WantToKnow.nl

9/11-realiteit is niet te geloven!

x

x

hermann goering valse vlag

x

x

9/11-realiteit is niet te geloven!

2010 © WantToKnow.nl/.be

x

 

Professor Dr. David Griffin heeft zich vastgebeten om zijn vaderlandslievende rol te vervullen door de Waarheid boven tafel te brengen rondom 9/11.

Professor Dr. David Griffin heeft zich vastgebeten om zijn vaderlandslievende rol te vervullen door de Waarheid boven tafel te brengen rondom 9/11.

Professor David Ray Griffin is emeritus hoogleraar en medewerker aan onze zustersite WantToKnow.info in de VS. Griffin is door de publicaties over 11 September 2001 op deze site, op het spoor gekomen van de waanzinnige verdraaiingen rondom de feiten van deze laffe aanval op de burgers van de VS. Hij is ook auteur en heeft meer dan 25 boeken en 150 artikelen over uiteenlopende onderwerpen op zijn naam staan. Maar hij geniet inmiddels vooral bekendheid als expert over de onbekende feiten en -zoals gezegd- vooral de misleidende achtergronden van de 9/11-gebeurtenissen.

Vooral de boeken die hij schreef en de fundamentele wijze waarop hij hiervoor onderzoek deed en doet, naar de achtergronden van de gebeurtenissen rondom deze 9/11-aanslagen, maken diepe indruk. Elke interpretatie van de feiten over de gebeurtenissen rondom 11 September 2001, laat hij voor rekening van de lezer van zijn vele, vele boeken en publicaties. Het enige dat deze erudiete hoogleraar voorstaat, is aantonen, dat de officiële versie van de 9/11-aanslagen NIET KLOPT..!

Zijn conclusies zijn uiteindelijk onontkoombaar: 9/11 was een inside job en de Moslim-terroristen hadden niets van doen met deze moordpartij. Zij dienden als opsmuk van deze aanslagen; de figuranten in een gruwelijk toneelspel.

De visie van professor David Griffin op de feitelijke gebeurtenissen met betrekking tot de 9/11-aanslagen is simpel:

 • De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van deze misstanden.

  De founding-fathers zouden zich omdraaien in hun graf bij het zien van de misstanden.

  Het kwam de Amerikaanse haviken die achter Bush opereerden bijzonder goed uit, dat deze ‘aanslagen’ plaatsvonden. Er was zelfs al een rapport verschenen, van de hand van deze conservatieven, waarin werd geconcludeerd, dat wanneer de VS een strategische rol van betekenis wilde behouden in de wereld en vooral in het Midden Oosten, dat alleen een gebeurtenis als Pearl Harbour ertoe zou leiden, dat het Amerikaanse volk het de regering zou toestaan, met name de strategische plekken in het Midden Oosten te ‘veroveren’…!

 • Daardoor is het basismotief duidelijk. Maar deze aanslagen betekenden meteen een ongelooflijk machtsversterking voor Bush cs. De machthebbers waren er als de kippen bij om de Patriot Act tevoorschijn te toveren, die de bevolking van de VS in bijzonder ernstige mate hun eigen kracht ontnam.
 • Feitelijk is het hele onderzoek en daarmee het officiele rapport van de 9/11 commissie een farce. Het is vrij simpel op de vele sites op het internet een rijtje met volstrekt foute conclusies en weglatingen van feiten tevoorschijn te toveren die dit aantonen.
 • Essentie van het verhaal is dus dat machtshebbers achter de regering deze aanslagen hebben geplanned, tot in detail, gebruikmakend van de allernieuwste geheime technoligieën. Veel verslagen van getuigen en bewijzen zijn niet gebruikt in het genoemde rapport en daarmee haalt het zichzelf onderuit.
 • Prof. David Griffin en vele anderen zijn in staat op haarzuivere wijze, feiten op een rij te zetten, die tesamen één kaartenhuis vormen voor de officiële terroristenlezing van de aanslagen. Maar het is schrikbarend om te zien, hoe weining mensen zich deze gedachten alleen al, durven te doordenken!
 • Zouden krachten achter de schermen zelfs hun eigen landgenoten gebruiken als slachtoffer voor hun eigen machtsspelletje? Jazeker is de conclusie van de professor. Het is uit de archieven van de CIA en FBI gebleken dat er begin jaren 1960 plannen waren om een Amerikaans schip of vliegtuig te laten zinken/neerstorten en Cuba daarvan de schuld te geven, zodat een invasie in Cuba gemotiveerd was! Alleen een veto van president John F. Kennedy voorkwam deze moordpartij-voor-het-goede-doel..

