WantToKnow.nl

POW en Johan Oldenkamp: bad match!

x

Pow-news en Johan Oldenkamp: een hele bad match!

x10 Oktober 2011 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Nou Johan, je bent een stuk wijzer.. Hopen wij van WantToKnow.. Als je verhaal niet uit de verf komt, je verhaal waarbij je zegt gehuild te hebben, dan is dat een in-en-in trieste zaak. Tenminste.. als je niets aan jezélf te wijten hebt..

Zoals je weet riep Dr. Johan Oldenkamp afgelopen maandag o.a. hier op de site, dat hij een wereldraadsel had opgelost. Óf dat zo is, weten we eigenlijk nog niet, want Johan zou het verhaal afgelopen avond onthullen bij… POW-news.. Ondanks waarschuwingen van veel bezoekers van deze site, bleek Johan tóch zijn focus op dit oppervlakkige, uiterst populistische programma gezet te hebben.. Daar waar hij, naar eigen zeggen, ook de rust van Pow & Witteman, eh, Pouw en Witteman had kunnen opzoeken om zijn verhaal te vertellen..!

Kijk hier wat er terecht is gekomen van de presentatie van Johan’s ontdekking..

Hoezo een oor aangenaaid..?

(kun je de video niet direct zien, volg de lead en kijk op 6:50)

 

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

x

Een utopie?
x

‘You may say that I’m a dreamer, but I know I am not the only one’…

x

Je fietst als vrouw, ’s avonds in het donker door een park.. Slim of dom? De vraag is of Johan het juist pad heeft gekozen om zijn verhaal wereldkundig te maken. Waarschijnlijk niet, als je het objectief bekijkt.. Maar wellicht is het JUIST het goede pad.. Wie het weet mag het zeggen.

Dr. Johan Oldenkamp

Zojuist konden we deze tekst op Johan’s website lezen:

De piramidebouwers hebben ons via de piramides en de Sfinx in Gizeh een heel belangrijk bericht gestuurd. Dat bericht heeft bijna 13.000 jaar ongeopend in onze inbox gezeten, omdat vrijwel niemand wist dat het een bericht was. En van de enkele onderzoekers die een vermoeden hadden dat er iets moest zijn met die piramides, heeft niemand het gehele bericht weten te ontcijferen.

Volgens mij is dat nu wel gelukt, vooral dankzij alle stukjes die sommige onderzoekers al hadden gevonden, en op het internet beschikbaar hebben gesteld. En daarvoor ben ik hen enorm dankbaar.

De ontcijfering

De piramidebouwers wilden ons gewoon vertellen dat het zo weer Licht wordt, en dat we niet in paniek hoeven te raken van wat er nu allemaal gebeurt. Staat je baan op de tocht, haal je slechte cijfers, zit je in zware, financiële nood (zoals ook ik), raak dan niet van de kook, maar weet dat het zo weer Licht wordt, en dan verdwijnt al die ongein letterlijk als sneeuw voor de zon.

Bedenk dat het verhaal nog veel groter is. Er zijn nog veel meer zaken die nog niet in de openheid zijn gekomen omdat deze tot op heden opzettelijk worden onderdrukt. Dat kan nu dus niet langer. Via de linkjes op deze website kun je vele andere websites vinden die allemaal zaken naar buiten brengen die mogelijk de moeite waard zijn om te bestuderen. Maar let op: onderzoek bij alles of het voor jou waar is. Niemand anders dan jij kan bepalen wat voor jou waar is. Op het Engelstalige deel van deze website vind je vele videopresentaties in het Engels (via Weblinks), waarvan ik denk dat ze zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Ook hier is lang niet alles voor mij waar, maar misschien voor jou juist weer wel. Onderzoekt gewoon alles, en behoudt het goede, namelijk dat wat met jou resoneert.

Dat deze onthulling nu openlijk op de Nederlandse televisie is getoond geeft precies aan dat de tijd nu rijp is voor de Grote Transformatie. Het piepkleine stukje dat ik mocht vertellen is slechts het topje van de piramide (of ijsberg). Er is nog veel en veel meer. En er staan vele mensen klaar om hun opzienbarende zienswijzen te delen met ons allemaal. Ik hoop dat al deze zaken nu ook snel op de mainstream tv mogen komen. Of wil je liever blijven kijken naar het huidige aanbod?

Sommigen vonden het heel risicovol van mij om PowNed de primeur te gunnen. Dit was daarop mijn antwoord:

Wie twijfelt aan de oneindige wijsheid van Het-Al-Dat-Is, die twijfelt aan zichzelf.

Alles gaat zoals het gaat omdat het precies de bedoeling is dat het zo gaat. Niet mijn wil geschiede (of die van jou), maar Uw Wil geschiede. We dienen dan we alleen nog even uit te zoeken wie of wat die U dan precies is. En dat kon wel eens heel anders zijn dan velen denken of geloven.  Natuurlijk ben ik niet blij met wat deze jongens hebben geflikt, maar misschien heb ik de woorden van vanmiddag wel voor mezelf geschreven.

Ik voel me ondanks de verkrachting door PowNed toch bijzonder dankbaar, blij en vooral heel erg opgelucht dat het ‘geheim’ nu vrij beschikbaar is. De ‘primeur’ was een aanfluiting, maar het was misschien ook wel een beetje naïef van me om te denken dat de oude MSM dit nieuwe nieuws op een waardige manier zou brengen. Ook (of juist) ik heb nog veel te leren op dat vlak.”

* * *

Voor alle mensen die op hun gemak de ontdekking van Johan willen bekijken,

plaatsen wij HIER de .pdf met het hele verhaal.

Speaking words of wisdom: ‘Let it be’!

* * *

Een van de slimmeriken van POW-news. Ook nog vééél te leren..?

335 Reacties op POW en Johan Oldenkamp: bad match!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Wout

  HEEL SIMPER BESTE MENSEN: Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik maak mij dan hoe dan ook nergens druk meer om. (Eigenlijk al nooit echt gedaan en dit komt uit mijn hart) Ik ben het volledig met Johan eens, wie angst heeft zal angst naar zich toe trekken, wie daarentegen vanuit zijn hart in volle glorie en moed in het leven staat zal dat ook ervaren. Wij creëren letterlijk ons eigen pad, maar de doctrines en onderbewuste berichten en brainwashing van alle dag zullen en kunnen veel mensen de omslag niet kunnen maken. Ik zeg dit niet omdat ik het “ze” niet gun, neen, omdat louter onze huidige maatschappij zo in elkaar steekt en we hebben er altijd wat aan kunnen doen! Maar niemand stond op en we pikten alles van de politici en bankiers, daarachter kunnen we echt de “Powers that be” wel aan hoor, ze zijn als de dood momenteel met wat er allemaal gaande is, Alleen ik zeg dat de protesten die nu gevoerd worden, precies is zoals ze dat willen… we zijn er nog niet…

  Het gaat iedereen goed, zoek het in jezelf, de antwoorden liggen in je hartkamer klaar. Ik weet het dan ook bij deze, alles is in rust, alles is goed, De externe maatschappij is slechts een afspiegeling van ons innerlijke wezen.

  97
 • Tinkerbel

  Johan zit dichter bij de waarheid dan iedereen denkt ! waarom maaken wij onze profeten altijd maar belachelijk ! Het einde is na BIJ !!

  96
 • Dick

  Na de onthulling van Het Geheim van Gizeh en het Geheim van de Tempelberg waarin is geduid dat de Piramiden en de Ark des Verbonds blijde boodschappen bevatten van de bewoners van Atlantis voor de mensen die in onze tijd op Aarde leven nu de Aarde weer uit zijn SLAAP van 26000 jaar ONTWAAKT is voor mij de belangrijkste vraag: Hoe nu verder?
  Ik heb al mogen duiden dat het lijdensverhaal van Jezus, zijn sterven en wederopstanding model staat voor de afgelopen 26000 jaar waarin de mensheid slechts kon OVERBRUGGEN ( ik bedoel dus het BEWUSTZIJN) door middel van het wiel van geboorte en sterven en opnieuw geboren worden (re-incarneren. Dat stelt het LIJDEN en STERVEN van Jezus voor. Maar nu we weer WAKKER worden mogen we OPSTAAN uit de DODEN (in dit leven opnieuw door het geboortekanaal gaan, de Poort. Na de opstanding van Jezus vertelt het verhaal van de bijbel dat hij nog 40 dagen heeft geleefd en toen ten Hemel is gevaren.
  Ik heb al in het kader van de levensweg van Mozes geduid dat het getal 40 verbonden is met een fase in iemands leven. Het getal 4 geeft aan de natuurlijke tijd van de seizoenen en het getal 0 versterkt het. Eigenlijk betekent het dus dat voor alle mensen die in dit leven Wakker zijn geworden en dus weer door het geboortekanaal zijn gegaan een re-incarnatie niet meer nodig is en nu een fase (hoe kort of lang ook) in is gegaan op weg naar onsterfelijkheid.
  Marcel Messing heeft het heel mooi beschreven in zijn boek ‘De Weg van de Katharen’, waarin hij vrij vertaald schrijft dat de mensen die weer Wakker worden “het Bruidskleed mogen weven (ik vertaal dat met in dienstbaarheid hun innerlijke roepstem volgen en hun taak op Aarde volbrengen, hoe klein die ook mag zijn) en wachten op de komst van de Bruidegom (dat is de weg naar het Licht, terug naar de Bron, naar het Ene, naar Al-Dat-Is).

  95
 • Blijkbaar teveel kijkers ineens, live server kon het mogelijk niet aan. Vreemd, maar hij is nu wel bij Uitzending Gemist geplaatst, dus je kunt de uitzending met Johan Oldenkamp NU bekijken wanneer en hoe vaak je maar wilt!

