WantToKnow.nl

Over Jodenhaat en Zionisme…

zionisme stop = vrede

Het is zinloos hier YouTubes te plaatsen met bloedige beelden van de ongelijke strijd in Gaza. In Europese en Amerikaanse steden is door honderd-duizenden burgers geprotesteerd tegen de agressie van Israël. Het heeft ook geen zijn om Hamas de schuld te gaan geven; de democratisch gekozen, politieke organisatie die eist dat er een einde komt aan de belegering van Gaza.

Gaza is een kleine strook land, waarop maar liefst 1.800.000 mensen leven, die door Israël in 2007 volledig van de buitenwereld werd afgesloten. Vind je het dan gek dat mensen tunnels graven..? Als Israël bepaalt welke goederen de grens overkomen, hoeveel eten de Palestijnen krijgen en hoeveel water er naar het gebied mag stromen..? Gaza is werkelijk niets anders dan de uitvoering van een gigantisch concentratiekamp!

palestina israel grondgebiedx

x

Over Jodenhaat en Zionisme…

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

another-jew-againstHoe is het mogelijk dat holocaust-overlevenden vragen, smeken bijna, om te stoppen met de systematische onderdrukking van het Palestijnse volk? Zoals de foto hierboven haarscherp aantoont.. Menssen die aan den lijve hebben meegemaakt wat het betekent om onderwerp te zijn van etnische zuivering, smeken de wereld om GOED te kijken naar wat Judaïsme is en waar het Zionisme voor staat. Nee, dat is niet hetzelfde..!

Wij maakten die grove fout vroeger en werden werkelijk met onze neus op de feiten gedonderd. Dat gebeurde zo’n 10 jaar geleden, doordat David Icke in zjin presentatie over de onderdrukking van de mensheid, een stevig stuk had ingeruimd voor dit verhaal over Rotschild-zionisme. We laten je graag zijn hele presentatie zien, op de YouTube hieronder. Maar eerst de inleiding tot dit verhaal.

Zionisme-verworpen door…. Joden..!
Hoe is het mogelijk dat het Zionisme, dat volgens veel goed-bedoelende mensen, staat voor het streven naar een eigen staat (Israël) voor de Joden in de wereld, tóch zo heftig wordt afgewezen wordt door Joden die het écht kunnen weten: de orthodoxe Joden en Joden die deze Zionistische beweging wél hebben bestudeerd..? Hoe kan dit..

Deels ligt de verklaring in vooral ONWETENDHEID. En aan deze onwetendheid willen we in dit artikel werken. Veel Joden die zeggen Zionisme na te streven, weten dus feitelijk niet, dat ze een uiterst indringende ideologie steunen. Een ideologie die nietsontziend, manipulerende, ultra-rechtser, het vermeende recht opeist over het land Israël. Ten koste van.. Kijk naar het inmiddels beruchte kaartje van het grondgebied van Israël, en hoe de ‘bezette gebieden’ steeds vaker verschijnen als ‘grondgebied van Israël’..

zionisme = terreurOorsprong van de Joden en de claim op het land Israël..
De oorzaak van de situatie rondom Israël moet worden gezocht in het verleden, waarin mensen geloofden dat er zoiets als één Joods volk bestaat. Op grond van dat geloof hebben de Europese christenen ‘de Joden’ gediscrimineerd en vervolgd en zijn er nog altijd mensen die daarin geloven. MET NAME DE JODEN ZELF! Maar wat is nou eigenlijk een Jood? Genetisch blijken de Joden geen homogene groep en hun afstamming van de Aartsvaders is niet meer, maar ook niet minder dan een mythe. Het Jodendom was ooit een religie waartoe men zich kon bekeren.

Volgens geneticus Eran Elhaik van Johns Hopkins University in BaltimoreEr is er zekerheid over de oorsprong van Joden. In 2013 publiceerde hij een onderzoeksrapport  dat de ontbrekende schakel is, in de zoektocht naar de afkomst van Europese Joden. Zij blijken vooral afstammelingen van de Chazaren uit de Kaukasus, inderdaad de Oekraïne dus..!

Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als 'beloofde land' werd verkregen.. (zie de video van David Icke)

Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als ‘beloofde land’ werd verkregen.. (zie de video van David Icke)

Elhaik toont in zijn rapport aan, dat Joden uit de Kaukasus het grootste aandeel hebben in de totale hedendaagse jodenpopulatie in de wereld. Deze Joodse geneticus gelooft dat dit de missing link is de zoektocht naar de oorsprong van Joden. Tot nu toe werd vooral gedacht dat joden in de zevende eeuw uit het Heilige Land richting Duitsland trokken, de zogenaamde Rijnland hypothese.

Elhaik onderzocht voor zijn rapport een genetische dataset van 1287 niet-verwante individuen uit Joodse en niet-Joodse populaties. Hij gebruikte deze gegevens daarna om onder andere geografische oorsprong en verwantschap te bepalen en op deze manier kon hij de biogeografische oorsprong van Europese Joden vaststellen, 560 kilometer ten zuiden van Samandar de oude hoofdstad van de Chazaren. Ergens in de Kaukasus tussen het huidige Geörgie, Armenië en Azerbeidzjan in.

‘De complete populatie Europese Joden bestaat uit een complex mozaïek van volkeren‘, aldus Elhaik. In de oorsprong van dat mozaïek zijn stammen uit de Kaukasus licht dominant met andere voorouders in Zuid-Europa en het Midden-Oosten.
De beschaving van de Chazaren uit de Kaukasus viel in de dertiende eeuw, waarna de joodse stammen naar Oost-Europa vluchtten en later meer naar het westen trokken.

Igor Kolomoisky

Igor Kolomoisky

De nieuwe ‘tweede’ Joodse staat, back to the roots..?
Voor veel mensen zal het ongeloofwaardig klinken dat een land als Israël in staat zou zijn om boven het grondgebied van de Oekraïne een groot passagiersvliegtuig neer te (laten) halen. En toch is dat heel goed mogelijk. Zoals je hierboven kunt lezen, heeft Israël daarvoor wel degelijk een aantoonbaar motief.

En naast dit primaire motief zijn er nog een aantal andere, zoals het veroorzaken van een soort totale chaos (bijv. Wereldoorlog III) waaruit het grotere Israël tevoorschijn zal komen als de ‘New World Order’, waar de Rotschilds de scepter zullen zwaaien en waar door veel machthebbers al over is gespeculeerd, zoals Bush, Clinton e.v.a.

