WantToKnow.nl

Het is weer tijd voor griepfabriek-paniek..!

Het is weer tijd voor de griepfabriekpaniek!!

Paul Engels © januari 2011

x

 

Ieder jaar sterven er in Nederland tussen de 500 en 2000 mensen aan de gevolgen van griep. In bijna 2 jaar tijd zijn er echter ‘maar’ 66 mensen gestorven in Nederland aan de gevolgen van de ‘mexicaanse’-griep…  In Belgie stierven er in het eerst ‘mexicaanse’griep-seizoen zelfs maar 21 mensen aan de gevolgen van die griep!

De eerste griepgevallen duiken op en jawel, Ab Osterhaus, de virusverzamelende viroloog, is weer van de partij. Hij waarschuwt en waarschuwt en waarschuwt..! Fijn toch zo’n bangmaker, die zijn expertise inzette voor een massale vaccinatiecampagne, die één grote farçe bleek te zijn.. Hoezo? Je geloofwaardigheid verliezen.

Sprak Osterhaus bij Pauw & Witteman vorige herfst niet over de excessen van een Mexicaanse Griep, waarbij BIJ EEN VERGELIJKBARE GRIEPUITBRAAK, in de jaren 1920 maar liefs 20 MILJOEN DODEN vielen.. Waar is dit taalgebruik en deze vergelijkingen goed voor meneer Osterhaus. Wat voor BELANG heeft u daarbij..?!

Het RIVM erkent nu eindelijk ook dat de kans om te overlijden aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep slechts 1 op de 100.000 is. Terwijl bijvoorbeeld Dr. Jannes Koetsier, bekend als panellid van tv-programma ‘Medische Missers’, dit al vóór het griepseizoen in 2009 duidelijk probeerde te maken!!

Maar Jannes probeert ook al jaren duidelijk te maken dat de kans op ernstige bijwerkingen door het Mexicaannse griepvaccin 1 op 10.000 ligt. Dat zuigt hij niet uit de duim, maar dat zijn cijfers die af te leiden zijn uit de officieële bijsluiters...

Zie hier een interview met Johannes Koetsier over de te rooskleurige informatie van de overheid inzake nut en veiligheid van de mexicogriep-vaccinatie  (Bron: Degezondepatient.nl)

x

x

Lees in dit verband ook deze artikelen: op NuJij.nl en Webregio.nl

Het kindje van 4 dat vorige maand helaas overleed aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep had Astma, last van kortademigheid en kreeg astma-medicijnen. Dus dit doodsgeval toeschrijven aan Mexicaanse griep is wetenschappelijk NIET JUIST. (Kijk dit bericht HIER)
Maar het RIVM maakt zich schuldig aan VALSE VOORLICHTING, door over dit sterfgeval in de media te verklaren dat er een ‘gezond’ kind was overleden… Toch werd er in de media en door het RIVM geroepen dat er een ‘gezond’ kind was overleden…
Zo schreef RTL-nieuws op haar website hierover: ‘De kinderen hadden geen onderliggend lijden, meldt het RIVM. Dat betekent dat ze naast de griep geen andere ziektes hadden.’ (Bron)

…Terwijl Astma een ziekte is en elke griep fataal kan zijn bij iemand die al last heeft van de luchtwegen, zoals bij Astma-patienten…!!

Johannes Koetsier schrijft op zijn weblog De Gezonde Patient.nl:

“Voor mij is duidelijk dat gevaccineerd is tegen een onschuldige griep, waarbij de bijwerkingen van de vaccins erger waren dan de gevaren van de griep. Dit is conform wat ik verwachtte en wat deskundigen tevoren hadden kunnen weten aan de hand van de informatie die ik ook had. Zie de diverse weblogartikelen op deze site in de periode voordat de campagne begon.

Miskramen als gevolg van H1N1-vaccinaties!!
Jannes Koetsier noemt één voorbeeld van middel erger dan kwaal: “In Amerika hebben na deze vaccinatie 241 vrouwen hun kind verloren door vroeggeboorte na de prik terwijl er in de jaren hiervoor slechts zeven meldingen per jaar waren van zwangeren die na vaccinatie hun kind verloren.

(Bron: HIER)

Dit jaar worden er geen kinderen gevaccineerd met een H1N1-vaccin vanwege de hevige Bijwerkingen van de vaccins, geeft het RIVM nu zelf toe aan RTLnieuws. Maar heb jij dit nieuws, dat eigenlijk op de voorpagina hoort te staan, gelezen of vernomen..??  (Zie einde van de video hier)

Maar ook ouderen, die vaak kwetsbaar zijn bij griepuitbraken, zijn relatief immuun voor deze vorm, doordat ze antistoffen hebben ontwikkeld door een virus dat in 1957 circuleerde. Zij zouden dan ook niet gevaccineerd hoeven worden, terwijl het RIVM rustig doorgaat met vaccineren van deze bevolkingsgroep met het Mexicaanse-griepvaccin.

