WantToKnow.nl

Michael Moore: “Laat de 9/11-Pentagon-tapes zien!”

 

Michael Moore, de onvolprezen Amerikaans regisseur, en voorvechter voor sociaal-onderdrukten, is de afgelopen jaren door veel brandweerlieden gebeld, die deel uitmaakten van de reddingsploegen, die op die 11e September 2011 in en rond het World Trade Center-complex hun werk deden. Velen van hen komen bij hem met de mededeling dat zij tijdens dit werk, zware explosieven hoorden afgaan in de torens. Dit verhaal is in overeenstemming met het indrukwekkende relaas van de concièrge van de Twin Towers, William Rodriguez, dat je HIER op WantToKnow kunt lezen. Het hun verklaringen zijn NIET in overeenstemming met de officiële versie van de ineenstorting van de WTC-torens, zoals de 9/11-commissie ons wil doen geloven..

In het onderstaande filmpje worden aan Michael Moore enkele vragen gesteld over de aanslagen van 9/11. Als regisseur van de bekroonde  film ‘Fahrenheit 911’, stelt Moore immers een aantal van de bizarre feiten rondom 9/11 aan de kaak. Onder andere het feit dat ondanks het vliegverbod dat direct ná de aanslagen was afgekondigd voor HEEL de VS, de familie Bin Laden die middag, dus ruim 5 uur na het instellen van het vliegverbod, de VS mocht verlaten in een privé-vliegtuig.. En dit nogmaals, terwijl het luchtruim gesloten was voor ALLE vliegverkeer.

Michael Moore is duidelijk in zijn commentaar: “9/11 was een ‘inside-job’ en de regering Bush heeft zich in ieder geval door middel van leugens en bedrog, gewenteld in de ‘valse waarheid’ van de aanslagen. Het officiële rapport vertelt ons in ieder geval niet de gehele waarheid, en er wordt bewijsmateriaal OP GROTE SCHAAL achtergehouden”, aldus Moore. Hij vertelt in het filmpje dat hij vóór de aanslagen van die 11e September zelf bezig was met een documentaire, waarvoor hij in de buurt van het Pentagon filmde. Volgens Moore zijn er tenminste 100 CAMERA’s werkzaam, die het hele gebouw continue filmen; camera’s die zelfs in bomen hangen.

“Waarom”, zo vraagt Michael Moore zich af, “waarom krijgt het Amerikaanse volk niet gewoon deze video’s te zien, waarin duidelijk een verkeersvliegtuig te zien is. Waarom is dit ‘geheim’…?” En Michael Moore heeft daar natuurlijk de vinger op een belangrijk argument..! Want hoe is het mogelijk allereerst, dat de FBI nog geen 20 minuten na de aanslag op het Pentagon, in staat is om ALLE particuliere bedrijven te bezoeken, die veiligheidscamera’s hadden gericht op hun bedrijf, maar ook op dat deel van het Pentagon, dat door de aanslag was getroffen..??!

Van benzinepomphouder tot hoteldirecteur, allemaal kregen ze de FBI op bezoek, om de opnames op te eisen en mee te nemen. Géén van de in beslag genomen opnames is gebruikt als bewijsvoering voor de 9/11-commissie. Deze camera-opnames mochten kennelijk ALLEMAAL niet door de wereld gezien worden? Waarom..? Weet jij het..? Het argument dat het afspelen van deze opnames té pijnlijk zou zijn voor de nabestaanden, is natuurlijk kul.. Zeker als je bedenkt wat een gruwelijkheden de VS en de wereld wél te zien mocht krijgen van de afschuwelijke oorlogen in Irak en Afghanistan..!

Hier is het vraaggesprekje met Michael Moore (Engels).

Boekentip(s) bij dit artikel:

Klik op de cover van de boekafbeelding voor meer informatie over het artikel

5 Reacties op Michael Moore: “Laat de 9/11-Pentagon-tapes zien!”

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Fred

  En nu geeft een klik op het Michael Moore Youtube filmpje ook al een blokkade?

  5
 • hannie

  vind Michael een goede vent ,,en verbaas me er altijd over dat ze hem nog nooit geprobeerd hebben hem neer te schieten,,
  Heb het filmpje gezien dat hij met mensen die ziek geworden zijn door 9,11 en door hun regering niet geholpen werden en erg ziek waren ,meenam naar Cuba
  stiekum ,,en daar gratis werden geholpen ,een knuffel voor hem .
  @Garriet 60 ,ze liegen en bedriegen overal op de wereld ,we moeten zelf zien dat we een beetje in even wicht blijven ,al valt het niet mee hoor .en voor je naaste een steun proberen te zijn .alle goeds .

  4
 • Hou het volk angstig en je kunt alles met ze doen…

  3
 • anti nwo

  De hele Wereld zag hoe de Twin Towers werden geraakt met vliegtuigen door kapers nu 10 jaar later blijkt 9/11 de grootste leugen uit onze geschiedenis te zijn. http://nieuwsbreker.punt.nl/?id=639958&r=1&tbl_archief=&

  2
 • garriet60

  waarom?? mochten wij deze beelden niet zien ?/ omdat het geen vliegtuig was maar een raket van eigen bodem .want een vliegtuid is niet in 5 minuten weggehaald hoor maar een raket slaat helemaal tot vernieling dus de eerst onwaarheid van de overheid plus dat die vliegtuigen onbemand waren is ook een fijt ze waren radiografich bestuurbaar er zaten dus geen mensen in maar wel in de towers en die?? mochten wel vermoord worden door zgn buitenlanders !de mensen daar in amerika moeten eens beter wakker worden en dat hele zooitje on geregelt wat hun bestuurd naar huis sturen zonder loon natuurlijk want deze mensen liegen en bedriegen alles wat los en vast zit zij ? geloven zelf,s hun eigen leugens .

  1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.