En Oekraiens-Joodse rijk, is ook niet zomaar een verzinsel; de op één na rijkste man in Oekraïne, de Joodse miljardair Igor Kolomoisky, spreekt tegen iedereen die het maar wil horen, over de Oekraïne als ‘het tweede thuisland voor de Joden’…!! Hij zegt dat niet zonder reden, maar hij heeft het wel mis, want feitelijk is de Oekraïne het eerste, originele thuisland van het volk dat wij vandaag de dag de Joden noemen en dus niet het tweede ‘thuisland’.

Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt naar Nederland gehaald om zijn verhaal voor het Judaïsme en tegen het Zionisme te vertellen..

Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt naar Nederland gehaald om zijn verhaal voor het Judaïsme en tegen het Zionisme te vertellen..

Het CIDI
In Nederland werd in 1974 het Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) opgericht; een stichting die officieel het doel heeft (zoals het CIDI het verwoordt op Wikipedia..), om ‘op te komen voor het recht op vrede en veiligheid van het Joodse volk, waar ook ter wereld, en zich verbonden voelt met de staat Israël in de wereldwijde beweging van het zionisme voor door de Joodse gemeenschap in Nederland’. We zien vandaag (7-8-’14) een advertentie verschijnen in de Telegraaf, die door het CIDI is gefinancierd en waarin bekende Nederlanders oproepen tot het ‘niet-haten van Joden’…

jodenhaat telegraafMaar waarom oproepen tot ‘niet-haten’ en tegelijkertijd niets doen om het geweld te stoppen in de Gaza-strook..? Met de gladde tekst tevoorschijn komen, die luidt: ‘Kritiek op Israël OK, Jodenhaat nee!’... Want het één is toch onlosmakelijk verbonden met het ander..? Dat is duidelijk.

Hoever kun je naast de actuele waarheid zitten en hoe eenzijdig kun je de monstrueuze daden van de regering Netanyahu belichten.. Nou, kennelijk zo dus.. Door op te roepen tot ‘niet-haten’ van Joden.. Of is ook bij deze groep BN-ers het Zionistisch-manipulerende plaatje niet bekend..? We geloven het écht..!

Het gaat niet om Jodenhaat, het gaat om de eenzijdige belichting van het ‘streven’ van de Joden naar een eigen staat, het recht van ‘de Joden’ op zelfverdediging, het recht op toepassen van geweld… Enz. enz. En vind je het vreemd dat mensen wereldwijd hun pijlen gaan richten op die mensen, waarvan ze menen dat deze een belangrijke rol spelen of kunnen spelen in het oplossen van de rücksichtlose afslachting van mensen, waaronder volledig onschuldige kinderen en vrouwen. Dat die Joodse mensen invloed kunnen hebben op het rücksichtlose bombarderen van scholen en ziekenhuizen..?

David Icke en de heldere uiteenzetting.. Rothschild Zionisme..
Voor een juiste kijk op de staat Israël, is het dus ESSENTIEEL, dat je weet waar het Zionisme voor staat.. Een tot ultra-rechts verwordend streven naar een ‘eigen staat’.. Wist je dat een manipulerende bankiersfamilie, die zowat alle banken in de wereld onder controle heeft (inclusief de US-FED!!), namelijk de Rotschild’s, het land Israël heeft geïnitieerd. Kennelijk om ‘het grote Wereld-schaakspel’ mee te spelen tussen de landen van de wereld..? Een eigen land, een eigen regering, eigen atoombommen en een sprekende pop als leider..? En dat daarbij het Joodse streven naar een eigen staat, als drog-reden werd opgegeven..?

Het is precies het verhaal van David Icke, die -zoals gezegd- zo’n 10 jaar geleden onze ogen opende..!  We laten je graag hier zijn verhaal vertellen. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over. (Helaas vonden we geen versie met Nederlandse vertaling):
x

De steun van de VS…
Het zou godsonmogelijk zijn voor een land als Israël om zich te handhaven, zonder de steun van de Verenigde Staten. De in de VS wonende Joden voelen zich vaak supporter van de staat Israël, op een manier die doet denken aan het slaafs volgen van een voetbalclub als supporter. Op deze wijze kwam in de VS de Israël-ondersteunende, machtige lobby tot stand, die in AIPAC zijn juridische belichaming vond.

U.S. President Barack Obama (L) greets Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu during a press conference on March 20, 2013 in Jerusalem, Israel.

President Barack Obama en Israëls premier Netanyahu tijdens een persconferentie in maart 2013 in Jeruzalem.

Inmiddels is het zover, dat geen enkele presidentskandidaat het tot president brengt, ZONDER de steun van deze machtige Joodse lobby. Dat deze steun volledig is verworden, blijkt uit de vele miljarden dollars steun die de Zionistische club achter Israël jaarlijks krijgt toegeschoven in de vorm van ‘militaire steun’.. Het dan ook werkelijk een gotspe hoe Obama het presteert om Putin te verwijten steun te geven aan de separatisten in Rusland, terwijl de VS hetzelfde presteert.. SAMEN MET ISRAEL IS DE VS SCHULDIG AAN DE MOORD OP VELE PALESTIJNEN!

Hypocrisie en de MH17-aanslag
De Amerikaanse regering en haar bondgenoten zijn rechtstreeks betrokken bij de Israëlische aanvallen in het Midden-Oosten, ook de huidige campagne tegen de bevolking van de Gazastrook. Dat schreef maandag 4 augustus 2014, de bekende journalist Glenn Greenwald op het online-nieuwsportaal ‘The Intercept’.

Dit artikel van Glenn Greenwald van de Engelse krant ‘The Guardian’ krijgt inmiddels de volle aandacht, omdat Greenwald onder andere NIEUWE, vertrouwelijke NSA-stukken tevoorschijn haalde, die hij nog steeds publiceert en van commentaar voorziet, afkomstig van Edward Snowden, de NSA-klokkenluider. Greenwald baseert zich op de documenten van deze voortvluchtige Amerikaanse klokkenluider en ze tonen KEIHARD AAN dat de NSA, de ‘National Security Agency’ zijn Israëlische tegenhanger ‘SIGINT’ National Unit (ISNU) sinds jaren steeds vaker en meer steunt.

Onder andere bij het controleren en het uitzoeken van doelwitten van en onder de Palestijnse bevolking. Andere medeplichtige geheime diensten,die Israël helpen de Palestijnen te onderdrukken en af te tappen, zijn de Britse GCHQ en de Canadese CSEC. In minstens één geval gaat het daarbij om het Israëlische agenten die gestationeerd zijn bij deze diensten..

