WantToKnow.nl

Vrije presidentsverkiezingen; geloof jij ‘t?

x

x

‘Het gaat er niet om wat de mensen stemmen,
maar om wie de stemmen telt’

Jozef Stalin (1878 – 1953)
(‘democratisch’ gekozen Russische premier)

* * *

x

De poppenkast van vrije verkiezingen..!

‘Problemen’ met elektronische stemmachines..

Vertaling Marieke Pril © 2012

x

In het kader van de aanstaande Amerikaanse verkiezingen, lijkt ons hele Nederlandse media-circus weer als een mak schaap achter het Amerikaanse media-verkiezingsgedrocht aan te lopen.. Want er wordt geen kritisch geluid vernomen van al die ‘Amerika-correspondenten’, die door diverse omroepen zijn gestationeerd in de VS. Dus zit er voor ons niet anders op, dan om jou op de hoogte te brengen van één van de meest fundamentele ontwrichtingen in de presidentsverkiezingen..!

De poppenkast is weer begonnen; de uitslag van deze nieuwe presidentsverkiezingen tussen Romney en Obama, is al bekend.. Bij de elite die aan de knoppen zitten van de stemmachines..!

En dat gaat om het systeem van kiezen, per computer dus. Want je denkt toch niet, om maar meteen met de deur in huis te vallen, dat de krachten achter de schermen, niet alles in het werk stellen om hun zin niet door te drijven; hún presidentskandidaat op de stoel te krijgen.

Hieronder vindt je links naar een indrukwekkend-onthullende artikelen uit de grote media, die ernstige problemen blootleggen rondom elektronische stemmachines. Dit wordt gevolgd door fragmenten uit een uitstekend artikel dat de kernproblemen binnen het verkiezingssysteem verklaart. Hoewel de ene partij hier meer van zou kunnen profiteren dan de andere, is dit echter geen kwestie van de ene of ander partij… We nodigen iedereen die om democratie geeft uit,om mee te werken aan eerlijke verkiezingen die waarlijk de wil reflecteren van het volk.

Een simpel artikel dat feitelijk aangeeft hoe de presidentsverkiezingen in de VS zijn gestolen. Keer op keer..

MSNBCEen artikel uit 2011, 29 september, genaamd:

‘Het kost slechts US$ 26 om een stemmachine te hacken:
“Onderzoekers van het Argonne National Laboratory in Illinois hebben een hack ontwikkeld die, voor $26 dollar en met de wetenschappelijke kennis van een kind uit groep 8, op afstand de stemmachines kan manipuleren die worden gebruikt door miljoenen kiezers overal in de VS. Het elektronische hack gereedschap bestaat uit een microprocessor van $1,29 en een printplaat van ongeveer $8. Samen met een afstandsbediening van $15, waarmee de onderzoekers de stemmen kunnen wijzigen tot op een afstand van bijna een kilometer, kost de gehele hack ongeveer $26.”

Washington Post Een artikel (28/6/2006) met de titel:
‘Slechts één persoon zou een verkiezing kunnen bepalen’, beschrijft de test van een team van cyberbeveiligingsdeskundigen. Het artikel stelt: “De experts concluderen in een rapport dat gisteren verscheen, dat er slechts één persoon met een verfijnde technische kennis en tijdige toegang tot de software waarop de stemmachines lopen voor nodig is, om de uitkomst ervan te veranderen.”

Miami Herald – (artikel  25/3/2009):
CIA expert: Elektronisch stemmen niet veilig’ presenteert de verontrustende resultaten van de CIA cyberbeveiligingsdeskudige Steve Stigall.

“Geautomatiseerde kiesstelsels kunnen in vijf stadia worden gemanipuleerd, van het wijzigen van de kiezersregistratie lijsten tot het plaatsen van de resultaten. Stigall zei dat stem apparatuur die aangesloten is op het internet kan worden gehackt, en machines die niet waren aangesloten op het net draadloos konden worden aangetast. De (verkiezingsondersteuning) Commissie is bekritiseerd voor het uitgeven van meer dan $1 miljard dollar aan de staten om elektronische apparatuur van te kopen, zonder er eerst prestatie eisen aan te stellen. Talrijke computer-beveiligingsexperts hebben geconcludeerd dat de Amerikaanse systemen kunnen worden gehackt.”

