WantToKnow.nl

Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! Dezelfde tactiek om de sympathie van de wereld te winnen.. “Kijk die jongens nou, ze hebben niet eens helmen om zich te beschermen tegen het zwaarbewapende leger!”.. En vreemd genoeg winnen ze elke keer van dat zwaarbewapende leger.. Vreemd genoeg….

x

Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..

x
2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Natuuuurlijk hadden wij van WantToKnow niet de illusie dat het protest in Oekraïne ‘schoon’ zou zijn.. De illusie dat deze opstand afkomstig zou zijn van de Oekraïners zélf, hoezeer we hen deze revolutie ook ‘gunnen’.. Maar er zijn voor ons weer téveel overeenkomsten met opstanden elders in de wereld (zoals bijv. op dit moment weer in Venezuela) en revoluties in het Midden Oosten, om deze overeenkomsten NIET te zien. Voor hen die ogen hebben om te zien en  oren hebben om te luisteren..!

“Revoluties lijken vaak spontaan te ontstaan. Het lijkt erop alsof de burgers ineens de straat opgingen. Maar het is het werk van maanden en soms jaren van voorbereiding. Het is erg saai, totdat je een zeker punt bereikt. Dan worden massademonstraties georganiseerd of stakingen. Het is zorgvuldig gepland allemaal. Als het eenmaal begonnen is, dan is het ook in een paar weken voorbij..!”
xx
Ivan Marovic, ex-instructeur van
CANVAS, (Center for Applied NonViolent Action and Strategies – Servië)

Zoals ook op de site van de onvolprezen Martin Vrijland te lezen is, werd Poetin al eens te verstaan gegeven, dat hij Oekraïne feitelijk af zou moeten schrijven en dat dit dus goedschiks of kwaadschiks kon.. Oekraïne dient bij de EU ingelijfd te worden.. Op 19 september jl. , tijdens het door Rusland georganiseerde forum, de ‘Valdai International Discussion Club’, werd Vladimir Poetin door Romano Prodi te verstaan gegeven, dat het een goede stap zou zijn als de Oekraïne zich bij de Europese Unie zou aansluiten.

En ondanks het feit dat Vladimir Poetin aangaf dat de Oekraïne daarvoor téveel historische banden heeft met Rusland, deed Prodi er een schepje bovenop.. Hij ‘meldde’ dat Rusland haar visumbeleid zou moeten versoepelen, teneinde meer integratie en toestroom van Westerse studenten mogelijk te maken. En, aldus Prodi, ‘zou ook de Russische politiek een positieve beïnvloeding van Westerse ideeën kunnen ondergaan’… Een staaltje diplomatieke schoffering van jewelste..!

Maar ook zonder deze Prodi, die het voorbereidende en ‘waarschuwende’ werk doet, blijken deze ‘krachten achter de schermen’ zichzelf al vele malen overduidelijk te hebben laten zien. Ze deden dit in de vorm van de georganiseerde en uiterst sluw-geconstrueerde methodes van revolutie, een uiterst geraffineerde en dito georchestreerde manier van imperialisme. Dat is voor velen echter nog nieuw. Kennelijk ook voor veel Nederlandse media en/of journalisten, die kennelijk ook hun hypotheken en ‘vaste salarissen’niet in gevaar willen brengen, door ‘andersoortig nieuws’ te brengen, dat niet past in het ‘voor-de-hand-liggende-plaatje’..

gene sharp compositiionVandaar dat we graag de uitzending/reportage van het  Oostenrijkse televisiestation ‘ORF-TV’ hier nogmaals plaatsen. Een reportage die door ons werd ondertiteld, zodat de Engelse tekst geen hindernis voor je hoeft te zijn. Noch voor de genoemde Nederlandse media EN journalisten.. Deze uitzending heeft de veelzeggende titel: ‘Die Revolutions-profi’s’, wat in goed Nederlands dus neerkomt op ‘De revolutie-professionals’.. Mensen die kennelijk revoluties begeleiden/helpen uitvoeren als hun beroep.. En de kennis over wie dan weer achter deze groep ‘Revolutieprofs’ zit, is dan ook niet heel ver weg meer. Sterker nog, die wordt ‘gewoon’ in deze documentaire genoemd..!