Greenwald schrijft: “Deze nieuwe documenten van Snowden maken één ding klaar en duidelijk: de Israëlische agressie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de constante, uitgebreide steun en bescherming van de Amerikaanse regering”. Dus bij die aanvallen op Gaza is de VS ‘allerminst een neutrale, naar vrede strevende partij’. In goed Hollands noemen we dat ‘verraderlijk’ en ‘hypocriet’..

 

119 Reacties op Over Jodenhaat en Zionisme…

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • ELena

  Hallo, Allemaal. Haha. Is deze artikel dan niet door een jood geschreven? Enne? De territorium van Kiewskaya Rusj is nu opeens onderdeel van Kaukasus!? Dat is een op zijn minst vrije verklaring.
  Is niet beter goed bekijken hoe ver de territorium van Chazaria reikte? Was dat toevallig niet zuidelijker? En nog een vraagje. Onderdeel van welke staat was Chazaria vroeger?
  Beste dhr.GuidoJ.
  bedankt voor de artikel, heel fijn dat U ook tegen zionisme bent, maar er is alweer waarheid met de leugens gemengd. en die leugens op hun beurt het “recht” aan zionisten schept om slavjanische territorium te claimen. Net zoals ze Palestina toegeëigend hebben op basis van.. wat? Zodra U zogenaamde feiten weerlegd, misschien ook goed te kijken wat voor effect deze dan hebben?
  en als U de effect van Uw geschiedenis leugens al kent, dan … Wie bent u dan eigenlijk? Pro of tegen?
  Ook dank aan de vele reacties eronder
  De waarheid is dat we allemaal in Vreede willen leven
  Gezien het feit dat joden heel goed in alle culturen zich gemengd hebben, zijn we allemaal joden. Dus misschien moeten we bijeen komen en onze “top” (Zionistische maffia) door waardige mensen met vredelievende visie vervangen? Joden zijn slim. We zijn door de eeuwen heen door beproevingen geslepen. Wat hindert ons om het leven op te bouwen zoals meerdere van ons willen? Werk aan de winkel mensen. Iedereen moet een missie nemen en landelijk zich aan de strijd toevoegen.

  34
 • an argie

  Alle waarschuwingen omtrent de Zionistische Joden, worden hedentendage niet langer als politiek correct beschouwd.
  Leer van de geschiedenis. KEN de TALMOED. Wij zijn in hun ogen Gojim..

  De Talmoed en de rabbijnen (en ik ben een uitstekend kenner van Talmoed en Schoelchan Aroech) verklaren, dat het doden geen zonde is, als een jood een heiden doodt, maar wel als hij een broeder in Israël doodt! Ook is het geen zonde, als hij tegenover een heiden zijn eed niet houdt! Voorts is het bestelen en beroven van gojim (zoals zij inderdaad door woeker doen) dienst aan God! Zij houden het er voor, dat zij niet te erg met ons kunnen handelen, noch tegenover ons kunnen zondigen, omdat zij het edele bloed en de besneden heiligen zijn, wij daarentegen de vervloekte gojim, omdat zij de heersers der wereld en wij hun knechten, ja hun vee zijn………….
  Omtrent hetgeen de rabbijnen leren zegt ons het Evangelie, Mattheus 15: 6, dat zij Gods vierde gebod, om zijn vader en moeder te eren, krachteloos hebben gemaakt en naar Mattheus 23:13 hebben zij een nog veel schandelijker leer verkondigd; dan is er nog hetgeen Christus volgens Mattheus 5:28 verklaart, n.l. hoe zij de 10 geboden op zo’n valse wijze hebben gepredikt en uitgelegd. In de tempel hadden zij geldwisselaars, en dreven er handel en allerlei woeker, zodat Christus zei (Mattheus 21:13 en Luk. 19:46), dat zij Gods huis tot een moordkuil hadden gemaakt. Nu kunt gij zelf wel narekenen, welk een hoge eer het is en hoe vol heerlijkheid Gods huis moet zijn geweest, dat God zijn eigen huis voor een moordkuil moest verklaren. Dat is dan ook de oorzaak waarom zoveel zielen door hun hebzuchtige leer, d.w.z., door hun tweevoudige afgoderij zijn vermoord. Bij deze zelfde leer volharden de joden nog op de huidige dag en doen gelijk hun vaderen, verdraaien Gods Woord, zijn vrekkig, woekeren, stelen, moorden (waar zij dat kunnen) en leren dat nog bij voortduring aan hun kinderen…………
  (Maarten Luther – 1542)

  In de laatste eeuw zijn er talloze waarschuwingen geweest.
  https://www.youtube.com/watch?v=EZYfeYhQ9eU – JFK – vermoord
  https://www.youtube.com/watch?v=x8OmxI2AYV8 – Benjamin Freedman
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/zionisms_master_plan.htm

  Albert Pikr – 33e graad Freemason:

  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

  https://antioligarch.wordpress.com/2014/05/04/albert-pike-and-three-world-wars-1871/

  Uit THEODOR HERZL, LL. D. – A JEWISH STATE
  1897, March—Zionist Congress convened at Basle.
  1897, August—First Zionist Congress held, at which the national platform was adopted: “The aim of Zionism is to create for the Jewish people a publicly legally assured home in Palestine.
  “In order to attain this the Congress adopts the following means:
  (1). To promote the settlement in Palestine of Jewish agriculturalists,
  handicraftsmen, industrialists and those following professions.
  (2). The centralization of the entire Jewish people by means of general institutions, agreeably to the laws of the land.
  (3). To strengthen Jewish sentiments and national self-consciousness.
  (4). To obtain the sanction of governments to the carrying out of the objects of Zionism.”

  In 2000 hadden 7 landen geen Zionistisch Joodse Rothschild bank, te weten: Noord-Korea, Iran, Irak, Libië, Syrië, Somalië en Soedan.
  In 2015 zijn er nog 3 landen over. Syrië houdt stand tegen alle verwachtingen in.

  https://www.youtube.com/watch?v=5TVd8ovSPl4&feature=youtu.be

  En ja, ik vind dat er voor Hitler een standbeeld mag worden opgericht. Hij heeft er voor gezorgd dat West-Europa niet communistisch is geworden.
  http://latvianhistory.com/2011/04/18/stalins-attack-plans-on-germany-1939-1941/
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/stalwarplans.html
  http://uralica.com/finnliv.htm
  https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_occupation_of_the_Baltic_states_(1940)

  En het zal niet stoppen. Tenzij de Zionisten absolute wereldheerschappij hebben verkregen of dat de wereldbevolking hen een halt heeft toegeroepen.
  https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ
  https://www.youtube.com/watch?v=VvApvRL-LCE
  http://www.expose1933.com/53-khazar-empire-the-false-jews.html

  follow the money and you’ll get (closest) to the truth..
  The money masters. – https://www.youtube.com/watch?v=rlrjVhpdoso

