WantToKnow.nl

OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!

De Duitse MH17-onderzoeker Billy Six

De Duitse MH17-onderzoeker Billy Six

x

x

OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!

2016 © WantToKnow.nl

x

De 2 MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en de Nederlander Max van der Werff.

De 2 MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en de Nederlander Max van der Werff.

Naast de toegewijde Nederlander Max van der Werff, onderzoeken andere, onafhankelijke mensen, de ramp met de MH17. We kennen naast Max, de Duitse sympathieke Billy Six en dan hebben we de Engelse onderzoeker Graham Philips, hier op de foto met Max van de Werff. Het zijn sympathieke mannen, die de verantwoording voelen, dóór het politieke steekspel van de VS/Europa vs. Rusland heen, de waarheid te eren, door zélf op zoek te gaan en de gegevens te verzamelen, die de professionele instanties laten liggen. Vanuit simpele naïviteit of uit politieke gedrevenheid, dat is nog niet helemaal duidelijk..

Het meest simpele dat al deze goedwillende onderzoekers daarbij simpelweg kunnen doen, met name doordat de smerige daad op klaarlichte dag plaats vond, is getuigen op de grond ondervragen. De vraag waarom de onderzoeksraad voor de Veiligheid dit niet gedaan heeft, is wellicht aanleiding tot een rechtszaak van de nabestaanden tegenover deze zogenaamd ‘neutrale’ instantie.

NOS-moskou-sterreporter DavidJan Godfroid

NOS-moskou-sterreporter DavidJan Godfroid

Ook de vraag waarom een man als NOS-sterverslaggever David Jan Godfroid dit werk niet simpel heeft gedaan, maar precies het tegendeel, is naar onze mening veel waardevoller om proberen te beantwoorden.. Kijk eens naar dit -in onze ogen- walgelijke filmpje.. Kijk je hier naar een journalist of naar een pro-Westerse propagandajoker, die het afzeiken van de Russen als hoofdtaak ziet. ‘NOS-sterreporter’ David Jan Godfroid, die zijn pro-westerse, of noem het anti-Russische, standpunt niet onder journalistieke ‘stoelen of banken’ steekt..!

Hij maakt in deze ‘reportage’ een lachertje van de melding van een Russische Tv-reportage, over de achtergebleven wrakstukken! En dat doet onze David Jan uiterst geraffineerd.. Want hoe weet onze sterreporter wat NIET van belang is bij de wrakstukkenberging.. Hoe kan hij dan een Russische collega van vooringenomenheid betichten, terwijl onze David Jan zelf hierin uitblinkt in deze reportage..??! De man is nog NOOIT in het veld bezig geweest om een reportage te maken over de MH17..!!!
X


x

Billy Six
Billy Six bracht, in tegenstelling tot de omstreden Eliot Higgins van Belincat, wél tijd door in Oekraïne, in plaats van achter zijn computer. En daar, waar Belincat kon beschikken over een ‘donatie’ van maar liefst £ 50.000, vlak voordat ze begonnen met hun pro-Westerse analyses, dienen andere burgerjournalisten de endjes aan elkaar te knopen om hun werk te doen.. Billy Six bracht enkele maanden door in het rampgebied in Oost-Oekraïne en sprak met zo’n honderd dorpelingen/getuigen uit deze regio. Zoals ook Max van der Werff dit deed.

Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..!

Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..! Deze ooggetuigen vertelde hun verhaal aan BBC-verslaggeefster Olga Ivshina, hetzelfde verhaal dat de 3 burgerjournalisten te weten kwamen. De BBC-reportage werd overigens een paar dagen erna van het internet gehaald..! (Hij zou niet voldoen aan de kwaliteitsnormen van de BBC..!!)

Six bezocht ook specifiek de plaatsen die in de bewijsvoering door andere onderzoekers worden opgevoerd, hij dwaalde tussen de wrakstukken van het passagiersvliegtuig en hij komt tot een VOLSTREKT andere conclusie dan de Nederlandse Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Volgens Six is MH17 niet door een BUK neergehaald, maar door twee gevechtsvliegtuigen. Six: ‘De ene jet heeft zijn boordkanon gebruikt om de crew in de cockpit uit te schakelen en daarna is de zaak met een lucht-lucht raket door het tweede vliegtuig afgemaakt.’

Hij baseert zich niet op één-nacht-ijs-data. Het type inslagen in combinatie met het opmerkelijk geringe aantal teruggevonden BUK-deeltjes, het ontbreken van getuigen die daadwerkelijk een BUK-raket hebben gezien of gehoord en de tientallen mensen die zeggen rond die tijd in de lucht gevechtsvliegtuigen te hebben gezien. Maar ook Six’ gesprekken met militaire experts uit de voormalige DDR, bij wie hij zijn bevindingen toetste: volgens Billy voldoende argumenten voor deze opzienbarende conclusie. Maar het maakt Billy Six voor sommigen tot een complottheoreticus, een ‘gekkie’, die er vooral op uit zou zijn om het Kremlin vrij te pleiten van de misdaad.

De beruchte foto met de rookpluim.
Die beroemd geworden foto van een rookpluim aan de horizon, zou het bewijs zijn, dat vanaf daar een BUK-raket zou zijn gelanceerd. Maar… In de dorpen rond die plek sprak Billy met bijna honderd mensen.