11 September, wie met oprechte ogen kijkt, ziet niet een vanzelf instortend gebouw..! Beton verandert in poeder…!

Kijk als je nou denkt dat die professor Griffin snel rijk wenst te worden, of iets dergelijks, aan dit onderwerp, dan heb je het mis. In de eerste plaats is hij een gepensioneerd hoogleraar, met een goed pensioen en nog vele andere neven-activiteiten.

Maar dat niet alleen, hij heeft zijn boek over 11 September inmiddels ook gratis ter beschikking gesteld aan eenieder die het wil lezen. Wij bieden je de service om het boek hier te downloaden:  11september-david-ray-griffin1

Kijk het eens door, en je zult onder de indruk zijn van feiten waarvan je wellicht nog nooit gehoord hebt!

Wij zullen hier in de loop der tijd regelmatig stukken over 9/11 blijven plaatsen, omdat wij geloven dat deze zaak onze wereldgeschiedenis fundamenteel heeft beïnvloed op een wijze, dat wij geen beter voorbeeld hebben van hoe het ons kan vergaan, als we onze macht uit handen geven. Uit handen geven aan een stelletje machtswellustelingen die het om niets anders te doen is dan macht, geld en overheersing!

Prof. Griffin hield een tijd geleden een fantastisch betoog op een Amerikaanse radiozender. Wanneer je het verhaal beluistert, hoor je de diepe toewijding van deze man. Maar inhoudelijk is het uitermate baanbrekend, want hij bekijkt het hele 9/11-verhaal met een helicopterblik.

Hij legt daarbij simpel en correct uit, dat het voor mensen ongelooflijk moeilijk is om te geloven dat een regering haar eigen bevolking zou offeren voor een machtsspelletje. Een vals-vlag-operatie als deze, kun je bijna niet door je systeem krijgen.. Te heftig om waar te zijn..!

Met deze houding, aldus Griffin, zit je jezelf natuurlijk als mens in de weg.. Want je sluit in feite de weg naar de waarheid af, omdat je eenvoudigweg niet meer neutraal kunt kijken en iets onbevangen beoordeelt.

Je bent dus, zoals we dat zo mooi noemen, be-voor-oordeeld. En dát is nou precies waarop deze boeven rekenden! Was het niet Herman Goering, de NAZI-leider, die de volgende uitspraak deed:

“Een stem of geen stem, de bevolking kan altijd op hun knieën gebracht worden voor hun leiders. Het is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is hen vertellen dat ze aangevallen worden, beschuldig de vredelievenden er vervolgens van dat ze een groot gebrek aan patriottisme hebben en hun land aan ernstig gevaar blootstellen. Het werkt in alle landen precies gelijk…”

kpfa-griffin-interview-radiostation

Een waarheid té groot om te geloven..?!!
Luister hier naar het radiointerview met Dr. Griffin, het is meer dan de moeite waard! Je zult in zijn optreden horen dat deze professor geen schreeuwlelijk is, maar een erudiet man en allesbehalve een branieschopper.

En tot slot,
We raden je aan eens te kijken naar de ongelooflijke hoeveelheid fundamenteel correcte sites, die het doel hebben om ons te waarschuwen voor de krachten die achter de schermen deze aanslagen hebben uitgevoerd. Ook YouTube geeft je een vracht aan mogelijkheden op dit gebied. Wees geïnformeerd, feiten liegen niet! Wist je overigens, even tussendoor, dat Osama Bin Laden helemaal niet voorkomt op de lijst met meestgezochte 9/11 verdachten…? Hij is volgens de FBI namelijk helemaal niet verdacht, er zijn geen harde bewijzen om hem tot verdachte te maken..! David Griffin bevestigt dit verhaal in zijn radio presentatie.

Hier zijn een paar van de waardevolle 9/11 informatie-links:

 • Architecten en ingenieurs die hun vraagtekens zetten bij het hele officiële verhaal en van hun kant de fouten en misleidingen aan de kaak stellen. Hun goedonderbouwde site vind je HIER.
 • Tot slot, maar zeker ‘last but not least’, raden we je aan eens op deze site te kijken, waar heel simpel het hele kaartenhuis van onjuistheden, misleidingen en andere bizarre aspecten van de officiele versie van 9/11 op een keurig rijtje staan. In het Engels heten dit dan ‘smoking guns’, met andere woorden: Waar rook is, is vuur (geweest). Hier.
Een president die de propaganda-machine op gang brengt, op de puinhopen van een eigen 'valse-vlag-operatie'..!

