WantToKnow.nl

Israëlische kolonel gepakt met ISIS-broek op knieën..!!

Overal op het internet is het verhaal gedeeld; het wordt tijd dat we in alle openheid spreken over de krachten achter het fenomeen ISIS. Onszelf niet meer in de maling laten nemen en opstaan tegen deze moord-manipulaties.. ISIS is als Al Qaida, één groot camouflage-construct, dat moorden mag plegen, roven en aanslagen plegen, op instignatie van grote krachten áchter deze constructen.. Want zeg nou eerlijk, hoe lang laat jij je in de maling nemen door ‘ISIS’,

 • een organisatie zonder leider, die op de voorgrond treedt en het gedachtegoed ‘verkoopt’
 • een organisatie zonder vestigingsplaats, want kennelijk zijn ISIS-leden zigeuners die ‘altijd onderweg’ zijn
 • een organisatie die het kennelijk lukt, net als Osama Bin Laden op z’n ezelltje met z’n laptop, de grootste en machtigste landen in de maling te nemen..
 • een organisatie die niet te bombarderen is, omdat ze kennelijk niet te localiseren zijn..
 • een organisatie die kennelijk bankrekeningen beheert, van de verkoop van gestolen aardolie uit o.a Syrië, die niemand kennelijk niemand kent en dus kan blokkeren
 • een organisatie die zich dus VOLLEDIG overal-en-nergens kan ophouden
 • een organisatie die het heel simpel dik aanlegt met Turkije, dat samen met ISIS, de aardolie uit Syrië transporteert en doorverkoopt
 • een organisatie die de perfecte boeman is, om alle valse vlag-aanslagen in de schoenen te schuiven.
 • een organisatie die door met name Israël gebruikt wordt om haar Midden Oosten-politiek van landje-pik en imperialisme uit te voeren
 • etc. etc. etc.

Een spook onder het bed, een grote boeman, die je overal kunt inzetten om rotzooi te schoppen, maar die niet te pakken is. Omdat de organisatie in het leven is geroepen door dezelfde clubs die zeggen het te willen oprollen.. Maar deze ISIS gebruiken als breekijzer om hun agenda uit te kunnen rollen. En daarbij is ANGST, ANGST en nog eens ANGST zaaien, het grote doel van deze club. Een roversbende gesticht door de VS en vooral Israël, dat telkens met de billen bloot gaat en zijn hemd komt te staan. Israël dat regelrechte relaties heeft met deze moordclub, die we onder veel namen kennen. Maar kijken we vooral naar de valse-vlag-aanslagen overal ter wereld, dan zien we bij ISIS HETZELFDE PATROON.. Een verborgen identiteit áchter een masker van geweld en onderdrukking en van nietsontziende moordpartijen. Maar het masker gaat af en de verborgen manipulator wordt zichtbaar..

Door Israël geproduceerde raketten, gebruikt door ISIS..! Buitgemaakt bij verlaten ISIS-kampen.

Onlangs bewees Prof. Michel Chossudovsky in een stevig en goed gedocumenteerd rapport, dat ISIS een creatie van de Verenigde Staten, gerekruteerd, opgeleid en gefinancierd door de VS en zijn bondgenoten, waaronder Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije, Israël en Jordanië. De toevoer en levering van wapens en benodigdheden wordt rechtstreeks gecoördineerd door het Pentagon, in samenwerking met de bondgenoten van Amerika. Amerikaanse militaire hulp wordt via diverse kanalen en groeperingen naar Al-Qaeda en naar ISIS-Daesh getransfereerd. De VS heeft ook de illegale wapenmarkt gebruikt om grote hoeveelheden wapens en militaire hardware te verspreiden onder de Syrische ‘rebellen’.

ISIS is een DUIVELS PROJECT..

We hebben te maken met een regelrecht duivels project: de architecten van de Islamitische Staat hebben de wereld laten weten dat ze de (hun eigen!!) terroristen ‘achterna gaan’, in de vorm van ‘contra-terrorisme’-operaties. Terwijl deze acties worden ondernomen onder het vaandel van de ‘Global War on Terrorism’, heeft de VS geen enkele intentie om zijn eigen terroristische IS-huurlingen ten gronde te richten. Die zijn immers sterk gelieerd met westerse ‘special forces’ en informatie van geheime diensten. In feite wordt de enige zinvolle en effectieve campagne tegen deze zogenaamd islamitische staatsterroristen door de Syrische regeringstroepen gevoerd.

Onnodig te zeggen, dat de ondersteuning en financiering van ISIS en de Islamitische Staat door VS, NAVO, Saoedi-Arabië en Qatar-gewoon zal blijven doorgaan. Het doel is helemaal niet de islamitische staat te vernietigen zoals beloofd en voorgelogen door Obama. Waar we mee te maken hebben is een Amerikaanse ondersteund proces van destabilisatie en vernietiging van zowel Irak als Syrië. De campagne tegen de islamitische staat wordt gebruikt als een rechtvaardiging om beide landen plat te bombarderen, grotendeels gericht op burgers.

Het eindspel is om Irak en syrië te destabiliseren als een natiestaat zal leiden, tot de verdeling in 3 of meer afzonderlijke entiteiten.De bredere strategische doelstelling van de VS en NAVO is het destabiliseren van het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Centraal-Azië, Zuid-Azië, waaronder ook Iran, Pakistan en India. De grote puzzelstukken zijn duidelijk, voor hén die durven kijken en daadwerkelijk ZIEN.. Het verhaal is simpel, voor hén die het allemaal niet geloven kunnen.. INFORMEER JEZELF en zet je NOS-journaal-propaganda buiten de deur..! Bewust of onbewust werken deze grijze-muizen-journalisten mee aan de verkrachting van ons wereldbeeld, aan de machtsmanipulaties van krachten-achter-de-schermen.

Het artikel hieronder is wéér en bewijs van de ESSENTIËLE ROL DIE ISRAËL speelt in deze hele ISIS-fakery. Natuurlijk laat de waarheid zich niet meer onderschoffelen of verbergen. Téveel mensen zijn wakker aan het worden en de grote woorden van mensen die er allemaal wél in geloven, worden leeg en hol. Zij weten het ook niet meer en gaan op hun beurt aan de slag om anderen te wijzen op hun twijfels, die er mogen zijn. Te wijzen op de manipulaties, de moordpartijen van nietsontziende machtswellustige leiders..

Een kartel van klaargestoomde politici, dat ge-mind-controlled rondhuppelt en verdoemenis over ISIS preekt. Auteur William Engdahl studeerde politiek aan Princeton-university en is inmiddels één van de meest vooraanstaande, meest erudiete wetenschappers, die zich geen knollen voor citroenen laat verkopen en waarheidsspreker is. Hij is strategisch & risico consultant, docent en bestsellerauteur van boeken over geopolitiek en olie en hij is exclusief auteur voor het online magazine ‘New Eastern Outlook(NEO). De missie van Engdahl is, om een stem te geven aan de realiteit van het lijden van de burgers in het Midden-Oosten. Niet wat je ziet op de Mainstream Media, of wat wordt aangekondigd door westerse regeringen, maar de werkelijkheid zoals deze wordt gerapporteerd door journalisten die daar wonen en dit dodelijke onrecht dagelijks in de ogen zien.

 

x

DIT BERICHT VERSCHEEN OP 20 JUNI OP VETERANS TODAY..!

20x

x

Israëlische kolonel gepakt met ISIS-broek op knieën..!!

2017 © William Engdahl / deze versie wanttoknow.nl/be

x

William Engdahl

Dit had zeker niet moeten/mogen gebeuren; een Israëlische leger-kolonel die betrapt is met ‘zijn IS-broek op de enkels’.. Hij werd door soldaten van het Iraakse leger gevangen genomen als één van een groep zogenaamde IS-, ISIS-, ISIL-, Islamitische staat- of DAESH-terroristen (kies de afkorting van jouw voorkeur). Tijdens de ondervraging door de Iraakse inlichtingendienst heeft hij blijkbaar nogal veel losgelaten over de rol van Netanyahu’s Israel Defense Forces of IDF, die IS ondersteunen.

Eind oktober 2016 publiceerde het Iraans persagentschap FNA het verhaal over de gevangengenomen Israëlische kolonel Yusi Oulen Shahak. Naar verluidt was Shahak actief in het Golani bataljon van IS in het Salahuddin-front. In een verklaring aan het Iraanse Fars News Agency wordt een Iraakse commandant van de inlichtingendienst geciteerd:

“Er wordt een Israëlische kolonel gevangen gehouden. Zijn naam is Yusi Oulen Shahak en zijn identificatienummer van het Israëlische leger is Re34356578765az231434.”.

Hij nam deel aan terroristische activiteiten van de Takfirieen ISIL. Het nieuws vervolgt:

Yusi Oulen Shahak, Israëlisch ISIS-strijder..?!

op dit moment wordt de Israëlische kolonel ondervraagt: waarom vecht een Israëlische officier met ISIL mee?  Zijn er nog andere zionistische officieren onder de ISIL terroristen? Volgens de Iraakse inlichtingendienst heeft de kolonel uit Israël schokkende bekentenissen gedaan.

In het afgelopen jaar hebben verschillende gevangengenomen IS-strijders opgebiecht dat Israëlische agenten van de Mossad en andere Israëlische spionagegroeperingen aanwezig waren bij de eerste aanvalsgolf van ISIL op Irak en de verovering van Mosul in de zomer van 2014, maar er was tot nu toe geen enkele Israëlische officier daadwerkelijk gearresteerd.”

Politieke en militaire deskundigen vertelden het persagentschap dat de gevangenneming van de Israëlische kolonel een ernstige impact zal hebben op de oorlogsstrategie en de samenwerking met Israëlische bondgenoten beïnvloeden.

De uiterst dubieuze rol van de VS in beeld. Het is met name ‘verkenner’ van het Congres, John McCain, die telkens opduikt, vóórdat de VS direct of indirect, betrokken raakt bij een wereldwijde escaltie van terrorisme. Zoals inmiddels met ISIS / IS het geval is. McCain geeft kennelijk Simon Eliot, de latere ‘Al-Bagdadi’ de instructies voor het ‘ISIS-beleid’ dat dient uitgevoerd te worden.

Waarom Israel..?
Sinds het begin van Ruslands zeer effectieve bombardementen op selectieve IS-doelen in Syrië van 30 September, komen details naar buiten van de zeer vuile rol die Washington speelt, maar ook van NAVO-lid Turkije, Qatar en andere staten. Het wordt steeds duidelijker dat in ieder geval een factie van de Obama-regering een zeer vuile rol speelt achter de schermen. De IS wordt ondersteund om de Syrische President Bashar al Assad uit de weg te ruimen en de weg te effenen door chaos en vernietiging, in de stijl van Libië, waarmee de huidige Syrische vluchtelingencrisis in Europa in vergelijking een opwarmertje is.

Een andere foto van de ongelooflijke verwoestingen die de Russische bombardementen hebben aangericht aan de ‘ISIS-olie-industrie’..

De ‘pro IS-fractie’ in Washington omvat de zogenaamde neo-conservatieven, met John McCain in een centrale rol en organisatorisch gecentreerd rondom voormalig hoofd van de CIA en de beul van de Iraakse inval David Petraeus.  Ook de Amerikaanse generaal John R. Allen, die sinds september 2014 heeft gediend als President Obama’s presidentiële gezant in de ‘Envoy for the Global Coalition to Counter ISIL’ (Islamitische staat van Irak en de Levant) en, totdat zij aftrad in februari 2013, minister van buitenlands zaken Hillary Clinton.

Generaal John Allen, een fanatieke voorstander van een door Amerika geleide ‘No Fly Zone’ langs de grens van Syrië en Turkije, iets wat president Obama weigerde, werd opvallend genoeg ontheven van zijn post op 23 oktober 2015. Dat was kort na de lancering van zeer effectieve Russische aanvallen op Syrische IS en Al Qaeda’s Al Nusra terroristische sites. Het veranderde de hele situatie in het geopolitieke beeld van Syrië en het hele Midden-Oosten.

De Russische bombardementen op de goedkope ‘Turkse olie’, regelrecht gestolen uit de Syrische olievelden, toont hoe een aantal landen samenspeelt om te moorden, plunderen en te internationaal-politiek te manipuleren..

In VN-rapporten wordt Israël keihard geciteerd..
Dat Netanyahu’s Likud en de Israëlische militairen nauw samenwerken met Washingtons neoconservatieve oorlogshavikken is reeds lang duidelijk, net als het heftige verzet van premier Netanyahu tegen Obama’s nucleaire deal met Iran. Israël beschouwt de door Iran gesteunde Shi’a islamitische militante groep, Hezbollah in Libanon als vijanden. Hezbollah heeft samen met het Syrische leger actief gevochten tegen ISIS.

De strategie van generaal Allen, ‘ISIS bombarderen’ sinds hij was belast met de operatie in September 2014, leidde niet tot de vernietiging van ISIS in Syrië, maar wel tot de uitbreiding van hun territoriale controle over Syrië, zoals Poetin en de Russische minister van buitenlandse zaken Lavrov herhaaldelijk meldden (HIER). Nu wordt duidelijk dat dit precies de bedoeling was van Allen en de oorlogsfactie in Washington..!!

Sinds 2013 hebben Israëlische militairen openlijk Syrische doelen gebombardeerd waarvan zij beweerden dat het Hezbollah doelen waren. Onderzoek heeft uitgewezen dat Israël in feite het Syrische leger en de Hezbollah doelen raakten die zich tegen ISIS en andere terroristen verzetten. Israël hielp in feite ISIS, net als generaal John Allen met zijn ‘anti-ISIS’ bombardementen (HIER) .

Dat een fractie in het Pentagon in het geheim heeft gewerkt aan het trainen, bewapenen en financieren van wat vandaag ISIS of IS heet ligt nu op straat. In augustus 2012 werd een document van het Pentagon openbaar, vrijgegeven onder druk van de Amerikaanse ‘Judicial Watch’, waarin gedetailleerd de opkomst wordt beschreven van wat later de islamitische staat of ISIS zou worden, voortkomend uit de Islamitische Staat in Irak, toen een Al Qaeda-achtige groep.

Dankzij Judicial Watch hebben we dus nu een inlichtingenrapport van Defensie uit 2012 over de oorlog in Syrië en de situatie in Irak, dat openlijk verklaart dat het beleid van de Verenigde Staten en hun bondgenoten de ondersteuning was van de salafistische oppositie tegen de Syrische president Bashar al-Assad.

