WantToKnow.nl

9/11 en de bizarre ‘bal’ tonen het ware gezicht..

Richard D. Hall is electronica ingenieur, en werkte na zijn universitaire studie zo’n 16 jaar in het bedrijfsleven. Hij werkte o.a. aan het top-secret project van de Britse atoomonderzeeërs. (Trident). Maar sinds een paar jaar is hij de man achter de informatieve website richplanet.net en probeert hij openbaarheid te geven aan zaken, die anderen liever verborgen houden achter de schermen.

 

Zoals zoveel websites op dit terrein, waaronder o.a. wanttoknow.nl natuurlijk, is ook Richard Hall’s aandacht gericht op de uiterst merkwaardige feiten achter de ‘aanslagen van 9/11’. De officiële versie van 9/11 hebben ook wij hier op WantToKnow al lang als niet afdoende verklaart en het is natuurlijk uiterst veelzeggend in dit verband dat vooral de Amerikaanse overheid er compleet het zwijgen toe doet, inzake dit onderwerp.

Steeds weer komen er 9/11-zaken boven water, die je wenkbrauwen nog dieper doen fronsen, dan ze al hingen.. Zo ook de boeiende, onderstaande re-constructie, die Richard Hall maakte aan de hand van een voor velen nog onbekend fenomeen.. De gefilmde lichtbol, die op een officiële nieuwszenderrapportage staat en nog nooit nader onderzocht is. Richard Hall heeft zijn huiswerk op dit gebied gemaakt en we kunnen wel zeggen, op een uitermate indrukwekkende wijze.

Veel mensen uit de 9/11-beweging wéten van het bizar gevormde ‘object’, dat onder het 2e vliegtuig hangt, terwijl het op de zuidtoren afvliegt. Het object is ook te zien op video-beelden, die door een amateur gemaakt zijn en vervolgens verkocht aan CNN. Veel anomalieën zijn al waargenomen op de verschillende videobeelden, die inmiddels officieel zijn vrijgegeven. Het lijkt bij al de beelden, dat het vliegtuig een ‘vreemde grijze massa’ is, zónder officiële kenmerken van een DELTA-airlines-toestel. Richard Hall maakt met dit verhaal korte metten. Het klopt dat dit een grijze massa is, want hij is op de bol geprojecteerd…

Een bijzonder stuk analyse, gedégen analyse mogen we wel stellen..!

We willen die mensen die niet zoveel ophebben met technische analyses, aanraden, tóch deze 20 minuten durende video te bekijken, omdat ook voor hen, de waarheid áchter deze ‘aanslagen’ duidelijk zal worden. Nogmaals de conclusie dan maar weer eens aangehaald: ‘de officiële versie van 9/11 is een fake!’.

x

842 Reacties op 9/11 en de bizarre ‘bal’ tonen het ware gezicht..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Mirjam

  Ik wil graag kijken maar kan niet openen ???

  75
 • mark

  Je de wereldelite begeeft zich boven the LAW . Bewijs genoeg en daar blijft het bij !
  Dit moet boven water komen om de wereld te zuiveren van het kwaad !

  Te veel toeval .

  In Spanje was er op de dag van de aanslagen een oefening , er was een daadwerkelijke aanslag .
  In London was er op de dag van de aanslag een oefening gepland , er was op die dag een aanslag .
  Op de dag van 911 was er een drill , er was daadwerkelijk een aanslag !

  Op 2 maart 2012 maakte men bekend dat er een drill voor een aardbeving zou zijn op 20 maart met de kracht van 7-4 .
  Hallo mensen er was een echte aardbeving exact op die dag van 7-4 op de schaal van Righter !!!

  “de elite” doet is veelal ingebed in rituelen, één daarvan is dat hetgeen ze uitvoeren openbaar gemaakt moet worden. Wat Deze opzet heeft wel iets weg van die signatuur, het wel vertellen aan het grote publiek, maar op zo’n manier dat niemand het gelooft of er overheen leest of kijkt.

  Samen staan we sterk en help mensen te ontwaken !

  74
 • Ekim

  Is het iemand van jullie ooit opgevallen dat dit hele verhaal gebaseerd is op 1 filmpje, wat opgenomen is vanaf een heli, die erg ver van de torens af zat. Dat daarmee het beeld niet compleet is? Zoek naar verklaringen die logisch zijn, niet naar bevestiging.

  73
 • ekim

  hahahaha, geloven jullie dit nu nog?

  72
 • Erika van Swieten

  Hoi Guido,

  het filmpje doet het niet meer, klopt dat?
  Alles is zwart, geen aanknop etc.

  ik ben wel nieuwschierig
  groet van ERika

  71
 • Nienke

  Als je dit al vreemd vindt …
  Vraag je eens af waarom de torens van beneden in elkaar zakten. Beetje gek als ze van boven beschadigd zijn niet? De bovenste helft had eraf moeten vallen, de onderste helft had moeten blijven staan. Maar het lijkt net alsof ze van onder ondermijnt zijn met explosieven en zo opgeblazen worden. Zoals gebouwen altijd veilig gesloopt worden.
  Ja, sorry, maar die bal vind ik vreemd. Het is ook niet duidelijk zichtbaar. Maar dit is toch overduidelijk??? Hoe die gebouwen in elkaar storten?