Opmerking: Vreemd genoeg heeft The Herald dit artikel van hun website verwijderd maar het is nog steeds hier beschikbaar.

MSNBC – Een artikel uit 2009 beschrijft vijf gemeente-ambtenaren, met inbegrip van de Circuit Court rechter, de provincie klerk, en verkiezingsfunctionarissen, die werden beschuldigd van flagrante corruptie tijdens de verkiezingen. “Deze vermeende criminele acties waren van invloed op de uitkomst van de federale, locale, de primaire staats, en algemene verkiezingen in 2002, 2004, en 2006. Clay County Circuit Court Rechter Russel Cletus Maricle, 65jr, en school hoofdopzichter Douglas C. Adams, 57jr, zetten  verkiezingsfunctionarissen aan tot het plegen van daden als afpersing, mail fraude en omkoping. Clay County Klerk Freddy Thompson, 45jr, instrueerde naar verluidt ambtenaren hoe stemmen te veranderen op de stemmachine.”

Opmerking:  Opmerkelijk genoeg verwijderde MSNBC dit artikel van hun website maar u kunt via deze link van de FBI lezen hoe alle verdachten schuldig werden bevonden en veroordeeld door een federale jury.

Voor een schat aan artikelen m.b.t. onthullingen van verkiezingscorruptie op grote schaal klik hier.

Grote problemen:
De bovenstaande artikelen in de media onthullen slechts enkele van de vele problemen met elektronische stemmachines en verkiezingscorruptie. Hoeveel miljoenen stemmen zouden er veranderd of verdwenen zijn waarvan we niets afweten? We zullen het nooit weten. En waarom krijgt dit niet de grote aandacht in de media die het verdient? Voor een waarschijnlijk antwoord klik hier.

Voor meer indrukwekkende informatie hierover:  de uitstekende documentaire ‘Votergate’ neemt de kijker mee op een fact-finding missie door de VS waarin verbluffend bewijs wordt onthuld in verband met de defecten en regelrechte fraude met betrekking tot het elektronisch stemmen. Uitdagende interviews met klokkenluiders en moedige Amerikanen, inclusief leden van het Congres en top verkiezingsambtenaren, onthullen kritische informatie die van de massa media weinig aandacht heeft gekregen. Bekijk deze indrukwekkende 30-minuten durende documentaire onderaan dit artikel.

Een tweede zeer onthullende HBO documentaire met de titel: Hacking Democracy’ kun je hier zien.

Nog  dieper?
Hieronder vindt u fragmenten uit een meeslepend artikel dat direct naar de kern gaat van het probleem. De vader en oom van de auteur ontdekten jaren geleden ernstige verkiezingsfraude, en hebben vervolgens zwaar geleden voor het onthullen van deze waarheid. In 1992 publiceerden zij het boek ‘Votescam’, waarin belangrijke verkiezingsfraude aan de kaak wordt gesteld. Het boek werd direct effectief verboden. Beiden stierven jong in de jaren 1990.Alstublieft deel deze krachtige informatie die van zulk vitaal belang is voor de toekomst van de democratie met anderen. Nodig al je vrienden en collega’s uit om deze boodschap door te geven en samen te komen om te pleiten voor de hervorming van verkiezingen.

 

Een korte geschiedenis van

geautomatiseerde verkiezingsfraude in Amerika.

