WantToKnow.nl

NASA en ESA verzwijgen zonne-UFO’s!!

x

NASA en ESA zwijgen over zonne-UFO’s..!!

2012 © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

De zonne-observatiesatelliet SOHO (Solar & Heliospheric Observatory), is een internationaal project van ESA en NASA om de zon te bestuderen, zowe vanuit de waarneembare corona (zeg maar de aura van de zon) alswel observaties te doen rondom de kern van de zon en de zonnewinden. SOHO is in 1995 gelanceerd en is gebouwd in Europa, in ons eigen Noordwijkerhout geassembleerd.

x

Maar wat NASA en ESA bij alle observaties niet vermelden, is dat er regelmatig uiterst bizarre en geconstrueerd-lijkende objecten op de opnames te zien zijn..! UFO’s dus, in de ware betekenis van het woord. Maar deze waarnemingen zijn zó indrukwekkend dat het uiterst verbazingwekkend is, dat geen van beide ruimte-organisaties melding maken van deze observaties, laat staan met mogelijke verklaringen. Natuurlijk is het verzwijgen op zich natuurlijk al weer een mega-bijdrage aan het FEIT dat deze observaties plaatsvinden…! Een zwijgen van The Powers That Be.. Want als jij en ik deze waarnemingen zien op de publiekelijke opnames, dan zien de ‘mensen-die-ervoor-gestudeerd-hebben’, deze plaatjes toch ook…? Waarom dan zwijgen..?

Tijd om je een paar opnames te laten zien van deze UFO’s bij de zon. Allereerst een nieuwe opname die vorige week is gemaakt. Heel bizar als je bedenkt in welke verhouding dit object tot de zon inneemt..! Kijk hier naar de verhouding van een paar planeten ten opzichte van de zon op het plaatje hierboven. Bij deze opname is de UFO heel duidelijk!

x

x

De ‘geboorte’ van een UFO uit de zon..!
Afgelopen maart was via dezelfde satelliet al een uiterst merkwaardige observatie gedaan. De ‘geboorte’ van een UFO, compleet met ‘navelstreng’ en al..! Maar laten we je vooral zelf je oordeel vormen; dit is de opname…!

x

 

22 Reacties op NASA en ESA verzwijgen zonne-UFO’s!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.