WantToKnow.nl

Robert van den Broeke en ‘octopus-buitenaardsen’..!

Het is filmmaker Dan Drasin die de ‘geesten’-fotografie van Robbert van den Broeke, onder sterke, bewijskrachtige condities heeft onderzocht, zodat er geen sprake kan zijn van trucage. Dan Drasin maakte deze opnamen van Robbert voor zijn documentaire over ‘leven-na-de-dood’ die ‘Calling Earth’ heet. Voor deze documentaire werd Robbert dus systematisch onderzocht en ook bij deze gelegenheid werden de buitenzintuigelijke waarnemingen gedaan en verschenen er o.a. beelden van personen op de foto’s.

Documentairemaker Dan Drasin aan het werk met Robbert van den Broeke in het kader van het onderzoek naar en de documentaire over leven na de dood: 'Calling Earth'. (klik voor een artikel hierover op de illustratie)

Documentairemaker Dan Drasin aan het werk met Robbert van den Broeke in het kader van het onderzoek naar en de documentaire over leven na de dood: ‘Calling Earth’. (klik voor een artikel hierover op de illustratie)

En naast de verschijningen, veranderde tijdens dit experiment ook weer de tijd op de kenmerken van de foto, werden er weer bestandsnummers overgeslagen en veranderde de achtergrond. De fotografie door Robbert, werd van begin tot eind gefilmd door 2 camera’s, 1 aan de voor- en 1 camera aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten gehouden kon worden. 

Robbert mocht de fotocamera (van het onderzoeksteam van Dan Drasin) alleen onder het toezicht van deze lopende videocamera’s in handen hebben en de geheugenkaart werd iedere keer gewist, vóórdat Robbert foto’s nam. Onder deze condities word iedere vorm van trucage uitgesloten. Maar er gebeurde ook meer bijzondere zaken en reageerde de videocamera’s van het filmteam, op de aanwezigheid rondom Robbert..!
En Robbert weet dat hij zich niet zozeer hoeft te bewijzen, want voor hem is het belangrijkste dan ook, de boodschap en het bewustzijn achter deze bijzondere fenomenen. En het blijkt dat een deel van de mensheid deze bewijzen ‘simpelweg’ nog nodig heeft.
Ook het onderstaande verhaal over een indringende ervaring van Robbert, is opnieuw een bewijs voor de bijzondere rol die Robbert van den Broeke in onze ogen speelt in het overbruggen van de ‘afstand’ tussen ‘hen-en-ons’.. Tussen Universele en Aardse ervaringen.. Je eerste reactie zal ongetwijfeld een heel kritische zijn, zo niet een totale afwijzing. Want het is natuurlijk nogal wat, wat je geacht wordt te geloven als ‘waarheid’..
En ook wij hebben onze vooringenomenheid opzij moeten zetten, om dit verhaal gewoon daar te laten landen, waar het in ons gevoel thuis hoort, namelijk ‘In het midden’.. Want zolang niet is onderzocht uit wat voor materiaal deze octopus-tentakel-ledematen bestaan, is ieder oordeel natuurlijk vooringenomen en waarschijnlijk zelfs gebaseerd op angst..! Laat -als we je een advies mogen geven- het verhaal gewoon ‘daar in het midden’ landen/verblijven, zonder oordeel maar kritisch bekeken.
 * * *

 x

tentakel wezens Robbert van den Broeke

x

x

Ontmoeting met buitenaardsen en achtergebleven lichaamsdelen

2015 WantToKnow.nl/.be © Robbert van den Broeke (HIER)

x

graancirkel zevenbergen combi Robbert van den BroekeIn de nacht van afgelopen vrijdag 26 juni op zaterdag 27 Juni was Robbert van den Broeke, met zijn vriend Roy naar de nieuwe graancirkel in Zevenbergen gegaan. Toen ze beiden deze cirkelformatie binnen liepen, voelde Robbert een aanwezigheid en voordat hij dit had gezegd tegen Roy, voelde hij dat ze werden bekeken..! Robbert zag met zijn geestesoog octopusachtige wezens met tentakels.. Thuis aangekomen -Roy was al naar zijn eigen huis vertrokken- kreeg Robbert opnieuw wéér een onrustig gevoel. Robbert kreeg ineens heel sterk de drang om naar buiten te gaan en werd naar een grasveld toegetrokken bij vliegveld Seppen.

