WantToKnow.nl

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

x

‘There comes a time when silence is betrayal.’

Er zal een tijd komen dat stilzwijgen, verraad zal zijn.

 ― Martin Luther King Jr. ―

x

x

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Waarom komt dit bericht van Donald Trump niet in de publiciteit..? Een Amerikaanse president die een einde wil maken aan de gruwelijke praktijken van -wat in de VS heet- ‘Human Trafficking’, of in goed Nederlands vertaald ‘pedofiele netwerken’.. Voor mensen die nog niet op de hoogte zijn van deze praktijken, willen we graag verwijzen naar de beëdigde verklaringen van bijv. de Nederlandse Toos Nijenhuis, die vertelt over wereldwijde netwerken, waarbij kinderen worden gevangen genomen en misbruikt door een elite-groep van pedofielen.

De verklaringen van deze mensen als Toos Nijenhuis laten zien, dat kinderen zelfs over de wereld worden gevlogen en in het diepste geheim naar plaatsen worden gebracht waar he onrecht onzichtbaar is. HIER vind je het artikel over de onder-ede-verklaring van Toos en we raden je aan ons hoofdartikel van vorige week te bezien en in ieder geval de video te bekijken die daar stond en die we hieronder nogmaals zullen plaatsen. Deze smerige praktijken dienen te worden beëindigt! Maar kijk eerst naar Donald Trump: (transcript hieronder)

president Donald Trump op 23 februari jl:

“Dank iedereen. Fijn dat jullie er zijn. Ik wil Tina bedanken en iedereen die zo hard gewerkt heeft om onze collectieve focus te richten; dat is zo belangrijk voor hen. Ik wil vandaag hier heel duidelijk maken dat mijn regering zich zal richten op het beëindigen van de absoluut gruwelijke praktijken van ‘human trafficking’. Daarvoor ben ik bereid om de volledige macht van onze overheid naar federaal niveau te brengen, met het doel een einde te maken aan deze gruwelijke problemen, die steeds maar kwaadaardiger worden. Die plaatsvinden in de VS en in de rest van de wereld. En dat is verschrikkelijk.
x
De pedofiele netwerken zijn een zeer ernstig probleem, zowel in eigen land als internationaal en een werkelijke uitdaging die nu mogelijk is vooral via een modern fenomeen, dat plaatsvindt via het internet, zoals u waarschijnlijk weet. Het probleem van deze ‘human trafficking-epidemie’ -want dat is het- op te lossen, is één van de prioriteiten van mijn regering. Ik zal het Ministerie van Justitie en het Departement voor Binnenlandse Veiligheid (DHS) en andere federale agentschappen, die een rol spelen in de preventie van ‘human trafficking’ opdragen om uitermate goed te letten op de fondsen die, en het personeel dat ze op dit moment op deze zaken hebben gericht. Ze doen al veel, maar we gaan er nog meer aandacht aan geven.
x
Toegewijde mannen en vrouwen bij de federale overheid zijn al een tijd meer bezig zoals je weet. Sinds de laatste 4 weken gaat er nóg meer aandacht uit van de federale overheden. Ik kan niet genoeg dank uitspreken voor deze toegewijde mensen die mijn en jullie medewerkers zijn. Dat jullie deze taak op je nemen en iedereen bij elkaar brengen, is fantastisch. Ik ben zo blij dat ik hier nu aanwezig kan zijn. Jullie beginnen met een ongelooflijk dosis energy en bloed, zweet en tranen.
x
De overheid kan jullie bijstaan, maar zonder jullie zou er niets gebeuren. Dus nogmaals mijn dank aan iedereen, die deze zaak in het publieke domein brengt. Er wordt te weinig over gesproken en dat moet meer gaan gebeuren. Hopelijk gaan we ervoor zorgen dat we een stuk van deze gruwelijke, écht gruwelijke misdaden die plaatsvinden kunnen voorkomen. Ik kan zeggen dat mensen in dit land niet beseffen hoe slecht de situatie is in dit land, maar ook over de hele wereld.. Dus dank dat jullie hier allemaal zijn.”
x

Human Trafficking zoals in ‘Pizzagate’…!
Voor de mensen die nog niet zijn ingelicht over de essentie van deze gruwelijke praktijken, plaatsen we nogmaals deze video. Aansluitend op de onthullingen die volgden op de uitgelekte e-mails van de DNC, de Democratische Nationale Convention in de VS. Ook wel bekend onder de naam ‘Pizzagate’. Daaronder de podcast van de uiterst erudiete James Corbet (wordt lid van zijn nieuwsbrief!) over de politieke banden met deze pedofiele netwerken..

