WantToKnow.nl

Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!

x

x

Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!

x

2017 WantToKnow.nl/be
(met veel dank aan onze collega’s van GeenStijl.nl)
x

De Tweet hierboven is van Marcel van den Berg, particulier MH17-onderzoeker. Het is bijna drie jaar na de aanslag op het lijnvluchttoestel van Malaysia Airlines en iedereen lijkt z’n interesse zo’n beetje te hebben verloren in dit dossier. Dat is -hoe gek het op dit moment wellicht klinkt- uitermate gunstig voor minister-president Mark Rutte; hij wordt immers voor de derde keer premier, terwijl er nog heel, heel veel onbeantwoorde vragen liggen, losse eindjes bungelen en met de ‘fuckyou’-vulpen doorgestreepte Wob-documenten op openbaarmaking wachten.

Hoe minder interesse, hoe makkelijker hij de onderste steen onder kan houden. En daar doet onze VVD-er Hr. Onderstesteen, enorm zijn best voor.. Begin deze week oordeelde de rechter dat bepaalde onderzoeksdocumenten over MH17 op verkeerde gronden geheim zijn verklaard en dat Rutte betere smoesjes moet bedenken als hij z’n onderste steentjes in een afgesloten bureaulade wil houden. Daarnaast had de VVD-premier tot 6 april om documenten uit een andere rechtszaak openbaar te maken. Nou, de VVD heeft (geheel volgens verwachting & voorspelling) tot LAATSTE DAG gewacht, maar gaat in beroep tegen die openbaarmaking. “Godverdomme wat cynisch!”, roept hier iemand in de straat. En vandaag natuurlijk de media vol van verontwaardiging. Toch? Nee joh. Overal stilte, geen verontwaardiging, niks.. Niemand die dit politieke spelletje van Rutte nog snapt..

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

Kabinet Rutte probeert RTL, NOS en Volkskrant de pas af te snijden.
RTL-chef Pieter Klein twitterde er over, en liet weten dat RTL samen met NOS en Volkskrant ook in hoger beroep gaan. Er wordt dus heus wel aan gewerkt. Maar wel in de achterkamertjes van bestuur en rechtspraak: er is niets te lezen over de vertragingstactieken van de vvd op de website van RTL.

Ook bij Wobgenoten NOS of Volkskrant geen woord. Terwijl de weigering van Rutte om openheid te geven over zaken waarvan de rechter gezegd heeft dat ze transparant gemaakt moeten worden, op zichzelf best wel hard nieuws is: Rutte houdt bewust zaken achter in dossier MH17, en wil dat zo houden.

De Wob-jurist van RTL, Roger Vleugels, stopt zijn chagrijn in ieder geval niet in de doofpot, getuige deze Tweet:

Talloze open vragen..
Vrijdagmiddag stuurde de Commissie Buitenlandse Zaken een brief aan Bert Koenders, de Minister van BuZa Koenders en diens collega VVD-er Stef Blok, de gelegenheids-Minister van Justitie, met daarin een verzoek om een heleboel informatie en updates. De brief laat goed zien hoe traag het MH17-onderzoek verloopt en hoeveel onderdelen ervan onvolledig en ondoorzichtig blijven, niet alleen voor burgers en nabestaanden, maar ook voor de Tweede Kamer.

Het woord schandalig is hier niet eens meer op de plaats. Het is in één woord op het ‘schofterige’ af, wanneer je bedenkt dat dit over de lijken en nagedachtenis gaat van alle MH17-slachtoffers.. Dit onderzoek heeft meer dan genoeg onderdelen om dagelijks in het nieuws te zijn. Maar twee jaar en negen maanden na de onopgeloste moord op 298 onschuldige mensen, is de interesse voor MH17 marginaal. Hier is deze brief van de Kamercommisie Buitenlandse Zaken:

Nog wat boze tweets van de Wob-jurist van RTL, Roger Vleugels:

 

 