Toen Robbert daar aan kwam zag hij een ei-achtig object in de lucht hangen; het was een ei op zijn kant, dus horizontaal. Het object straalde een geel-goudachtig licht uit. Robbert kwam bij het grasveld en zag dat het object precies boven het veld hing op ongeveer 15 meter hoogte. Robbert liep het veld in en vervolgens kwam er uit het schip een soort lichtgevende bal die leek te exploderen, wat niet letterlijk zo was.

Ineens begonnen 2 lichamen die uit de bol kwamen te draaien en landden op de grond. Toen ze tot stilstand kwamen zag Robbert 2 octopusachtige wezens recht voor zich staan. Zoals hij ze in gedachte had gezien, maar nu waren ze écht fysiek, lichamelijk bij hem. Ze hadden een peervormig hoofd met amandelvormige ogen en uit de borstkassen en rug kwamen tentakels. Hun benen leken reptielachtig en ze zagen er glibberig uit.

Robbert voelde een liefdevolle connectie.
Robbert voelde dat hij telepathisch uitgenodigd werd om 1 van hun aan te raken. Robbert vond dit eerlijk gezegd best eng omdat zij van een andere planeet komen en hij niet zeker wist wat voor bacterieen eraan zouden zitten maar voelde toen dat het toch goed was en dat de wezens schoon zijn. Robbert raakte toen 1 van de tentakels voorzichtig aan.

tentakels los wezens Robbert van den BroekeToen voelde Robbert duidelijk de boodschap dat hij een brugfunctie heeft om mensen te laten wennen aan verschillende buitenaardsen rassen en discriminatie te voorkomen. Er was 1 groot octupus-wezen dat behoorlijk groot was, en ’n kleiner wezen dat leek op een kind-achtig wezen en bijzonder was dat ze geur van vis hadden..! Daarna voelde Robbert dat de wezens doorgaven dat ze weer moesten vertrekken en hij kreeg door dat ze iets achter zouden laten voor hem.

Toen kwam er een soort licht om de wezens heen en gingen hun lichamen zeer snel draaien als een soort tornado. Robbert schrok, want er vlogen allemaal tentakels van een van de wezens, die verdeeld verspreid over het veld neerkwamen. Robbert raakte even in paniek en vroeg in gedachte aan de wezens “Gaat alles nu goed, of is er iets fout?“..

Robbert besefte dat er een soort dematerialisatie-proces aan de gang was en toen kreeg hij door dat de tentakels als ‘aandenken en als bewijsmateriaal’ achtergelaten werden en dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Want deze tentakels groeien vanzelf weer terug aan bij deze wezens. Dat aangroeien gaat bij hen vrijwel direct, de lichamen herstellen zich sneller dan bij de meeste wezens hier op aarde.

Robbert snapt dat deze gebeurtenis en het achtergebleven materiaal als heftig ervaren kan worden, voor sommige mensen zelfs als onwerkelijk. Hij wilde dit in eerste instantie daarom ook niet naar buiten brengen maar hij voelde dat de wezens willen dat het toch gedeeld word en vooral het wetenschappelijk onderzoek (naar het DNA) heel belangrijk zal worden. 

Bewust achtergelaten lichaamsdelen..??!
Deze lichaamsdelen werden dus bewust achtergelaten. Robbert voelde ook dat de wezens geen pijn ervoeren bij het afgeven van hun lichamelijk materiaal. Daarna schoten de draaiende lichamen terug in het grote eivormig object en dat werd vervolgens even heel fel lichtgevend en verdween vervolgens ineens in het ‘niets’, alsof er een tv werd uitgezet werd.

Nancy Talbott is de vrouw die Robbert van den Broeke al sinds zijn vroege jeugd volgt en wetenschappelijk onderzoek doet naar zijn talenten en ervaringen.

Nancy Talbott is de vrouw die Robbert van den Broeke al sinds zijn vroege jeugd volgt en wetenschappelijk onderzoek doet naar zijn talenten en ervaringen.