  Wat van al die mensen die daar werkten. Al die mensen die daar dood gegaan zijn … Waarom doen mensen zulke dingen?

  En dan vinden die Amerikanen zichzelf nogal bijzonder! Cheese (fatsoenlijk geschreven piep)! Hoe stom kun je zijn? Ze lijden aan grootheidswaanzin! Ze vinden zichzelf zo slim, dat ze er niet aan denken dat het ‘klootjesvolk’ hun blunders ziet. Ze gaan er vanuit dat de burger stom is. Grinnik! Gaan ze daar lekker mee op hun (piep).

  Ach, al is een leugen nog zo snel …
  Ik vind het alleen jammer dat, door zulke stommiteiten, onschuldige mensen het bokje zijn. En niet alleen de mensen die het meegemaakt hebben, gestorven zijn en te hulp geschoten zijn. Maar ook de kinderen die nu een ouder of beide ouders missen, ouders die hun kinderen kwijt zijn en mannen en vrouwen die hun partners gestorven zijn. Gewoon belachelijk!
  Bush heeft wat op zijn geweten met zijn vriendjes hoor! Zijn vader was al van dezelfde stof gemaakt. Kotsen over een banket zeg!
  Nee, Bush is net een schilpad op een hoge paal. Daar is hij niet zelf gekomen.
  (afsluiter met humor is hier op zijn plaats vind ik!)

  Nienke

  70
 • julius

  http://anarchiel.com/stortplaats/toon/911thology_ooggetuigen_zagen_geen_vliegtuigen

  deze link gaat verder in op de discussie.

  verder wordt het ‘bewijs’ van “September Clues” overtuigend gedebunked!
  http://www.youtube.com/watch?v=O2wplmZUkWw&feature=player_embedded

  69
 • The Blue Demon

  The real devil is the mtf american

  68
 • Burke

  Net terug van vakantie, weer eens tijd gehad om oude fenomenale schrijvers als dostojewski weer eens te lezen en mezelf 3 weken lang van het internet af te sluiten.

  Een aanrader om eens je gevoelens van onrust te boven te komen, die internetonthouding.

  Bij thuiskomst en een vluchtige check op mijn favoriete site WTK werd mijn duale ik weer even wakker en de onrust nam weer toe. Ik merk dat een discussie zoals 911 je meteen meesleurd , vastzet en je weer verleid je opgezette tentje vanuit het midden te verplaatsen waar die net zo mooi met echte stevige haringen was opgezet.

  Ik heb besloten mijn geest niet meer zo te kwellen en me te verleiden de waarheid in pacht te hebben of te vinden. Gelijk hebben of krijgen leidt in geen geval tot geluk, is alleen maar tijdelijk, vergankelijkheid ligt overal op de loer. Er is iets anders nodig…..

  De waarheid doet er niet toe binnen een pad van non dualiteit, in mijn optiek het enige juiste pad. Afijn even wat gedachten, ik ga nu maar eens het gras maaien, groei is overal te vinden.

  Nog even inspirerend deuntje voor een ieder…

  http://www.youtube.com/watch?v=GoeYYc7izeI

  67
  • GuidoJ.

   Wijze woorden Burke; welkom terug trouwens. Tja, natuurlijk krijg ik alle berichten onder ogen, vertaal ze en plaats ze. Maak ze ook nog eens op en wordt dan, ná plaatsing, ook nog eens getroffen door alle gedeelde emoties… En tóch overleef ik het telkens..
   Maar ik snap precies wat je bedoelt. Het is de kunst om jezelf in trialiteit te houden, niet te laten verteren door het duale kampvuur..! Jezelf aan je kraag optillen en kijken naar het landschap ónder je..
   Blijf hart en ziel in het midden houden, bij jezelf, dát is mijn devies, voor mezelf.
   Dat was ook de reden, dat ik laatst de vraag stelde bij de poll of ‘jij vindt dat jij het centrum bent van jouw universum’.. Natuurlijk ben je dat, maar velen geloven nog steeds dat de wereld zich daarbuiten, dus ‘buiten’ jou, afspeelt.. Het enige dat je kunt doen is bij jezelf toetsen en doorvoelen.

   67.1
  • Marcel w

   @ burke hai fijn dat je der weer bent,kan me helemaal vinden in je observatie. Tijd om de strijd achter te laten en het midden op te zoeken. Niet de tegenstelling maar de harmonie. Ook voor jou ,mocht je hem gemist hebben.
   http://www.youtube.com/watch?v=_FpLlY4m1nc&feature=related
   Taal is niet de bindende factor ………..

   67.2
  • HyperAlert

   Drie kleine negertjes die zaten op een hek, liefelijke kinderliedjes te zingen terwijl hun achtertuintje wordt leeg geroofd door het wereld natuur fonds van prins habsburg. Ik voel me een beetje misselijk worden.