  Hier dus: http://www.duurzaam24.tv/video/de-onthulling-van-het-geheim-van-de-piramides-van-gizeh_686

  94
 • Mb

  Voor zover toeval bestaat, problemen met de uitzending…

  93
 • Vanavond (maandag 17 oktober 2011) wordt vanaf 22:00 uur de Gizeh-boodschap uitgezonden op Duurzaam24.tv. De rest van de week wordt deze uitzending iedere avond om 21:00 uur herhaald.

  92
 • annunaki

  Hai john volgens mij wat ik er van weet zijn de pyramyden ouder dan 15.000 jaar.
  En niet door de egyptenaren gebouwd maar door een ander ras.
  Ben er zelf 3 keer geweest en zie en voel dingen daar die niet kloppen met wat men verteld. De media hier in nederland in hilversum durft het niet aan om dit soort onderwerpen te bespreken.Kom al jaren op de frontierdag daar merk je het ook dat de media er niets voorvoelt en alles belachelijk maakt.ZO OOK POWNIEUWS allemaal onzin dit soort programma s. Geen aktualiteits proggramma duft het aan dit soort nieuws.
  Men is bang om kijkers te verliezen het oude dogma in nederland zit vast geroest en verandering moet je hier niet mee aankomen het zijn angsthazen daar in hilversum.
  PAUL HARMANS van ufowijzer weet er alles van de MEDIA UIT HILVERSUM.

  ANNUNAKI 12 E PLANEET

  89
 • S@m

  ALLES WAT JE IN HET DONKER ZEGT , WORDT IN HET LICHT ONTHULD..

  88
  • Julius Jooker

   licht en donker bestaan bij gratie van elkaar en inspireren elkaar.
   Zonder donker is er geen vorm voor licht. Zonder licht is er geen inhoud voor donker.

   88.1
  • GuidoJ.

   Het licht kan in het donker ‘oplichten’, zichtbaar worden. Het donker kan niet in het licht ‘verdonkeren’.. oid. Licht is creatie, schepping, ZIJN.

   88.2
  • het is heel simpel. het donker kan je verdrijven door licht toe te voegen andersom gaat niet. Je kunt geen donker toevoegen slechts licht wegnemen. Conclusie:licht is in niets afhankelijk van het donker. Donker is slechts het totaal ontbreken van alle licht.

   88.3
 • Buijske

  Nogmaals bedankt voor de theorie,

  Het is echt jammer dat dat Pownews het zo kort hield en niet serieus nam. Voorkennis is belangerijk voor het begrijpen. Deze mensen hebben deze kennis nog niet denk ik. Dus het uiteindelijke bericht snapen ze dan denk ik ook niet 🙁

  Heeft iemand het werk van Nassim Haramein over piramide gezien? Hij beschrijft een ander bewijs wat duidelijk is voor mij dat de piramiden niet gebouwd zijn door de egyptenaren.

  De egyptenaren beschijven alles op de muren. Wie de goden waren, hun gewoontes enz, maar een piramide waarvan de bouw 25 duurt? Vergeten??

  Wat ook intressant is dat hij ook connectie maakt tussen de de piramide en de Bijbel. De kist gevonden in de grote piramide heeft de zelfde maten als de “ark van het verbond met god” die gebouwd moest worden door het volk van israel beschreven in de bijbel. Hiervoor waren zij ontsnapt uit egypte? De farao ging hen boos achterna (miscchien iets uit te piramide gehaald?).

  Mozes wordt vervangen voor Jozuah. Het volk steekt de een rivier over. Wanneer de priesters die de ark droegen een stap in het water zette. Spoot het water omhoog/ stopte met stromen. Mozes gebruikt het zelfde device voor het openen van een weg door de zee.

  Groetjes,

  87
  • Dawn

   @Buijske
   De drie uur durende presentatie van Nassim is meer dan de moeite waard. Waarover hij spreek en actueel is is het stuk over zwarte gaten en dat wij; de mensen op sterrenschip aarde, op dit moment in z’n zwart gat zitten. De aarde reist ergens bij de buitenste ring van de donut en wij zullen volgens Nassim naar het licht gaan omdat dat de loop en dus ‘uitgang’ is van het zwarte gat. Een soort van geboorte. Van embryonaal spiritueel niveau naar een schepsel die voor het eerst zijn ogen leert te gebruiken in het licht als het licht weer aangaat. Wij zullen misschien opnieuw moeten leren kijken en alles opnieuw moeten leren begrijpen, en dat alles in een ander daglicht 😉

   87.1
  • Martijn

   We gaan toch eerdaags door de fotonenbelt? Licht zat moet je maar rekenen. Alles reflecteert, wat een power moet dat geven. Hoe meer licht hoe sneller alles gaat toch?
   Kijk maar naar de planten…

   87.2
  • Dawn

   Dat is het Martijn. Dat ik dat niet zag, Duuuh, tis nog een beetje donker nog in het bolletje, moet nodig op zoek naar het knopje.

   Licht laat alles groeien. En dat gaat sneller en sneller.., de trechter, Phi en noem maar op. Wat een mooie trip!

   87.3
  • Martijn

   Ik hoop op zoveel licht dat iedereen alleen nog maar terug kan schijnen.
   Ieder die het niet verdragen kan, gaat eraan. Lijkt wel een tekenfilm of sprookje.
   Wie weet… over illuminati, verlichten gesproken, haha!

   87.4
  • cozmic

   Haha , ik zie nu net dat Buijske hetzelfde aanhaalt as ik cryptisch vermeldde in reactie 1 . Het begin van de oorlog tussen de bijbelse god en de oude wijsheidreligies .

   87.5
  • Dick

   Buijske, ik zie ook heel sterk de relatie tussen de bouwers van de piramiden en de ark des verbonds. Zie ook mijn bijdragen van vandaag onder het artikel ET de dag voor de onthulling. Ik heb daar vandaag Het Geheim van de Tempelberg onthuld, waardoor de 3 wereldgodsdiensten zijn ontmaskerd. Ik voelde dat dit moest gebeuren in de week waarin Johan Het Geheim van Gizeh onthulde. Er is een connectie tussen beiden. Ik heb daar uitgelegd dat de 3 wereldgodsdiensten gebaseerd zijn op geheimtaal. Mozes en de Ark des Verbonds en de piramide van Gizeh vormen tezamen een boodschap, die achtergelaten is door de laatste bewoners van Atlantis,die tijdens de vorige waakstand van de Aarde leefden. Die boodschap mag nu aan ons geopenbaard worden als geruststelling dat de Aarde weer aan het ontwaken is. De boodschap ie eigenlijk: Heb geduld! Blijf in je KRACHT! Het gaat gebeuren!

   87.6
  • Dick

   Maat Cozmic, dat betekent geen strijd tussen de bijbelse God en de oude wijsheids tradities. De Bijbel is een boek dat ons heel veel heeft te zeggen over ons eigen leven en over het leven dat komen gaat. Vab Mozes en Jezus kunen we veel van leren. Maar ze hebben waarschijnlijk feitelijk als persoon niet bestaan. De wereldgodsdiensten zijn ontstaan door een verkeerde interpretatie van het verhaal van Mozes! Maar dankzij die Bijbel en de geheimtaal daarin hebben we gedurende de slaapstand van de Aarde wel kunnen overleven!

   We moeten nu niet gaan polariseren, maar in dankbaarheid de ontcijferde boodschappen aanvaarden. De Aarde mag nu weer ONTWAKEN! En wij mogen wwer Meesters worden over ons Eigen Leven!

   87.7
  • Dick

   Ik heb altijd gevoeld dat de Tempelberg in Jeruzalem de sleutel is tot de oplossing van het mysterie van de verdwijning van de Ark des Verbonds. Deze heeft gestaan in het paleis van Salomo, dat gebouwd was op de Tempelberg en is verwoest. Deze tempel is later nog een keer herbouwd, maar voor de 2e keer verwoest door de Romeinen in het jaar 70 na Christus. Ik voelde altijd al dat daar de sleutel lag! De Orde van de Tempeliers hebben het geheim in de 13de eeuw ontdekt, maar zijn door de toenmalige paus in de ban gedaan en praktisch allemaal op de brandstapel terecht gekomen. Ik denk dat zij ontdekt hebben wat het Echte Verhaal van de bijbel was. Dat echte verhaal is ook bekend in het Vaticaan, maar is altijd angstvallig geheim gehouden, ten koste van miljoenen tempeliers, katharen en andere ingewijden.

   87.8
  • Dick

   Mijn vemoeden is dat de Bijbel ten tijde van koning Salomo is herschreven. Voor die tijd (rond 600 jaar voor Christus) was de rol van de vrouw een heel belangrijke, maar in de tijd van Salomo werd d evrouw op ene lagere voetstuk gezet. Je ziet het ook aan het liefdesleven van Salomo en ook al van koning David, geen enkel respect voor de vrouw. Toen is de hele belangrijke rol van de vrouw in de Bijbel er uit geschreven! Eva werd neergezet als een bijvrouw van Adam (uit een rub gevormd)en dat gegeven heeft duidenden en duizende jaren geleid tot de situatie dat de vrouw is achtergesteld bij de man. De zogenaamde zondeval (die ook in de Bijbel is geschreven ten tijde van koning Salomo) heeft geleid tot een collectief schuldgevoel in ons onderbewuste. De wereldgodsdiensten hebben er hun macht aan ontleend (puur op basi van anst en onwetendheid. Ik heb het gevoel dat de God die oorspronkelijk in de Bijbel stond beschreven een androgyne God was, dus een God waarin man en vrouw verenigd waren!