 

x

125 Reacties op Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Onder andere bij het hoofdartikelen van 12 februari op Want to know : Help de pedofilie-netwerken te belichten.., had ik een blog geplaatst met een opsomming van inmiddels geleverde feiten .

  Een van die vermeldingen betrof de vondst de stoffelijke resten van meer dan 800 baby en kinderlijkjes.
  Vandaag 4 maart 2017 staat er een artikel in het Dagblad van het Noorden over die verschrikkelijke ontdekking .
  De krant vermeld dat de vondsten gedateerd zijn tussen 1925 en 1961 maar volgens mij is die zaak nog steeds actueel .
  Met andere woorden zoiets gebeurd daar in de buurt tegenwoordig nog
  steeds .
  Toch goed om te lezen dat ze dit soort zaken niet geheel buiten de publiciteit hebben weten te laten .

  Rest mij nog de vraag : Hoe zit het met die meer dan 30 Vietnamese kinderen die ooit eens in en uit Zuidlaren zijn verdwenen ?

  Aldus de Boeren knecht ,
  Sri sri Magnitude.
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

  34
 • Nog maar een keertje, doe eens gek, gooi je haar los. https://www.youtube.com/watch?v=X4_KpxUUae8

  33
 • Genies of Death

  Het handelsmerk van de Rothschild-Zionisten.
  Pedofielen op sleutelposities in samenlevelingen plaatsen. Doen ze al meer dan 300 jaar.

  In Afghanistan hetzelfde. Goeverneurs zijn allemaal pedofielen in dit postie gebracht door de CIA. De CIA dat zijn de “useful idiots” van de Rothschild-Zionisten.

  Ik heb de Iraniers geadviseerd om de NAVO zo snel mogelijk uit Afghanistan te trappen zodat de CIA er geen opiumhandel meer kan drijven.

  32
 • Madeloes

  @ Jenne 20.28

  Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn en zoals ik heb gelezen in je bevindingen heb je dat ondervonden. Iedereen in zijn leven krijgt situatie’s voor z’n kiezen die hem/haar verdriet doen en onbegrijpelijk voorkomen. De vraag voor jezelf is altijd hoe ga ik hiermee om.

  ik heb vaak in de sinaï vertoefd en heb ook het oude klooster bezocht. Hetgeen je ‘raakt’ in je hart behoeft toch geen twijfel.

  31
  • jenne

   Madeloes, het zou het wel moeten zijn, en het zou ook rozengeur en manschijn kunnen zijn, was het niet dat al dat kwaad van buiten op ons af komt, ik heb er niet omgevraagt, ik heb ook geen kwaad gedaan aan anderen, het grootste verdriet is het verlies van dierbaren, ach de rest kan ik wel mee om gaan, mijn kinderen zeggen vaak kijk die anderen, maar in andermans boeken is het duister lezen, als ik tegenwoordig een echt fijn boek uit heb, word ik gewoon een beetje triest, om dat dat mooie moment van naar bed gaan en stukje lezen, je een verhaal laten vertellen door een vriend, zo voel ik het wel, heb altijd een aantal boeken in voorraad, beetje bezeten zegt Carla mijn vrouw, ja wie weet.
   Ach dat moorden, ja dat moorden, op deze wereld, ik ben toch er van overtuigd dat, iemand die moord geen recht meer om te leven heeft, dat vergeven werkt niet meer bij mij, het is te gemakkelijk geworden, net als verkrachting, is toch een halve moord, dat wil zeggen een hele moord op de vrouwelijke ziel, maar er heeft een enorme vertroebeling plaats gehad, schaamte bestaat niet meer, en dat heeft verregaande repercussies in de samenleving, vooral bij de jongeren geeft dit een verkeerd beeld.
   Groet Jenne

   31.1
 • Madeloes

  @ Anna
  Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd maar had veel b.b.h.h. laat los 🙂 when you let go you create space for something better.

