WantToKnow.nl

Water brandt en auto’s rijden op water..

x

Water brandt en auto’s rijden op water..

2009 © WantToKnow.nl- Guido Jonkers

x

Het lijkt op een droom, of moet je zeggen: “Het lijkt bedrog”… Hoe is het mogelijk dat we meer dan 70 jaar op een auto moesten wachten die gewoon OP WATER RIJDT…!! En toch is die er. Wellicht heb je hem al gezien in het journaal of in de krant.

Maar het kan nog sterker, want water brandt! Tja, het moet toch niet veel gekker worden. Maar misschien zijn deze uitvinden zo gewoon, dat we er nog niet eerder aandacht aan besteedden, dus kon het niet worden ontdekt..! Laten we ons eerst op de auto-op-water richten.

Dit autootje rijdt met een snelheid van ca. 80 km/uur op 1 liter water, een verbruik dus van 1 : 80!

Deze auto is uitgerust met een electrische generator die uit het water dat als brandstof in de tank gaat, waterstofelectronen genereert. Deze electronen worden als de daadwerkelijke brandstof gebruikt om electriciteit op te wekken om de auto te laten rijden en de generator weer te laten draaien.

De auto loopt op alle soorten water (en tijdens een test zelfs op thee…). Het Japanse bedrijf Genepax, dat deze techniek uitwerkte, is op zoek naar producenten in Japan die dit autootje, dat 1 uur rijdt op 1 liter water met een snelheid van 80 km, in productie willen nemen. Kijk voor een mooi verhaal gewoon dit filmpje. Onvoorstelbaar dat deze bestaande techniek nu pas is ontdekt..

Hier de site van Genepax, de Japanse uitvinder van deze ‘watermotor’-auto.

Het is dan dus nog maar een klein stapje naar ‘Brandend Water’…

‘Hij keek alsof hij water zag branden..’ Iedereen kent deze uitdrukking, maar wist je dat deze uitspraak binnenkort weleens een 2-voudige betekenis kan gaan krijgen…

Water en vuur. Hebben we de oplossing zo simpel voor handen?

Water en vuur. Hebben we de oplossing zo simpel in handen?

John Kanzius is een Amerikaanse onderzoeker, die er vast van overtuigd is, dat kankeronderzoek en -behandelingen gebaat zijn met frequenties en zeewater. Maar het zeewater diende dan wel te worden ontzilt. En voor dit doel heeft Kanzius een apparaat gebouwd in zijn kleine laboratorium, dat door middel van radio-frequenties het zeewater deed ‘trillen’. Voor het ontzilten, dus het zout uit het zeewater halen, zijn al diverse methodes/apparaten beschikbaar, maar deze zijn gewoon vreselijk duur en/of vreten energie. Kanzius had de brainwave, om te gaan onderzoeken of dit veel slimmer mogelijk zou kunnen zijn met trillingen.

En het mooie was, dat hij daarin al volop geslaagd was, alleen was zijn methode nog niet geoptimaliseerd. Op zoek naar een nóg betere methode, een nog fijnere frequentie, kwam John Kanzius er achter dat bij een bepaalde frequentie er zuurstofmoleculen loskwamen..! En deze ontdekking was wellicht onopgemerkt gebleven als de pure zuurstof niet meteen was ontbrand door deze ‘verkeerde’ trillingsfrequentie..

Wetenschappers zijn inmiddels opgewonden over de mogelijkheden die deze simpele methode biedt, want zeewater is niet alleen de meest voorkomende stof op aarde maar wie weet welke rol zeewater kan gaan spelen in de zoektocht naar alternatieven voor olie…  Professor Rustum Roy van Penn State University heeft via proefopstellingen demonstraties gehouden en deze methode wetenschappelijk herhaald.

Deze ontdekking is de meest opmerkelijke in 100 jaar wateronderzoek; ik kreeg kippenvel toen ik het zeewater zag branden”…

Nu is het dus zaak om uit te vinden of de opgesloten zuurstof in zeewater (die natuurlijk bij verbranding een CO2-vrije uitstoot geeft..!!) genoeg energie bevat om bijv. een auto aan te drijven of een andere zwaardere machine. Maar voorlopig lijkt het een heel haalbare zaak, omdat de gemeten temperatuur bij dit proces eenvoudig de 1650 graden Celcius haalde…!! Kijk van die dingen ja, van die dingen, daar worden wij blij van..! Hier de link naar dit onderwerp op CBS-news.

Je reinste alchemie, deze prachtige samenwerking van Water, Vuur, Lucht op Aarde.. Toch?

62 Reacties op Water brandt en auto’s rijden op water..

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Frits Visser

  Ik vind dit een heel boeiende site met veel prachtige items. Maar dit geneuzel over water dat brand is echt onzin helaas. Ik heb het al vaker voorbij zien komen. Echt onzin, het zoveelste perpetuum mobile. Om die waterstof atomen los te maken is altijd minstens zo veel energie nodig als je terugkrijgt als ze weer verbranden tot water.

  35
 • Qvic

  Hier doen ze net alsof ze iets nieuws uitgevonden hebben. Dit principe bestaat al meer dan 300 jaar. De bewuste frequentie van het water moet een veelvoud zijn van 2742Hz, deze verhouding geeft het meeste resultaat. Zelfs Hitler heeft er mee geëxperimenteerd.
  Helaas hebben de moderne auto’s zo’n uitgekiende software die de eventuele besparingen te niet doen. Of je moet zelf deze software opnieuw programmeren. Ook de illusie van de perslucht auto , zal een illusie blijven. Want de energie om perslucht te maken is groter dan als je gewoon op benzine blijft rijden. En elektrische rijden is helemaal een illusie, want niemand heeft erover dat de batterijen eens moet gaan vervangen. Deze kosten meer dan de helft van de nieuw waarde van de auto en dat jou auto een stuk zwaarder is door die extra elektromotor, dan alleen een brandstof motor. Als deze hybrides op benzine rijden halen ze amper 1 op 10.

  34
 • Bert van Herwaarden

  watergas toevoegen en ioniseren dat lukt me prima, maar wie levert me
  een Genepax-auto of alleen de generator ?
  Wie weet een soort Stirling- of betere motor te koop ?

  33
 • VforVendetta

  30 gedesoriënteerde dolfijnen zwemmen het strand op bij Rio de Janeiro.
  Gelukkig waren er voldoende mensen om ze terug te slepen in de zee.
  De tranen stonden in mijn ogen van blijdschap!
  Prachtig filmpje.

  http://www.care2.com/greenliving/dolphins-rescued-by-sun-bathers.html

  32
 • ThePaul

  Dit autootje rijdt met een snelheid van ca. 80 km/uur op 1 liter water, een verbruik dus van 1 : 80!
  Als jullie graag wetenschappelijk over willen komen, maak dan niet van deze onbenullige fouten.

  31
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.