WantToKnow.nl

Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..!

Bijzonder plaatje uit de omstreden video. Is het bloed van zijn handen weg-gefotoshopped, of is het omgekeerd.. Jij mag het zeggen..! Zoals altijd overigens..

bloed aan de handen2Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Het officiële verhaal rondom de Woolwich-aanval werd gepresenteerd, zoals je hieronder in de eerste video kunt zien. Wellicht vielen je, net als het ons opviel, de vreemde ‘bloedhanden’ op van de schijnbare dader.Het was voor de kwaliteitskrant ´De Telegraaf´, zonder enig speurwerk van henzélf, reden genoeg om de ´man met de bebloede handen´ groot  op de voropagina te zetten. Inclusief ´ISLAMaanslag´..! Hoezo vuurtjes opstoken..=

Maar wat is er werkelijk gebeurd..? Het internet gonst van de gegevens over opnieuw een ‘valse-vlag’-aanslag, met het doel mensen in angst te brengen en de Islam als dreiging neer te zetten.

Wij zijn er eerlijk gezegd een beetje klaar mee, met wéér een aanslag die zoveel dubbele bodems heeft, dat het gedetailleerd uitpluizen ervan, je alleen maar veel energie kóst, in plaats van dat je er energie van krijgt..! En toch..! Laten we derhalve simpel onze taak netjes vervullen en je in dit artikel maar even een paar essentiële punten aandragen. Laten we simpel zeggen, dat het ‘vreemde verschillen’ zijn, die je ‘doen afvragen’..!

Hieronder daarom even de beide filmpjes zien, die opdoken. Daaruit -hiernaast- de foto’s uit deze video. Of moeten we zeggen: video’s..?!

De twee video’s…?!
Want zoals je heel simpelweg kunt zien, en daar hoef je geen filmacademie voor gestudeerd te hebben, zijn de twee (!!) opnames vanuit elk, een andere cameraperspectief gemaakt..

Maarrr… Zijn er dan twee opnames gemaakt…? Dat is nieuw voor ons, en kennelijk ook voor jou. En.. de ‘dader’ kijkt slechts bij één van beide filmpjes in de camera… Bij de andere opname is zijn gezicht ‘blurry’ gemaakt.. Kennelijk om herkenning te voorkomen..!

Bekijk jij deze situatie met een bril-op en zónder bril, dat is onze vraag aan jou. Je mag het uiteraard zelf bekijken en dan zélf je conclusies trekken..! Als je begrijpt wat we bedoelen. De vraag die rest is heel simpel en even zo openbarend:

Wie o wie heeft er belang bij,
een verdachte MET BLOED aan zijn handen te gaan faken/photoshoppen op filmopname/video..?

De mensen, de cameraman van de zender ITN heeft wat uit te leggen.. Toch? Ga zelf op zoek naar de dubbele bodems, kijk naar de zich-zelf verplaatsende tent bijvoorbeeld, die beelden zijn ook al opgedoken. Kijk naar alle aanwijzingen die anderen al voor je hebben uitgeplozen. Meld ze rustig onder dit artikel, maar wij hebben er even tabak van.. We kunnen geen valse-vlag meer zien..!
x

X

Het grote krachtenspel, met 1 BOEman..? Het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk 'licht' je erop schijnt!

Over enge handen gesproken… Het grote krachtenspel in werking, met de Islam BOEman..? Maar het hangt er natuurlijk helemaal van af, welk ‘licht’ je erop schijnt!

En dan laten we je ook het filmpje zien, met de bebloede handen, waarvan wij meteen al vonden dat het wel ‘in het oog springend heftig’ was.. En, zo blijkt, kennelijk was die eerste ingeving genoeg om ‘onze neuzen achterna’ te gaan..  We raden je aan, antwoord te geven voor jezelf, of je deze situatie nu wilt bekijken, mét of zónder bril. Duik er gewoon in, kijk op internet en rafel het verhaal zélf uit. Daar heb je ons niet (meer) voor nodig. Kijk gewoon naar de bewijzen die anderen, die al veel werk hebben gedaan, voor je aandragen en OORDEEL ZÉLF..!

