Advertentie

HUVr-board, fake or real….?!


 Back To The Future huvr board

x

HUVr-board, fake or real….?!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Jij mag het zeggen.. Het skateboard van Marty McFly uit de science fiction film ‘Back to the Future’ (zie foto hierboven) zou zijn uitgevonden.. Het ‘revolutionaire’ skateboard werd geïntroduceerd op een parkeerplaats in Los Angeles, in februari 2014… Waar of niet waar? Wij hebben het filmpje, dat jij hieronder kunt zien, enkele malen teruggekeken en vinden het vooral intrigerend.. Wij weten niet, maar delen dit gave verhaal graag met je..! 

NIKE HUVr boardDus zeg jij het maar, hieronder in de commentaren bijvoorbeeld. Is dit een ‘speelse manier’ om ons duidelijk te maken dat deze techniek bestaat? Wordt dit beeld even op deze ‘speelse manier’ bij ons in het collectieve bewustzijn gebracht om langzaam als nieuws de wereld rond te gaan…?? Of kijken we naar de introductie, geraffineerde introductie van een nieuwe NIKE-schoen…??

Wie het weet mag het zeggen; er is inmiddels veel op het internet over deze HUVr-boards te vinden, maar een bericht met een link naar uitvinder etc. is vooralsnog niet voorhanden.. Nogmaals: zeg jij het maar! Het enige dat wij met plezier doen, is je dit bericht aanreiken en je attent maken op deze ‘magnetische levitatie-techniek’. Of maken je duidelijk dat de filmtechnieken zóver gevorderd zijn, dat we besodemieterd kunnen worden waar we bijzitten..? Wat wij in ieder geval vreemd vinden is vooral de afwezigheid van toeschouwers op deze parkeerplaats, bij deze ‘revolutionaire happening’..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.