WantToKnow.nl

Nog ’n een keer? 9/11, ’t opblazen van WTC no. 7

Een beeld uit het BBC-verslag van dinsdag 11 september 2001 dat je hieronder op beeld kunt zien. Reporter Jane Standley is even opzij gestapt om te laten zien dat gebouw no.7 óók is ingestort. Maar wat blijkt, rechts op de achtergrond staat het gebouw er gewoon nog stevig en fier bij..!

x

Hoe de waarheid wordt afgedaan als ‘samenzweringstheorie,

en

de samenzweringstheorie als ‘waarheid’ wordt ingeprent
X

én… Geaccepteerd.!

x
WantToKnow.nl/.be © Guido Jonkers juni 2011

x

’s Ochtends op die beruchte dinsdag de 11e September in 2001, waren rond 10:00 uur de beide torens van het World Trade Center al ingestort. En de hele wereld was er getuige van, via de in alle haast opengezette TV-kanalen. De beelden werden bij iedereen over de hele wereld in het geheugen gebrand. De aanslagen zouden, zo werd al heel snel bij de reportages verteld…, het werk zijn van moslimfundamentalisten. De ‘war on terror’ kon beginnen en duurt vandaag de dag nóg voort.

En wat blijkt nu? Oh, wat een toeval, de Verenigde Staten hebben een positie verworven in het Midden Oosten, dáár waar de VS terecht moest komen, aldus een club ‘haviken’ achter de Republikeinse partij: op een strategische positie in het Midden Oosten..!

Het wachten is op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie, zodat deze plaats kan maken voor de waarheid.

Deze mannen hadden deze conclusie getrokken en vermeld in een officieel rapport dat ze in September 2000 presenteerden aan diverse insiders. Deze strategische club, die de heroïsche naam ‘Project for the New American Century’ (PNAC), had gekregen, heeft tot doel, om Amerika’s positie in de wereld te analyseren en te promoten. Ze concludeerden dat het héél moeilijk zou zijn, om de genoemde strategische positie in het Midden Oosten te verwerven, tenzij… Let op deze zin, die rechtstreeks uit dit rapport afkomstig is.. Tenzij:

‘Dit proces van transformatie, zelfs als het revolutionaire veranderingen zal opleveren, zal waarschijnlijk lang duren, tenzij er een of andere catastrofale gebeurtenis zou plaatsvinden, zoals een nieuw ‘Pearl Harbor”

(“Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event––like a new Pearl Harbor” (51).[13])

En ja hoor, nog geen jaar later bleek hun ‘gebed’ verhoort, de VS werden aangevallen door Islamitische terroristen.. Het nieuwe Pearl Harbor was er ineens..!

De rotzakken, de boeven, de misdadigers. Bush jr. ging ze eigenhandig, in ieder geval volmondig, uit hun holen roken..! De Verenigde Staten konden opstomen naar het Midden Oosten, het defensiebudget werd verhoogd van US$ 430 miljard naar ruim US$ 600 miljard en ook  machthebber Sadam Hoessein diende te worden verdreven. Een dictator die weliswaar niets te maken had met de aanslagen, maar nu de VS tóch daar was, namen ze deze dictator ‘even’ mee.. Want hij had toch immers de ‘weapons of mass destruction’… Niet écht, zoals later bleek.. En dat Sadam Hoessein ook met naam en toenaam in het PNAC-rapport genoemd staat, als een kwade genius, was ook weer ‘toeval’. En dat deze dictator door de VS zélf in het zadel was geholpen, werd hier maar even niet gemeld. Maar, zoals Bush jr. het zei: “I am sick and tired of Sadam’s deceptions’ (vert. ‘Ik ben de misleidingen van Sadam helemaal zat’..)

De plaats van gebouw WTC-7 ten opzichte van de rest van het WTC-complex, waaronder de ‘Twintowers’.

Terug naar gebouw no. 7
Op die dinsdag 11 September 2001 werd het inmiddels middag en de omvang van de ramp was ook ruim in beeld gebracht. Het WTC-gebouw, no.7, dat je hiernaast in een plattegrond ziet staan, had lichte beschadigingen opgelopen tijdens het instorten van de WTC-torens 1 en 2, maar het gebouw stond fier overeind.
Ook waren er kleine brandhaarden te zien, op de onderste verdiepingen. Hoe verrassend is het dan, dat dit gebouw, zo’n 8 uur later óók instort..? Maar dat niet alleen, het instorten wordt per ongeluk vooraf aangekondigd door de BBC..!!!