   87.9
  • Martijn

   @Dick, vergeet ook Maria Magdalena niet. In het schilderij van Leonardo da vinci, laatste avondmaal, zit ze naast Jezus. Tussen hun in is een open V vorm te zien.
   Volgens mij wil Da Vinci hiermee aantonen dat het gaat om de liefde en de openheid tussen Jezus en Maria Magdalena.

   Laatste avondmaal: http://www.da-vinci-code.nl/codex2.html

   87.10
  • Dick

   Martijn, als je ervan uitgaat dat de Bijbel geheimtaal is en boodschappen bevat voor onze tijd, waar de Aarde weer in de WAAKSTAND komt, dan is de vraag of de figuren van Jezus en Maria Magdalena werkelijk hebben bestaan. Ik heb daar in mijn bijdrages vandaag onder ET de dag voor de onthulling uitgebreid over gesproken. Maria Magdalena was ongetwijfeld de Apostel onder de Apostelen! Zij wist de Leer van Jezus volledig te doorschouwen (te ontcijferen). maar de vraag is of ze niet net als Jezus ook een ILLUSIE is. Maria Magdalena staat synoniem voor de vrouwelijke wijsheid van de Sophia, die weer in deze TIJD over de mensen komt. Dank zij die ALOUDE VROUWELIJKE WIJSHEID, waar ik op VERTROUW ( de Pistes Sophia) mag ik jullie deze week deelgenoot maken van Het Geheim van de Tempelberg. En Johan Oldenkamp mocht ons deze week onthullen Het Geheim van Gizeh! Dat is geen toeval! Dat is gestuurd vanuit het Universum! Wij zijn slechts boodschappers, doorgeefluiken!

   87.11
  • Martijn

   @Dick, als ze er wel waren dan is het nog steeds illusie.
   We hebben te maken met meerdere dimensies van illusie. Wij denken over iets van weet ik het hoe lang geleden, kan nooit kloppen bijna.
   Dingen van kortere tijd geleden zijn al verdraaid, de hele geschiedenis is verdraaid door elk doorgeefluik. Vertel een verhaal en vertel het door. Na 10 schakels is alles anders. Ook de dingen die we nu waarnemen zijn illusie, bekeken door onze kokers die nogal beïnvloed zijn vanaf geboorte. De werkelijkheid ligt voorbij alle materie. Alles is illusie. Het is een vakantie in een film, we zijn allang één met God.

   87.12
  • cozmic

   @ Dick
   Ik ken een wat andere versie dan jouw verhaal , hoewel er wel veel overlappende gedeeltes in zitten . Degene die zich'” de ene” noemde en het hebreeuwse volk onder zijn vleugels nam wordt in de gnosis ook wel de Demiurg genoemd .
   Na zoveel duizenden jaren verstandsverbijstering is het voor mij wel genoeg en mag het beestje bij zijn naam genoemd worden .

   87.13
  • Dick

   Als we het hebben over de connectie tussen Het geheim van Gizeh en Het Geheim van de Tempelberg dan heb ik ook het gevoel dat de sterren ons iets te zeggen hebben. Het heilige getal 7 speelt daar een SLEUTEL rol in. Ik heb me daar onvoldoende in verdiept om er veel over te zeggen. Mijn gevoel zegt echter dat er ook een verband is tussen Orion en de Grote Beer ( de ploeg). Tijdens mijn reis vorig jaar in de Sinai woestijn ging ik steeds aan het eind van de middag nog voordat het donker werd in het zand in een ring zitten met mijn mede reisgenoten voor het avondeten. En als het dan donker werd dan viel me het steed op dat ik pal voor mij uit de 7 sterren van de Kleine Beer zag (de steelpan). Iedere avond weer, terwijl ik niet bewust een plekje uitzocht om deze serie sterren te aanschouwen! Wie kan dit duiden? Is er een verband tussen Orion (met Sirius) en de Beer (met Polaris, de poolster). De Beer is voor ons altijd zichbaar in het Noorden? Gaat dat straks wijzigen en komt daar Orion voor in de plaats? Zijn er connecties met de hoek van de Aarde ten opzichte van de Zon? Ik ben nieuwsgierig of Johan daar iets over kan zeggen?

   87.14
  • Dick

   Cozmic, ik vraag van niemand om mijn verhaal als waar aan te nemen. Ik voel alleen dat een innerlijke stem aan mij vroeg om jullie dit deze week openbaar te maken. Er zijn daarbij dingen tot mij gekomen deze week die mij pas nu duidelijk werden. het stroomde zo mijn pen uit. Dat is niet mijn verdienste, maar ik ben alleen doorgeefluik. Ik voelde al langer dat de christelijk kerk op de verkeerde energie was gebouwd, namelijk die van de apostel Petrus. Dat is namelijk in mijn visie de energie van de angst en de onwetendheid. Jezus zei tegen Petrus vlak voor zijn dood, nadat Petrus zei dat hij Jezus altijd zou verdedigen : “Eer de Haan kraait, hebt ge Mij 3 maal verloochend”. Pas vannacht kreeg ik ineens de boodschap dat het betekent dat voordat de Aarde weer ontwaakt uit zijn slaap (eer de haan kraait) hetgeen zich nu aan het voltrekken is hebben de mensen leven na leven (dus ondanks vele incarnatie; daarvoor staat het getal 3 van de eindigheid, het wiel van geboorte en sterven)steeds weer hun eigen Goddelijke kracht (dat is Mij) ontkent. Je hoeft dat niet te geloven, maar voor mij is dat duidelijk. Je gelooft toch niet in alle eerlijkheid dat ik zoiets kan bedenken met mijn verstand?

   87.15
  • cozmic

   @ Dick Begrijp me niet verkeerd , ik bestrijd jouw verhaal niet .Het meeste ervan heb ik denk ik wel gevolgd en ik zag er veel paralellen in .
   Inmiddels ben ik er ook wel achter gekomen dat ‘de hele ‘ waarheid meerdere lagen heeft en ook meerdere invalshoeken . Op het moment dat je geïnspireerd bent en deze inzichten komen naar je toe dan is dat een overweldigende ervaring . Mijns inziens komt die info uit je hoger zelf of van wezens in een hogere dimensie , helaas zijn zij ook niet alwetend en hebben hun persoonlijke visie en belevenis . Leg maar eens channelingen van bv Toth en Metatron naast elkaar , een gedeelte overlapt en een deel verschilt . In de hogere dimensies zijn ze ook niet foutloos , anders had de zondeval , de val van Atlantis niet voorgevallen . Ook neutraliteit valt te betwijfelen , er bestaan daar ook agenda’s .

   87.16
  • Dick

   Niemand hoeft me te geloven! Het gaat er om dat jullie zelf voelen wat jullie waarheid is en daar naar handelen. Ik ben alleen zelf verbaasd over de magie van het leven! Na een vliegtuigongeluk een paar jaar geleden en de Bijna Doodervaring daarbij is alles in ene stroomversnelling gekomen. Ik werd ineens naar de Maya kalenders getrokken, ik ging me verdiepen in de leer van de getallen, ik werd na 40 jaar weer naar de bijbel getrokken (en sloeg de bijbel niet bij toeval open bij openbaringen 21), ik werd getrokken naar Peru met zijn mooie pre Inca tempels(uit Lemurië) en naar de Sinai woestijn (met zijn prachtige Atlantis energie; ik noemde het daar de speeltuin der Zielen).
   Het voelt zo dat ik door al die dingen waar ik naar toe getrokken bende laatste paar jaar en het vermogen om heel snel dingen met elkaar te combineren (de Geestkracht) er naar deze week is toegeleefd! Ik heb verscheidene Maya kalenders naast elkaar gelegd en voor mij voelt de Lange Telling kalender het fijnst. Ik voel dat deze kalender afloopt op 28 oktober (zoals uitgelegd door de Zweedse onderzoeker Calleman). En wat gebeurde enkele weken geleden? Ik kreeg een uitnodiging voor een lezing van Johan Oldenkamp in Groningen. Ik was die avond echter verhinderd, maar ik zag bij de uitnodiging een link naar een presentatie van zijn Hele verhaal (vorig jaar in Amsterdam).
   Ik kende Johan helemaal niet, maar ik was nieuwsgierig naar zijn presentatie. Ik voelde gelijk zoveel herkenning dat ik een paar maal de hele presentatie heb gevolgd! Hij noemde ook als datum van het “einde van de tijd” 28 oktober.En toen ik deze week zag dat hij misschien een beetje geforceerd zijn Geheim van Gizeh onthulde, voelde ik opeens dat het ook tijd was voor de onthulling van Het Geheim van Gizeh. Ik heb daartoe heel veel bijdrages hier geschreven en niets was van tevoren opgeschreven (dus geënsceneerd). Alles komt zo van het toetsenbord rollen met heel veel inzichten die voor mij ook nieuw zijn. Ik geloof dan ook stellig dat we in de laatste 20 dagen zitten van de Tijd,waarin ons bewustzijn nu in een sneltreinvaart op een hoger niveau komt! Ik heb zelfs al een week geleden ingeschreven voor een workshop om samen met anderen op 28 en 29 oktober te beleven hoe het op die 2 dagen voelt om “het einde van de tijd” in gezamenlijke ervaring mee te maken.

