WantToKnow - Zo kan het ook

Steun jij het ‘Pure Child’…?

x

pure-child-afbeelding

x

x

Steun jij het ‘Pure Child’…?

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Magdalena Troch en Rudy Van Damme zijn beiden gepassioneerd door alles wat in het belang is van kinderen en kinderwelzijn. Hun passie is vooral ontstaan door hun eigen zoektocht naar zaken die werkelijk tellen in het leven. Hierdoor hebben zij beiden mogen inzien, dat wanneer je gelukkige zelfstandige mensen wilt creëren, het van groot belang is, ervoor te zorgen dat wij als mensen, onze kinderen zo ‘PUUR’ mogelijk houden. En dan ‘Puur’ op alle vlakken: natuurlijke voeding en een natuurlijke leefomgeving.

Rudy & Magdalena, initiatiefnemers van het 'Pure Child' initiatief.

Rudy & Magdalena, initiatiefnemers van het ‘Pure Child’ initiatief.

Maar bovenal in een milieu waar ouders en opvoedkundigen, heel ‘bewust’ zijn en mogen worden, van hun eigen patronen, hun eigen valkuilen. Omdat onze kinderen deze conditioneringen heel gemakkelijk overnemen. Waardoor wij hen ‘belasten” met onze zorgen en waarvan zij dan weer een deel in hun ‘rugzak’ mee door het leven dienen dragen.

Het gaat ook om het creëren van een veilige omgeving waarin kinderen hun ‘eigen talent’ en hun ‘eigen passie’ gezien mag worden, zodat ze deze unieke krachten kunnen ontwikkelen. Pure kinderen die zich goed in hun vel voelen, zich gewaardeerd voelen, zich ten volle kunnen ontplooien in hun uniek zijn en op deze manier een waardevolle toevoeging kunnen brengen in de wereld. En uiteindelijk de verandering zullen ZIJN..!

Opgroeien in puurheid is volgens ons de aangewezen weg om gezonde, liefdevolle, begripvolle, respectvolle, unieke en gelukkige mensen te krijgen. Daarom is er ons digitale magazine ‘Pure Child’, wat we hebben gecreëerd als platform voor informatie over dit initiatief. Magdalena heeft lang in de klas gestaan en kent de pedagogiek van leren en onderwijzen; ze geeft nu mindfulness aan kinderen. En Rudy was voorheen uitgever van een magazine over ‘welzijn’ en ook ‘personal coach’. Door een in 2014 opgelopen hersenletsel is hij gedeeltelijk inactief, maar is herstellende vanuit deze fundamentele transformatie.

Hun missie..
Het is hun missie om ‘onze kinderen’ PUUR te houden door bewustwordingsprocessen te bevorderen ten aanzien van de opvoeding en onderwijs van de kinderen, hun plaats en rol in de samenleving, alsmede kennis te bieden ten voordele van ouders en opvoeders. Deze kennis brengen zij en bieden zij aan, door een platvorm te zijn voor iedere coach, leraar, ouder, opvoeder enz. die dit groeiproces naar bewustwording reeds in de wereld neerzet of neer wil gaan zetten.

Zij krijgen de kans en de mogelijkheden in ons magazine ‘PURE CHILD’ deze kennis te delen via artikelen, via interviews via film, via advertenties van hun workshops enz. Opgroeien in puurheid is volgens ons de enige weg om gezonde, liefdevolle, begripvolle, respectvolle, unieke en gelukkige mensen te krijgen. En op deze manier willen Magdalena en Rudy helpen meebouwen aan een liefdevolle wereld.

pure-child-afbeelding-met-logo-ontdek

De ‘PURE CHILD’-visie op het kind:

 • een informatief, opvoedkundig magazine over kinderen dat ouders en opvoeders handvatten biedt om vernieuwende zienswijzen in de praktijk om te zetten.
 • brengt een nieuwe, verfrissende en integrale kijk op voeding, opvoeding, psychologie, geneeskunde, onderwijs en communicatie in verband met kinderen.
 • staat voor de puurheid van kinderen en toont aan dat wij moeten stoppen met hen in de mallemolen van onze prestatiegerichte maatschappij te duwen, waar ze als een leeg vat worden gevuld met overbodige dingen.
 • ziet kinderen in hun totaliteit en toont hoe wij als volwassenen samen met hen kunnen groeien en zo ons familie-, school- en maatschappelijk systeem kunnen versterken.
 • laat kindercoaches aan het woord over de unieke intelligentie van kinderen, over hoeveel wij van hen kunnen leren en over hoe wij hen kunnen helpen in hun ontwikkeling.
 • benadrukt het belang van de natuur en van natuurlijke voeding voor kinderen als onderdeel van hun welzijn.
 • geeft jou alle mogelijke tools om jullie kinderen te helpen om mooie, gelukkige mensen te worden en op die manier samen met hen een gezonde en gelukkige maatschappij uit te bouwen!