Kijk eens naar deze YouTube, die overigens regelmatig wordt verwijderd door de YouTube-moderatoren, omdat copyright van de BBC geschonden zou worden… In deze korte reportage, vertelt BBC-verslaggever Jane Standley dat het Salomon-building, oftewel gebouw no.7 ook is ingestort. Ze vertelt erbij dat precieze gegevens nog ontbreken, maar dat het gebouw zó zwaar beschadigd was, dat het instorten eigenlijk wel aannemelijk leek..

Maar het bizarre van het verhaal is nu, dat Jane Standley PRECIES VOOR DE SKYLINE STAAT, WAAR GEBOUW #7 NOG GEWOON TE ZIEN IS..! Ze staat, met haar rug naar deze skyline en op een gegeven moment draait ze zich om, en je kunt duidelijk het gebouw no.7 zien. Vervolgens praat Jane nog een tijdje door, maar het zou natuurlijk té gek worden, als het gebouw ‘live’ op TV neergehaald zou worden…! Kijk zelf:

X

x

Wat een bizarre gang van zaken.. Maar het meest bizarre is de ontwikkelingen die volgden rondom dit gebouw no. 7, ‘building 7’ genaamd. Het 47-verdiepingen tellende gebouw gaat met zo’n soepele gang naar de grond, dat elke expert op het gebied van explosieven kan zien dat dit gebouw is ondermijnd door explosieven en met een gecontroleerde explosie wordt neergehaald. MAAR DAT KAN NATUURLIJK NIET…!!! Foutje in de regie van de ‘krachten achter de schermen’…!

Als je een degelijk gebouw wilt neerhalen met explosieven, dien je dit van te voren te plannen en uit te voeren. Daar kom je niet mee uit de voeten, als je slechts 6,5 uur de tijd hebt, ná het instorten van de WTC-torens..! Terwijl het gebouw op sommige etages ook nog brandt, terwijl experts weken nodig hebben om dit te doen. Wat is hier gebeurd..? Nou eigenlijk is het heel simpel..!!!
Dit gebouw is ondermijnd geweest met explosieven, en NATUURLIJK is dit gedaan VÓÓR die dinsdag 11 September.. Dat KÁN DUS NIET ANDERS, sterker nog, ook de eigenaar van het WTC-complex, Larry Silverstein, HEEFT BEKEND DAT HET GEBOUW IS ONDERMIJND en dat ‘de brandweer had besloten het neer te halen omdat het zo beschadigd was’…. MAAR.. Het ondermijnen van een dergelijk gebouw KAN DUS NIET in één dag gebeurd zijn, dat is zó onwaarschijnlijk dat je NIET mag aannemen dat het op die dinsdag 11 september gebeurd is..! Kijk naar een korte compilage van verslaggeving en gebeurtenissen..

x

Gebouw no. 7 is NU de waarheidssleutel!
Deze simpele feiten en bekentenissen op een rijtje, betekenen natuurlijk weer, dat VAN TE VOREN deze instorting van gebouw 7 was ingepland, omdat het in het hele plaatje paste.. Dat ‘Building 7’ tegen de vlakte moést, omdat dit gebouw zoveel bewijs bevatte over de aanslagen (HIER), dat het ‘simpeler’ leek, het gebouw neer te halen, dan al het bewijsmateriaal te laten bestaan en uit het gebouw te verwijderen.. In het gebouw waren veel overheidsinstanties gevestigd, en ook de BUNKER van burgemeester Rudy Juliani was hier gevestigd..
Maar kijk eens naar wat de Nederlandse explosievenexpert Danny Jowenko, in een Zembla-uitzending te zeggen heeft over dit gebouw no.7, dat dus officieel is ingestort zou zijn, doordat de brand in het gebouw het ernstig verzwakt zou hebben..

Danny Jowenko probeert op het laatst van deze beelden, uiterst krampachtig naar een LOGISCHE mogelijkheid te zoeken, om een verklaring te geven, op welke manier het gebouw dan WEL ondermijnd had kunnen zijn, in de paar uurtjes die er dus voor beschikbaar waren..!
Onmogelijk, dat is de conclusie, wanneer je goed naar zijn verhaal luistert. Amerika werd aangevallen, en dan ga je toch niet in 4 – 6 uur tijd een plan maken om een gebouw onderuit te schoffelen, een gebouw dat ook nog eens fier overeind staat.. Terwijl nog NOOIT in de wereld een gebouw door vuur was bezweken.., laat staan door een paar ‘kampvuurtjes’, zoals die te zien waren in gebouw no. 7.
X


X

Het bizarre van het geval wil, dat er een opname is, waarbij ‘reddingswerkers’, die weglopen bij Building 7, meldden dat het gebouw tegen de vlakte zou gaan..! Kijk hier:
x