   87.17
  • cozmic

   Ik hoop dat Calleman ernaast zat met zijn berekening anders wordt het hier erg rustig op 2 november . Ook al zijn veel zaken in een stroomversnelling gekomen , het gros van de mensen die zich een tv kunnen veroorloven ligt er nog steeds achter te pitten . Als die shift binnen 2 weken moet gebeuren , dan zouden zich er al wat meer scheurtjes in de tijd/ruimte hebben laten zien bovendien .
   Anyway , ik zal de 27 ste even wat langer douchen en hou mijn merkabah binnen handbereik 😉

   87.18
  • Dick

   Je hoeft niet raar op te kijken dat in het weekend na vrijdag de 28ste het geldsysteem begin in te storten. Niet toevallig presenteren Sarkozy en Merkel eind oktober hun plannen voor de steun aan de euro. Ik verwacht die plannen op 29/30 oktober. Het zou me niet verwonderen dat die plannen heel slecht worden ontvangen op de beurs op maandag 31 oktober. En dat zou wle eens het begin kunnen zijn van het einde van ons geldsysteem! In mijn visie is dat onvermijdbaar om de balans in de wereld weer te herstellen! Maar een snelle instorting kan wel eerst leiden tot chaos! Daarom is het van belang dat we goed in onze eigen KRACHT blijven staan de komende weken!

   87.19
  • simba_nl

   @Dick, ho, stop… Calleman zegt dat de kalender afloopt op 28-10-2011 en NIET Johan… Die heeft een geheel eigen berekening/visie daarop als ik mij niet vergis.

   87.20
  • Dick

   Simba, ik heb het over de presentatie van Johan in Amsterdam, het Hele verhaal. Hij heeft daarin berekent dat 28 oktober het “einde van de tijd”is. Ik zag inderdaad deze week een andere Engelstaloge presentatie waarin hij is gaan schuiven met de datum naar 14 juli 2012. Het schuiven voelt voor mij niet goed! Ik heb dan het gevoel dat je weer in je denken gaat zitten! Net zo min als het goed voor mij voelde dat hij zijn Geheim van Gizeh op tv wilde presentereN! Terwijl hij toch als geen ander zou moeten weten dat we weg moeten blijven van alles waar sprake is van machtsdenken (dus ook bij de tv). Voor mij voelt allleen nog maar ok om te communiceren met de basis. Dus, via workshops, en een internet community als dit. Ik had van wanttoknow nog nooit gehoord, maar dankzij Johan Oldenkamp ben ik hier wel terecht gekomen. En eerlijk is eerlijk, als Johan niet had geforceerd door zijn boodschap op tv te willen presenteren, hadden wij deze gedachtenuitwisseling niet gehad! Dus, Johan bedankt!

   87.21
  • Dick

   Ik stelde gisteren een voor mij open vraag over een eventuele connectie tussen het sterrenstelsel van Orion (met 7 heel zichtbare sterren), waar Johan over schreef in zijn onthulling van Het Geheim van Gizeh en het sterrenstelsel van de Grote Beer (met het steelpannetje, de 7 voor ons heel herkenbare sterren met voorop de Poolster, die ons altijd laat zien waar het Noorden zich bevindt).

   Ik kreeg vannacht een droom waarin zich voor mij de betekenis aftekende en de droom ging over ….. Jozef, de dromenkoning! Volgens het boek Genesis uit de Bijbel was Jozef een Joodse slaaf die gevangen werd gehouden in Egypte bij de farao.Jozef werkte voor de belangrijkste adviseur van de farao en zou diens vrouw onheus hebben bejegend. Hij kwam tijdens zijn gevangenis in aanraking met de bakker en de schenker van de farao die ook in de gevangenis waren gegooid, omdat ze volgens de farao hem wilden vergiftigen. De bakker en de schenker kregen beide een droom en wisten niet wat die betekende. Ze vertelden die droom aan Jozef die deze droom wist uit te leggen! Als jullie willen lezen wat die dromen waren dan moet je maar even naar Genesis 40 gaan. Daar wordt het beschreven. Kortweg, kwam het er op neer dat de bakker door de mand was gevallen ( hij had inderdaad de farao bedrogen) en zou worden gedood en de schenker zou in ere worden hersteld (hij had het juiste verhaal verteld).
   De schenker had beloofd om Jozef vrij te zien krijgen als het verhaal van Jozef waar was en hij in leven zou blijven! De bakker werd inderdaad gedood en de schenker bleef in leven. Maar de schenker vergat Jozef, zodat Jozef nog jarenlang onschuldig in de gevangenis zat opgesloten. Maar toen kreeg de farao een paar hele nare dromen! En hij kon maar niet bedenken wat die dromen betekenden. En toen hij zijn dromen voorlegden aan zijn adviseurs en bedienden, toen herinnerde de schenker ineens Jozef en stelde de farao voor om Jozef te halen en an Jozef te vragen om die dromen te duiden. Toen Jozef kwam legde de farao de beide dromen aan hem voor (zie Genesis 41).
   De farao vertelde: “Ik stond in mijn droom aan de Nijl en ineens kwamen daar 7 prachtige koeien uit die goed in hun vlees zaten. En die koeien gingen grazen in het oevergras. Maar even later kwamen 7 magere koeien uit het water, helemaal vel over been. En die 7 magere koeien aten die 7 vette koeien op. Maar toen ze die 7 vette koeien naar binnen hadden gewerkt zagen ze er nog steeds even mager en lelijk uit. En even later had ik een andere droom. Ik zag in een droom hoe uit een halm 7 mooie, volle korenaren opschoten. En daarna kwamen weer 7 aren op, maar die waren dol en iel. En de 7 armetierige korenaren aten de 7 mooie aren op! Ik heb deze dromen voorgelegd aan al mijn magiërs, maar niemand kwam er uit”
   En toen legde Jozef uit dat beide dromen dezelfde betekenis hebben.

   Ik heb al eerder uitgelegd over de leer van de getallen dat in de oudheid getallen een universele betekenis hadden. Wij met ons lineair tijddenken (wat een illusie is, door paus Gregorius bedacht) hebben vaak de neiging om dat letterlijk op te vatten. Het getal 7 staat echter voor volheid (in dit geval een heel natuurlijk tijdperk van 26000 jaar). Jozef vertelde dat er in Egypte 7 jaren komen van grote overvloed (lees het tijdperk van Atlantis), maar dat daarna 7 jaren komen van grote hongersnood (lees het afgelopen tijdperk van 26000 jaar waarin de Aarde in zijn slaapstand stond). En Jozef zegt er bij dat die hongersnood (lees geestelijke honger) zo groot zou zijn, dat er van de eerdere overvloed (lees het harmonische rijk van Atlantis) niets meer te bespeuren valt.

   87.22
  • Dick

   Ik vraag van niemand om het verhaal te geloven en dan mag je dit allemaal vergeten (er mee om gaan als met de bakker in de droom van Jozef), maar als je er vertrouwen in hebt (dus er mee omgaat als met de schenker, hetgeen letterlijk betekent om het als een kadotje te beschouwen) dan ben ik heel blij voor je!

   Ik vind het zo jammer dat ten tijde van Salomo de Tora helemaal is herschreven en dat hierdoor het joodse volk het verhaal van de bijbel naar zich toe heeft getrokken. Er zijn heel veel oorlogen daardoor uitgevochten, met als climax nu de strijd om Jeruzalem, allemaal vanwege een grote illusie! Het verhaal van de bijbel is namelijk een universeel verhaal, een verhaal van de blijde boodschap, waarin we vol verwachting er naar mogen uitzien dat de mensen op deze mooie Aarde weer ONTWAKEN, bewust worden van de Goddelijkheid in zichzelf, weer Meester worden over hun eigen leven!

   Ik spreek de hoop uit dat dit WETEN mag bijdragen aan de verwezelijking van mijn grote DROOM. Dat Openbaringen 21 over de heilige stad (Jeruzalem) nu ten volle zal worden begrepen en de strijdbijl nu voor eeuwig kan worden begraven!

   87.23
  • Dawn

   @Dick
   Dit zijn de tijden van open baringen. De aarde is aan het ontwaken en het nieuwe bewust zijn is bezig de sluiers van de inwendige donkere baarmoeder te verlaten. Alles komt naar buiten zowel spiritueel, mentaal, lichamelijk (ziekte) en alles om ons heen. Wij zijn niet los maar zitten vast en zijn onderdeel van het geHEEL. Zo boven/onder zo binnen/buiten enz. Zodra wij begrijpen wat er gaande is is de verwondering geboren, de ogen zijn daarna niet meer te sluiten. Ik lees ook vol verwondering je stukjes. Dank je voor het delen!

   87.24
  • Dick

   Dawn, dank je voor je mooie woorden. Ik ben ook alleen maar verwonderd en dankbaar!

   87.25
  • Dick

   Dawn, jouw woorden over open-baringen hebben veel indruk op mij gemaakt. En hebben mij geinspireerd om nog het volgende te delen.