pure-child-sponsors

Een kosteloos magazine.. Maar hoe financier je dat dan?
Rudy en Magdalena willen het Pure Child-magazine als e-magazine gratis verspreiden. (klik op de cover hieronder voor een download (pdf) van het oktobernummer van ‘Pure Child’). Het is natuurlijk een prachtig gebaar, om het magazine gratis weg te geven, maar waarvan rookt dan de schoorsteen zul je wellicht afvragen..? Daarvoor hebben Magdalena en Rudy de volgende financieringsopties uitgewerkt:

pure-child-magazineHet multimedia-magazine ‘PURE CHILD’ heeft namelijk voor specifieke adverteerders heel wat voordelen. En inmiddels hebben een paar mooi partners zich al bij het intitiatief aangesloten. En doordat adverteerders aanvullend zijn op de inhoud van het magazine en niet of nauwelijks) ‘conflicterend’ zoals dat dan heet, zien Rudy en Magdalena de mensen achter deze adverteerders ook daadwerkelijk als hun partners.

Voor het adverteren in het magazine gelden de volgende mogelijkheden en regels. Bij de advertentie :

 • wordt de link naar de website van het bedrijf/de organisatie van de adverteerder geactiveerd. Hierdoor kan de lezer van ‘Pure Child’ onmiddellijk op de betreffende website komen en kan de organisatie/het bedrijf daar het eigen verhaal vertellen, over product of/en dienst.
 • wordt de link naar de webshop van een bedrijf geactiveerd waardoor de klant onmiddellijk naar de aangeboden producten kan kijken en/of deze kan  aankopen.
 • heeft u een promotiefilmpje dan kan de link hierbij ook geactiveerd worden.
 • krijgt U de kans om een artikel te schrijven over de producten of over jullie werk. Hierbij vragen we wel om het artikel neutraal te schrijven.
 • krijgt U de kans om door ons een interview op video te maken over uw bedrijf, wat door de lezer via de link kan bekeken worden.
 • Heeft U een kosteloos of betalend E book ? Dan kunnen onze lezers dit downloaden via de bijhorende link.

Samenwerken en/of sponsor worden.
Samenwerken is ook vrij eenvoudig. Heb je bijvoorbeeld als coach, opvoeder, ouder, grootouder, verzorgende enz. positieve ervaringen bij kinderen over een nieuwe methode, nieuwe kijk op opvoeding, voeding, psychologie, geneeskunde, beweging, onderwijs, communicatie en wil je dit met de wereld delen en schrijf je graag? Aarzel dan niet en contacteer Rudy of Magdalena via de website.

En natuurlijk kun je sponsor worden, als particulier, maar ook als bedrijf en/of organisatie. Doen..! Wil je dit prachtig-krachtige initiatief steunen? Stuur gerust een berichtje naar de mensen van dit prachtige initiatief..!

x

pure-child-shawl-kind-sneeuw

8 Reacties op Steun jij het ‘Pure Child’…?

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • jenne

  Nou we zouden eerst wel eens kunnen beginnen dat malle ophemelen van sexueel anders gericht mensen achter wegen te laten, zonder ze aan te vallen en of veroordelen voor hun anders zijn, wil ik dit toch zeggen.
  Het spel wat door de NWO word gespeelt verdeel en heers, door de anders sexueel gerichte mensen als een soort pseudo uitverkoren people te promoten, waar door hun aantal groeit, en door nepothisme enorm groeid in macht, en de gewone meerderheid van vader moeder en kinderen, vaak in een vreemd daglicht te plaatsen, en het nonrespect voor de echte vrouwen enorm toeneemd.
  Dit om dat kinderen alleen gelukkig kunnen opgroeien in een evenwichtige en respectvolle samenleving, willen wij onze kinderen een mooie wereld nalaten, dat moet je dan creéeren in je familie kring, want daarbuiten, is het vaak huilen met de pet op, probeer ze zo lang mogelijk van de electronische versnaperingen af te houden, want zo als we zelf weten het is verslavender als chocolade, voor de rest ja kinderen zijn fantasties en altijd verrasend, maar het moet gezegt worden het zijn soms kleine psychopaatjes, wat er in die kleine koppies omgaat, ja het is het mooiste wat je overkomt in je leven, en op het zelfde moment heb je de zorgen tot aan je graf, of ze nou groot of Klein zijn, het is het dierbaarste wat wij de mensheid bezitten, ten minste dat vind ik.
  Jenne