Een president die de propaganda-machine op gang brengt, op de puinhopen van een eigen ‘valse-vlag-operatie’..! Je moet het maar durven..

58 Reacties op 9/11-realiteit is niet te geloven!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • bart konings

  Het doet me pijn om te zien dat we nog steeds achter amerika aanlopen. Wij als europa zouden afstand moeten doen van amerika. Maar ze hebben teveel macht vrees ik.

  39
 • obama

  Osama bin laden dood?
  Zal best. Zijn de amerikanen zo dom dat ze deze onzin nu geloven. Ik snap het niet.
  Het is toch alang bewezen dat Amerika het zelf gedaan heeft. Ik word bang van deze verwarende info overal en nergens. Amerika zegt iets en iedereen gelooft het meteen.
  Dat kan toch niet. Hallo, dit kan toch niet.

  38
 • Bikkhu

  Namaste,

  Aaaah? Alweer 9-11?

  Ohm shanti.

  37
 • Joris

  Nu is er een hele mediacampagne rond building 7: http://buildingwhat.org/

  Straks komt het nog in de krant. Dan is het echt.

  36
 • Joris

  Ik las het al eerder, maar Griffin zegt het nu na veel meer onderzoek: Osama Bin Laden is gestorven op 13 december 2001 aan zijn nierproblemen, nadat ie 4 keer had ontkent iets met de torens te maken te hebben. Exact op 13 december bekende ‘hij’ wel in een video gevonden door VS militairen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212851/Has-Osama-Bin-Laden-dead-seven-years–U-S-Britain-covering-continue-war-terror.html

  35
 • Cryptocheilus

  Ontopic reactie verwijderd wegens onwelgevalligheid-

  34
 • anoniem01

  Weer wat nieuws,en geloof mij> het gaat niet weg totdat de waarheid boven tafel komt.

  http://911blogger.com/news/2010-08-16/david-chandler-updates-2-new-videos-and-video-interview

  33
 • anoniem01

  Bedankt HyperAlert, wou even laten zien dat het onderwerp 9/11 op die manier gefrustreed word;)

  32
 • HyperAlert

  Anoniem01 gewoon je posting in kleinere delen opdelen en dan per deel kijken waar de censuur filter machine over struikelt.

  Vervolgens letters van trigger woorden maskeren met een sterretje * en dan zo nodig in nog kleinere delen opdelen net zo lang totdat delen van je originele tekst toch doorkomen…

  31
 • anoniem01

  En ik kan nog steeds niet de post plaatsen.

  30
 • anoniem01

  http://twitter.com/W911

  Word lastig gevallen door iemand?

  29
 • Marcel w

  @anoniem01 toch wel naar het schijnt.

  28
 • Bodhi

  Namaste,

  Het zoveeltse lange artikel of boek over een samenzwering van alweer bijna tien jaar geleden. Over 50 jaar komt er weer iemand met een verhaal over de onomstotelijke waarheid. En na veel letters weet nog niemand hoe het zit.

  Net als met de aliens en ufo’s. Komt er weer een oude ex-militair of staatsmedewerker vanuit zijn sterfbed onder de dekens tevoorschijn. Om nog even snel wat te vertellen over UFO geheimen. De websites doen een wedstrijd om de eerste te zijn om diegene nog vlak voor zijn of haar dood te intervieuwen. En na vele spannende internetradio momenten en veel zogenaamde openbaringen zijn we nog geen stap verder.

  Zijn ze er nou wel of niet? Snetverdellekens! O nee, wees verlicht na en alle poespas omtrtent dat zal verdwijnen.

  En de ultieme samenzwering blijkt dat het allemaal het werk van de Illuminatie is geweesd. Wat ook weer elk jaar een nieuwe openbarende guru veroorzaakt. Die dan weer vermoord wordt of aangeklaagt. En dan blijkt zijn broer weer een bloedlijn te zijn van die en die. En is in een pleeggezin gezet door de Illuminatie. En door hypnose en mindcontroll is er dit ………blalblalblalblal! Shut the f…ck up!