   Ik heb al verteld dat ik een paar jaar geleden in een spiritueel winkeltje in Groningen een edelsteen kocht, waar je goed van zou kunnen Aarden, namelijk een Rode Jaspis. Ik voelde me namelijk een Vreemdeling op Aarde. Ik zat heel veel in mijn denken, ik kon heel moeilijk bij mijn gevoel koen, had last van fobische angsten en chronische hyperventilatie. Ik heb de steen in mijn broekzak gestopt en tot aan de dag van vandaag altijd bij me gedragen. Wat wil nu het geval? Ik werd ineens de dag nadta ik die steen kocht naar de bijbel getrokken. Ik had een bijbel uit de erfenis van mijn moeder gekregen, maar had daar 40 jaar (mijn eigen innerlijke strijd, het verblijf in de woestijn van Mozes waar ik eerder over sprak) niet in gelezen. Ik opende de bijbel en het viel open bij Openbaringen 21 over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde en dat de muren van het nieuw Jeruzalem zouden worden gebouwd met de steen van de Rode Jaspis. Mijn mond viel open van verbazing, maar ik had geen flauw idee wat dat allemaal betekende. Maar langzamerhand kreeg ik steeds meer aanwijzingen. Ik voelde ineens dat ik graag mijn oude hobby van orgelspelen weer wilde oppakken. Ik had ook 40 jaar geen orgel meer gespeeld, omdat ik in mijn pubertijd mij niet meer goed voelde in de kerk (als instituut, niet als gebouw, want kerken, kathedralen en tempels als gebouw hebben mij altijd aangesproken) en dat ik kerkorgel spelen daarmee en met mijn opvoeding associeerde. Ik kocht een klein kerkorgeltje en begon te spelen. En ik vond in de erfenis van mijn moeder een oude liederenbundel van Johannes de Heer, waaruit ik meer en meer ging spelen, met name het lied 140 Ik Zie een Poort Wijd Open staan (dat lied speelde al een hele tijd in mijn hoofd zich af). En ik vond een muziekstuk The Holy City over het nieuwe Jeruzalem dat ik ook bijna iedere dag ging spelen. En op een gegeven ogenblik ging ik er bij zingen. En wat schetste mijn verbazing. Er kwam meer en meer ruimte in mijn fysieke lichaam. Ik voelde dat ik steeds zuiverder en steeds mooier ging zingen. En dat mijn ademhaling steeds dieper en dieper kwam! Ik voelde dat mijn blokkades bij mijn 1e en 2e chacra verdwenen als sneeuw voor de zon. Daarbij kwam dat ik door een hele pijnlijke ervaring heen moest in de relationele sfeer, wat ten diepste te maken had met in mijn eigen kracht gaan staan (mijzelf leren vergeven), waarna alles ineens in een stroomversnelling kwam.

   En nu kan ik de mooie woorden van Dawn helemaal plaatsen! Openbaringen 21 vertelt ons over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde en en nieuw Jeruzalem. Alle woorden die daar staan zijn ook weer in geheimtaal geschreven. Het gaat er ten diepste om dat iedereen die daar naar op zoek is tijdens het leven hier op Aarde opnieuw geboren mag worden, weer door het geboortekanaal (de poort) mag gaan en zo de Messias, de Meester van zijn Eigen Leven mag worden. Maar doordat we tijdens het leven op Aarde weer opnieuw geboren mogen worden, heeft het “wiel van geboren worden en sterven” daarna geen vat meer op ons! Ik heb zelf eerder aangegeven dat voor mij 28 oktober 2011 goed voelde als datum van het “eind van de tijd”. Johan Oldenkamp noemt in zijn laatste presentatie 14 juli 2012. Wat mij betreft mogen jullie beide data vergeten! We leven in de tijd dat de Aarde weer in zijn Waakstand komt, maar ieder die daar naar het Meesterschap over het Eigen Leven op Zoek is (het Lam Gods volgens Openbaringen) mag in zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen wijze het “einde van de tijd” beleven en opnieuw door het geboortekanaal gaan. Ik wens jullie veel Geestkracht, Licht en Liefde toe!

   87.26
  • Dick

   Ik had net nog een laatste bijdrage van mijn hand geschreven met een persoonlijke noot en mijn slotconclusies over het “eind van de tijd”en het opnieuw geboren worden (open-baren). Dit artikel was geplaatst, maar is helaas verdwenen! Dat is voor mij het teken, dat ik hier moet stoppen! Ik wens jullie heel veel Geestkracht, Licht en Liefde toe!

   87.27
  • Dawn

   @Dick
   Haha, daar heb ik de laatste tijd ook heel veel last van. Abnormaal vaak zelfs en daarom gebruikte ik Word maar zelfs die slaat tegenwoordig vast en heeft een eigen leven. Dan laat ik het ook los. Soms zijn er dingen goed en alleen voor onszelf. De boodschap kwam in het collectief toch echt wel aan zonder de rechtstreekse inbreng. Alles is focus… en niets is voor niets!

   87.28
  • Dick

   Dawn, dank je, 2 zielen en 1 gedachte! We komen tenslotte allemaal uit dezelfe Bron en mogen ook weer allemaal Een worden.

   87.29
  • GuidoJ

   Gekke reactie Dick, naar mijn idee. Je staat er toch gewoon op..??

   87.30
  • Dawn

   Ja Guido, maar deze kwam bij mij ook pas binnen op 18.51. Beetje trage verbinding? Ach het zal de overgang van 3D naar multi D wel zijn. De computerstream kan de snelheid gewoon niet meer aan 😉

   87.31
  • Dick

   Guido, trek het je niet aan, het was niet naar jou toe bedoeld. Maar de tekst was meer dan een uur, anderhalf uur weg en ik dacht het is goed zo! Ik geloof namelijk dat niets, maar dan ook niets in het leven toeval is!

   87.32
  • Alice

   @Dick,

   Helemaal mee eens. Maar we mogen het Toeval soms wel een handje helpen. 🙂

   87.33
  • GuidoJ.

   Dick 87.32: grappig dat heb ik nou ook. Wat een toeval niet?

   87.34
  • Dick

   Het Geheim van Gizeh en Het Geheim van de Tempelberg met de Ark van het verbond staan met elkaar in verbinding. Zowel de piramiden als de bijbel bevatten boodschappen van de bewoners van Atlantis aan ons nu de Aarde weer uit zijn Slaapstand mag ontwaken. Ik stelde hier onder 87.14 een open vraag over de connectie tussen de sterrengordel van Orion met zijn 7 heldere sterren en de Beer met zijn 7 heldere sterren (het ons welbekende steelpannetje). Tijdens mijn reis vorig jaar op kamelen door de Sinai woestijn, in gezelschap van bedouienen, viel het me op dat ik ieder avond rond het kampvuur pal voor mij zag de steelpan, recht voor me. En ik ging echt niet met die intentie rond het vuur zitten! Maar goed, steeds triggerde mij die serie sterren! En je kunt je voorstellen dat je ind e wosetijn duizenden en duizenden sterren aan de hemel ziet staan en dat dan het steelpannetje er echt uitspringt! Ik zag meer en meer in het steelpannetje de vorm van een sleutel! En voelde dat de steelpan in verband stond met de sleutel van het Leven! En toen kreeg ik die nacht een droom….. over de dromenkoning Jozef! Ik heb er uitgebreid over verteld onder punt 87.22. Dat de 7 vette jaren staan voor het rijk van Atlantis, toede de Aarde ook in de Waakstand stond, en dat de 7 magere jaren staan voor de laatste duizenden jaren toen de Aarde in haar slaapstand stond en dat de hongersnood in die jaren staat voor de “geestelijke armoede”. Maar dat er tevens hoop is… want Jozef adviseerde de Egyptische farao om graanschuren te bouwen (hij doelde op de piramiden en de bijbel) om de mensen ten tijde van de Slaapstand van de Aarde in staat te stellen om derug weer te slaan naar de nieuwe Waakstand van de Aarde. Is dat niet een mooie boodschap? Ik kwam er op om dat ik vanavond opeens het boek Het Geheim van de Piramiden van Robert Bauval opensloeg op pagina 90 en 91 over de godin Seshat en de relatie met het getal 7 (van volheid) en de Beer (het steelpnannetje). Ach, de magie van het leven is geweldig!

   87.35
  • Willie

   @Dawn: hallo Dawn, een aantal dagen geleden beloofde ik je nog te reageren op een of ander, wat weet ik niet meer. Maar ik was toen te ziek en dat is nog steeds zo. Ik probeer alles een beetje bij te houden af en toe, maar het kost me nu teveel. Dus als ik eindelijk weer eens beter ben, zal het allemaal wel moeilijk op te zoek te zijn. Geeft niet. Alles gaat gewoon door, evenals de heel interessante reacties en teksten van Dick, Dawn, mirakel multi D, HyperAlert, cozmic, Alice, Selene en de vele anderen waar ik nu niet op kom. Meisjes en jongens, ga lekker zo verder. Jullie dragen heel veel bij, goed zo. Hartengroet van Willie

   87.36
  • Willie

   Nu ga ik nog even “zielig” doen, nee hoor, dat meen ik niet.
   Was vergeten te typen: zou ik mijn verjaardag op 28-10-2011 nog wel halen met deze hardnekkig kwaal? ’t Zou toch wat wezen, als dat niet zo was hahahahahaha.

   87.37
  • Dick

   Willie, ik had je al genist, heel veel beterschap! Ik kan er ook niets aan doen, want het is pure magie! Ik sat een paar weken geleden op de tennisbaan, toen ik een bal over het hek sloeg. Ik haal die bal op en zit er een man op een bankje naast de tennisbaan ene boek te lesen. Ik keek op de kaft en zag iets van “kalender en….. tijd”. Dus, ik spreek die meneer aan en zei zoiets van “Ach meneer, tijd bestaat niet, alleen in onze beleving” En ik kreeg met hem een gesprekje over Maya kalenders etc. En ik vroeg hem hoe hij op het bankje terceht kwam. En hij vertelde dat hij leraar was op een school naast de tennisbanen en dat hij middagpauze had. Hij was leraar bouwkunde. Ik vertelde hem dat ik nog geen spijker recht in een plank kon slaan, maar dat ik wel heel erg geinteresseerd was in de heilige geometrie en dat mijn grote droom is om nog een keertje een tempel te bouwen op een terp op basis van de heilige geometrie! En we krgen het over de primaiden en hij noemde mij de naam Robert Bauval. Ik had me nog nooit in hem verdiept, maar toenik thuiskwam ben ik gelijk gaan googlen. En ik raakte geinteresseerd. Ik kocht dezelfe dag via bol.com nog het boek Het Geheim van de Piramiden en had er net enkele bladzijden in gelezen, toen ik erachte kewam dat Johan Oldenkamp het Geheim van Gizeh had ontdekt. En toen kwam ik vorige week via Pateo.nl op deze site (waar ik nog nooit van had gehoord) en toen rolde ineens bij mij Het Geheim van de Tempelberg van het toetsenbord. Heel veel inzichten kreeg ik pas in de loop van afgelopen week. Natuurlijk heb ik mij in veel dingen geinteresseerd (zoals de Maya kalenders, de leer van de getallen, heilige geometrie etc) en ik heb veel magische reizen gemaakt de afgelopen jaren naar Ecuador, Sri Lanka, Peru en Egypte en daarbij veel kennis opgedaan, maar de meeste inzichten (het combineren van de opgedane kennis en ervaring) kwam pas door de gedachten uitwisseling hier. Er kwam ineens een kettingreactie op gang. ik kon niet meer stoppen! Hartelijk dank allemaal!

