Advertentie

5-daagse mindfull-detox intensive..!


 

Wat: Geef jezelf een uniek cadeau bestaande uit een gezondheidsvakantie. Een combinatie van detoxen en heerlijke wandelingen.

5 DAAGSE MINDFULL en HEARTFULL DETOXKUUR

IN HET DRENTS-FRIESE WOLD; EEN HOLISTISCHE WEEK.

Tijdens deze week maken we dagelijks mindfull wandelingen, afgewisseld met meditatieve stiltes en energetische natuuroefeningen, die ons dichter in ons hart brengen. Daar waar Stilte en Bewustzijn openingen bieden om het verborgen landschap van onze innerlijke Wijsheid en Kennis te betreden. Ons Hart weet alle antwoorden op onze vragen en problemen. Maar hoe horen we de zachte en juiste stem van ons Hart?

Het Alwetend Veld van Licht en Liefde heeft haar residentie in ons Hart. Tijdens deze bijzondere kuurweek zal dit Veld zich steeds meer kenbaar maken. Een geschenk, een uniek cadeau dat slechts Stilte en Aanwezigheid vereist. Durf je het aan de donkerte uit je Ziel weg te poetsen en stralend, krachtig en Zonnig in jouw Veld te staan?

Tijdens deze kuurweek wandelen we overdag en wordt er ’s avonds een uitgebreid en wisselend programma aangeboden. Zoals bijvoorbeeld creativiteit, zang, dans, Ziele-tekening, film over voeding en persoonlijke natuurgeneeskundige adviezen. Bewustwording en inzicht over het eigen aandeel in ziekten en aandoeningen, helpen om veel beter in je vel te komen.
Aan het einde van de kuur zul je je veel beter, vitaler, opgeruimder en lichter voelen. Er is de keuze tussen streng vasten en mild vasten; uiteraard wordt alles biologisch en in liefde bereidt..!

Wie: De kuur wordt begeleidt door Silaska Paalman (afgestudeerd arts (1985 VU – Amsterdam)). Begeleidt sinds 1985 holistische detoxweken, met aandacht voor lichaam, geest en ziel.

Wanneer: van maandag 10 september t/m vrijdag 14 september a.s.

Waar: in het Drents-Friese Wold, wat ligt tussen Steenwijk en Havelte. We verblijven in een zeer luxe 5-sterren landhuis met een grote sauna, waar we elke dag gebruik van kunnen maken. Iedere kuurgast krijgt de beschikking over een eigen kamer met eigen douche en toilet. Het landhuis bevindt zich in de bossen, waar ’s ochtends regelmatig reeën gespot worden.

Investering in de eigen gezondheid en vakantieweek bedraagt € 550,- waarvan € 400,- aan consulten worden uitgeschreven die u bij de ziektekostenverzekering kunt declareren. Voor aanmelding en verdere informatie gelieve te kijken op In oktober wordt er overigens een cursus gegeven over hoe wij onze eigen dokter en apotheker kunnen worden.

Website: voor meer informatie kolibrievasten.nl Voor meer informatie en/of opgave 038-3865791 (graag tussen 18.30 – 19.00 uur bellen)