oorlog’ danook. Hopelijk wordt er deze keer ‘een spaak in het wiel’ gestoken.

   23.14
  • Madeloes

   aangezien er veel plaats vindt in samenhang met de planeetstanden deze link

   http://darkstarastrology.com/usa-trump-netanyahu-2017/

   23.15
  • Sub Rosa

   Madeloes 23.12 :
   Bourbon – Parma :https://nl.wikipedia.org/wiki/Bourbon-Parma
   met een link naar Nederland.
   Over een G7 die dan ook gedoemd is om te mislukken :
   http://timesonline.typepad.com/dons_life/2017/04/the-conference-at-lucca-56-bc.html
   met citaat :
   “I guess we all have to wish the G7 well in their attempts to pull together in their conference at Lucca (though in my case I hope that the pulling together will not be too hawkish). It must be said, though, that it isn’t exactly an auspicious place to be holding a ‘unity’ conference. It was exactly where, in 56 BC, Julius Caesar and Crassus and Pompey tried to patch up their alliance (the so-called “Conference of Luca”, spelled in antiquity with one c). “

   23.16
  • Madeloes

   @Sub Rosa

   Het weefgetouw of spinneweb in optima forma de zgn prinses irene getrouwd met Carlos Hugo van Bourbon-Parma

   23.17
 • Arend

  Het bedrog is nog veel groter dan velen door hebben. Trump en Putin zijn door sektarisch Joodse achtergronden innig met elkaar verbonden. Het is allemaal bedoeld om ons mee te misleiden en de Israëlisch kabbalistische droom van het Grotere Israël mee te bewerkstelligen. Alles hangt met alles samen, ook aan de duistere kant.

  https://www.henrymakow.com/

  22
  • Genies of Death

   Ik heb echt alles 2 keer gelezen wat je aan links hebt aangebracht de afgelopen dagen. Doch de toekomst zal het uitwijzen! Het ziet er nu naar uit dat Trump in een Chineze val aan het lopen is met Noord-Korea.

   https://twitter.com/IRGC_QF/status/851804717181280256

   22.1
  • Sub Rosa

   Arend 22 :
   Het bedrog is inderdaad enorm. Geen enkele vlag dekt de werkelijke lading.Dit alles kan echter niet los gezien worden van het internationale financiëel systeem dat op instorten staat.
   http://kingworldnews.com/greyerz-10000-gold-500-silver-and-a-world-in-great-danger/
   met citaat :
   “War cycles, as a rule, coincide with the state of the economy. With the world economy now in a worse position than any time in history, the risk of war is greater than for a very long time. Countries like Japan, China, many European nations, and the US, have escalating deficits and debts that will never be paid off. ”
   Ondertussen neemt de censuur toe :
   http://naturalnews.com/2017-04-10-google-to-start-labeling-true-news-false-and-fake-news-true-algorithm-assumes-official-fake-news-sources-always-tell-the-truth.html
   De titel zegt al voldoende.

   22.2
  • jenne

   Arend, pas op misschien wel de grootste valse vlag, al die foto’s zijn getruceerd, het verhaal is nep, ze proberen Putin in een vreemd daglicht te stellen, ’t is waar is niet vijandig tegen de Joden er wonen nog heel wat Joden in Rusland, en zijn een volledig onderdeel van de Russisch samenleving.

   22.3
  • arnold

   Arend.
   Dat is ook steeds waar ik aan moet denken want toen Peter de Grote op de troon terecht kwam in Rusland (en in 1917 de Tsaar compleet met familie en al is vermoord) was de invloed van de Zionisten, Khazaarse maffia,Rothschilds,Rockefellers enz ook daar ingetreden en ik denk dat het nu nog steeds zo is.
   Poetin geeft soms verwijzingen die aardig aansluiten bij wat op oa deze site wordt besproken maar wat als het gevaar nu uit Rusland te verwachten is?

   22.4
  • arnold

   PS.
   Rusland,VS één pot nat.
   Europa en Navo stellen niets voor en Poetin loopt zo over ons heen dan krijg je Rusland,VS,Europa in dezelfde handen.
   De Chinezen een gehoorzaam volk maar veel te veel omdat de zionisten naar 500.000.000 willen depopuleren dus een oorlog tussen Rusland,VS en de Chinezen waarbij ondertussen veel doden vallen.
   Staat Noord Korea in de weg en gaat de VS daarom zo te keer?Moeten die eerst opgeruimd worden zodat ze niet meer in de weg lopen?
   Zomaar een gedachtengang van mij en ik heb ergens gelezen dat de Zionisten Chinezen willen overhouden omdat die al gehoorzaam zouden zijn en hun meesters sneller zullen gehoorzamen.(mogelijk stond dat in de Dertien Satanische Bloedlijnen van Robin de Ruiter of de protocollen van Sion).Nogmaals misschien wordt ik nu voor gek versleten maar zou het mogelijk zijn?