2012 © Victoria Collier.  Schrijfster en politiek activiste.
Ze blijft het publiek voorlichten over stemmingsfraude,
in naam van haar vader en oom.

x

Victoria Collier

Eskaders van glanzende nieuwe touch-screen Trojaanse paarden worden kiesdistricten door geheel Amerika binnengerold. Niet zoals ons verteld wordt, om het stemmen gemakkelijker of nauwkeuriger te maken. De echte reden waarom Amerika wordt overspoeld met miljarden kostende papierloze geautomatiseerde stemmachines is zo dat niemand in staat zal zijn fraude te kunnen aantonen.

Niet alleen zijn deze machines niet te verifiëren, ze worden in het geheim geprogrammeerd. Hun software is niet toegankelijk voor controle door verkiezingsambtenaren of computer experts. Ze zijn ook uitgerust met modems die toegankelijk zijn via computer, telefoon en satelliet.

Wij, het volk, zijn verantwoordelijk voor het terugnemen van de controle over ons democratisch proces. Niemand anders zal het voor ons doen. We kunnen het ons niet veroorloven naïef of ongeschoold te zijn op dit moment in de geschiedenis. Om de omvang van de corruptie waarmee we te maken hebben volledig te kunnen begrijpen, en om te voorkomen dat we gevaarlijke fouten maken op basis van onwetendheid, moeten we de geschiedenis begrijpen en de machtsstructuur achter de stemfraude in Amerika.

Ik ben opgegroeid met twee mannen die vijfentwintig jaar van hun leven hebben doorgebracht met onderzoek naar stemfraude in Amerika: James en Kenneth Collier, mijn vader en oom. Hun boek ‘Votescam; The stealing of America’, werd gepubliceerd in 1992, direct verboden en gemeden door de grote boekketens die het boek vermeldden als zijnde ‘out of print’, en tevens actief deelnamen aan het voorkomen van de verkoop van het boek.

Votescam verteld over het baanbrekende onderzoek van de Collier broers naar de met multi-miljarden gemanipuleerde verkiezingsindustrie, de zakelijke overheid en de media functionarissen die er de controle over hadden.( de eerste acht hoofdstukken zijn gratis beschikbaar online HIER)

Het Votescam onderzoek begon in 1970, in- verrassing! – Dade County, Florida, waar Ken zich als kandidaat voor het congres opwierp (met Jim als zijn campagne leider). Door middel van stemmingszwendel werd Ken uit de verkiezing gemanoeuvreerd. Later ontdekten de Colliers dat deze fraude al tientallen jaren plaatsvond door het gehele land.Dat ging als volgt:

De lokale nieuwslezer zou tijdens de verkiezingsuitzending aankondigen dat de ‘stemcomputer kapot was gegaan.’ In plaats van officiële uitslagen door te geven vanuit het gemeentelijk gerechtsgebouw, zenden de medianetwerken de rest van de avond alleen verkiezingsprognoses uit.

Jim en Ken, die 30% van de stemmen hadden binnengehaald, merkten op dat toen de stemtotalen terugkwamen op het scherm na de aankondiging van de nieuwslezer, ze op mysterieuze manier 15% van de stemmen waren ‘kwijtgeraakt’. De rest van de avond kregen ze er niet een stem bij. Toen ze de ‘officiële’ verkiezingsresultaten onderzochten van de pre verkiezingsmaand September, de run off in Oktober en de definitieve verkiezing in November in Dade County, ontdekten ze dat er een totaal van 141.000 stemmen waren uitgebracht voor de gouverneurs race in elke verkiezing.

Dat was precies hetzelfde aantal stemmen dat werd uitgebracht voor drie verkiezingen met een verschillend aantal aan kandidaten die in de running waren voor het ambt. Precies dezelfde cijfers werden opnieuw genoteerd voor de Senaat race in de primaire, run-off en de uiteindelijke verkiezing. Dit is natuurlijk een statistische onmogelijkheid.