Professor Gene Sharp, aangenaam..
De genoemde uitzending werd een paar dagen ná de uitzending van de Oostenrijkse ‘uitzending gemist’ gehaald.. Vreemd? Nee toch? Een inkijkje in de WARE krachten achter de revoluties in Egypte, Syrië, Libië, Algerije, Yoegoslavië, etc., dient vanzelfsprekend te worden vermeden.. Terwijl andere eerdere uitzendingen van ‘WeltJournal’ wél gewoon te zien zijn, is deze verdwenen…! (‘Es wurden keine Beiträge gefunden, die Ihrem Suchbegriff entsprechen’… (ER werd geen overeenkomstig zoekresultaat gevonden..!))

En hoewel dat heel vreemd is, ligt de waarheid achter deze manipulaties -zoals zo vaak- recht onder onze neuzen ‘verborgen’.. Waar kun je anders béter een geheim bewaren..? Het is de 84-jarige Gene Sharp, wiens werk aan de basis ligt van deze stille revoluties. Hij wordt ook uitgebreid in deze documentaire genoemd en komt aan het woord. Zijn uiterst doorwrochte ideeën over het omverwerpen van regeringen en/of dictaturen, om daarvoor democratie in de plaats te zetten, blijken in de genoemde documentaire de essentie achter ALLE genoemde revoluties.. Maar de vraag is natuurlijk heel simpel: “Wie maakt uit of een democratie een democratie is, of een dictatuur een dictatuur?” Kijk zelf, voordat we laten zien wat er in de Oekraïne te ontwaren is aan ‘buitenlandse revolutie-ondersteunende aanwezigheid’.. (helaas is onze vertaling van YouTube gehaald en kunnen we deze Vimeo-player niet meer embedden op de site.. Klik gewoon op het plaatje of HIER en je zit op Vimeo)

x

revolutie professionals

x

De Oekraïne is niet veel anders. Natuurlijk…!
Nou daar gaan we dan. Even een aantal beschikbare films en reportages, die korte metten maken met de Pauw&Witteman-sprookjes van ‘het volk neemt het niet langer’.. Of de Matthijs-van-Nieuwkerk-fabeltjes dat ‘de Westerse wereld toekijkt hoe het volk zich ontdoet van haar machtswellusteling’.. We laten je deze film als eerste zien.

Het verhaal is simpel, tijdens de eerste dagen van de opstand in Oekraïne, blijken door het leger van de dictator, personen te zijn gepakt, tussen de opstandelingen, die een persoonlijke ID bij zich dragen.. Het blijken leden van de Special Activities Division (SAD), een afdeling van de CIA’s National Clandestine Service (NCS) die werkt als ‘special activities’-groep. Een man die dus op 20 Februari jl. is gepakt in Oekraïne, blijkt dus de ID-pasjes te hebben van deze CIA-club.

Binnen deze SAD zijn er overigens weer twee aparte groepen. De eerste is ‘SAD/SOG’, voor taktische paramilitaire operaties en de tweede is ‘SAD/PAG’ voor under-cover politieke acties. De Special Operations Group (SOG) is de afdeling binnen de SAD die verantwoordelijk is voor die operaties, die bestaan uit het organiseren van inlichtingen-operaties, waarmee de VS-regering niet wenst te worden in verband gebracht.. In die hoedanigheid dragen de leden van deze club (para-militaire eenheden) dan ook geen objecten of kleding die hen met de VS zou kunnen in verband brengen. En als dat wel gebeurt tijdens een ‘missie’, zal de VS-regering gerechtigd zijn alle verband met deze eenheden te ontkennen.

De  SOG is algemeen bekend als de club die de grootste geheime operaties uitvoert voor de VS. Er zijn veel sub-groepen in deze SOG werkzaam, met allemaal speciale karakteristieke ‘kwaliteiten’ en missies.. (Om er toch een paar te noemen… Klik en kijk: Delta Force, DEVGRU en ISA, en ander United States ‘special operations forces’, zoals USNSWC, MARSOC, USASF en 24th STS.

Tja, en dan ‘Democratie als product’, een kapitalistisch product natuurlijk, want dat kun je verkopen, over de hele wereld.. Kijk naar deze opname van RT (Russia Today):

x

x

Mochten zich nog verder ontwikkelingen aandienen op dit gebied, dan zullen we een update van dit artikel maken. We nodigen ook jou uit om zaken in dit kader met ons te delen!