  30
  • b.b.h.h.? zijn dat 2 bh’s?

   30.1
  • In dat geval ben ik voorstander van het loslaten.

   30.2
  • marcel wiersum

   Bezigheden buitens huis hebbende , dat kwam eruit na een lange denksessie en navraag bij mijn dochter over chattaal( bb hh kende ze niet)Dus kwam oldschool boven en kwam ik tot boverstaande uitkomst. Ik denk dat ik niet ver af ben …..leuke puzzle

   30.3
  • Madeloes

   @ Cosmic & Marcel

   ik blijf maar gaan met b.b.h.h. haha t’is idd een uitdrukking oude doos van mijn moeder 🙂 Marcel je krijgt bonuspunten haha

   30.4
 • robbinhood

  Wat een onzin. Trump heeft het hier niet over de elite die kinderen misbruiken. Want dan zou hij zelf eerste achter slot en grendel moeten… Presidenten zijn al gekozen VOOR wij kiezen. Dit kun je direct al na gaan, als de meerderheid stemt op Clinton (ook een kindermisbruiker), maar Trump uiteindelijk plaats neemt in het witte huis. Daarnaast zijn deze onmenselijke wezens al aangesloten tot bepaalde genootschappen… ongetwijfeld iets van de Vrijmetselaars, waar ze kinderen misbruiken voor hogere doeleinden, en ongetwijfeld zelf ook zijn misbruikt. Mensen word wakker, laat je niets wijs maken. Het probleem is geld, wil je iets doen VERBRAND het dan!

  29
  • arnold

   Elke pedofiel die door Trump achter de tralies beland is winst alleen hoop ik dat het niet op een bepaald niveau stopt zodat de hoogste koppen ontzien worden.De tijd zal het leren maar tot op heden kunnen veel dingen die Trump doet twee kanten op maar als hij echt oprecht is dan vrees ik voor zijn leven.

   28.1
  • mc

   Arend, ik denk dat het fake news zijn. Verder vind ik je behoorlijk ‘bezeten’ wat Trump betreft…is je dat zoveel waard? oprechte groet!

   28.2
  • jenne

   Arend vreemd dat je dat vraagt, jij als Athéist die niets gelooft en alles verwerpt wat in een meer als 2000 jaar oud boek geschreven staat, nu vriendelijk vraagt wat te denken van een naam in een zwart boekje geschreven, verklaar je nader is het wetenschappelijk uitgezocht en vast gesteld en waarom en door wie deze naam in dat boekje verschenen is, of zijn het aannames, geruchten om even snel iemand te besmeuren, dat is mijn antwoord op jouw vraag.
   Jenne

   28.3
  • Freeflip

   Beste Arend,

   Laatst heb ik even met je collega van dotcomradio gescypt, begreep toen ook meer van de wisselende uitzendingen, ik volg jouw lijn ivm Trump. Wil je toch deze video sturen, kijk maar wat je ervan vindt https://youtu.be/yW4G4TwrSHk

   Groet uit Frankrijk, Freeflip

   28.4
 • VforVendetta

  Thousands Of Pedophiles Locked Up Under Trump – Media Blackout
  http://yournewswire.com/thousands-sex-trafffickers-trump/

  27
  • jenne

   Cozmic, is dit te geloven, of een cynische opmerking, je weet gewoon niet meer wat te geloven, moeite mee, groet Jenne