Toen ze de ‘officiële’ stemresultaten vergeleken met een print-out van de stem ‘prognoses’ uitgezonden door het TV Netwerk op de avond van de definitieve verkiezing, ontdekten ze dat channel 4 met een bijna perfecte nauwkeurigheid een ‘prognose’ had gegeven van 40 races met 250 kandidaten binnen slechts 4 minuten na dat de polls gesloten waren. Channel 7 kwam er nog dichter bij; om 21:31.u kwamen ze met een prognose van 96,499 stemmen als definitief stemtotaal voor een race. Toen de Colliers het ‘officiële’ aantal stemmen checkten bleken het…ook 96,499 stemmen te zijn!

De netwerken kwamen vervolgens met de verbazingwekkende bewering dat de resultaten van een enkele stemmachine ergens in Dade County door een computerprogramma gehaald werden om zo tot de stem prognoses te kunnen komen. Elton Davis was de computer programmeur die verantwoordelijk was voor de magische formule die de stemresultaten van één stemmachine kon converteren naar een bijna perfecte prognose van stem resultaten voor een totaal aan 40 races en 250 kandidaten. Toen Elton Davis hiermee door Jim en Ken geconfronteerd werd in zijn kantoor op de Universiteit van Miami antwoordde hij: “ Je zult het nooit kunnen bewijzen, en nu eruit!”

Votescam’ is niet het enige boek dat de wereld bekend wil maken met de stemfraude in de VS. Ook dit boek laat duidelijk zien naar wat voor een poppenkast we kijken als we naar de VS-verkiezingen kijken..! (klik voor lead naar Amazon)

Tot slot beweerden de tv netwerken dat leden van de League of Women Voters op de verkiezingsavond in het gebied aanwezig waren om het totale aantal stemmen telefonisch door te geven aan Channel 4 en 7. Toen de Colliers het hoofd van de League, Joyce Deiffenderfer, confronteerden, gaf ze toe dat er geen LWV leden in het gebied aanwezig waren geweest op de betreffende avond! Ze brak in huilen uit en zei: “Ik wil niet verstrikt raken in deze zaak.”

Op het moment dat de Tv Netwerken beweerden dat de stemcomputer in het gerechtsgebouw kapot was gegaan en dat ze daarom niet langer actuele stemresultaten zouden kunnen weergeven, logen ze. Ze hadden namelijk nooit de actuele stemresultaten weergegeven. Een paar maanden later kwam de aap echter uit de mouw, toen een officieel persbericht verscheen van het hoofd van Dade data processing, Leonard White, waarin nadrukkelijk werd gezegd: “De stemmachine in het gemeentelijk gerechtsgebouw in Dade County is nooit kapot geweest, en nooit traag in het functioneren.”

Dit was het begin. De gebroeders Collier waren met hun schip in het puntje van een gigantische ijsberg gevaren. Tijdens de voortzetting van hun onderzoek kwamen ze tot de schokkende ontdekking dat stemfraude en heimelijke afspraken zich voordeden tussen de belangrijkste personen in elke tak en op elk niveau van het Amerikaanse politieke systeem. Zij die niet profiteerden van de fraude waren te bang het te bestrijden. Hun zoektocht naar rechtvaardigheid leidde tot een doodlopende weg. Hun levens werden bedreigd. Ze werden door de reguliere pers belasterd als zijnde complotdenkers…en toch zetten ze door.

De volgende vijfentwintig jaar werd besteed aan het samenstellen van een schat aan FBI gedocumenteerd bewijs waaruit blijkt dat de verkiezingen in de Verenigde Staten onder de strakke controle is komen te staan van een handvol machtige en corrupte mensen. Jim en Ken stierven beiden op jonge leeftijd in de jaren 90 van de vorige eeuw, als helden voor vele duizenden mensen die hen hoorden spreken op de radio en op politieke bijeenkomsten door het hele land. Zij hebben bijgedragen aan de begeleiding van groepen en individuen die werken voor eerlijke verkiezingen in hun gemeenschappen. De laatste hoop van de gebroeders Collier was dat hun boek Votescam zou worden gebruikt als bewijs in een serieus onderzoek van het Congres naar verkiezingsfraude.