Maar dát niet alleen.. Het wordt zelfs ‘aangekondigd’ door een reporter,  die spreekt over ‘meerdere bronnen’ die melding maakten van het neergaan van gebouw no. 7.
X

x

Maar inmiddels hebben de ‘krachten achter de schermen’ zich duidelijk in de nesten gewerkt. Het officiële bericht dat Larry Silverstein dus vertelt, dat de torens op last van de brandweer, zijn neergehaald, wordt dus INGETROKKEN.. DE TORENS ZIJN NIET ONDERMIJND, aldus Larry Silverstein en iedereen die je het vraagt. Maar het bewijs is er toch écht..!! Heb je weleens een gebouw HELEMAAL zien instorten, omdat een klein vuur op één of een paar van de verdiepingen woedt..?? Wat een onzin. Maar waarom ontkent men dan dat het ondermijnd zou zijn geweest…? Nou simpel dus ook weer: NIEMAND IS IN STAAT om in nauwelijks 6 uur tijd een gebouw van 47 verdiepingen neer te halen, ZONDER uitgebreide planning en recrutering van manschappen. EN DAT BETEKENT dus nogmaals, DAT ALLES VAN TE VOREN WAS GEPLAND.

Actiebeweging ‘Building no. 7
We schreven hier op WantToKnow al eerder over een actiegroep van familieleden van slachtoffers van de 9/11-valse-vlag-operatie. (voor ons is dat de waarheid en spreken we dus in die termen!). We raden je aan DIT artikel hier op de site ook te lezen, om het beeld compleet te maken; want laten we in hemelsnaam niet vergeten, dat gebouw no. 7 de sleutel vormt voor het kraken van deze misdaad tegen het eigen volk van de VS.

WTC-gebouw nummer 7, een reus van 47 verdiepingen. Stortte zo even in, door een paar vuurtjes in het gebouw..

51 Reacties op Nog ’n een keer? 9/11, ’t opblazen van WTC no. 7

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • blankman

  Twee dagen na 9-11 vertelde ik mijn echtgenote( die is mijn analyserende kijk op rare zaken enigszins gewend) dat ik tot de slotsom kwam dat de Amerikaanse overheid de ramp zelf in elkaar had gezet. Het leek mij te veel op een spannende film, vast gelegd uit te veel verschillende hoeken met te veel camera’s om de wereld te kunnen overtuigen dat er legaal ingegrepen moest worden tegen terroristen en Irak. Het ophogen van het defensie budget was voldoende om de Twintowers, die toch al wat belegen rook te offeren.

  Normaal is een James Bond film met zijn mooie stunts goed op camera vastgelegd omdat iedereen op de hoogte is van de komende stunt, te veel mensen keken toevallig omhoog naar een snel vliegtuig welke maar een kort moment te zien was. De meeste mensen staan bij het aanschouwen van een komende ramp versteend te kijken op wat komen gaat, Ik ben zeer stressbestendig. maar ik kan zeggen, dat het mij niet zou lukken om zo’n ramp toevallig te filmen als ik niet van te voren zou weten wat er zou komen. Ooggetuigen zijn meestal klapgetuigen, ze hebben de klap gehoord maar het niet zien gebeuren, het duidelijk vast leggen van 9-11 op videofilm was het allerbelangrijkste om er iets mee te kunnen doen.

  Buitenstaanders weten niet dat er in die wolkenkrabbers in Amerika zeer strenge regels bestaan over de sprinklerinstallaties, die automatisch af moeten gaan bij brand, die in de Twin torens en toren 7 van de FBI (onmogelijk) niet hebben gewerkt, waarschijnlijk ten dienste van het special effect op de filmset.

  25
 • Alice Bannink

  Het lijkt mij dat de Twin Towers ook een “controlled demolition” hebben ondergaan. Want ze zijn uiteindelijk wel op dezelfde manier als geb.nr. 7, ingestort. Dus vanaf de bodem. Dat kunnen die vliegtuigen niet hebben veroorzaakt.

  24
  • GuidoJ.

   wtc core steel

   Natuurlijk Alice.. Zo is het preciés..!

   Allereerst is het ongelooflijk dat de 2 WTC-torens (’s ochtends om 10:00 uur) en ’s middags WTC no. 7 (om 17:30) alle drie instorten, allereerst IN HUN EIGEN KOLOM, wat voor een gebouw de meest moeilijke weg is. (Een gebouw valt meestal OM!)

   Maar wat veel en veel belangrijker is, is dat de gebouwen ALLE 3!!!, zijn ingestort met de ‘vrije-val’-snelheid. Dat wil zeggen dat ze bij het instorten geen WEERSTAND hadden..