181 Reacties op Zo werkt Mark MH17-dossier de doofpot in..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • jenne

  Soros is uitgenodigt, of heeft zich zelf uitgenodigt om eens even een hartig woordje in Brussel te laten horen, want ze moeten natuurlijk wel doen wat er gezegt wordt te doen.
  Kijk Soros in Brussel op zich zegt genoeg !
  Sub Rosa, aangaande Karl Hein, ben ik mijn broeders hoeder, Guido.J. is de wachter van de WTK site, ik niet en jij ook niet.
  Voor de rest is het internet een heel duister anoniem gebeuren, met veel aannames en soms weinig bewezen feiten, die toch door sommigen als bewezen worden aanvaard.
  Een ieder moet het verder uitzoeken met zijn Eigen geweten, en heeft zijn Eigen verantwoordelijkheid, groet Jenne

  30
  • Genies of Death

   https://youtu.be/KQHmq1ERybs

   Alles nog een keer uitgelegd door een expert. Als je niet weet nemen we het je niet kwalijk. Als je het kan weten en toch niet wil weten dan neem ik het je wel kwalijk. Als je het weet en je verdedigd deze massamoordenaars omdat je salaris wil aan het einde van de maand dan zul je berecht diennen te worden en …… en al je familieleden naar …..

   30.1
 • jenne

  Karl Hein, ik geloof niet dat je helemaal beseft waar je mee bezig bent, het gaat hier over het vermoorden van mensen, families, millioenen mensen zo als jij en ik, om macht en geld te verwerfen, ik vindt het ongepast om daar een soort juridies steekspel van te maken, groet Jenne

  29
  • Sub Rosa

   Jenne 29 :
   De eerste vraag dien men dient te stellen is : Voor wie werkt Karl Hein ??
   Voor wie voert hij deze intimidatie oorlog uit ?? Als hij ervoor betaald wordt, dan doet hij zijn job, ook al is het een smerige!! Als hij het echter vrijwillig doet en uit volle overtuiging, dan gaat het om “hoogverraad” en kleeft het bloed van de onschuldige slachtoffers dan ook figuurlijk aan zijn handen. En voor het overige : de waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is!!

   29.1
  • Genies of Death

   De Rothschild-Zionisten hebben 2 grote problemen. Het internet en thermonucleaire wapens. Deze kleuter clubjes van ze werken enkel indien er “compatimization” is zoals David Icke terecht zegt (iedereen heeft maar 1 puzzel stukje). Zodra iedereen alles weet van ze en de puzzelstukjes op hun plek vallen zijn het gewoon verveelde oude mensen met veel geld die er plezier in ervaren om macht te hebben en over de lijken van kinderen gaan voor waanideeen. Een ieder die zijn verstand gebruikt en googled zal direct door hebben zo ver mogelijk van deze maloten vandaan te blijven. Hun macht is tanende.

   “.. Think of the rivers of blood spilled by all those generals and emperors so that in glory and in triumph they could become the ‘Momentary’ masters of a ‘Fraction’ of a ‘Dot’ ”

   – Carl Sagan

   https://youtu.be/4PN5JJDh78I

   Hoe pakken we de Rothschild-Zionisten aan?

   – onthullen (kan iedereen doen, praat over hun misdaden met iedereen, schrijf er over)
   – namen noteren van die gasten
   – zorgen dat de vijand wint of wraak neemt
   – zorgen dat de vijand indien die gewonnen heeft ze allen te pakken krijgt (en hun nageslacht) door hele populaties te DNA testen

   29.2
  • mc

   “Zionism has created ‘rivers of blood'” interview van Al Jazeera met Rabbi Dovid Weiss. https://www.youtube.com/watch?v=oUppu2OHVTY

   29.3
  • GuidoJ.

   We hebben Karl Hein even in het kolenhok geplaatst. Totdat hij zich gedraagt en vertelt wat HIJ ZELF te zeggen heeft. En niet iedere reactie hier, inclusief het artikel zelf, ‘bedreigt’ met ‘vervolging’.

