Advertentie

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!


x

x

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

2017 ©  WantToKnow.nl/be

x

Kun jij ons vertellen, wat voor zin het heeft, voor de regering Assad, om een stadje dat buiten bereik ligt van het Syrische leger, te gaan bombarderen met gifgasgranaten..? Zouden de 55.000 inwoners van de stad ineens op de vlucht slaan..? Als Russen en Syriërs bezig zijn om de Syrische bevolking in Aleppo om uiterst humanitaire wijze te helpen, gaan ze dan elders met gifgas gooien..? Onze vraag is simpel: Kan het zijn dat een clubje niets-ontziende smeerpoetsen, zoals we ze terugvinden bij o.a. CIA en MOSSAD, er ÁLLES aan gelegen is om president Assad EN de Russen in een kwaad daglicht te zetten? Gewoon, via een gifgas-valse-vlag-aanslag..!

Kan het zijn, dat zij geloven, dat als je maar je ‘eigen club’ bombardeert, de beschuldigende vinger ALTIJD naar de tegenstander (Assad en de Rusen) gaat..? Kan het zijn dat VOLLEDIG op de hoogte zijnde politici in de hele wereld, het verhaaltje van CIA en MOSSAD meespelen. Wij rekenen tot deze ingewijden mogelijk ook onze eigen minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders. Want hoe dom moet je zijn, om meteen Assad en de Russen de schuld te geven? Hoe dom ben je, als je WERKELIJK gelooft dat dit gebeurt onder het oog van de wereld en Assad en de Russen hiermee weg zouden kunnen komen.

En ja, de officiële berichten spreken alweer van ‘Sarin’.. Het gifgas ‘dat door het Syrische leger wordt gebruikt’.. Kijk naar de berichten over deze aanval bij bijv. ‘EENVANDAAG’ Kijk naar de insinuerende teksten..

Een dorpje in de provincie Idlib is vandaag aangevallen door de Syrische luchtmacht met mogelijk gifgas. 58 mensen, onder wie elf kinderen, zouden bij de aanval zijn omgekomen. Syrische hulpverleners melden dat zij slachtoffers behandelen die symptomen vertonen van het strijdgas Sarin. Het Syrische leger ontkent het gebruik van chemische wapens in een statement.

Hoe weten ze dat het de Syrische luchtmacht is, die deze smerige acties uithaalt..? Kennelijk vergeten we alles over dezelfde situatie uit 2013, toen de Russen tactisch mee konden gaan in de ontwapeningsresolutie van de VN. Want willen ontwapenen wil toch niet zeggen, dat het Syrische leger deze gifgaswapens ook WERKELIJK heeft gebruikt.. Hadden de Russen niet ingestemd in 2013 met de gifgas-ontwapeningsresolutie, die de wind uit de zeilen haalde bij de agressors, dan was er sprake geweest van een volgende stap: de VN-resolutie die -á la Libië- het gebruik van westerse militaire bewegingen had goed moeten keuren..

Wellicht ben jij ook weer het verhaal van VN-topfunctionaris Carla del Ponte vergeten. Zij was de toprechter die voorzitter was van het VN-Tribunaal in Den Haag. Haar verhaal was duidelijk: de ‘rebellen gooiden gas op hun eigen landgenoten’..! Dat heet dan inderdaad een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’.

Kijk eens naar dit artikel HIER op de site. Inderdaad uit.. 2013.. Hetzelfde smerige verhaal van de -valse-vlag-gifgas-aanvallen, onthult door o.a. de DailyMail. De ‘rebellen’ gebruiken gifgas TEGEN HUN EIGEN MENSEN..! Tja, dat heet dan simpel een ‘valse-vlag-operatie’.. In dit geval dus een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’… Hoe moeilijk kan het zijn voor lafaards en huurmoordenaars, om dit soort rotzooi te trappen..? Hoe ingewikkeld is het voor een intriganten- en moordenaarsclub als de CIA en de MOSSAD, om dit soort ‘plannetjes’ te bedenken én.. uit te (laten) voeren..?

 

 

Klets je mee met de goegemeente, of zorg je voor je eigen mening..?
Zijn wij nou zo slim, of is het grote publiek in de schaapjeshouding in slaap gewiegd..? Loop je straks achter het aan alle kanten rammelende NOS-journaal aan, of zorg je voor gedegen informatie, die zorgt dat je weet wat er aan de hand is met deze berichtgeving..? Maar kijk maar eens hoe EENVANDAAG het allemaal weer geraffineerd verwoordt:

Idlib is al langer doelwit van het Syrische leger. In provincie zitten verschillende strijdende partijen. De stad is in handen van Jahbat al-Nusra. Er zijn in de afgelopen jaren vaker meldingen geweest over het gebruik van chloorgas. Het gebruik van Sarin is nieuw. Een arts in een ziekenhuis in Idlib meldt dat zijn patiënten symptomen laten zien van Sarin.

In 2013 was het gebruik van chemische strijdmiddelen aanleiding voor de VN om met steun van Rusland een groot ontwapeningsprogramma op te zetten in Syrië. Syrië zou daarop alle chemische wapenvoorraden hebben gemeld en ingeleverd, maar experts betwijfelen of dit inderdaad volledig is gebeurd. Na dit mogelijk nieuwe incident met een chemisch wapen rijst de vraag wie Assad nu tot de orde kan roepen. Vanavond in EenVandaag Midden-Oosten expert Leo Kwarten en een voormalig inwoners van Idlib over de situatie in Idlib. 

Even kijken naar betrouwbare mensen, nota bene onder VN-vlag door Syrië hebben gereist.
En met oprechte verklaringen voor de dag komen..?

 

En daar was ie weer… Onze Syrische correspondent in.. Londen..
En ja, daar waren ze ook het weer, de persberichten van het door het Westen gesubsidieerde persbureau in Londen, waar we eerder al onze informatie aan je doorgaven. Een ‘observatorium’ (zie Teletekst-bericht bovenaan) voor de mensenrechten.. Hoe verzin je het..? Maar klik op deze wanttoknow-zoekbanner en je komt bij het artikel over deze belachelijke propaganda-machine, waar kennelijk het hele Nederlandse nieuwskorps van gedegen journalistiek-werk-verrichtende redactieleden, hun info vandaan halen.. Uit Londen dus..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.