Je krijgt een NIET-WERKEND VACCIN ingespoten.
Als nu wetenschappelijk bewezen is dat een vaccin NIET WERKT, waarom wordt het dan toch gebruikt..? Dr. Russel Blaylock toont d.m.v. wetenschappelijk onderzoek aan dat de (mexicaanse)griep-vaccins niet werken, zie HIER en HIER. En hier op NuJij.nl

En gezondheids-deskundigen hebben onlangs nog toegegeven dat het H1N1-vaccin de verlammingsziekte Guillain-Barre-syndroom kan veroorzaken HIER en HIER
Kijk hier naar de getuigenis van een jongen van 14 die de verlammingsziekte Guillain Barre Syndroom kreeg door het H1n1-vaccin op deze link.

700 procent meer miskramen bij H1N1 gevaccineerden!

Uit recente gegevens gepresenteerd in een rapport aan het U.S Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) en Raadgevend Comite voor de Children’s Vaccines, over de gevolgen van H1N1-vaccinatie bij zwangere vrouwen, blijkt dat het aantal miskramen onder de zwangere vrouwen met 700 procent is gestegen ten opzichte van voorgaande jaren.
(Bron: Natural News)

Veel getuigenissen over miskramen door de mexgriep-vaccins: HIER, HIER en HIER.

Mocht je nu denken dat het een ‘foutje’ is van al die goedwillende vaccinmakers, van die goedwillende Big Pharma-cowboys, dan is het bijzonder vreemd dat telkenmale dit patroon optreedt bij een van de bizarre hoax-epidemieën.. Of zoals we vorig jaar hebben gezien, zelfs een wereldwijde pandemie..!
Hier is alle info van Dr. Mercola, auteur van de New York Times Bestsellers, ‘The Great Bird Flu Hoax.  Het blijkt dus één grote HOAX, maar kennelijk willen we gewoon blijven geloven dat de farmaceutische industrie een volledig ongeschonden blazoen heeft.. Kijk HIER het verhaal over de vogelgriep en HIER het verhaal van de Mexicaanse griep, kortom een wereldwijde naaimachine..!

Zembla maakte onlangs nog een uitzending over de griepvaccins die volgens deskundigen niet werkt: ‘de Overbodige Griepprik’! Heb je hem niet gezien, gewoon even kijken! HIER

Euro-parlementarier Paul Flynn, die aan het Zembla programma heeft meegewerkt, schrijft ook uitermate kritisch over de griepvaccinaties op zijn blog: waarvan wij DIT ARTIKEL hebben samengesteld, over hoe de wereld werd besodemietert met een neppandemie.

Ook het NOS-programma ‘Nieuwsuur’ maakte onlangs een uitzending over ‘De gesponsorde pandemie van de Mexicaanse griepprik’; dit kun je HIER zien.

Beluister ook deze reportage van Argos, eerder dit jaar, over de gecreerde ‘griep-pandemie’; en lees hier de ongecensureerde en ongezouten kritiek en mening van 2 artsen over de ‘mexicaansegriep’-vaccinatie-campagne.

Terughoudendheid van de Coutinho’s en medische experts..
De apothekersorganisatie KNMP heeft zijn leden op het hart gedrukt zeer terughoudend te zijn met het verstrekken van griepprikken en grieppillen. Kijk maar eens naar dit artikel in ‘Het Parool’.
Maar ook het middel Tamiflu, dat wij HIER op WantToKnow al eerder ontmaskerden als volledig NEP, dient met terughoudendheid te worden gebruikt/voorgeschreven..  

Zie hier meer informatie over de onveiligheid van Tamiflu: HIER en HIER.

Een van de bizarre zaken die je tegenkomt als je verder graaft in het farmaceutisch circuit, is dat je vaak dezelfde personen ‘achter de schermen’ ontmoet, die OOK ACHTER ANDERE DUBIEUZE ZAKEN ZITTEN.. Donald Rumsfeld, de voormalige Minister van Defensie in de eerste regering Bush jr. Hij is oud-bestuurslid van het bedrijf dat met Tamiflu de zaak besodemieterde. Dat hij ook de dubieuze 9/11-dekmantel-ridder is, kun je op het hele internet, en hier op WantToKnow eenvoudig terughalen.

Rumsfeld had al eens eerder een grote slag geslagen, door gif te gaan verkopen voor een zoetstof. Een stof die we allemaal kennen als Aspartaam. Zie ook hier op WantToKnow.

Het verhaal van Donald Rumsfeld en zijn Tamiflu-gouden kip..!
Donald Rumsfeld de oud-minister van Defensie van Amerika vult zijn zakken dankzij de Mexicaanse griep. Hij was van 1997 tot aan zijn overgang naar Washington directeur bij het Amerikaanse biobedrijf Gilead Sciences, dat patenthouder is van het antigriepmedicijn Tamiflu.

De uiterst sluwe Donald Rumsfeld is een doortrapt politicus, die al zoveel leugens vertelt heeft, dat ‘Waarheid’ voor hem onontgonnen terrein is..! De diepte van zijn -uiterst schadelijke- sluwheid wortelt in een verbinding met de ‘krachten achter de schermen’..