   87.38
  • cozmic

   @ Willie
   Kom op Wilie laat je niet kisten door een stom griepje , nog 11 dagen voor je grote vakantie 🙂 . Zet gewoon de “ik ben gezond ” knop aan en binnen een paar dagen loop je weer bloemetjes in de graskant te plukken . Heb vertrouwen in je immuunsysteem en stuur het eventueel even aan met ferme gedachtes . Bij deze knal ik ook even wat energie door ht scherm opdat je snel weer zo fit als een veertiger bent . ( en even die ruggenwervels recht laten zetten )

   87.39
  • Dawn

   @Willie misschien kan ik je ietsje opvrolijken? Lachen is gezond dus dan zal het wel goed voor zieken zijn, toch?

   Hoop echt dat je snel weer jezelf bent, verwen jezelf extra goed.

   http://www.youtube.com/watch?v=0fICVCI6EfQ&feature=related

   (ps sambucol werkt voor griep en hoest wonderlijk goed)

   87.40
  • Willie

   Dankjewel Dick voor je schrijven. Zoveel mogelijk volg ik je, ik voel me zieleverwant met je, maar dat heb ik met meerdere en tenslotte zijn wij als zielen allen verbonden met elkaar, toch?
   @Cozmic, het is een STOMME GRIEP, helaas geen griepje, bij anderen in mijn omgeving wel een korte griep ja. Ik zit me de schompes te slikken aan honing met propolis, gemberthee, ontgiftingsthee, hete grogs, zuigtabletten met propolis, Echina Force en ook nog EBT-complex en pas nu MIR-methode toe: “lust U nog peultjes?” Ben uiteindelijk toch maar veel Paracetamolletjes gaan slikken voor tegen keel, oor- en hoofdpijn. Dankjewel voor je energieknal cozmic, heb ik nodig want aan mijn immuunsysteem hapert het blijkbaar nogal ooit ernstig burnout, dus niet veel energie) en aan mijn ruggenwervel mankeert het momenteel niet, wel geweest, maar na de atlascorrectie gaat het wat dat betreft goed. Toch zoals als ik nu de laatste 4 weken heb bezig ben, heb ik nog nooit meegemaakt. Maar goed, misschien is het wel de bedoeling voordat 28 oktober daar is.

   Nog een een grapje: Het leeft onder de grond en het heeft nooit hoofdpijn: EEN PARACETAMOLLETJE!!!!!

   Groet

   87.41
  • Willie

   @Dawn: tussen stik- en benauwde blafhoesten door: hartelijk dank Dawn. Ik ga nu toch morgen (hoop dattie tijd heeft) naar de huisarts en dan ga ik gelijk Sambucol kopen evenals Cat’s Claw en Oscillococcinum, want oh, die nachten, vreselijk, ik slaap nauwelijks en men zegt al dat ik heel erg afgevallen ben en er ouder uitzie snifsnif. Tja, ben al 4 weken ziek en meestentijds alleen, want mijn man is steeds elders aan het werk en in de weekends is hij aan het helpen bij opknappen huis bij zijn dochter hetgeen betekent dat als hij de boodschappen doet het heel erg summier en basis en vies en ik hoef niet bij hem te komen met Sambucol, Oscillococcinum etc.want als ik hem op een briefje schrijft wat hij moet halen, komt hij met niks terug; kan hij het niet lezen (ik schrijf heel duidelijk) en uitspreken. Het wachten is op mijn zoon alsie vrij is. Ik wil nog wel een paar lollige dagen hebben voor 28 oktober hoor en daarom zeker dank voor je komische youtube. Ik zal hem zo meteen bekijken.

   WAT ZIT IK TE Z..KEN HE?

   87.42
  • Willie

   @Dawn: hahahahahahahaha, hardstikke leuk. ‘k Heb vreselijk moeten lachen, was pijnlijk met keel- en oorpijn maar het was het waard. Waar haal je ze och vandaan?

   87.43
  • HyperAlert

   Willie de Pillie heb ik ooit een keer zomaar gezegd, kom op Willie Wel of Willie Nie, Wel Toch? we kunnen niet meer zonder jou, de Power Boost van Cosmic gaat gegarandeerd dwars door de aether z’n werk doen, overmorgen voel je je weer een ander mens, geloof me, Dawnie heeft ook zulke krachten maar ze houdt zichzelf nogal eens tegen, door jou Willie gaat zij nu ook weer helemaal voluit open, volgens mij wel

   Nog een keer dat verwoestende mooie nummer, een paar maanden terug heb ik daar zo vaak naar geluisterd, daar zit zo veel kosmische keltische kracht in, dat gaat ook helpen weet ik zeker

   Kan EvAngelic Dick niet een extra goed woordje doen bij de heilige geest daarboven?! Dat laatste over de donkere kant niet weg drukken dat vond ik een mooie preek

   Florence + The Machine – Cosmic Love
   http://www.youtube.com/watch?v=2EIeUlvHAiM

   87.44
  • Dick

   @ HyperAlert Het doet me bijzonder genoegen dat je van mijn stukjes geniet. Nou, ik kan je vertellen dat dat wederzijds is. Jouw humor brengt me geregeld in een enorme lachbui, ik stik er bijna in! EvAngelic Dick wil graag een paar woordjes doen voor Willie, dat ze snel weer helemaal mag opknappen. En dat zal ik straks ook doen voor ik naar bed ga. Maar let op, de heilige geest is niet daarboven, he. Als je me goed hebt verstaan dan is de heiligende Geest in ons allemaal. Dat is de Goddelijke kracht in jou en mij die wonderen kan verrichten!

   87.45
  • Martijn

   Dick, volgens mij ben je een ware aanwinst. Dacht eerlijk gezegd heel even dat je godsdienst waanzinnig zou zijn maar dit is helemaal niet zo. Sommigen zagen mij namelijk zo hier, alleen door ervaringen en verhalen over Jezus en God. Ik ben in ieder geval ook zeer blij dat je in ons midden bent.

   87.46
  • Janee

   Ben zelf altijd wel op mijn hoede als mensen denken boodschapper van God te zijn ook al bedoelen ze het goed.

   87.47
  • Martijn

   @Janee, ergens zijn we allen boodschappers van God, alleen de ene verstaat de boodschap en verkondigt die, de ander verstaat het niet en gaat met z’n eigen moralen aan de haal. Laat de gedachten komen, kijk erna maar doe er pas wat mee als je er bewust naar gekeken hebt. Tel tot 10 zeiden ze vroeger.

   Uiteindelijk zijn we bewustzijn, waarin een waarnemer met een lichaam het doek bevlekt. Daaruit komt dan een individu, een ego, die van alles wil behalve dat wat is.

   Dat wat is, dat is ook wat we zijn in de diepte. Liefde, kracht, vrede, stilte, het is ook met zulke mooie woorden niet te benoemen.

   87.48
  • cozmic

   Ik zal ook even mijn E. van Gelize bijdrage leveren .
   http://www.youtube.com/watch?v=FrzPY1hDNsc&feature=related