Veel mensen die nog steeds aan de macht zijn moeten nog verantwoordelijk gehouden worden voor hun rol in de medeplichtigheid aan stemfraude. Ik geef je twee belangrijke voorbeelden.

De beroemde advocaat uit Miami Ellis Rubin, presenteerde het oorspronkelijke Votescam bewijs aan de assistent procureur van Florida op dat moment, Janet Reno. Het bewijs omvatte de afgeschaafde wielen van de knoppen van de stemmachines, vervalste canvass biljetten, en voorgedrukte, overeenkomende stembiljetten. Reno weigerde te vervolgen en beweerde ten onrechte dat de misdaad verjaard was.
Jaren later vertelde Rubin mijn vader dat Reno achter gesloten deuren had verklaard dat ze niet tot vervolging had kunnen overgaan. Waarom? Omdat ze dan veel van de machtigste mensen in de staat ten val zou hebben gebracht. Een andere opmerkelijke Votescam crimineel is nu te vinden zittend op de bank van de hoogste rechtbank in het land.

Janet Reno: in enkele jaren van assistent-procureur van Florida (Bush-territory!) naar Minister van Justitie onder Bush.. One favour deserves another..

Rechter van het hooggerechtshof Antonin Scalia, die toen hij nog een federale rechter van beroep was verantwoordelijk was voor het vernietigen van wat een historische recht zaak zou zijn geweest, aangespannen tegen de advocaat van het ministerie van Justitie Craig Donsanto, die had geweigerd de aan hem door de gebroeders Collier overgelegde, uitgebreide bewijsstukken van stemfraude te vervolgen. Het bewijs omvatte een videotape van de League of Women Voters die knoeien met stemmen tijdens de gesloten ‘tel-sessies’. De vrouwen waren illegaal gaatjes aan het ponsen op biljetten waarop al een stem was uitgebracht.

Ik wil graag een korte lijst met belangrijke lessen aanbieden
Deze lessen zijn vergaard tijdens 25 jaar bestrijden van stemfraude in de loopgraven.

1. In het geheim tellen van stemmen is illegaal. Sneller kunnen tellen is geen rechtvaardiging voor tellen in het geheim.

2. Machines met knoppen verschenen als eerste, en ze waren op verschillende manieren te manipuleren. Men kon de machine zelf manipuleren, of de elektronische scan machines die de biljetten telde.

3. Geautomatiseerde stemmachines zijn het gemakkelijkst te manipuleren. Hun software is niet toegankelijk voor publieke controle of onderzoek door verkiezingsfunctionarissen. Er zijn oneindig veel manieren om de machines zo te programmeren stemmen frauduleus te laten tellen. Omdat ze bereikbaar zijn via een modem, kunnen ze vanaf een centrale locatie op afstand worden bediend.

4. Bedrijven die stemmachines produceren werken zonder federaal toezicht, certificering, normen of beperkingen.

5. Zowel de Democratische als de Republikeinse partijen zijn al tientallen jaren medeplichtig aan verkiezingsfraude, en hebben er hun eigen voordeel mee behaald. Stem manipulatie is GEEN partijdige kwestie.

6. De bedrijfsnetwerken van de  grote media spelen een vitale rol in het plegen van en het in de doofpot schuiven van stemfraude.

7. De media peilingen op de verkiezingsdag zijn uiterst onbetrouwbaar.

De ernstigste inschattingsfout dezer dagen komt uit de hoek van de verkiezingshervormers die oprecht geloven dat het antwoord op de problemen uit het verkiezingsjaar 2000 is de biljetloze, geautomatiseerde stemmachine te omarmen. Met die biljetloze machine is er geen enkele manier om te hertellen, geen enkele manier om welke tegenstrijdigheid, onjuistheid of fraude dan ook te kunnen bewijzen.

Het feit alleen al dat bedrijven als ES&S en Diebold bereid zijn een biljetloze stemmachine te maken zou al aanleiding moeten zijn voor een onderzoek door het Congres. (Er zijn nog talloze andere redenen om deze bedrijven te laten onderzoeken). Voor een gedetailleerde  bestudering van deze sinistere corporaties klik hier.