‘En niemand had een Boek gezien of gehoord. Terwijl zo’n ding bij de lancering een enorm lawaai maakt. De grond trilt dan, zo moet je je dat voorstellen. En de rookpluim staat lang aan de lucht. Het is daar geen steppegebied, naar Oekraïense verhoudingen is het er best dichtbevolkt. Het kan niet zo zijn dat niemand iets heeft gezien of gemerkt als daadwerkelijk een Boek-raket de MH17 heeft neergehaald. Zeven van hen zeggen wel gevechtsvliegtuigen te hebben gezien, vijf zeggen de straaljagers alleen te hebben gehoord, één beweert te hebben gezien hoe een jet een raket afvuurde.’

Graham Phillips
Ook de Engelsman Graham Philips is als onafhankelijk journalist naar Oekraïne gegaan, in een tijd dat andere, professionele journalisten het lieten afweten. Hij sprak met heel veel ooggetuigen, zoals NOS-ster ‘DavidJan’ dat had moeten doen. Maar nee, niks interviews met dorpelingen uit de regio van DavidJan, maar ook geen van andere Westerse journalisten..! Belangrijk is wat deze mensen ALLEMAAL zeggen gezien te hebben. Zonder enige dwang of ander pressiemiddel, verklaren ze ook aan Graham Philips wat ze zagen:
X

Er was helemaal geen sprake van een BUK-raket.

Er was geen lancering, rookpluim of geraas van een raket te zien of te horen.

X
Er was WEL sprake van gevechtsvliegtuigen,

vlak voordat de MH17 neergeschoten werd.

Deze ooggetuigen, even nogmaals voor de goede orde, zijn dus NIET verhoord door de Nederlandse onderzoekers. Veel mensen hebben ook nog stukken of stukjes van de munitie in hun bezit. Kijk naar het interview dat onze collega’s van WeAreChange.NL hadden met Graham Phillips in Rotterdam, vorige week 19 juli 2016.

143 Reacties op OvdV en MH17: ALLE ooggetuigen totaal genegeerd..!!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Peter Bedijn

  DavidJan Godfroid hoeveel zilverlingen krijg je nu uitbetaald voor je leugens over de MH17 !

  23
 • arnold

  http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/meer-details-toedracht-mh17-in-september-1.6278455
  Het is natuurlijk nog even afwachten maar het lijkt erop dat ze het alleen over de BUK gaan hebben en niet verder kijken laat staan getuigen van net na de ramp gaan horen.

  22
 • veen

  In de mist over een weg tussen twee strijdende parteien een schoolbus sturen die lijkt op vaak gebruikte bussen met militairen. Heet zoiets niet een crimineel human shield act? In dit geval een Gladio B act?

  Een passagiersvliegtuig met Russisch lijkende beschildering sturen over een land in chaos waar 88 miljoen is geloofd op het hoofd van de russische president die op terugvlucht is vanuit Zuid Amerika. Er was een NAVO luchtruim oefening gaande van Finland tot Turkije, behalve het conflict gebied waar de MH 17 vloog en dat vol stond met Oekraiense BUK batterijen. De dagen ervoor verloor de luchtverkeersleiding de transpondersignalen van verkeersvliegtuigen boven Duitsland. Gelooft U dat de partizanen van Luhansk en Donetzk schieten op een hoog vliegend vliegtuig dat duidelijk binnen enkele minuten het russisch luchtruim zal bereiken ? Kan het niet zo zijn dat geschoten is op een aanvallend vliegtuig dat met geavanceerde stoorapparatuur toegerust was en dat daardoor de BUK doorvloog naar de MH 17 ? Ondergetekende heeft jaren eerder gewaarschuwd voor het kapen van een russische mobiele raket voor het misbruik als een false flag.

  Het is van ondergeschikt belang wie er geschoten heeft of dat de Oekraiene het luchtruim had moeten sluiten.
  De Nederlandse verantwoordelijken hadden de MH 17 nooit daarheen mogen laten vliegen.

  21
  • Odette

   Quote; Het is van ondergeschikt belang wie er geschoten heeft of dat de Oekraiene het luchtruim had moeten sluiten.
   De Nederlandse verantwoordelijken hadden de MH 17 nooit daarheen mogen laten vliegen.

   Precies!!

   21.1
  • Genies of Death

   Die CIA aanslag om MH17 is weken/maanden voorbereid in simulatie computers om alle mogelijke problemen op te sporen en op te lossen. Vervolgens zijn er aanpassingen gemaakt om het internet ten aanzien van informatie over vliegtuigen zodat het net leek alsof het vliegplafond van die Russiche straaljager veel lager was. Vervolgens is er propaganda (anti-rusland) klaar gemaakt om allemaal op hetzelfde moment verspreid te worden. Toen zijn die 300 mensen in MH17 (80 kinderen) in de val gelokt omdat ze dachten lekker op vakantie te gaan.

   Deze massamoord is maanden voorbereid door de CIA. Van A tot Z. Rusland heeft genoeg informatie hierover zoals ze ook genoeg informative hadden over Turkije in Syrie en genoeg informatie hebben ove Hillary Clinton.

   De opdrachtgevers tot deze massamoord zijn de Rothschild’s. Verklaard gelijk waarom Nederland 2 van die schilderijen mocht kopen. Alle kunstwerken ter aarde zijn minder waard dan 1 Nederlands kind.

   21.2
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.