WantToKnow.nl

NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!

x

Toen een groep alternatieve maanfoto- en filmonderzoekers,

na afloop van hun diepgaande onderzoek,

en ná de resultaten ervan te hebben laten zien,

aan een medewerker/insider van BellCom/Nasa, aan dezelfde man vroeg:

“Jullie hebben wel over veel zaken gelogen?”,

antwoordt deze, ná een korte  pauze: “Nee”..

“Nee, we hebben niet over ‘veel’ zaken gelogen, we hebben OVER ALLES GELOGEN”..!


* * *

x

x

NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!

© September 2011 – WantToKnow.nl/.be- Guido Jonkers

x

De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!

Johnston bevestigt dat NASA weet dat astronauten historische steden van aliens hebben ontdekt op de maan en de overblijfselen van verbazingwekkend geavanceerde apparaten op de maan. De techniek van sommige van deze apparaten is in staat om de zwaartekracht te manipuleren. Volgens Johnston werden hij en zijn collega’s opgedragen om de informatie geheim te houden en erin mee te werken.

De afgelopen 40 jaar hebben vele andere wetenschapper, ingenieurs en technici NASA ervan beschuldigd, data achter te houden en zich schuldig te maken aan het in stand houden van een doofpot rondom deze zaak. Deze beschuldigingen gaan van het achterhouden van gegevens over vreemde ruimtevoorwerpen tot het liegen over de ontdekkingen van voorwerpen op het oppervlak van de Maan, maar ook van Mars!! Het gaat in het geval van Mars om ontdekkingen die zouden zijn gedaan door de Marslanders VIKING, in het midden van de jaren 1970.

Eén van de foto’s waarmee de Apollo-astronauten terugkwamen, en die heelhuids door de ‘censuur’ van de NASA is gekomen.. Dit is geen ‘natuurlijk object’ dat op het maanoppervlak ligt..

Volgens Johnston kwamen de Apollo-astronauten terug van hun maanreizen met fotografisch bewijs van de bijzondere voorwerpen die zijn gevonden hadden tijdens de tripjes die ze maakten met hun maankarretjes. De foto’s die werden gemaakt tijdens deze zogenaamde EVA’s (Extra-Vehicular Activities) dienden te worden vernietigd, aldus Johnsten, toen hij voor NASA aan het werk was in het Jet Propulsion Laboratory (JPL), maar hij zegt dat hij dit weigerde te doen. Toen hij met zijn informatie naar buiten ging, werd hij ontslagen als medewerker van JPL.

In een persbericht laat de directeur van het SSA-programma bij JPL, mevrouw Kay Ferrari weten, dat Johnston ontslagen is, omdat hij publiekelijk zijn werkgever zou hebben bekritiseerd..! Toen Johnston weigerde om zijn eervol ontslag te aanvaarden, werd hij op staande voet, zonder verdere opgaaf van reden, ontslagen.

Boeken zoals deze, maakten al vroeg melding van allerlei vreemde zaken op het maanoppervlak.

Ná zijn abrupt ontslag, gaf Johnston aan dat hij zijn buik ervan vol had, dat de Amerikaanse overhead meer dan 40 jaar het bewijs heeft achtergehouden, van historische Alien-steden op de maan. “Ik heb helemaal niets meer te verliezen”, aldus Johnston, “Ik heb een meningsverschil met NASA en dan wordt ik plotseling ontslagen”..

Al vaker zijn bewijzen opgedoken van grote structuren op de maan. Je kunt deze bewijzen hier ook vinden op WantToKnow. Wij besteedden er het afgelopen jaar veel tijd en ruimte aan. Onder deze structuren bevinden zich waarschijnlijk zelf bases aan de achterkant van de maan, de kant die nooit in beeld komt van telescopen op Aarde. En natuurlijk bevestigen al deze verhalen en hardnekkige geruchten de claims van Johnston.