84 Reacties op Oekraïne vol met Mossad-, CIA- en ander ‘gespuis’..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Paul 4.7

  De ogen blijven gefocust, het gaat echt richting een pijplijn met een luchtje wat gas heet. Gezien de inkomsten van Rusland terug zouden lopen met 40% kan de rest van Europa wel eens een klap oplopen van 30% op inkomsten. Het koud op het dak scenario werpt zijn vruchten af wanneer er een stout conflict van bezitterigheid zich toch voordoet. Waarom is de Oekranine zo belangrijk?, de russen zelf die bevrijd willen worden en/of wat er in de grond zit aan pijpleindingen? (dat laatste kan de prijs om gas flink doen stijgen.
  http://www.infowars.com/trade-war-gazprom-threatens-to-disrupt-gas-supplies-to-europe/

  21
  • Paul 4.7

   Goed kijken naar de merkwaardige Obama filmpjes waar gewoon geen donder van klopt, ze voeren weer duidelijk iets in hun schild.
   LaRouchePAC in Action · March 2nd, 2014
   http://www.youtube.com/watch?v=U2sgHJF7DG4

   21.1
  • jenne

   Dit USA/Israel/zionistische kwaad is moeilijk te stoppen, als Londen/Wallstreet denkt met zo Rusland te issoleren begaan ze een grote fout, Duitsland is ook zo tot de WWII gedwongen, het is allemaal heel duister, ben niet gerust op de Atoombommen in Nederland en Duitsland gestationeerd, doelen van de eerste orde, gelezen op The Veteran to Day, dat Rusland over verrasings wapens beschikt die nieuw en heel gevaarlijk zijn, nou dit wapen gerammel, pppff, hoop dat het allemaal goed gaat.

   21.2
  • Odette

   War, what is it good for, absolutly nothing!
   http://youtu.be/GXtXE2-MaUY

   21.3
  • monika

   Jenne, blijkbaar woont/de Poetins dochter in Nederland, heeft een Nederlandse vriend. Ergens in het westen. Maria Putina.

   21.4
  • monika

   Paul, wat denk je wereldwijd hoeveel mensen echt geïnformeerd zijn, die dus niet de gewone nieuws volgen waar alles verdraait wordt, maar andere bronnen raadplegen? Hoe reëel is de kans dat het ook wat ze zeggen en dreigen, het niet door zal gaan omdat men gewoon niet meer participeert. De VS is als staat failliet, ze hebben o.a. 88 miljard schulden bij Rusland en zijn in staat gekke dingen te doen. Europa is al eerder plat gebomd, is waarschijnlijk alleen interessant als er geld te verdienen valt, en Europa is ook in de schulden etc etc.
   Maar goed het zijn woelige tijden en ergens hou ik met alles rekening, misschien loopt het los, misschien is het de dood van vele mensen, maar gezien we altijd blijven doorgaan als energie, en men niet alles in zijn handen heeft, hoeven we als het zover is alleen de mind-schakel om te zetten en te zeggen, oke dan, laat de reis maar beginnen 😀

   http://www.youtube.com/watch?v=QrY9eHkXTa4

   21.5
  • jenne

   PAUL, Lyndon Larouche, duidelijk ze zijn er zat van de Amerikaanse burgers, t’werd tijd.

   21.6
  • jenne

   MONIKA, nou niet fatalistisch worden, als je kijkt naar de Oekrainers van het noord oosten, die weten wel hoe het zit, maar het G.V.D. Europese Media die nou ik weet er niet de goeie woorden voor, maar volgens mij zijn ze verkocht!
   Het zijn die halve balanse politieke psychopaten die constant olie op het vuur gooien, zouden berecht moeten worden wegens inmenging met dood tot gevolg.

   21.7
  • Paul 4.7

   @ Monika

   Ik weet welke kant ik op moet kijken en daar heb ik geen media channeling voor nodig omdat te snappen. Plekjes waar je zelf graag niet komt, verhullen van waarheid van mensen die zelf lokaal burger zijn en een stuk oa het geen ervaren. Alexie Jones, zit er vaak niet mee naast, juist midden ‘to the point’, van het lokale Amerikaanse Illimunati gespuis welke het hoogste woord heeft. Ach het is gewoon een lijntje daar uit laten dat je wel eens trek kan hebben zomaar ineens in een bordje Borstj. 88 Miljard schuld is weinig wat Europa in 1 jaar aan Rusland verdient (120 Miljard) en de Russen strijken weer 180 Miljard op aan Olie en Gas. Het circus doet me gewoon weer aan Boston Bombing denken en zelfs Bin Laden is ook al weer in de oekraine in actie gezien.
   http://www.infowars.com/right-sector-calls-on-russias-bin-laden-to-fight-in-ukraine/

   21.8
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.