  Of is het echt?

  Of zijn de Illuminatie ook allemaal hersenspinsels. Is het de mens zelf die hersenspinsels en mysteries creert? Is het enigste mysterie wat er is hetleven zelf? En meer niet?

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.

  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.

  Siddhi.Siddhi.Siddhi.
  Siddhi.Siddhi.Siddhi.
  Siddhi.Siddhi.Siddhi.

  Ohm shanti.

  27
  • HyperAlert

   Het is allebei en dat weet jij ook en nee ik shot de fok niet op.
   Die tijd hebben we gehad dat we overal onze shot pot dicht hielden over alles wat er te weten valt.
   Veel plezier met je namastubatie momentje mocona pot voor je zelf;

   Bai de botti weeeh ik hou persoonlijk meer van verschillende liedjes en niet steeds hetzelfde riedeltje.
   In welke gewijde moskee laat u uw heilige achterwerk aan het westen zien?

   Hoeveel koppen heeft het boddie koekkie monster? Biddi botti Botha Boeddha, een heel nest heb ik wakker gemaakt?! Leggen jullie eieren of is het gewoon levendbarend via Frits Barend onze nationale Baardraagmoeder? Wel dure Business die new age I presume Sherlock…

   Bottom
   http://www.youtube.com/watch?v=Qk0_qwb1PwY

   27.1
  • anoniem01

   Bodhie!!!

   Wat is er NIET waar wat in die krant staat.

   27.2
  • @ HyperAlert

   Attaah Attaah !

   27.3
  • HyperAlert

   Attaah of Attah, Muhammad Paul?

   Quote:

   >> ” The Attaah Appeal is a registered charity set up to improve education for the under 8’s in the area of Okotomu in the Eastern region of Ghana. ” <> “The quality of the video was very poor and the authenticity of the tape was questioned. This annoyed President Bush:
   “It is preposterous for anybody to think that this tape is doctored,” he said during a brief photo opportunity with the prime minister of Thailand. “That’s just a feeble excuse to provide weak support for an incredibly evil man.” (CNN)
   To be perfectly honest it is preposterous to suggest this videotape could be authentic, but lets have a look at it anyway. ” <<

   The Fake 2001 Bin Laden Video Tape
   You are looking at a US Government Lie
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_binladen01.htm

   27.4
  • HyperAlert

   Attaah of Attah, Muhammad Paul?

   Quote:

   “The Attaah Appeal is a registered charity set up to improve education for the under 8’s in the area of Okotomu in the Eastern region of Ghana. ”

   Attaah Appeal
   http://www.facebook.com/group.php?gid=2596496835

   Quote:

   “The quality of the video was very poor and the authenticity of the tape was questioned. This annoyed President Bush: “It is preposterous for anybody to think that this tape is doctored,” he said during a brief photo opportunity with the prime minister of Thailand. “That’s just a feeble excuse to provide weak support for an incredibly evil man.” (CNN) To be perfectly honest it is preposterous to suggest this videotape could be authentic, but lets have a look at it anyway. ”

   The Fake 2001 Bin Laden Video Tape
   You are looking at a US Government Lie
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_binladen01.htm

   27.5
  • Je filmpje Bottum deed me denken aan de Young Ones, waar die ene steeds Attah Attah riep.

   Maar zo diep waar jij nu naar toe gaat was niet de bedoeling hoor, hou het liever even ‘by the good ol’ England’ dan het Midden Oosten!

   27.6
  • HyperAlert

   Ja dat waren nog eens tijden Paul! Wie was jouw favoriete Young One? Ik was altijd gek op die hardcore hooligan punker die altijd met bommetjes speelde, hoe heet ie ook al weer. En Hippie Neil was ook gaaf natuurlijk.

   Vyvyan loses his head – The Young Ones – BBC comedy
   http://www.youtube.com/watch?v=vcoWdrerLdU

   27.7
  • Mmmmmmh de meeste geliefde Young One was ik toch zelf, maar had altijd een zwak voor die Vivian, de mafkees.

   Waarom omdat je toendertijd allerlei bewegingen had zoals Neo/Punk, Ska en New Wavers, zelf zat altijd bij al die lui met speldjes, gleufhoedjes en zonnebrillen en was gek op stijfjes dansen ergens op Zondagmiddag met 40 man.