  Ken de geschiedenis van de Rothschilds. Snap waarom we mt de hele wereld in deze tijd in een torenhoge schuld zijn beland die alleen maar groter wordt.

  https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/03/the-rothschild-1901-1919-the-secret-creators-of-world-war-1/
  https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/08/the-rothschild-1920-1944-the-secret-instigators-of-world-war-2/
  https://thedaysofnoah.wordpress.com/category/uncovering-the-illuminati-agenda/the-history-of-the-house-of-rothschild-by-andrew-hitchcock/

  Ik ben geen racist. Ik ben TEGEN ZIONISME WANT HET DOEL VAN DEZE EGOÏSTISCHE PSYCHOPATEN IS NIET ALLEEN DE MENSHEID IN EEUWIGE SCHULD LATEN KOMEN, MAAR DE HELE WERELD VAN WIEG TOT GRAF CONTROLEREN!

  33
 • jenne

  Ik heb dit boekje al zo vaak aangegeven, over hoe de Zionisten met medewerking van de Joodse Maffia cq Mossad, deze Maffia is vele malen sterker als de Italiaanse Maffia, de USA en zelfs later de CIA en de rest in handen hebben gekregen, dit boekje heet THE DISPOSSESSED MAJORITY, geschreven door Wilmot Robertson, eerste druk 1976, toen speelde het al, de prelude op wat er nu is ontstaan, en dit is niet nooit meer vreedzaam op te lossen, a fin uit chaos ontstaat een nieuwe wereld.

  32
  • Roderick

   Zionisme is de meest extreem radicale en gevaarlijkste beweging op deze planeet. Dit komt door twee zaken die een allesvernietigende werking kunnen hebben:
   1) vanuit hun opvatting van hun geloof mogen ze alles tegen niet-zionisten aanwenden om hun doel van één grote Israëlische staat (en wereldoverheersing) te bereiken.
   Voorbeelden:
   – ontstaan 1e wereldoorlog (kwestie met Federal reserve);
   – financieren 1e wereldoorlog aan beide zijden (kassa)
   – financieren (Rothschild) van Nazi Duitsland in WW2 (indirect support aan uitmoorden niet-zionistische joden)
   – financieren USA >> inspraak in politiek >> Cia en Mossad brengen ISIS in het leven.

   2) ze bezitten het grootste vermogen ter wereld, bezitten bijna alle wereldbanken, zitten op de topposities in politiek, media, bancaire wereld en industrie. Hiermee hebben ze totale middelen, macht en invloed.

   9/11 is geen inside job USA regering. Het is een inside job van zionisten en mossad. Die zijn de enige die 9/11 kunnen organiseren.

   Op de uitvoering van hun strategie na is er weinig verschil tussen de opvatting van een Zionist of een Nazi. Ze maken misbruik van de niet-zionistische Joden. (Kritiek op Zionisme wordt door hun meteen uitgelegd als antisemitisme en trekken ze de Holocaust kaart).

   Rothschilds beheren bijna alle centrale banken van de wereld op ca 5 landen na (Rusland, Syrie, Iran, Noord-Korea, China). Laten 4 van deze landen nu Isis zelf bestrijden om zodoende tegen het Zionisme te vechten.

   Er is sinds de 2e wereldoorlog veel veranderd, vooral sinds 1991.
   Je moet niet meer denken in NAVO en onze vijanden maar in normen en waarden en de vijanden daarvan. USA is radeloos verloren aan de Zionisten tenzij… de amerikanen en masse hier tegen in opstand komen. Is lastig voor te stellen maar ook niet onmogelijk. Niet-zionistische Joden doen dat nog altijd wel. 40% van de USA bevolking gelooft dat 9/11 een inside job is en dat worden er meer. Stel je voor als het onderzoek her-opent wordt en dat blijkt dat de Zionisten hier achter zitten.

   De vraag is hoe de rest van de wereld de zionisten de kop in kunnen drukken. Als je dat echt wilt en niet alleen wilt staan dan moet je dus niet bij Navo partner USA zijn maar eerder bij Rusland of China. Verder is er 1 Nederlandse dode gevallen in het WTC tijdens 9/11. Dit zou een aanleiding kunnen zijn om druk uit te oefenen om het onderzoek 9/11 te heropenenen. En als dat objectief gebeurt dan komen de zionisten sowieso zwaar onder druk en kan de spiraal van het verzet tegen zionisme weer wat harder omhoog gaan.

   32.1
  • GuidoJ.

   Roderick, ben het met je eens: er valt niets meer te redden aan de VS: net als in een RISK-spel is dat land het meest strategisch. Niet vanuit ligging oid, maar natuurlijk omdat het het machtigste land in de wereld is. Vergeet niet dat de Rothschild-kliek dit land al via de FED en de olie-dollar in haar oevre heeft en sinds begin jaren 1960, na de moord op JFK, de heel VS-leiding. Het Zionistisch spektakel zit door-en-door ingevreten in NAVO etc.
   Ik haal continue deze Hajo Meyer aan als voorbeeld; oud-Auschwitz-gevangene, oud-directeur van het het Philips Natuurkundig Laboratorium en de man die waarschuwde en waarschuwde..

   32.2
  • jenne

   Beste Guido, begrijp hoe moeilijk wij het hebben als oud Amsterdammers met dit onderwerp ongein over Joden, wij leefden met elkaar, in voorspoed en liefde werkelijk het was een huwelijk, mijn buurman had een mooie ouwe naam uit Portugal, er woonden vele portugesen van oorsprong in Amsterdam, nou ik zit weer te lulhannesen, in het kort wij waten mensen onder mekaar, anti dit en dat speelde niet, soms een druiloor die iets te berde wilde brengen, nou die werd snel in de kiem gesmoord, en geloof mij ik wil duizendmaal liever met en tussen Joden leven, dan tussen Turken, of dogmatische moslims, brrrrrrrrrrrrrrr moet er niet aan denken, als maar geven en opschikken, nee hoor opgesodemieterd.