Ruimtewetenschapper woedend over NASA-doofpot!
Ken Johnston is dus niet de enige die nog een robbertje uit te vechten heeft met NASA..! Een andere wetenschapper die al eerder uitspraken in deze richting deed, is Gilbert Levin. Hij beweert dat biologische experimenten die zijn uitgevoerd op het oppervlak van Mars aantoonden dat er leven zit in de bodem van deze ‘rode planeet’.. Levin was de wetenschapper die toezicht hield op dit experiment in 1976, toen een van de VIKING-Marslanders op het oppervlak van Mars was geland. Gilbert Levin is ook de man die onophoudelijk over NASA verdachtmakingen blijft uiten.

Gilbert Levin formuleerde het zo in een artikel van Juni 2003 in National Geographic: “Wij ontvingen positieve data van de VIKING-lander, die overeenkwamen met alle, van te voren opgezette criteria, op basis waarvan we zouden concluderen dat er microbiologisch leven op Mars aanwezig is”

.

Deze prominente wetenschapper is zó boos op NASA dat hij zelfs zijn eigen website opende, om de wereld attent te maken op het feit dat er daadwerkelijk leven is ontdekt op deze ‘Rode planeet’.. En daarover gesproken..

De kleur van bedrog..

Veel ruimtewetenschappers hebben NASA uitgedaagd om een ándere fraudezaak te openbaren, een zaak die al tientallen jaren de gemoederen bezig houdt. Het gaat hier dan om de kleur van Mars. Ook hierover vindt je op onze site informatie.

Vele jaren lang onthult NASA foto’s van Mars, waarin een rode atmosfeer te zien is en een roestig rood landschap. Het leek NASA te lukken om dit beeld van Mars in het wereldgeheugen in te prenten, totdat onafhankelijke Mars-missies werden ondernomen door ESA, het European Space Agency, oftewel het Europese ruimteprogramma.

ESA kwam met foto’s van Mars tevoorschijn waarop zowel de atmosfeer als het oppervlak van Mars volledig anders was, dan NASA ons al die tijd liet geloven. Het blijkt dat het Mars-oppervlak gewoon heel veel weg heeft van dat van de Aarde..! Een pastel zalmkleurig landschap dat veel weg heeft van het landschap zoals je dat in het Zuid Westen van de VS aantreft..!

Maar ook de werknemers van NASA zijn natuurlijk ook maar mensen, die hun foutjes maken..! Kijk eens naar een van de meest onthullende ‘frauduleuze’ fouten die NASA presteert te maken. Hierboven zie je een foto van een NASA-persconferentie, waarbij achter de mensen/wetenschappers van NASA die deze persconferentie geven, een foto van het Marsoppervlak wordt getoond, die is gemaakt door de zojuist gelande MARS-Rover. Maar deze foto is kennelijk per ongeluk nog NIET bewerkt..! Hoe men dit te weten is gekomen..? Wel eenvoudig.. Dezelfde foto verschijnt korte tijd later in het openbare archief van NASA, in de uitvoering zoals je de kleine foto eronder ziet..! Rood en onherbergzaam.. Zo wil NASA kennelijk dat wij Mars (blijven!) zien!

Je kent het spreekwoord: ‘Al is de leugen nog zó snel, de waarheid achterhaalt haar wel’.. Nou wat dat betreft kan NASA in dit opzicht een deuntje meezingen..! Wanneer NASA foto’s vrijgeeft van het oppervlak van Mars en daarop zijn delen te zien van de Marslanders, dan is daarop ook regelmatig een Amerikaanse vlag te zien, als embleem op het ruimtevaartuig. Maar wat blijkt? Deze emblemen zijn helemaal off-color. Te rood/roze.. En als er dan met computer-fotoshoptechnieken dit roze/rood wordt weggefilterd, zodat de juiste Amerikaanse vlag-kleuren te zien zijn, blijkt ook het achterliggende Marslandschap zich ineens een stuk vriendelijk te tonen dan in de eerste foto..! Eén van de wetenschappers die hierover veel gepubliceerd heeft is Holger Isenberg, op zijn Duitse website ‘De kleur van Mars’; hiervan tref je HIER een link aan met heel veel fotografisch bewijs..! translated link