bebloede handen animated gifDe motieven om mensen in angst te brengen, zullen je ook overduidelijk zijn. Sinds de aanslagen van 11 September 2001 lijkt er geen enkele barrière meer te zijn, voor de ‘krachten achter de schermen’ om hun krampachtige plannen voor totaal-overheersing uit te rollen. Het inleveren van vrijheden door burgers is dan slechts het begin van de nauwer wordende gevangenis. Kijk naar de VS, waar burgers feitelijk al hun burgerrechten hebben ingeleverd, democratisch, maar wel ‘angst-gestuurd’.. Zo simpel is het, of in goed Engels: ‘Hidden in plain sight’…! Wat zoveel betekent dat wij direct onder onze neuzen worden besodemietert. Je kunt zelf op zoek, wanneer je ook dit verhaal zou willen ontrafelen. Pfff..

Nogmaals: vanuit welk perspectief bekijk jij deze video, eh video’s, want zoals je kunt zien, zijn er dus TWEE gemaakt.. Kijk heel simpel naar de positie van de lantaarnpaal achter de ‘dader’.. En officieel heet het dat ‘Een vrouw spontaan de dader filmt’.. Jaja..

Tot slot dan een tip voor de mensen die door willen zoeken, kijk gewoon eens op deze goed doorwrochte site van OlympicZion: HIER
X

144 Reacties op Wat is jouw perspectief op de ‘bebloede handen’…?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Charles

  Als mensen hebben wij eigenlijk twee keuzes: te leven vanuit angst of vanuit eigen-liefde. (want pas als je liefde kent, kun je liefde uitdragen: kracht, compassie)

  Er zijn mensen op deze wereld die ernstig gekwetst zijn, afgesloten van het gevoel en letterlijk teren op macht over mensen en het beheersen van mensen. Mensen zijn te beheersen door ze zodanig te raken dat ze in de angst schieten. Als de mens eenmaal in de angst schiet, neemt het reptielenbrein het over; de eigen kracht vloeit weg en de besluiten zijn gebaseerd op vluchten of vechten.
  De mens die toelaat dat angst zijn leven bepaald, kiest om de hel op de aarde te hebben.

  De mens kan kiezen om angst uit te lachen en te kiezen om de liefde te laten stromen in jezelf. dan blijft die mens bij de eigen kracht.
  Angst heeft de mens al te pakken, als de mens gaat denken dat een levens-gebeurtenis van een ander mens, zijn/haar eigen levensgebeurtenis is.

  Blijf bij de eigen schoonheid:
  http://www.youtube.com/watch?v=m5Jz6gLDOhg

  25
 • Renske

  Ik snap überhaupt niet waarom dit als een terroristische aanslag wordt beschouwd… in mijn ogen is dit een moord, niet meer en niet minder

  24
  • marcel w in 5d

   @ renske
   Ben het helemaal met je eens . Je zou het ( gezien zijn geuite motivatie) ook een verzetsdaad kunnen noemen. maar om het een terroristische daad te noemen getuigd van een groot gevoel voor propaganda.( alsof nederlandse verzetsmensen terroristen waren, kijk naar de subjectieviteit van de gebruikte terminologie!)

   24.1
  • jenne

   Alle daden, moorden die worden gedaan van uit een bepaald politiek of religeus denken, stanpunt, worden bedreven om aan te tonen hoe gevoelig ons soort samenleving eigenlijk wel is, met wel degelijk een angst waarschuwing, van zie eens hoe eenvoudig het is, ja voor mij zal het bepaalde subtiele mensen terroriseren.

   In geval van op zet door de overheid, is het zeker bedoeld als terreur.

   Hoe het zit zit het, er lopen teveel gevaarlijke criminele minds rond in onze samenlevingen, grenzen dicht, goede contrôle, ongewenste sujetten uit zetten

   24.2
  • Zjoz

   “Hoe het zit zit het, er lopen teveel gevaarlijke criminele minds rond in onze samenlevingen, grenzen dicht, goede contrôle, ongewenste sujetten uit zetten”

   En wie gaat dat bepalen Jenne, en volgens welke regels en normen?
   Ik bedoel het hele corrupte systeem is onderling met elkander verbonden, rechters, ministers, koningshuizen, multinationals etc.