   32.3
 • De rechtvaardige

  Degene die dit artikel had geschreven is niet meer dan dom. En het hele artikel is een leugen, heeft niet eens zin om erover te discussiëren…ten minste… Mensen met een beetje gezond verstand zullen dat niet doen.
  Trouwens jullie vijand is niet Zion, maar de moslims, doe je ogen maar open

  31
 • Enkidoe

  Ik heb de indruk dat er hier mensen zijn die vinden dat Adolf een standbeeld verdiend. Daar zullen zijn slachtoffers blij mee zijn. Vermoedelijk zijn diezelfde mensen ook pro islam. Helaas zien ze het duivelse in die ideologie en haar fuhrer mohammed niet. Triest, erg triest. Trouwens, de Nederlandse tv wordt ook beheerst door homo’s, maakt dat de Nederlandse tv ook een duister iets? Weten jullie dan niet dat Israel,i.t.t. bijv. Arabieren, weet dat kennis(lees opleiding) macht is en zij daardoor vaak hoge posities bezitten?

  30
  • jenne dwaallicht

   Enkido, alleen bij de Joden vind je hoger opgeleiden, hoe kun je nu zo kortzichtig en naïf redeneren.
   In de achter ons liggende eeuwen, waren de gebedshuizen tegelijker tijd scholen, behalve de Christelijken,ja daar hebben ze lang van geprofiteerd de Joden dan in Europa,
   veel mensen waren ongeletterd en kenden ook niet basis regels van het rekenen, de Joden dus wel, en inplaats van die arme donders te helpen, werden ze bestolen en geplukt en zelfs van hun kinderen beroofd.
   Het geld lenen was een hele oude manier om de mensen tot slaaf te maken, denk aan de koopman van Venetië.
   In het kort het is niet allemaazl zo fijntjes als dat U, en ook Peter het hier schetsen, heel veel dingen klopten niet, en kloppen nog steeds niet, wie wind zaaid zal storm oogsten, en dan speeld nog oorzaak en gevolg!

   30.1
 • Peter

  David Icke is m.i. een demagoog. Bv. “Waarom horen we niets over de tegengeluiden uit de Israëlische samenleving?” Misschien omdat David Icke zich nooit verdiept heeft in de Israëlisch samenleving?
  Orthodoxe Joden zijn tegen Zionisme omdat volgens de Bijbel de diaspora pas over kan zijn als de Messias op aarde is. Puur om religieuze reden dus zijn ze tegen zionisme en hoeven ze ook niet het leger in. Dat ze vrienden zijn met de Orthodoxe broeders in Teheran is ook heel oud nieuws. Verder ken ik de Israëlische samenleving als heel gevarieerd, van rechtse godsdienst gekken tot echte vredes duiven en humanisten. Er is altijd debat in Israël en men stelt zich serieus de vraag of dit zo door kan gaan. Voor meningen als die van Hajo Meijer is gewoon plek in Israël. Ik vraag mij af, waar is de kritische houding en zelfreflectie in de Arabische wereld?
  Al het leed wat er plaats vindt in het midden oosten is in en in triest. De trieste voorbeelden uit de Arabische wereld van onmenselijkheid zijn legio. Ik zie heel weinig hoopvolle tekenen van bv tolerantie uit het midden oosten komen. Natuurlijk spelen de krachten van het kapitaal (uit alle windstreken) mee en dat is heel kwalijk. Echter de Arabische wereld als het grote slachtoffer zien en het Joodse kapitaal als oorzaak vindt ik heel naïef. De demagogische manier waarop een David Icke het presenteert vind ik kwalijk. Dat velen hier het slikken als zoete zoek verbaasd me.

  29
  • GuidoJ.

   Ik geloof niet dat velen het als zoete koek slikken; heel stiekem zit in al je zinnen ook de nodige demagogie vervat. Als je het niet door hebt, lees je tekst na; heb je het wel door, verdedig je niet 😉
   Als je Hajo Meyer en andere Auswitz-overlevenden onder demagogen schaart, houdt natuurlijk elke discussie op. Deze mensen ook nog eens beschuldigen van: “Lekker makkelijk, hoeven ze niet het leger in”… Nee, dat is een mooie bijdrage aan een liefdevolle discussie..?? Dan heb je goed begrepen waar het verhaal over gaat..!

   Het gaat in al deze artikelen en verhalen over Zionisme over 1 ding. De Zionistische overheersing -onder valse vlag (Joodsheid)- van hele volksstammen, het fundamenteel manipuleren van wereldwijde publieke opinies, het agressief onderdrukken van minderheden en het kaalplukken van diezelfde zwakkeren en minderheden. Kijk naar de nieuwe settlement-bekendmaking: als ‘straf’ voor de moord op 3 tieners..??? Mijn hemel wat een demagogie.. Volgens mij hebben al bijna 2000 Palestijnen (vooral kinderen en vrouwen) met hun levens geboet voor de valse-vlag-operatie die de ‘moord op de tieners’ is..!

   29.1
  • Peter

   Hallo GuidJ., waar ben ik demagogisch, waar beschuldig ik mensen? Ps dat is een vraag, geen verdediging 😉
   Deze spreuk van de filosoof Krishnamurti spreekt mij zeer aan: Waarnemen zonder te oordelen, is de hoogste vorm van intelligentie. Ik blijf oefenen 🙂
   Misschien ben ik demagogisch als ik het heb over godsdienst gekken. Ik doel daarmee op mensen die met de Bijbel of de Koran in de hand de WAARHEID! claimen en vervolgens hun eigen groep en belang voorop zetten ten koste van anderen. Ik kom er eerlijk vooruit daar krijg ik de kriebels van en dat doet ook emotioneel wat met me. Wat er in Gaza gebeurd is vreselijk, aan de Israëlische kant en aan de Palestijnse kant. Ik geloof niet in het verdelen van de wereld in slachtoffers en daders. Ik geloof in het goede te laten groeien en het schadelijke te onderzoeken en in de ogen te kijken. Een mooi voorbeelden zijn bv de waarheidcommissies in Zuid Afrika. Een ander mooi voorbeeld vindt ik de tekst van Kahlil Gibran over goed en kwaad. Ze hier http://www.xen.dds.nl/profeet/over_goed_en_kwaad.html

   29.2
  • GuidoJ.

   Is het Zionisme dan niet schadelijk genoeg om in de ogen te kijken. Hoor ik liever een antwoord op, dan door te moeten klikken naar een (mooi) verhaal van Kahil Gibran.. Om de vieze, stinkende pot heendraaien, heeft ook niet veel zin. Toch?