   Paul Haenen (als Buster Fonteijn) – Ik Ben Een Beetje Misselijk
   http://www.youtube.com/watch?v=RTxeGpXlDKM

   67.3
  • Marcel w

   @ hyper alert jammer dat je er niet net zo van kan genieten als ik.

   67.4
  • HyperAlert

   Jawel komt wel weer Marcel, even een buitje voorbij laten drijven bij mezelf, als ik hetzelfde clipje nu beluister klinkt het alweer een stuk beter, ligt het aan het weer, ligt het aan mijn stemming, misschien wel beiden. Ik was nog even aan het na stuiteren vanwege de draken gevechten van de laatste dagen, noem het afkick verschijnselen, post traumatic battle stress syndroom verschijnselen misschien wel, als je lang gevochten hebt dan is het soms moeilijk om weer te leren ontspannen, ik zie alles nu al weer zonniger, misschien door de stevige regenbuien buiten en de mooie blues songs op radio 6 nu, goh ik geniet geloof ik, of is het nagenieten, maakt niet uit als het maar gebeurt, het was een ochtend humeurtje in de middag, gelukkig is het nu avond.

   67.5
  • Marcel w

   @ hyper alert goed om te horen dat je bui al weer over gedreven is . Ach het weer wordt steeds onstuimiger en van strijden raak je gestressed, tis je allemaal al lang weer vergeven hoor.
   liefdevolle groet marcel

   67.6
 • MiraJ

  Paul en Marcel Yes en Yes
  A Dotfree dress filt with Happyness 🙂

  Ik heb ook zeker geen zin in om in discussie te blijven gaan .. welles nietes…maar dit wilde ik nog even kwijt.
  Love Mira

  66
  • HyperAlert

   Duszz de Bloedlijnen van de Brotherhood van de Slang zijn even weg en we gaan met z’n allen alleen nog maar halleluja kwijlebubbelen, soort zoekt soort, met z’n allen in de kliek, klik?! Welke kleur zakdoek wappert er uit jouw broekzak? Ik ken jullie als mijn eigen broekzak. Valse Vrede is als een blauw rode zakdoek zonder gegooglede witte puntjes van Hans Kazan.

   Ik krijg daar neigingen van, het Dutchie gevoel, ik krijg de neiging om dan hardop iets heel ergs te gaan roepen, maakt niet uit wat, inboorlingen molesteren op z’n Spaans, puur als gouden hobby, gelukkig doen hun dat nu al voor mij zodat ik het zelf niet hoef te doen, zo heeft een ieder altijd z’n functie.

   Bovendien als je het volgende leest komt de valse theorie van Blonde Wilde Geert op een heel gevaarlijke valse plat helling te staan! Niet alleen in de middeleeuwen werden de nazaten van Atlantis dus op grote schaal vervolgd en vermoord. Dat gebeurt heden ten dagen nog maar dan noemen we het Berg Berbers die hier de boel komen verzieken… Kijk naar de roots van deze Berbers, een heel ander verhaal dan wat ze je op de mouw proberen te spelden, die vijfpuntige ster past jou ook.

   The Mysterious Origin of the Guanches

   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_guanches_0.htm#are_the_canaries

   Quote:

   >> “The Guanches are the mysterious natives of the Canary Islands. They were just about exterminated by the Spaniards when these invaded the archipelago at the turn of the 15th century. Tall, blond and blue-eyed, the Guanches have long intrigued the anthropologists, for blond natives are rarity. According to the reliable Encyclopaedia Britannica, the Guanches “are thought to have been of Cro-Magnon origin… and had a brown complexion, blue or gray eyes, and blondish hair” (See Fig. 1).

   Indeed, the Guanches are deemed to be related to the Berbers of neighboring Morroco, who are, likewise, tall, blond and blue-eyed when unmixed with the Arab majority. Other specialists, however, believe that the Guanches are related to the Celts of Western Europe, the early realm of these races. No matter what, the Guanches represent a unique opportunity of studying the early peoples of this region so intimately connected with Atlantis and the Garden of the Hesperides. ” <<

   Ik ben een beetje saggie want de superdiscotheek over de grens was nogal leeg. Ik vroeg me af waar is iedereen, maar ik zie dat ze allemaal thuis op de Ikea bank zitten te kwijlebubbelen. Get of the grid.com is dus thuis zitten kennelijk.

   Type O Negative – Hail and Farewell to Britain
   http://www.youtube.com/watch?v=c-v3WnmacAY

   66.1
 • MiraJ

  Wat ik verder kwijt wil is dat ik vaak t idee krijg,en ook zie aan reakties is dat met begint over de slachtoffers van 911…ja inderdaad! DAAROM vindt ik t zo erg dat de leugens zo bizar zijn en de fouten ect.En ik vindt t belangerijk dat de waarheid naar boven komt.En die waarheid als je die steedss meer gaat zien…is nog veel harder en pijnlijker als de massa denkt dat i is…My heart go’s out to
  Firefighters,Familys,iedereen involved.
  gelukkig zijn er steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking die de Dots verzamelen,en t geheel gaan zien en ook de GUTS hebben t te doen.

