Advertentie

‘Het Relatie Event’..


Wat: Volgens een meting van het CBS in 2017 is de kans dat een huwelijk strandt momenteel 39%! En als we daar de niet-geregistreerde relaties, die uit elkaar gaan, bij optellen, komen we in Nederland en België misschien ook wel dicht bij deze Amerikaanse cijfers van 50%..!.

Het Relatie Event’ Een unieke lezing en 2 workshops rond de lancering van de Nederlandse uitgave ‘Krijg de Liefde die je wilt’.  Uit Amerikaans onderzoek blijkt dus, dat maar liefst ongeveer de helft van alle huwelijken tot een scheiding leidt..! Dat is toch een ongelooflijk verhaal..? Waarom dan trouwen..? Hoe kan het dat je in het huwelijksbootje stapt om een tijdje naar het vaartochtje, te merken dat het bootje zóveel water maakt, dat je eruit wilt..? En wellicht de belangrijkste vraag:  ‘Hoeveel van dat ‘water maken’ is aan je eigen toedoen te wijten?’.

Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt hebben van de vraag, waarom zo veel stellen uit elkaar gaan, hun levenswerk gemaakt en de antwoorden gevonden en leren nu stellen over de hele wereld te communiceren en echt verbinding te maken. Slechte communicatie is zonder twijfel het grootste probleem bij stellen. Maar ook in werkrelaties wordt met dit probleem geworsteld.

  • Hoe kun je nu zorgen dat de ander jou echt hoort, hoe kun je zelf beter leren luisteren?
  • Hoe kun je conflicten in je liefdesrelatie gebruiken om verandering en verbinding te creëren?
  • Wil jij weten hoe je écht een duurzame, liefdevolle relatie creëert?
  • Dan is dit je kans!

Succesboeken heeft Harville en Helen bereid gevonden om naar Nederland te komen en op vrijdagavond 31 mei een seminar te geven en zaterdag 1 juni een workshop voor stellen. Op zondag 2 juni zullen ze dan een workshop voor professionals geven; voor hulpverleners, die dagelijks te maken hebben met onmin- en/of conflict-situaties in relaties.. Hun doel is om mensen te leren zich zoveel mogelijk bewust te worden, van wat ze doen in liefdesrelaties. Om zó meer grip op en begrip over de relatie te krijgen en onnodige schade voor zowel partners als hun kinderen te voorkomen.

Een goede relatie creëren en te houden is echt te leren!
Kijk naar de getuigenis van Oprah Winfrey, die er geen geheim van maakt, dat haar relatie indertijd -met behulp van dit boek- is gered. Ze heeft naar aanleiding daarvan, Harville Hendrix al meer dan 17 keer in haar programma gehad én.. won een Emmy Award met één van die uitzendingen!
Volgens Oprah maakt dit boek ALLES duidelijk op het gebied van relaties. Het is volgens haar het beste boek aller tijden op relatiegebied. Kijk deze video om Oprah in gesprek met haar gast Alanis Morissette, over relaties te beluisteren.

Voor wie? Voor iedereen die meer wil weten waarom conflicten in iedere relatie voorkomen. Voor iedereen die z’n huwelijk of relatie (en kinderen) wil redden, voor mensen die beter willen leren communiceren met elkaar, voor therapeuten met name psychotherapeuten en relatietherapeuten, voor coaches en trainers en voor mensen in het bedrijfsleven en sociale organisaties die mensen in verbinding willen leren communiceren en willen leren hoe ze met conflicten om kunnen gaan.

Wie: Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt 40 Jaar geleden zijn Harville en Helen allebei gescheiden van hun eerste partner. Toen ze elkaar hadden ontmoet en samen leefden, zijn ze zich in hun nieuwe relatie met elkaar, gaan afvragen hoe dat kwam, dat ze bieden deze scheiding hadden meegemaakt en waarom dat bij zoveel stellen in Amerika gebeurt. Het was het begin van een nieuwe periode in hun leven en de verschijning van hun boek 

Waar: Het evenement wordt gehouden in hotel Oud London aan de Woudenbergseweg 52 in 3707 HX Zeist. (HIER)

Wanneer: De lezing is op vrijdagavond 31 mei, terwijl de workshops plaatsvinden op zaterdag en zondag 1 en 2 juni 2019.

Website: voor alle verdere informatie en mogelijkheden om te boeken voor de lezing en/of de workshop(s), klik je HIER. Je komt dan op de site van Succesboeken en daar profiteer je van de WantToKow-boekingskorting(en).

Wil je het achtergrond-artikel lezen van Samyra van Roy, die het allemaal aan den lijve meemaakte en er nu voor gezorgd heeft, dat Succesboeken dit even organiseert EN de Nederlandstalige vertaling heeft verzorgd, kijk dan HIER op de site.
Het splinternieuwe boek van Harville en Helen is vers van de pers verschenen, uiteraard in het Nederlands vertaald. We geven je vast deze info over dit boek:

Wat maakt dat een relatie die goed begint, na een tijd gecompliceerd wordt? De auteurs Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt wijden gezamenlijk hun leven aan het vinden van de antwoorden én de oplossingen op die vraag. Harville is psycholoog en wereldwijd bekend om zijn baanbrekende werk met paren. Helen is psycholoog en is opgenomen in de Women’s Hall of Fame, een eerbetoon voor haar inzet voor betere posities van vrouwen.

Dit boek legt als geen ander boek helder uit hoe relaties werkelijk in elkaar zitten. Deze methode wordt succesvol toegepast in meer dan 50 landen, waarmee het een van de meest wijdverbreide en effectieve manieren is om je relatie te verbeteren. Dit boek biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie. (boek bestellen? Klik op de afbeelding van de cover en je komt rechtstreeks bij Succesboeken!)