Nog een ernstige inschattingsfout komt van diegenen die denken dat een terugkeer naar het handgetelde stembiljetten systeem op een of andere manier onmogelijk is. Een studie gedaan door MIT/Cal Tech in 2001 toont aan dat juist het handmatig getelde, papieren stembiljettensysteem de meest accurate is van de 5 systemen die zijn gebruikt in de laatste vier presidentiële verkiezingen.
Ze zijn volledig verifieerbaar, en eerste wereld landen over de gehele wereld maken er nog steeds gebruik van waaronder Canada, die de uitslag van hun laatste presidentsverkiezingen binnen vier uur geteld hadden.

Waar het op neer komt is dat een geautomatiseerde stemmentelling een geheime stemmentelling is, en dat is illegaal. Technologie kan nooit een vervanging zijn voor de grondwettelijke en dwingende bepalingen van de kieswet, die open en controleerbaren verkiezingen vereisen. Er is geen manier om een publieke stemmen telling te doen met een computer.

De telling moet worden gedaan met de hand, in het openbaar, opgenomen, live uitgezonden worden op tv en de resultaten gepubliceerd worden op de ommuring van het district, net als vroeger het geval was. Stembiljetten moeten worden geteld op de zelfde dag als de stemming plaatsvindt, waardoor het moeilijker is om stembiljetten te veranderen. Handgetelde stembiljetten en eeuwige waakzaamheid zijn de enige hoop die ons nog rest.

Victoria Collier
blijft het publiek voorlichten over stemmingsfraude,
in naam van haar vader en oom.

* * *

c

139 Reacties op Vrije presidentsverkiezingen; geloof jij ‘t?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Gerry1211

  1. Janet Reno werd Attorney General under Clinton (niet Bush) She served from 1993 till 2001. Prior she was Floria State Attorney under Bob Gramham Governor.
  2. The Diebold machines werden gemaakt door de Diebold company met republikeinse connecties. Always follow the money…Qui bono? Bush werd NIET gekozen in 2000 maar werd “appointed” door de Supreme Court which is outside their purview en therefore illegal.Dit gebeurde na groot gesjoemel met het tellen van de stemmen in Florida alwaar Jeb Bush toen Governor was. Veel later bleek dat Al Gore Floria had gewonnen en President had moeten zijn. Er is 3 uur verschil tussen Californa en de Oost kust (Florida) Nog nooit kwam het voor dat California waar de verkiezingen 3 uur later dicht ginging dan in Florida, dat de uitslag in California bekend was voor die van Floria. Maar in 2000 was dat wel zo. Men heeft de zaak in Florida gerekt om te kijken hoevel electoral votes George Bush nog nodig had om te winnen en het bleek dat zonder Florida hij zou verliezen. Men heeft alles gedaan om tegen te werken dat de stemmen weer geteld weren. En de Supreme Court gaf de Presidency aan GW.
  3. In de 2004 election was ik een Poll watcher voor de Democraten. Er was ook een poll watcher voor de Republikeinen. De mobiele telefoons (3 stuks) om de Palm Beach County Office of Elections te kunnen bellen in geval van problemen werkten geen van allen. Dus mijn persoonlijke mobiele werd gebruikt. Buiten stonden 3 “legal eagles” (advokaten) van NYC die over gekomen waren om de verkiezingen te observeren. Ik werd gebeld van buiten met de mededeling dat er “vote flipping” gaande was en dat voters geklaagd hadden hierover. Ik geloofde het niet en ging naar buiten. Er stond nog een voter die mij vertelde dat hij driemaal op Kerry had gestemd maar dat zijn vote automatisch overflipte naar Busch.
  Ik dit doorgegeven aan de man die de leiding had. Deze zei “daar kan ik niets aan doen”..Hierop besloot ik zelf iets te doen. Sommige mensen handden nl een gedeelte van het gesprek gehoord. Ik heb toen om aandacht van iedereen gevraagd en verteld dat er vote flipping gaande was en raade iedereen aan om heel zeker van te zijn dat hun vote bleef bij de candidaat voor wie zij stemden en als dat niet zo was dat onmiddelijk aan ons te laten weten. Dit werd gedaan. Ik heb dus persoonlijk deze Diebold machines zien flippen. Ik heb de namen van de mensen gedocumenteerd, ook de nummers van de machines. De malware in deze Diebold machines wordt geactiveerd vlak voor de verkiezingen en self destructs na de verkiezingen dus is er op die machines niets te vinden.