  65
  • Marcel w

   @miraj leuk dat je er weer bent. Maar dacht je niet dat ook wij dreigen slachtoffer te worden/of al zijn van 9/11? Niet dat ik de slachtoffer rol verkies hoor ,maar de wetgevingen en oorlogen t.g.v. deze aanslagen,slachtofferen de overlevenden net zo hard. De verwarring over de ins en outs ,de strijd om de antwoorden,de beperkingen van burgerrechten etc.etc.. Als we willen dat we geen slachtoffers worden van deze aanslagen, moeten we de strijd staken ,niet meer proberen te verklaren en te overtuigen. Maar samen zoeken naar de antwoorden op de ultieme vragen.
   Een eerste vraag dient dan imo te zijn, wat voor een maatschappij willen we hebben? Een samenleving vanuit wederzijds respect,harmonie en liefde, of een samenleving vanuit angst,haat en tegenstellingen? Ik weet wel waar ik voor kies!! En het zou me toch verbazen als zelfs crypto wilmamazone trijntje brt en alle anderen hier een andere keuze zouden maken. Want hoewel we allemaal een vrije wil hebben en misschien heel andere opvattingen zijn we het liefst allemaal gezond en gelukkig en in harmonie met elkaar?
   Als je dan terug kijkt naar de vraag welk soort samenleving willen we hebben, zie je ook dat we die zelf kunnen creeren. En dat begint niet in de politiek of bij de grote bazen maar bij ons. Hoe staan wij naar elkaar, hoe gaan we met elkaar om? Kortom ik daag een ieder uit om mee te gaan doen in het maken van een samenleving gebaseert op liefde, harmonie,openheid,wederzijds respect en empathie.
   Voor mij houd dat in dat ik niet meer op negatieve reacties inga ( doe me best)en alleen nog maar positieve bijdrage probeer te leveren.
   liefdevolle groet marcel

   65.1
  • @ MiraJ & Marcelw

   Zit vandaag in gedachten over een gezegde van Einstein; Het heelal is oneindig groot, maar de dom van mensen is ook oneindig groot.

   De dots zijn allang aan elkaar geschakeld, gecluster en reeds al voor de zoveelste keer in 1 en de zelfde box door elkaar geschut en weer uit de box gekomen.

   Zelfde voor genocide, waar mensen elkaar continue elkaar de les willen leren omdat men niet anders mag zijn dan hun zelf, zolang de mens hierop aarde aanwezig is nog steeds die verdeeldheid en die harde les die daar om heen draait.

   Zijn maar weinig mensen die graag bij elkaar willen zijn zonder 1 slag of stoot, zonder oorlog of geweld, zonder (ver)oordeel, zonder des-informatie en of bewust opgezette conspiracy.

   Zolang de mens inderdaad nog vast zit in hun eigen domheid, zal het nog velen levens uitnodigen voordat de les werkelijk is begrepen.

   Genoeg is genoeg, tijd om alle dots weer eens los te laten en nieuwe te vergaren.

   65.2
  • Thomas

   Einstein zei:
   “Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker…”

   65.3
 • MiraJ

  @Paul,inderdaad niet zelf op onderzopek uitgaan…
  Als je dat namelijk wel doet,en de DOTS verzamelt,wordt t vanzelf duidelijker en duidelijker.(Als een puzzel met steeds meer stukjes.)En ga je zien…
  Het is niet GELOVEN…maar KIJKEN.
  En daarbij voelen.Verder als je goed luistert naar een David Icke,Michael Tsarion en Jordan Maxwell is een van de dingen die men allemaal duidelijk zegt:Selfstudy,Find your own Truth!
  Hm,moet ik denken aan de waarheid ligt in t midden..

  http://vodpod.com/watch/3217488-interview-with-david-icke-connecting-the-dots

  64
 • Elk einde heeft een nieuw begin: http://www.trouw.nl/opinie/podium/article3165276.ece
  14 augustus 2010 Michael Bloomberg, burgemeester van New York

  Ook moslim mag op Manhattan zijn geloof belijden

  De bouw van een moskee nabij de ruïnes van het World Trade Center in New York zorgt voor controverse. Burgemeester Bloomberg verdedigt de plannen.
  New York is de plek waar ooit de eerste kolonisten voet aan land zetten, en waar het zaad is gestrooid van religieuze verdraagzaamheid. Het is de plek waar het Vrijheidsbeeld miljoenen immigranten opwachtte. Het is de meest vrije stad ter wereld. Dat maakt New York bijzonder en sterk.
  De deuren van deze stad staan open voor iedereen die een droom heeft en die hard wil werken en zich aan de regels wil houden. New York is gebouwd door immigranten en wordt in stand gehouden door immigranten. Ze komen uit meer dan honderd verschillende landen, spreken samen meer dan tweehonderd talen, hangen verschillende religies aan.
  We zijn het als New Yorkers niet altijd……..