   26.1
  • HyperAlert

   de ene boef is andere nog niet, net zoals dat ene schaap net even wat anders is als dat andere schaap, beiden kunnen echter in een split second afgeschoten worden.. het gaat om The Narrative, wie bepaalt het Verhaal en wie gaan er mee aan de haal, eindelijk leefde er in een holland tok tok late night slaapshow iets op tijdens Jinek / Pauw voorverkiezingen tv, Jan Roos durfde een mens te zijn met hersens en humor, net als jij en ik; Jinek werd een vrouw, we kwamen tot leven, dat mocht niet van die griezelige influisterende producerende onfrisse onderbijters op de achtergrond van de door draaiende werelden, die zitten buiten beeld nog net hoorbaar in te fluisteren voor U en Mij wat wel en niet okay is, durf de namen niet eens meer te noemen, radio 1 vanmiddag uitzending gemist is op mijn pc in ieder geval niet meer te raadplegen, na de nieuwste npo updates, je zou bijna denken gaan denken…. http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/541638001/0 Live Link: Trump’s First Speech To Congress https://www.youtube.com/watch?v=ym9d8xwdypY

   26.2
  • jenne

   Hyper Alert,

   Dat stel good for Nothing, moet het zogenaamde Nederlandse geweten vertegenwoordigen, het zijn net sprekende poppen, hun oortje geeft door wat te zeggen, vreselijke programma’s met heel veel kijkers, zombies wel te verstaan, Trump is net zo’n boef als al die anderen, maar met een ander programma, verwacht geen wonderen, en vooral niets echt menselijks, kijk onderwijl rolt hij gewoon de Idians up, hij gaat een heel stuk, maar net niet ver genoeg, Groet Jenne

   26.3
 • Sub Rosa

  De aanpak van de pedofiele netwerken is al bij manier van spreken een “kamikaze” operatie, maar met de intentie om de goudstandaard in te voeren overtreft Trump alles :
  HARTGELD GOLDSTANDARD 28.02.2017 met citaat :
  “Neu: 2017-02-28:
  [17:30] YNW: Trump Vows To Bring Back The Gold Standard
  US President Donald Trump has hinted that he will bring back the Gold Standard and introduce it as the world’s global currency.
  Trump’s comment to GQ: “Bringing back the gold standard would be very hard to do, but boy, would it be wonderful. We’d have a standard on which to base our money.”
  Dit is een regelrechte oorlogsverklaring aan de FED en aan de banksters!!Dit zou immers het einde betekenen van de financiele alchemie.(=geld maken uit het niets!!).

  25
  • arnold

   Sub Rosa 25.
   http://www.stopdebankiers.com/donald-trump-wil-fed-nek-omdraaien/ Als de FED de nek omgedraaid wordt vraag ik me af wie voor de enorme staatsschuld gaat opdraaien want die paar bankiers die de FED in hun macht hebben zijn volgens mijn simpele redenatie wel verantwoordelijk voor die staatsschuld omdat zij telkens het schulden plafond hebben verhoogd en ongelimiteerd geld hebben bijgedrukt.En waren zij het ook niet die de goudenstandaard hebben afgeschaft?