  Afgelopen Nov. 4 haden we weer verkiezingen. Nu gaat het via grote biljetten die je invult en dan gaan die door a machine (om te tellen) Dat is natuurlijk ook een manier om mee te sjoemelen.
  Ik ben het met de author eens dat alles met papier moet worden gedaan en hand geteld dient te worden onder supervision van de burger.

  Er is geen democracy here.

  Ondertussen zijn de verkiezingen een farce. We kiezen mensen in Washington wiens verkiezingen betaald zijn door PACS (grote bedrijven) en wie zij nu vertegenwoorigen..Niemand vertegenwoordigd ons.
  Wij worden afgeluisterd, onze emails woren gelezen. Onze smartphone zorgt er voor dat men precies weet waar men elk moment van de dag is. Waar men inkopen doet. Wat men koopt. En de Smart tv zorgt er voor dat men precies weet wat men doet thuis, wat men eet en wat men zegt. De Stasi kon het niet beter doen.

  Ik heb besloten niet meer te stemmen.

  34
  • monika

   Gerry1211, interessant en ik geloof je onmiddellijk wat je schrijft.
   En dan maar pochen op democratie ‘uw mag stemmen, naar u wordt geluisterd, u bepaalt’ blabla….en daar waar geen ‘democratie’ is, heerst een dictator, in de ogen van de westerse wereld.
   Er zijn goede koningen en slechte. Een goede ‘koning’ wil het beste voor zijn ‘onderdanen’ en een slechte dus niet.
   We worden regeert door slechte ‘koningen’.
   Ik was vaker in de VS en hoorde altijd dat wij in Europa vrij mogen zijn, en volwassen. De mensen die vrij denken in de VS hebben het niet makkelijk. Alle goeds voor jou.

   34.1
 • Gerry1211

  1. Janet Reno werd Attorney General under Clinton (niet Bush) She served from 1993 till 2001.
  2. The Diebold machines werden gemaakt door de Diebold company met republikeinse connecties. Always follow the money…Qui bono? Bush werd NIET gekozen in 2000 maar werd “appointed” door de Supreme Court which is outside their purview en therefore illegal.Dit gebeurde na groot gesjoemel met het tellen van de stemmen in Florida alwaar Jeb Bush toen Governor was. Veel later bleek dat Al Gore Floria had gewonnen en President had moeten zijn. Er is 3 uur verschil tussen Californa en de Oost kust (Florida) Nog nooit kwam het voor dat California waar de verkiezingen 3 uur later dicht ginging dan in Florida, dat de uitslag in California bekend was voor die van Floria. Maar in 2000 was dat wel zo. Men heeft de zaak in Florida gerekt om te kijken hoevel electoral votes George Bush nog nodig had om te winnen en het bleek dat zonder Florida hij zou verliezen. Men heeft alles gedaan om tegen te werken dat de stemmen weer geteld weren. En de Supreme Court gaf de Presidency aan GW.
  3. In de 2004 election was ik een Poll watcher voor de Democraten. Er was ook een poll watcher voor de Republikeinen. De mobiele telefoons (3 stuks) om de Palm Beach County Office of Elections te kunnen bellen in geval van problemen werkten geen van allen. Dus mijn persoonlijke mobiele werd gebruikt. Buiten stonden 3 “legal eagles” (advokaten) van NYC die over gekomen waren om de verkiezingen te observeren. Ik werd gebeld van buiten met de mededeling dat er “vote flipping” gaande was en dat voters geklaagd hadden hierover. Ik geloofde het niet en ging naar buiten. Er stond nog een voter die mij vertelde dat hij driemaal op Kerry had gestemd maar dat zijn vote automatisch overflipte naar Busch.
  Ik dit doorgegeven aan de man die de leiding had. Deze zei “daar kan ik niets aan doen”..Hierop besloot ik zelf iets te doen. Sommige mensen handden nl een gedeelte van het gesprek gehoord. Ik heb toen om aandacht van iedereen gevraagd en verteld dat er vote flipping gaande was en raade iedereen aan om heel zeker van te zijn dat hun vote bleef bij de candidaat voor wie zij stemden en als dat niet zo was dat onmiddelijk aan ons te laten weten. Dit werd gedaan. Ik heb dus persoonlijk deze Diebold machines zien flippen. Ik heb de namen van de mensen gedocumenteerd, ook de nummers van de machines. De malware in deze Diebold machines wordt geactiveerd vlak voor de verkiezingen en self destructs na de verkiezingen dus is er op die machines niets te vinden.