   29.3
  • Peter

   Je vraagt mij of het Zionisme niet schadelijk genoeg is om in de ogen te kijken. Jazeker, en ik zie dat het Zionisme en de staat Israel veel ellende heeft veroorzaakt in het Palestijns gebied. Je hebt mij aan je zijde om daar zeer kritisch naar te kijken. Net zo kijk ik kritisch hoe de Arabische landen en leiders met het conflict omgaan. Vijandbeelden hebben zo zijn functie voor autoritaire leiders. In de huidige situatie is er geen duurzame vrede mogelijk en wordt velen een menselijk bestaan onthouden. Dat is zeer ernstig en dat moet aan de kaak gesteld worden. De vraag is nu hoe lossen we het op? In het aanwijzen van ‘de vieze stinkende pot’ geloof ik niet als oplossing. Ik geloof niet dat als het joodse onrecht geneutraliseerd is dat er dan een Palestijnse heilstaat uitbreekt. Ik heb geen quick fixes, jij wel? Kahlil Gibran zet mij persoonlijk aan om naar oordelen en gedrag te kijken en er mild mee om te gaan, zowel naar mijzelf als naar anderen. Persoonlijk wordt ik daar gelukkiger van, daarom deel ik het graag. Daar zie ik ook een lange termijn oplossing in voor het middenoosten; menselijk contact waarin diepe verbindingen tot stand komen waar hogere belangen (rijke Zionisten/rijke Arabische sjeiks/geloofsfanaten) geen vat op krijgen. Joodse en Arabische mensen kunnen m.i. prima samenleven, alleen de belangen en machten boven de mensen maken het moeilijk, daar zie ik op deze site vele voorbeelden van. Door vervolgens dan weer een nieuwe schuldige aan te wijzen los het probleem niet op maar kan je het verergeren. Je kan er namelijk bang van worden en uit angst gemengd met emoties zijn mensen in staat om rare dingen te doen. Kijk eens hoe de Koerden nu met wapens bedolven worden met wapens door het westen. De angst voor IS begrijp ik, de reactie van het westen zie ik als reflex die op de lange termijn weer meer ellende zal veroorzaken als er verder niets structureels veranderd.

   29.4
 • jenne

  Is het toeval dat onze flapdrollen minister Timmermans een intiem gesprek heeft met de Joodse boxer Vitali Klintsko burgemeester van Kiev, om Rusland verder zijn voetbal evenement af te nemen, is de Oekraine het lang verwachte Europese Israel aan het worden, zijn Joodse president die alle besluiten deeld met John Kerry (Kohn) joodse afkomst, zeg wat is er aan de hand met onze wereld, laten wij dit toe, dat dit getekende volk, die niet Joden haten en liever dood zien, in de bijbel staat een met opzet fout gegeven, het beloofde volk, er zal gestaan hebben hoed U voor deze lieden, met hun valse verwachtingen, waar blijkt dood en bederf aan te kleven, gezien in het huidige wereld beeld, zou je Hitler kunnen zien, als een ziener,
  een Nostradamus van zijn tijd, Nostrodamus intreperteerde ook alles van uit zijn Eigen Jood zijn, de Joodse Enkhuizer almanak.

  28
 • jenne

  Het kan toch niet allemaal toeval zijn, dat bijvoorbeeld de rover olichargen van Rusland en de Oekraine allemaal Joden zijn, de President en premier minister en diverse ministers allemaal Joden, het zelfde in de USA waar ze de macht hebben, ze leven en stelen van achter een schijnheilig west Europees gezicht en naam, ze penetreren zonder dat het op valt en wij hier erg in hebben in onze samenleving,
  ze zijn als wormen in onze ingewanden, poliepen van het slechtste soort, als we vrede willen, en in een mooie spirituele wereld willen leven moeten wij ze van ons af schudden, dat naïve ideé van ons ach en het valt wel mee, nou mooi niet, ze penetreren gebruiken andere minderheden om onze samenleving te verkrachten, en daar dan voordeel uit te putten, kijk wat er speelt in Frankrijk, van een beetje in de regering worden het er nu op eens waarschijnlijk veel, de grote manipulatie gaat beginnen.

  27
 • Martijn

  Jezus komt terug, ik hoop als een atoombom ergens, zijn we van dat gezeik ook weer af. http://www.youtube.com/watch?v=ovox258unME

  26
 • monika

  ‘Gejat’ van niburu.co…nadat ik de vpro docu ‘de israel lobby’ heb gezien, heb ik de indruk dat de VS compleet onder het juk van de zionisten leeft.
  Mensen wees niet bang om op te staan tegen deze fascisten! Ze maken de dienst uit in de gehele westerse wereld. En wij trappen erin, want de straf is groot, tot aan het vermoorden aan toe, als je niet doet wat ze willen. Maar heel veel mensen, te veel om ze te bevechten…is wel een optie, en uiteindelijk het enige wat ons voor een werelddictatuur zal beschermen. Heb vooral geen angst, want dat voedt dit tuig.

  ‘Hoe machtig de Zionisten zijn in de mediawereld, blijkt eens te meer uit het onderstaande overzicht uit Amerika. Dan zie je dat bijna alles op het gebied van media in handen is of gecontroleerd wordt door Joodse Zionisten:

  MORTIMER ZUCKERMAN, owner of NY Daily News, US News & World Report and chair of the Conference of Presidents of Major Jewish American Organizations, one of the largest pro-Israel lobbying groups.

  LESLIE MOONVES, president of CBS television, great-nephew of David Ben-Gurion, and co-chair with Norman Ornstein of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

  JONATHAN MILLER, chair and CEO of AOL division of AOL-Time-Warner

  NEIL SHAPIRO, president of NBC News

  JEFF GASPIN, Executive Vice-President, Programming, NBC

  DAVID WESTIN, president of ABC News

  SUMNER REDSTONE, CEO of Viacom, “world’s biggest media giant” (Economist, 11/23/2) owns Viacom cable, CBS and MTVs all over the world, Blockbuster video rentals and Black Entertainment TV.

  MICHAEL EISNER, major owner of Walt Disney, Capitol Cities, ABC.

  RUPERT MURDOCH, Owner Fox TV, New York Post, London Times, News of the World (Jewish mother)

  MEL KARMAZIN, president of CBS

  DON HEWITT, Exec. Director, 60 Minutes, CBS

  JEFF FAGER, Exec. Director, 60 Minutes II. CBS

  DAVID POLTRACK, Executive Vice-President, Research and Planning, CBS

  SANDY KRUSHOW, Chair, Fox Entertainment

  LLOYD BRAUN, Chair, ABC Entertainment

  BARRY MEYER, chair, Warner Bros.

  SHERRY LANSING. President of Paramount Communications and Chairman of Paramount Pictures’ Motion Picture Group.

  HARVEY WEINSTEIN, CEO. Miramax Films.

  BRAD SIEGEL., President, Turner Entertainment.

