WantToKnow.nl

Ghostbuster wordt UFO-buster!

x

Ghostbuster wordt UFO-buster!

2012 © WantToKnow.nl

x

We kennen hem als onverschrokken ghostbuster’, uit de gelijknamige film ‘Ghostbusters’ (1984), maar wat weinigen weten, is dat acteur Dan Akroyd een lopende encyclopedie is op het gebied van UFO’s..! In de onderstaande documentaire toont Dan Akroyd zijn bijna encyclopedische kennis op dit gebied, waarbij het gaat over de cultuur en geschiedenis rondom dit verbazingwekkende fenomeen, als alle ‘kromme gedachten’ en ideeën die rondom UFO’s de ronde doen. 

Op bepaalde momenten is zijn humor zelfs érg zwartgallig, iets wat je van hem niet zo snel zou verwachten! Wie zijn de bestuurders van UFO’s, en waarom zijn ze überhaupt hier op Aarde? Hoe komen ze hier en hoe vertrekken ze? Zijn deze UFO’s hier om ons tegen onszélf te beschermen..? Gaan we door deze UFO’s een soort ‘Twilight Zone’ instappen en wordt onze een soort kosmische knipoog gegeven? Als een ervaren professor gaat Dan Akroyd in deze documentaire los op het gebied van UFO-logie; een alsmaar aanhoudende stroom feiten, een intellectuele display van kennis rondom de grote UFO-zaken.
Er is geen enkel saai moment in deze bijna anderhalf uur durende documentaire, die rijkelijk gelardeerd is met fascinerend UFO-film- en fotomateriaal. We leren Dan Akroyd dus op een andere manier kennen, als een oude ziel die inzichten, kennis en begrip tentoonspreid van grootse proporties. Veel plezier met deze indrukwekkende documentaire…! Dan Akroyd blijkt niet alleen een paar jaartjes ouder geworden, maar vooral véél wijzer..!

In deze documentaire doet Dan Akroyd zelfs uitlatingen over persoonlijke ervaringen, die je de kriebels zullen geven!  ‘DAN AYKROYD UNPLUGGED ON UFO’S’, bevat veel UFO-beeldmateriaal en een verklaringen van beroemde personen over het bestaan van UFO’s, waaronder astronaut Gordon Cooper en oud-VS-president Ronald Reagan..!

x

6 Reacties op Ghostbuster wordt UFO-buster!

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

  • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
  • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
  • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
  • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.