  Afgelopen Nov. 4 haden we weer verkiezingen. Nu gaat het via grote biljetten die je invult en dan gaan die door a machine (om te tellen) Dat is natuurlijk ook een manier om mee te sjoemelen.
  Ik ben het met de author eens dat alles met papier moet worden gedaan en hand geteld dient te worden onder supervision van de burger.

  Er is geen democracy here.

  Ondertussen zijn de verkiezingen een farce. We kiezen mensen in Washington wiens verkiezingen betaald zijn door PACS (grote bedrijven) en wie zij nu vertegenwoorigen..Niemand vertegenwoordigd ons.
  Wij worden afgeluisterd, onze emails woren gelezen. Onze smartphone zorgt er voor dat men precies weet waar men elk moment van de dag is. Waar men inkopen doet. Wat men koopt. En de Smart tv zorgt er voor dat men precies weet wat men doet thuis, wat men eet en wat men zegt. De Stasi kon het niet beter doen.

  Ik heb besloten niet meer te stemmen.

  33
  • jenne

   Mooi stukje Gerry, dit heet geleide Democratie, vreselijk om zo’n mooi en groot land ten onder te zien gaan, door innerlijke verroting, Groet Jenne

   33.1
 • Rasecht Berensiroop

  space future eoxpolitiek vanuit Vlaaderen-Antwerpen

  Vliegen er ET-ufo’s rond de ISS. Terra-astronauten wandelen in het universum buiten de ISS. Aangezien de space wetenschappelijke kennis en techniek van deze Extraterrestrials in hun ruimtetuigen rond de ISS, een staaltje van het kunnen van Extraterrestrials, met rechtstreekse beeldmateriaal geseind door hun naar de Aarde, durven ze wel of durven ze niet…

  32
  • HyperAlert

   welkom in Sneaky Snake Ville, nee ze durven niet maar ze doen het wel, de afzichtelijk lelijke gladde grijze space palingen met zwarte duikbril en spillebenen en waterhoofden in een ruimtelijke emmer snot gemengd met zoethoudende Vlaamse pedoberenstroop, Never A Sneeze Aboard, nooit een rechtstreeks antwoord van meneer van dalen die er met smart op wacht, zie het rebelse Renegade relaas, het f de onderdrukkende space banken verhaal van Robert Morning in the Sky geeft wel antwoord op al mijn vragen..

   32.1
 • cozmic

  Volledig off topic maar wel reuzesterk . Belgisch kinderkoor http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=evHEkXFtO40

  31
  • HyperAlert

   echt Vlaams lachen dit Cozz, en die donkere broeder lacht z’n trouser slang uit z’n broek met z’n witte tanden bloot, echt mooi, en dan die verschrikte koppen van de rest van het burger publiek..

   31.1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.