Volgens verschillende Amerikaanse websites zou Rumsfeld nog steeds een aandelenportefeuille in Gilead hebben, met een waarde van $5 tot $25 miljoen Ook wordt er gesuggereerd dat hij, samen met President Bush, met opzet paniek zaaide toen de vogelgriep uitbrak vier jaar geleden.

De regering Bush kocht extra Tamiflu in voor een bedrag van US$2 miljard, wat kassa betekende voor minister Rumsfeld (Zie hier het artikel in QUOTE)

Op 17 juni 1996 publiceerde de Amerikaanse Luchtmacht een studie met de titel ‘Airforce 2025’, waarin staat te lezen dat in het jaar 2009 een uitbraak met een mogelijk geconstrueerd influenza-virus kon komen (Link | Link.)

Daarnaast is het opmerkelijk dat Walter E. Boomer, een gepensioneerde voormalig vier-sterrengeneraal en sub-commandant van het Amerikaanse Marinierskorps, zitting heeft in het directiebestuur van Baxter International.

Baxter International heeft al sinds 1941 banden met het Amerikaanse leger, toen de bloedverzamelingsinstrumenten van het bedrijf de enigen waren die voldeden aan de eisen van de Amerikaanse strijdkrachten [ Link ]

De Amerikaanse overheid heeft dus een keihard belangenconflict inzake Tamiflu en de grieppandemieën, dat is niet nieuw. De geruchten staken de kop op toen president Bush in 2005 aandrong op een voor velen merkwaardige noodverziening van 7.1 miljard dollar, om het land te kunnen voorbereiden op een toekomstige Influenza pandemie.

George W. Bush drong aan op de noodfondsen om voorbereid te zijn op vogelgriep-achtige pandemieën en meer dan 14% van dat geld ging naar één bedrijf: Gilead Sciences, de ontwikkelaar van Tamiflu. Hetzelfde bedrijf waar Donald Rumsfeld voorzitter van de raad van bestuur was, voordat hij secretaris van Defensie werd… Dat noemen we in gewoon Hollands: ‘diefstal op klaarlichte dag’… (Kijk HIER voor een link)

Tot slot, maar zeker ‘last but not least’ raden we je het werk aan van onderzoeksjournalist Daan de Wit. Zie HIER het hele artikel op WantToKnow erover. Een aanrader ‘Dossier Mexicaanse Griep’ met als doel: het leveren van een dossier voor een parlementaire enquête!

In een interview met Radio Wereldomroep Nederland zegt hij hierover het volgende: “Onder druk van vaccin-producerende bedrijven is de definitie van een pandemie versoepeld. Daarmee was de weg vrij voor de inentingscampagne. Nooit is een stap terug gedaan om te kijken of die echt nodig was. Met een experimenteel vaccin bovendien.
Er waren mensen die meer informatie wilden over het vaccin en de ingrediënten. Zij werden structureel tegengewerkt door de Nederlandse overheid. Terwijl die juist de taak heeft om de burgers te informeren, zodat zij zelf kunnen beslissen of ze het vaccin willen nemen. Hier is sprake geweest van een vaccinatiecampagne in plaats van een informatiecampagne.”

Bron: HIER

Een citaat uit dit boek:

‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog’, zegt de Belgische epidemioloog Luc Bonneux. Ook verteld hij dat hij veel heeft gezien, maar dat de Mexicaanse griep alles overtreft: de Mexicaanse griep was een ‘pseudopandemie’. Bonneux is ervan overtuigd dat er een parlementaire enquête moet komen naar de Mexicaanse griep-affaire.
Lees hier meer citaten uit het boek: HIER

Dr. Luc Bonneux, Belgisch epidemiloog

Kortom, als je nu nog niet genoeg geïnformeerd bent over de uiterst onzorgvuldige wijze waarop de Nederlandse overheid omgaat met de gezondheidsbelangen van de burgers, dan weten we het niet meer. Een overheid die als een stelletje angsthazen zich laat voorlichten door ‘experts’, waarvan een groot aantal uiterst dubieuze dubbele banden hebben met de farmaceutische industrie.
Banden die zij geacht worden te melden, maar waarvan iedereen op zijn vingers kan natellen, dat deze banden de basis vormen voor een ongebreidelde uitwisseling van ‘ongeziene wederzijdse belangen’…!

* * *

Mogen wij je tot slot aanraden naar deze uiterst neutrale Luc Bonneux te kijken. Hij professor epidemiologie en breekt de grieppandemie bij de enkels af, puur op wetenschappelijke feiten. Mochter er nog mensen zijn die de ‘wetenschappelijke variant’ aanhangen van met angst omgaan..!

Hier op deze LINK naar het Studium Generale  van de TU-Delft kun je zijn presentatie zien, die -mede door zijn nuchtere humor- meer dan het bekijken waard is!

172 Reacties op Het is weer tijd voor griepfabriek-paniek..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.