Oud-NASA medewerkster én uiterst geloofwaardig klokkenluidster Donna Hare

Meer controverse over foto’s..
Voormalig NASA-medewerkster Donna Hare is één van de andere klokkenluiders, die NASA heeft beschuldigd van het manipuleren, verdoezelen en bewerken van duizenden foto’s, gedurende vele, vele jaren..! Zij is naar buiten gekomen met het bericht dat deze overheidsinstantie (die feitelijk onder het Amerikaanse Ministerie van Defensie valt!) bezig is geweest om bepaalde bijzondere afwijkingen op bepaalde maanfoto’s weg te poetsen. De mooie Engelse term die hiervoor wordt gebruikt heet ‘smudgen’, wat in het Nederlands inderdaad als ‘wegpoetsen’ te vertalen is.

Donna Hare was, toen zij werknemer was bij NASA , betrokken als technische specialist op het gebied van illustraties en fotografische dia’s. Zij is meermalen onderscheiden voor dit werk, o.a. voor het vele werk dat werd gedaan om de enorme fotoserie te bewerken, die de Apollo-maanlandingen opleverden. Onder deze onderscheidingen zijn de ‘Apollo 11 Achievement Award’, de ‘Skylab Award’ en de uitreiking van een speciale herdenkingsmedaille voor bijzondere service gedaan tijdens de speciale Apollo-Soyuz, Ameriaans-Russische ruimtemissies. Met de huidige stand van computertechnische software, is het eenvoudig om vast te stellen, dat NASA inderdaad veel, heel veel Maan- en Marsfoto’s heeft gemanipuleerd. Je dient te bedenken dat de software uit die tijd, vaak (en gelukkig!) onvoldoende was om foto’s dusdanig te bewerken, dat dit bijna onzichtbaar was.

Wat wil NASA dan dat je NIET ziet..?

Een duidelijk voorbeeld van een door NASA weggepoetste object: de fameuze maantoren. (klik voor artikel)

Donna Hare werkte als free-lancer meer dan 15 jaar voor NASA, als technisch illustrator. Ze heeft bijna álles gedaan op het gebied van foto-afwerking voor NASA. Ze werkte als illustrator voor ruimteprogramma’s en ook in het zg. ‘Precision Slide Lab’. Ze illustreerde ruimtevaartuigen, satellieten, lanceerplatforms, landingsplaatsen, maankaarten en veel, veel meer nog.
Toen Donna Hare besloot om klokkenluider te worden, en de escapades van NASA openbaar te maken, maakte ze zich publiekelijk bekend en gaf onder andere een interview op WOL-AM radio in Washington D.C. Haar verklaringen zijn in de ogen van velen ‘controversieel’, terwijl andere haar betoog uiterst geloofwaardig vinden, vooral omdat ze een vlekkeloze reputatie heeft op het gebied van foto-bewerking en illustratie-technieken.

Het verhaal van Apollo 17 en de ‘Robot’…!
In December 1972 verbleven 2 astronauten maar liefst 75 uur op de maan. Het ging hier om de Apollo 17-missie van de heren Eugene Cernan en Harrison Schmitt. Gedurende deze expeditie namen ze een foto, die je hier ziet. Hoe onwezenlijk het ook mag klinken, de foto leek het hoofd van een robot te tonen. Of zoals astronaut Cernan het formuleerde: “Ik heb het met eigen ogen gezien, maar ik kon mezelf maar niet overtuigen van het feit, dat ik dit ook werkelijk zag”.

Astronauten Cernan en Schmitt van Apollo 17

Aldus de aantekeningen van Joe Szostak, die schrijft: ‘Nadat Cernan van de eerste schok was bekomen, realiseerde hij zich dat dit geen menselijke schedel zou kunnen zijn. Het was tenslotte een schedel die hij gevonden had in het afval van een inslagkrater. Deze inslagkrater had allerlei rommel blootgelegd, dat nét onder het maanoppervlak had gelegen.. Maar omdat het hier ging om een fossiel been, zou dit nooit een dergelijke impact hebben overleefd, en in stukken zijn aangetroffen.