   29.4
 • Genies of Death

  Heel eenvoudig mensen. De AIVD zijn medeplichtig aan de moord op de mensen in MH17 omdat ze welbewust deze elitaire moordenaars beschermen. De Rothschild-Zionisten. Omdat ze dus hand en span diensten verlenen aan een kleine corrupte masamoordende elite zijn zij OOK voor 100% verantwoordelijk voor de volgende masa moord op Nederlanders door deze zelf Rothschild-Zionisten.
  De AIVD weet ervan.
  De AIVD doet er niks aan.
  De AIVD weet dat het weer gaat gebeuren.
  Masa moorden op nederlanders door de Rothschild-Zionisten. De AIVD is er NIET om het Nederlandse volk te beschermen. Enkel om de WAANZIN van een stelletje verveelde miljardairs te dienen.

  28
  • Karl Hein

   -off topic verwijderd-
   (laat beoordeling van reacties svp aan redactie over..?)

   28.1
  • Karl Hein

   WTK weet dat ze ook verantwoordelijk zijn voor (bij herhaling) geplaatste commentaren. Succes met de zelf reiniging!

   28.2
  • Karl Hein

   Deze reacties laat ik graag aan het wettelijk kader in Nederland over en niet aan de redactie. Het is nu werkelijk genoeg geweest, dan zet ik er maar een paar juristen op. Zonde van jullie stichtingen geld….

   28.3
  • Karl Hein

   Zeg het maar, gaan we op deze weg door?

   28.4
  • Karl Hein

   Willen jullie ook offtopic reactie 28. verwijderen?
   De verwijderde reacties worden nog wel bewaard op internet, zoals jullie ongetwijfeld weten.

   28.5
  • Sub Rosa

   Genies of Death 28: Zie recente publicatie op de webstek van Henry Makow:
   Rothchilds Financed Hitler Takeover? April 25, 2017
   – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/04/Rothschilds-financed-Hitler-takeover%20.html#sthash.uLbgkFX9.dpuf

   Wat er vandaag gebeurt, is gewoon de voortzetting van wat vroeger gebeurde.In een andere reactie heb ik reeds verwezen naar het “International Crime Syndicate”, een octopus die overal zijn tentakels heeft, en beschikt over ontelbare handlangers. Zie in dit verband ook het Simas netwerk. Nog iets : In de tijd van de Oude Grieken werd de boodschapper met het slechte nieuws(dat men de oorlog had verloren) ook dood geklopt!!

   28.7
  • Karl Hein

   De vraag is: Hoe lang kan ik buiten de “trias politica” om blijven acteren. En nee, ik ga niet op deze site op deze stelling reageren. Dat is aan de juristen (één van de trias politica), niet zijnde mensen die zichzelf “journalisten” of “waarheid” noemen!

   28.8
  • mc

   Sub Rosa, 28.7
   Dit is ook belangrijk om te weten in de context van al het gebeuren in de wereld.
   ‘The Committee of Union and Progress, later known as Young Turk movement which was responsible for the fall of the Ottoman Empire and the genocide of Armenians, Greeks and Assyrians, was created and controlled by Jews. They belonged to a group called Donmeh, crypto-Jews who converted to Islam in order to hide their Jewish identity. These Donmeh Jews were also followers of Sabbatai Zevi, a self-proclaimed Jewish Messiah who converted to Islam as well. The international Jewish elite planned to create a Jewish state in Palestine but the problem was that Palestine was under Ottoman rule. Founder of the Zionist movement, Theodor Herzl wanted to negotiate with the Ottoman Empire for Palestine, but he failed. The international Jewish elite wanted to gain control over the Ottoman Empire and destroy it in order to free Palestine, therefore the crypto-Jews of the Donmeh group founded the Committee of Union and Progress under the guise of a secular Turkish nationalist movement. The Young Turks had at least two congresses (1902 and 1907) in Paris in order to plan and prepare a revolution in order to gain control over the Ottoman Empire. In 1908, the Young Turks launched a revolution and forced Sultan Abdul Hamid II into submission.