  PETER CHERNIN, second in-command at Rupert Murdoch’s News. Corp., owner of Fox TV

  MARTY PERETZ, owner and publisher of the New Republic, which openly identifies itself as pro-Israel. Al Gore credits Marty with being his “mentor.”

  ARTHUR O. SULZBERGER, JR., publisher of the NY Times, the Boston Globe and other publications.

  WILLIAM SAFIRE, syndicated columnist for the NYT.

  TOM FRIEDMAN, syndicated columnist for the NYT.

  CHARLES KRAUTHAMMER, syndicated columnist for the Washington Post. Honored by Honest Reporting.com, website monitoring “anti-Israel media.”

  RICHARD COHEN, syndicated columnist for the Washington Post

  JEFF JACOBY, syndicated columnist for the Boston Globe

  NORMAN ORNSTEIN, American Enterprise Inst., regular columnist for USA Today, news analyst for CBS, and co-chair with Leslie Moonves of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

  ARIE FLEISCHER, Dubya’s press secretary.

  STEPHEN EMERSON, every media outlet’s first choice as an expert on domestic terrorism.

  DAVID SCHNEIDERMAN, owner of the Village Voice and the New Times network of “alternative weeklies.”

  DENNIS LEIBOWITZ, head of Act II Partners, a media hedge fund

  KENNETH POLLACK, for CIA analysts, director of Saban Center for Middle East Policy, writes op-eds in NY Times, New Yorker

  BARRY DILLER, chair of USA Interactive, former owner of Universal Entertainment

  KENNETH ROTH, Executive Director of Human Rights Watch

  RICHARD LEIBNER, runs the N.S. Bienstock talent agency, which represents 600 news personalities such as Dan Rather, Dianne Sawyer and Bill O’Reilly.

  TERRY SEMEL, CEO, Yahoo, former chair, Warner Bros.

  MARK GOLIN, VP and Creative Director, AOL

  WARREN LIEBERFORD, Pres., Warner Bros. Home Video Div. of AOL- TimeWarner

  JEFFREY ZUCKER, President of NBC Entertainment

  JACK MYERS, NBC, chief.NYT 5.14.2

  SANDY GRUSHOW, chair of Fox Entertainment

  GAIL BERMAN, president of Fox Entertainment

  STEPHEN SPIELBERG, co-owner of Dreamworks

  JEFFREY KATZENBERG, co-owner of Dreamworks

  DAVID GEFFEN, co-owner of Dreamworks

  LLYOD BRAUN, chair of ABC Entertainment

  JORDAN LEVIN, president of Warner Bros. Entertainment

  MAX MUTCHNICK, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

  DAVID KOHAN, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

  HOWARD STRINGER, chief of Sony Corp. of America

  AMY PASCAL, chair of Columbia Pictures

  JOEL KLEIN, chair and CEO of Bertelsmann’s American operations

  ROBERT SILLERMAN, founder of Clear Channel Communications

  BRIAN GRADEN, president of MTV entertainment

  IVAN SEIDENBERG, CEO of Verizon Communications

  WOLF BLITZER, host of CNN’s Late Edition

  LARRY KING, host of Larry King Live

  TED KOPPEL, host of ABC’s Nightline

  ANDREA KOPPEL, CNN Reporter

  PAULA ZAHN, CNN Host

  MIKE WALLACE, Host of CBS, 60 Minutes

  BARBARA WALTERS, Host, ABC’s 20-20

  MICHAEL LEDEEN, editor of National Review

  BRUCE NUSSBAUM, editorial page editor, Business Week

  DONALD GRAHAM, Chair and CEO of Newsweek and Washington Post, son of CATHERINE GRAHAM MEYER, former owner of the Washington Post

  HOWARD FINEMAN, Chief Political Columnist, Newsweek

  WILLIAM KRISTOL, Editor, Weekly Standard, Exec. Director Project for a New American Century (PNAC)

  RON ROSENTHAL, Managing Editor, San Francisco Chronicle

  PHIL BRONSTEIN, Executive Editor, San Francisco Chronicle,

  RON OWENS, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

  JOHN ROTHMAN, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

  MICHAEL SAVAGE, Talk Show Host, KFSO (ABC-Capitol Cities, San Francisco) Syndicated in 100 markets

  MICHAEL MEDVED, Talk Show Host, on 124 AM stations

  DENNIS PRAGER, Talk Show Host, nationally syndicated from LA. Has Israeli flag on his home page.

  BEN WATTENBERG, Moderator, PBS Think Tank.

  ANDREW LACK, president of NBC

  DANIEL MENAKER, Executive Director, Harper Collins

  DAVID REMNICK, Editor, The New Yorker

  NICHOLAS LEHMANN, writer, the New York

  HENRICK HERTZBERG, Talk of the Town editor, The New Yorker S

  AMUEL NEWHOUSE JR, and DONALD NEWHOUSE own Newhouse Publications, includes 26 newspapers in 22 cities; the Conde Nast magazine group, includes The New Yorker; Parade, the Sunday newspaper supplement; American City Business Journals, business newspapers published in more than 30 major cities in America; and interests in cable television programming and cable systems serving 1 million homes.

  DONALD NEWHOUSE, chairman of the board of directors, Associated Press.

  PETER R KANN, CEO, Wall Street Journal, Barron’s

  RALPH J. & BRIAN ROBERTS, Owners, Comcast-ATT Cable TV.

  LAWRENCE KIRSHBAUM, CEO, AOL-Time Warner Book Group

  25
  • jenne

   MONIKA, en dan is dit één van de vele schijven van de USA samenleving, er zijn nog vele anderen !

   25.1
  • jenne

   Hoe is het mogelijk dat een volk, bij een buurvolk 1300 mensen, waar van vele moeders met hun kinderen afslacht, ongeacht de provocatie dit kan niet, en dit is al zo lang aan de gang, dit staat ieder één te wachten die dit volk in de weg staat, en in een weerloze positie is gemaneuvreerd, zo als Jezus aan het kruis, zij zijn het kwaad van de wereld, door hun gestook en gekonkel sterven er constant onschuldige mensen, dit behoord gestraft te worden!

   25.2
  • dixi

   Net als bij talentvolle mensen met blauwe ogen, hebben ook talentvolle mensen met (deels) joodse wortels verschillende opvattingen. Zo’n lijstje is dus belachelijk. Ik vind wel dat de staat Israël landroof pleegt en mensenrechten schendt.

   25.3
  • Martijn

   Sinds wo II zijn we bezet door die gasten. Alleen Rusland en China zijn sterk genoeg om zich nooit gewonnen te geven. Wij Nederland, sneu landje uiteindelijk. De vrijheid die wij uitstraalden, is bijna verdwenen. Losers zijn we als landje nu, meelopertjes. It’s a shame.