   25.1
  • Sub Rosa

   Arnold 25.1 :
   Een oplossing wordt beschreven in de volgende link :
   http://www.zerohedge.com/contributed/2013-10-12/fed-could-simply-cancel-2-trillion-government-debt
   Dateert wel van 2013!! Het echte probleem is het goud. Voor een goudstandaard heeft men goud nodig, en de vraag is hoeveel goud de USA nog hebben. Enorme hoeveelheden zijn vertrokken naar het Verre Oosten en Rusland. De prijs van het goud wordt ten andere kunstmatig gedrukt.
   Zie : http://kingworldnews.com/andrew-maguire-trip-rabbit-hole-jp-morgan-lawyers-new-york-post-interview-shocked-world/
   Er is ook nog het probleem van de valse goudstaven, zijnde wolfram met een laag bladgoud. De USA hebben hier in de jaren negentig bepaalde “initiatieven” genomen !!!
   Over de Fed :
   http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/mcfadden.htm#.WLdqrD8zWM8
   met uitspraken van Mc Fadden over de Fed.
   Nog een bron : http://www.bigeye.com/mcfadden.htm
   met citaat :
   “Mr. Chairman, we have in this Country one of the most corrupt institutions the world has ever known. I refer to the Federal Reserve Board and the Federal Reserve Banks, hereinafter called the Fed. The Fed has cheated the Government of these United States and the people of the United States out of enough money to pay the Nation’s debt. The depredations and iniquities of the Fed has cost enough money to pay the National debt several times over. ”
   Zijn commentaren zouden verplichte lectuur moeten zijn voor alle economiestudenten.
   Nog iets : http://arcticcompass.blogspot.be/2013/05/who-killed-louis-thomas-mcfadden.html
   met citaat :
   ” McFadden may have paid with his life for his outspokenness. After he lost his congressional seat in 1934, he remained in the public eye as a vigorous opponent of the financial system; that is, until his sudden death on October 3, 1936, of a “dose” of “intestinal flu” after attending a banquet in New York City.”
   There were two previous attempts on Louis McFadden’s life. Two bullets were fired at him on one occasion and later he was poisoned at a banquet.
   Again form Richard C. Cook:
   “Evidently the third time the assassins succeeded, and the most articulate critic of the Federal Reserve and the financiers’ control of the nation was dead. He was 60 years old.”
   Were international bankers responsible for the assassination of Louis T. McFadden?”
   Trump is dus gewaarschuwd!!!

   25.2
 • Bernhard Schat

  Ohm namo narai ! Over het huidige rechtsstelsel in Nederland e.a..
  Een rechtsspraak voortkomend uit het tirannieke oud Romeinse trias politica recht . Voortgezet via een middeleeuwse klasse maatschappij . Destijds gedeeltelijk in stand gehouden door [weer] de roomse inquisitie. Vanuit deze traditie hebben ze dan ook uiteindelijk meer dan 4 wereld continenten volledig overhoop gehaald . Half zuidelijk Afrika half zuidelijk Amerika en heel Noord Amerika , hele volksstammen zijn vervolgd veroordeeld en uitgemoord zonder dat er ook maar 1 misdrijf van hun kant was bewezen ! Om vervolgens 300 jaar later maar weer eens door te marcheren naar noord Afrika om daar onverbeterlijk dezelfde praktijken voort te zetten want ; hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de noord Afrikanen tegenwoordig ? Dit om onverbeterlijk hun machtspositie te consolideren en uit te breiden .
  Als opvolger van het oud koloniale , genocide en slavendrijvers recht . Als erfenis doorgegeven vanuit deze traditie hebben wij uiteindelijk onze rechtsspraak en het internationale gerechtshof in [nota bene ] Den Haag te danken . Ware het niet dat er in 1838* en vlak na de oorlog een kleine wisseling van de wacht is geweest dan was dit maar kortstondig . Vlak na de koloniale tijd is de rechtelijke macht weer stevig in handen gekomen van dezelfde personen en hun huidige opvolgers . Ooit eens verantwoordelijk voor de schimmige rechtszaken die er gedurende 300 jaar in de koloniën , tijdens de slavernij en zelfs gedurende de Duitse bezetting zijn gevoerd . Waardoor er door de opvolgers van mensen als bijvoorbeeld Gonsalves allerlei belangrijke juridische en politieke beslissingen nog steeds worden genomen in de wandelgangen en de achterkamertjes van het kinderdagverblijf .
  Een goede parallel vergelijking kun je maken met de altijd waakse hond van de psychiatrie . Die waakhonden die ook telkens weer hun eigen [wetenschappelijke bevindingen en] praktijken achterhalen en zelf als verwerpelijk beschouwen . De psychologen en psychiaters die ons medische zegeningen hebben gebracht als : aderlaten , lobotomie , elektroshocks , eugenetica , mind control en nu actueler dan ooit social and political enginering . Mind control experimenten en de daaruit voorvloeiende diagnoses en veroordelingen waar dokters als jozef mengele persoonlijk ooit nog eens aan hebben gewerkt . Een duivelse wetenschap die mensen veroordeeld op soms zelf toegebrachte schade. Een wetenschap die probeert aan te tonen dat mensen niet goed functioneren .

