WantToKnow.nl

Haïti-beving ontstaan door H.A.A.R.P.?

Er gaan veel berichten over het internet dat de uitermate krachtige ‘HAARP’-installaties, die bijv. op Alaska staan, opzettelijk de beving in Haïti zouden hebben veroorzaakt.. Jawel, dat is nog eens een bewering. Maar deze komt dan ook niet zo maar uit de lucht vallen.

Waar staat HAARP voor?

H.A.A.R.P. staat voor High-frequency Active Auroral Research Program. Het is dus een ‘onderzoeksprogramma’… Waar hebben we deze schuilnaam meer gehoord..? Even denken.. Ohja, bij de Japanse walvisvangst natuurlijk..! Het onderzoeksprogramma dat jaarlijks gewoon een paar honderd walvissen aan gort schiet, de restanten verkoopt op de Japanse consumptiemarkt en niet kan verklaren wat daar tussenin is ‘onderzocht’.. Wat een prachtige titel nietwaar? Een onderzoeksprogramma..!

Wat weten we van HAARP?

De geprepareerde HAARP-plek staat vol met grote antennemasten die gigantische voltages in de ionisfeer kunnen sturen. Bijv. om het weer te beinvloeden, maar ook kunnen hiermee o.a.; orkanen veroorzaken, aardbevingen, tsunami’s, etc, etc… worden opgewekt in het Aardse veld. Dát is een ding wat in ieder geval zeker is. Nu nog de vraag of het ook werkelijk is gedaan!

Wil je meer weten over deze bizarre technologie, kijk dan de zeer interessante filmpjes in de onderstaande 5 YouTubes en je komt meer aan de weet. Is het nu zo dat zelfs zogenaamde natuurrampen worden opgezet om politieke redenen..?! Echt een MUST SEE !

Op het eerste filmpje is een wetenschapper te zien die een soortgelijk apparaat demonstreert als HAARP in feite is, maar dan op kleine schaal. Deze wetenschapper is er overigens al eens in geslaagd -puur per ongeluk- om een mini-beving te veroorzaken in de staat Oregon tijdens zijn werkzaamheden voor zijn toenmalige werkgever. Je kunt met je eigen ogen zien, dat hij weersaanpassingen en een beving simuleert.

X

1. Hoe werkt HAARP (11 minuten):

X

2. Is Haïti het laatste slachtoffer van de HAARP-installatie?

X

3. Jesse Ventura is gouverneur geweest in de VS. Sinds een aantal jaren heeft hij een eigen TV-programma, waarin hij conspiracies onderzoekt. 9/11 en de Bilderberg (HIER op WantToKnow!) zijn o.a. onderwerpen geweest in zijn programma. Maar ook HAARP is door hem onderzocht. Hier :

X

4. Dr. Papadopoulo on HAARP en de mogelijke betrokkenheid van HAARP bij de enorme Chinese aardbeving die ook aan meer dan een kwart miljoen mensen het leven kostte. Kijk naar de foto hieronder op deze YouTube, genomen vlak voor de aarbeving. Het regenbooglicht in de lucht krijgt nu wel een heel ander HAARP-perspectief..:

X

5. HAARP in Rusland. Getuige ons hoofdartikel over de Noorse spiraal, is het zeer aannemelijk dat de Russen de techniek die door de VS in HAARP is ontwikkeld, willen kopiëren. De machtige WATT-machinerie die HAARP in feite is, is ook relatief eenvoudig te kopiëren. Een klein inzicht in de mogelijk Russische locatie van HAARP:

182 Reacties op Haïti-beving ontstaan door H.A.A.R.P.?

Plaats hier je reactie

Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • grietje

  zoek de schuld en de oplossing niet buiten onz zelf.
  misschien heeft een gebeurtenis zoals haitti ons iets te vertellen.
  jaren lang hebben we niet gezien hoe erg het land en de mensen leden.
  jammer dat er zoite moest gebeuren op de plek waar de meest kwetsbare mensen wonen op deze planeet.
  natuurlij is er altijd hulp verlening geweest.
  het wordt tijd dat we onze ogen openen.. en wakker blijven en ons oor en oog eens richten op de gene die kwetsbaar zijn.
  en of het nu door haarp komt , denk het niet.
  en dat de galactische fed..het wel even komt oplossen nee.
  weer het op anderen of schuiven.. ( ik twijfel nog al aan de Gallact.fed) verzinsel..uit de geest.
  sta op mensen het is tijd om op te staan en wakker te blijven..
  we moeten aan de slag met z’n allen en deze prachtige planeet redden..en veranwoording nemen.

  zij komen ons niet redden.

  182
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.