Advertentie

Wat je NIET wordt verteld over Oekraïne..!


 

McCain neo nazi Tyahnybok

x

x

Wat u niet wordt verteld over Oekraïne.

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

De marionetten-regering in de Oekraïne, geplaatst door de VS en ondersteund met behulp van sommige EU-leden en parlementatiërs (Denk bijvoorbeeld aan VVD-er Hans van Baalen!), bestaat voor een groot deel uit neo-nazi’s. De Oekraïense opstand is feitelijk een door het Westen georganiseerde staatsgreep en was daarnaast een protestbeweging voor vrijheid en democratie van de Oekraïense bevolking. Maar inmiddels zijn op diverse sleutelposities neonazi’s binnen de nieuwgevormde regering geplaatst..! Het gevolg: verschrikkelijk etnische zuiveringen in het oosten van Oekraïne, waarvan de berichten en het filmmateriaal nu binnen komt.

De start lag in december vorig jaar, na een bezoek van de rechtse Amerikaanse senator John McCain aan Oekraïne. Deze republikeinse senator had een ontmoeting met Svoboda-partijleider Oleh Tyahnybok, toen hij het podium met hem deelde tijdens een evenement en McCain hem de zegen van de VS gaf voor de oppositionele opstand. Kort daarna kondigde de Amerikaanse diplomaat Victoria Nuland aan, dat het spel gespeeld diende te worden, zoals de VS dat wilde, en werd er direct bij gemeld dat maar liefst US$ 5 miljard dollar geïnvesteerd zou worden, om ‘de Oekraïners te helpen een nieuwe vorm van bestuur op te zetten’..!  En dat dit volledig buiten de EU om kon gaan, en preciés zoals de ‘krachten achter de schermen’ in de VS het wilde, blijkt uit haar afgetapte telefoongesprek, waarin ze keihard duidelijk maakt, hoe ze tegen de EU aankijkt: ‘FUCK THE EU’..!

Kort daarna werden CIA-agenten als ‘adviseurs’ naar de Oekraïne gestuurd en niet veel later was de eerste valse-vlag-operatie een FEIT.. Vlucht MH17, werd geheel overeenkomstig een eerder CIA-scenario uit de jaren 1960, uit de kast gehaald en opgepoetst. Kennelijk dit keer WEL met instemming van de Amerikaanse president, waar John Kennedy in 1960 nog had geweigerd een laffe daad, als het neerschieten van een weerloos passagiersvliegtuig, te steunen, om daarna Cuba de schuld te kunnen geven en zo een invasie in Cuba mogelijk te maken. De volledig publieke opinie in de wereld draaide, na het neerhalen van de MH17.

Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door 'adviseurs uit de VS'..!
Dit waren de eerste beelden bij de opstand in Kiev, begin dit jaar. De neo-Nazi-banden waren nog volop te zien. De gezichten voor een deel nog herkenbaar.. Hoe anders is de geraffineerde aanpak nu, ingefluisterd door ‘adviseurs uit de VS’..!

Wat de pro-Russische separatisten voor voordeel zouden behalen met het neerhalen van een passagiersvliegtuig, wordt door geen enkele krant, noch nieuwsrubriek op Tv of radio besproken.. Dat de VS en Europa wel zouden varen bij een PR-campagne, over de lijken van bijna 300 passagiers, lijkt duidelijk. Het spel is gespeeld, maar de uitkomst is allerminst zeker. De wereldopinie is dusdanig kritisch, vele parlementariërs in vele landen incluis, dat het doorzichtige en vooral smerige spel van de VS en CIA, niet langer ongestraft zal zijn.

Kijk naar deze documentaire, die je in enkele minuten de volledige stand van zaken laat zien, rondom de situatie in Oekraïne, vooral op het gebied van verzwegen informatie…!

x

x

1 gedachte over “Wat je NIET wordt verteld over Oekraïne..!

  1. Waarom is iedereen zo op Putin gebeten zelfs ne de zwendelaar Obama het laat afweten om zijn onschuld te bewijzen. Lees vooral geen kranten meer want er staan alleen maar leugens in !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.