Bovendien zou de extreme invloed van de straling van de zon en de kosmische straling op de maan, ertoe hebben geleid, dat een dergelijk fossiel van organisch materiaal al lang tot een fijn poeder zou zijn gereduceerd. Dit object was derhalve onmiskenbaar van mechanische bron. Kleurenvergrotingen toonden aan dat het ‘hoofd’ een duidelijke rode streep had, op de plaats waar de bovenlip zou zitten, een detail dat duidelijk geschilderd leek of geanodiseerd was op het object. Hoewel de onderkaak leek te missen, was het onmiskenbaar uit compositie-foto’s en vergrotingen van foto’s, dat het hoofd 2 oogkassen had, een voorhoofd, wenkbrauwheuvels, een neus met neusvleugels, 2 wangbotten en de bovenste helft van de kaak.

Het ‘Hoofd van de Robot’, zoals gefotografeerd door Cernan en Schmitt

Astronaut Cernan omschreef het gebied als ‘een mysterieus uitziende plek’. Veel rotsen hadden uitzonderlijke spectrale eigenschappen, waardoor het zonlicht weerkaatste alsof het ging om kristal of om glanzend gepolijste metalen dozen. Deze foto geeft een vergroting van het aangetaste hoofd, dat gefotografeerd is in ‘Shorty Crater’ door Cernan en Schmitt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen bevredigend antwoord gekomen uit wetenschappelijke hoek over een mogelijke verklaring van deze anomalie op het maanoppervlak.”

Het ‘Aristarchus’ kratercomplex
Het ‘Aristarchus krater-enigma is een van de zogenaamde TLP, Transient Lunar Phenomena (maanfenomenen van voorbijgaande aard). Deze krater is vanaf de Aarde gezien, één van de meest heldere plekken op de Maan, een plek die van kleur verandert en soms ook een rode of zachte gloed laat zien, wat veroorzaakt zou kunnen worden doordat gas op deze plek uit het maanoppervlak ontsnapt. In 1958 werden bijzondere fenomenen in deze Aristarchus krater waargenomen door de Russische astronoom Nikolai Kozyrev. En later werden deze fenomenen gerapporteerd door de bemanning van de Apollo 11 in 1969.

De uitermate intrigerende Aristarchus-krater: ‘Never the same look’

Joe Stozak schrijft hierover in zijn boek: ‘De aard van dit kraterfenomeen, heeft voeding gegeven aan de theorie dat er zich onder het oppervlak iets van een krachtcentrale zou kunnen schuilhouden, mogelijk een fusiereactor. Op de foto’s die NASA heeft vrijgegeven, in het kader van de opnames van het Clementine-project, komt dit object naar voren als een helder witte ‘weggepoetste veeg’ zonder dat er enige diepte kan worden ontwaard. Deze structuur lijkt te worden ondersteunt door 5 of 6 bogen. Op de voorgrond is een weg waar te nemen, die lijkt te eindigen in een helderverlichte tunnelopening’

De Russische ‘Luna 9’ fotografeert een ruimtevaartuig..

Een ander bijzonder verhaal is de geschiedenis met de Luna 9. Joe Stozak vertelt:

Het ‘schip’ zoals gefotografeerd door de Russische ‘Luna 9’

“Luna 9 was een onbemand ruimtevaartuig in het kader van het maanprogramma van de Sovjet Unie en op 3 februari 1966 was deze ‘Luna 9’ het eerste ruimtevaartuig dat erin slaagde een zachte landing op het maanoppervlak te maken, om vervolgens beelden van het maanoppervlak naar de Aarde te seinen. Deze foto is van dit ruimtevaartuig en laat een schijnbaar groot voertuig zien, of een werktuig waarvan de vorm opvallende overeenkomsten vertoond met een oceaanstomer op Aarde, waarbij vooral opvalt dat er zich een punt aan één kant bevindt en een hogere plek bovenop. Er lijkt een kabel te zitten, die zich uitstrekt van de achterzijde van het voertuig naar de oppervlakte ervan. 3 Dagen ná de landing werd het contact met deze ‘Luna 9’ verbroken.”