   Ah was mijn ouwe schooltijd dat we ergens in iets vast zaten, vermoedelijk een andere timeline dan de meeste zullen bevatten hier, in iedergeval mijn zakgeld ging ‘Up in Smoke’

   Cheech & Chong – Low Rider:

   http://www.youtube.com/watch?v=vdL9Dy5DIvQ

   27.8
  • HyperAlert

   Nog meer maffia style gleufhoedjes en Hispano low riders, ze zijn weer helemaal terug, die gleufhoedjes, vooral jonge vrouwen vinden het interessant om zo een ding te dragen aan het strand.

   Cypress Hill – Lowrider
   http://www.youtube.com/watch?v=VZXF0XLFX1o

   27.9
 • anoniem01

  This September, the most important print item in the history of AE911Truth will make its debut. The “911 Investigator,” the first annual edition of our informative new color broadsheet newspaper, is now available for early order in our online store, and you’ll be able to get 100 copies shipped at low bulk prices and distribute them proudly in your local community.

  bron: http://911blogger.com/news/2010-08-13/we-wrote-it-all-down-classy-little-newspaper-ae911truth-broadsheet-wow

  26
  • Budhy

   Heya Allahmala
   Wil U wat weten? Re-AL-I.t.E-it Is niet te geloven Tenzij U zich een Kool laat St-Oven.
   De meeste mensen hier op aard Zijn al behoorlijk flink Doorgegaard, Maar, Wat is het Waard ?
   Bewerkte informatie wordt al Hypend geconsumeerd En eigenlijk Magnetiseerd het een Doel wat BoetZeerd.
   Alle Modder is U aan deze kant van Uw Monitor geserveerd, Met alle Respect! Wat Heeft Het GeActiveerd ?

   http://www.youtube.com/watch?v=TXJpgqhWvNY

   25.1
  • Budhymann

   The actual “BEAM OF LIGHT” that the very specific individual man was referring to is acrually the “FLARE” from a nuetron-bomb explosion & I’m not exaggerating at all… These words came from a specific CIA individual who was trying his hardest not to lose his soul & all the while making some major mistakes specifically set-up by his own Illuminati employers to keep him chained to their evil will… Sad & very strange & simply true too & so-help-us Christ in grace..

   http://www.youtube.com/watch?v=W610nZ1sRFk&feature=related

   25.2
  • HyperAlert

   Jah ik weet het grote Berend Botje boddie bodda boeddha hah haah, uwe doorluchtigheid, onze hoop en toekomst, we moeten in de geïnfiltreerde new age beweging een beetje met z’n allen gaan sjchanten in een kring en wachten tot de grote leider metatron melchizedek alice bailey dwahl kuhl maytreya ashtar bee hives command center nederdaalt en gaat zeggen wat we moeten doen.

   Ontzettend mooie muziek overigens, dat dan weer wel. Wie zei dat de duvel geen gevoel voor muziek had? Heeft U Sasasne ook al ingelijfd? Ik hoor haar alleen nog maar over dat er geen individuele denkers zijn en dat de grote leider straks komt met de zak van Sinterklaas.

   25.3
  • Budhymann

   Hihi ! Heya HyperAlert?
   Ben ik nu de Zwarte Piet? Voor de rest alles goed met je? Niet?
   Neem toch een joint Beste mens en kom tot je innerlijke wens
   Want daar is die man die alles kan.!
   Deze naam is mijn echte naam dus doe nou hierover niet zo minzaam?
   Maar doet het je plezier? ga dan maar door voor ieders vertier.
   Wat mij betreft heb je helemaal gelijk Dat zwevende gedoe is niet belangrijk.
   Je kijkt langs mij heen met die verre ogen, FarAway-eyes is een apart vernogen.
   http://www.youtube.com/watch?v=RVEdYYMlOJ4&p=0491BA0DC16E6102&playnext=1&index=7

