Advertentie

Symposium ‘Alles’…


Wat: ‘Het Web van Indra’ is een oeroud beeld uit de Indiase mythologie dat laat zien hoe ALLES-met-alles verbonden is. De godheid Indra spande volgens de legende een web door tijd en ruimte. Op elk knooppunt plaatste hij een edelsteen als een dauwdruppel, zuiver en schitterend. Het web bevat een oneindig aantal edelstenen. Elke edelsteen weerspiegelt zich in alle andere. Zo is ALLES met alles verbonden.  Wij geloven dat het gedachtegoed van deze duizenden jaren oude mythologie een oplossing kan bieden voor de problemen waar we vandaag de dag mee te maken hebben in een wereld die uit balans is.

In de hectiek van het dagelijks leven lijken we de verbondenheid met de natuur te zijn vergeten. De natuur staat verder van ons af dan ooit, terwijl het juist de natuur is die ons zoveel kan bieden. Maar ‘Het Web van Indra’ is niet verdwenen, integendeel! Ook vandaag de dag schitteren de juwelen van Indra!

Wij -Anne Kool en Hanneke Hoekstra-Oving- hopen je op zaterdag 28 maart 2020 te inspireren tot een meer verbonden leven met alles om ons heen én in onszelf. Vier toonaangevende sprekers nemen ons mee in hun belevingswereld over spiritualiteit en natuur. We zullen luisteren, praten, uitwisselen, maar ook stil zijn om te voelen wat ‘Het Web’ ons wil vertellen. Verder zijn er verdiepingsbijeenkomsten in kleine groepen en worden er twee inspirerende documentaires getoond. Aan het eind van de dag komen we bij elkaar en is er ruimte voor vragen, waarna we deze bijeenkomst voor een hoopvolle toekomst gezamenlijk afsluiten.

Wie: Er zijn deze dag 4 indrukwekkende, fascinerende sprekers die op dit thema hun visie met ons delen? Het zijn:

  • Irene van Lippe-Biesterfeld
  • Matthijs Schouten
  • Arita Baaijens
  • Tim Freke

Wanneer: zaterdag 28 maart 2020, van 10.00 – 17:30 uur. Deelname aan het symposium kost € 145,- en deze dag wordt georganiseerd zónder enig winstoogmerk. Na betaling van de kosten van deze dag, zal het positieve resultaat, worden geschonken aan het NatuurCollege.

Waar: Blue City in Rotterdam: een broedplaats voor innovatieve bedrijven die reststromen aan elkaar knopen…

Website: voor alle achtergrondinfo en boekingen klik je HIER voor de website

Advertentie