  Bijvoorbeeld hun zintuigen functioneren niet goed , je hebt al gauw optische en/of akoestische afwijkingen of waanvoorstellingen en complottheorieën zoals dat tegenwoordig zo mooi heet . Moeilijk te bewijzen maar het telt wel mee in de , vaak achter gesloten deuren , gevoerde rechtszaken .Met andere woorden om het maar eens kort en bondig te stellen : Je hebt te veel gehoord of gezien je wilt niet meewerken dus moet je bek dicht houden . Hier mee doel ik op onder andere die 9e cirkel voorstellingen waar je [je] geen voorstelling van kunt maken . Soms hebben psychologen met hun onbewezen diagnoses , als waakhonden van de heersende juridische elite , kennelijk met een paar pennenstreken de bewijsvoering in handen en zijn door ambtenaren opgestelde [observatie] rapporten later vaak onvindbaar .
  * Van koopman tot pleb en van pleb tot proleet .
  Hieruit kan vrij eenvoudig het volgende nieuw middeleeuwse standen maatschappij ontstaan . De voorbereidingen van de social and political engineers zijn volgens mij al in de eindfase . We kunnen ons zodoende gaan voorbereiden op het volgende maatschappelijke model . Een officieel onschendbare heersende [ oude en nieuwe ] adellijke klasse . Een onaantastbare schimmige kliek van regerend Multinationals en grootwinkel bedrijven , gereguleerd door managers die de kleine middenstand hebben vervangen en achter de schermen de lakens uitdelen . Ondersteund door een schare van juristen en psychologen die potentiele tegenstanders voor gek verklaren en op voorhand tot de bedelstaf verheffen . Dus zowel justitie als de aan hun gerelateerde waakhond de psychiatrie handelen steeds weer volgens het zelfde protocol. Telkens beschouwen zij hun eigen praktijken als achterhaald en verwerpelijk maar borduren met dezelfde personen voort op dezelfde werken . Wat voor een misdrijven hadden de Noord en Zuid Amerikanen gepleegd ? Was de vervolging en ter dood veroordelingen half Zuid Amerika en heel Noord Amerika achteraf gezien wel legitiem . Wat hadden de Afro Afrikanen misdaan en was het wel legitiem om hun daar in de boeien te slaan en als gevangen slaven af te voeren ? Volgens mij niet …

  En hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de Noord Afrikanen tegenwoordig ?
  Als opvolgers van deze ,door telkens weer dezelfde personen uitgevoerde, rechtsstelsels hebben wij nu onze huidige rechtsstaat en het internationale gerechtshof in Den Haag te danken … Misschien is hier voor ons het ITCCS beter op zijn plaats ! Bedankt voor je aandacht !

  Groetnn
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / Donder en bliksem predikant ]

  * Op 1 oktober 1838 werd het Hoog Gerechtshof der
  Vereenigde Nederlanden vervangen door de Hoge Raad der Nederlanden

  24
 • Peter Haex

  Human trafficking is in goed Nederlands mensenhandel. Pizzagate was een schandelijk misdrijf, georganiseerd door aanhangers van alt-right, één van de steunpilaren van D. Trump.Prachtige berichtgeving.

  23
 • Anke van Ziel

  Dank Guido voor dit artikel. Hopelijk kunnen steeds meer mensen dit nu aan, nu duidelijk is dat de huidige (arrestaties) operaties jarenlang voorbereid zijn en dat de Alliantie met Trump dit werkelijk aanpakt omdat we ritueel misbruik, mensenhandel, orgaanhandel, onnodige oorlogen, een ziekelijke pharmaceutische industrie, zeerecht is geen recht, etc.etc.NIET LANGER AKSEPTEREN!!! Laten we het delen met mensen die hier nog niet van gehoord hebben… zodat duidelijk wordt dat de oude media in handen is van de club die het GROTE ONRECHT TOEDEKTE!!!

  22
 • Madeloes

  @ Marcel 20.20

  dank…

  ‘You are not a drop in the ocean, You are the entire ocean in a drop’
  – Rumni –

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.