   The international Jewish elite provoked the first world war in order to achieve several goals, including the revolutions in Russia and Germany and the destruction of the Ottoman Empire. In 1917, Great Britain signed the Balfour Declaration, the promise for the creation of a Jewish state in Palestine. British troops could gain control over Palestine and prepared it for the creation of a Jewish state in Palestine. Crypto-Jew Mustafa Kemal Ataturk created a Turkish Republic in order to destroy the Ottoman Empire completely. The Jewish revolutionist Alexander Parvus (who got rich through arms trading) was the financial adviser of the Young Turks and the Jewish Bolsheviks supplied Ataturk with 10 million gold roubles, 45,000 rifles, and 300 machine guns with ammunition. In 1915, the Young Turks committed a genocide against the Armenians, but also against the Greeks and Assyrians. The main reason for the Jewish genocide of the Armenians is that the…’
   http://themillenniumreport.com/2015/11/why-wont-israel-acknowledge-the-armenian-genocide-the-donmeh-jewish-leadership-of-turkey-was-responsible/

   28.9
  • Karl Hein

   Lekker zo door gaan met z´n allen. De casus wordt alleen maar steeds duidelijker.

   28.10
  • mc

   Ja, lekker, hé 🙂

   28.11
  • Genies of Death

   Die spellingsfouten van mij ook! Ik communiceer ook de hele tijd in het Engels de afgelopen 6 jaar. Massamoorden!

   Wat ik hierboven heb geschreven heb ik reeds 2 weken na de MH17 massamoord geschreven en 1000 keer op LiveLeak gezet. Hier kan je het lezen!

   https://www.liveleak.com/c/Oliver_North

   (geschreven 2 weken na MH17)

   DUTCH GOVERNMENT BASHING

   Mark Rutte is a coward, he does not give a fok about anyone that died on MH17! The Dutch government are cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17! Anyone from investigation board are cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17!
   The 900 police officers involved are all cowards, they do not give a fok about anyone that died on MH17!

   https://tasioferrand.files.wordpress.com/2015/08/randwijk-van_foto-hans-hendriks-4-juni-2008.jpg

   *** Translation picture: A people that surrender to terror, will not only lose their freedom and lives, they will enter the valley of darkness ***

   They are cowards, because if they were brave they would tell the truth, lose their job and get assassinated together with their families. They are cowards violating the GOLDEN RULE (see the picture) of the Dutch. And because they are cowards the people that did this get away with it and will pull it off another day on another plane. So these COWARDS are not only cowards, they are accomplices in the mass murder of the next plane NATO/IMF private bankers will take down.

   28.12
  • Genies of Death

   @Karl Hein, een klassiek gevalletje van:
   “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” – Voltaire

   28.13
  • Spijker op de kop Genies 😉

   28.14
  • arnold

   Bij het RTL nieuws van Dinsdag 25-4-2017 om 19.30 uur ging het ook over MH 17.
   Een man beweerd dat Moskou achter de aanslag zit.
   Ook hier weer telefoon gesprekken en vergelijkingen maar niets wat als bewijs gezien mag/kan worden.

   28.15
  • Sub Rosa

   Arnold 28.15 :
   Nog een bron over ICTS :
   http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ICTS.html
   In dit artikel wordt ingegaan op het verband met Schiphol, Brussel en 11/9.Een belangrijk citaat :
   “Hours before the House version of the first Patriot Act went to a vote, “technical corrections” were inserted into the body of the legislation whereby foreign security companies such as ICTS-International would be immune from lawsuits related to the events of 9/11. Talk about not being available for deposition! This “Patriot” act legislative sleight of hand occurred before the inception of the 9/11 Commission when Fearless Leader George W. Bush was still resisting the very IDEA of an investigation into 9/11. Hence, in the face of an institutional cover-up, citizens were denied the possibility of a discovery process which is normally afforded to litigants. Without such discovery process, ICTS-International would never be compelled by a court of law to give testimony and show evidence related to the missing airport video surveillance tapes of 9/11 or any other aspect of security measures in place on 9/11. [rense.com]”
   Dit citaat is eveneens de facto van toepassing op Schiphol…Men weet dan ook waar men moet zoeken… alleen de overheid ziet dit blijkbaar niet, of mag het niet zien…!

   28.16
  • GuidoJ.

   We hebben Karl Hein even in het kolenhok geplaatst. Totdat hij zich gedraagt en vertelt wat HIJ ZELF te zeggen heeft. En niet iedere reactie hier, inclusief het artikel zelf, ‘bedreigt’ met ‘vervolging’.