  63
  • Wilmamazone

   Yes we can!:
   http://www.nrc.nl/buitenland/article2601467.ece

   Obama steunt bouw islamitisch centrum

   De Amerikaanse president Obama heeft zijn steun uitgesproken voor de bouw van een omstreden islamitisch centrum in de buurt van de plaats van de aanslagen op het World Trade Center op 11 september 2001. Volgens de president moet het belang van de vrijheid van godsdienst „onwankelbaar” zijn.

   Een islamitische organisatie wil op twee straten afstand van Ground Zero in New York een centrum bouwen met onder meer een congresruimte, een bibliotheek en een gebedsruimte. Het project heeft tot grote controverse geleid in en buiten de Verenigde Staten. Tegenstanders verzetten zich tegen de aanwezigheid van een islamitisch centrum vlak bij de plaats waar radicale moslims uit naam van de islam een aanslag pleegden op onschuldige burgers. Voorstanders hameren op de Amerikaanse traditie van tolerantie en vrijheid.

   Tot nog toe is het Witte Huis deze kwestie……

   63.1
  • GuidoJ.

   WMMZ, mag ik afleiden uit deze 2 berichten dat je Amerikaanse voorouders hebt..? Of dat je Obamafiel bent..? Ik snap eerlijk gezegd niet wat je probeert te zeggen, als je niets zegt.. Ik bedoel niet negatief te zijn, maar begrijp je berichtjes niet zo goed.

   63.2
  • Wilmamazone

   @Guido

   Het gaat om en over ware spiritualiteit in actie.Geen theorie, maar praktijk. Niet zweven maar geven.Geen woorden, maar daden. Medemenselijkheid i.p.v. polariseren.
   Gericht zijn op de toekomst vanuit het nu/het verleden laten rusten. Geen vuurtjes blijven aanwakkeren die allang gedoofd hadden kunnen zijn.
   Of blijft het dit?:
   Er was eens een klusje te doen en Allen waren ervan overtuigd dat Iemand het zou doen. Iedereen kon het doen maar Niemand wilde het doen.

   Iemand werd kwaad omdat het Iedereen zijn taak was. Allen dachten dat Iemand het kon doen, maar Iedereen realiseerde zich dat Niemand het wilde doen.

   Tenslotte beschuldigde Iedereen Iemand terwijl Niemand deed wat ze met zijn Allen konden doen.

   63.3
  • Prachtig!
   But remember: it’s the tone that makes the music!

   Let’s be some ONE..

   63.4
  • Wilmamazone

   Voor mensen met een zuiver gehoor, ben ik niet degene die voortdurend valse deuntjes ten gehore brengt, integendeel.

   63.5
 • Marcel w

  Ik heb me al een tijdje, voor mijn doen ,erg stil gehouden bij deze discussies. Dat is natuurlijk niet voor niks, al een tijdje spookt er een gedachte in mijn hooft die ik nu even wil delen.
  Feitelijk is het van geen belang wat er gebeurd is en door wie de daden gepleegd zijn. Tuurlijk het is een 2e pearl harbor, er is heel veel verandert na de aanslagen (patriot act,wetten tegen persoonlijke vrijheden,war on terror…..). Maar dat zijn alleen de zichtbare zaken, wat dacht je van het volgende. Het gaat al jaren om de vragen die zijn opgeroepen door de officiele versie en de alternatieve versies, de nietus welles spelletjes zijn niet van de lucht. Waarom worden wij bezig gehouden met zulke aardsezaken als de gehele spiritualiteit van de mensheid in het geding is? Pro’s en con’s zijn het over een ding eens er wordt verwarring geschapen, oneens zijn ze het over wie dat doet. Dat zou de centrale vraag moeten zijn, al het andere leidt af van het grote plaatje.
  De hele commentaren reeksen die ik hier lees,leiden af van de centrale vragen wie en waarom?
  En dus niet eens wie heeft de twintowers geraakt en waarom, daar waren we het dan al over eens ,doel is het zaaien van verwarring ,en we tuinen er met open ogen in.
  Sterker nog we helpen een handje ( zo zie je maar dat je er niet een grote groep samenzweerders nodig hebt om je doel te bereiken ). Het lijkt de ultieme brood en spelen bezigheidstherapie, en daar stap ik uit 9/11 is verleden tijd en leid af van waar het allemaal werkelijk om draait.

  62
  • HyperAlert

   klopt ook 911 is georganiseerde bezigheidstherapie die afleidt van de kern van het leven, van het Nu. Jaah we tuinen er steeds weer in, zeker ook ik, ‘ze’ houden ons CONTINU bezig met niets, heel knap van ‘ze’.

   de term kleutercrash zag ik in dit draadje opdoemen, meerdere malen volgens mij, gaan we het proberen zonder de spelletjes van ‘de kleuterjuf’? wie speelt ‘de kleuterjuf’? dat kan iedereen zijn, om beurten stokje uitwisselen, around en around in cirkels, op hetzelfde schoolplein dat we al lang ontgroeid hadden kunnen zijn…

   62.1
  • kritisch

   @Marcel en @Hyper, dat had ik inderdaad vanavond ook al besloten. Ik ga niet langer in op reacties die alleen maar leiden tot meningsverschillen en strijd. Dat heeft tot gevolg dat ik op bepaalde reacties niet meer zal reageren.