   22.5
  • arnold

   http://nos.nl/artikel/2167961-trump-en-de-navo-zitten-weer-helemaal-op-een-lijn.html Zoals in deze verwijzing beschreven staat dat Trump de NAVO eerder achterhaald vond en nu nadat hij in Rusland niets heeft bereikt weer wel achter de NAVO staat zou toch vraagtekens moeten oproepen bij de inlichtingendiensten lijkt mij.
   Tijdens zijn verkiezingscampagne zei Trump dat hij toenadering tot Poetin wilde zoeken maar zijn actie door een bondgenoot van Poetin te bestoken in Syrie wijst toch een andere richting op.
   Eerder hebben de VS en bondgenoten Sadam Hoessein,Ghadaffi,en veel andere leiders die door de VS omschreven zijn als dictators afgezet en vervangen door VS gezinde figuren en dat wilden ze al vanaf het begin in Syrie ook doen.Irak bv is onterecht binnen gevallen en de VS had en heeft daar nog steeds niets te zoeken zoals ze ook niets in Syrie te zoeken hebben.De VS heeft telkens gezegd samen met de Russen en het Syrische leger en de bondgenoten van de VS IS te willen bestrijden terwijl ze vorige week dus een land hebben aangevallen dat hetzelfde doet terwijl ze geen bewijs hebben geleverd van de beschuldiging dat Assat zijn eigen bevolking met chemische stoffen zou hebben bestookt.Rusland liet gisteren wel weten achter een onafhankelijk onderzoek hiernaar te staan.
   De NAVO loopt zoals gewoonlijk zonder vragen te stellen achter de VS aan en doet gewoon wat de VS (Trump) hen opdraagt en daardoor is West Europa mogelijk in een volgend slagveld veranderd wanneer de spanningen tussen Trump en Poetin uit de klauwen lopen.
   Nu er steeds meer wapens en militair gerief hier geplaatst worden door de VS neemt de kans op escalatie alleen maar toe terwijl ze in Den Haag op bijna slowmotionachtige wijze een nieuw kabinet zouden proberen samen te stellen en mogelijk gaan ze ook nog eerst met vakantie terwijl het land nu leiding nodig heeft waarbij vragen stellen aan de VS niet overbodig zou zijn.En waarom worden er geen vragen gesteld vanuit de EU?

   22.6
  • Sub Rosa

   Arnold 22.6 :
   Trump zit nu volledig in handen van de neocons en de zionisten. Van al zijn beloften voor de verkiezingen zal het overgrote deel niet uitgevoerd worden. Momenteel is hij enkel bezig met deze van Tel Aviv. Zijn getrouwen worden één na één verwijderd.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-12/trump-threatens-bannon-ultimatum-over-kushner-rift-straighten-it-out-or-i-will
   De werkelijke president is intussen :Jared Kushner ..schoonzoon van ..!!
   Trump was al grotendeels “omringd” door de handlangers van de “deepstate”, en weldra is hij dan ook volledig “omringd” door de “deepstate”. (“omringd”=lees = gecontroleerd en gechanteerd). Een “deepstate” die oorlog wil met Rusland, China, Korea en Syrië…. Trump is dan ook een zuiver “bedrog”. Intussen begint dit ook al door te dringen tot zijn aanhangers en kiezers.

   22.7
  • Genies of Death

   Trump heeft Syrie aangevallen en er mensen gedood die meer recht op leven hadden dan Trump zelf. Trump dood ook dagelijks mensen in Yemen en Libie en talloze onderen door de CIA daar de toestemming voor te verlenen. Er is total niks veranderd in Amerika. Ik had niets anders verwacht. Wij zitten als Nederlandser in het verkeerde kamp. Wij staan bij de moordenaars die moorden en plunderen met superieure wapens.

   22.8
  • arnold

   Sub Rosa 22.7
   De volgende verwijzing zou iedereen mogen lezen om een beeld te krijgen wie er werkelijk de dienst uitmaken en verantwoordelijk zijn voor oorlogen.https://renes-wereld.nl/2016/06/16/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/ Als men hier leest dat de NAVO gewoon als priveleger van de Rothschilds gezien mag worden dan is het logisch dat er geen vragen gesteld worden en waarom de NAVO blind achter de VS aanloopt.
   Bijzonder pijnlijk is dat de Europese burgers mogen betalen terwijl het gewoon een priveleger van de Rothschilds is die niets om de NAVO geven maar alleen maar uit zijn op geldelijk gewin en macht.
   Daarbij werden ze ook nog beloond door de aanschaf van schilderijtjes voor ik meen € 80.000.000 per stuk en ook Frankrijk deed dat.Vervolgens worden we heden ook nog gedwongen 2% BNP aan de VS te betalen wat zonder morren gewoon gedaan wordt terwijl er voor de eigen bevolking geen geld is.

   22.9
 • Hmmm, klinkt als een potje schaak in de achterkamers https://www.youtube.com/watch?v=hxn7lRIAt5w

  21
  • Genies of Death

   Het gaat fantastisch! Ik zit mij al 3 dagen suf te lachen! Ik heb ook 1 dag olie op het vuur staan gooien! Use thermonuclear weapons!

   21.1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.