   25.4
 • Goed dat deze man al heel lang zijn eigen regring het vuur aan de schenen legt want ik weet al heel lang dat het een inside job was. Bush jnr wilde afmaken wat papa Bush had laten liggen na de eerste golfoorlog en op Afghanistan werd ook al heel lang gewacht want dan zat men lekker strategisch tussen de kernmachten Rusland, India en Pakistan. Ook zat men lekker dicht bij China dat als een gevaar wordt gezien mochten de huidige machthebbers hun macht gaan verliezen en 1,4 miljard Chinezen ophol slaan.
  De VS heeft alleen enkele calculeringsfouten gemaakt namelijk men heeft de kracht van het door hen ontwikkelde internet onderschat, men heeft er geen rekening mee gehouden dat niet iedereen onder het juk van de VS wenst te leven en men heeft geen rekening gehouden met de kracht van religie die in die landen geldt. Daar kwam nog eens een economische crisis overheen die ze overigens zelf hebben veroorzaakt en naar mijn mening niet meer is op te lossen.
  De VS heeft zijn overlijdensacte zelf getekend door toedoen van drie presidenten. Bush-sr, Clinton en Bush-jnr. Obama is niet meer dan een tussen figuur die spoedig zal verdwijnen tenzij die zich wil gaan ontwikkelen tot dictator en dus de democratie opzij zet want die kant kan het ook nog op. ♥

  24
 • Bosdokter

  New Jason Bermas & Alex Jones docu, Invisible Empire:
  http://www.youtube.com/watch?v=NO24XmP1c5E

  Leipe docu over Sibel Edmonds, monddood gemaakte FBI-whistleblower:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ja6MfujmklE

  23
 • anoniem01

  The number of Americans learning of the evidence refuting the official explanation of the collapse of WTC 7 is growing. The mass media continues to ignore the call by millions both within and outside of the United States for a new investigation. State crimes against democracy have been recognized by American social scientists as an area of criminality needing to be studied in a scientific manner. Although we are beginning to recognize the criminality within our government, we have yet to hold individuals accountable for the most serious of crimes. Let’s take back our country. Review the evidence for yourself. Refuse to allow corruption to further erode our republic and undermine popular sovereignty.

  bron: http://world911truth.org/it-fell-in-silence-the-collapse-of-world-trade-center-7/

  22
  • cozmic

   perfect timing Anoniem , friday 13th time 9.11 , lol.
   Nevertheless im not gonna respond in English since it’s a Dutch site .
   Dat de twintowers en building 7 onder ‘a perfectly controlled demolition ‘ zijn neergehaald is inmiddels wel duidelijk voor een ieder die meer dan 2 hercencellen heeft . Dat het een ‘false flag operation ‘was is redelijk klaar als een klontje , dubieuze verzekeringen en overnames die er aan vooraf gingen zouden nog een ander kleurtje kunnen geven aan het hele gebeuren . Desalniettemin , wat ik op de meeste Amerikaanse sites en chatgroups tegenkom is dat men zelden het 9/11 voorval niet weet te plaatsen in een groter frame . Enkele youtube docu’s geven wat meer inzicht oa The new age infiltration of the Truthmovement , the labyrinth of truth en wel interessant maar nogal gekleurd The awakening van The Wake Up project .
   De drijvende krachten achter de zgn New world Order , oftewel 1 religie , 1 regering , 1 macht zijn niet zomaar een stelletje populisten die graag een tegenstander uitdagen . Zij werken op een hoog nivo met een occulte agenda waarbij niets ‘toevallig’is . Symboliek en data zijn
   immer herleidbaar door de geschiedenis heen , en het klootjesvolk laat zich ophitsen tegen de een en warmlopen voor de ander . Uit de ontstane chaos trekt het select ‘elite’vrijwel altijd zijn voordeel om de wurggreep te versterken . WIE DE OCCULTE AGENDA niet ziet heeft geen idee waartegen hij/zij zich verzet .

   22.1
 • cozmic

  @ iedeeen
  Ik volg deze site al geruime tijd en heb eindelijk de stap genomen om een keertje in te loggen .
  Guido ; ik vind dat je fantastisch werk doet , zware onderwerpen , en ook de humor erin houden , geen channelings van godvergeten sterrenstelsels die ons vertellen lekker te blijven mediteren en alles over ons heen te laten komen , thank you !
  Meeste onderwerpen op deze site ben ik al redelijk of meer dan bekend mee , desalniettemin blijft het belangrijk om die paar wakkere mensen wakker te houden .
  Behold a pale horse !! Het 9/11 drama en alle andere “flag operations” geven duidelijk aan dat er een stroomversnelling zit in de uitvoeringsplannen van de NWO.
  Ook de stromingen in de new age denkers en manipulators wijzen die richting op ( ik heb zelf in dat slangenest gestaan )
  Anyway im not gonna bore you , ik wilde gewoon ff hallo zeggen . 🙂

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.