   Overigens start er zo weer een film in het kader van Skandinavische films. Eens even kijken hoe het vanavond bevalt, Festen en As it is in Heaven vond ik beiden geweldig!

   62.2
  • Weet je Marcel, ik heb zelf al 9/11 allang los gelaten, niet vanwege die aanslagen, maar op het feit al precies 1 jaar later na dato, mijn moeder is op die dag gecremeerd.

   Die dag was eerder en vreemder voor mij in betekenis, omdat de dood zo dicht bij was als al die keren daarvoor.

   Als je iets verwerkt zul je dat na verdriet ook los moeten laten, deze datum dus ook is inmiddels allang ingelost, maakt niet meer uit hoe men of wat men precies uitgehaald heeft, het was immers een smerig zaakje wat stinkt en daar wemelt het nu overal van.

   62.3
  • HyperAlert

   Frozen land (Nederland 2)

   Ruzie met z’n vader, komt me bekend voor, je komt pas terug als je werk hebt… De deur uit geschopt met je blote billen op straat met niets en dan, tja en dan… dan begint het…

   62.4
  • Marcel w

   @ paul hyper en kritisch, Wordt het tijd om elkaar eens diep in de ogen te kijken. De overeenkomsten te omarmen en genieten van elkaars inzichten en opmerkingsgave. En dat alles ter lering en de vermaak, wat een prachtig spel is leven toch. En wat een mooie spelers blij jullie ontmoet te hebben.
   liefdevolle groet marcel

   62.5
  • Doet je MSN het al weer Marcel?
   Dan kan ik weer eens in jou ogen kijken…

   62.6
  • HyperAlert

   dank je Marcel, wederzijds, jaah dat is het mooiste wat er is, elkaar even in de ogen kunnen kijken.
   soms overkomt mij dat spontaan op straat of inderdaad bij de kassa
   voor mij ook het moeilijkste wat er is als ik ga nadenken daar over
   probeer mezelf op dat vlak op een goede manier ‘dom’ te houden
   stapje voor stapje, mezelf op een goede manier om de tuin leiden
   ik kom tevoorschijn, maar m’n over controlerende mind mag dat nog even niet weten, zo iets is het voor nu…

   62.7
  • Erger wordt het wanneer je jezelf hebt aangeleerd mensen maar niet meer in de ogen te kijken omdat je ervaring is dat ze daar niet tegen kunnen. Ik zie zo vaak mensen die hun blik neerslaan terwijl ik alleen maar onbevangen naar ze kijk. Zijn ze dan soms bang dat ik iets zou kunnen zien wat ze zelf in zichzelf veroordelen? Denken ze soms dat ik wanneer ik zie dat ze zichzelf hebben veroordeeld dat ik daar nog een schepje bovenop wil gooien? Willen ze zichzelf niet met zichzelf geconfronteerd zien? Is dat het dan? Ik weet het niet hoor…Wat ik wel weet is dat oprechte mensen niet wegkijken bij wat er in de wereld gaande is.

   62.8
  • Dat is een hele goeie Wattenstaafie.

   We kunnen wel eens een WTK test toepassen als we door jou straat heen rijden om 22:00 en we roepen jou op via een megafoon, ff kijken of je dan ook eens in de ogen durft te kijken of je je zelf verbergt achter de gordijnen.

   Gluren mag hoor, het hoort er allemaal bij….

   62.9
  • HyperAlert

   Je zegt

   zo iets is het voor nu…

   Ben benieuwd naar hoe het dan straks uitpakt, ik denk nl dat je het padje naar het midden van die tuin al wel in zicht hebt.

   62.10
  • @Paul

   je bent welkom hoor, de koffie staat al te pruttelen. Voor of na 22.00 uur maakt mij niet uit. Goed volk is altijd welkom.

   62.11
  • Marcel w

   Hoe later de avond hoe schoner het volk haha

   62.12
  • Enneh Paul, ik heb niet eens gordijnen dus je zal bij navraag mij snel vinden. Daar heb je geen megafoon voor nodig. Kom ’n keer langs, ik herken je wel.

   62.14
  • HyperAlert

   aah jawel Wattenstaaffie, vergeleken met een tijdje terug, die schichtigheid, dat sluipen, dat wegkijken, dat vluchtgedrag, dat uitvluchten verzinnen, dat de hele trucen doos leeg gooien, dat om de tuin heen lopen, dat traineren en dralen, dat overcompenseren, stoer doen, luidruchtig zijn, mezelf overschatten en onderschatten tegelijkertijd, dat met 2 maten meten, dat dubbele, die onrust, rustig doen maar angstig zijn, spanning en nog meer spanning, geen idee hebben wat er van me verlangd werd, raar doen als het maar opvalt, dan weer heel druk en dan weer tijden onder het energie nulpunt, dat afzonderen, dat zwarte pieten en anderen de schuld geven, nou jaah al dat gedoe dat begint een beetje te veel van hetzelfde te worden, duszz zo langzamerhand inderdaad tijd en rijp voor iets anders…

   ach en als ik mezelf betrap dat ik weg kijk, dan vergeef ik het mezelf wel, ik kan er ook wel om lachen zo langzamerhand, het zal er niet zo makkelijk uit te schoppen zijn, sommig gedrag slijt in, maar je bent nooit te oud om te leren zeggen ze en dat is zo.

