Bekijk deze e-mail online

 x

x

Zondag a.s. Uniek 9/11-symposium in Utrecht

 

De aankondiging is wellicht aan je aandacht ontsnapt. Vandaar dat we de vrijheid nemen, om je alsnog te informeren over een unieke 911-manifestatie in Nederland. A.s. zondag vind er, mede onder auspiciën van WantToKnow.nl/be, in de Utrechtse stadsschouwburg, een uniek symposium plaats over de stand van zaken rondom de aanslagen van 11 september 2001.

Sinds deze aanslagen is er heel veel gebeurd in de wereld, mede en vooral, naar aanleiding van deze aanslagen. Daarom is dit symposium blijvend actueel en is het zeker geen 'oude koeien uit de sloot halen'!

Inmiddels laten steeds meer erudiete mensen, vooral wetenschappers, in dit kader van zich horen. Mensen van diverse wetenschappelijke achtergronden, mensen die geloven in de onjuistheid van de officiële verklaringen rondom 9/11.

Niet alleen zijn het architecten en ingenieurs, die hun volledige afkeuring uitspreken over de officiële verklaringen, rondom bijvoorbeeld de instorting van de WTC-torens #1 en #2 én gebouw WTC #7. Het zijn álle leugens op álle terreinen, die ontmaskerd worden door FEITEN.

Daarbij zijn het -sinds een paar jaar- ook de juridische experts, die samen met de nabestaanden van de 911-slachtoffers, stappen ondernemen, om een nieuw en NEUTRAAL onderzoek af te dwingen. Het officiële rapport van de 911-commissie is namelijk een 'vodje'. Een feit, dat door sommige commissie-leden is bevestigd. ('We were set-up to fail'..)

Daarom ook de titel van het symposium:

 

Kom naar dit unieke evenement en informeer jezelf over de FEITEN van 11 september 2001, die tot nu toe verborgen bleven.

Kom en ontmoet zielsverwanten en maatschappelijk-vooraanstaande personen, die niet langer zwijgen over deze leugens.

  • professor Karel van Wolferen
  • Ir. Richard Gage, architect en voorzitter van Architects & Engineers for 911-Truth
  • Barbara Honegger, oud-WitteHuis-medewerkster en klokkenluider rondom de FEITEN van 911

En last but not least:

Luister naar George van Houts, die deze middag gastheer is en je hartelijk zal verwelkomen. Je bent hierbij van harte uitgenodigd!

Zondag wordt naar verwachting een kille en regenachtige dag.
Een mooie middag dus.. om dus even 'iets anders' te ondernemen!
Kom naar Utrecht..?!

Een zonnige groet,

Guido Jonkers

publishing editor WantToKnow.nl/be

x