Advertentie

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!


x

‘There comes a time when silence is betrayal.’

Er zal een tijd komen dat stilzwijgen, verraad zal zijn.

 ― Martin Luther King Jr. ―

x

x

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Waarom komt dit bericht van Donald Trump niet in de publiciteit..? Een Amerikaanse president die een einde wil maken aan de gruwelijke praktijken van -wat in de VS heet- ‘Human Trafficking’, of in goed Nederlands vertaald ‘pedofiele netwerken’.. Voor mensen die nog niet op de hoogte zijn van deze praktijken, willen we graag verwijzen naar de beëdigde verklaringen van bijv. de Nederlandse Toos Nijenhuis, die vertelt over wereldwijde netwerken, waarbij kinderen worden gevangen genomen en misbruikt door een elite-groep van pedofielen. Onder wie, jaja, ook Hillary Clinton en ‘haar Bill’ gerekend kunnen worden..!!

De verklaringen van deze mensen als Toos Nijenhuis laten zien, dat kinderen zelfs over de wereld worden gevlogen en in het diepste geheim naar plaatsen worden gebracht waar he onrecht onzichtbaar is. HIER vind je het artikel over de onder-ede-verklaring van Toos en we raden je aan ons hoofdartikel van vorige week te bezien en in ieder geval de video te bekijken die daar stond en die we hieronder nogmaals zullen plaatsen. Deze smerige praktijken dienen te worden beëindigt! Maar kijk eerst naar Donald Trump: (met vertaald transcript daaronder)

president Donald Trump op 23 februari jl:

“Dank iedereen. Fijn dat jullie er zijn. Ik wil Tina bedanken en iedereen die zo hard gewerkt heeft om onze collectieve focus te richten; dat is zo belangrijk voor hen. Ik wil vandaag hier heel duidelijk maken dat mijn regering zich zal richten op het beëindigen van de absoluut gruwelijke praktijken van ‘human trafficking’. Daarvoor ben ik bereid om de volledige macht van onze overheid naar federaal niveau te brengen, met het doel een einde te maken aan deze gruwelijke problemen, die steeds maar kwaadaardiger worden. Die plaatsvinden in de VS en in de rest van de wereld. En dat is verschrikkelijk.
x
De pedofiele netwerken zijn een zeer ernstig probleem, zowel in eigen land als internationaal en een werkelijke uitdaging die nu mogelijk is vooral via een modern fenomeen, dat plaatsvindt via het internet, zoals u waarschijnlijk weet. Het probleem van deze ‘human trafficking-epidemie’ -want dat is het- op te lossen, is één van de prioriteiten van mijn regering. Ik zal het Ministerie van Justitie en het Departement voor Binnenlandse Veiligheid (DHS) en andere federale agentschappen, die een rol spelen in de preventie van ‘human trafficking’ opdragen om uitermate goed te letten op de fondsen die, en het personeel dat ze op dit moment op deze zaken hebben gericht. Ze doen al veel, maar we gaan er nog meer aandacht aan geven.
x
Toegewijde mannen en vrouwen bij de federale overheid zijn al een tijd meer bezig zoals je weet. Sinds de laatste 4 weken gaat er nóg meer aandacht uit van de federale overheden. Ik kan niet genoeg dank uitspreken voor deze toegewijde mensen die mijn en jullie medewerkers zijn. Dat jullie deze taak op je nemen en iedereen bij elkaar brengen, is fantastisch. Ik ben zo blij dat ik hier nu aanwezig kan zijn. Jullie beginnen met een ongelooflijk dosis energy en bloed, zweet en tranen.
x
De overheid kan jullie bijstaan, maar zonder jullie zou er niets gebeuren. Dus nogmaals mijn dank aan iedereen, die deze zaak in het publieke domein brengt. Er wordt te weinig over gesproken en dat moet meer gaan gebeuren. Hopelijk gaan we ervoor zorgen dat we een stuk van deze gruwelijke, écht gruwelijke misdaden die plaatsvinden kunnen voorkomen. Ik kan zeggen dat mensen in dit land niet beseffen hoe slecht de situatie is in dit land, maar ook over de hele wereld.. Dus dank dat jullie hier allemaal zijn.”
x

Human Trafficking zoals in ‘Pizzagate’…!
Voor de mensen die nog niet zijn ingelicht over de essentie van deze gruwelijke praktijken, plaatsen we nogmaals deze video. Aansluitend op de onthullingen die volgden op de uitgelekte e-mails van de DNC, de Democratische Nationale Convention in de VS. Ook wel bekend onder de naam ‘Pizzagate’. Daaronder de podcast van de uiterst erudiete James Corbet (wordt lid van zijn nieuwsbrief!) over de politieke banden met deze pedofiele netwerken..x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.