   62.15
  • Erh Wattenstaafie, ik echter niet zo nieuw hypertrended kapsel als het aankomend nieuwe kabinetformatie:

   http://area61.nl/pics/albums/userpics/10001/lol.jpg

   Maar kom echt wel eens bij je langs als ik ben je in de buurt ben.

   62.16
  • HyperAlert

   Wilde Geert kapsels in de aanslag, Wilde Geert komt naar ons toe deze zomer, brrrr enge man, die kijk ik liever niet in z’n ogen, liever niet, schijnt mossad agent te zijn, documenten zijn onlangs boven water gekomen. Die Scandinavische film “Frozen land” (Nederland 2) is echt heeeeeeel eng maar wel heel knap gemaakt en zoals ik het zie een voorbeeld van hoe alles met alles kan samen hangen in goede en slechte zin. Alles doet er toe, aktie reaktie, iets heel kleins kan enorme gevolgen hebben, best moeilijk die verhaallijnen die door elkaar lopen, zo een film kan ik het beste zien samen met een ‘gewoon’ iemand, anders heb ik moeite om de scenes uit elkaar te houden, dezelfde persoon met een ander jasje aan is voor mij vaak een ander persoon omdat ie een ander jasje aan heeft… Maar ik krijg de lading wel intense mee maar moet zoiets op dvd hebben zodat ik de verhaallijnen uit elkaar kan rafelen, 1 keer kijken op tv is niet genoeg voor mij. Mijn zus ziet direct wat mij wat hoor in zo’n film, maar die heeft bijna nooit zin om me dan bij te l&llen want dan is ze uit de tv roes… Ik zie zo een film in eerste instantie als 100 losse stukjes van 1 minuut. Onbewust komen dan de verbanden dagen later wel boven drijven. Het is wel ontzettend kunstig gemaakt, ‘de slaappillen’ scene komt nu al met de vijfde persoon voorbij, ik weet begod niet in wat voor tijdslijn maar dat houdt het spannend zullen we maar zeggen.

   62.17
  • @ HyperAlert:

   Deze man komt ook al niet wegens slechte kaartverkoop:

   http://de.acidcow.com/pics/20100812/acid_picdump_82.jpg

   Ja Frozen land ken ik, doet me denken aan de serie ‘Lost’ met flash en forward backs om je lke keer kompleet met heh!? en aaah’s op het verkeerde been te zetten.

   62.18
  • kritisch

   Ik kon de triestheid van de film Frozen Land niet aan en heb hem uitgezet…….

   62.19
  • Trijntje Winkel

   waarom spreek je van “jullie” terwijl ik volgens mij duidelijk aangaf dat de officiële verklaring MIJ als de minst waarschijnlijke overkomt?

   Oh, je de comments van de anderen hier dus niet.

   62.20
  • Trijntje Winkel

   @ Wattenstaafje,

   Oh, je leest de comments van de anderen hier dus niet.

   62.21
 • @ Paul

  Ik bedoel het volgende zo goed als ik kan verwoorden:(het waren de woorden van kritisch): “zo intens, zo puur en zo mooi!” En huilen hoort daar af en toe ook bij. Vertel mij wat! ‘Iemand in de ogen kijken’, daar is niet iedereen van gediend helaas. Soms gebeurt dit ‘in de ogen kijken’ spontaan; ogen die elkaar vinden. Was niet eens de bedoeling, maar zulke ervaringen daar kun je later heimwee naar beleven. Geen woord gewisseld en toch herkenning…Kan zomaar overal gebeuren. Zelfs in de rij staande bij de kassa van de supermarkt is het mij wel gebeurd toen mijn afgedwaalde verveelde blik getrokken werd naar het kijken naar die andere rij bij die andere kassa en daar een paar overweldigend vriendelijk paar ogen in de ogen mocht kijken. Liefdevolle, begripvolle ogen. Niet alleen liefdevol en begripvol, maar ook een blik van herkenning ervoer ik toen en ik weet zeker dat dit wederzijds was. Deze ervaring koester ik met liefde omdat ik voelde dat deze ervaring de materiële situatie oversteeg. Deze ervaring bol stond van liefde en begrip naar elkaar toe en dit gebeurt dan gewoon bij mensen die elkaar in dit leven niet eerder hebben ontmoet. Ik voelde mij gezien, wederom ontmoet en herkend, Ik herkende die ogen, snap je?

