WantToKnow.nl

Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden! (update)

 

Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden!

x

Een paar dagen vóór de 8.9 aardbeving in Japan, maar ook tijdens en ná de beving en de daarop volgende tsunami, werden er verschillende filmbeelden gemaakt van Ufo-waarnemingen boven het gebied waar later de grond zo heftig zou schudden. En niet alleen daar, maar over heel Japan werden bijzondere opnames gemaakt.

We willen je er hier een aantal tonen, en laten ons commentaar daarbij achterwege, oordeel zélf.

Vlak voor de tsunami, werd deze Ufo gespot, boven een dorpje aan de Oostkust.
X


X
Hier is het bericht van één van de mensen die het UFO-fenomeen al tijden onderzoekt, Michael Cohen. Hij is een fanatieke blogger rondom Ufo-sightings. En zijn bericht rondom de Ufo activiteiten tijdens de aardbeving in Japan op 11 Maart jl. liegen er niet om..
X

Enorme UFO-activiteiten in Japan, voorafgaand aan de aardbeving.

© 2011 – Michael Cohen
X

“Het begon met een rapportage van 3 weken geleden, toen een vloot van UFO’s werd gezien, die  over Mount Fuji in Japan trok, vóórdat de individuele punten uiteen gingen over het hele gebied. Van deze gebeurtenis werd serieus melding gemaakt, door niemand minder dat het persagentschap van de Chinese overheid op het vaste land, genaamd Xinhua. Kijk naar hun bericht hier. Westerse media weigeren echter nog steeds categorisch enige mededeling te doen over dit fenomeen, dat door tienduizenden werd waargenomen.

De, in de VS gevestigde ‘UFO-industrie’, koos er ook voor om de informatie rondom deze gebeurtenis compleet te negeren of zelfs te onderdrukken. Kennelijk was het niet belangrijk genoeg..? Deze publicatie was de enige Engelstalige die een verhaal bracht over deze gebeurtenissen.
Kort hierna, kregen wij berichten van nog meer waarnemingen in Japan, van UFO-sightings.

Het was duidelijk dat er in dit gebied iets bijzonders gebeurde, omdat deze UFO’s nog nooit zó massaal gezien warden! Al sinds een paar weken staat onze berichtgeving al in het teken van ‘Azië overspoelt door UFO-waarnemingen’.

Volgens ons gevoel is dit de gedachte die bij menige Japanner door het hoofd is gegaan: “Als deze voertuigen inderdaad van buitenaardse oorsprong zijn, wat doen ze dan hier zo massaal in Japan?”
En waarnemingen blijven gedaan worden, tot op dit moment. En nog stééds worden ze genegeerd door de Westerse media..!

We ontvingen nog maar kort geleden van een ooggetuige deze opname van deze complete UFO-vloot.
x


x

Ufo’s worden nu nog volop gespot, in de nasleep van de aardbeving, zelfs tijdens rechtstreekse TV-uitzendingen van de tsunami bijvoorbeeld. (zie hieronder zelfs een BBC-opname GJ)
Het verband tussen UFO’s en aardbevingen is al gelegd door honderden onderzoekers. Academici, zoals onder andere professor Michael Persinger van de Laurentian University in Ontario, hebben intensief artikelen geschreven over dit onderwerp. Ikzelf krijg vele e-mails van UFO-enthousiasten die me vertellen dat al de activiteiten van UFO’s vóóraf duiden op een aanstaande aardbeving. Kan het anders gewoon puur toeval zijn, dat deze massale sightings worden gedaan..?

Op het moment dat ik deze tekst maak, krijg ik te horen dat een de grote vulkanen van Indonesië, is uitgebarsten en lava spuwt, en de lokale bevolking daardoor dwingt om te evacueren. Een paar weken geleden is de eerste graancirkel in Indonesië gevonden.. (filmpje hieronder)


De vraag die nu door velen wordt gesteld is: als deze UFO’s werkelijk onder de controle staan van een buitenaardse macht, waarom waarschuwden deze wezens ons dan niet voor deze aanstaande rampen? Misschien déden ze dat wel, maar luisterden we niet..? Het wordt kortgezegd tijd dat we het verband tussen deze UFO-waarnemingen en aardbevingen serieus nemen. Als het serieus genomen wordt, dient het publiek dit ook te weten!”

* * *

Bij de volgende video’s valt de vreemde verschijningsvorm erg op, alsof een stuk papier, een vlieger met een staart of iets dergelijks, laag boven de tsunami-golf zweeft. Maar de snelheid is echter bijzonder hoog en het afgelegde pad absoluut niet recht of eenduidig. Officiële filmopname van CNN in dit geval.


x

Deze video zet het allemaal een in slow motion. Indrukwekkende beelden. UFO’s…
(met dank aan Questionmarc!)
X

Strange objects in Japan by the Earthquake HD version, March 11, 2011

Deze laatste opname van een complete UFO-vloot boven Japan, past in de plaatjes hierboven, waarbij de omstanders in bewondering uitroepen. Deze opname is echter van Maart 2010.
x


101 Reacties op Ufo’s bij de Japan aardbeving.. Bijzondere beelden! (update)

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • amber

  de meeste video’s doen het niet klopt dat?

  24
 • FreeSpirit

  Die ufo’s hebben wel ingegrepen, zowel voor als erna. De kracht voor het vormenvan de tsunami werd enorm afgezwakt, achteraf werd de nucleaire straling ook afgezwakt.
  Dat laatste zal je nooit horen in de gecontroleerde media !

  @Rasecht Berensiroop : Waarom zouden enkel met de vlaamse leden van de regering onderhandelen ? Zijn ze nog racist ook soms volgens jou ? Misleidende info verspreiden vertelt veel over de aard van je ziel.

  23
 • berma

  Alhoewel ik niet denk dat alle ufos uit de toekomst komen dan toch wel degene die op onze rampen af komen het belang op een andere schaal lijkt mij klein.
  Ja het wordt tijd dat ze zich bekend maken als ze dat zouden kunnen.
  Je word zo moe van dit ondewerp er zit geen voortgang in.

  22
 • Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Volgende week vrijdag volgt er een specialde medeling door Belgische leden van het Vlaamse Parlement, dat hier in Vlaanderen bijzondere gasten verblijven, al geruime tijd worden in het geheim onderhandelingen gevoerd.
  Rechtstreeks zullen TV-beelden live uitgezonden worden om 13 h vanuit (moeder)ruimteschepen van ruimtevaartreizigers uit de Andromeda Nevel en aan de vlaamse bevolking worden voorgesteld.

  21
  • Wout van Sas

   dat is fijn om te horen zeg

   21.1
  • hannie

   wordt wel eens tijd dat die gasten zich bekend maken ,, als je ze ziet boven Japan en dan die vreselijke dingen ,ingrijpen kunnen ze niet zeker ,,
   het is een mysterie ,,,maar er zijn al eeuwen ufo s op getekend ,,maar ja we wachten maar af ,,
   is het een grapje 1 APRIL DENK IK ,,, wel leuk dag

   21.2
  • Florine Capel

   Volgende week vrijdag: 1 april????

   21.3
  • Alexander Rietkerk

   Heb jij ze al gesproken?? 😉 Geen TV-beelden, toch??

   21.4
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.