Advertentie

Water brandt en auto’s rijden op water..


x

Water brandt en auto’s rijden op water..

2009 © WantToKnow.nl- Guido Jonkers

x

Het lijkt op een droom, of moet je zeggen: “Het lijkt bedrog”… Hoe is het mogelijk dat we meer dan 70 jaar op een auto moesten wachten die gewoon OP WATER RIJDT…!! En toch is die er. Wellicht heb je hem al gezien in het journaal of in de krant.

Maar het kan nog sterker, want water brandt! Tja, het moet toch niet veel gekker worden. Maar misschien zijn deze uitvinden zo gewoon, dat we er nog niet eerder aandacht aan besteedden, dus kon het niet worden ontdekt..! Laten we ons eerst op de auto-op-water richten.

Dit autootje rijdt met een snelheid van ca. 80 km/uur op 1 liter water, een verbruik dus van 1 : 80!

Deze auto is uitgerust met een electrische generator die uit het water dat als brandstof in de tank gaat, waterstofelectronen genereert. Deze electronen worden als de daadwerkelijke brandstof gebruikt om electriciteit op te wekken om de auto te laten rijden en de generator weer te laten draaien.

De auto loopt op alle soorten water (en tijdens een test zelfs op thee…). Het Japanse bedrijf Genepax, dat deze techniek uitwerkte, is op zoek naar producenten in Japan die dit autootje, dat 1 uur rijdt op 1 liter water met een snelheid van 80 km, in productie willen nemen. Kijk voor een mooi verhaal gewoon dit filmpje. Onvoorstelbaar dat deze bestaande techniek nu pas is ontdekt..

Hier de site van Genepax, de Japanse uitvinder van deze ‘watermotor’-auto.

Het is dan dus nog maar een klein stapje naar ‘Brandend Water’…

‘Hij keek alsof hij water zag branden..’ Iedereen kent deze uitdrukking, maar wist je dat deze uitspraak binnenkort weleens een 2-voudige betekenis kan gaan krijgen…

Water en vuur. Hebben we de oplossing zo simpel voor handen?
Water en vuur. Hebben we de oplossing zo simpel in handen?

John Kanzius is een Amerikaanse onderzoeker, die er vast van overtuigd is, dat kankeronderzoek en -behandelingen gebaat zijn met frequenties en zeewater. Maar het zeewater diende dan wel te worden ontzilt. En voor dit doel heeft Kanzius een apparaat gebouwd in zijn kleine laboratorium, dat door middel van radio-frequenties het zeewater deed ’trillen’. Voor het ontzilten, dus het zout uit het zeewater halen, zijn al diverse methodes/apparaten beschikbaar, maar deze zijn gewoon vreselijk duur en/of vreten energie. Kanzius had de brainwave, om te gaan onderzoeken of dit veel slimmer mogelijk zou kunnen zijn met trillingen.

En het mooie was, dat hij daarin al volop geslaagd was, alleen was zijn methode nog niet geoptimaliseerd. Op zoek naar een nóg betere methode, een nog fijnere frequentie, kwam John Kanzius er achter dat bij een bepaalde frequentie er zuurstofmoleculen loskwamen..! En deze ontdekking was wellicht onopgemerkt gebleven als de pure zuurstof niet meteen was ontbrand door deze ‘verkeerde’ trillingsfrequentie..

Wetenschappers zijn inmiddels opgewonden over de mogelijkheden die deze simpele methode biedt, want zeewater is niet alleen de meest voorkomende stof op aarde maar wie weet welke rol zeewater kan gaan spelen in de zoektocht naar alternatieven voor olie…  Professor Rustum Roy van Penn State University heeft via proefopstellingen demonstraties gehouden en deze methode wetenschappelijk herhaald.

Deze ontdekking is de meest opmerkelijke in 100 jaar wateronderzoek; ik kreeg kippenvel toen ik het zeewater zag branden”…

Nu is het dus zaak om uit te vinden of de opgesloten zuurstof in zeewater (die natuurlijk bij verbranding een CO2-vrije uitstoot geeft..!!) genoeg energie bevat om bijv. een auto aan te drijven of een andere zwaardere machine. Maar voorlopig lijkt het een heel haalbare zaak, omdat de gemeten temperatuur bij dit proces eenvoudig de 1650 graden Celcius haalde…!! Kijk van die dingen ja, van die dingen, daar worden wij blij van..! Hier de link naar dit onderwerp op CBS-news.

Je reinste alchemie, deze prachtige samenwerking van Water, Vuur, Lucht op Aarde.. Toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.