   28.17
  • arnold

   http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/4650576/russische-krant-identificeert-militair-achter-transport-mh17-raket.html Ter aanvulling van wat ik gisteren in 28.15 schreef.Vreemd dat Nu.nl dat vandaag pas uitbrengt.

   28.18
 • Trees Kersbergen

  Past dit in het plaatje “Bilderberggroep”? I
  Daar moest Rutte toch zo nodig naar toe, vergezeld van diverse ministers.?
  Ook “ons aller Willempie moest er zo nodig heen (om zijn Moeder op te volgende?
  Waarom is die groep zo geheim?
  “Iets”te verbergen Misschien?
  Misschien wordt Rutte wel gechanteerd ???
  Nee, dit is nog niet door mij eerder vermeld!!!!!!!!!!!!
  Nee, dit is nog niet door mij eerder vermeld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27
  • Genies of Death

   In een ECHTE democratie zijn er GEEN geheimen. TOTAAL GEEN! Het volk moet alles weten! Want zij zijn allen een legitiem militair doel! Als wij dus niet alles weten ZIJN DE zelfbenoemde elites een legitiem militair doel. De zelfbenoemde elite van criminele masamoordenaars bepalen de koers en niet het volk.

   27.1
 • N.C. Muilenburg

  slaapt het volk nou nog altijd dat we steeds worden gesust met zijn praatjes dat hij “de onderste steen boven wil halen” door de voormalige minister-president Mark Rutte in de afgelopen paar jaren, i.v.b. met zijn doofpot affaire over de MH 17 en zo slim is dat de bevolking ziende blind, door zijn charme en tactiek nogmaals gekozen wordt en als minster-president zal regeren over ons land. Nee dit is nog niet door mij naar voren gebracht. Laat anders zien!

  26
  • arnold

   De macht van de VVD (Rutte) is groot en het lijkt erop dat de veiligheidsdiensten in zijn zak zitten waardoor corruptie zelfs bij de allerhoogste instanties vrij spel hebben.
   Omtzigt heeft lange tijd geprobeerd om de waarheid boven tafel te krijgen zoals ook Bontes van Klaveren dat deed tot de laatste keer dat ze openlijk toegaven dat er afdoende bewijs zou zijn.
   Daarna heb ik niets meer van Omtzigt of Bontes gehoord ivm MH 17 en het lijkt me dan ook niet uitgesloten dat ze onder druk zijn gezet.
   Wie tegen de gevestigde orde durft in te gaan zal wellicht aan P Fortuyn denken of aan van Traa.

   26.1
  • Genies of Death

   -beledigend taalgebruik verwijderd-

   26.2
 • N.C. Muilenburg

  slaapt het volk nou nog altijd dat we steeds worden gesust met zijn praatjes dat hij “de onderste steen boven wil halen” door de voormalige minister-president Mark Rutte in de afgelopen paar jaren, i.v.b. met zijn doofpot affaire over de MH 17 en zo slim is dat de bevolking ziende blind, door zijn charme en tactiek nogmaals gekozen wordt en als minster-president zal regeren over ons land.

  25
  • Genies of Death

   Heel eenvoudig. Mark Rutten = een Rothschild-Zionist, hij is onderdeel van de samenzwering.

   25.1
 • arnold

  https://nhnieuws.nl/nieuws/204730/nabestaanden-mh17-slachtoffers-willen-bewakingsbeelden-schiphol-zien-om-weigert Het blijft maar doorgaan met het OM waar ze elkaar het handje boven het hoofd houden en nu willen ze geen beelden geven aan de nabestaanden van slachtoffers van MH 17.De smoes is nu dat het teveel beeldmateriaal is met een te lange duur en ze zouden ook niet weten of de beelden duidelijk genoeg zijn.Je vraagt je toch werkelijk af wat ze te verbergen hebben.

  23
  • Sub Rosa

   Arnold 23 :
   Zie link : http://www.rense.com/general96/MH17.html
   met de rol van ICTS !! Er zal dus heel wat te zien zijn, wat niet mag gezien worden!!!