   Wie gaat bepalen wie ongewenst is? Wij het volk?
   Kijk dan maar wat er op dit moment in Ankara plaatsvindt.
   Zolang iedereen op zijn luie reet blijft zitten, zal er weinig tot niets veranderen.
   Het volk is dermate gebrainwashed dat ze vergeten zijn dat zij zelf de grootste macht bezitten, namelijk de macht over het eigen leven.
   En dat is de angst van de heersende prychopatenklasse, namelijk dat het volk opstaat. Dus wordt daar bewust naar toe gewerkt, maar het zou wel eens heel anders uit kunnen pakken dan het scenario wat ze bedacht hebben.
   Blood in the streets………

   Stay Human,
   Zjoz.

   []
  • jenne

   Hallo ZJOZ,

   heel juist wat je zegt, maar het één sluit het andere niet uit !

   stay a Wake ! not all humans are nice people !

   24.3
  • Zjoz

   Humans are, psychopats not.
   Ze hebben hulp nodig, en wij niet die van hen, het moge duidelijk zijn.

   Be Good,On Vera,
   Zjoz.

   []
  • jenne

   Hallo Zjoz,

   ben tweemaal in Turkijë geweest, mooi land, maaaar, er heerst een naargeestige sfeer, mensen zijn angstig, zeggen nooit wat ze denken, zijn gewoon onderdrukt.

   Ik hoop dat ze het redden, en die Erdogan kunnen af zetten, misschien een Klein glimpje vrijheid.

   Alles is mee genomen, en waar het van daan komt maakt niets uit.

   Het is altijd angstig om te zien hoeveel mensen handlangers van een regiem, bereid zijn om andere burgers in mekaar te slaan en soms erger, persoonlijk zou ik het helemaal niet erg vinden als dit soort psychopaten zouden verdwijnen voor goed.

   24.4
 • chavera

  @Zjoz 20.1

  Het hele “Gladio” gebeuren is mij bekend maar “Zjoz” ik dank je voor de info die je hier plaatst. Voor een enkeling zal het een nieuwe shock teweeg brengen, maar bij de meeste wakkere lezers hier is het oud nieuws. Je hoeft maar het woord “Gladio” te googelen en je kunt je eigen mening vormen. Peter.R.d.Vr. heeft er een uitzending over gewijd maar dit heerschap neem ik met een enorme korrel zout. http://www.youtube.com/watch?v=V4TtP2XRYbY&feature=player_embedded

  misschien is onderstaande url wel interessant voor een natte zomerse avond om eens door te lezen. operation Northwoods…alle puzzelstukjes vallen op zijn plek.
  http://www.takeoverworld.info/false-flag.html

  23
  • jenne

   Hebben jullie gezien hoe Generaal Petreas, Henri Kissinger kust, de boeven, wat die samen voor vermoorde mensen op hun naam geschreven hebben, daar bestaat geen straf voor.

   BBRR de wereld zit vol slechte mensen, en hun handlangers die voor geld hun Eigen moeder vermoorden.

   Heb het gevoel dat we naar een climax toe leven, we zullen zien.

   Ik zou zeggen houd moed, laat je er niet onder krijgen, Groet !

   23.1
 • pasgeboren kuikentje

  Gewoon een geschifte garnaal op coke die het even heeft gehad met het burgerlijk blanke ras wat op gehaktdag om raadselachtige redenen steeds buiten schot blijft terwijl de thuisclub mekaar staat uit te benen.
  Daar ga je vast eens over nadenken tijdens de rust bij een uit-wedstrijd..
  Zeker als je doping gebruikt!

  22
  • monika

   Willie, heb je ooit deze filmdocu gezien? ‘Psywar’
   http://www.youtube.com/watch?v=a0s1YBqgIdg
   gaat over het gigantische pr-apparaat van de VS omtrent oorlogen en gebeurtenissen.
   Hiermee wordt het alleen maar duidelijker dat alles op tv en in de msm niet meer is dan een in scene gezette vertoning om ons te manipuleren en in een bepaalde richting te laten denken.

   21.1
  • Willie

   @monika: nee monika, niet gezien. Heb zojuist geklikt opde youtube, maar helaas geen (kronkel)vertaling. Maar het is alles voor jou en mij toch ook zo duidelijk toch? 😉

   21.2
  • monika

   Voor ons is het zeker duidelijk, lieve Willie 🙂

   21.3
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.