  4
 • Rudy Van Damme

  Het initiatief ‘Pure Child’ wil eenvoudigweg mensen(opvoeders) bewust maken dat kinderen’van vandaag’ recht hebben op een andere opvoedkundige visie dan diegene(conservatieve) die op heden wordt gehanteerd. Dat bijvoorbeeld, het contact met de natuur levensbelangrijk is (zonder in extremen te vervallen) en dat de wi-fi technologie(en alles wat daar bijhoort) kritisch benadert dient te worden(binnen een gezondheidskader) en eerder positief dient aangewend te worden-geen geweldadige games bvb?).

  Vanuit een boeddistische visie hebben kinderen al talloze(misschien wel 1000-den levens achter de rug en ook dat kan aangewend worden in dnieuwe moderne opvoedkundige visie(bvb. Wat is het dharma of verworven talent vh kind en hoe kan deze maximaal aangewend worden? Wetende, tenslotte, dat er een transhumanistische agenda zit aan te komen is hier ook een taak weg gelegd voor bewuste(wakkere) opvoeders teneinde kinderen en of jongeren hiervan bewust te maken. Ook hier geldt voor de opvoeders het adagio ‘ leading by example’ m.a.w. nieuwe leiders kweken door er zelf(als opvoeder) een te zijn in woord, daad en gedrag.

  3
 • Wolfgang

  Wat een fantastisch initiatief! en naar ik hoop een inspiratie voor anderen om hetzelfde te gaan doen?

  2
 • koekje

  Argggg, waarom krijg ik hier de griezels van 😮

  1
  • Raymond

   *Koekje Vertel eens waarom je hier de Griezels van krijgt!
   Zelf zie ik het als een verrijking voor iedereen, en vooral voor de toekomst, onze kinderen zijn toch de toekomst.
   Maar ik hoor graag hoe jij het ziet 🙂

   1.1
  • koekje

   Kinderen zijn niet puur, leeg vat.
   Kinderen krijgen, is mijn overtuiging, vanaf de conceptie ‘ballast’ van beide ouders mee (nieuw wetenschappelijk hot item). Nog even los van het feit dat de geestesgesteldheid en voeding van de moeder tijdens de zwangerschap levenslang invloed heeft op het kind.
   Je kunt ouders niet verwijten dat ze negatieve en positieve ervaringen hadden voordat het kind verwekt werd. Noch kun je de moeder verwijten dat ze bijvoorbeeld tijdens haar zwangerschap erg geleden heeft onder het verlies van een dierbare.
   Het zou imo wel zo netjes zijn om ouders te wijzen op het feit dat kinderen veel onverwerkte zaken van de ouders met zich meedragen. Kinderen voelen ook haarfijn spanningen, ‘geheimen’ aan, zaken waar ze niet naar moeten vragen. Imo lopen veel kinderen met rare schuldgevoelens rond, die niet alleen veroorzaakt worden door de huidige maatschappij.

   Laat de ouders eerst maar eens onder ogen zien dat ouders en kinderen soms reageren vanuit eigen niet-heelheid. En dat sommige zaken nooit helemaal helen, maar dat je er wel mee kunt leren omgaan. Dat is naar mijn mening pas echt integraal.
   Spirituele-groei-leermeesters heb je in alle soorten en maten maar een kind is in de eerst plaats toch echt: Een KIND.

   “onze kinderen zijn toch de toekomst”
   Is politieke en reclame jargon eh: https://speld.nl/2015/03/26/5-inspirerende-levenslessen-die-je-een-onmeetbaar-gevoel-van-leegte-geven/

   Verfrissend, integraal…. 🙄

   1.2
  • GuidoJ.

   Wat koekje zegt over kinderen, zegt alles over koekje en niets over kinderen..
   Een koekje van eigen deeg, is als uit de pan een veeg.

   1.3
  • koekje

   Is goed, daar ga ik verder geen energie in steken.
   Wie naar aanleiding van mijn opmerking zelf verder in die richting wil gaan zoeken: Prima. En anders gewoon niet. Doe ermee wat u goeddunkt.

   Er wat mij betreft, is er verder niets mis met kinderen wat meer ‘lucht’ (letterlijk en figuurlijk) geven.

   1.4
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.