“.. . Er is een mogelijkheid een verklaard of niet-verklaard salafistisch vorstendom in te stellen in Oost-Syrië (Hasak en Der Zor), en dit is precies wat de ondersteunende strijdkrachten richting de oppositie willen…, om het Syrische regime te isoleren. Strijdkrachten van de oppositie proberen de controle te krijgen over de oostelijke gebieden (Hasaka en Der Zor), grenzend aan de westelijke Iraakse provincies (Mosoel en Anbar), naast de naburige Turkse grenzen. Westerse landen, de Golfstaten en Turkije steunen deze inspanningen. Obama en Hillary wilden een door ISIS gecontroleerde enclave in Syrië creëren “om het Syrische regime te isoleren, wat wordt beschouwd als het strategische dieptepunt van de Shia-uitbreiding (Irak en Iran).”

In 2012 waren de partijen die de oppositie van  Assad ondersteunden: Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar, de Verenigde Staten en achter de schermen Netanyahu en Israël.

Juist deze creatie van een ‘salafistisch vorstendom in Oost-Syrië’, het huidige grondgebied van ISIL of IS, was de agenda van Petraeus, generaal Allen en alle anderen in Washington die Assad wilden vernietigen. Het is wat de regering van Obama lijnrecht tegenover Rusland poseerde, tegenover China en Iran;  de bizarre Amerikaanse eis dat Assad eerst moest verdwijnen voordat ISIS kon worden vernietigd. Het spel is nu voor de hele wereld zichtbaar: Washingtons dubbelhartigheid, het steunen van wat de Russen terecht ‘gematigde terroristen’ noemen tegen een gekozen Assad. Dat Israël zich ook te midden van dit rattennest van terroristische krachten bevindt werd bevestigd in een recent VN-rapport. Waar het verslag geen melding over maakte was de reden waarom het Israëlische leger zo’n gepassioneerde interesse heeft aangaande Syrië, met name de Golan-hoogvlakte.

Waarom Israël Assad uit de weg wil hebben
In december 2014 publiceerde de Jerusalem Post de bevindingen van een grotendeels genegeerd politiek explosief rapport, waarin de Verenigde Naties  waarnemingen beschrijft van Israëlische militairen en ISIS strijders. De United Nations Disengagement Observer Force (UNDOF), of Waarnemersmacht van de VN voor Toezicht op het Troepenscheidingsakkoord in het Nederlands, behelst vredesoperaties op de Golan-hoogte tussen Israël en Syrië. UNDOF is sinds 1974 gestationeerd langs de Golan hoogvlakte-grens tussen Syrië en Israël.

Turkse en ISIS-vlag aan één vlaggenstok in een legerkamp, in het noord-westen van Syrië… Hoeveel duidelijker moet het nog worden…?

UNDOF-rapporten onthullen dat Israël nauw samenwerkt met de Syrische oppositie, met inbegrip van Al Qaeda’s Al Nusra Front en IS in de Golan hoogvlakte, en ” gedurende de afgelopen 18 maanden onderling nauw contact hadden gehad.” Het werd voorgelegd aan de VN-Veiligheidsraad. Mainstream media in de V.S. en het westen stoppen de explosieve inhoud van dit Defensie inlichtingenrapport in de doofpot.

Uit de VN documenten bleek dat het Israëlische Defense Forces (IDF) sinds mei 2013 regelmatig contact heeft met leden van de Islamitische Staat. De IDF verklaarde enkel medische zorg aan burgers te leveren, maar het bedrog werd duidelijk toen waarnemers van UNDOF rechtstreeks contact tussen de IDF-troepen en ISIS soldaten zagen, en ook de geleverde medische zorg….  aan ISIS-strijders. Er werd gezien dat twee kratten naar ISIS strijders werden gebracht, de inhoud is niet bevestigd. (HIER) In het VN-rapport werd een, wat de Syriërs een ‘kruispunt waar ISIS strijders en Israëliers elkaar ontmoeten’ beschreven, de zorg werd voorgelegd aan de VN-Veiligheidsraad  (UN Security Council).

UNDOF is in mei 1974 door resolutie 350 van de VN opgericht, in de nasleep van de spanningen van de Yom Kippoeroorlog tussen Syrië en Israël. Een bufferzone tussen Israël en Syrië werd vastgesteld: de Golan hoogvlakte, beheerst en gecontroleerd door de Syrische autoriteiten. Alleen militaire krachten van UNDOF zijn daar toegestaan. Er zijn nu 1.200 waarnemers.

Sinds 2013 en de escalatie van de Israëlische aanvallen op Syrië in de Golan hoogvlakte, door ‘terroristen van Hezbollah’ ondergaat de UNDOF zelf massale aanvallen door ISIS of Al Qaeda’s Al Nusra Front terroristen. Voor het eerst sinds 1974 is er sprake van ontvoeringen, moorden, diefstal van UN-wapens en munitie, voertuigen en andere spullen, plundering en vernietiging van faciliteiten. Het is duidelijk dat iemand niet wil dat UNDOF de Golan hoogvlakte blijft controleren.

Israël en olie in de Golan hoogvlakte…
Op 9 november was er een ontmoeting in het Witte Huis tussen de Israëlische premier Netanyahu en Obama. Netanyahu vroeg de Amerikaanse president te heroverwegen, dat Israël sinds de Zesdaagse oorlog tussen Israël en de Arabische landen in 1967 een aanzienlijk deel van de Golan hoogvlakte illegaal heeft bezet. Blijkbaar zonder succes. Netanyahu deed vergeefs een beroep op Obama, beweerde dat vanwege het ontbreken van een goed functionerende Syrische regering het tijd was ‘voor een nieuw denken’ wat betreft de toekomstige status van het strategisch belangrijke gebied. En nee, natuurlijk vertelde Netanyahu niet dat de Israëlische IDF en andere krachten verantwoordelijk zijn voor het ontbreken van een goed functionerende Syrische regering, door hun steun voor ISIS en Al Nusra Front van Al Qaeda.

Toen UNDOF in 2013 het toenemende contact tussen Israëlische militairen, IS en Al Qaeda in de Golan hoogvlakte begon te documenteren, kreeg een onbekende oliemaatschappij uit New Jersey ‘Genie energy’ toestemming van de regering-Netanyahu om met een Israëlisch dochterbedrijf ‘Afek olie & gas’ in  de Golan hoogvlakte naar olie te boren. In datzelfde jaar vervingen Israëlische militaire ingenieurs de vijfenveertig mijl grensmuur met Syrië door een stalen barricade met prikkeldraad, aanrakingssensoren, bewegingsmelders, infraroodcamera’s en grond radar, te vergelijken met de muur die Israël heeft gebouwd in  de Westelijke Jordaanoever..

Het is interessant dat Yuval Bartov, chef geoloog van Genie Energy, de Israëlische dochteronderneming van Afek olie & gas, op 8 oktober aan Israëls Channel 2 TV vertelde dat zijn bedrijf olie had gevonden in een enorm groot reservoir in de Golan hoogvlakte: “We hebben een stratum olie van 350 meter dik gevonden in de zuidelijke Golan hoogvlakte. Gemiddeld zijn de lagen in de wereld 20 tot 30 meter dik, deze is dus 10 keer zo groot, dus het gaat om aanzienlijke hoeveelheden” (HIER). Zoals ik al in een eerder artikel vermeldde, bestaat de International Advisory Board van Genie energy uit beruchte namen als Dick Cheney, voormalig hoofd van de CIA en neo-con James Woolsey en… Jacob Lord Rothschild e.a.

Natuurlijk zal geen weldenkend mens suggereren dat er een link bestaat tussen de Israëlische militaire contacten met ISIS en de andere anti-Assad terroristen in Syrië, met name in de Golan hoogvlakte en de vondst van olie op dezelfde plaats, en de oproep van Netanyahu aan Obama om de positie van de Golan Hoogvlakte ‘te herzien’. Dat zou teveel lijken op een ‘samenzweringstheorie’ en alle weldenkende mensen weten dat complotten niet bestaan, alleen toevalligheden. Of niet? Om de onsterfelijke woorden van Brad Pitt te gebruiken in zijn rol van eerste luitenant Aldo Raine in de slotscène van Tarantino’s briljante film, Inglorious Basterds, het lijkt erop dat ‘Old Netanyahu en zijn vriendjes van de IDF en de Mossad gewoon betrapt zijn met hun handen in een vuile koektrommel in Syrië.’

Commentaar: Israël en de Westerse mogendheden hebben sinds lang terroristen groeperingen opgericht, ontwikkeld, gefinancierd en geregisseerd. Dit is niet nieuw, maar het is een feit dat het zelden in de westerse media komt of in het bewustzijn van de meeste mensen. Of, als dat wel gebeurt, dat de implicaties hiervan worden onderzocht. Niets nieuws onder de zon. Misschien zal het nu veranderen, aangezien een ‘smoking gun’ nog nooit eerder beter en duidelijker werd gedocumenteerd. Extra commentaar door Sott.net (Sott.net)

Vergeet de Britse SAS jongens niet – die verscheidene jaren geleden werden gevangen – verkleed als Arabieren, terwijl zij zorgden voor gewelddadige chaos onder de Iraakse bevolking? Allemaal samenzweringstheorieën…

* * *

x

 

 

 

149 Reacties op Israëlische kolonel gepakt met ISIS-broek op knieën..!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Thucydides

  Het mooiste wat Israel is overkomen is de Russische Joden. Deze zijn over het algemeen een stuk slimmer en hun loyaliteit ligt ook bij Rusland. Dus de macht van de Rothschild-Zionisten over Israel neemt langzamerhand af. De Rothschild-Zionisten geven HELEMAAL NIKS om Joden of andere mensen. Zij geven enkel om GOUD (Hebzucht) en WERELDMACHT (ambitie). Gewoon verveelde rijke mensen die plezier hebben in het spelen met de levens van andere mensen. Vernietigen! We gaan nu door propaganda het spelletje omdraaien.

  14
  • Ton de Lange

   Goh, dus je zegt nu ZELF al dat die voorspelling in 13.3 ONZIN is. Daarmee zijn al je praatjes van een dergelijk ontwikkelingsniveau dat ik (en zeer waarschijnlijk vele anderen) er geen waarde aan hechten. ByeBye Genies.

   14.1
 • jenne

  Ik vind dit prima voor de jongere generaties, maar het is allemaal heel oud geclasifiseerd nieuws, waar we om het steeds opnieuw te behandelen niets mee opschieten, want de juiste conclusie is nog nooit getrokken.
  Jenne

  13
  • koekje

   Ik ben wel heel benieuwd naar die ‘juiste’ conclusie. Dat zou dan heel veel herhalingen van oud geclassificeerd nieuws schelen :p

   13.1
  • jenne

   Koekje, dat herkouwen en zogenaamd de mensen wakker maken, geloof jij daar dan in, alles wat een beetje sociaal was, voor de arme en zwakkeren, is om zeep gebracht door onze fraaie socialisten.
   He benoemen van al die combinatisch van het groot kapitaal is zinloos, nou waar het op neer komt dat het hele gebeuren waar ik aan heb deel genomen blijkt zinloos te zijn geweest.
   En als ik dan naar mijn vriend Gram Parsen luister in de 60 ies Fallen Angels of Love Hurts, dan denk ik wat is er geworden van de illusies van ons, onze generatie we zijn binnen kort allemaal Fallen Angels, wij waren nog niet zo’n slecht soort, mijn ouders hebben hun hele leven opgehangen aan hun blijkt nu dwase politieke illusies, nee foute boel, leef leef zo hard je kunt doe gekke dingen, het is zo voorbij.
   Groet Jenne

   13.2
  • Thucydides

   De Sith Lord heeft de enige juiste conclusie getrokken:

   https://twitter.com/zakenpief/status/875721321803653120

   De Rothschild-Zionisten zullen verslagen worden door een EXTERNE FACTOR omdat verandering van binnenuit onmogelijk is. De Amerikaanse president Roosevelt had precies dezelfde conclusie getrokken. No deals met de NAZI’s. Een partij dient volledig verslagen te worden. Geen gekonkel door de elites.

   P.S. Morgen is het de 22e dus een aanslag op 5.000+ Amerikanen om de “7 wars in 5 years” oorlog met een Amerikaanse invasie macht voort te zetten.

   13.3
  • Ton de Lange

   Na morgen zijn jouw commentaartjes helemááál niets meer waard. Dus je stopt morgen met je commentaar op WTK als je wederom ernaast zit Genies.

   13.4
  • Thucydides

   Waarom is deze website zo belangrijk voor jou? Waarom ben ik zo belangrijk voor jou? Er is niet 1 Nederlander van de 17 miljoen die belangrijk is voor mij. Laten we het over het onderwerp hebben. De volgende keer als je je tot mij richt zal ik je voor 100% negeren. Over 3 maanden herhaal ik deze boodschap. Ik ben niet belangrijk en JIJ bent niet belangrijk.

   https://twitter.com/Euro148155565
   Deze persoon is veel belangrijker! Hij doet goed werk! Vernietig het imago van Israel 24-7.

   13.5
  • arnold

   Thicydides 13.5
   Dat is een heftige verwijzing waar helaas mensen als Ton de Lange hun ogen voor sluiten en zelfs verdedigen wat veel over ze zegt.
   Je zal als ouder maar op je kind van 12 jaar wachten en dan te horen krijgen dat ze neergeschoten is,hoe ver kan iemand zakken?

   13.6
  • Thucydides

   @Ton de Lange Het was enkel om de theorie te testen dat alle valse vlag aanslagen op de 22e plaatsvinden. De “9-11” aanslag die nodig is voor de voortzetting van de “7 countries in 5 years war” komt er nog steeds aan. De exacte voorspelling was FOUT. Laten we hopen dat hij nooit komt. Dan kan ik eindelijk naar Noorwegen verhuizen en de oorlog in Syrie afsluiten.