Robbert keek om zich heen op de grond en hij zag overal de ledemaat-tentakels liggen, hij liep naar zijn brommer; hij wist dat er in zijn kofferbakje een plastic zak lag. Vervolgens pakte hij met de plastic zak de tentakels op. Robbert wist niet zeker of hij alle tentakels had en was van plan nog verder in het veld te zoeken maar hoorde en voelde ineens dat hij alles had..!

Eenmaal thuisgekomen spreidde Robbert 2 vuilniszakken op de grond om de tentakels op te leggen, foto’s te maken en te filmen. Een zeer penetrerende lucht doordrong de huiskamer en Robbert was bang dat de ledemaat-tentakels door de kamerwarmte zouden gaan rotten. Of misschien wel zouden oplossen omdat niet bekend was uit wat voor materie ze bestonden. Robbert besloot toen de tentakels in plastic zakken te doen (goed afgesloten) en ze in te vriezen.

DNA-onderzoek..!
Robbert wil de tentakels nu wetenschappelijk laten onderzoeken, op organisch niveau en tevens het DNA, omdat het DNA van deze tentakels waarschijnlijk een bewijs leveren van buitenaards leven (niet-aards DNA). Nancy Talbott, die Robbert al sinds hij jong was volgt en bestudeerd, heeft al aangegeven dat ze op zoek gaat naar een geschikte wetenschapper/wetenschappelijk instituut. De ledemaat-tentakels zijn nu veilig (niet meer bij Robbert) ondergebracht en dus ingevroren. Robbert is bereid om ze te laten zien aan mensen, wetenschappers en journalisten op afspraak.

x

* * *

Wil je de documentaire van Dan Drasin ‘Calling Earth’ bekijken, bekijk hem hieronder!

(n.b. Robbert van den Broeke komt rond 59:30 in beeld.)

x

Calling Earth (July 2014 Version) from Daniel Drasin on Vimeo.

66 Reacties op Robert van den Broeke en ‘octopus-buitenaardsen’..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • C.J v Kruiningen

  Wanneer je de opnamen op youtube crities bekijkt zijn er weinig filmpjes waarbij de toestellen[schotels] hetzelfde zijn,zelf heb ik 3filmpjes gevonden die het zelfde toestel afbeeldden,in verschillende landen.
  De technieken die verscillende volkeren toepassen gaan ons bevattingsvermogen teboven,er zijn toch ook wel brutale volken die vee roven,auto,s van de weg halen,ze doen wat ze willen,de amerikanen vervullen ook een dubieuze rol,de gevangen aliens worden onder dwang vastgehouden,de amerikanen doen alles om aan hun technischekennis tekomen.

  25
 • Karel Abel

  De mens gelooft alleen datgene wat hij wenst te geloven, ook al is het bewijs overdonderend.De meest onzinnige, quasi wetenschappelijke verklaringen worden daarom eerder geloofd dan de meest voor de handliggende. Angst ligt hier vaak aan ten grondslag maar nog vaker economische redenen.

  24
 • Je Naam

  Waar blijft de uitslag van het dna onderzoekje. Het is een vrij eenvoudig onderzoek. Je zou haast denken dat het nep is.

  23
 • Sun

  Het is toch van de zotte dat je hiervoor opgepakt kunt worden. Bedreigingen die via social media zouden zijn verstuurd.
  Het zou je overkomen… Met andere woorden, maakt niet uit wat je doet, als men dat wil, ben je de klos!

  http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/medium-robbert-van-den-broeke-wordt-erin-geluisd-1.5632156

  22
 • liesbeth

  Robbert dit is dikwijls ook hier weer dat mensen bewijzen willen zien van dingen die alleen beleefd kunnen worden,dus ook niet overdraagbaar zijn. Eens zei een bewuste ziel tegen mij ‘Bewustzijn is niet overdraagbaar Ieder mens moet zijn eigen bewustzijn ontwikkelen door inzet en af vragen (wie ben ik?) waar kom ik vandaan? (en waar ga ik naar toe)? Verder trek je niks aan van al wat er rond je gebeurd Sta er boven, zijn hele negatieve figuren die je willen beinvloeden; dat kun jij alles best aan. Ook dit gaat weer voorbij.’
  Sterkte gewenst en blijf wie je bent een bewuste ziel lieve groet

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.