   87.49
  • Dick

   @ Martijn, dank je voor je reactie. Jouw bijdrages hebben mij ook geinspireerd. Ik ben als kind opgevoed met de bijbel, maar heb al in de pubertijd afscheid genomen van de kerk. Bijna 40 jaar later werd ik ineens weer naar de bijbel getrokken. Intuitief begon ik 2 jaar geleden te lezen met het boek Job! Dat gaat over een man die bijna alles verloren heeft in zijn leven, zijn vrienden, zijn familie, zijn gezondheid, maar 1 ding had hij behouden: zijn geloof! Ik weet nu ook wel waarom ik dat boek nu uitgerekend als eerste moest lezen! Martijn, ik heb al jaren geleden mijn allerbeste vriend verloren aan kanker (op 33 jarige leeftijd), ik kwam daarna in de stress om dat ik daar niet mee om kon gaan, ik raakte in een zware burn-out, verloor mijn moeder, ik verloor mijn andere beste vriend aan kanker, ik had zware problemen met mijn gezondheid, ik kreeg relatieproblemen en heb nu geen goede vrienden meer, heb weinig familie, maar 1 ding is in mij alleen maar gegroeid…. mijn GELOOF in mijzelf! Ik kreeg na die burn out een boek in handen, de Celestijnse Beloftes, en dat boek veranderde mijn hele leven.. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf en 1 voor 1 voelde ik dat de Beloftes in dat boek werkelijkheid werden in mijn leven.
   Ik heb mijzelf gelukkig weer hervonden en ben nu in staat om mijn leven helemaal op mijn intuitie te leven.
   Het is wel waar dat ik heel sterk de laatste paar jaar naar de bijbel ben getrokken. Ik heb de Tora gelezen, de eerste 5 boeken van de Bijbel, en daarna de 4 evangelien uit het Nieuwe Testament. En een stuk uit het laatste bijbelboek, Openbaringen! Meer niet! En ik ben heel sterk naar een aantal gnostische geschriften getrokken.
   Met name de figuur Maria Magdalena heeft heel sterk mijn belangstelling gekregen! Dat gebeurde na een magische reis in Peru in november 2009! De reis heette Ontdek de sjamaan in jezelf! Vrij vertaald: Hoe kun je je eigen geneesheer worden? Ik reisde met een kleine groep Nederlanders, die ik voor een groot deel voor het eerste ontmoette in Peru. We zaten op een gegeven ogenblik in een zweethut bij een indiaanse sjamaan in Cuszko (Cush) toen ik gaandeweg voelde dat ik in een hele andere wereld terechtkwam. Ik voelde me eerst sjamaan worden en nam zelfs ongemerkt het roer over van de sjamaan. En toen voelde ik me opeens Jezus worden en nam de hand van de vrouw die naast me zat en noemde haar: “Maria”, terwijl ze in werkelijkheid heel anders heette. Het bijzondere was dat ik bij die vrouw vanaf het eerste moment dat ik haar zag een gevoel had of ik haar al altijd gekend had. Deze vrouw had prachtig zwart haar en liep altijd in zwarte kleren. En toen ik thuis kwam ben ik gaan googlen en kwam ik uit bij de Zwarte Madonna (Maria Magdalena). En toen is mijn belangstelling voor haar begonnen! Echter, het lezen van de bijbel en gnostische geschriften kwam pas in een stroomversnelling in december afgelopen jaar. Ik las begin december 2010 een bericht in de krant dat een aantal Nederlanders bij een busongeluk in Peru om het leven was gekomen. Wat bleek nu? Dit was een reisgezelschap dat precies dezelfde magische reis maakte als ik had gemaakt een jaar daarvoor. En zelfs met dezelfde reisleidster! De bus was verongelukt vlakbij het Titicaca meer, niet ver van een plaats waar ik een hele mooie inwijding had meegemaakt (Aramu Muru, de Poort naar de Hemel). Ik kwam op een condoliance register op internet van 1 van de omgekomen Nederlanders en toen ik condoleerde viel me een condoleance op van Marcel Messing. Ik kende hem slechts alleen van naam, maar werd naar zijn website Wij Worden Wakker getrokken en zag daar dat hij een week later een lezing had in Groningen, bij mij in de buurt.Ik ben daar naar toe gegaan en de schellen vielen van mijn ogen. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel herkenning gevoeld als toen. Het verhaal boeide van de eerste tot de laatste minuut. Ik kocht na afloop een aantal boeken van hem over de uitleg van de parabelen van Jezus, maar ook over de katharen en alles klonk mij juist in de oren. Ik ben me toen verder in de gnostische geschriften gaan verdiepen en met name in de rol van Maria Magdalena! Zij staat synoniem voor de aloude vrouwelijke wijsheid van de Sophia. Dat is de wijsheid waarvan we nu allemaal weer deelgenoot mogen worden! Die wijsheid zorgt ervoor dat we weer Wakker worden!

   Ben ik nu een godsdienst waanzinnige? Ik heb zelf het gevoel van niet! Ik ben meer en meer er achtergekomen in de loop van vorige week dat de bijbel een universele boodschap bevat aan ons achtergelaten door de laatste bewoners van Atlantis! Het Joodse geloof en de Islam is gebouwd op de Tora, de eerste 5 bijbelboeken. En het christelijk geloof is gebaseerd op de evangelieen waarin over het leven en dood van Jezus wordt verteld. Ik ben er van overtuigd dat alle 3 wereldgodsdiensten zijn gebaseerd op een verkeerde uitleg van de bijbel. De geheimtaal daarin is niet verstaan! De bijbel is zelfd voor een deel herschreven, met name het scheppingsverhaal (met de zogenaamde zondeval in het paradijs en de rol van Eva daarbij). Ik WEET dat het zo is, maar dat is een innerlijk weten!
   We leven in een mooie tijd, want alle WAARHEID mag nu worden geopenbaard. Alle machtsstructuren zullen nu in een snel tempo worden ontmanteld. Daarbij horen ook de wereldgodsdiensten! Ze zijn namelijk allemaal op de verkeerde energie tot stand gekomen, namelijk van de ONWETENDHEID en de LEUGEN. En de Bijbel is zodanig herschreven, met name de zondeval (over goed en kwaad) dat het ook heeft geleid tot een collectief schuldgevoel, waardoor de mensheid in de greep van de ANGST terecht is gekomen. Dit WETEN zal voor de mensen van nu een bijdrage kunnen leveren om uit de greep van de angst te komen en de weg naar Licht en Liefde te vinden! En weer de Goddelijke kracht in ons zelf ontdekken, waardoor we weer Meester kunnen worden over ons eigen Leven!

   87.50
  • Janee

   Ik heb gewoond in Ussat les Baines op de Sabarthez de berg van de Katharen .
   Ontmoette een man die deed aan speleologie en werkte in een museum . We gingen paar keer per week samen diep de berg in via de Eglise moesten we door nauwe doorgangen tijgeren om te komen in grote onderaardse zalen. Wat een stilte diep in de berg geen geluid van buitenaf drong in de berg je hoorde enkel het ritmisch tikken van druppels water. Deden we onze lampen uit was het aarde donker besef van tijd loste daar volledig op.
   We daalden steeds dieper af in de berg klommen langs stijlen kliffen om aan te komen bij onderaardse meren en zijn warm waterbronnen. Omdat hij in het museum werkte was hij op zoek naar nieuwe doorgangen ik lichte hem bij met mijn zaklantaarn en bleef zelf zitten op vertrouwd punt en hij ging zijn weegs. kwam hij weer terug was het net alsof ik naar een geboorte keek hij al wringend zich te verlossen uit de nauwe doorgang zwetend en zwoegend. Wat mij altijd bij is gebleven is dat je daar als het ware oplost in de berg en jezelf ontmoete in stilte en donkerte het was alsof je opgenomen werd in een dieper beleven van jezelf. Niet meer al mijn gedachten slokte mij op maar een diepe eerbied en dankbaarheid te zijn.

   87.51
  • Martijn

   Prachtig Dick, zo open, zo eerlijk. Uiteindelijk zit de ware Christos in onszelf.
   Wij zijn allen dragers van het licht. Alles wat leeft. De zon schijnt ook in ons!
   Als we alles herleiden, alle illusies achter ons latend, zijn we één.
   Toch mogen we allen onze eigen gang gaan. Elke bloem ontspruit op een ander moment op een andere manier. Volgens mij gaan we een mooie tijd tegemoet. Een tijd van ontwaken.
   God is niet met ons maar in ons en zal zich uiten met al het leven om ons heen. Niemand staat alleen…

   87.53
  • Dick

   @ Cozmic, dank je voor het opsporen van dat artikel. ja, het waren die mensen en het was het condoleance register van Karel van Huffelen. Ik kende hem niet, maar na zijn overlijden zag ik op zijn website dat hij interessante boeken had geschreven. Ik kan erg aanbevelen zijn boek De meesters van het Titicacameer. Geweldig hoe hij schrijft over hoe hij de energie van onze voorvaderen van Lemurie daar ten diepste heeft gevoeld! Ik deel dat met hem!

   87.54
  • Dick

   @ Janee, mooi verhaal, dat je het gevoel kent om heel dicht bij jezlf te zijn. Ik had dat ook op voor mij heel bijzondere plaatesen, zoals in Peru op Machu Picchu en bij het Titicacameer. En toen ik op kameel een tocht door de Sinai woestijn maakte, waard e stilte zo intens is! Gelukkig kan ik meer en meer echter ook bij het gevoel komen in de drukte van het leven hier en nu!

   En ik ben het helemaal met Martijn eens dat we allemaal boodschappers van God zijn, omdat God ten diepste in ons zelf aanwezig is. Je hebt er zelf van geproefd in de grot! En dat gevoel hier met ons gedeeld! Het is niet meer en niet minder! Alles is in ons zelf aanwezig, we hebben de Goddelijke kracht in ons, we hoeven ons er alleen maar aan over te geven en ons mee laten stromen op de baren der golven!

   87.55
  • Dick

   Omdat de magie van het leven zo mooi kan zijn, wil ik graag nog 1 hele spirituele gebeurtenis met jullie delen die ik mocht beleven in november 2009 bij de ruines van de meest heilige stad van de Inca’s, Machu Picchu. Na mijn burn out las ik in 2003 het boek de Celestijnse beloften. Ik schreef daar eerder over. Het verhaal speelt zich af in Peru. Een paar maand later kwam ik een nichtje tegen die mij vertelde dat ze in het voorjaar van 2004 een rondreis van 4 weken ging maken door Ecuador en de Galapagos eilanden. Ik raakte enthausiast en zij vroeg of ik met haar mee wilde gaan. Op die reis is mijn spirituele zoektocht echt begonnen! Ik heb daarna vel reizen mogen maken naar Peru, Bolivia en weer Ecuador! En nu komt het…. toen ik op mijn allerlaatste reis naar Peru helemaal boven in de heilige stad Machu Picchu (een echt wereldwonder, ook qua ligging) een uurtje in mijn eentje zat te mediteren bij de Tempel van de Kolibrie (en de Kolibrie staat voor Harmonie, voor de Liefde en het Licht in ons eigen hart) kon ik op een gegeven ogenblik mijn ogen niet geloven. Aan de andere kant van de Tempel, op misschien 20 meter afstand stond……mijn nichtje waarmee ik in 2004 mijn eerste reis naar Zuid Amerika had gemaakt! Ik wist dat ze ergens in het noorden van Peru vrijwilligerswerk deed, maar ik had absoluut geen flauw idee dat ze haar vriend had laten overkomen uit Nederland en dat ze samen met hem een rondreis door Peru maakte!