   13.7
 • Erik Iedereen

  Ik was dat al lang geleden ergens tegengekomen Arnold en Guido (7.3) wat betreft Ford`s grote inzet voor de totstandkoming van Nazi-Duitsland. Maar zojuist dan nog maar even wat Gegoogeld. FORD / NAZI geeft enorm veel hits.
  Blijkbaar schreef Henry Ford ook nog ooit een boek genaamd THE INTERNATIONAL JEW, dat vrij anti-semitisch genoemd mag worden. En in 1938 kreeg Ford uit handen van een Duitse ambassadeur in Amerika de hoogste onderscheiding voor buitenlandse sympathisanten van het Nazi-regine namelijk Het Grand Cross of The German Eagle. Die kreeg je natuurlijk niet zomaar dus ik denk dat er de nodige Dollars naar de Nazi-partijkas zijn gegaan.
  Wat me nu nog absoluut bevreemd is dat Ford bijna dagelijks reclame maakt met de slogan: GO FURTHER ! (daar hoef je toch echt maar een letter weg te halen en er staat een compleet andere boodschap !!??

  12
  • Erik Iedereen

   Haha ! En dan zag ik net eigenlijk ook pas dat hun slogan Go Further geschreven is met kleine letters en twee bewust gekozen hoofdletters.
   De hoofdletter voor de F is totaal overbodig en in strijd met de Engelse taal als hoofdletter geschreven. Overduidelijk een eerbetoon dus aan ¨es gab einmal een grosser Fuhrer¨.
   (kortom, met een BEETJE historisch besef had men natuurlijk NOOIT juist deze slogan in deze vorm kunnen kiezen, tenzij opzettelijk dus)

   12.1
  • mc

   …toen men nog eerlijk mocht zijn over het een en ander…1920.

   12.2
  • mc

   Erik, zoek maar op ‘The greatest story never told’, by Dennis Wise.
   Een docu van 6 uurtjes…als je klaar bent, dan kunnen we het eens over deze materie hebben. Je lijkt nog te eenzijdig, als ik dat mag zeggen.

   12.3
  • Kattengrid Schepperisme

   Henry Ford schreef die essays wat later een boek werd nadat ze hem hadden geprobeerd te tillen/(op te lichten).
   Maar omdat ford afstamde van een familie boertjes die het woeste land daar hadden bedwongen , liet hij dat niet over zich heengaan , en liet hij het er ook niet bij zitten.
   https://www.youtube.com/watch?v=U-VIB3MoaV4
   (vanaf 2:42)

   Een ford kon rijden op benzine en bio ethanol tot de jaren 40 , hij experimenteerde ook met carrossorie’s van hennep , maar daar hebben de rockefellers een eind aan gemaakt in de jaren 40 , ze hebben dat ook nooit meer terug gegeven aan het volk.
   Maar das weer een andere geschiedenis..

   12.4
  • Thucydides

   Ik heb een heel mooi stukje gekopieerd van iemand over Henry Ford. Hier is het. Enjoy!

   ***************************************************************

   Robert said (August 8, 2013): After listening to several of John Todd’s teachings, I believe that he has a tremendous understanding of a “particular” part of Satan’s plan. His experiences, encounters and revelations are taught with great enthusiasm and deep conviction. However, one can be sincere in their beliefs and also be “sincerely wrong”. Mr. Todd did a great job relating what he understood but when it came to trying to predict the future “moves and decisions” of the NWO, he is only one man with a limited perspective of a MONUMENTAL organization that is thousands of years old. The NWO is like an elephant. The elephants many parts are all different organizations that make the elephant work. If I am acquainted only with the elephant’s trunk, I will describe the NWO differently than the guy that is acquainted with the elephant’s ear. It’s still an elephant, but different parts of an elephant. If I understand the “Jesuit” component of the NWO, but am not familiar with the “Freemason” component, I will most likely invalidate freemasonry as having any real value in the whole scheme of things. Furthermore, all of the parties in the NWO circulate lies within their organization to “throw off” anyone who may internally rise up within the ranks and defect. THEN the defecting person has truth mixed with error and can be proven counterfeit amongst the common people. John Todd understood what he was acquainted with. He then made predictions about the future that came from understanding the “trunk of the elephant”. Many of his predictions were not accurate and thus people could call him a shill. Then, people began to question the validity of his story and pointed to many potential “holes” about his testimony that did not add up. Combine this with the people who are “plants” in Christian researcher circles and the end game is that John Todd is a fool. Case closed. Lastly, many people say, “if men like Todd are telling the truth, then why do they leave his sermons on YouTube?” Why leave his testimony on the Internet??? Great question! The answer, dear reader, is so they can discover YOU! That’s right. Every “click” on you tube tells the NWO who they need to “flag” as a potential problem for them. The best thing any of us can do is love God with all our hearts, serve Him in this world and help people get the inner healing they deserve. Satan loves it when we go after him in a wild goose chase. If he can “wear you out” by getting you to expose him all over the Internet, them you will never have time to do what you were truly created for – “Loving The Lord with all your heart, soul mind and strength AND loving your neighbor as yourself.” THIS is how you bring down the NWO, one soul at a time.

   12.5
  • Kattengrid Schepperisme

   https://www.youtube.com/watch?v=oq0_n7ZBX_c
   https://www.youtube.com/watch?v=x541EQ2aXlM
   Probeer zelf die boeken van Eustace Mullins maar te lezen.
   Mullins was de eerste die over het federal reserve system schreef . En was ook de gene die de term “the new world order” heeft gemunt.(in zijn boek “the world order”)
   Je hele wereld beeld gaat over de kop , dus je bent gewaarschuwd.
   Het boek the world order heb ik al twee geprobeerd te lezen maar ik kom er niet doorheen , het word me ff te heftig ongeveer halverwege , tot nu toe.

   12.6
 • Thucydides

  “The Rothschild’s would form their own secret societies within ALL secret societies.”

  Zionisme, Communisme, Nazisme zijn gecreerd door de Rothschild’s om oorlogen en onrust te zaaien zodat de wereldbevolking zou instemmen met hun heerschappij. De Joden zijn gewoon “useful idiots” net zoals de communisten en NAZI’s dat waren. Ook de Joden in Israel hun vernietiging is het doel van de Rothschild’s. De groottste idioten zijn die figuren die lid zijn van die geheime clubjes.

  Waarom doden de Rothschild-Zionisten kinderen in rituelen?

  De Rothschilds waren ontmaskert en gingen daarom ondergronds. Hun volgende plan was het infiltreren van de “lodges” van de “vrijmetselaars/illuminatie”.

  Ze konden enkel voor 100% weten dat een HOOFD van een genootschap los van God was (het Christendom) als deze bereid waren een kind te doden (offeren).

  https://youtu.be/Y8wr2ZVWBVo
  21 minute 50 seconds: Rothschild’s zitten achter Illuminatie

  “The Illuminati went underground. Weishaupt instructed his Illuminists to infiltrate into the lodges of Blue Masonry and form a secret society within secret societies.

  Only masons who proved themselves Internationalists, and those whose conduct proved they had defected from God, are initiated into the Illuminati. Thus the conspirators used the cloak of philanthropy to hide their revolutionary and subversive activities. In order to infiltrate into masonic lodges in Britain Illuminists invited John Robison over to Europe.”

  Het doden van kinderen door deze mafketels is dus om te bewijzen dat zij los van GOD staan. En dus kunnen toetreden tot HET BELANGRIJKSTE geheime genootschap in de geheime genootschappen.

  11
  • Thucydides

   Ik heb het even in het Engels op mijn Twitter account gezet.

   Why murdering children by the Rothschild-Zionists? “The Rothschild’s would form their own secret societies within ALL secret societies.”
   The Rothschild’s with in their EVOLUTION to power EVOLVED over time. Every time they got opposition they designed a strategy to overcome it.
   When the Rothschild’s their faction called “Illuminati” was exposed, ridiculed and shamed within the world’s secret societies they designed.
   The only way to get FULL LOYALTY would be through murdering a CHILD which was an important step to be completely detached from Christianity.
   So ONLY those headmasters of secret societies could become part of the Rothschild’s their secret society where those MURDERING CHILDREN.
   Why do the Rothschild-Zionists introduce CHILD MURDERING for its most important members? => (skip to 21 min 50s) https://youtu.be/Y8wr2ZVWBVo

   11.1
 • Tariq

  Ten eerste gaat isreal geen eigen staat kunnen regelen. Lukt ze nooit, ze hebben het zodanig op de wered verpest dat iedereen walgt van dat land.
  Ten tweede: maak je niet druk jongens. Vs zal op de bek gaan en europa ook. Dat laatste is nog het trieste. Azie en rusland zullen echt gaan winnen.
  Ik durf mijn hele fortuin op te bieden.
  Zelfs als er een wereld oorlog ontstaat zal azie overheersen. En met name de islamitische wereld. De Koran is het enige boek dat door rijmen en poezie miljoenen mensen uit hun hoofd kennen. Maakt niet uit hoeveel boeken je verbrand en mensen dood er zullen altijd mensen over blijven die het nog uit hun hoofd kennen en dat boek bestaat alleen maar uit wetenschap. De wijsheid van de arabieren uit die tijd waar de hele wereld zo een beetje op staat.
  De wereld is te complex om geen god te kennen. God is wetenschap en wetenschap is god.
  Groetjes

  10
  • Arend

   Hoe groot is je fortuin Tariq? Als het voor mij een acceptabele grootte heeft, wil ik die weddenschap wel met je aangaan. 🙂

   Maar nu even serieus. Wijsheid haal je niet uit boeken. Boeken bevatten dode letters, dus is het dode wijsheid. Men moet die letters in zichzelf tot leven wekken. Dus echte wijsheid ligt in ieders eigen geweten en innerlijk besloten. Het is mijns inziens de grootste uitdaging van deze tijd, dat we alle wijsheid in onszelf vinden. En dat we al die oude boeken maar eens laten voor wat ze zijn, dode letters dus. Bovendien is de betekenis van die dode letters door velen, die daar een machtsbelang bij hadden, in hun voordeel ge(mis)interpreteerd en ingekleurd.

   De nieuwe religie zal een vanuit moreel/ethisch onderscheidingsvermogen ontstaan individueel vormgegeven dagelijks leven zijn.

   Daarnaast kan men zich nog de vraag stellen of een overheersing door Aziatische machten de mensheid nu zoveel verder zal brengen op de weg naar echte persoonlijke vrijheid en vrede.

   10.1
  • Odette

   In/bij elke religie mag je filosoferen, discussiëren over je geloof, behalve over de koran. Daar staat alles vast waar niets aan kan worden besproken of in een ander daglicht gezegd mag worden. Het is strafbaar en een doodzonde; doodzonde…

   10.2
  • jenne

   Ongelovelijk Arend deze uitspraak over dode letters, réaliseer jij je wel wat je hier zegt, de wereld literatuur ons nagelaten, want de mondelinge overdracht houdt geen stand, is volgens deze uitspraak van generlei waarde, ja ik wil niet verder gaan in mijn commentaar.

   De nieuwe “”RELIGIE”” zal een vanuit moreel/ethisch onderscheidings vermogen ontstaan individueel vormgegeven dagelijks leven zijn.

   Heb jij dit vertrouwen in de mensen, geen regels geen samenleving, geen wetten geen samenleving, geen geloven in een cq de créateur geen religie, of bedoel je een soort vrijblijvende sport club.

   Groet Jenne

   10.3
 • chavera

  Het 60mm mortier is volgens mij Iraans. Scheepslading Iraanse wapens onderschept door Israël! About 5,700 60mm mortar shells, with a range of 3.1 km, or 1.92 miles. The shells were manufactured in Iran and were new. http://tinyurl.com/ybg6ww5p http://tinyurl.com/y7jhmqco

  9
  • Thucydides

   Dat artikel is uit 2009 en die mortieren zien er totaal anders uit. Weer een vorm van wetteloosheid en staatsterrorisme door Israel = Rothschild-Zionisten. Wat wij de ander aan doen mogen zij straks ONS aan doen. Ga er niet van uit dat wij altijd de BOVENSTE partij zullen zijn. De criminelen hebben het grootste belang bij de politie. Niet de nette burgers. In de meeste landen worden criminelen gewoon door lynch mobs doodgeslagen. Wij hebben ALLEN belang bij internationaal recht. Blijkbaar snappen de slimste onder ons dat niet. Dat gaat fout aflopen!

   9.1
  • GuidoJ.

   Dit artikel is van november 2011 en hoe zien die mortieren er dan wel uit wijsneus..?

   9.2
  • chavera

   @ Thucydides 9.1
   De mortieren zijn de zelfde. De tag zegt bij benadering 60mm Alleen de data verschilt HE CM 4 2008
   Guido’s granaat foto De tag zegt 60 mm HE TNT LR 3/2013
   Die HE CM staat exact zo op de kist van de vermeende Israëlische granaat. Overigens in 2006 (Libanon oorlog) werd Israël veelvuldig bestookt met raketten van eigen makelij…..dat dan weer wel.

   9.3
  • chavera

   @guidoJ 9.1

   http://tinyurl.com/y8stlmjw

   Wijsneus?? Niet gewend aan een beetje tegengas Guido?

   9.4
  • Thucydides

   Die link verwijst naar de website van Brown Moses = Cia/Mi5/Mi6/Mossad/NAVO propagandist. Wie precies zijn werkgever is, geen idee! Hij vertegenwoordigd de belangen van de Rothschild-Zionisten. Hij komt ook bij de Wereld Draait Door en Nieuwsuur.

   “The establishment don’t let you on the lamestream media if your not one of them.” – Thucydides, 2016

   http://joostniemoller.nl/2015/05/het-machtige-open-society-netwerk-achter-de-eenvoudige-blogger-bellingcat-mh17/

   9.5
  • GuidoJ.

   Kijk wijsneus, als je je Patriotraketten gaat inzetten om ISIS te beschermen, dan is verder commentaar toch niet nodig?
   http://www.awdnews.com/political/israel-used-its-idf-patriot-missile-battery-to-provide-air-cover-to-isis-in-the-golan-heights

   9.6
  • GuidoJ.

   Niet over wissewasje spreken, maar over dit soort zaken. Overigens, als de Islam het zo tegen het Jodendom opnemmt, waarom is er dan geen enkele aanval van ISIS op Israel geweest. Of zijn die allemaal verijdeld..?

   9.7
  • Thucydides

   Netanyahu is de beste leider ooit in Israel. Niet veranderen! De vijand moet altijd de allerslechste leider hebben. En hij is de allerslechste die ze zouden kunnen hebben. Ik ben heel blij met hem. Zo’n dom iemand, zo’n slechte strateeg, etc.

   Dit schreef ik eerder op https://syrianperspective.com/

   The war in Syria destroyed the little GOODWILL they (Israel) still had in the world. Just do a Google search on “nuke Israel”. Like the South-African apartheid regime, first you need to destroy their image. Lets hope they keep Netanyahu, he is the biggest idiot they ever had on the steering wheel.