   25.4
  • Martijn

   Dat mooie gebrabbel hier gaat toch ook niet werken. Ja, negatief gezien wel, mensen zien dat ze in het nauw zitten en niks kunnen doen. Alleen de ogen open houden, oke, das goed genoeg misschien. Geen oplossing wordt geboden, ja, toch wel, blijf in je eigen kracht staan. Kracht in uranus en dan wel besneden natuurlijk…

   25.5
  • Gerry1211

   Well don!!!

   Anytime David Icke is used as a source I turn off and credibility goes to zero. Guido you write excellent articles. You do not need David Icke as a source.

   25.6
 • Akoeta

  O,jee, ik heb een fout gemaakt sorry,het was 154 jaar geleden i.p.v. 101 .Ik ben 101 jaar later geboren .goede nacht vrienden

  24
 • Akoeta

  Halo lieve mensen
  Vandaag werd 101 jaar geleden de moeder van Adolf geboren.
  HITLER WAS GEEN DUIVEL,HIJ was een PROFEET!
  http://thegreateststorynevertold.tv/
  De 27 delen van 15 minuten zijn erg emotioneel maar iedereen moet het zien.
  Kijk een stukje om te checken. Adolf rookte niet,dronk niet,at geen vlees en sloeg geen vrouwen. waarheid & licht gewenst.

  23
  • Odette

   Ja mijn buurman ook niet 🙂 best wel aardig maar die is autistisch (Ik wil hiermee niets! insinueren) Wat Hitler was laat ik aan de psychiaters over. Voor hem gelukkig niet in Rusland geboren anders was hij naar een strafkamp in Siberië verbannen. Hoe zou überhaupt de wereld eruit hebben gezien zonder deze, nou ja vul zelf maar in.

   23.1
  • Akoeta

   hoi Odette, Je moet echt die documentatie kijken anders kan je niet oordelen. Verder wil ik een boek vermelden: The wandering who? van Gilad Atzmon. Hij was geboren in Israël en heeft alles uitgezocht over het joodse vraagstuk,ook is hij een geweldige jazz muzikant.Een interview kan je zien hier: http://www.montaguekeen.com/ Maar de allerbeste “jood” is natuurlijk Montague Keen die dag in dag uit strijdt voor een betere wereld ook al is hij al 10 jaar niet meer fysiek op deze aarde, elke zondag komen zijn berichten door via zijn innig geliefde vrouw Veronica. http://www.montaguekeen.com/ Gute Nacht Freunde,es…

   23.2
  • jenne

   Akoeta, niets nieuws onder de Zon, een herhalende herhaling van het menselijke denken en doen, lees de menselijke geschiedis, waar in beesten van mensen tot Saints worden verheven, en goedwillende heersers tot de levende pest verklaard, de geschiednis is een te gebruiken product, dus wordt volkomen gemannipuleerd, Herodutus deed dit al, bewezen door zijn tijds genoten.

   23.3
  • monika

   Alles lang geleden….in het nu, staat het er zo voor….
   http://www.youtube.com/watch?v=N294FMDok98

   23.4
  • Odette

   Akoeta, vertellen je grootouders je dat zelfde verhaal? Of mensen die het nog kunnen na vertellen?
   Mijn familie en goede vrienden waren\zijn de beste geschiedschrijving, waren dat allemaal leugenaars??? Wanneer je je familie en vrienden niet ernst kan nemen, waar sta je dan in het leven?
   Maar mensen, geloof wat je goed dunkt en je je prima bij voelt.
   http://www.het-klankbord.vuurwerk.nl/images/justiti.jpg

   23.6
  • monika

   We moeten ons bevrijden van het juk van het zionisme…laten we het daar allen over eens zijn!!
   De echte joden zijn het gewoon zat, zo te zien….
   http://www.youtube.com/watch?v=tylDFfzJ7zc

   De meesten laten zich bespelen door de poppenspelers…kom op maak je vrij van de oude ‘waarheid’. Maak ruimte voor nieuwe inzichten, nieuwe gedachtes en daardoor een betere wereld.

   23.7
  • Akoeta

   Halo Odette
   Sorry dat het wat laat is maar ik heb 3 kinderen,werk en een zieke vader.
   Mijn vader is 80 jaar en afgelopen week-end heb ik hem gevraagd of hij gemene Duitsers heeft meegemaakt. Hij woonde in hartje Nijmegen en herinnerde Duitsers die de wacht liepen en in hun winkel sigaretten kochten. Het ergste wat gebeurde was toen mijn vader niet naar school ging omdat hij een ontstoken voet had door klompen die hij droeg. Klasgenootjes kwamen langs en dat was hun laatste visite. Toen ze de straat op gingen werden ze geraakt door vriendelijk vuur,friendly fire,en op slag dood. Behalve zijn 5 jonge vriendjes waren er nonnetjes
   en kleutertjes levend verbrand in een school enz.,enz. 22 februari 1944,het bombardement van Nijmegen. De Duitsers zeiden dat de Nederlandse regering in ballingschap toestemming had gegeven maar die werden niet geloofd. Ik kan nog wel doorgaan maar het is geen dagboekpagina hier.(Anne Frank heb je al,wie heeft het nieuwe theater gefinancierd?) Anyway,de machtigste man in Duitsland was de Jezuïeten Priester Reichsführer van de SS: Heinrich Himmler en dat is een ander verhaal,die lafaard nam een doodstablet toen hij gevangen genomen was. http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html
   18 miljoen mensen geofferd om een duivelse pentagram te maken van negatieve leylines. Het is lang geleden ja, maar het gaat maar door; de lijnen van het kwaad gaan ook door Nederland,bv Zwolle en lees Toos Nijenhuis maar.Maar help is on the way: Kevin Annett en de Common Law; iedereen kan helpen en de Mararishi effect, wereldvrede door meditatie.
   hier is een link van Cobra:http://2012portal.blogspot.nl/ fijne dag gewenst wie dit nog leest.

   23.8
 • wim warbout

  Ja Jenne, dat weet ik ook wel en dat is ook waar maar ik heb het nu over het ‘vrede’ probleem in het midden oosten wat inmiddels een ‘wrede’ probleem is en waar de joden de schuld van krijgen terwijl zij zelf ook alleen maar eeuwige vrede willen met ieder volk.

  22
 • rob

  GEACHT CIDI, U SNAPT ER NIETS VAN!!!!!!!
  DE DADEN VAN ISRAEL VEROORZAKEN JUIST JODENHAAT!!!

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.