  61
  • kritisch

   @Wattenstaafje, die ervaring herken ik ook maar wat mijn ontmoeting destijds zo bijzonder maakte was dat ik daadwerkelijk zijn gedachten kon lezen en hij de mijne, dus zonder woorden communiceerden wij. Eigenlijk was het ook eng, zo dichtbij, geen verstoppertje kunnen spelen. Daarom dacht ik ook, ik ben jou en jij bent mij. De vriendin met wie ik was is zo nuchter als maar kan maar zij zei op dat moment ……….. wat was er in Godsnaam aan de hand? Zij had gezien en waargenomen wat er gebeurde, de sterke energie gezien, zij vroeg zich achteraf af of het een mens was…….of misschien toch een Engel?

   Jaren ben ik op zoek geweest naar het antwoord:-) niet gevonden haha

   61.1
  • Trijntje Winkel

   Napapegaaien van wat officieel dan de waarheid omtrent het gebeuren zou zijn geweest zijn geen antwoorden.

   Alle antwoorden die niet in jullie visie passen, zijn wat jullie betreft geen antwoorden.

   Dat de officiële versie niet alle vragen beantwoordt, laat onverlet dat de alternatieve versies er zeker zoveel onbeantwoord laten, zo niet meer.

   Waar het technisch-inhoudelijke zaken betreft lopen ze over van feitelijke onjuistheden en veel te vergaande conclusies. Daarop wijzen is geen napapegaaien, die onjuistheden en conclusies zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

   Ook grossieren de alternatieve versies in ongefundeerde, onbewezen beweringen over “wie het dan wél gedaan heeft” (“de 5 Israelis”; “sabotage door de Amerikaanse regering zelf”). Dat is niet mensen informeren, dat is niet mensen “de waarheid” vertellen, dat is fabuleren. Daarop wijzen is niet napapegaaien, maar al die beweringen zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

   61.2
  • Trijntje,
   we zitten zowaar op het zelfde ‘verkeerde’draadje.

   waarom spreek je van “jullie” terwijl ik volgens mij duidelijk aangaf dat de officiële verklaring MIJ als de minst waarschijnlijke overkomt?
   Ik snap het wel hoor, tuurlijk snap ik het wel, snap ik wel waarom je ‘jullie’ zegt. Julie jullie zeggen. Zo gaat dat nu eenmaal en zelfs meer dan eenmaal, zelfs tweemaal, en driemaal, enz. Ik zit toch niet in een verband, in een complot ofzo, denk je dat? Ik ben iemand die zelfstandig denkt, zit vol met sympathieën en antipathieën maar laat mij daar niet door leiden wanneer het gaat om rationeel zaken te beoordelen. (Hoewel je dit nooit zéker kan weten natuurlijk). Want soms knijp ik wel eens een oogje dicht.
   Het was me weer aangenaam vandaag; de stellingen zijn weer betrokken en wéér zijn we niet verder gekomen, althans niet verder naar elkaar toe. Jammer weer!

   61.3
  • @ Wattenstaafie

   Tis niet alleen de liefde die telt is meestal ook of je de ander (her)kent of je elkaar in duizenden jaren niet meer hebt ontmoet, soms in een blik soms in een betoverend oog van iemand die zoveel in die ogen weerspiegeld, zoveel intens genot als men dan ook werkelijk durft te te kijken.

   Heel weinig mensen durven je vaak lang en onbewogen aan te kijken recht in de ogen, vaak laten ze hun blik vallen, of gaan lachen, of ze krijgen het heen en weer, maar soms zit er wel eens een paar ogen tussen die spontaan gaan tranen in een plas van vreugde en weerziens van ah eindelijk ben je daar weer ?!

   In iemand ogen kan je veel dingen zien, meestal of iemand wel eerlijk is of iemand die wat te verbergen heeft, maar er zijn inderdaad ook ogen die je 100% verliefd maken omdat ze zo betoverend mooi zijn.

   Ken een meisje uit Eindhoven die 1 paar kijkers heeft die zo mooi zijn, dat ik er gewoon bij in zwijm val elke keer als ik ze zie, ben niet de enigste man die door voor onder uit gaat, meeste van haar aanwinsten kunnen haar ogen van een schonheid niet weer staan en laten haar links liggen.

   Ogen kunnen dus ook veels te mooi zijn waardoor je er niet in durft te kijken, of ogen die dwars door je heen kijken en hoogstwaarschijnlijk zien dat je ware verhaal niet klopt.

   De enige ogen die men altijd naar kijkt zonder dat het terug blikt, zijn die van een dobbelsteen of een oog van de naald.

   61.4
  • Trijntje Winkel

   Een verhaal heeft twee kanten, De waarheid en de andere waarheid

   Je ziet een belangrijke derde mogelijkheid over het hoofd, namelijk “waarschijnlijkheid”.

   Als je niet achter de waarheid kunt komen, doordat bijvoorbeeld essentiële gegevens niet te achterhalen zijn of afdoende te verklaren, kun je alleen maar spreken in termen van waarschijnlijkheid.

   61.5
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.