   “Secrecy breeds incompetence because where there is failure, failure is kept secret.” – Julian Assange

   Secrecy and corruption also promotes idiots into power.

   9.8
 • Sub Rosa

  Nog een ander aspect dat achter ISIS schuil gaat is de plundering en vernieling van archeologische sites, en waarvan de buit eindigt in Israël, een onverdachte bron :
  http://www.haaretz.com/jewish/archaeology/.premium-1.741730
  met citaat :
  “Israel’s Antiques Market Awaiting ISIS-looted Treasures
  Like in the case of antiques plundered from Iraq after the toppling of Saddam Hussein’s regime, experts predict that lost Syrian treasures are bound to turn up in shops in Jerusalem’s Old City and elsewhere around the country….”
  Het gaat ook over de uitwissing van de geschiedenis :
  http://www.whitedeathofislam.josru.com/jews-erasing-history-of-the-east/
  https://www.dailystormer.com/iraqi-historian-jews-stealing-or-destroying-artifacts-in-attempt-to-erase-arab-history/

  8
  • Thucydides

   Ik heb tegen de Syriers gezegd dat 1 kind belangrijk is dan alle kunstwerken ter aarde. Dus dat ze zich op geen enkele wijze druk moeten maken. Tijdje propaganda voor gedaan om dat er in te hameren. Londen zal worden vernietigd door de Arabieren met thermonucleaire wapens en dan zullen er genoeg kunstschatten ook in vlammen opgaan. Nergens druk om maken! Is maar materie.

   8.1
  • chavera

   @ Sub Rosa 8
   In haaretz staat “experts predict that lost Syrian treasures are bound to turn up in shops in Jerusalem’s Old City and elsewhere around the country. ” Je weet toch wat “predict” betekent? Dat maakt het nog niet waar. The Daily Stormer is een Amerikaanse neo-nazi en blanke suprematie nieuws en commentaar website. Je moet wel van bedenkelijk aard zijn om dit voor waar aan te nemen.
   whitedeathofislam is van een Russische satan aanbidder. http://tinyurl.com/y7vrbljb
   -beldigende deelreactie verwijderd-

   8.2
  • GuidoJ.

   Chavera, het zijn preciés de woorden ‘Israel bashen viert hoogtij op WTK’, die maken dat je zélf door de mand valt met deze goedkope omerking Als je zo pro-Israel bent, weet je dat meer dan de helft van de Joden in Israel hun buik vol heeft van de tirannieke Zionisten. Lees je wel eens gerenommeerde Joodse kranten op internet? Zal ik er een paar aandragen, bijv. in relatie tot wat de PRESIDENT van het land zelfs roept:
   http://www.jta.org/2015/08/01/news-opinion/israel-middle-east/rivlin-warns-against-wave-of-hatred-report-says-illegal-outpost-settlers-suspected-in-arson-attack
   En dan begin jij over Syrisch antiek wat niet-bewezen te koop is in winkeltjes..?? Als je je hier al druk over maakt, zul je die Israëlisch president wel helemaal NIET begrepen hebben..

   Neem aan, als je zo goed Engels spreekt, wat deze zin betekent..?? ‘Israel continues to lose the global public opinion war.’ Het enige wat ervoor zorgt dat het land niet helemaal de verdoemenis in wordt gewerkt, is de stabiele positie van Joden die de pest hebben aan het Zionisme, dat zich als een kanker in het Joodse erfgoed heeft gevreten. Als Joodse mensen als Hajo Meyer als concentratiekamp-overlevende zich uitlaten, dat het vermoorden van Palestijnen door het Zionistische bestuur als HEFTIGER wordt gezien als wat de nazi’s bij Joden hebben gedaan.. Moeten we hier dan praten over ‘bashen’, of loop je zélf zielig te doen?

   En ik kan je aanraden Ha’aretz eens wat vaker te lezen, dan kom je dit soort oprechte mededelingen tegen, die je wellicht een beetje licht in het duister bieden..

   8.3
  • jenne

   Chavera,

   Dat er gebashed wordt is waar, en dat dit wordt opgeroepen door de staat Israel en zijn feodale rachistische Joden is ook waar, en dat niet alle Joden achter deze handels wijze staan is ook waar, maar ze zouden het wel eens wat duidelijker naar buiten mogen brengen, dit zelfde geld voor de Moslims, of vergis ik me, staan ze er toch stiekum er wel een beetje achter ! Jenne

   8.4
  • chavera

   @GuidoJ 8.3

   Haaretz , een linkse krant met een markt aandeel van 6.1% welke
   een partnerschap is aangegaan met de NY-times. U weet wel, de pro Clinton krant ! Schocken (eigenaar Haaretz) heeft zelf toegegeven dat de krant allesbehalve objectief is. Haaretz heeft een politieke agenda en gaat daarin behoorlijk ver. Het blijkt ook dat Schocken niet streeft naar objectieve en nauwkeurige rapportage, maar voor de bevordering van politieke en campagne agenda. Ook wel propaganda genoemd.
   bron: http://tinyurl.com/y9zf6l8z

   Wat zionisme betreft: Het zijn met name de chareidise (ultra orthodoxe)Joden die in de Satmar beweging zitten die puur uit godsdienstige overwegingen zich verzetten omdat de halacha (joodse wet)een Joodse staat vóór de komst van de Messias strikt verbiedt.
   Eerlijk gezegd vind ik die settlers volkomen lunatic. Religieuze gekken waar alleen de Israëlische overheid wat aan moet doen. Messen trekken blijkt erg in te zijn tegenwoordig.Het heet niet voor niets de knife intifada.Zij doen dus niet onder aan de extreme moslim.
   Overigens zijn er ongeveer 15 miljoen christelijke zionisten. Ik ben niet christelijk maar gun de Joden wel hun eigen stuk land (terug) net zoals ik de Koerden hun eigen land gun.

   Dat >>‘Israel continues to lose the global public opinion war.’<< Komt puur door de vele propaganda en BS aangaande Israel die op fora als WTK wordt geplemd. Als je het maar blijft herhalen gaan de lezers het zelf geloven. De helft van de joden zouden hun buik vol hebben van zionisten. Uit welke bron put jij? Voorlopig stroomt het land vol met joden die zich nergens meer veilig voelen.
   Dat een land dat qua oppervlakte bijna 2x in NL past toch zoveel mensen kan obsederen.
   Waarom niet voor de verandering de bezette Westelijke Sahara in Marokko belichten of Cyprus, Myanmar of Hala'ib driehoek etc etc.

   Guido, ik doe zeker niet zielig maar het is zielig te constateren dat mensen hier de ruimte krijgen om neonazi troep kunnen ventileren.

   Nederlanders zijn erg goed in het vingertje wijzen naar anderen maar ohoh wat waren er velen ontzetten fout in WW2. Dit alles is te lezen in het dood gezwegen archief van Nederland. 1 op de 3 Nederlanders stamt blijkbaar af van foute Nederlanders. Ook dat punt verdient aandacht.In Amsterdam stapt met al naar de rechter over een holocaust gedenksteentje in de stoep vanwege "onredelijke belasting voor hun privéleven en voor hun kinderen" Ooit klonk het: Dat nooit meer! Blijkbaar is er niet veel veranderd.
   http://tinyurl.com/ya3xylp3

   8.5
  • Thucydides

   Ik heb een Joodse moeder. Ik zie het als mijn taak de moord op de Joden te vergelden. Aangezien de Rothschild-Zionisten achter deze massamoorden zaten snap je wie ik wil vernietigen.

   8.6
  • jenne

   Chavera, ik heb altijd een zwak plekje voor de Joden, en daar zijn verschillende redenen voor, maar ook jij kunt niet recht praten wat krom is, al zou je dat nog zo graag willen, alleen de Joden zelf kunnen hun toekomst zeker stellen, in vriendschap met andere volkeren.
   Jenne

   8.7
  • GuidoJ.

   @8.5
   Ik snap niet zo goed wat het marktaandeel van een krant te maken heeft met de inhoud van een bericht. Jij slacht de postbode dus af, neem ik aan, wanneer die een overlijdensbericht komt brengen? Of een belastingaanslag.. De vorm is de inhoud..?
   Amira Hass is niet de enige en dat weet je. Kinderen mishandelen/diep en diep traumatiseren en orgaanhandel.. Het gebeurt gewoon. Landjepik, vernederen, en ga maar door. Geen woord van onze Likud-aanhanger.. Deze inhoudelijk regelrecht DOMME reactie, nauwelijks van enige werkelijk inhoud voorzien, is regelrecht te classificeren onder ‘propaganda’. En maakt dat ik me niet geroepen voel te reageren. Anders dan deze.

   En dit zijn nog simpele plaatjes. Het verhaal sluit naadloos aan op dat van Amira Hass. Welke smeerpijpen gooien fosfor op ongewapende mensen. Vrouwen en kinderen, maakt niet uit kennelijk…?
   Vooral niet ingaan op DIT SOORT FEITEN en maar lullen over een krant die 6,1% marktaandeel heeft.. Mijn hemel. Over een gotspe gesproken..

   8.8
  • Arend

   Chavera 8.2

   Kritiek op het onmenselijke oorlogsbeleid van Israël mag niet, zodat zij het volgende kunnen blijven doen:

   https://www.sott.net/article/354429-Psychopath-Lieberman-Establishing-safe-zones-in-Syria-will-not-limit-Israeli-freedom-of-action

   8.9
  • Thucydides

   Het ging over het CHIPPEN van dieren en mensen. Welke agenda zit daar achter? Waarom vind de staat dit zo belangrijk dat ze de burgers hun vrijheid ontnemen om zelf te kunnen bepalen wat goed is voor hun dieren. Waarom zo ZWAAR in zetten op verplicht chippen?

   8.10
  • Ton de Lange

   lege, holle reactie

   8.11
  • chavera

   @GuidoJ 8.8 Blijkbaar heb je het stukje over Haaretz niet gelezen. Jij hebt het over een gerenommeerde krant? Als klap op de vuurpijl haal je ook nog de extreem linkse Amira Hass van stal.De vrouw die in diezelfde linkse krant in een column haar ei kwijt kon en die zich op de illegale Turkse flotilla had verschanst. Zij die ooit voor het gerecht gedaagd is omdat zij niet doet aan “fact-check”. Wat haar geliefde arabieren vertellen neemt zij namelijk klakkeloos over en de waarheidsbevinding is aan de editor. Eén van haar verzonnen verhalen zorgde dat Haaretz een boete moest betalen van 250.000 NIS
   Iedereen betreurt de doden en gewonden van Palestijnse burgers, zo ook de Israëli’s. Golda Meir zei ooit, “We don’t hate you for killing our children. We hate you for forcing us to kill your children.” Hamas heeft hier namelijk een groot aandeel in. Het is vaker bewezen dat zij hun wapentuig onderbrengen in UNRWA-scholen ,ziekenhuizen en moskeeën.
   http://www.thetower.org/1955-un-report-confirms-hamas-stored-and-fired-weapons-from-un-schools/

   De wortel van het probleem in het Midden-Oosten is de militante islam, dat is meer geïnteresseerd in het verspillen van joods bloed en de drang om “Israël van de kaart te vegen” dan het bevorderen van de belangen van haar eigen volk of het vinden van een vreedzame oplossing. De oorlog heeft alles te maken met religieus fanatisme. Wij vieren het leven maar zij de dood! Alles is blijkbaar geoorloofd.

   Natuurlijk gaat deze polemiek gepaard met gruwelijke foto’s en een wijzende vinger naar Israël. Helaas worden vele foto’s van dode kindjes op het conto van Israël geschreven maar vele zijn ook afkomstig van de gruwelijke burger oorlog uit Syrië met dank aan de U.N. Wij dus.
   http://www.farah.net.au/?mod=news&id=32384&rp=0&act=print&rf=1

   De bovenste foto uit 2008(je suis Gaza) zijn dode Hamas terroristen die hun eigen volk onderdrukken.
   De vader die zijn kindje kuste is een foto uit Aleppo (2012) wat natuurlijk ook gruwelijk is. Het internet staat bol van deze gruwelijke foto’s dus ik weet wel hoe oorlog er uit ziet. Wat ik ook weet is dat de schuld ligt bij domme politici,domme religieuze fanaten maar vooral domme mannen! Het zou nu makkelijk zijn om dan maar aan alle mannen een hekel te hebben.Die zijn nl verantwoordelijk voor al die oorlogen.

   Je zegt dat Israel nog nooit is aangevallen door ISIS? Hoe kom je aan die wijsheid? In 2016 is een poging gewaagd vanuit Syrië (Golanhoogte)Volgens de journalist Jürgen Tödenhofer zijn ze nu te bang want ze werden weggevaagd. Je weet misschien niet dat er in de Golanhoogten enorm veel observatie posten staan een hek en een goed getraind leger. In het westen de middellandse zee en de Sinaï woestijn waar je niet even kunt schuilen,in het zuiden de golf van Aqaba en in het noorden Libanon waarvan de grens bestaat uit een forse buffer zone die dagelijks gecontroleerd wordt.
   Trouwens, Nederland is vooralsnog toch ook verschoond gebleven?

   Tot nu toe vind je dat ik zielig doe,ik heb het niet begrepen dus dom, ik val door de mand en ben inhoudsloos. Eigenlijk zegt zo een reactie meer over jou dan over mij. Jammer.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3976336/ISIS-fighters-target-Israel-time-obliterated-warplanes-firing-rockets-soldiers.html

   8.12
  • chavera

   @Arend 8.9

   Oorlogsbeleid? Ik denk meer aan verdedigingsbeleid. Dat is een wezenlijk verschil. Als je bijna dagelijks raketten in je tuin krijgt heb je het recht om daar op te reageren. Hamas en Hezbollah worden bewapend door Iran en rusland.
   Gelukkig weet Israël veel te onderscheppen.
   In 2006 is de Libanese Hezbollah-militie begonnen door 3 Israëlische soldaten te doden en tegelijkertijd vuurde Hezbollah Katjoesja-raketten (Russisch) af op Israëlisch grondgebied. mam deze oorlog werd wederom geïnitieerd door hezbollah.
   Tussen 2000 en 2009 werden meer dan 10,0000 raketten vanuit Gaza afgeschoten en dan vinden mensen het vreemd dat Israël reageert?
   Als Israël voor elke raket er eentje retour had gedaan was er nu geen Gaza strook meer. Israël wilde ooit de Gazastrook terug geven aan Egypte Egypte bedankte.Je vraagt je af waarom. Ook Egypte heeft een muur langs haar grens met de Gazastrook maar daar hoor je eigenlijk niemand over.