Tot slot
Er gebeuren vreemde dingen op de Maan en op Mars. Voor alle nieuwkomers hier op WantToKnow, maken we je graag attent op de opzienbarende publicaties die we hier op WantToKnow plaatsten. Met name deze artikelen HIER , HIER, HIER en HIER, en deze –exclusief voor WantToKnow vertaalde- boeken, MOONGATE en  het boek van remote viewer’ Ingo Swann ‘PENETRATION’  zullen je een goed beeld geven van de diverse facetten van dit fenomeen. Vooral het verhaal van klokkenluider Laura Eisenhower (kleindochter van oud-VS-president Dwight D. Eisenhower) over volledig door de Illuminatie ingerichte Marskoloniën lijkt steeds meer realiteitsgetrouw te worden onderbouwd door de klokkenluiders die hierboven genoemd zijn. (HIER te vinden op onze site)

Niet alleen gebeuren er vreemde zaken rondom de Maan en Mars, het lijkt erop dat –logischerwijs- ons hele zonnestelsel werd doorvorst in vroeger tijden. Er zijn namelijk ook anomalieën gevonden op de Marsmaan ‘Phobos’, de maan ‘Titan’ van Saturnus en een handvol andere manen van onze planeten. En vergis je niet in de grootte van deze manen, sommige hebben bijna de omvang van onze aardbol..!
Langzamerhand lijkt de bewijslast voor de idiote doofpotdaden van NASA zich overweldigend op te stapelen. Het blijkt dus dat wij niet alleen zijn in ons zonnestelsel..! Het lijkt er zelfs op dat het er zelfs tamelijk druk is geweest; misschien is dit zelfs nog het geval..!

Donna Hare, een verklaring:
Er zijn veel beelden van Donna Hare te zien, maar deze YouTube geeft je in ieder geval een eerste kennismaking met haar. Kijk verder op het internet als de verklaringen van deze ex-NASA-medewerkster je boeien. Uiterst kalm vertelt ze over de zaken, die iedereen al vermoedde dat het waar is: de grootscheepse fraude en diepe doofpot die NASA in stand houdt om de waarheid rondom ontdekkingen die zij deden te verhullen!

36 Reacties op NASA-klokkenluider: “Er zíjn alien maanbases’..!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Reno

  Men kan vanaf de aarde de voetstappen van de astronauten zien.Als NASA foto’s retoucheert, wat dan met andere foto’s, of maakt NASA die alleen.Eigenlijk heeft iedereen het recht al de foto’s en videomateriaal te zien, of heeft dat niets met belastingsgeld te maken.Ruimtereisjes, avontuurlijke bestemmingen.Er zijn mensen die denken dat men ooit in de ruimte gaat wonen.Ze zullen rap moeten zijn, want hier op dat klein planeetje is het al serieus aan ’t mislopen.Alles moet hier kapot, en het is meer van, het zal onzen tijd wel duren.En niks in de buurt van een miljoen kilometer zekers, om ff te verhuizen 🙂 Ziet ge het al gebeuren.Er ligt niets op de maan dat niet van de aarde komt, of het is stof en stenen.Kuifje is ook op de maan geweest, das juist.

  24
 • Jeroen2013

  Waarom zijn alle onderwerpen op Nasa gefocust ?
  Rusland heeft een schat aan foto´s probeer daar
  eens op te focussen, en alle ruimte telescopen !
  Dan kunnen we als leser het breder bekijken.

  23
 • Shanti

  hè, database natuurlijk…

  22
 • Shanti

  Hoi Guido, ik weet dat de Maan de databasse van Moeder Aarde is en dat de logos van de Maan mr. Kadak heet en dat mijn geleidegeest zich ook zo noemt omdat hij het zo’n mooie naam vond, ‘zo boven – zo beneden’ betekent het.

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.