   23.1
  • arnold

   Sub Rosa 23.1
   Gisteren was het belangrijkste nieuws volgens de NOS (20.00 uur journaal) dat tientallen mensen op Schiphol door wachttijden hun vlucht gemist hadden.
   Totaal niets werd er gezegd over de aanval van Israel op regeringstroepen van Assad in Syrie waarmee Israel direct steun aan terroristen gaf.
   Als ik dan lees in uw verwijzing dat Israelische beveiligers (ICTS) betrokken zijn bij de beveiliging van Schiphol en dat ze ook verdacht worden van betrokkenheid bij 9/11 en de ramp met de EL AL vlucht die op de Bijlmer is neergestort dan kan men deze Israelische instantie beter maar eens aan een grondig onafhankelijk onderzoek onderwerpen.Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren maar wat ik ook vreemd vind is dat over de hele wereld bij de meeste vliegrampen de NTSB wordt ingeschakeld en volgens mij is dat met MH 17 ook niet gebeurd.Verder zijn zaken zoals een mogelijke verdachte die in het onderzoeksteam zit inmiddels ook wel bekend en ook dat geeft natuurlijk geen vertrouwen de onafhankelijkheid van het onderzoek.
   Op dit moment wordt de rol van Israel steeds duidelijker en ook treden ze nu meer naar voren.
   Je zal maar bij de NOS/RTL nieuws werken en durven zeggen dat het belangrijkste nieuws is dat reizigers hun vlucht gemist hebben terwijl een land (Israel) terroristen helpt door regeringstroepen van een souverein land te bestoken.Nou weet ik wel dat iedereen een boterham wil verdienen maar als dat op die manier moet dan zou ik liever honger lijden zodat ik in ieder geval het vak van de journalistiek ten schande maak.

   23.2
  • arnold

   Laatste regel in 23.2 moet natuurlijk zijn:….maar als dat op die manier moet dan zou ik liever honger lijden zodat ik in ieder geval het vak van de journalistiek niet ten schande maak.

   23.3
  • jenne

   Arnold, het vak van Journalist is vervangen door hoernalist, duidelijker kan het, het is niet zo zeer de journalisten, als wel de eigenaars die vertellen wat wel en niet te schrijven !

   23.4
  • Sub Rosa

   Arnold 23.2 :
   U legt de vinger in de wonde : men doet beroep op ICTS, een firma die direct of indirect verbonden is met een land dat betrokken is bij terrorisme in het Midden- Oosten en Europa.
   Nog een bron over de rol van Schiphol :
   https://theinternationalreporter.org/2016/03/26/breakingexclusive-erdogan-to-belgium-screw-you-we-will-do-it-again/
   Toen ik nog een T.V. had keek ik regelmatig naar Air Crash investigation op National Geographic. Hieruit bleek dat de NTSB over zeer grote middelen beschikt en ook over geavanceerde software om beschadigde zwarte dozen te herstellen of toch bruikbaar te maken. Waarom werd hier dan ook geen beroep gedaan op deze NTSB??
   Interessant is ook in de link in Sub Rosa 23.1 , de mogelijkheid dat de boordinstrumenten van de MH 17 werden gemanipuleerd. Mijn gebrek aan technische kennis laat echter niet toe dit juist in te schatten.

   23.5
 • Kobus

  Wat ben je toch een onrealistisch persoon Genies of Death …
  Denk dat er maar een iemand is en in 1 droom wereld leefd en dat ben jij zelf

  22
 • Teunis van Nes

  Mark Rutte is samen met “kroonprins” Pechtold …Bilderberggroepslid. Dit moge het verduidelijken waarom zaken onder de pet gehouden worden.
  Tijdens hun bezoek aan de Bilderberggroep is aldaar al afgesproken dat het volgend kabinet VVD-D66 zal zijn. Openbaarmaking van welke stukken dan ook die de voortgang van de macht van deze groep in gevaar brengt…

  21
  • Genies of Death

   300 mensen vermoord, 80 kinderen en ze doen alsof er niks aan de hand is. ONGELOVELIJK. Als ik een nabestaande was dan ………

   21.1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.