   8.13
  • Thucydides

   Ik heb verschillende strategieen bedacht voor de Arabieren om te winnen van de Zionisten/Joden in Israel. De toekomst zal uitwijzen welke strategie ze zullen volgen. Op de lange termijn hebben enkel de Arabieren een kans want ze krijgen de meeste kinderen.

   https://youtu.be/4pKMV6e5kEo
   Een van de mooiste filmpjes TEGEN Israel.

   8.14
  • Ton de Lange

   In een CMS kun je niet alleen commentaren maar ook de website zelf veranderen. Tis maar een idee.

   8.15
 • Erik iedereen

  Ja Guido ook dat is allemaal waar. Vooropgesteld dat ik niks met Nazisme of Hitler heb of had, is de waarheid dat zowel Ford als A.H. De ECHTE agenda van dat Zionistische complot volledig kenden, hetzij door een spion of door een Joodse overloper in hun eigen gelederen.
  Alles wat de Nazis dan ook hebben gedaan stond volledig in het teken van wat gij niet wilt dat u geschiedt……en wie kaatst kan……
  Als je nou toch ook werkelijk even goed leest: AUSWITSCH ; afgelopen met die grappen !!!!
  aus met de Witschen. En zo zijn er honderden voorbeelden zoals het gebruik van dat SSen Hakenkruis. Dat waren al geliefde en heilige Joodse symbolen eeuwen voor er uberhaupt een Hitler was. maar goed dat mogen wij allemaal niet weten natuurlijk. Laat staan hardop zeggen.

  7
  • arnold

   Hitler is niet alleen door H.Ford aan de macht gekomen want ook andere groot industrieelen hebben bv de partijkas van de NSDAP gespekt.Diezelfde industrieelen hadden een hekel aan uitgaven voor sociale dingen zoals loon voor arbeid,veiligheidskosten,pensioen enz.
   Toen de brand in de rijkskanselarij plaatsvond had Hitler een reden om de communisten weg te werken en hetzelfde heeft hij met vakbonden gedaan en vooral linkse partijen waren een doorn in het oog van de industieelen omdat die net zoals de vakbonden goede arbeidsvoorwaarden en lonen wilden bewerkstelligen wat de elite geld kost vandaar dat Hitler alle andere politieke partijen verboden heeft en zo bleef alleen de NSDAP over.BMW,GM(opel),Thyssen Krupp,IG Farben bestaande uit oa Bayer Hoechst,Basf allen hebben bloed aan de handen en zelfs Amerikaanse bedrijven met vestigingen in het toenmalige Duitsland hebben alle strijdende partijen van materiaal voorzien zoals de Duitsers,Geallieerden en zelfs de Russen.
   Heden ten dage zijn ze weer bezig kijk naar de overnames en fusies zo was ThyssenKrupp bezig om het voormalige hoogovens over te nemen uit IJmuiden en onze mooie politieke leiders hebben al onze staatsbedrijven al zo,n beetje aan de elite verkocht voor veel te weinig en meestal gaan fusies gepaard met ontslagen waardoor ze nog meer hun zakken vullen net zoals de aandeelhouders wat vaak dezelfde figuren zijn.Misschien mogen ze in Nederland ook wel eens de partijkassen controleren op giften door de industrie want wiens brood men eet diens woord men spreekt.Dan hadden we nog de nacht van de lange messen waar de SS de SA (concurrentie voor Hitler) heeft vermoord en is het niet zo dat zelfs veel elite figuren niet geschroomd hebben om bij diezelfde SS te gaan kijk maar naar Prins Bernhard de oprichter van de Bilderbergclub die zelfs nu nog elkaar elk jaar ontmoeten en ministers instructies lijken te geven en mogelijk toekomstige premiers aanwijzen want zo maakten bv Bill Clinton en tony Blair respectievelijk in 1991 en 1993 deel uit van dat gezelschap.Rutte en Pechtold en anderen zijn daar ook geweest maar allen hebben of hadden zij een leidende rol in de achteruitgang voor iedereen behalve de rijken zelf natuurlijk.

   7.1
  • Erik Iedereen

   Ja je hebt het aardig bestudeerd Arnold. En the bottomline is dat telkens weer als Rode Draad (Joodse) Vrijmetselaarsloges door heel die geschiedenis heen lopen. DAT zijn de werkelijke kraamkamers van de HAAT en snode plannen. Weinigen weten dat ook Adolf daaruit voortkwam. En als insider was dan ook een van de eerste dingen die hij deed de Hollandse V.M.-loges laten sluiten en ontmantelen.

   7.2
  • GuidoJ.

   Arnold, laat eens wat zien dat ook Henry Ford bij de nazi-opkomst betrokken was. Heb daar nog nooit iets van gelezen.. Dank.
   Ik ken wel dit stuk van de Bushes, als ratjes-die-van-2-walletjes-eten..
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/opa-bush-werkte-aan-n-hitler-amerika-en-de-nwo/

   7.3
  • arnold

   Guidoj 7.3
   http://sauber.50webs.com/kapital/ In deze verwijzing kun je meer lezen over Henry Ford onder de kop De bekennende antisemit Henry Ford unterstutzt Hitler-1920
   https://www.afvn.nl/2006_3/afpag20_21_26_27.htm
   Ford speelde samen met General Motors een belangrijke rol als leverancier van militaire vrachtwagens waarmee de Duitse troepen zich door Europa verplaatsten.
   In het boek “Big businees met nazi Duitsland” geschreven door Jacques R.Pauwels valt nog veel meer te lezen over de Grossindustrie en Hochfinanz maar het geeft een mooi beeld van hoe het in z,n werk ging en ook welke Kapitalisten die eigenaar van bedrijven en banken waren Hitler financieel hebben gesteund. Een ander boek is “Het Cartel van de Hel” ook daar kun je meer vinden.
   Henry Ford had in Duitsland twee vestigingen.

   7.4
  • Sub Rosa

   Arnold 7.4 :
   Over Ford : Ford’s Jewish Critique Was Largely Accurate
   met citaat : ” By 1927 however, Ford succumbed to pressure and apologized to organized Jewry. – See more at: https://www.henrymakow.com/2016/05/Ford-Jewish-Critique-Was-Largely-Accurate%20.html#sthash.thLL9LsF.dpuf
   Over de financiering van de Nazis : “Conjuring Hitler – How Britain and America made the Third Reick” van Guido Giacomo Preparata. Dezelfden die de Nazis financierden , deden dit ook voor Bolsjewieken : ” Wall street and the bolshevik revolution” van Antony C Sutton.
   Ford was zowel actief in Nazi Duitsland als in de USSR. We zien hier dan ook een voorbeeld van de Hegeliaanse dialectiek met de these en de antithese gevolgd door de synthese door de RKM en de lluminati.

   7.5
  • arnold

   http://rarehistoricalphotos.com/henry-ford-grand-cross-1938/ Natuurlijk is Henry Ford ook beloond wat logisch is als je vrachtwagens voor het Duitse leger maakt waardoor de Blitzkrieg plaats kon vinden.

   7.6
  • arnold

   In The New York Times van 20 december 1922 heeft ook een stuk gestaan waar geschreven werd dat Henry Ford Hitler financierde.
   https://hitlersamerikanischelehrer.wordpress.com/ maar er waren ook nog andere artikelen in bv Duitse bladen/kranten.
   http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_06.htm

   7.7
  • mc

   Sub Rosa, ik ga ervan uit dat je goed Duits kunt volgen. Dit is een video van een blogger-dame, met de naam Jasinna (met een niet onaardige stem en intonatie) die af en toe video’s maakt over verschillende onderwerpen, op een kritische en achter vragende manier.
   Deze video gaat over het voorstel van ene Duitse minister om een Duitse Leitkultur te bepalen, schrikbarend hoe erop wordt gereageerd door andere politici en ook wát de Leitkultur moet voorstellen, met die zich uiteindelijk ook ‘nieuwkomers’ zouden moeten identificeren, heel mager. Dus de Duits-Turken voelen meer voor Turkije (Erdogan) dan voor Duitsland. Ieder land heeft ‘grote helden’ USA, GB, Frankrijk, Turken… behalve Duitsland, die mogen zich blijkbaar alleen over 12 jaar Hitler identificeren, dus schuld, schuld en nog eens schuld. De Duitser stelt ‘niets meer voor’, na 70 jaar geallieerden beleid, en is zich zoek, of zelfs kwijt…
   https://www.youtube.com/watch?v=NZ2vln0GVzQ

   7.8
  • arnold

   In het boek “De Boogey man” van Peter Stuyvenberg staat op blz 137 een heel stuk over Ford zoals: In 1928 doet Henry Ford 40 procent van zijn Duitse Ford Motor AG over aan het chemieconcern I.G Farben Carl Bosch van I.G Farben wordt hoofd van Ford Motor AG en Edsel Ford komt in de raad van bestuur van de Amerikaanse tak van dit concern.
   Keith Sward,s “The legend of Henry Ford” New York,Rinehart&Co,1948,pagina 139.

   7.9
  • mc

   Wellicht ooit iemand over nagedacht dat deze mensen gewoon gelijk hadden met hun uitspraken over joden…want ook onder de joden zitten er rotzakken. Vergeten jullie ook niet dat er maar 0,02 procent van de wereldbevolking joods is. Daarvoor zijn ze oververtegenwoordigd in posities die de hele wereld aangaan. Waarom? Omdat ze al 500 jaar geleden begonnen hun ‘zaken’ te regelen. Slimme uitgekiende mensen zijn dat, die macht willen en vooral houden. Martin Luther, die überhaupt uit deze redenen de hervorming heeft ingevoerd, omdat hij zich wenste, dat de joden dan wel de christelijke kerk zouden bijtreden, omdat men Maria niet als moeder Jezus accepteerde, daarom geloven protestanten niet aan Maria maar de katholieken wel. Was dus ook een antisemiet? En de koningin van Spanje ook, die 100.000 joden uit Spanje verbande (dat was nl de inquisitie, ze waren er schijtziek van, dat steeds maar weer kinderen werden geofferd door de joden. En zo zijn er nog tig voorbeelden door de laatste eeuwen heen, dus ergens zal het een reden hebben waarom men een bepaalde mening heeft over deze groep.

   7.10
  • Sub Rosa

   MC 7.8 :
   Bedankt voor de tip. Inderdaad een prachtige stem.. ik ga de video volledig bekijken. Ik ken echter de problematiek via andere Duitstalige websites. Duitsland zucht nog steeds onder het bezettingsstatuut van 1945. De 2 + 4 akkoorden hebben daar niets aan veranderd. Zie ook de Kanzler akte. Maak U echter geen illusies over de Leitkultur in andere landen van de EUSSR… In alle landen is het Coudenhove Kalergi plan in volle uitvoering. De ondergang van Duitsland in 1945 was hiervoor een noodzakelijke voorwaarde. Momenteel vervult Duitsland de rol van “sponsor” , zoals Vlaanderen ook in België, en daarmee weet U nu ook vanwaar ik afkomstig ben. De EUSSR is België in het groot. In België hoort men dezelfde commentaren op de Leitkultur als in Duitsland. Overal zijn het dezelfden die samenzweren tegen onze Westerse beschaving..in naam van ” gelijkheid – vrijheid en broederlijkheid”, de sporen hiervan leiden zoals steeds naar de RKM en de Illuminati in The City. Overal ziet men het verval. Ik was in Duitsland in 1972 en als ik nu naar Duitsland ga, zoals trouwens ook naar Nederland, Oostenrijk..enz…dan kom ik terecht op een andere planeet..!! Het belangrijkste verschijnsel is de corruptie, de kanker waaraan alle beschavingen ten onder gaan. Het “International Crime Syndicate” is dus in volle actie.
   Arnold :
   Wat U zegt is allemaal juist, maar U kan Nazi Duitsland niet loskoppelen van de USSR van Lenin en Stalin. Beiden waren pionnen op het schaakbord van de banksters. Zie ook Red Symphony van Rakowski. Thucydides heeft hier ook al meermaals de aandacht opgetrokken. Zie ook recente teksten op de webstek van Henry Makow. Weet U dat Mussolini ook een door de Britten betaalde agent was!! Zoals steeds : schijn bedriegt, en momenteel dekt er geen enkele vlag nog de juiste lading.

   7.11
  • jenne

   mc, Duitsland heeft heel grote mannen voor gebracht, die enorm veel voor de mensheid hebben betekent, en betekenen, op muziek gebied, literatuur, ook schilders kunst, verder de grote Psychologen zijn practisch allemaal Duits, en niet te vergeten de Filosofen, de Biologen nee ze zijn uitdrukkelijk aanwezig, ’t is waar de grote politieke namen, of de grote industrielen zijn van wege de oorlogen in het verdom hoekje terecht gekomen, wordt tijd dat ze hun USA-Britten-France juk afgooien, maar dat schijnt niet zo eenvoudig te zijn.
   Jenne

   7.12
  • koekje

   7.8 Schokkende film. Volgens mij is de film onder andere een Duitse versie van protest tegen ‘weg met ons’ (blanken). Zoals ook de echte Nederlander niet schijnt te bestaan volgens een charmante Argentijnse dame. Wie dit haar heeft ingefluisterd heeft weet ik niet, maar het lijkt mij nogal problematisch worden als je Nederland zegt te vertegenwoordigen.