   87.56
 • Avalon

  Hallo Johan, of wie maar van rekenen houdt, ikzelf heb er geen kaas van gegeten, maar misschien de moeite waard om eens te bekijken?.

  groet van Avalon

  http://www.georgekavassilas.org/theharmonicequationofascension.pdf

  http://www.georgekavassilas.org/harmonicequationstage2.pdf

  86
 • @ Johan en een ieder: Ik ben druk bezig de file aangeleverd te krijgen om straks via Duurzaam24.tv de hele HealingSoundMovement tv-special met Johan online te krijgen. Als het niet lukt vanuit hier, rijden we zo naar Hilversum 😉

  wordt vervolgd dus…

  85
 • Julius Jooker

  Goed onderzoek Johan! Dank daarvoor, weer een puzzelstukkie.

  Ik heb hier een boek waarin beweerd wordt dat de grote pyramide is gebouwd in 10.800 BC (= aan begin Leeuwetijdperk).

  84
  • Hoi Julius,

   Wat we nodig hebben is kennis over de exacte lengte van de precessiecyclus, om op basis daarvan het exacte moment van uitlijning van de schachten in de Grote Piramide te kunnen bepalen. In beweer nu dat deze uitlijning in 2309 BC is geweest. Op basis daarvan kom ik op een bouwdatum van minimaal 10.949 BC.

   Ik denk dat deze bouw voor het begin van de Tijdperk van Leeuw geweest moet zijn, namelijk toen het nog Licht was in de derde tijdsdimensie (nl. het grootjaar).

   Ik hoop dat er nu vanuit de academische wetenschap snel volledige openheid in deze zaak mag komen.

   Dank voor jouw reactie, Julius.

   Groeten, Johan

   84.1
  • simba_nl

   Natuurlijk, het leeuwentijdperk (Simba….) wat anders…

   84.2
  • Martijn

   Ik weet al heel lang dat de pyrimades van zo’n 10.000 jaar geleden moeten zijn. Het klimaat was toen daar zoals het hier nu is moet je bedenken. Hier was het toendra gebied. Ik denk het leeuwen tijdperk.

   84.3
 • simba_nl

  Zie hier op 3 minuut 54 Richard C Hoagland zeggen dat volgens zijn model, de piramides van Gizeh, een gigantische cosmische klok is. Presentatie is van 2009…

  http://www.youtube.com/watch?v=gFlXmH5m2ek&feature=related

  Grappig om te vermelden dat in de Elenin discussie, Johan het niet zo zag zitten met Richard C. Hoagland zijn hypotheses en modellen ?/!…

  83
  • Beste Simba,

   Om een eventueel misverstand uit de weg te ruimen: ik heb grote bewondering voor het volhardende en omvangrijke werk van Richard Hoagland. Waar hij echter mbt Elenin naar mijn mening de plank missloeg was door kansrekening toe te passen op het feit dat het bijzondere getal 19,47 ook verscheen tav Elenin (iets met lichtsterkte als ik me goed herinner). Dat sloeg naar mij idee helemaal nergens op, en was ik even klaar met hem. Ik moet zeggen dat ik hem ook niet goed vind doseren, en daar hebben er wel meer last van. Daartoe had ik wellicht ook iets minder geduld dan ik normaal ook al weinig heb.

   En uiteraard ben ik niet de eerste die aangeeft dat de bouwwerken in Gizeh te maken hebben met de tijd. Wel ben ik volgens mij de eerste die dit nu zo hard heeft gemaakt dat het deze keer niet meer van tafel gepoetst kan worden. En dat betekent dat we voortaan met geheel andere ogen naar Gizeh zullen kijken, en dus ook naar onze geschiedenis, en dus ook naar de academische wetenschap, en dus ook naar de NASA, en dus ook naar voorbijvliegende kometen, en dus ook naar wat er wellicht nog meer is (om, op of in deze planeet).

   Dank voor alle linkjes die je hier op WTK maar blijft delen.

   Met hartelijke groeten,
   Johan

   83.2
  • simba_nl

   @Johan, die 19,47, die we gemakshalve maar even afronden op 19,5, is een getal/waarde die wonderlijk genoeg in RCH zijn onderzoeken en speurtochten, continu terug blijft komen. Vandaar dat hij zo verbaast was dat tijdens de Elenin ontdekking, de lichtsterkte ook wonderlijk genoeg 19,5 bleek. hetzelfde effect zeg maar dat veel mensen de laatste tijd uurwerken e.d. op 11:11 zien staan.

   Anyway, RCH is onderzoeker van de (nu nog) pseudo wetenschap, Hyperdimensional Physics en is er van overtuigd dat veel verborgen codes, antwoorden, gelinkt zijn aan de waarde 19,5 welke in de geometrie heel veel voorkomt en eveneens in zijn specialisme, Torsion Field Energy waartegen nu nog veel weerstand is uit de hoek van Newtoniaanse geleerden maar ik denk dat RCH het wel eens bij het rechte eind kan hebben met zijn Torsion Field Energy.

   Ik kijk uit naar je uitzending bij John Consemulder…

   83.3
  • simba_nl

   Nog even een extra aanvulling, om 19.50u (19,5) 16 oktober a.s. staat Elenin het dichtst bij de aarde…

   Extra toevalligheid, B.Obama zal op datzelfde moment en tijdstip zijn bij de uitgestelde ceremonie van het nieuwe Martin Luther King Memorial in DC…

   83.4
  • mirakel multi D

   Bedankt voor de info Simba! de 16e dus…
   Misschien kunnen we hem dan wel zien..?

   83.5
  • simba_nl

   @Mirakel, misschien is het wishfull thinking, maar ik hou nog steeds het model open dat Elenin zich gaat presenteren om de wereldbevolking het laatste positieve zetje te geven…

   83.6
  • simba_nl

   Eigenlijk bedoel ik, Het alles beslissende positieve zetje te geven i.p.v. laatste positieve zetje…

   83.7
  • Alice

   @Simba,

   Graag wil ik dit schitterende gedicht delen i.v.m. Something Wonderfull is Coming:

   14-08-2009
   In een prachtige Goudsbloem bevind
   zich mijn Kleurrijk Universum.
   Alles wat licht en kleur uitstraalt mag er Zijn.

   Er is Blijheid,
   er wordt gelachen en gehuild maar
   dat is van

   Geluk!

   Er is Vrede en Vrijheid.,
   Er wordt gedanst en gezongen
   Ieder in z’n eigen ritme, op z’n eigen wijs.
   Vreugde manifesteert zich in Alles
   Het positieve ontpopt zich vanuit het

   Onzichtbare

   Liefdevolle wijsheid ontsluit zich
   Zon, Maan en de Sterren, verre en dichtbije Planeten
   hebben hun baan gekozen.

   Zo is de Hemel op Aarde geboren!

   Trouwens ik ben geboren in 1947
   wat dat dan ook mag betekenen.
   Hartegroet Alice

   83.8
  • Martijn

   @Alice, je kan er van alles mee als je nog meer gegevens hebt maar even een voorbeeld:
   1947 = 1+9+4+7=21 21 is weer 2+1=3.

   21/3 heeft met de heilige drie eenheid te maken, kosmisch bewustzijn.
   Het is voltooid en kan weer opnieuw beginnen.

   21 is bij de tarotkaarten de laatste kaart, de Wereld, al is de Dwaas de 22 en de 0 tegelijk.

   83.9
  • Alice

   @Dank je wel Martijn, maar ben op een persoonlijke manier bezig met getallen. Maar kan veel verbinden, het brengt mij heel veel. o.a. vertrouwen en dankbaarheid wat ik beide als een grote vorm van Liefde zie. Liefs

   83.10
  • Martijn

   @Alice, ik ben er sinds de zomer mee bezig. Raar om te zien hoeveel er gewoon echt klopt. Ik stond versteld. Veel succes gewenst met het uitdiepen van jezelf en de wereld om je heen. Geniet van de weg, richt je niet op het doel, het is een heerlijk gevoel. Liefs.

   83.11
  • Alice

   @Ja dank je Martijn, heel fijn om te lezen dat andere mensen het ook zo beleven.
   Ik vind dat ik de Heilige Graal ontdekt heb in mezelf. Krijg steeds meer antwoorden. Op de manier die bij mij past. Schitterend. Dan is er totaal geen twijfel meer.
   Wat mij raakt dat past bij mij en de rest is ballast. Het leven is echt een avontuur zoals op een godinnenkaart stond die ik trok bij Eva Annaluna, een paar jaar geleden, zij is een Aura-healeres. Het is zo’n bevrijding. Alles is goed zoals het is. Je hoeft alleen nog maar te Zijn. Aansluiting op de stroom van het leven.
   Zo mooi, maar moeilijk tot uitdrukking te brengen naar de mensen die je lief zijn. Ik weet dat iedereen z’n eigen weg heeft, en ook voor hun de tijd komt, de tijd daarvoor bestemt. Maar onbegrip zorgt soms voor afstand, en die wil je dan overbruggen. Maar accepteren en loslaten gaat steeds beter. Prettig week-end verder, everyone.

   83.12
 • Ter info: ik ben nu bezig de tv-special met Johan Oldenkamp van ene uur te editen en monteren, meer info en aankondiging straks via http://www.healingsoundmovement.com/news

  Zie daar ook de link naar ons video-interview met David Icke en meer nieuws.

  82
 • anti nwo

  hier een documentaire,een hele goede zelfs over het geheim der piramides http://nieuwsbreker.punt.nl/?r=1&id=642137

  81
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.