   Zo storten gebouwen in die worden opgeblazen, die vallen ook met de ‘valsnelheid’.. De technici blazen alle ‘weerstand’ in het gebouw weg, zodat het gebouw niet omvalt, niet omsodemietert.. Want dan is de narigheid niet in te schatten.. Dus RECHT IN ELKAAR ZAKKEN DUS! Het MOET recht IN elkaar vallen, om ongelukken te voorkomen.. En laat dat nou PRECIES zijn wat er is gebeurd bij ALLE 3 de torens..!!!

   Stel je voor:
   Je staat bovenop WTC 1 en gebouw no. 2 stort in. Dit gebouw staat ‘vlak’ naast je. En jij laat tegelijkertijd dat het gebouw no. 2 instort, van WTC-1 een stalen kogel vallen.. En wat denk je..? Wat is het eerst beneden..? De kogel of gebouw no. 2…?
   De uitkomst van 11 september 2001:
   De kogel EN HET WTC2-GEBOUW zijn TEGELIJKERTIJD op de grond…!! Kijk eens naar plaatjes van het WTC toen het nog bestond, want wat ik schrijf zijn maar woorden. Ik heb in 1986 op het bezoekersdek van toren 1 gestaan en wist niet wat ik zag.. Mijn hemel..

   Het betekent HEEL SIMPEl dat de obstructies uit de gebouwen zijn gehaald, om ze RECHT IN HUN KOLOM in te laten storten..! Dat KAN NIET ANDERS dan met explosieven gebeurd zijn.. EN TOCH wil niemand dit verhaal horen, wat ZOOO verschrikkelijk simpel is..!

   In het Engels heet dat dan: ‘Right under your nose’.. In het Nederlands: ‘Recht in je gezicht’..!

   Voor mij is het verhaal duidelijk..! Hier een opname van WTC no.7 dat ’s middags instortte.. Zonder inslag van een vliegtuig..!! Kijk eens hoe prachtig recht ‘IN ELKAAR’ dit gebouw inzakt.. Het gebouw waar de FBI zat en nog veel meer smerige clupjes… Kijk maar eens op het web..!
   wtc 7

   24.1
 • knowtoomuch

  ■ Missing Links / 9-11 :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GD_vwzjdTi4
  http://zioncrimefactory.com/masters-of-deception/

  ■ 125 israëlische spionnekes schoon aan de haak, aangehouden (en slechts uitgewezen natuurlijk) in de nadagen van 9/11 :
  http://factsnotfairies.blogspot.fr/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html#!/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html

  ■ Tritium based mini nuke(s) used for 9/11 :
  #!http://www.youtube.com/watch?v=a3nwzX0A2GU&list=PLEA05F393EC843D80&feature=player_embedded

  ■ 9/11 Mossad-CIA job :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2013/07/september-11-inside-job-or-mossad-job.html

  ■ “Criminal Zionists guilty for terrorism and mass murder on 9/11” :
  http://www.takeourworldback.com/911shortproof.htm

  ■ Former french Minister Roland Dumas claims ‘Syria’ was announced by english & israeli officials two years ago, docu 2 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=Kz-s2AAh06I

  ■ Dr Kevin Barrett : “Where have all the towers gone ?”
  http://www.darkmoon.me/2013/where-have-all-the-towers-gone-by-dr-kevin-barrett/

  ■ Israel did 9/11 :
  http://mrfriendsblog.blogspot.fr/2012/05/zan-overall-wise-old-man-attends.html

  ■ “Missing Links” ; Israeli involvement in 9/11 ; doc van ruim 2uur :
  http://www.911missinglinks.com/watch-movie/

  ■ Goeie 911 doc “Painful Deception” by Eric Hufschmidt :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOvWwmiMC48

  23
 • R.A.F

  als je het filmpje van de reddingswerkers bekijk dan zie je dat er een reddingwerker eerst onoplettend richting de camera kijkt en als hij het door heeft draait hij zijn hoofd weg , net of hij niet gefilmt wil worden.

  22
 • Joris

  NU!

  Kom op; er is één MSM gaatje:

  post hier, het is nog een half uur 911:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/7753/9-11-11/article/detail/3507869/2013/09/11/De-kunst-van-het-herinneren.dhtml

  Mijn post (ik heb geprobeerd braaf binnen het thema kunst te blijven, als je hier als complottist gaat zeuren, lukt het zeker niet):
  “Persoonlijk vind ik het gat met de watervallen al een mooi kunstwerk. Het hadden er natuurlijk wel minstens 3 moeten zijn. Ook één voor Building 7 http://tiny.cc/6ym92w

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.