   Trots zijn op je eigen land lijkt op die manier bijna gelijk aan ‘nazi’ en ‘fascist’. Ik voel mij Europeaan, nee, nog beter, ik voel mij wereldburger. Overal de zelfde McDonald’s, H&M, coca cola, en zo nu en dan een uitstapje kijken naar achterlijke wilden. Daar moeten we zuinig op zijn, want door hen leren we hoe gesyphiliseerd we zijn. Ja, de tering.
   http://4.bp.blogspot.com/_jxVaTo2jnxE/S8U77A944cI/AAAAAAAAAB4/FHPOQLKJhjM/s1600/Coca-Cola-India.jpg

   7.13
  • arnold

   Jenne
   De grote multinationals en banken zijn voor het overgrote deel in handen van de Elite.Waar vroeger het leger voor werd ingezet zoals het Duitse leger in 1939-1945 om land en rijkdom te veroveren wordt dat nu geprobeerd door economisch alles in handen te krijgen vandaar dat alleen de groten overblijven die dan alles kunnen bepalen.
   Daarom willen ze ook één overkoepelende minister van financieen die vanuit Brussel opereert en daarbij moet je weten dat in beroep gaan tegen de besluiten van de Europese Commissie niet kan.
   Wanneer deze minister dan besluit om ons 90% belasting te laten betalen hebben wij dus geen poot om op te staan en dat kan betekenen dat het volk in opstand komt en daarom willen zij naar een Europees leger toe wat dan door de EU eventueel tegen ons kan worden ingezet.
   In het boek “De komst van de transitie” staat dat de vele miljarden gekoste hogesnelheidslijn is aangelegd om een snelle reactie macht terplaatse te kunnen krijgen in tijden van crisis maar dat kan ook opstand zijn natuurlijk.Er zijn nu al EU Battlegroups eenheden van 1500 man die door heel Europa gelegerd zijn en de HSL verbind alle grote steden.De Betuwe lijn was het laatste stuk wat nodig was om een directe verbinding via Genua met de drie Amerikaanse militaire basis in Zuid Italie te krijgen.Het knooppunt van internet zou AMSIX 9 in Amsterdam zijn. Nou moet men niet alles geloven natuurlijk maar er over nadenken kan ook geen kwaad lijkt mij.

   7.14
  • Ton de Lange

   Je afsluitende zin was uiteindelijk nog een goede.
   “Nou moet men niet alles geloven natuurlijk maar er over nadenken kan ook geen kwaad lijkt mij.”
   Blijf er vooral lang over nadenken 🙂

   7.16
  • Ton de Lange

   Nam ik het woord onzin in mijn mond? Maar goed, Inderdaad is Nederland binnen de EU ´koploper´ in de internet infrastructuur. Of dat nu precies de fysieke plaats Gemeente Amsterdam is, waarschijnlijk niet..
   Nu lopen mensen nog te hoop tegen banken, over 50 jaar waarschijnlijk tegen de eigenaren van de internet infrastructuur (Mobile & Fixed lines).
   Nou ik wens ze er allemaal veel plezier mee. https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

   7.18
  • arnold

   Ton de Lange.
   Gisteren was er een zogenaamde mislukte aanslag in Brussel en wat zien we direct worden er weer zwaardere maatregelen genomen door nog meer bewapende militairen en/of politie in te zetten logisch want als ze het ineens zouden doen dan valt het op dat we ineens in een politiestaat terecht zijn gekomen.
   Talloze maatregelen zijn al genomen maar kennelijk helpt het niets want aanslagen gaan dus nog gewoon door wat betekend dat alleen de burger er last van heeft.
   Opvallend is Ton dat je ook hier weer net als bij vaccinaties alleen verdedigd wat de staat doet en al het andere spreek je daarom tegen.
   Ik mag toch echt hopen dat jij geen kinderen hebt want wanneer wij op WTK bv gelijk blijken te hebben (de tijd zal het leren) denk ik dat ze niemand zullen ontzien ook jou niet en daarom raad ik jou aan om zelf maar eens goed na te denken en aan je kinderen te denken ipv aan je vaste lasten zoals bv een hypotheek wat waarschijnlijk de reden is dat je zo reageert.

   7.19
  • antoniagroeneveld

   arnold 7.19, WTK heeft nog nooit gelijk gehad. Dat is ook precies de reden dat types als jij en Thucydides hier zo veel vertoeven.

   7.20
  • Thucydides

   Ik heb de slag om LiveLeak gewonnen. Ik doe hier helemaal geen propaganda. Heb je mij wel eens propaganda zien doen? Kijk maar eens!

   https://twitter.com/zakenpief
   Mijn Eigen propaganda account op Twitter. Kan elk moment weer verbannen worden. Als je leest wat ik schrijf dan wordt je doodsbang! Ik wordt zelfs bang van mijzelf!

   7.21
  • Ton de Lange

   -lege holle reactie/valse ID-

   7.22
  • arnold

   7.21
   Blij te lezen dat je mijn reacties leest.
   Alleen jammer dat je het niet snapt waardoor een verdere discussie met jou verloren moeite is.

   7.23
  • anthoniegroeneveld

   uh 7.24, “lezen” is een groot woord. Je schrijft nogal beroerd namelijk, zo zonder leestekens. Dan worden de zinnen nogal onsamenhangend. Alsof ze direct vanuit de hersenpan ingeklopt zijn. Een keertje nalezen vóór versturen zou al helpen.

   7.24
  • marcel wiersum

   @ antonio en wat trekt jou dan naar deez site? Taalpurisme kan het niet zijn! Of speelt lorre weer een met nare trukendoos. Het lijkt er verdacht veel op.
   @anna Ik weet dat je nog leest hier , zie je wat je hebt gefaciliteerd?

   7.25
  • Thucydides

   Wat ben je toch een dwaas die niks snapt van propaganda.

   7.26
  • Thucydides

   Hieronder volgt een commentaar over hoe de NAVO/VS zich gedraagt in Syrie ten aanzien van ISIS. Dit is de kern van de zaak in Syrie. Daar richt ik mij op.

   By Arklight:

   The US has never harmed a hair of a rat head, intentionally; The US keeps IS updated with fresh threat evaluations, kills any force which appears to pose a threat to IS or any other Axis proxy. Remember that when the YPG in Kobane were psyching themselves up for a Last Stand at the Alamo and the US flew missions to relieve enemy pressure on Kobane? The Americans overflew miles long IS convoys coming from Iraq, overlew IS tank and artillery parks which were stuffed to bursting, overflew IS staging areas packed with transport and troops out in the open and – – blew up an abandoned privy and broken down pickup truck on the way to destroy civilian grain silow in nominally IS held territory, killed about 60 noncombatant citizens without harming a single member of IS, if there were actually any in the area, This type of Axis behavior has been going on ever since the first American mission in Syria. They bomb hospitals, pumping stations, power generating facilities, anything that is in danger of being liberated and, in the process, killing the workforce and technical staff, doctors, nurses, patients – – any citizen in the area who has no connection with an armed rebel group. In my opinion, the Americans are well aware of their own criminal behavior an war crimes, and don’t have the heart for real combat action. Plenty of guts, make no mistake about that, but no heart. Just my opinion, of course.

   7.27
  • Ton de Lange

   Thucydides/Genies blijft maar bezig met domme oorlogstaal uitslaan, het calimero effect in het kwadraat en niets toevoegend. Daarbij komt dat ie geregeld voorspellingen doet die ook steeds niet uitkomen, zo ook op 22/06/2017 zal zijn voorspelling een GROTE LEGE DOP blijken te zijn. Het zegt wat over de te lezen informatie.

   7.28
  • arnold

   Ton de Lange wat is jouw nuttige bijdrage dan?
   Behalve de boel verstoren en van onderwerpen afleiden heb je nog niets bijgedragen,maar goed zo werken trollen nu eenmaal.
   Wat betreft je maatje en zijn/haar opmerking over mijn schrijfwijze ik ben geen schrijver maar zeuren over onbelangrijke dingen is trollen en bureaucraten nu eenmaal eigen stel je voor dat ze zelf gaan denken daar moet je toch niet aan denken want dat gaat nooit goed.

   7.29
  • Odette

   Propaganda is een vorm van communicatie waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen door het bespelen van de publieke opinie. Dit wordt bewerkstelligd door het bewust verspreiden van eenzijdige en/of verzonnen informatie.
   http://www.master-of-education.org/wp-content/uploads/2012/12/8-Children-What-Do-You-Know-of-the-Fuhrer.jpg

   7.30
  • Thucydides

   Hij richt zich op mijn spelling en taalgebruik. Doch hij weet iets HEEL BELANGRIJKS niet! Normaal vertel ik dat tegen niemand! Ik speeld 25 jaar geleden een computer spel Ultima Online. Dit was een heel moeilijk spel. Steep learning curve. Dus ik zette mij in OM IEDEREEN die ik tegekwam te helpen. Ik hielp een Fins meisje van 10 jaar en mensen van 60 jaar uit Rusland. Duizenden mensen verder kwam ik in Worlds of Wacraft terecht. Mijn eigen gilde had 2000 leden. Ik was de guildmaster. Ook in WoW hielp ik duizenden en duizenden. Hierdoor heb ik WoW Engels ontwikkelt. Iedereen begrijpt het. Klopt niks van de grammatica of spelling.

   Waarom zou ik mijn WOW Engels inruilen? Ik bereik er de HELE wereld mee.

   7.31
  • Ton de Lange

   Thucy/Genies leeft wel vaker in computerspelletjes en fantasiewereld. Als zelfbenoemde Sithlord. Met het niet uitkomen van zijn voorspelling voor vandaag 22/06/2017 moet het toch langzaamaan wel klaar zijn met deze vorm van propaganda dat slechts schadelijk is voor het geheel.

   7.32
  • arnold

   Ton de Lange 7.32 en anthoniegroeneveld@Hotmail.com 7.24
   Ton jij schrijft in een persoonlijke aanval “Thucy/genius leeft wel vaker in een computerspelletjes en fantasiewereld”. En Antoniagroeneveld begon over schrijfwijzen en nu zou je kunnen begrijpen dat dat nergens toe leid.
   Wat betreft dat wij hier op WTK nog nooit gelijk hebben gehad (7.20-7.22) daarom het volgende en graag zou ik jullie beiden uitnodigen INHOUDELIJK te reageren wat jullie waarschijnlijk niet zullen doen omdat het te moeilijk wordt,doe je het wel dan is dat een meevaller.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/rustig-aan-er-zijn-genoeg-chips-voor-iedereen/comment-page-2/#comments
   Hier wordt dus al geschreven over chips die onder de huid ingebracht kunnen worden ter controle van mensen.
   http://nos.nl/artikel/2179380-abn-amro-gaat-betalen-met-je-ring-mogelijk-maken.html
   In Zweden is het sinds kort mogelijk om in te checken bij de trein MET EEN CHIP DIE ONDER DE HUID IS GEPLAATST.
   De ACHERBAKSE WIJZE WAAROP DE STAAT VIA ABN Amro (was/is staatsbank) MENSEN LANGZAAM RIJP PROBEERD TE MAKEN ZODAT OOK HIER GEIMPLANTEERD KAN GAAN WORDEN KUNT U UIT HET NOS ARTIKEL ZELF WEL RADEN.
   Yvonne Duits zegt verder (let u vooral op het woordje NOG en NIET)DAT DOET ABN AMRO NOG NIET “ik vind dat wel wat ver gaan” zegt ze.

   7.33
  • arnold

   Waarschuwing klik niet op het blauwe Hotmail adres en verzend geen bericht daar naar toe want dan geeft u uw I mail adres prijs.
   Misschien dat Guidoj daar iets aan kan doen?

   7.34
  • mc

   Dank je wel, Arnold.
   Ik klik op geen enkele link van deze Über-troll, ook niet naar een yt filmpje. Hij is zich gewoon niet bewust, dat die zich zelf herkenbaar maakt door zijn zuigende energie…
   Fijn weekend..ik ben met mijn T3-tje onderweg. VW rules 😀 😉

   7.35
  • arnold

   Thucydides
   In 7.23 heb ik een fout gemaakt want ik reageerde op antoniagroeneveld natuurlijk en niet op jou sorry.
   7.21 moet natuurlijk 7.20 zijn.
   Hij/zij leest zo goed dat er toch een reactie van hem/haar kwam en zulke mensen geven dan commentaar op andermans schrijfwijze.
   Thucydides ik kan veel van jouw schrijven dus wel waarderen nogmaals Sorry.

   7.36
  • Sub Rosa

   Arnold 7.33 :
   Het USA leger is daar reeds begonnen in 2012 :
   http://beginningandend.com/u-s-military-developing-rfid-microchip-implants-for-soldiers/
   met citaat :
   “In a progression that Beginning and End has been following closely, the U.S. military wants to implant RFID microchips in soldiers to provide health updates and locate them easier. The Defense Advance Research Project Agency, or DARPA (who we featured in our article “New World Order Surveillance State: Building The All-Seeing Eye”), is behind the new technology. In the article, we detailed how the increasing technology used to monitor and track all of the electronic communications and movements of every individual was a prelude to end-times Mark of The Beast tracking system that will be implemented by the Antichrist and fulfill Satan’s desire to have god-like omniscience. And now a privacy expert warns will bring us one step closer to all citizens being implanted with microchips….Promoting Peace and Safety
   The microchips, called “nanosensors” by DARPA would be able to monitor the health of soldiers on the battlefield and relay all of the medical information to a database for military doctors to observe. The microchips can “would diagnose, monitor vital states and “even deliver medicine into the bloodstream…”.
   Met deze RFID wordt de deur open gezet naar een totale controle.. maar biedt ook de mogelijkheid iemand volledig te “neutraliseren….”

   7.37
  • Thucydides

   Ze hebben geen probleem met mij. Ze hebben een probleem met deze website. Ze willen koste wat kost voorkomen dat deze website aantrekkelijk wordt. Als ik hier niet zou posten pakken ze de volgende aan.

   Ik werd zelf steeds verbannen op LiveLeak. Na 3 accounts had ik een truc gevonden om te zorgen dat ze niet meer door hadden dat ik het was op LiveLeak. Toen kreeg ik last van Mi5 infiltranten. Die dachten dat ik dom was. Dus ze begonnen “vriendjes” te worden met mij. Toen vroeg die Mi5 agent welke accounts ik allemaal gebruikte op LiveLeak. Ik had het direct door. Maar aangezien ik 100derden accounts had gaf ik hem 10 accounts om te gebruiken. Die wereden allemaal binnen 1 dag verbannen. Die Mi5 agent kwam toen terug met een verhaal dat hij iets fout had gedaan waardoor ze er achter waren gekomen.

   Toen wist ik dus zeker dat ik te maken had met een Mi5 agent. Aangezien ik klaar was met LiveLeak op dat moment besloot ik om ze even helemaal to SLOPEN. Dus ik zocht de 200 beste LiveLeak posters uit waarvan ik 100% zeker wist dat het GEEN psyops waren. Ik mailde dus toen naar die Mi5 agent dat het allemaal mijn accounts waren.

   Vervolgens maakte ik 50 accounts aan met Arabische namen voor het woord Jood en nam ik 50 verschillende Israelische vlaggen. Toen ging ik met die 50 accounts over heel LiveLeak eenvoudige oneliners plaatsen. Maar over zag je de Joodse vlag. Zo grappig! Ik poste ook de hele tijd “we moeten met ze allen Israel steunen maar dan zo dat niemand het door heeft”. Je weet wel, heel hard reopen dat we een geheim hadden. Paar weken later was ik verveeld met mijn eigen SLOOP LiveLeak strategie. Ontmasker ze als een Zionistisch propaganda middel. Enfin, ze hadden hun 200 beste posters verbannen. En 6 maanden later kochten de Russen LiveLeak op.

   Kijk zoiets kunnen ze ook hier doen. Werk de meest interesante mensen weg 1 voor 1.

   P.S. Dit is een beetje oftopic. Doch het geeft inzicht in PYSOPS.

   7.38
  • anthoniegroeneveld@hotmail.com

   lege, HOLLE reactie

   7.39
  • Arend

   Antonia, ben jij je er wel bewust van dat jij je emailadres open en bloot hier hebt weergegeven?

   7.40
  • HyperAlert

   Beste Antonia, het voelt nogal vertrouwd namelijk, in mijn video clip geheugen moest ik direct denken aan wijlen Aaron Russo, helaas is hij er niet meer, iemand had hem wat verteld over de grootse plannen van de grote leiders, dat was niet zomaar iemand, en zo langzamerhand begint het stap voor stap bewaarheid te worden heb ik de indruk, en inderdaad genoeg paranoia effecten er bij, het is bijna een kunst om gecentered ‘normaal’ te bijven in deze bijzonder roerige tijden;

   Leaked Rockefeller info on the New World Order from Aaron Russo (RFID Chip) https://www.youtube.com/watch?v=xjM3-sfnC_8

   Quote: “Movie producer Aaron Russo became friends with Nick (Nicholas) Rockefeller, from the famed Rockefeller family dynasty, and was made aware of some of the elite’s agenda concerning the New World Order. Confirmation here of the planned one world government and RFID implanted chip to store all of your banking, medical, identity information on. “

   7.41
  • antoniegroeneveld@hotmail.com

   lege, HOLLE reactie

   7.42
  • arnold

   Antoniagroeneveld 7.40
   Aangezien het zinloos is om met jou of Ton de Lange een discussie te voeren omdat jullie beiden toch niets begrijpen en alles verkeerd uitleggen (waarbij het lijkt dat jullie overtuigd zijn van jullie gelijk) geef ik hier nog een paar laatste voorbeelden waaruit jouw domheid blijkt waarna ik op jouw of Ton de Lange z,n reacties niet meer inga.
   1.Zoals geschreven in 7.33 gaan jullie niet inhoudelijk in op onderwerpen maar geef je alleen een datum waaruit zou blijken sinds wanneer het mogelijk is om chips te implanteren (7.40) en iedereen (behalve jullie) zal begrijpen dat het daar niet om gaat.Het gaat er mij om HOE ze te werk gaan en WAT ze willen bereiken.
   2.Vervolgens zou paranoia een reden zijn dat WTK geen gelijk zou hebben waarmee je zegt dat paranoïde mensen nooit gelijk zouden kunnen hebben wanneer ze zich uiten.Dat is een vooroordeel en vaststellen of iemand paranoïde is lijkt mij een taak voor een deskundige op dat gebied en niet van jou tenzij je toevallig zo,n deskundige bent natuurlijk.(Als dat zo is dan zou ik graag onderbouwing van jouw bewering zien).
   Vervolgens schrijf je “7.34 beetje paranoïde?”.Conclusie eerst beschuldig je mij en WTK van paranoïde waarna je het vervolgens in twijfel trekt door die vraag te stellen.(beetje labiel persoon misschien die aan zichzelf twijfelt?).
   3.Stellen dat propaganda verstoren nuttig is dat is niet terzake doende omdat ik niet aan propaganda doe dus of jouw stelling klopt of niet maakt geen moer uit.
   Wat betreft Ton de Lange 7.39 een regelrechte persoonlijke aanval op Thucydides gebaseerd op aannames en niet meer dan dat waarbij hij Thucydides ook nog probeert zwart te maken en mensen tegen hem op te zetten door te schrijven dat die vermeende uitkering door “ons allen” betaald zou worden.
   Conclusie :Zoals eerder vermeldt gaan jullie beiden niet inhoudelijk op onderwerpen in en het enige wat jullie doen is verstoren en onzin verkondigen (waarschijnlijk omdat het allemaal een beetje te ingewikkeld voor jullie is) daar jullie jezelf niet gemaakt hebben kunnen jullie daar niets aan doen en neem ik jullie dat niet kwalijk mijn advies is wel laat er eens naar kijken.

   7.43
  • Ton de Lange

   lege, holle reactie

   7.44
  • Arend

   Antonia 7.39

   Waarom zouden ze dat willen en wat heb jij hen te bieden?

   7.45
  • Thucydides

   Chips inbrengen doen ze eerst via de huisdieren. Ze hebben dit ook wettelijk verplicht gesteld en als je het niet doet krijg je 10.000 euro boete. Zelf heb ik het een tijd niet gedaan met puppies en toen kreeg mijn vriending dreigbrieven van het ministerie van landbouw. Dat was heel erg onverstandig. Want toen werd de Sith Lord boos. Ik heb toen wraak gezworen. Doch dat staat momenteel op de lange baan. De wraak zal wel komen!

   De drang van de staat om dus door middel van wetten. Dreigbrieven. Langsturen van inspecteurs om mensen die puppies fokken te dwingen hun puppies te chippen moet dus een BEPAALDE AGENDA dienen. Waarom zouden ze er anders zo’n nadruk op leggen?

   Ik ben tegen chippen van puppies omdat het KANKER veroorzaakt. Ik reken later een keer af met de Staat Der Nederlanden. Gaat ze miljarden kosten. Die paar puppies chippen.

   7.46
  • Ton de Lange

   lege, holle reactie

   7.47
  • Thucydides

   Ik ben dol op mijn puppies. Ik fok toch geen puppies om ze ziek te maken met kanker? Dus de Staat der Nederlander dwong mij hiertoe met dreigbrieven van boetes van 10.000 euro. Ik zei tegen mijn vriending “ok we chippen ze nu dan gewoon ik reken af met de Staat der Nederlanden”.

   Ik heb toen een plan bedacht om 50.000 mensen te doden 250.000 levenslang ziek te maken en 1-5 miljard schade aan te richten. Ik zeg niet dat ik een Sith Lord ben voor niks.

   7.48
  • Thucydides

   Nu heb ik 6 van die plannen. Allemaal stuk voor stuk zo gevaarlijk dat ik NOOIT ze aan iemand kan vertellen. Ik noem het al 3-4 jaar het “six demon bag” plan. 6 demonen die ik vrij kan laten op de mensheid en de wereld voor 10.000 jaar in brand zetten. Een echte oorlog van allen tegen allen. ieder mens de macht van een atoomwapen! Volgens mij kan je jezelf dan terecht een Sith Lord noemen. Wat denk je?

   7.49
  • Odette

   Hollywood materiaal… Wanneer komt de film uit?

   7.50
  • Thucydides

   Ze weten al lang bij de AIVD dat het geen grapje is. Ze hebben al maatregelen genomen. Trek zelf je conclusie.

   http://www.middelveld.nl/asbestsanering/asbestverbod

   7.51
  • Ton de Lange

   lege, holle reactie

   7.52
  • HyperAlert

   liefst in 3d zodat de special effects harder op je af komen in de bios, zie ze nu al vliegen die demona toetjes. kaskraker kan niet anders.

   7.53
  • antoniegroeneveld@hotmail.com

   LEGE REACTIE

   7.54
  • Odette

   Nou doe ik ook een keertje mee, gezellig, hahaha…
   Binnenkort, ik noem geen data! gaat WTK op zwart maar dan weten we in ieder geval waardoor dat komt.

   7.55
  • Thucydides

   “Thucydides. Iedereen walgt van die persoon. Kun jij uitleggen waarom deze persoon desondanks zoveel ruimte krijgt op WTK?”

   Daag de Sith Lord niet uit. Net zoals je niet aan een gifkikker hoort te likken. Next! Elke keer dat je mij uit daagt loopt het fout af. Doch jullie psyops leren niet snel.

   https://www.nemokennislink.nl/publicaties/kleur-gifkikker-voorspelt-giftigheid

   7.56
  • Ton de Lange

   -holle lege reactie met vals ID-

   7.57
  • Thucydides

   Waarom is het CHIPPEN van dieren ZO belangrijk voor de Staat der Nederlanden? Welke agenda zit daar achter? Dat ze tijd en energie steken in het doordrukken van CHIPPEN. Terwijl er helemaal geen kennis is van “kanker” of “ziekte” of “de dood” die veroorzaakt kan worden door dat chippen. Waar zijn ze nou mee bezig?

   7.58
  • HyperAlert

   propje papier propagate vooruit stuwen en doorduwen door de thin air dunne lucht uit het niets in het iets hopende op materialisatie realisatie dat je het kan vastpakken een soort 3d printer van de halfgoden, Gandhi in z’n ééntjuh https://www.merriam-webster.com/dictionary/propagate zegt het voort op z’n middeleeuws, de stadsomroeper met z’n houten ratel, in zang juicy rap vorm voorgedragen aan de toestormende laaiend enthousiaste bewoners, de nieuwste verordeningen van de keizer, dat ze zich ongeremd voort moesten planten, het leger heeft ze nodig voor later, gedeclameerd uitgeroepen, ouderwets radiostation op internet, ik zie er mogelijkheden tot een kerk in, dat zijn semie transparante halfgeslotensemie/Openbeslotenkringen noem het instellingen, in dienst van nobody knows, snap alleen weinig van kerkelijk recht. Quote: “This answers the following question: who has the authority to interpret what is the meaning of a given law? ” http://www.thelostcoin.org/2013/05/cannon-law-vs-common-law.html iedere geniale gek heeft z’n gebrek, daarom gokken ze op de middelmaat, beter te controleren. met of zonder chips van smiss, mag al bijna geen zout kraaksmaak meer op of aan, word je lauwer futlozer van, onder het mom van voor 80 plussers is zout niet goed, voor jonge sporter essentiële mineralen, echt zeezout, geen geraffineerd natrium gif. Noem het toeval maar hoor nu het geluid van een hollandse rapradiospeaker song voorbij fietsen onder mijn raam met z’n draagbare dutchghettopopblastertje, opgevallen hoe snel de muziek zender tmf moest verdwijnen sinds die hollands talige rap ineens razend populair begon te worden, noem het toeval. Moet je eens horen als je nu een vakkenvuller een “liedje” hoort neuriën, zoute loze lady blaah blaah vis nog vlees zitten geen harde botten qua noten meer in, geen gehoor om flinke vent zulke strange feeksgeluidjes te horen maken, kerels zijn er niet meer in de muziek scene, vroeger …, opa spreek uit eigen werk… kon je je nog onderscheiden door je muziek smaak en keuze voorkeuren, het is 1 grote zouteloze atonale vreemdehollywoedfeeksen brei geworden, luister maar niet naar die teksten, niet te geloven wat daar gepropageerd en uitgekraamd wordt, uitgestrooid over het veelal jonge publiek… in woord en symbool. Katy Perry – Bon Appétit (Official) ft. Migos https://www.youtube.com/watch?v=dPI-mRFEIH0 Mijn vraag is wat gebeurt er in deze video?!

   7.59
  • Thucydides

   184 miljoen views! De commentaren zijn nog het leukst!

   https://youtu.be/rsT1bLR2sfM
   Toen James Bond nog goed was en een duidelijk verwijzing gaf aan de Rothschild-Zionisten.

   7.60
  • Ton de Lange

   lege, holle reactie niet op reageren svp

   7.61
  • Arend

   Ton 7.57.

   Doordat die kikkers al lang gechipt zijn (middels vaccinazi’s en waarschijnlijk teveel gefluorideerde tandpasta hebben gebruikt) zijn ze er niet bewust van dat ze zich verhit water bevinden, dat steeds sneller het kookpunt begint te naderen. Dat is dus dan het einde van het kikkerverhaal. Jammer dan.

   7.62
  • Arend

   Antonia 7.54

   Geeft jouw volgende citaat voldoende inzicht m.b.t. wie ze en hen zijn?

   “Jazeker Arend, mensen mogen mij ook mailen.”

   7.63
  • Ton de Lange

   -holle, lege reactie-

   7.64
  • HyperAlert

   autsch ik denk zet radiopodcast NoAgenda maar even aan tijdens het koffie zetten, blijkt het direct in de eerste minuten te gaan waarover ik het net had, aan het einde van mijn vorige posting in dit lange draadje, een trieste hartverscheurende letterlijk huilende noodroep audio registratie te horen van lady ga ga herself… zo erg, volgens mij hoogst waarschijnlijk authentiek, ze weet niet meer wie ze is, duo presentator john c dvorak twijfelt daar nog aan, of het echt oprecht is, Adam niet, ik ook niet, dat het heel echt op mij overkomt, net als Britney.. No Agenda Episode 940 – “Dealio” http://www.noagendashow.com/

   7.65
  • HyperAlert

   na het onweer, amygdala en pipelines vanaf minuutje 6

   7.66
  • Ton de Lange

   Ik vind het mooi wat Arend bij 7.71 schrijft. Hieronder dus in de toekomst.

   7.67
  • Ton de Lange

   Lekker bezig!

   7.68
  • Ton

   183.192.160.69 ns1, rooster 183.192.153.110 Mijn telraamradarwerkjes lopen vast. Mooi wat je schrijft bij 7.71 Arend.

   7.69
  • Ton de Lange

   88.173.161.69 ns1, booster 88.173.153.111

   7.70
  • Arend

   Ton, ga jij je nu vastbijten in de slachtofferrol, om toch zo nog wat broodnodige sympathie te krijgen? Dat werkt niet! Je ziet toch ook dat dit niet werkt bij de Zionistisch geïnspireerde Israëlische politiek.

   7.71
  • GuidoJ.

   Grappig, Ton denkt dat ie wat kan klootviolen en ineens heeft ie iets totaal anders geschreven. Maar hij kan wel in de toekomst kijken.. Knap hoor GuidoJ. eh Ton.
   Net als die kroketten bij de automatiek, die de man die ze erin legt, ook weer terug kan halen.. Trek je een leeg vakje open.. Leeg, hol perspectief.
   Leuk hè Ton, je reactie zo te zien veranderen, voordat je in de ban gaat..? Arend, links laten liggen hoor. Don’t spill your energy on Empty Barrels (lege Tonnen)..

   7.72
  • Ton de Lange

   Geen probleem Guido/Arend. heb wat opgestoken vandaag van Thucy/Genies.

   7.73
  • Arend

   Ton 7.69

   Ik begrijp dat je indruk wilt maken met je glazen bol, maar je IP-adressen slaan behoorlijk de plank mis.

   7.74
  • GuidoJ.

   Beetje schudden en de cijfers veranderen.. 😉
   Tja, bijzonder is hoe zichtbaar is, althans voor mij, hoe desperaat iemand ‘ergens bij wil horen’… Zich met ratio in wil vreten, en zich harteloos naar buiten werkt. Misschien is de omgekeerde weg, dus niet met je reet door de voordeur binnenlopen, een tip van de dag..?
   En je hoeft er NIETS voor te doen, ergens bij te horen. Je bent hier net zo welkom als ieder ander. Totdat. En tot ‘wat’ weet je net zo goed als ik en ieder ander.

   7.75
  • Ton de Lange

   Guido/Arend horen in ieder geval bij HOAX.BE 😀

   7.76
  • Arend

   Ton, ben ik blij dat ik in ieder geval toch wel ergens bij hoor.

   7.77
  • Thucydides

   @Ton The most dangerous creation of any society is the man who has nothing to lose. – James A. Baldwin

   7.78
  • Ton de Lange

   Jullie zijn toch allemaal al gechipt Thucy. Je weet het alleen (nog) niet. Een complotpraktijk die niet in de theorie is gekomen 🙂

   7.79
  • Thucydides

   Onderwerp chippen:

   Chippen van de mensen is nog niet gelukt op dit moment! Ze geven hun plannen echter nooit op de Rothschild-Zionisten. Ze stellen ze hoogstens een paar generaties uit of verzinnen een andere manier. Bijvoorbeel: mensen die zelf de hele dag hun mobieltje meenemen en zo dus ook te traceren zijn of hun auto chippen/fiets chippen/brommer chipper/etc. Huisdieren chippen is gewoon het “conditioning” van mensen dat het normaal is.

   https://youtu.be/QFJ3Nebdric
   De uitvoering van de plannen van de Rothschild-Zionisten gaan over honderden jaren!

   7.80
 • Erik Iedereen

  Ja Beau en anderen, het kan allemaal zo onwaarschijnlijk en ongeloofwaardig niet zijn of het is compleet WAAR in dit Geo-machtspel.
  ¨beyond your imagination¨ Alles bedacht door zeer intelligente echter religieus compleet geperverteerde mensen op de cruciale hoge posten overal om ons heen. (dat is dus die echte Matrix die er al lang is)
  Voor hen is het niet meer dan een spelletje Stratego, Schaak of Kolonisten van Katan. En het clevere is dat alle lagere regionen onder hen, de NSB-ers, meelopers, gelukszoekers, wiens brood men eet etc. een hele andere agenda voorgeschoteld kregen. Zo geloven ze nog echt ook dat ze met iets moois en idealistisch en een betere wereld bezig zijn ook.
  De ware drijfveren zijn echter nog steeds hetzelfde als eeuwen geleden; MACHT, STATUS, GELD(bescherming van de eigen elite) en SEKS(voortplanting van de eigen elite, die vervolgens weer eigen puppetmasters kiest en hun verkiezingen bekostigt etc.)
  Wat is nou uberhaupt de kans dat de reguliere afkorting voor Israel IS is en dat er nou plots een is-IS opstaat ??
  Dit heeft inderdaad alles van een slechte, maar dus wel duidelijk geregisseerde, B-film. Maar ja, hun credo is al eeuwen: Het Doel Heiligt de / Alle Middelen !! Everything goes en schapen zijn voor in de Shoarma.

  6
  • GuidoJ.

   Het zou niet zo ongeloofwaardig zijn, zoals het voor sommigen is, als het elke dag netjes, en in alle oprechtheid zou worden besproken. Nee, de MSM doen hun uiterste best, om vooral op basis van het ‘krediet van de holocaust’, het hele Israël-verhaal uit de picture te houden. En dat kan alleen als je de main-stream-media beheerst. En dat doen Zionistische krachten. Preciés dáárop is het beleid van Zionisten gefundeerd; niets nieuws als je naar de quote van Henry Ford kijkt.. De holocaust zorgde voor onbeperkt krediet in handelen en in behandeling.

   Niets NOGMAALS ten nadele van en over de feitelijke holocaust, zoals o.a. door Hajo Meyer beschreven. Het is continue hetzelfde plaatje.. Je verschuilen achter valse voorwendselen en vooral identiteiten, om een geheime agenda uit te rollen.. Desnoods de identiteit van… Joden..!

   Henry Ford was een end op weg met zijn ‘onthullingen’ over ‘Joden’.. In mijn perceptie was de man niet (genoeg) op de hoogte van het Zionisme dat in 1920, ten tijde van deze uitspraak, nog volop zijn plannen zou uitrollen.. Van de staat Israël was nog TOTAAL geen sprake, noch van de ontwikkelingen in Hitler-Duitsland.. Feitelijk dien je dan ook in deze uitspraak van Henry Ford ‘Jews’ te vervangen door ‘Zionisten’..

   6.1
  • Thucydides

   Dat is ook weer misleiding want Roland Dumas zegt dat de Britse elite hem al in 2009 benaderde voor het organiseren van een proxy oorlog (vijandige strijders zonder duidelijke herkenningstekens).

   De Britten zitten er achter. Israel assisteert en neem de schuld op zich. Die Londense/Parijse bankiers families willen NOOIT DIRECTE LIJNEN. Dus ze gebruiken altijd “useful idiots” (patsies/zetbazen) en “useful idiots landen” zoals de VS en Israel.

   https://youtu.be/jeyRwFHR8WY
   Roland Dumas, oorlog Syria georganiseerd in 2009 door Engelsen

   “I went into the British Army believing that if you want peace you must prepare for war. I believe now that if you prepare thoroughly and efficiently for war, you get war.”

   – British Major-General Sir Frederick Barton Maurice

   5.1
 • beau

  Wij leven een verrotte, verkankerde wereld met aan het roer, the evil spirit, the devil, oftewel As van het Kwaad is; de VS & Israël. Zij hebben van moeder-aarde een ware hel gemaakt!

  4
  • Arend

   Beau, ligt het echt alleen aan hen? Of dragen we er onbewust allemaal zelf ook ons steentje aan bij? Zie:

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/arend-zeevat/perfectie-en-zekerheid-bestaan-niet/

   4.1
  • mc

   Arend, wat is dan jouw steentje in deze van Beau geschetste wereld? Of wat zou de mijne zijn…wat is het deel van een kindje in Afrika aan de van Beau geschetste wereld? En zouden we dan ook zeggen ‘je draagt gewoon je steentje bij, hoor’. Dit gaat er bij mij niet in.
   Er zijn omstandigheden geschept, die ons (de mensen) in het gareel moeten houden, men spreekt niet zo maar van een gecreëerde wereld (matrix). Dus wellicht is het in een ideale wereld zo, dat iedereen uitgebalanceerd, in het zen, bewust van alles en iedereen is, maar dat is juist wat veel mensen onmogelijk wordt gemaakt. Snap je, men (matrix=kunstmatige realiteit) is niet geïnteresseerd in bewuste mensen die in hun kracht staan, daarom worden ze allemaal bezig gehouden in de kunstmatige ‘struggle of life’. Dat is mijn indruk tenminste.

   4.2
  • mc

   “Regen fällt,kalter Wind; Himmel grau, Frau schlägt Kind
   Keine Nerven und so allein; Das Paradies kann das nicht sein.
   Männer taumeln müd’ nach Haus..Die kalte Seele fliegt hinaus
   Kind muß weinen,Kind muß schrei’n
   Schrei’n macht müde und Kind schläft ein
   Ich hab’ Heimweh.. Fernweh? ..Sehnsucht…
   Ich weiß nicht,was es ist
   Keine Sterne in der Nacht; Kleines Kind ist aufgewacht
   Kind fragt,wo die Sterne sind..Ach was weiß denn – ich mein Kind.
   Ist der große Schwefelmond..Eigentlich von wem bewohnt?
   Warum ist der Himmel leer? Ist da oben keiner mehr?
   Ich hab Sehnsucht..Ich will nur weg..Ganz weit weg..Ich will raus!
   Warum hast Du mich gebor’n?
   Bevor ich da war, war ich schon verlor’n!
   Land der Henker, Niemandsland..Das Paradies ist abgebrannt
   Ich hab’ Heimweh..Fernweh?…Sehnsucht!!!
   Ich weiß nicht, was es ist….Ich will nur weg..Ganz weit weg..Ich will raus! ”
   https://www.youtube.com/watch?v=xYEVRHiB44E

   4.3
  • Thucydides

   Als je de ene elite vernietigd krijg je dan een andere terug die net zo slecht is. Maar gezien de huidige toestand => gewoon doen! Slechter kan het niet.

   4.4
  • mc

   https://www.youtube.com/watch?v=9dMEkaMzp80

   Der Albatros (Karat)

   Es gibt einen Vogel,
   den haben Matrosen zum Herrscher gekrönt;
   er fliegt um die Erde
   vom Südpol nach Norden. Kein Ziel ist zu weit:
   Der Albatros kennt keine Grenzen
   Er segelt mit Würde,
   durchwandert die Lüfte, als wär’ er ein Gott;
   er folgt ihren Schiffen
   auf Hochsee, durch Klippen, berauschend sein Flug:
   Er sucht ihren Weg durch die See.
   Und krachen die Stürme mit rauher Gewalt
   auf den Ozeanen so unendlich weit,
   dann fliegt er mit Feuer und steigt ungeheuer
   zur Freiheit der Meere.
   Doch wenn er gefangen
   in armdicken Schlingen mit Tücke und List,
   dann brechen die Schwingen;
   es trauert das Meer, das den Herrscher vermißt:
   Gefangen sein heißt für ihn tot.

   Die Sklaven der Erde,
   verhöhnt und geschunden, sie teilten sein Los,
   wenn er lag gefesselt,
   verblutend am Ufer, gebrochen sein Flug:
   Der Albatros war ihr Symbol.

   Doch ruft ihn die Weite, die endlose Macht,
   dann stürmt er ins Freie mit maßloser Kraft
   er schwingt seine Flügel, sprengt Schlösser und Riegel
   der Fesseln und Ketten.

   Und türmen sich Wände
   und greifen ihn Zwingen aus Wolken wie Blei;
   und schlagen ihn Blitze,
   er kämpft mit den Schwingen das Hindernis frei.
   Er findet den Weg auch im Orkan.

   2 liedjes uit mijn jeugd…
   Alles is al geweest, alles herhaalt, alles is een groot komen en gaan…

   4.5
  • jenne

   mc,

   het doet mij wel erg terug gaan naar de naoorlogs jaren, met zijn alte Duitse zeemans liedjes vol heimwee nach house, Hans Albers en een andere jongere man, ja wij en ieder één heeft heimwee nach house, naar waar het goed toeven was, we hadden nog zeelieden onder ons, helaas zijn die gestorven, en is hun esprit voor de zee nooit herplaatst, als je dat niet in je bloed hebt, om over die verre kim te willen kijken, is je leven een beetje arm te noemen, maar goed times are changing.
   Groet Jenne

   4.6
  • Sub Rosa

   MC :
   ” Du bist nicht allein wenn du träumst heute Abend …..”

   4.7
  • mc

   Jenne,
   In dit geval heeft het minder met zeemannen te maken, ik vrees dat ze niet veel ter zee konden varen, dat terzijde. Samen zingen heeft een kracht en de stem was het eerste ‘instrument’ 🙂
   Karat is een muziekgroep uit de voormalige DDR. Dit lied is uit 79, toen was ik 14, en dit kon men ook in West-Duitsland luisteren, een van de weinige DDR bandjes. Ik vond het toen en nu ook weer (Arend was mijn inspiratie om het op te zoeken) een ijzersterke nummer.
   Ik wilde ermee een voorbeeld geven dat de (bewuste) mens! steeds weer met dezelfde ‘vraagstukken’ op aarde wordt ‘geconfronteerd’, maakt niet uit wanneer die is geboren…

   4.8
  • mc

   Sub Rosa, een cha-cha 😉
   Dit liedje kende ik nog niet.
   Je weet wel dat Roy Black toen (want to know?) een geheimpje te verbergen had…tegenwoordig zou dat heel anders gaan.

   4.9
  • Sub Rosa

   MC 4.9 :
   Ik ken het geheim… maar voor mij is dit niet van belang. Voor mij telt alleen zijn muziek,alsmede de Duitse schlager- en instrumentale muziek, waarmee ik in contact kwam tijdens mijn legerdienst in Duitsland in 1972.. toen was er het succes :1971 – Schön ist es auf der Welt zu sein (met Anita). Ik kon toen ook op de “site” de DDR T.V. bekijken (1ste en 2de kanaal). Vergeleken met nu was de toenmalige DDR T.V.een toonbeeld van objectiviteit!! Voor de kenners : ik lag niet ver van de Fulda Gap!!
   Jenne : vergeet ook der Freddy niet met “Junge komm bald wieder nach Haus..”

   4.10
 • Thucydides

  Israel is Rothschild zijn persoonlijke boevennest. Dus al het kwaad komt daar samen. Het is het topje van de ijsberg van kwaad. Het centrum van slechtheid. Het centrum van misdaden. Alles wat Israel doet doen ze ook over de hele wereld.

  3
  • arnold

   Israel en de Westerse landen (onze politieke leiders) hoor je op de door hen beheerste mainstreammedia nooit praten over de manier waarop Israel de Palestijnen onder controle houd.
   De Israel/Palestijnse oorlog wordt kunstmatig in stand gehouden.
   Waarom stellen de regeringsleiders die ZEGGEN VREDE te willen nooit voor om de Palestijnen een eigen munt te geven wat hen monetaire autonomie kan geven? Op die manier zouden de Palestijnen een rol als handelspartner en gesprekspartner in de wereld kunnen gaan spelen.
   Nu hebben de Palestijnen de Israelische shekel en daarmee staan zij onder controle van Israel en die bepaald dan ook de hoeveelheid.

   2.1
  • arnold

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Jordaanse_dinar In deze verwijzing kunt u lezen dat de sjekel gebruikt wordt door de Palestijnen.

   2.2
 • yvonne

  Thanks for the truth!!

  1
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.